Feyenoord wint strijd om talentvolle Zweedse aanvaller (15)

Dinsdag, 22 maart 2022 om 12:07Tom Rofekamp

Feyenoord heeft zich verzekerd van de komst van Jayson Ezeb, zo maakt de club bekend via de officiële kanalen. De vijftienjarige aanvaller van Hammarby IF tekent een contract tot 2025 in De Kuip en zal in eerste instantie aansluiten bij de Onder 18 van de Rotterdammers. Ezeb stond al lange tijd op de radar van Feyenoord en genoot interesse van meerdere clubs.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

77 reacties (laatste reactie door primetime)

Kan het gezeik als ajax een jeugdspeler uit het buitenland haalt ook weer stoppen. Hoop dat het wat wordt voor feyenoord.

22 maart 2022 om 12:15

Dat de eerste reactie alweer zo een is waarbij je wijst naar andere clubs en het dus niet alleen Ajax is, zegt echt alles over hoe sneu men bezig is om Ajax te verdedigen.

On: mooi dat ze bezig zijn met de jeugd, hoop dat het wat wordt!

22 maart 2022 om 12:27

Niet echt logisch. Niemand zeikt op Ajax dat zij buitenlandse jeugdspelers binnenhalen. Dat is volkomen logisch. Alleen wanneer een jeugdspeler van Ajax weggaat naar een andere club, is het ineens een slechte keuze voor zijn toekomst en is het schandalig dat jonge spelers worden weggehaald.

22 maart 2022 om 12:30

Voor 9 van de 10 jeugdspelers is het toch ook een verkeerde keuze? Er zijn meer mislukte gevallen te noemen dan geslaagde, en van mij mogen ze weg hoor als ze dat willen, alleen snap ik het buiten het financiële niet zo goed

22 maart 2022 om 12:43

Het is hier totaal niet relevant, dus het hoeft helemaal niet benoemd te worden.

22 maart 2022 om 12:54

Het is hier zoverre relevant dat een eerder topic over ajax en die Belgische jeugdspeler vol stond met negatieve reacties van feyenoorders (en andere niet ajacieden) en in het vorige bericht over deze speler meerdere reacties die op die hypocrisie wezen verwijderd werden terwijl het gewoon normale reacties waren. Zeker na al het gezeik van feyenoorders over hypocrisie na de klassieker is deze hypocrisie aankaarten dus ook relevant.

22 maart 2022 om 12:56

@friestho hoe kan het dan dat ik talloze negatieve reacties kon lezen op artikelen waar ajax in verband werd gebracht met die 2 Belgische jeugdspelers?

22 maart 2022 om 13:31

Het is dus relevant omdat jij de behoefte hebt om je eigen club te verdedigen.

22 maart 2022 om 13:36

Kan het eens een kwartiertje niet over ajax gaan, mijn god

22 maart 2022 om 13:44

Eerst zeuren dat alle negatieve berichten over Ajax worden uitgemolken en dat alles al is gezegd. Gaat het een keer niet over Ajax, dan nog is de eerste reactie weer Ajax gerelateerd.

22 maart 2022 om 14:06

Het is relevant omdat op 2 vlakken zeer recent nog precies is gedaan wat ik zei, maar die mensen dus gewoon net zo hypocriet zijn als waar ze ajacieden van beschuldigen. Of mogen ajacieden tegenwoordig alleen beschuldigt worden en zelf niemand beschuldigen? Lijkt het wel op aangezien je die mensen niet eens op hun hypocrisie mag wijzen...

22 maart 2022 om 14:16

Nieuw woord geleerd te schrijven
Hypocrisie 🥴🥴

22 maart 2022 om 14:21

Want jij hebt zitten turven wie er wat heeft gezegd? Maak je niet zo druk man...

22 maart 2022 om 14:22

Dit artikel gaat over Feyenoord, hoe is het dan relevant om Ajax erbij te betrekken? Dat jij er zo nodig een bredere discussie van wil maken omdat heel de wereld zogenaamd tegen Ajax is, maakt het nog niet relevant.

22 maart 2022 om 14:44

Toch wel apart dat iedereen al het commentaar op ajax mag hebben wat ze willen. Hoeft niet eens gebaseerd te zijn op feiten, maar als een ajacied iets te klagen heeft moet hij stil zijn. Je zal maar zo zijn dat je anderen wilt verbieden zich te gedragen zoals je zelf doet...

22 maart 2022 om 14:48

Ja. Echt een based take dit, na zondag.

22 maart 2022 om 15:02

Je zal maar zo zijn dat je denk dat je overal Ajax bij moet betrekken, gewoon omdat dat ook een voetbalclub is.

22 maart 2022 om 15:08

@blackthought
Hou eens op met die donkere, negatieve gedachten ...

22 maart 2022 om 15:09

Als jij als ajacied iets te klagen hebt, hoef je niet stil te zijn hoor. Het slaat alleen als een lul op een drumstel wat je doet. Je plaatst de allereerste comment in een Feyenoord post om direct met je vingertje te wijzen naar Ajax. Waarom doe je zoiets überhaupt? Als jij zo graag je onvrede wilt uiten over kritiek op Ajax, reageer dan lekker in een Ajax artikel. Nu post je iets wat off topic is en wat behoorlijk wat mensen stoort. Waarom? Omdat dit niet de geschikte plaats is om het hier over Ajax te hebben. Vervolgens reageer jij en komt het over alsof je op je pik getrapt bent. Maar volgens mij wilt het kwartje niet vallen bij jou aangezien je blijft reageren... Ik vind het ook wel bijzonder dat je reactie niet al na enkele secondes direct was verwijderd. Je reageert niet inhoudelijk op deze post maar wilt reacties uitlokken of iets dergelijks. En dan plak je er nog zo'n zin achter van: "hoop dat het wat wordt voor feyenoord." Ik lees dat als: Ik plaats toch nog even iets wat enigszins ontopic lijkt, zodat mijn post blijft staan. Maar eigenlijk is het nietstoevoegend en gewoon forumvervuiling. Mijn reactie zal nu vast ook wel verwijderd worden dus doe ik maar een "blackthought"je: Ik hoop dat Ezeb het eerste haalt van Feyenoord en uitgroeit tot een waardevolle speler. Dat hij maar veel goals mag maken!

22 maart 2022 om 15:39

@kaws wees gerust, ik ben niet depressief omdat anderen klagen over mijn geklaag hoor. Ik lach net zo hard om die mensen als zij waarschijnlijk om mij doen. Overigens staan er in letterlijk ieder topic reacties waarbij andere artikelen/situaties erbij gehaald worden dus ik doe niets anders dan zo een 99% van de mensen hier. Het is overigens vrij normaal dat je andere situaties aanhaalt om een bepaalde situatie te bespreken. Het is geen wereldwonder ofzo als dat gebeurt. En uiteraard plak ik er nog een stukje aan vast over de situatie waarin feyenoord deze speler haalt. Niks mis mee om te hopen dat dit wat wordt toch? Zou mooi zijn als feyenoord op deze manier de weg omhoog weet te vinden. Indirect en soms direct heeft het bij ajax ook gewerkt. Of mag ik dat nu niet zeggen omdat ik ajax erbij haal? Of mag ik het nu wel zeggen omdat dit positief over feyenoord is? Ik wil gewoon een competitie van een hoger niveau zien en dat constante zeiken op andere clubs helpt daar niet bij.

22 maart 2022 om 12:15

Hoezo gezeik bij een speler uit het buitenland? Alleen als het binnenlands gebeurt lijkt mij gezeik meer terecht

22 maart 2022 om 12:28

De topclubs betogen vaak dat zij de 'kleinere' clubs uit Nederland helpen, om dan vervolgens wel hun toptalenten weg te roven. Dat is tegenstrijdig.

22 maart 2022 om 12:32

@friestho, is het misschien al eens in je opgekomen dat 9 va de 10 jeugdspelers liever bij de top 3 en Az gaan voetballen dan bij een pakweg Twente? Die jongens zijn niet verplicht hé om weg te gaan

22 maart 2022 om 12:58

@alexdevidal geen idee, maar het gezeik was er toen ajax 2 Belgische jeugdspelers benaderde...

22 maart 2022 om 13:06

@rs84, wat mij betreft gaat iedereen waar hij heen wil en heffen we zo beetje alle regels omtrent jeugdspelers op. Zeker als ze al 16 jaar zijn maar buitenlandse clubs krijgen vaak wel een behoorlijke transfersom. Voor zo'n Jensen is 3.5 miljoen betaald. Antonucci 2.5 miljoen op 16 jarige leeftijd, Dennis Johnsen kostte ook 2.5 miljoen, Rasmissen 3 miljoen. Ik denk dat de ophef minder zou zijn als zo'n AZ en Ado bv 1 of 2 miljoen kregen voor jongens als Regeer en Salah Eddine

22 maart 2022 om 15:48

@primetime ik kan je lijstje niet helemaal plaatsen. Johnsen is juist een voorbeeld van waar Nederlandse club veel geld ving voor een jeugdspeler. Die kwam namelijk via Heerenveen bij Ajax waar Heerenveen dus ruim 2 miljoen voor kreeg. Antonucci ging juist voor 2,5 miljoen van Ajax naar Monaco. Dat betreft dus Nederlandse clubs die miljoenen ontvingen. Iemand als Regeer uit je laatste zin was 13 of 14 toen die stap maakte, ver voor die 16 jaar grens waar je regels rondom wilt opheffen.

22 maart 2022 om 17:43

@wolter, je hebt helemaal gelijk. Mijn hoofd haalt vandaag alles door elkaar Wauw hoeveel fouten kan je in een paar zinnen maken.

Zie ook dat ik de rest best slecht en onduidelijk heb omschreven maar met 16 jaar bedoelde ik eigenlijk de grens voor spelers voor non eu spelers. Andere regels mogen van mij wel nog eerder weg. Ik vind het ook prima dat een 14 jarige van bv Antwerpen naar Amsterdam gaat ofzo.

22 maart 2022 om 12:18

Wat is er mis met het halen van jeugdspelers uit het buitenland? Elke top club doet dit

22 maart 2022 om 15:43

Daar is helemaal niks mis mee. Ik vind het persoonlijk een enorme stap die gezet wordt door feyenoord als ze zich meer hier op gaan richten. Wat er mis is, is dat als Ajax het doet 90% van de reacties van de niet ajacieden negatieve reacties zijn als "en het dan vervolgens eigen jeugd noemen" of "dit is kinderhandel" dat gezeik moet gewoon stoppen. Het is hypocriet om dan te klagen en nu te juichen. Dat haalde ik even aan en blijkbaar doet dit veel met sommige mensen hier.

22 maart 2022 om 21:36

Er is geen gezeik op Ajax als zij Buitenlamdse spelers halen. Wel als Ajacieden lopen te janken als een jeugdspeler vertrekt. Dan kan degene of er niks meer van of het is een geldwolf die beter bij Ajax had kunnen blijven en zien hem 2j later wel terug in de KKD. En die reacties zijn er heel veel geweest. Tja, dan krijg je ook reacties als je zelf spelers bij andere clubs (oa buitenland) weghaalt. Nu nog hopen dat het lichtje bij je gaat branden?

22 maart 2022 om 12:21

Wij zeiken daar niet op hoor....het enige wat ik bijzonder vond is het gezeik wat op Rijkhof en Brobbey naar boven kwam toen zij voor een andere club kozen.

22 maart 2022 om 13:41

Het gezeik ging er niet over dat hij niet wilde verlengen. Maar dat hij als wisselspeler het salaris vroeg van een icoon dat gaat eenmaal net te ver.

22 maart 2022 om 14:14

Huilie huilie...

22 maart 2022 om 15:07

Waar komt dit vandaan dan? Volgens mij valt het wel mee met het 'geziek' als Ajax jeugdspelers uit het buitenland haalt. Echter worden Ajacieden daar wel op gewezen als ze zelf steen en been klagen wanneer spelers op jonge leeftijd worden weggeplukt door grotere clubs. Of als Ajacieden jongens die op hun 16e naar Ajax zijn gehaald bestempelen als jeugdexponent van de Ajax school.

Ben benieuwd waarom hij precies voor Feyenoord gekozen heeft. Zou het toch nog die Guidetti connectie zijn? Die heeft als aanvaller ook een heerlijke tijd in Rotterdam gehad.

22 maart 2022 om 12:25

Als ik de naam Guidetti hoor of lees krijg ik toch weer prachtige herinneringen.

22 maart 2022 om 12:50

Blijft toch zeer triest dat Guidetti die rare problemen met ontstekingen aan zijn zenuwen kreeg. Was destijds een enorm talent van Manchetster City. Maar helaas ging zijn carrière uit als een nachtkaars.

22 maart 2022 om 14:49

Daarnaast was het ook echt wel een ongelofelijke debiel. Geef mij maar Pelle.

22 maart 2022 om 16:23

Je kiest Guidetti in de tijd bij Feyenoord boven Pelle? Ja, Pelle droeg ook wel wat bij maar hoe die zich gedroeg en vooral als aanvoerder kon echt niet. Guidetti was echt een showman en vooral keihard werken en verdomd, wat kon die gozer voetballen.

22 maart 2022 om 16:54

Pelle was echt honderd keer beter dan Guidetti. Guidetti was veel druk doen en dan paste toen even.

22 maart 2022 om 18:27

Guidetti was prachtig. Die kon toen al veel te goed voetballen voor de eredivisie. Maar inderdaad wel een nachtkaars voorbeeld. Ook Pelle was fantastisch, wat zou er een sterk Feyenoord staan als een van deze gasten er nu bij zou zitten. Een echte goede spits is vind ik het enige wat we echt missen.

22 maart 2022 om 12:48

Larsson?

22 maart 2022 om 13:09

Henke Larsson, John Guidetti, zelfs ene Ove Kindvall. Maakte volgens mij nog een keer een belangrijk goaltje ook!

22 maart 2022 om 14:10

De oudere twee heeft die alleen niet bij Feyenoord in actie kunnen zien. Alhoewel die ook pas 5/6 jaar oud was toen Guidetti bij Feyenoord speelde.

22 maart 2022 om 14:32

Nja, ik denk eigenlijk dat Guidetti's succes hier een extra is en het vooral een vergezochte reden is waarom hij hierheen komt. Om te beginnen is het niveau hier hoger, de faciliteiten en trainingen beter, het salaris (waarschijnlijk) beter en het plan dat ze met hem hebben (bijv. nu dus al o18) beter. De Eredivisie an sich spreekt voor Scandinavië ook tot de verbeelding qua doorgebroken tot talent.

22 maart 2022 om 15:10

Arnesen en scout Bjarne Hansen hebben veel connecties in Scandinavie.

Hij ziet eruit alsof hij bij windkracht 4 al omvalt. Maar hij is pas 15, dus laten we hopen dat hij nog wat spiermassa kweekt.

22 maart 2022 om 12:48

Het is nog een kind hoor, natuurlijk komt daar in de loop der jaren body bij..

22 maart 2022 om 13:03

Jij zag er op je 15e natuurlijk uit als Schwarzenegger. Hij heeft in iedergeval al een hele goede lengte voor een spits.

22 maart 2022 om 13:37

Isak ook, dus dat betekend niet heel veel.

22 maart 2022 om 14:00

zo zag ik er ook uit op die leeftijd en geloof me het is helemaal goed gekomen.
misschien wel iets TE goed

Mooi nieuws. Hoe gaaf zou het zijn als feyenoord een keer een spits uit de jeugd kan laten doorstromen naar de Kuip! Wishful thinking deze lentedag

22 maart 2022 om 13:25

Dat zou wel eens een keer leuk zijn ja! Er is over een aantal jaren wel wat te kiezen, want er zijn een aantal spitsen in de jeugd, naast deze Ezeb, waar ik hoge verwachtingen van heb: - Kelvin Neijenhuis (15) - Staat momenteel op 31 goals in 16 wedstrijden! - Shaqueel van Persie (15) - Fabiano Rust (17) - Nesto Groen (16) - Ilyas El Moussaoui (17) Laten we hopen dat we een aantal van deze jongens binnenboord kunnen houden.

22 maart 2022 om 13:30

Jeugd vertekent altijd wel natuurlijk. Nu weet ik niet hoe dik ze bij Feyenoord in de jeugd winnen maar als je bij ajax kijkt. In de jeugd lijkt het altijd heel wat maar eenmaal in de grote mensen wereld valt het vies tegen door de tegenstand en het fysieke vaak wegvalt.

22 maart 2022 om 13:38

Uiteraard. Dit is dan ook op basis van wat zij nu tegen leeftijdsgenootjes laten zien. Of ze uiteindelijk fysiek en mentaal aan gaan haken is natuurlijk altijd even afwachten. Ook dat is een belangrijk aspect van een stap naar het 1e.

22 maart 2022 om 13:52

Nijenhuis (overigens net 14 en spelend voor o15 en zelfs o16) steekt er inderdaad wel met kop en schouders bovenuit. Zelf raak ik persoonlijk meer en meer gecharmeerd van Groen. Technisch (nog) niet de meest verfijnde, maar echt een fysiek sterke targetman.

22 maart 2022 om 14:06

Die Neijenhuis heeft wel indrukwekkende cijfers voor zo'n jonge knul. Schiet dit seizoen alles raak. Interessante speler voor de toekomst! Echter trekken dergelijke cijfers ook scouts aan. Dus hopelijk lukt het Feyenoord om zo'n speler te behouden. Zou wel mooi zijn als zo'n doelpuntenmachine dit kunstje ook laat zien in Feyenoord 1!

Wel mooi dat we een aanvaller halen "... die ervan houdt om doelpunten te maken".

Stel je voor dat zo'n aanvaller daar een hekel aan zou hebben ...

OT: Goed dat de jeugdscouting van de grond lijkt te komen; natuurlijk afwachten of het wat is.

Poh, 15 jaar en al 1 meter 88.

22 maart 2022 om 13:28

Die nek is al 1.20 dus dat scheelt. Verwacht dat hij goed het overzicht kan houden en koppen. Laat mij graag verrassen wat hij nog meer kan.

Ben erg benieuwd. Qua fysiek en profiel (allround spits) erg interessant en dat hij straks direct bij de o18 komt zal 'm qua kracht weer sterker maken. Het is in elk geval duidelijk dat Feyenoord heel erg aan het rondkijken is én een goed verhaal heeft voor deze (potentiële) jongens. Plus 'gewoon' slagkracht overigens.

Ik vraag me af wie die andere clubs dan zijn. Jammer dat ze dat niet vermelden.

Ik ken deze speler totaal niet, maar uit de tekst kan ik halen dat hij ervan houdt om doelpunten te maken. Lijkt mij dat het dan wel goed moet komen. Bshun.

22 maart 2022 om 13:40

Hij werd voornamelijk gelinkt aan Groningen, Atalanta Bergamo en Juventus.

Achjee, weer iemand die zich geroepen voelt om Ajax erbij te betrekken. Er zijn elke dag tig berichten over Ajax, kan het in een bericht over een talentje dat Feyenoord haalt, eens een keer niet over Ajax gaan? Zo mega irritant...

Afijn, wel mooi om te zien dat Feyenoord jeugdopleiding aan het versterken is. Goed om te zien dat Arnesen het scoutingsapparaat eindelijk heeft opgetopt. En dat men nu dus ook gericht (buitenlandse) talenten haalt. Hier ging het de afgelopen jaren mijn inziens mis. Feyenoord moet niet schromen om exceptionele, jonge talenten te halen. Het blijft altijd een risico of zij het eerste elftal kunnen halen, maar een gokje kan je met talenten wel nemen. Het is te hopen dat hij zich verder ontwikkeld in de jeugdopleiding. Het zou wel eens leuk zijn als er een buitenlands talentje het eerste haalt van Feyenoord en daar dan ook blijft uiteraard! Of een mooie transfer maakt voor een hoop knaken! Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar Ezeb en zal zijn ontwikkeling in de gaten houden. Er zijn tevens meerdere jonge buitenlandse talenten op proef bij Feyenoord. Mogelijk dus dat het niet bij Ezeb blijft.

22 maart 2022 om 15:17

Om in te haken op je laatste regel; lijkt ook niet bij alleen Ezeb te blijven nee. Vanuit dat Braziliaans kwartet is Igor Daniël da Silva inmiddels 18, zou mij verbazen als Feyenoord daar aantal jaar moeite in heeft gestoken en hem nu niet gaat halen. Denk dat Feyenoord ook goede kans maakt bij Bergvall, dat kan hele interessante jeugdtransfer voor Feyenoord worden. Zien hem in eigen land ook als één van de grootste talenten. Was ook recent nog in Nederland voor stage bij Feyenoord. Verwachting is dat hij volgend seizoen niet bij Brommapojkarna meer speelt (wat trouwens een gigantisch interessante club is om te scouten voor clubs die niet mee willen of kunnen in geweld van tonnen als het niet miljoenen zijn voor spelers van 16). Is voor Feyenoord ook geen onbekende club want hadden daar afgelopen jaren meerdere stagespelers van (zo snel denk ik dan aan Kanga die uiteindelijk naar Leverkusen ging en ook bij Barcelona nog op stage is geweest en Picornell wat naar Djurgårdens is gegaan). Sowieso lijken ze Zweedse markt wel te zien zitten met ook die Hussain Ahmadi die eerst leek te komen maar erna afgetest (?) werd en hebben dan Krajisnik dit seizoen aan opleiding toegevoegd. Heel benieuwd wat allemaal nog gaat gebeuren, deze tijd van het jaar worden best wat overstappen aangekondigd en kan je al met potlood eerste selecties uit gaan tekenen. Ben benieuwd wat Feyenoord gaat doen met de groep die nu 15 gaat worden/net is geworden. Feyenoord heeft andere jaren met 15 contracten vergeven, komt nu hele interessante groep aan die 14/15 is bij Feyenoord die ze willen behouden. Zou mij niet verbazen als de Gardenier, Rambocus, misschien ook al de Guzman maar vooral Kraaijeveld zo snel mogelijk met klein contractje aan zich willen binden. Thomas en Manuhutu zijn later in jaar pas jarig volgensmij dus is nog even wachten. Daarnaast zaak om de 2008 groep nu al te overtuigen zeker Koka, Neijenhuis en vooral Ouarghi moet je nu al echt op gaan zitten want zal meer dan genoeg interesse voor zijn vanuit PSV en Ajax maar straks met 16 ook van buitenland als ze zich blijven ontwikkelen.

22 maart 2022 om 15:25

Ik lees ook louter positieve verhalen over Bergvall. Heeft eerder al stage gelopen bij Bayern München en Manchester United. Er schijnen veel clubs geïnteresseerd te zijn in hem, waardoor het lastig gaat worden. Wat ik begreep is dat het een waanzinnige speler is die na Roony Bardghji, het grootste talent van Zweden is. Vrij compleet, zowel aanvallend als verdedigend zijn mannetje staat. Goede balcontrole heeft en het spelletje goed leest. Ondanks de concurrentie schijnt Feyenoord toch wel kans te maken. Dus ik hoop oprecht dat ze toeslaan. Zou natuurlijk leuk zijn voor de competitie! Ook Herm Hegan, een defensieve middenvelder van Macabbi Tel Aviv, loopt momenteel stage. Ze willen zich dus toch graag versterken op het middenveld, in die leeftijdscategorie. Ik ben opzich wel content met wat er aan jeugdspelers rondloopt. Er zitten echt wel een paar fijne spelers bij waar ik echt naar uit kijk. Alleen zo heb ik elk jaar wel een paar spelers waarvan ik grote verwachtingen heb, die het uiteindelijk toch niet halen. Laten we hopen dat o.a. bovenstaande namen het wel redden

22 maart 2022 om 15:41

Heb Bergvall zelf toevallig 1 keertje zien spelen, zag er leuk uit toen ja. Was toen jaar of 13, daarom leuk om te zien dat hij nu op doet duiken in Nederland. Vind zelf Swedberg ook leuk Zweeds talent waar Nederland geen gekke volgende stap voor zou zijn, kan uitgroeien naar nummer 10 die het ook op de 'nederlandse' manier in kan vullen maar zoals je als zegt is Bardghji momenteel hét talent in Zweedse voetbal. Misschien nog wel bekender op deze leeftijd dan Isak was paar jaar geleden. Maar die is voor Nederlandse clubs een te groot risico al schat ik, willen bedrag dat de 10 miljoen zou benaderen wat enorm veel is voor een speler van 16 natuurlijk. Ben totaal niet bekend met Hegan, Israelische voetbal heb ik denk ik in mijn leven nog nooit één minuut van gezien, haha.

eigenlijk te jong en ik zou liever zien dat spelers niet op deze leeftijd weggehaald zouden kunnen worden. dat kan ik feijenoord echter niet kwalijk nemen, want zij hebben gewoon een goede opleiding die telkens wordt leeggeroofd. helemaal als het om aanvallende spelers gaat. zo'n jongen wordt ook niet gehaald als huur-handelswaar zoals bij een city of chelsea maar als serieuze toevoeging. hopelijk wordt het wat.


Hoop niet dat het een gevalletje Johan Elmander wordt.
Alle clubs zaten achter hem aan, maar heeft het niet echt waar kunnen maken met alle hype om omtrent zijn kwaliteiten.

22 maart 2022 om 16:54

Bij 15-jarigen zal dat altijd afwachten blijven. Hoeveel nieuwe messi's, ronaldo's en neymar's zouden er al niet gekocht zijn de laatste 10 jaar. Je neemt een gok en als ie één keer per vijf aankopen een voltreffer is, doe je het gewoon goed.

22 maart 2022 om 22:19

Hij had bij Feyenoord wel Tomasson, Kalou, van Hooijdonk, van Persie voor zich he..en dan ook nog Samardzic, Kornejev en Smolarek als wisselaanvallers naast Elmander..geen geen gek rijtje natuurlijk

Op zich wel prettig dat een aanvaller er van houdt om doelpunten te maken. Je zou er toch één kopen die zegt: ik ben een spits en ik hou niet van doelpunten maken...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.AZ63
7.NEC32
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
O. IdrissiAanvaller20
A. JahanbakhshAanvaller20
J. BijlowKeeper20
DaniloAanvaller22
O. MarcianoKeeper00
L. GeertruidaVerdediger21
Q. HartmanVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

0 fans
Middenvelder, 19 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 19 augustus
Manchester United ziet in Yannick Carrasco een goed alternatief voor Antony en Cody Gakpo. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren