Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Acht nieuwe namen bij Oranje: géén Steven Berghuis

Laatste update:

Frank de Boer heeft de opstelling van het Nederlands elftal voor de wedstrijd tegen Bosnië-Herzegovina bekendgemaakt. De bondscoach voert zoals verwacht een groot aantal wijzigingen door ten opzichte van zijn debuutwedstrijd tegen Mexico (0-1 nederlaag) van woensdag. Het duel tussen Bosnië-Herzegovina en Oranje vindt plaats in het kader van de Nations League en begint om 18.00 uur in het Bilino Polje Stadion in Zenica.

De grote afwezige bij Oranje is de geschorste Memphis Depay, die in september een gele kaart ontving tegen zowel Polen als Italië. Luuk de Jong is aangewezen als zijn vervanger in de punt van de aanval. Depay had woensdag in de verloren oefenwedstrijd tegen Mexico nog een basisplaats, maar De Boer maakte toen ook van de gelegenheid gebruik om spelers in te zetten die normaliter niet gauw in aanmerking zouden komen voor een basisplaats.

Zo beleefden Owen Wijndal en Teun Koopmeiners hun basisdebuut, maar de spelers van AZ beginnen ditmaal op de bank. Wijndal wordt op de linksbackpositie afgelost door Daley Blind, terwijl Frenkie de Jong de plek van Koopmeiners inneemt op het middenveld. De Boer voert ook een wijziging door op de rechtsbackpositie: Denzel Dumfries krijgt de voorkeur boven Hans Hateboer. Onder de lat maakt Tim Krul plaats voor Jasper Cillessen.

Op het middenrif krijgt Marten de Roon de voorkeur boven Donny van de Beek, die tegen Mexico aan de aftrap stond. Ryan Babel verliest zijn basisplek op de linkerkant van de voorhoede aan Quincy Promes. De grootste verrassing is de reserverol van Steven Berghuis, die tegen Mexico halverwege de wedstrijd werd gewisseld na een verdienstelijke eerste helft. Donyell Malen krijgt het vertrouwen op de rechterflank.

Bosnië hoopt zich te herpakken, nadat het donderdag een grote klap te verwerken kreeg in de play-offs voor de EK-kwalificatie. Door een nederlaag tegen Noord-Ierland na een strafschoppenserie is het land er volgend jaar niet bij op het EK. Ten opzichte van die wedstrijd voert bondscoach Dusan Bajevic meerdere wijzigingen door. Zo beginnen grote namen als Edin Dzeko en Sead Kolasinac op de bank. Miralem Pjanic heeft op het middenveld wel een basisplek.

Opstelling Oranje: Cillessen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Blind; De Roon, Wijnaldum, F. De Jong; Malen, L. De Jong, Promes

Opstelling Bosnië-Herzegovina: Sehic; Kadusic, Hadzikadunic, Sanicanin, Todorovic; Pjanic, Gojak, Cimirot; Krunic, Tatar, Duric

Wat verwacht jij van Bosnië-Herzegovina - Nederland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Berghuis was juist de beste speler tegen Mexico. En is een speler die nog een bal voor kan zetten (op Luuk)

11 oktober 2020 om 17:52

Als het waar zou zijn wat jij beweert, had hij van de Beek, Veltman en Babel er ook wel in gezet... FdB zou eerlijk gezegd ook niet mijn eerste keuze zijn, maar laten we hem niet massaal al afschrijven voordat we hem überhaupt de kans hebben gegeven. Zelf zou ik wel Berghuis over Promes kiezen en dan Malen naar links verhuizen. We gaan het beleven.Edit: persoon boven mij beweerde dat FdB alleen maar (ex-)Ajacieden zou selecteren en dat hij daar nu al helemaal klaar mee was.

11 oktober 2020 om 17:55

Want die vond je ook goed tegen Mexico?

11 oktober 2020 om 18:01

Nee, vielen alle 3 tegen. Maar zie de edit van mijn bovenstaande bericht voor de context.

11 oktober 2020 om 18:04

Ik kan me bijna niet voorstellen dat clubvoorkeur een factor is op dit niveau, maar ik moet wel heel hard zoeken naar andere redenen. Ik kom niet veel verder dan dat dat Berghuis niet fit is. Waarom ga je anders een speler rechtsbuiten zetten die daar zelden of nooit heeft gestaan als je een spits hebt die gevoed moet worden en een rechtsbuiten in vorm die een prima indruk maakte tegen Mexico. Malen hoort gewoon op links en Promes rechts, naast het veld. Verder geen gekke opstelling hoor, maar hier snap ik echt geen ene reet van.

11 oktober 2020 om 19:22

de Boer heeft gezegd dat hij een speler met veel diepgang op rechtsbuiten wilde gebruiken en daarom voor Malen koos.

Als Berghuis geen pijntjes heeft is dat wel heel apart. Malen op links en Berghuis op rechts was veel logischer geweest natuurlijk.

11 oktober 2020 om 16:54

Het enige vreemde vind ik dat 2 spelers op posities staan, waar ze bij hun club niet spelen. Promes van 10 naar linksbuiten (al is dat zijn beste positie) en Malen van spits naar rechtsbuiten. Daar speelt hij al helemaal niet..

11 oktober 2020 om 16:57

Malen wisselt vaak wel af in de wedstrijd, dan komt hij af en toe ook in de rechtsbuiten positie. Via spits is hij wel het gevaarlijkst inderdaad.

11 oktober 2020 om 17:53

Hij laat Promes dus op zijn beste positie spelen wat dus niet vreemd is.

11 oktober 2020 om 18:21

Dus omdat Ten Hag raar doet met de opstelling is dit vreemd? Als Klopp Van Dijk spits zet gebruikt De Boer hem ook gewoon als cb.

11 oktober 2020 om 18:22

Wat wel vreemd is, want Promes raakt al het hele jaar geen skippybal; laat staan een voetbal. Was het niet De Boer die riep dat Bijlow moet presteren voor langere tijd? Waarom geldt dit dan niet voor Promes? Op basis van welke vorm zit hij er uberhaupt bij? De Boer is gewoon een zeer matige trainer die, als ie zo doorgaat, nog voor het EK weer weg is. Zou me niets verbazen overigens, want meneer houdt het nergens lang vol..

11 oktober 2020 om 18:38

Bijlow heeft net 4 leuke wedstrijden gekeept. Promes heeft toch echt wel iets meer bewezen en is al twee jaar een vaste kracht in het NL elftal. Je vergelijking gaat compleet mank. Daarnaast selecteerde hij Bijlow niet omdat hij het belangrijker vond dat die wedstrijden met Jong Oranje speelde dan dat hij als derde keeper op de tribune zou zitten. Wat een stemmingmakerij allemaal hier, niet normaal. Omdat Berghuis voor het eerst in 17 wedstrijden in het NL elftal aardig speelde, niet goed nee, hoogstens aardig, is hij nu inene onze verlosser? Hij gaatjes zeker inkomen de tweede helft, ik ben benieuwd.

11 oktober 2020 om 17:20

Promes en Maalen kent De Boer misschien nog uit de Ajax jeugd? Dus logisch....

Oei oei, de enigste die toch een ruime voldoende haalde tegen Mexico. Domme keuze Frankie, ik snap niet dat die trainers altijd zo eigenwijs doen. Doe gewoon lekker wat logisch is en niet alsof je het voetbal hebt uitgevonden

11 oktober 2020 om 18:06

Overdreven reactie, laten we nou niet doen of Berghuis ooit iets buiten de ED heeft laten zien. Hij kiest wat meer voor diepgang met Promes en Malen, niks bijzonders.

11 oktober 2020 om 18:24

Zeker wel bijzonder, want Malen is geen rechtsbuiten. Als hij al op de flank speelt, is het links en zeker niet rechts. Berghuis toont dit jaar gewoon weer zijn kwaliteiten in tegenstelling tot Promes. Leuk hoor die diepgang, maar zolang ze beide Luuk niet bedienen, heb je helemaal niets aan je diepgang.

11 oktober 2020 om 18:54

Wat heeft malen dan laten zien buiten de ED? Bovendien moet je toch iemand opstellen die zeg maar zo'n 15 assists per seizoen geeft?

11 oktober 2020 om 19:30

Wat ik probeer aan te geven is dat t allemaal dicht bij elkaar ligt: Promes, Malen, berghuis, etc. Hier wordt nu net gedaan alsof Arjen Robben in zn beste tijd niet mag starten.

Belachelijk malen ipv berghuis. Beste man van donderdag aan de kant gezet.

11 oktober 2020 om 16:38

Malen snap ik. Promes is juist de rare keuze en zou vervangen moeten worden door Berghuis, Promes is totaal niet in vorm

11 oktober 2020 om 16:47

Realistische kijk erop. Maar alsnog, het is gewoon schandalig dat je Berghuis 'straft' voor een uitstekende wedstrijd.

11 oktober 2020 om 17:58

Of de trainingen hebben hem op andere gedachten moeten brengen, maar anders onbegrijpelijk ja. Berghuis is constant dreigend en is zo veelzijdig. Promes voegt al maandenlang zeer weinig aan Oranje toe. Malen links, Berghuis rechts was dan logischer geweest.

Dit gaat echt een kut wedstrijd worden. We zullen zelf het spel moeten maken en daar heb ik niet zo veel vertrouwen in helaas.

11 oktober 2020 om 17:45

Nee zeker niet als je met 2 controleurs de Roon en de Jong gaat spelen. Plus Wijnaldum is meer een loper dus geen enkele creativiteit vanuit het middenveld.

Berghuis was de beste speler op het veld tegen Mexico die verdiende een basisplaats. Hopelijk komt die wel als invaller, maar deze beslissingen van De Boer slaan nergens op.

Vind dit een prima opstelling voor de nu beschikbare spelers, berghuis zou evt er in mogen staan maar ik heb ook vertrouwen in de jongens die het nu voor in moeten doen

Prima opstelling. Overwinning moet erin zitten met deze 11. Succes vanavond!

Wat een gast zeg, naja was te verwachten met F de boenie aan het roer.. rare keuzes slecht voetbal.. ik kijk er naar uit..

11 oktober 2020 om 18:14

Wat is raar dan? Vermoeiend om al die overdreven reactie te lezen. Tegenwoordig wordt een trainer al fel bekritiseerd over een keuze van een 3e doelman of het niet opstellen van een ED speler.

11 oktober 2020 om 18:39

Wat is er raar aan zijn keuze? Misschien het feit dat Malen geen rechtsbuiten is en Promes al maanden geen skippybal meer raakt? Zijn mensen hier nou echt zo blind of willen ze Berghuis gewoon niet in Oranje? Man verdient het al tijden om kansen te krijgen/te spelen, maar zelfs nadat hij als enige een voldoende scoorde en een goede wedstrijd speelde, krijgt hij de minuten niet in een wedstrijd waar het erom gaat. In zo’n wedstrijd kiest De Boer dan liever voor een spits op de flank en dus de hopeloze Promes. Ook dat Blind weer speelt.. De beste man komt gewoon tekort op de back, maar blijkbaar moet en zal hij spelen. Wordt tijd dat er eens een echte back opgesteld gaat worden.

11 oktober 2020 om 19:30

Een echte back zoals...?

Haha. Geen Berghuis. De beste man van het veld tegen Mexico. Maar wel een nummer 10 van ajax aan de buitenkant.

Wat een clown die De Boer.

11 oktober 2020 om 16:48

Het is geen 10. Dat pipo ten hag hem daar zet is wat anders.

11 oktober 2020 om 17:28

Ah nu is die ineens een nummer 10 terwijl iedereen roept dat het een buitenspeler is. Buiten dat hoort Malen ook niet op de flank en dus zou Berghuis er in moeten staan op de plek van Malen

Opnieuw Promes??? Hoort toch niet in Oranje? Heeft het dit seizoen ook nog geen moment laten zien bij Ajax... dan beter Berghuis er in.

Berghuis hoort gewoon te spelen. Hiermee werk je verhaaltjes in de hand dat je Ajacieden voortrekt. Berghuis is de beste speler van de Eredivisie op dit moment en die zet je ernaast voor Promes? Lachwekkend echt lachwekkend.

11 oktober 2020 om 17:35

Promes staat op links, berghuis normaal op rechts. Zoals zo vaak is jouw reactie anti Ajax gericht in plaats van realistisch. Malen staat namelijk op de plek van Berghuis.

11 oktober 2020 om 17:54

Ach man, Malen kan net zo goed op links en is misschien zelfs sterker op links. Dát is realistisch.

11 oktober 2020 om 18:48

Dat kan maar hij staat op rechts en dat is een feit.

12 oktober 2020 om 00:16

Anti Ajax? Ik ben helemaal niet anti ajax? De beste spelers horen gewoon te spelen en Promes hoort daar zeker niet bij op dit moment.

Malen komt het beste tot zijn recht in de spits of vanaf links. En wat doet De Boer. Hij zet hem op Rechts in plaats van Berghuis die al maanden in bloedvorm is. Belachelijke keuze.

11 oktober 2020 om 16:41

En bovendien de enige speler die Luuk van voorzetten kan voorzien. Laat maar weer eens zien hoe weinig verstand De Boer eigenlijk van het spelletje heeft.

Vond Berghuis juist een lichtpunt tegen Mexico. Berghuis is ook de enige met een beetje creativiteit in deze selectie. Jammer dat er voor Malen en Promes gekozen wordt. Berghuis is als buitenspeler gewoon beter dan Promes, en Malen zijn beste positie is spits. Je gaat dan met Luuk de jong Spelen, maar wie gaat de Jong bedienen?

In ieder geval lijkt het weer de 4231 te gaan worden en dat is prima. Oranje moet gewoon onder dezelfde vertrouwde formatie proberen te spelen, ook vanwege automatismen. Wel ben ik benieuwd hoe het team er mentaal aan toe is. Is dat scherp, overtuigend en effectief. Iets wat bij het team onder Koeman erg sterk was, vanwege Koeman's leiderschap en overtuiging die hij goed overbracht bij de spelers.

Speel je met Luuk de Jong en zet je een spits en iemand met oogkleppen op de flanken. Frank de Boer is lachwekkend incapabel.

😂😂😂 Heb je Luuk de Jong erin, zet je 2 buitenspelers neer die totaal geen fijne voorzet hebben.. En dan als klap op de vuurpijl Blind en Dumfries op de backpositie. Blind komt de middenlijn niet meer over en Dumfries doet zn best maar heeft ook niet echt een lekkere trap.

11 oktober 2020 om 17:56

Malen heeft een prima voorzet hoor. Vraag maar aan Zahavi. Maar ik snap wat je bedoelt, Berghuis had er gewoon in gemoeten en dan Malen links.

Is Berghuis ineens jullie reddende engel geworden ofzo? 1 pot slecht spelen en hij mag van jullie weer naar huis.

11 oktober 2020 om 16:44

Met Luuk de Jong in de spits moet je gewoon iemand met een voorzet hebben. Malen is een spits en Promes kan uberhaupt niets. Berghuis is bepaald geen Maradona, maar een kind snapt dat dit niet de juiste keuze is.

11 oktober 2020 om 16:48

Het zijn idd vooral kinderen die reageren lijkt het wel. De Boer out. Incapabel, weg met de Boer alleen omdat hij Berghuis niet opstelt. Ik had zelf ook eerder Berghuis opgesteld ipv Malen als je met Luuk speelt. Maar verder allemaal logische keuzes en misschien heeft de coach wel een goede reden?? Kleine pijntjes bij Berghuis’?? Maar nee, iedereen met een Fey oid in de naam reageert alsof een kind geen snoepje krijgt.

11 oktober 2020 om 16:48

Malen kan op alle posities voorin uit de voeten, dus snap wel dat hij als rechtskeuze een optie is, maar ik had het logischer gevonden, gekeken naar vorm en de beschikbare mannetjes, dat Malen linksbuiten had gestaan, Luuk spits en Berghuis rechtsbuiten

11 oktober 2020 om 16:54

Ik vind Malen een topper, die hoort er zeker in, Promes daarentegen. Ach hij zal em in de 2e helft wel wisselen voor Babel.

11 oktober 2020 om 16:46

Ik snap dat ook niet. Morgen speelt Babel weer even leuk, ja Babel moet erin, kan echt niet. Dan weer Malen even een leuk pot, jaa Malen moet erin, dit kan echt niet. Tss wat een onzin gezeur, Berghuis doet even een keertje wat leuk (gewoon geen goal of assist maar goed) nou wauw.

11 oktober 2020 om 16:56

Sociofan. Jij denkt daadwerkelijk dat het alleen op basis van zijn laatste wedstrijd is? Je snapt er dan echt weinig van. Berghuis presteert al 3 seizoenen top. Is nu in bloedvorm. Dus gewoon opstellen.

11 oktober 2020 om 17:02

Nog 3 seizoenen zelfs, oke Berghuis is onze nieuwe Robben prima. Maar ik zeg niet dat hij niet moet spelen, hij is prima maar dat overdreven gezeur omh hem op te moeten stellen vind ik wat te ver gaan. Oranje presteert 2 jaar top zonder hem in de basis dus tsja. Maar ik zie het al gebeuren dat als het vandaag fout gaat men gaat roepen van ja zie je wel, Berguis moet spelen terwijl er zich een groter probleem ontpopt in het team en dat is het mentale aspect. Onder Koeman was dat stabiel en overtuigend.

11 oktober 2020 om 17:09

Sorry hoor, maar als jij niet inziet dat Berghuis momenteel een klasse beter is dan Promes, dan zijn we gauw uitgepraat.

Geen verkeerde opstelling hoor! Had zelf twee wijzigingen gemaakt. Uiteraard Berghuis ipv Promes waar iedereen nu overheen valt, en Krul ipv Cillessen op doel aangezien Jappie gewoon niet meer speelt.

Geen Berghuis is echt onverkoopbaar... Zoveel wijzigingen vind ik ook niet sterk overkomen van De Boer. Als je dan zijn eerste 2 opstellingen ziet, ga je je toch afvragen hoe moeilijk een normale opstelling maken is.... We zetten een spits neer die het eigenlijk alleen van zijn kopkracht moet hebben, maar de man met de beste traptechniek halen we eruit..

Opvallendste is natuurlijk de basisplaats van Malen. Liet voor zijn blessure natuurlijk zien het niveau absoluut aan te kunnen, maar gezien de basis plek van Luuk zal hij zich nou toch ook meer moeten richten op voorzetten, niet z’n sterkste punt. Gelukkig kan Blind ook wel een balletje voorleggen, Flying Dutchman 2.0 vanavond?

Dit lijkt mij de sterkste opstellinghet alternatief was Malen in de spits en Berghuis op rechts, maar Luuk heeft zoveel gescoord in belangrijke wedstrijden dat het vreemd zou zijn hem alleen als pinchhitter te gebruiken

Spelers in vorm hoor je te laten spelen, dus dan hoort Berghuis er altijd in te staan in deze situatie. Wie je er dan uithaalt is mij om het even. Kan Promes zijn, of Malen als je die niet als linksbuiten wilt zien.

Het concept is natuurlijk om de Jong als aanspeelpunt voorin te gebruiken en Promes en Malen weg te laten sturen op snelheid.

11 oktober 2020 om 16:52

Precies, iedereen doet of berghuis een of andere God is die op de bank is beland..
heb er wel vertrouwen in dat Luuk de ballen gaat laten vallen voor onze huidige flankspelers

Rare keuzes. Promes had eruit gemoeten. Malen links, Berghuis rechts. Blind op linksback vind ik ook helemaal niets, die kan je op een been nog bijhouden.

Dumfries in de basis,wat een armoede ok.,hateboer is niet goed in 4 3 3.maar dan nog liever de minst slechte optie op rechtback is,,veltman. en verder ,promes is ook niet Oranje waardig.

Schandalig!! Benieuwd naar zijn uitleg en of er een journalist is die kritisch durft te zijn! Berghuis de man die als enige een voldoende haalde! En de enige met een traptechniek om die bal voor luuk de Jong voor te geven.
Echt onbegrijpelijk! Promes raakt al weken geen bal! En Malen is alles behalve een buitenspeler!

Gelijk weer een hoop gejank hier.
Ik had Berghuis ook graag zien spelen maar de mensen die er echt verstand van hebben zullen er een goede reden voor hebben.

11 oktober 2020 om 17:01

Probleem is juist dat degene die er verstand van hebben juist niet met goede redenen komen aanzetten en het dan wedstrijden achter elkaar verkeerd laten staan. Kijk naar Ten Hag bij Ajax met zijn Labyad in de spits, Promes op 10 en Alvarez op 6. De goede redenen waarom het zo staat heb ik nog niet gehoord en in de praktijk heb ik ook niet gezien dat het werkt.

Dan heb je in Berghuis een speler die een beetje gif heeft, zet je die er uit. Man man

Mooi ook dat mensen Berghuis zien als de absolute vedette.....na 1 redelijke oefenwedstrijd.

11 oktober 2020 om 17:03

Niemand ziet Berghuis als vedette, maar wel als onze beste optie als rechtsbuiten en zeker als je met Luuk de Jong speelt..

11 oktober 2020 om 17:51

wat was de laatste redelijke interland van Promes?

11 oktober 2020 om 19:47

Eens hoor

Jongens, het is tegen Bosnië-Herzegovina, he. Misschien spaart ie Berghuis wel voor Italië en probeert ie Malen eens op de rechtsbuiten. Als Berghuis tegen Italië ook niet speelt kunnen we wmb wel los gaan.

Had dan Malen links gezet, en berghuis rechts, Luuk in de punt...... promes banken, of zelfs thuis laten.

Jeetje waar komt de roep om berghuis ineens vandaan. Heeft nog nooit iets laten zien in oranje. Het korte termijn geheugen syndroom heeft weer eens toegeslagen. Ik vind het zelf een hele logisch opstelling, met de juiste poppetjes op de juiste plek. Berghuis ipv promes had gekund, maar zal niet ineens een wereld van verschil zijn. Beide opties zijn als keuze prima te verklaren. Wat een selectieve verontwaardiging zeg.

11 oktober 2020 om 17:09

“Heeft nog nooit wat laten zien in Oranje” Oke hoeveel kansen heeft hij nou daadwerkelijk gehad? En dan heb ik het niet over invalbeurten van een paar minuten.

11 oktober 2020 om 17:12

Goh, hoe zou dat nou komen? Hoe vaak heeft Berghuis in de basis mogen beginnen in de sterkste opstelling? Precies. Nog nooit! Hij is in bloedvorm en dan moet je hem ook gewoon opstellen.

Er is niemand die de eredivisie volgt die kan verklaren waarom Promes boven Berghuis word verkozen.

11 oktober 2020 om 17:12

Puur op rendement en op basis van geschiedenis n terechte keuze en mocht t tegenvallen kan hij t laten zien of hij beter is dan promes

11 oktober 2020 om 18:22

Rendement? Op welk gebied heeft Promes meer rendement? Verklaar jezelf nader.

11 oktober 2020 om 18:50

Obv de cijfers, check maar even

11 oktober 2020 om 18:57

Welke cijfers? Beetje duidelijk graag. Doelpunten en assists niet. Dus welke dan wel? Het aantal rare dansjes? Of het aantal keer kinderlijk een maskertje nadoen?

Nou kijken hoe lang de Boer het uithoudt. Bizzar dit. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hoop dat de Boer alles verliest zodat hij snel vervangen moet worden. Maar aan de andere kant ben ik bang dat er dan weer een andere ramp voor terug komt.

Misschien is het eigenlijk maar beter als Nederland vanavond verliest. Nederland zal ook tegen Italië later deze week verliezen, vervolgens zal Frank de Boer ontslagen worden na deze drie nederlagen op rij.dan is dit allemaal alvast achter de rug. Kunnen we meteen op zoek naar een goede bekwame bondscoach en met een beter gevoel het EK in volgend jaar.

Ik zeg niet dat ik het eens ben met deze opstelling, maar ik weet wel dat ik de afgelopen dagen hier door sommige belachelijk werd gemaakt toen ik zei dat ik verwachten dat Malen wel eens ipv Berghuis zou gaan spelen als rechtsvoor.

Berghuis of Malen zit wat mij betreft niet zoveel verschil in. Berghuis had gezien de eerdere interland het wel verdiend. Dat een Malen speelt in combinatie met Dumfries achter hem en Luuk naast hem vind ik ook helemaal geen gekke gedachte. Men doet hier alsof Ard van Peppen speelt ipv Berghuis, dat is mij ook weer te overdreven.

11 oktober 2020 om 17:26

Ik denk dat mensen wel kunnen leven met Malen. Promes in zijn huidige vorm lastig te verklaren. Zeker aangezien je met Luuk voorzetten nodig hebt. Nou zal Promes vast een bal van de zijkant richting de 16 kunnen trappen, maar ik heb het hem nog nooit zien doen.

11 oktober 2020 om 17:32

Dan had Malen op links moeten gaan spelen wat ik zelf een beetje vreemd vindt aangezien hij meer in de spits of op rechts gespeeld heeft naar mijn idee. We nemen nu voor het gemak aan dat het spel er op gericht is dat de voorzetten moeten komen vanaf de buitenspelers maar dat weten we niet. Het is nogal voorbarig om dan meteen te gaan zagen aan de stoelpoten als we nog geen enkel benul hebben van het idee erachter. Kijk als Babel er nou nog steeds in stond snapte ik het volkomen.

11 oktober 2020 om 17:28

Wie heeft het over Malen? Het gaat om Promes.

11 oktober 2020 om 17:33

Malen staat toch op de plek van Berghuis? Berghuis moet er volgens velen perse in, maar in dit geval wordt er gekozen voor Malen, vind ik geen rare keuze.

11 oktober 2020 om 17:38

Malen kan toch ook op links? Daar speelt hij bij PSV momenteel ook

11 oktober 2020 om 19:10

Hij speelt momenteel in een 4-4-2 met vrijheid om te zwerven, dat is geen linksbuiten natuurlijk.

Niet te geloven, wat moet Berghuis nog doen om serieus genomen te worden? Vond de aanstelling van de Boer al een ramp en wat blijkt, het is zo. Wat een eigenwijze knurft.

Het verschil in niveau tussen onze buitenspelers is toch niet zo groot? Kent iemand hier uberhaupt de backs van Bosnië? Promes en Berghuis spelen misschien op een zelfde positie, maar ze brengen een totaal ander spel met zich mee. Als ie aan de as van het elftal kwam zou ik de ophef snappen, maar van onze backs en buitenspelers is er niemand van het niveau dat je hem verplicht in de basis moet zetten als bondscoach.

Wie gaat die ballen op Luuk zijn hoofd plaatsen? Is er maar 1 en die staat er niet in. Promes is uit vorm. Gewoon Malen op links en Berghuis op rechts.

Inmiddels beredenering gezien en volledig begrijpelijk. De boer wil 2 diepgaande lopers en Berghuis komt in de bal en met de jong wil hij geen statische flankspelers dus die snap ik wel.

11 oktober 2020 om 17:55

je wil geen statische buitenspeler maar je stelt wel Promes op die zelden tot nooit scoort of een assist geeft in Oranje en die ook zelden zijn man voorbij komt

Ik keek er juist naar uit dat berghuis een aantal keer die bal op het koppie van luukinho zou leggen. Ik hoop dat ik het fout heb, maar ik denk dat een voorhoede met malen luuk berghuis tegen een team als dit lekkerder zou spelen

11 oktober 2020 om 17:52

Je krijgt wel vaker voor de raarste dingen puntenaftrek op dit forum. Daar kan iedereen die regelmatignpost over meepraten. Trek het je niet aan, het ligt niet aan jou.

Belachelijk dat Steven Berghuis, onze vedette die ons persoonlijk naar een WK finale, WK halve finale en finale Nations League heeft geschoten niet in de basis staat. Als je de reacties hier leest is het net of ik de laatste 10 jaar onder een steen heb gelegen.

11 oktober 2020 om 17:55

In ieder geval wel de laatste tijd.

12 oktober 2020 om 11:01

Berghuis krijgt opeens kwaliteiten toegedicht die lijken alsof het een wereldtopper is. Jongens, de rechtsbuiten van Feyenoord staat niet in de basis bij het NL elftal. Nationale ramp! Het is geen Robben die niet speelt, kom op zeg.

Ik heb zo extreem helemaal niks met deze bondscoach. Ik betrap mezelf erop dat ik gewoon hoop dat Oranje de bietenbrug op gaat. Ik weet dat dat triest en kleinzerig is, maar het is wel wat ik voel. Ik heb ook totaal geen zin meer om te gaan kijken. Wat een aanfluiting. We gaan gewoon geforceerd een speler rechtsbuiten zetten die daar nooit staat, terwijl Berghuis de enige was die een fatsoenlijke indruk maakte tegen Mexico. Helemaal met Luuk in de spits slaat dit ergens op, er moeten hoge voorzetten komen.

11 oktober 2020 om 18:15

Dat ik geen zin meer heb om Oranje te kijken is al een tijdje zo. Ik betrap mezelf erop dat ik halverwege de wedstrijd wel afgehaakt ben. Er is niets sprankelends aan. Geen speler waarvoor je de tv aan zou zetten, zoals je dat vroeger had met bijvoorbeeld Robben, Van Persie, Sneijder. Met deze bondscoach zal het helemaal oersaai worden, ben ik bang.

Tja, met deze bondscoach zal t niet een feest om naar te kijken zijn.
Onbegrijpelijk dat je een rechtsbuiten passeert voor een spits

Wat is dat toch met die trainers.?
Ten hag, advocaat, Schmidt en nou de boer die t niet voor elkaar krijgt om een beetje fatsoenlijke pot op de mat te krijgen

Wederom een fiasco dit. Frank de Boer moet onmiddellijk ontheven worden uit deze functie. Verschrikkelijk mannetje

De hand van de Boer is al meteen zichtbaar.. tikkie breed en tikkie terug

Vandaag zie je precies waarom de Boer geen bondcoach moest worden. Heel NL zag al voor de wedstrijd dat je Berghuis moet opstellen met zo'n tegenstander. En wat doet meneer.....😱😱😱

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren