Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Acht Europese topclubs volgen Bazoer inmiddels’

Laatste update:

Anderhalf jaar geleden moest Riechedly Bazoer zijn debuut in de Eredivisie nog maken, maar inmiddels kent vrijwel iedere voetballiefhebber de naam van de Ajacied. Hij is in korte tijd opgeklommen tot één van de beste en belangrijkste spelers bij Ajax en meerdere clubs werden al genoemd als belangstellenden voor de diensten van de middenvelder. Voetbal International weet dat de teller inmiddels op acht staat voor Bazoer.

/

Barcelona, Chelsea, Manchester City en Napoli werden alle vier al genoemd als clubs met interesse in de pas negentienjarige Bazoer. Napoli deed zelfs al officieel navraag naar hem bij Ajax, ook al hanteerden de Amsterdammers een forse vraagprijs van 25 miljoen euro. Inmiddels zijn er echter nog eens vier clubs bij gekomen die Bazoer aandachtig volgen: Bayern München, Borussia Dortmund, AC Milan en Juventus.

Het weekblad meldt voorts dat broer en zaakwaarnemer Irchandly vorige week een bezoek bracht aan het trainingcomplex van Chelsea. Dat hoeft echter niet te betekenen dat Bazoer een voorkeur heeft voor de Premier League of voor Chelsea in het bijzonder. Hij heeft zelf al enkele malen aangegeven dat hij het mooi zou vinden om ‘over enkele jaren’ de kar te trekken bij Barcelona.

Denk je dat Riechedly Bazoer na dit seizoen nog bij Ajax blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En dan verwachten wij hier in Nederland dat zo'n speler even zeg ik blijf nog in Nederland. Nee die is na dit seizoen gewoon weg!

24 februari 2016 om 07:41

Natuurlijk is die weg bij een club die totaal geen ambities heeft. Vraag me ook af of ikzelf zou willen blijven. Ajax laat totaal geen groei zien. Dit beleid leidt tot niets.

24 februari 2016 om 07:59

Supporters als jij die alleen maar zeuren en niet steunen helpen trouwens de spelers en club ook niet.

On: ik denk dat hij verstandig genoeg is en gewoon nog 1 a 2 jaar blijft. Hij heeft nog niets te zoeken bij dergelijke clubs.

24 februari 2016 om 08:05

Woezel. Hij spreekt gewoon de waarheid. Dat het niet jou mening is betekent niet direct dat ie loopt te zeuren.

Ajax heeft ook totaal geen ambitie anders zouden ze wel proberen om een team op te stellen wat de ambitie heeft europees iets te laten zien ipv alleen maar goedkope afdankertjes en jeugdspelers.

Laten ze een voorbeeld nemen aan PSV

24 februari 2016 om 08:18

Als supporter mag je best kritisch zijn op je club. En wanneer je kritisch bent betekent dit niet gelijk dat je jouw club niet steunt.

24 februari 2016 om 08:38

Nou nou Bram grote jongen wat een uitspraak. Hou eens een spiegel voor!

24 februari 2016 om 08:40

Het was inderdaad stil in Eindhoven de afgelopen zes jaar dat er niks te vieren was. Als ze daar namelijk niet de beste zijn, gaan ze niet bleren dat we wel de beste zijn.

24 februari 2016 om 08:45

Dat supporters zeiken of zeuren over het spel van Ajax begrijp ik ! En dat er onvrede is tussen een paar partijen binnen Ajax is weten wij ook met zijn allen !! Maar over het beleid kunnen we alleen zeggen dat er steeds meer talenten ook echt doorstromen naar het eerste elftal van Ajax !! Dus in mijn ogen prima ! Nu gewoon is een elftal bij elkaar houden wat Europees mee kan gaan doen !! Of gewoon is absurde bedragen noemen van 50 miljoen of meer !! Kijken wat ze dan doen . Er zijn zat voorbeelden hier gaan ze voor maximaal 25 a 30 miljoen weg en paar jaar later vragen die clubs al weer 50 of meer !!

24 februari 2016 om 09:04

Sjonge jonge wat een grote mond bram, volgens mij heeft psv nu meer punten in de cl dan ajax in de afgelopen 4jaar bij elkaar...

Het neigt naar jaloezie dat psv na een stap terug, wel de sprongen vooruit maakt, zowel qua spel en de aankopen die gedaan worden en dan nogsteeds ruimte voor je grootste talenten houden, ajax wil perse met de jeugd werken ook als ze beneden peil zijn, als ze daar zo doorgaan krijgen ze het verval van Feyenoord... ooit houdt het geluk op... en dan verliezen ze die slechte partijen tegen groningen gewoon...

Maargoed ik ga wel janken in eindhoven bram, maar dan wel van het lachen om jou met je roze ajax bril...

24 februari 2016 om 09:36

Je moet ook de poules vergelijken. Manchester en Wolfsburg doen het ook niet echt goed. Ik zeg niet dat Ajax deze poule overleeft had maar deze was beduidend makkelijker dan die Ajax heeft gehad.

24 februari 2016 om 09:39

Zou ook raar zijn want dat zijn ze dan ook niet. Dat was Ajax toen dus terecht dat ze dat bij Ajax zongen

24 februari 2016 om 10:04

net als in Amsterdam tussen 2005 en 2010... Arena zit nu ook lekker vol steeds,, chapeau!!

24 februari 2016 om 10:08

Veel geld verdienen gaat wel goed. Dat is het echte doel

24 februari 2016 om 10:31

@ Robert41

Dus omdat PSV 1x kampioen is geworden moet dat het leidend voorbeeld zijn? Ajax zit vol van de ambitie, in tegenstelling tot de supporters hebben de bestuursleden wel het geduld om een langdurig plan op te stellen en zichzelf daaraan te houden. Ondanks dat de resultaten een jaartje wat minder zijn.

Wil je een voorbeeld? Of voorbeelden?
- Jeugdcomplex
Ajax heeft straks een compleet nieuw jeugdcomplex genaamd Ajax City. Dat afgekeken is van Bayern Munchen, Barcelona, Arsenal en de eigen toekomst. Met de wensen van Wim Jonk/cruijf en de wensen van het huidige bestuur. Met scholen, appartementen, gloednieuwe velden, technologieen etc. Dit complex word het modernste en meest geavanceerde ter wereld.

- Stadion
De gemeente wil de grond onder de Toekomst, Ajax wil het stadion overnemen van de gemeente. 1+1 is 12. Ajax heeft begin 2016 63% van het stadion in eigen handen waarmee de omzet structureel vergroot word met miljoenen. Alleen is hiervoor eigen vermogen nodig (wat we momenteel hebben)

- Talenten scouten en kopen
Fisscher, Milik, El Ghazi, Bazoer, Younes, Muric, Cerny, Leyder etc etc

Ajax geen ambitie, de mensen die dat roepen. Of de mensen die roepen dat ze een voorbeeld moeten nemen aan Psv. Juist die mensen staan ver maar dan ook heel ver van de realiteit af helaas. En missen zeker enige kennis van zaken.

24 februari 2016 om 10:33

@ Luchini

Ajax doet op het moment een stap terug om 3 stappen vooruit te maken. Denk aan overname van het stadion, het ontwikkelen van een compleet nieuw jeugdcomplex dat het modernste ter wereld word. Het aantrekken van jonge talenten als Antonucci, Leyder, Cerny, Bazoer, Youness etc.

Allemaal maatregelen waarvan nog gene impact verwacht was, terwijl sommige dat juist al wel hebben. Ajax is juist bezig met de stappen vooruit, maar zoalsg ezegd moet je eerst een stapje terug doen.

24 februari 2016 om 10:41

Met alle respect voor jouw club, maar deze jongens is/word veels te goed voor de Nederlandse competitie. 8 topclubs die interesse in hem hebben is nog te weinig vind ik, elke Europese club zou hem.moetwn willen. Als je deze jongen haald dan zit je namelijk de eerste 12 jaar goed op die positie.

24 februari 2016 om 11:14

Vermoedelijk ongeveer net zo stil als de Ajax supporters toen ze geen kampioen werden van 2004 tot 2010. Dus wat is je punt? Zo werkt het toch gewoon, mensen identificeren zich nou eenmaal liever met succes dan met falen, maar dat ligt bij jou natuurlijk heel anders. Bovendien kun je moeilijk ontkennen dat de voetbal visie en aanpak van PSV de laatste jaren succesvoller zijn gebleken dan die van Ajax, met de titel van afgelopen seizoen als gevolg, en overwintering in de CL.

24 februari 2016 om 11:15

Dit beleid is prima, het is veelzeggend dat er al 8 clubs op een toptalent azen, maar het mooie is hij ligt ook nog gewoon de maximale 5 jaar vast en het is een nuchtere jongen die zelf ook wel weet dat hij nog 1,5 - 2,5 jaar ajax nodig heeft. Daarnaast denk ik dat Bazoer een record bedrag gaat opbrengen, ligt ook na 2,5 jaar nog 2 jaar vast en aangezien iedereen hem wil en dat de prijzen ontploffen verwacht ik wel 50 miljoen.

24 februari 2016 om 11:20

@D-Bergkamp

Ik ben blij dat ik niet alleen ben om veel van die veel te simpele denkers van wat feiten te voorzien en bovendien een positieve insteek. Dat lijkt wel verboden te zijn.

Geld uitgeven kan altijd nog, bovendien is dit jaar te zien dat we maximaal spenderen, we hebben nu maar 2,2 miljoen winst maar aan het eind van het seizoen kan er wel eens een klein minnetje staan. Niet onverkomelijk want we hebben een negatief transfersaldo en geen CL, maar het is zeker niet zo dat men geen geld uitgeeft.

Men geeft het uit aan salarissen, ondersteunend personeel voor oa de toekomst. Daar spenderen ze zon 40-50 miljoen per jaar. Dit is voor oa de individuele benadering van talenten en een van de redenen waarom ze nu bij bosjes doorbreken.

24 februari 2016 om 12:18

@ Woezel

Aan supporters zoals Hansje1969 hebben we meer dan supporters die altijd opportunistisch mee draaien in het luie draaideuren beleid (waar altijd alles moeizaam en te moeilijk is) van Ajax. Of die eeuwige clichés die voor en na elke wedstrijd weer horen, maar serieuze vooruitgang is al jaren nergens te bekennen. Dan hebben we nog al die tegenstrijdigheden van de Boer en zijn vriendjes, die elke keer maar wat brabbelen.

Ten opzichte van voor de revolutie zijn we sportief geen ene millimeter opgeschoten, wat dat betreft zijn we weer helemaal terug bij af. Dat allemaal omdat sommigen mensen zoals altijd bij Ajax weer hun eigen ego´s belangrijker vonden dan een breed gedragen visie.

24 februari 2016 om 14:13

@bram
Goh wat een kansloze reactie.
Eerlijkheid gebied te zeggen dat PSV een volwassen complete selectie heeft met op bijna elke plek een betere speler dan bij Ajax. Beleid is gewoon heel goed daar. En het werpt zijn vruchten nu ook af in Europa. Natuurlijk heeft PSV baat gehad bij pot 1, maar ze hebben het prima gedaan.
Ik sluit me aan bij Luchini voor de gevolgen van dit beleid. En als ze doen wat ze nu deden bij bazoer - meteen happen op het eerste bod van Napoli dan kan het ook niets worden.

24 februari 2016 om 18:31

Bergkamp... Ik zou zeggen, kijk eens een europese wedstrijd van Ajax. Die zijn gewoon kansloos. Keer op keer. Elftal van PSV is gewoon veel verder dan Ajax de laatste 10 jaar geweest is. En ze hebben geeneens 100 mln over zoals Ajax. Gewoon veel beter beleid.

Dus je kunt me wat met je stadion en je jeugdcomplex. Volgens mij draait het daar niet om

24 februari 2016 om 08:02

Wat een onzin. Bazoer blijft zowiezo, dat heeft hij heel duidelijk gemaakt. Zullen nog veel van dit soort artikels komen, allemaal onzin.

24 februari 2016 om 08:40

Hoezo blijft Bazoer sowieso? Hij heeft in de winterstop gezegd dat hij in ieder geval tot de zomer blijft. Dat is echt niet hetzelfde als dat ie nog twee jaar blijft.

24 februari 2016 om 10:21

Als ik eerlijk ben 'hoop' ik dat hij voor een mooi bedrag vertrekt, kan zich ergens anders beter ontwikkelen en voegt voor de positie niet genoeg toe, heb daar liever Klaassen staan met een goede CAM ervoor, begrijp me niet verkeerd Bazoer is de beste 19-jarige speler die ik in lange tijd heb gezien op de Nederlandse velden maar niet onvervangbaar. Belangerijkste is een mooi bedrag en een mooi doorverkoopspercentrage erbij, hij gaat ongetwijfeld geld opbrengen. Als het aan mij lag ging hij naar Milan, kunnen hem wel gebruiken denk ik zo en de Italiaanse competitie zal hij veel van opsteken, presteer je daar dan ligt de weg helemaal open. En anders Tottenham waar hij zich op den duur ook het team in kan spelen, ben blij dat hij dit jaar is gebleven maar lijkt zijn verdedigende taken te vergeten en speelt postbode al begint hij ook wedstrijden te beslissen. Talent zat, zal er alleen uitkomen als hij de juiste stap zet en hoop alleen dat Ajax ervan kan profiteren.

24 februari 2016 om 08:03

Sjonge jonge wat negatief. Als wij Nederlanders zelf al gaan geloven dat we niks meer waard zijn, is het einde in zicht....
Depay, V Ginkel hebben volgens mij wel aangetoond wat te vroeg vertrekken met n speler kan doen. Laat Bazoer eerst maar eens elke week de uitblinker zijn bij Ajax, zoals Sneijder dat was. Of z'n club Nasr de 2e ronde CL trekken. Dan ga je als echt grote jongen, en vergroot je je kans maal 20 in her buitenland. Bazoer is n supertalent, maar hij zit in de eerste fase waarin alles omhoog gaat. Wij in NL zouden toch moeten weten dat de dip nog gaat komen?
De Europese topclubs proberen gewoon sneaky vroeg erbij te zijn omdat ze weren dat ie over 2 jr 60 mio kost...

24 februari 2016 om 08:41

Depay vertrok niet te vroeg. Hooguit nam hij in eens een te grote stap, en was een tussenstap beter geweest.

24 februari 2016 om 10:07

Te vroeg naar de absolute top misschien wel, maar zo vroeg ging Memphis opzich niet weg. Volgens mij leer je echt niet zoveel meer in de eredivisie en kun je beter juist vroeg weggaan naar een subtopper in een betere competitie.

24 februari 2016 om 12:25

@ Janwander

Persoonlijk vond en vind ik nog steeds dat Depay te vroeg vertrok, hij speelde 1 goed seizoen bij PSV en een redelijk WK, er was nog een hele hoop voor verbetering vatbaar want hij was alles behalve uitgeleerd bij Psv. De waan van de dag regeert, nu zal het alleen nog maar moeilijker worden voor hem om zich te ontwikkelen, want veel tijd krijg je daarvoor in het buitenland niet. Ik moet het nog maar zien.

24 februari 2016 om 14:42

Hoeft niet per se in Nederland te blijven, maar het is voor zijn ontwikkeling wel erg belangrijk om direct de goede club uit te kiezen. Als hij direct naar clubs als Chelsea of Manchester City gaat, ben ik bang dat z'n ontwikkeling tot een abrupt einde komt.

Hij zou er goed aan doen om eerst de tussenstap naar de Europese subtop te zetten om vervolgens naar een topclub te gaan (mits hij goed presteert uiteraard).

Bazoer moet zijn zwakke punten nog verbeteren, en een jaartje blijven, dat is beter dan bij Chelsea of Barca op de bank zitten.

24 februari 2016 om 07:33

Beter voor zijn ntwikkeling als voetballer, niet beter voor zijn bankrekening. We zullen zien wat Dhr. Bazoer belangrijker vindt.

24 februari 2016 om 08:02

Cashen kan ie over twee jaar ook wel, ik weet vrij zeker dat hij dat zelf ook weet. Ik hoop alleen dat hij alsnog dat geduld op kan brengen.

24 februari 2016 om 08:22

Als bazoer geld boven zijn ontwikkeling stelde was ie op zn 16e wel naar city gegaan en niet naar ajax

24 februari 2016 om 10:10

Lucas weet wel wat je zegt jongen. Als het aan Bazoer had gelegen zat hij nu ook echt wel bij City...... zijn moeder voorkwam dit echter, zij vond dit niet goed. Gelukkig een verstandige moeder maar Bazoer liet zich gewoon meeslepen door mooie praatjes en beloften.
Hij is niet voor niets van PSV weg gegaan naar Ajax.... Mooie praatjes en beloften waar hij meer perspectief in zag.

24 februari 2016 om 10:35

@ Toss

Ajax betaalde net zoveel als PSV en minder dan City. Desondanks voetbalt hij bij Ajax en niet bij PSV en niet bij City. Dus de mooie praatjes hebben hem wel over de streep getrokken. En Ajax heeft gelijk gekregen. Die zagen hem als middenvelder en hebben daar hem ook gebruikt. Nu word hij gevolgd door alle europese topclubs en is het een kwestie van tijd dat hij vertrekt naar de absolute top.

Dus hoe erg het ook is, Ajax heeft 100% gelijk gekregen.

24 februari 2016 om 11:22

Hij heeft/krijgt nu ook wel een salaris van bijna een miljoen en dat 5 jaar lang, is nu al binnen. Maar dat kan alleen nog maar meer worden.

24 februari 2016 om 07:52

ik weer niet of het beter is als voetballer om te blijven. Zoals er nu in de eredivisie word gespeeld kan een speler beter vertrekken en stagneert ontwikkeling alleen maar als deze blijft.
Bazoer is nu al een van de betere en heeft spelers nodig aan wie hij zich kan optrekken.
Het spel van Ajax en de spelers om hem heen geven nou niet het vertrouwen om van Bazoer een betere speler te maken. Dan kan hij beter naar een topclub gaan en daar met toppers trainen en eventueel verhuurd worden aan een club in de premier league waar hij zijn ontwikkeling wel kan doorzetten. Ook al vind ik het jammer, maar voor zijn ontwikkeling is het helaas beter om te vertrekken.

24 februari 2016 om 08:07

Ik ben bang dat je gelijk hebt bertvos.... als hij zich goed wil ontwikkelen kan hij beter Ajax verlaten. Pijnlijk maar waar

24 februari 2016 om 08:09

Een jaartje? Maak er maar rustig 3 van hoor. Bij een topclub komt inderdaad op de bank en is zijn carriere voorbij zoals al die anderen.... Maar vrees dat ie toch gaat...zoals al die anderen

24 februari 2016 om 10:08

Drie jaar?! Bazoer speelt al beter dan menig middenvelder in de Eredivisie die het al geprobeerd heeft in het buitenland. Bazoer is sterk, lekkere trap, goed inzicht en snelheid. Ik zie hem gerust wel bij een club als Dortmund spelen. Ik zou hem afraden om direct naar Chelsea te gaan of naar Barcelona, die stap kan altijd nog. Niet direct een TE grote stap nemen. Als je in Duitsland speelt bij Dortmund, speel je ook onder de vleugels van Bayern. Dus die druk om kampioen te worden heeft geen enkele club, behalve in Zuid-Beieren.

24 februari 2016 om 10:09

Hij kan beter naar een club gaan in een competitie waar nog wel wat tegebstand wordt geboden en dus waar wat valt te leren. Subtopper in PL of Bundesliga bijvoorbeeld.

24 februari 2016 om 14:44

Mee eens. Bazoer heeft ook nog niet voldoende laten zien om nu al de overstap naar de absolute top te zetten. Daarvoor is hij nog niet ervaren genoeg.

Hij moet gewoon nog een jaartje (of misschien 2) bij ajax blijven, anders wordt hij net zoals affelay en memphis.

24 februari 2016 om 07:44

De situaties van Affelay en Depay waren totaal verschillend. Affelay ging juist wel op een goed moment weg, alleen was de stap net te groot en had ie ook nog eens de pech dat ie op lullige wijze een zware blessure opliep.

24 februari 2016 om 07:48

Affellay speelt dit seizoen heel sterk bij stoke depay hebben we nog niet veel van gezien

24 februari 2016 om 08:07

Bij stoke ja met alle respect

24 februari 2016 om 08:09

Ja dus tegen man city Chelsea tottenham arsenal en leicester

24 februari 2016 om 10:09

Stoke, met alle respect, speelt een stuk beter en aanvallender dan Depay en United bij elkaar.

25 februari 2016 om 20:28

waarom staan ze dan onder manu?

24 februari 2016 om 07:55

Memphis was voor de eredivisie ook te groot. Hij was topscorer en de jaar daarvoor ook al een smaakmaker van PSV. Op het WK deed hij het ook goed en werd hij tweede talent van het wk na Pogba. Memphis is gewoon op het juiste moment vertrokken maar het wil alleen niet vlotten bij Utd voor hem. Maar hij was wel op de juiste moment vertrokken

24 februari 2016 om 08:24

Topscorer ja. Maar hij speelde het hele jaar frustrerend. Ontzettend veel balverlies en zelden de beste man van het veld. Scoorde alleen veel.

Suarez, vertonghen en affelay zijn voorbeelden van hoe het moet. Die stegen er in hun laatste seizoen echt ver bovenuit. Depay had dat niet zo.

24 februari 2016 om 12:34

@ bianconeri18

Volgens mij ben ik de enige die Depay helemaal niet te groot vond voor de Eredivisie, er was nog een hele hoop voor verbetering vatbaar. Er wordt weleens gezegd dat zodra een speler er een seizoen in Nederland er bovenuit steekt dat ze meteen weg gekocht worden, maar we schrijven ze zelf ook weg. En 99 % van de tijd moeten we toch weer concluderen dat ze te vroeg vertrokken, en in het geval van Depay is het niet anders.

Ajax moet dit gewoon slim aanpakken en die 25 miljoen niet als uitgangspunt nemen. Dit bedrag kan alleen nog maar fors toenemen als bazoer de stijgende lijn doorzet en ajax geduld heeft

Als bazoer slim is gaat naar ac.milan en montolivo plek overnemen de rest van andere club krijgt hij geen basis denk ik

24 februari 2016 om 07:37

Milan gaat denk niet het geld neerleggen wat Ajax voor hem vraagt.

24 februari 2016 om 09:25

Zowieso wel 25 miljoen kan milan wel betalen duurder kan bazoer niet zijn

24 februari 2016 om 11:00

Met 8 van de grootste clubs die belangstelling tonen, ga jij nu veweren dat ie niet meer dan 25 miljoen waard kan zijn? Je maakt jezelf een beetje belachelijk met deze uitspraak vind je zelf ook niet?

24 februari 2016 om 11:27

25 miljoen is al geboden met 25 miljoen variabel, totaal 50 miljoen. Sindsdien is de interesse alleen maar groter geworden, kortom die prijs is hard aan het stijgen, jongen ligt nog tot 2020 vast en heeft geen afkoopsom. Ik denk dat ajax er uit uiteindelijk 40-45 miljoen vast voor krijgt en 5-10 variabel. Dat krijgen we ook over 2 jaar dus als je hem nu wilt is die nog duurder.

Eerlijk gezegd doet ie maar als Ajax maar veel op hem verdiend. Het is voor hem beter om 2 jaar te blijven.

8 grootmachten op dit moment, in mijn ogen 5 van de 8 zijn prachtige clubs. En niet te vergeten, 8 clubs met een zeer goed gevulde kas. Ik snap dat sommige spelers een jaartje langer moeten blijven, maar deze jongen lijkt me onhoudbaar. Ook voor hemzelf.. hij is zeer goed en misschien past hij zich daar ook wel zo makkelijk aan als dst hij hier deed. Mooi voor Bazoer en mooi voor de ajax (svp geen opmerkingen over het "niet uitgeven van geld" een topic, alvast dank)

Deze jongen is niet te houden voor Ajax. Ik ben bang dat hij en zijn broer het grote geld niet kunnen weerstaan. Dit is helaas de realiteit anno 2016.

24 februari 2016 om 07:33

35 miljoen met variabelen zal mooi zijn. Zal jij het als club accepteren? Daarnaast wij halen Sinkgraven ook anders wordt hij te duur bij Heerenveen.

24 februari 2016 om 08:15

Ajax weigert zijn geld in versterkingen te steken, "omdat goede spelers toch niet willen komen". Als ze dan in plaats daarvan hun talenten langer vasthouden is dat als fan nog te begrijpen, maar dat doen ze ook al niet.

24 februari 2016 om 08:45

Ajax 'weigert' zijn geld in versterkingen te steken, omdat zij te maken hebben met een RvC die niet snel toestemming geeft. Verder is het middenveld juist een van de posities die heel sterk bezet is. Nu is Bazoer voor Ajax natuurlijk enorm belangrijk, maar als men 35 miljoen of meer kunnen vangen is verkoop begrijpelijk. Daarnaast hebben we talenten als Van de Beek en Nouri die hierdoor meer speeltijd zouden krijgen.

24 februari 2016 om 09:59

Lijkt me niet verkeerd dat je ook naar die talenten kijkt. Zou je iedereen aan zijn contract houden, dan krijgen de aankomende talenten geen speeltijd in het eerste waardoor ze weg willen.

24 februari 2016 om 11:30

@siepie

Ajax investeert juist in investeringen, namelijk de opleiding. Muric was zon investering, ja die was transfervrij maar we hebben hem wel intensief begeleid en onze salarispost tot 40-45 miljoen per jaar opgetrokken oa. door iets van 80 extra Ftes aan te nemen. Bazoer is ook een investering geweest net als Tete, Riedewald en El Ghazi bv.

Waar Ajax niet in investeert is op de korte termijn, dat is niet te combineren met de lange termijn investeringen in de opleiding bv. Bazoer ligt gewoon tot 2020 vast, ajax kan weinig meer doen dan aangeven dat blijven op dit moment het beste is. Daarnaast de vervanger, Eiting komt er alweer aan maar die is pas 17.

24 februari 2016 om 12:44

@ siepie

Het ligt iets genuanceerder, Ajax zit met een directeur voetbalzaken opgescheept die:

- Zijn scouting apparaat volledig negeert.

- Die zelf niet over een fatsoenlijk netwerk beschikt.

-Die te lui is om intensief te scouten.

- Die bewezen heeft totaal geen goed scouting oog te hebben, als het gaat om het halen van directe versterkingen voor het eerste.

- Die nooit ergens op voorbereid is, en altijd te laat in actie komt.

- Voor wie alles (te) moeilijk is.

De rvc van Ajax heeft terecht totaal geen vertrouwen meer in de aankoop capaciteiten van Overmars, die al een Gods vermogen door de plee heeft gespoeld met al zijn briljante koopjes/huurlingen die niets toevoegen. Het is niets voor niets dat hij steeds terug gefloten word, en zeker toen hij tien miljoen wilden uittrekken.

De spelers waar hij wel wat voor betaalde functioneren ook niet en voldeden bovendien niet aan de voorwaarden waaronder Ajax de markt op mocht gaan volgens het oorspronkelijke beleid. Het is niet dat ik zo´n hoge pet op heb van onze rvc, maar gelukkig zijn zij wel wakker wat betreft het continue falen van Overmars (afcanats, kom er maar in).

24 februari 2016 om 13:13

@afca_leeds

Als Overmars de scouting compleet zou negeren, dan heeft hij behoorlijk goed netwerk in Scandinavië, de Balkan, Oost-Europa, waar toch door de laatste jaren een behoorlijk aantal talenten zijn opgehaald. Dat zou jij hem dan zelfs moeten nageven.

Ook in Nederland met jongens als El Ghazi, Bazoer en de Jong deed hij het, volgens jou blijkbaar op eigen houtje, toch niet onverdienstelijk. Met zijn eigen netwerk en volgens het 'oorspronkelijke' beleid van jonge talenten vroeg scouten en zelf verder opleiden.

Misschien dat je iets minder zwart-wit moet redeneren en eens wat minder je pijlen richten op je joker Overmars, die in jouw ogen enkel individualistisch, lui, slecht en onvoldoende functioneert. Ajax heeft en gaat de komende jaren nog heel wat centjes verdienen wanneer de jong door Overmars gehaalde spelers voor miljoenen verkocht gaan worden.

Het is al een hele vooruitgang, dat ik het kinderachtige en denigreerde Marc Netto niet meer constant hoef te lezen. Helaas is dat constante neersabelen van Overmars als kwade genius achter de 'problemen' van Ajax nog niet verstomd.

24 februari 2016 om 07:50

Het grote geld?kijk de clubs. het zijn geen tweederangs clubs, maar prachtig mooie clubs van het hoogste niveau. Sorry, maar hij is gek als hij de stap niet maakt. En voor Ajax, zet vd Beek daar op zijn plek of Klaassen op zijn plek en Nouri op 10. Ja, het is niet Bazoer qua potentie, maar het is niet dat ajax overlijd als hij weggaat. Is toch prachtig voor deze jongen.

24 februari 2016 om 08:12

Goed gezegd. Het is ook goed voor nederland als weer eens een echte topper hebben bij een topclub. Ik denk dat als Bazoer deze zomer vertrekt, dat hij veel sneller veel grotere stappen zal maken. Helaas maar waar

Waarom zou bazoer 25 mil kosten en een renato sanchez meer dan het dubbele. Ik weet dat het compleet verschillende spelers zijn maar nog steeds is dit verschil zeer merkwaardig

24 februari 2016 om 10:35

Omdat de salarissen in Nederland te laag liggen om zulke bedragen te kunnen vragen. De hoogte van het salaris is een belangerijk component voor het bepalen van de 'afkoopsom'.

Het is dus niet merkwaardig.

24 februari 2016 om 11:03

Het wordt wel merkwaardig als bijna elke topclub hem hebben wilt, denk je niet?

25 februari 2016 om 20:30

Wat is merkwaardig? Dat elke topclub hem hebben wilt?

Die interesse is volkomen logisch. Wat een rakent, de klasse druipt van Bazoer af. Hij heeft power, techniek, overzicht. Alleen alles kan nog beter. Hij is nu al de jonge versie van Yaya Toure. Hopelijk blijft hij aankomend seizoen ook nog. Om daarna de grote stap richting de absolute top te zetten. En anders deze zomer voor 40-45 miljoen verkopen, waarbij hij direct aan Ajax uitgeleend wordt.

24 februari 2016 om 07:48

40-45 dream on. Depay ging voor 32 en had 3 jaar ervaring en was topscorer van de competite, Bazoer gaat echt niet meer opleveren. Zeker omdat Depay moeite heeft met het aanpassen in de premierleague zullen clubs wel 2x nadenken voordat ze zo'n groot bedrag neerleggen. Met een beetje geluk krijg je er 30 miljoen voor. En dat ze hem dan weer aan Ajax zouden verhuren lijkt mee een utopie. Bazoer kan makkelijk in een grotere competitie spelen en dat zien de potentiele geintereseerde ook wel.

24 februari 2016 om 08:26

Ajax had al tegen de 50 kunnen krijgen als je de makkelijk te realiseren bonussen meetelt.

24 februari 2016 om 08:36

@panerai

Als er zoveel grote en vermogende clubs naar zijn diensten dingen, dan drijft dat automatisch ook de prijs op. Bazoer wordt denk ik gezien als een toekomstig leider op het middenveld, multifunctioneel en dwingend in zijn spel. Hij lijkt qua spel een beetje als een speler als Seedorf. Daar zijn er niet veel van op die leeftijd. Daar wil men wel wat geld aan uitgeven.

Depay is een heel ander soort speler dan Bazoer. Meer een momentenvoetballer. Ik denk ook niet dat clubs zijn stagnatie zullen meenemen in de beslissing om geld voor Bazoer op tafel te leggen. Depay is een aanvaller die het moet hebben van zij acties, dribbel en schot. Als de vorm ontbreekt, dan blijft er weinig dreigends over. en oogt het allemaal wat knullig en onbeholpen.

Het is sowieso nog te vroeg om Depay af te schrijven op basis van het feit, dat hij moeite heeft om zich aan te passen op het niveau van de Bpl. Dat het er nu nog niet uitkomt wat erin zit is duidelijk, maar dat kan volgend seizoen zomaar anders zijn.

Ik denk en hoop dat Bazoer verstandig genoeg is om nog seizoen of twee bij Ajax te blijven. Hij is er nog lang niet en moet nog veel meer groeien en leren in een rustig tempo. Zondag speelde hij bijvoorbeeld erg slordig af en toe voor zijn doen. Hij kan net als elke jongeling zomaar een terugval krijgen de komende tijd. Die kun je beter in de Eredivisie krijgen dan bij een grote club, waar je zonder pardoes op de bank belandt en waar er gelijk een handvol concurrenten klaarstaan. Als jonkie is het dan een stuk moeilijker in je weer in het elftal te spelen.

24 februari 2016 om 09:30

@ Lucas, Pure speculatie, gezien zijn prille ervaring en weinig Europese wedstrijden gaat hij aankomende zomer echt niet meer opleveren dan 30 miljoen.

Begrijp me niet verkeerd, een absoluut top talent en gaat een mooie toekomst te gemoed maar 50 miljoen is niet realistisch. Kijk maar naar Depay, die was een stap verder, topscorer, ervaring op een WK en qua talent gelijkwaardig.

24 februari 2016 om 09:44

@ Buitenspelval

Om een lang verhaal kort te maken.

Ja Bazoer is een top talent, ja hij heeft veel potentie, ja Ajax gaat veel geld voor hem vangen maar je stelling dat hij meer waard zou zijn omdat hij een ander soort voetballer is d of omdat meerdere clubs geïnteresseerd zouden zijn is een kul argument.

Als je kijkt naar transfers in het verleden brengen aanvallers over het algemeen juist meer op dan verdedigers of middenvelders. Daarnaast was Depay de beste speler van de competitie EN topscorer, en zat ook de hele top achter hem aan.

Ja ik snap dat het een ander soort speler is maar de vergelijking gaat zeker wel voor een deel op, Bazoer is op dit moment echt niet meer waard dan Depay vorig seizoen.

Ik ben het wel met je eens dat hij nog 1 of 2 jaar moet blijven, en als hij slim is doet hij dat ook.

24 februari 2016 om 10:18

@panerai

Leuk dat je Bazoer vergelijkt met Depay. Maar waarom ? Omdat Bazoer het volgende grote talent is dat de Eredivisie gaat verruilen voor een internationale topclub ?

Depay was een ongelofelijk talent in de Eredivisie, die ook gemakkelijk scoorde. maar scoren in de Eredivisie stelt internationaal weinig voor. Man.utd heeft in paniek vol voor hem geboden, maar inmiddels zijn ze er achter dat hij over-rated is. Depay kan de hooggespannen verwachtingen nog niet waarmaken. Geeft ook niet, hij is nog jong. Maar het lijkt erop, dat hij meer met image en andere bijzaken bezig is.

Bazoer heeft meer basis, inhoud en mentale weerbaarheid getoond. Dat de complete internationale top achter hem aan zit, zegt voldoende. Clubs zien in hem de topper van de toekomst. En tegenwoordig worden zulke bedragen nu eenmaal betaald. Bazoer heeft niet 3-4 jaar in de Eredivisie te blijven. Wat goed is, komt snel.

Daarom is het best reëel dat er een deal op termijn uitkomt van rond de 40 miljoen.

24 februari 2016 om 10:36

@panerai

Er zijn meerdere clubs geïnteresseerd, dus wanneer ze hem allen echt willen, wordt er tegen elkaar opgeboden en is het maar wat een gek er voor geeft. Zo werk de markt nou eenmaal. Daarnaast kijken vermogende en ijdele clubeigenaren in dat soort gevallen vaak niet op een miljoentje of tien boven op de marktprijs. Ik zie niet in wat er kul is aan de redenatie als argument.

De vergelijking met Depay maak je zelf. Ik zeg dat het een ander type voetballer is t.o.v. Bazoer, omdat ik denk dat Bazoer een leiderstype is van het soort dat schaars is. Depay is een momentenvoetballer, een aanvaller, waarvan er meer zijn. Jonge talentvolle multifunctionele leiderstypes op het middenveld als Bazoer zijn zeldzamer, daar betaalt men graag wat meer voor, dan een paar miljoen minder voor een gemiddelde modale middenvelder of verdediger. .

Je stelt dat de prijs voor hem mede bepaald gaat worden, omdat Depay moeite heeft zich aan te passen, dat lijkt mij ten eerste al onzin. Wasrom geen vergelijking trekken met bijvoorbeeld Eriksen, Wijnaldum of Suarez? Die stonden er wel gelijk. Is Depay plotseling de maatstaf? Bazoer is een bijzonder talent op zich, net als Martial en Pogba bijvoorbeeld dat zijn. Die ontstijgen de middelmaat, ook qua transferbedragen.

Dat Depay zich al langer bewezen zou hebben en hier topscorer was, is leuk, maar doet denk minder ter zake als men zoekt naar potentieel talent voor een vitale positie op het veld. Topscorer en beste man van de Eredivisie, daar is men in Engeland waarschijnlijk minder van onder de indruk als jij.

24 februari 2016 om 11:15

@nufc

Ja precies dat ja, vergelijkbare situatie bij vergelijkbare clubs.

Je stelt dat United in paniek op hem heeft geboden, maar PSV had gelijkwaardige biedingen van PSG en Bayren op de tafel liggen dus als United niet was gekomen was hij nog voor dat bedrag geboden.

Verder ga je op de huidige situatie van Depay in, wat totaal niet relevant is aan deze discussie denk ik want het gaat over een eventuele transfer van Bazoer die in een vergelijkbare situatie zit als Depay toen bij Psv.

Je hebt het over de complete top, die verhalen gingen bij Depay ook rond dus het is gewoon een vergelijkbare situatie. Ik geloof er geen snars van dat er komende zomer een club gaat komen die 10 of 20 miljoen meer gaat betalen dan wat er voor Depay is betaald.

Bazoer heeft tot op heden nog niks gewonnen en weinig ervaring. Als je alle feiten op een rijtje zet snap ik niet dat jullie tot de conclusie komen dat hij meer waard zou zijn.

Goed we zullen het zien als het daadwerkelijk tot een transfer komt want het blijft speculeren nu, het is maar net wat een gek er voor geeft maar je gaat mij echt niet wijs maken dat de marktwaarde van Bazoer hoger zou liggen dan die van een Depay in bloedvorm vorig jaar.

24 februari 2016 om 11:24

''daar betaalt men graag wat meer voor'' Dat zijn jou woorden maar kom eens met feiten en voorbeelden dan? Strootman wat een zelfde type speler uit de zelfde competitie en was ook een groot talent, ging 3 jaar geleden voor 20 miljoen weg. Jij gaat mij niet wijs maken dat Bazoer dubbel zo veel waard zou zijn. Ja Bazoer heeft meer potentie maar dat is geen 20 miljoen meer waard Nogmaals ik denk dat hij maximaal 30 miljoen gaat opleveren komende zomer. We komen er op terug als het daadwerkelijk tot een transfer komt

24 februari 2016 om 11:33

Depay had volgens mij niet de interesse van 8 clubs en zijn contract liep geen 4,5 jaar meer plus dat hij al ouder was. Daarnaast de prijzen stijgen explosief, engeland blijft maar lappen voor middelmatige spelers, china is er nog eens bij gekomen waardoor er veel geld zit bij de EU clubs. Daar mag ajax met een Bazoer dan ook van mee profiteren, in het ergste geval houden we hem nog 4,5 jaar aan zijn contract en gaat hij weg waarvoor hij kwam, vrijwel niets.

Daarnaast 50 is al geboden met de helft variabel.

24 februari 2016 om 11:56

@panerai

Ik schreef:

'jonge talentvolle multifunctionele leiderstypes op het middenveld als Bazoer zijn zeldzamer, daar betaalt men graag wat meer voor, dan een paar miljoen minder voor een gemiddelde modale middenvelder of verdediger.'

Volgens mij laat je de helft van wat ik zeg weg en trek je daarmee mij redenatie uit de context. Men betaalt liever extra voor een talent uit de buitencategorie, dan dat men het basisbedrag uitgeeft aan een modale middenvelder of verdediger.

Talenten uit de buitencategorie zijn als collectors items: zeldzaam, bijzonder en gewild.

Dat geldt ook voor buitengewone talenten in algemene zin, zoals daar zijn een Pogba, Martial, Stones of Varane, om er een paar te noemen. Of destijds Ronaldo of Neymar op jonge leeftijd. Dat soort talenten zijn op jonge leeftijd op hun positie net iets meer waard.


24 februari 2016 om 12:31

Volgens jou ja. Google even zou ik zeggen en in een oogopslag Ik zie Psg, Real Madrid, Liverpool, United, Bayren en Spurs staan dat zijn er al 7. Nogmaals dit is allemaal speculatie, net zo zeer als bij Bazoer. Tussen interesse en een daadwerkelijke aanbieding zit een verschil. Een feit is dat PSV daadwerkelijk miljoenen aanbiedingen had van Bayren, United, Liverpool en Psg.

24 februari 2016 om 12:54

@ Panerai

Dat was helemaal geen speculatie, want Ajax had dat bod namelijk al geaccepteerd. Het was 25 miljoen, waar nog eens 25 miljoen in variabelen kon bijkomen. Vergelijkingen trekken met Depay heeft totaal geen zin, want het zijn totaal verschillende spelers. Daarnaast is het voetbal is zo gek geworden dat transfers records met enige regelmatig verbroken worden, wat dat betreft heeft het weinig zin om naar transfers vanuit het verleden te kijken.

Voor zijn leeftijd groot talent! Maar moet wel reëel blijven. Er staat mij geen Europese wedstrijd bij waar hij het verschil heeft gemaakt. Er staat bij geen enkele Europese topclub een 19 of 20 jarige in de basis. Gewoon lekker bij ajax blijven en beter worden door speeltijd.

24 februari 2016 om 09:03

Varane en Pogba stonden op die leeftijd bij respectievelijk Real en Juventus is de basis. Martial nu bij Manchester. En zo zullen er wel meer zijn.

24 februari 2016 om 09:57

Er zijn altijd uitzonderingen.. Kans is groter dat hij gaat banken op deze leeftijd bij deze clubs

24 februari 2016 om 10:56

Wie zegt je dat Bazoer geen uitzonderlijk geval zal zijn? Je zegt dat er geen enkele 19/20 jarige in de basis staal, dat is dus op zich al onzin. Neemt niet weg dat ik ook denk, dat hij beter nog minimaal twee seizoenen miet wachten met een overstap.

Bazoer bij milan zou prachtig zijn.

Bonaventura-Kucka-Bazoer-'aankoop'candreva) 😍3

Hij zal wel moeten wennen natuurlijk, in italie is het veel fysieker en harder

24 februari 2016 om 08:02

Van in de Italiaanse competitie spelen word je als speler alleen maar hard van. Misschien inderdaad een goede eerste stap om fysiek erg goed te worden!

24 februari 2016 om 08:16

En gewoon beter hoor? Kijk naar pareltjes dybala,pogba bijv, zijn in alles beter geworden in italie

25 miljoen? En dan komt dat bonussen verhaal er nog bovenop.

Moet die jongen gewoon niet zoals Vertonghen of Suarez 2-3 jaar lang de beste zijn... Zijn bovenstaande heren niet slechter van geworden

Met 1 jaartje eredivisie ervaring met wedstrijden tegen NEC, Excelsior, Cambuur en de graafschap zorgt er toch niet voor dat je klaar bent voor een top club? Dan wordt het vast het volgende geflopte talent.


Voor Nederland zou het goed zijn als bazoer, tete, Kongolo, dos santos, van Overeem, Hendrix etc gewoon nog 2-3 jaar eredivisie en EL/CL spelen hun huidige clubs... Beste voor je ontwikkeling

Helemaal geen bedrag meer noemen laat ze maar tegen elkaar opbieden,en ook als hij naar barca gaat gewoon hoog in de boom gaan zitten aangezien hij ws daar nooit meer weggaat dus heb je niks aan een doorverkoop clausule.
Mooiste zou zijn deze zomer voor 50 vast en dan nog een jaar huren met optie voor nog een jaar.
Als hij dan een contract voor 6 jaar tekend heeft hij een goeie toekomst en kan hij aan zijn zwakke punten nog werken want speelt dan zowie zo 100 wdstrijden

24 februari 2016 om 08:28

Right! En welke club koopt een speler voor 50 miljoen om deze vervolgens direct weer 2 jaar terug te verhuren aan zijn oude club?? Waar haal je überhaupt dat bedrag vandaan? Als je reeel bent weet je ook dat je max 30 casht en met wat geluk een doorverkooppercentage. Clubs gaan echt geen 50 miljoen betalen voor een talent met enkel 1 jaar eredivisie ervaring...

24 februari 2016 om 08:54

United legt ook 50 miljoen plus bonussen neer voor Martial die niet extreem veel ervaring had in de Ligue 1. Waarom zouden wij maar moeten aannemen dat clubs dit niet willen betalen voor spelers uit de eredivisie?

24 februari 2016 om 09:08

Martial is een aanvaller, veelzijdig en Een top talent in de veel sterkere Ligue 1. Daar blonk martial al uit.

Bazoer test zich nu tegen Excelsior NEC Utrecht en Cambuur etc. En af en toe tegen PSV of Ajax

In Frankrijk zijn alle verdedigers hard en stug.

En aanvallers zijn veel duurder dan middenvelders

24 februari 2016 om 11:54

Jan,

Hoe kom je er in godesnaam bij dat Martial al uitblonk in de Ligue 1.....
De knul heeft slechts 49 wedstrijden gespeeld en daarin 11 keer gescoord....
Dat is voor een spits niet zo heeeeeeeeeeeeeel belachelijk veel hoor!
Dus daar blonk hij al uit is een beetje uit je duim gezogen Jantje!

Verder is het maar wat de gek ervoor over heeft wat uiteindelijk zal gaan bepalen of Bazour een hele dikke klapper voor Ajax gaat worden.

Het is een talent, meer (nog) niet.

24 februari 2016 om 07:50

Ahhahahah zeker niet hij speelt heel sterk bij ajax

Als ik hem was zou ik max nog 1 jaar blijven. Het niveau in Nederland is niet zo hoog, te lang blijven wordt hij niet beter van.

Nog wat langer blijven dan naar subtop club zoals dortmunt daar ontwikkelen dan naar barca ofzo

Tsja....dat soort clubs volgen tientallen jonge talenten tegelijk en kopen er dan een aantal Ze zien dan vanzelf wel wie er boven komt drijven vwb Bazoer? De kar trekken bij Barca? Dat zie ik echt nooit gebeuren...daarvoor kom je veel te veel te kort Als hij zich verder ontwikkeld kan hij misschien bij een mooie Europese subtopper vaste waarde worden

24 februari 2016 om 08:48

Dit soort onzin hoorde ik ook een aantal jaren geleden toen een zekere Suarez riep dat hij uiteindelijk bij Barca wilde spelen. Hij was vooral rommelaar, moest het niet van zijn techniek hebben en de subtop was toch echt het hoogst haalbare.

Vreemd genoeg zag ik hem gisteren toch echt in de punt van de aanval spelen bij Barca.....

Ik ga er van uit dat hij de zomer vertrekt. Als er echt zoveel clubs achter hem aanzitten dan moet je heel sterk zijn om nee te zeggen. Ik hoop dat Ajax niet minder dan dertig miljoen voor deze jonge parel gaat krijgen. Sterker nog, ik eis dat van de club. Bazoer heeft heel veel potentie en men kan deze jongen nog veel beter maken.

Geweldig :D Ik kan hier niet anders dan blij mee zijn. Engelse clubs krijgen 150 miljoen aan tv geld ongeveer dus ik zou zeggen Overmars: Vraagprijs van 75 miljoen neerleggen (absurd veel maar Engelse clubs hebben toch teveel geld). Dan kan Ajax tenminste wel geld gaan investeren want als bijna 200 miljoen niet voldoende is dan weet ik het ook niet meer. Voor dat geld kan je het stadion kopen en van de beurs af gaan als ze dat zouden willen.

En daar komt ook nog is bij dat Donny van de beek klaarstaat en Nourie komt eraan dus ik denk niet dat Ajax er heel rouwig om kan zijn.

waarom zo weinig vragen, terwijl andere landen de prijs hoog aanhouden bij een verkoop van spelers ,ik zou idd ook veel en veel meer vragen,zou nergens opslaan als hij voor maar 25 miljoen weggaat.stel je voor dat Chelsea hem koopt voor 25 miljoen en over een jaar of drie voor misschien 60 miljoen weer verkoopt aan bv Barcelona,dat overkomt ajax veel vaker heelaas.marc word nu eens wakker en stap anders lekker op.

Hij moet echt nog 1 jaar blijven en dan moet ie gaan.
Precies wat ze bij vi zeggen.... Eerst je speluren maken daarna naar de top

Het de hemel in prijzen van een talentvol voetballer is weer begonnen. Als er voor Riechedly Bazoer al astronomische bedragen worden genoemd van meer als € 30 miljoen wat moet b.v. een Hakim Ziyech dan wel niet kosten? Laat Bazoer eerst maar eens zichzelf nog twee seizoenen doorontwikkelen bij Ajax. En dat hij er in belangrijke mate aan bij draagt dat de godenzonen eindelijk weer eens wat presteren op Europees niveau. De Bazoer van nu krijgt bij een internationaal gelouterde club eelt op zijn achterste van het bankzitten of op de tribune hangen

24 februari 2016 om 09:13

Bazoer is inderdaad een heel groot talent. En het druipt er ook wel vanaf. Maar we lopen allemaal wel wat hard van stapel. Een Klaassen is bijvoorbeeld veel belangrijker voor Ajax. Kijk maar eens naar het aantal verloren punten ( door gelijke spelen ) zonder Davy. Als iemand juist klaar is voor een stapje hogerop is dat Klaassen. Bazoer kan zich veel beter nog een paar jaar ontwikkelen in Nederland, zich in de kijker spelen bij de bondscoach en dan voor veel geld vertrekken.

24 februari 2016 om 13:08

@ Auditore

Klaassen heeft in mijn ogen ook nog een hoop te bewijzen, de laatste paar wedstrijden si hij weer meer aanwezig. Een groot deel van het tot nu toe lopende seizoen hebben we hem ook niet gezien, als aanvoerder vind ik nou ook niet echt geschikt omdat hij zelden het elftal echt op sleeptouw neemt. Dat neem ik hem trouwens ook niet eens kwalijk, omdat hij daar nog te jong voor is, dit seizoen zou voor hem het seizoen worden dat hij zich zou ontwikkelen als een sterktehouder.

En daar heeft hij al de handel vol mee, ik vraag mij eens af wanneer Ajax het nou eens leert; er zijn diverse oud Ajacieden geweest die allemaal later in hun carrière aangaven dat het aanvoerderschap op dat moment totaal niet goed voor ze was.

Deze speler zou zomaar eens het Nederlandse transferrecord kunnen gaan breken als hij zich zo door ontwikkeld. Hoop wel dat hij pas over een aantal jaar vertrekt.

25 miljoen... Dat is gewoon wisselgeld voor de clubs die hem volgen. Ik snap werkelijk niet dat Ajax gewoon hoog in de boom gaat zitten en ijskoud 45 miljoen vraagt. Bazoer is een geweldig talent. Verkoop je deze jongen voor minder dan 30-35 miljoen dan houd je gewoon uitverkoop.

Broodje aap. De Europese top gaat straks op het EK achterover leunen en de leuke spelers eruit pikken. Bazoer is daar niet actief. Ook op EL niveau kwam hij nog te kort. Deze ED speler gaat nergens heen, zeker niet voor die prijs.

24 februari 2016 om 09:49

Misschien niet slim van mij, Staatsen, maar wat is een ED-speler eigenlijk? Wellicht Eredivisiespeler?

24 februari 2016 om 15:21

Eredivisie.

24 februari 2016 om 13:08

@ J.staatsen

Vertel eens, op basis van wat is dit een broodje aap verhaal ?

Ik hoop dat Overmars hier dondersgoed weet dat Ajax in zo'n ontzettende machtspositie staat en niet zomaar een dom bedrag noemt om te kijken of een club hapt. (Dit was namelijk wel het geval met Napoli en de 25 miljoen) je kan voor hem 40 miljoen vragen, dat is hij dubbel en dwars waard. Wat ik voor Bazoer hoop is dat hij ook gelijk en veel mag spelen bij zijn nieuwe club.

Natuurlijk moet Ajax die jongen verkopen.
Je zou wel gek zijn om risico te lopen.
Stel hij breekt z,n benen, klaar ben je
30 miljoen kwijt,in de zomer snel weg doen,
voor dat geld koop je 5 andere spelers.

Ook deze jongen zal zijn carriere niet uitstippelen, maar broertje zal gaan cashen. Maakt niet uit waar, als het maar heel veel oplevert. En al die belangstellng.... valt wel mee denk ik. Topclubs volgen namelijk iedereen en alles. Die kijken al bij de geboorte van een baby naar de stand van de voetjes. Op naar de Bentley, Porsche, vrouwen, feestjes, en eh.... oh ja, ,,de uitdaging om de kar te trekken bij.....''
Wederom een supertalent, kijken of we over twee jaar nog iets van hem horen! En Ajax.... tja, daar zou ik ook niet al te lang blijven. Die zijn alleen maar muntjes aan het ,,sparen''. Waarvoor eigenlijk?

Wat ik heb begrepen is dat Bazoer uit een hele verstandige familie komt waarbij zijn moeder een belangrijke rol heeft in zijn besluiten en zijn broer is zijn zaakwaarnemer. Het grote geld is niet het belangrijkste bij hun besluitvorming maar past de club bij hem.

Je speelt in in je eigen land bij een geweldige club, je hebt een pracht salaris, je bent het talent en de ster, hoogstwaarschijnlijk mag je volgend seizoen Champions League voetballen, en dan wil je weg naar een club waar je een nobody bent maar waar je meer verdiend? Logica.
En Ajax heeft weinig aan de miljoenen die ze zouden kunnen verdienen.
Als een rijke tiener/volwassene en speler van Ajax zou ik nooit naar het buitenland verkassen, puur en alleen om de ideale droom waar te maken: Champions League winnen met je eigen club.

Ajax moet met zijn miljoenen het salarisplafond verhogen.

24 februari 2016 om 10:57

@dnhenk, volgend seizoen CL-voetbal spelen? Bij Ajax? Heb ik iets gemist? Of is de wens de waarheid van de gedachte? En: Ajax heeft weinig aan de miljoenen die je ontvangt voor Bazoer? Hmmmm, Als je als club niets wilt uitgeven dan heb je gelijk. Begin gewoon eens om b.v € 20 miljoen uit te trekken voor Hakim Ziyech, de in mijn ogen beste voetballer van de Eredivisie. Een type speler dat het huidige Ajax node ontbeert in haar poging weer aan de weg te timmeren in Europa. Stel je eens voor, een middenveld met Riechedly Bazoer, Davy Klaassen en Hakim Ziyech. Daar krijg je het als tegenstander toch knap benauwd van?

24 februari 2016 om 11:40

@palko

20 miljoen, ben je gek? We hebben onze eigen Ziyechs, Sinkgraven, Nouri, Castillo, Antonucci.. Ajax moet dat soort spelers uit de opleiding halen niet kopen. Het middenveld is nu al erg goed.

24 februari 2016 om 11:56

@afcanats, ik hoor al jaren, ik krijg er onderhand pijn van in mijn oren, de jubelverhalen over de voetbalpareltjes van Ajax. Dat zal op papier zo zijn. Helaas is de werkelijkheid totaal anders. Ajax schopt Europees gezien al jaren lang geen enkele deuk meer in een pakje voetbalboter. Maar misschien ben ik wel verkeerd geïnformeerd.......? Mijn conclusie: Echte kwaliteit kost nu eenmaal geld. En als je dat geld hebt moet je het ook laten rollen. Tenzij je internationaal gezien liever in de schaduw van de (sub)top wilt blijven aanmodderen. Overigens mogen de spelers die je in één adem noemt met Hakim Ziyech, nog niet eens de voetbalveters van Ziyech strikken.

24 februari 2016 om 12:03

@palko

Omdat je de waarheid niet aan kan? Ajax domineert meestal in Europa, maar mist de ervarenheid en gogme om het dan ook af te maken, niet geheel toevallig is dat vaak het gene wat talenten missen. Ajax kan met een stel jeugdspelers wel Barcelona A/B en Man City op volle kracht verslaan, Milan kan niet van ze winnen en hebben een goedkope penalty nodig en ook Dortmund kon het thuis pas in de slotfase beslissen, in een team met Gotze, Lewandowski en Reus.

Ajax komt meestal de eerste ronde wel door, dit jaar nipt niet en bovendien staan we 29ste in europa, kortom het wordt slechter voorgespiegeld dan het is en uiteraard zijn onze ambities hoger.

Ziyech biedt niet de ervaring en gogme die we nodig hebben en voorlopig kunnen we de ervaren spelers die dat wel hebben nog niet betalen, dus het is roeien met de riemen die we hebben maar Ziyech en 20 miljoen uitgeven is niet de oplossing. Bovendien kunnen we dat niet betalen.

24 februari 2016 om 12:45

@afcanats, jouw waarheid is kennelijk een andere als mijn waarheid. Als Ajax de laatste jaren echt in Europa had gedomineerd hadden ze gisteren, vandaag of morgen in de CL of EL gespeeld. De luid geprezen en bejubelde pareltjes van de Ajax-opleiding moeten echter vanavond en morgenavond onderuitgezakt en knarsetandend voor de televisie toekijken. Dit is overigens geen vorm van leedvermaak maar het bewijs van de keiharde voetbalwaarheid. Voor de duidelijkheid, ik ben geen aanhanger van Psv, behalve vanavond dan. En ondersteun vol overgave elke Nederlandse ploeg die Europees voetbal speelt.

24 februari 2016 om 11:38

Ajax geeft al 45 miljoen per jaar aan salarissen uit, eerst moeten de inkomsten omhoog, dan kunnen we pas meer salaris uitgeven de begroting biedt nu niet meer ruimte. Kortom moderniseer het sportcomplex zodat we nog beter opleiden, koop het stadion zodat we minder huisvestkosten hebben en breidt hem uit. En blijft in sponsoren investeren, daar maakt ajax dit jaar een sprong van een plus van 6-7 miljoen, die kunnen we elk jaar uitgeven en ook daar is met personeel flink in geïnvesteerd de afgelopen jaren.

Ten eerste vind ik het bedrag wat daar wordt genoemd, 25 miljoen, echt belachelijk goedkoop.
Deze man is 19 jaar en speelt bij tijd en wijle als een 25 jarige vedette.
Als ze hem toch verkopen, minimaal het bedrag van 35 mil noemen. Dan mag je met ons komen praten.
Dit is een huge talent, daar mag je best wel wat meer voor vragen dan 25 miljoen, vooral die engelse, clubs lachen zich een breuk om zn bedrag voor zn talent.

24 februari 2016 om 11:35

Op dit moment zou ik gewoon 60 miljoen vragen dan kun je nog onderhandelen richting de 50 mijoen, dat is wel het minimale bedrag wat ik wil zien voor hem. Clubs hebben door de chinezen, engelsen ook veel meer geld in kas, daar mag ajax ook van mee profiteren. Ik denk dat het gouden tijden zijn om onze toptalenten straks te verkopen maar eerst nog maar eens 2 jaar bij Ajax spelen Bazoer, op je 21ste naar een topclub gaan is prima.

24 februari 2016 om 11:47

Alles onder de 35 miljoen gewoon weglachen en aangeven dat je niet eens wilt praten. Bij bod van 35 aangeven dat het niet voldoende is, maar wel genoeg om verder te mogen gaan voor de onderhandeling. Dan idd gewoon gaan voor 45 ofz.

24 februari 2016 om 12:05

Juist, minimaal 45 miljoen vast en 5 variabel met een beetje doorverkoop van 5 %. Opzich zou het voor 35 kunnen als we hem nog 1-2 jaar kunnen huren, dan hebben we die 35 miljoen al en alsnog 1-2 jaar Bazoer. Dat zou best wel een slimme deal zijn eigenlijk.

Gewoon nog 3 jaar bij Ajax blijven..is het beste voor zijn ontwikkeling..kijk naar m.van ginkel..ook 2jaar weggegooid in Engeland..

Zolang Barcalona zich nog niet serieus meldt heb ik er nog wel een beetje vertrouwen in dat hij de lokroep vanuit het buitenland nog eventjes (1,5 jaar max) kan weerstaan. Al blijf ik stilletjes hopen dat hij nog 2 tot 3 jaar blijft, ook al is dat vrij onwaarschijnlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren