Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord stalt talentvolle Lennard Hartjes definitief elders in de Eredivisie

Laatste update:

Lennard Hartjes speelt het komende seizoen voor Excelsior, zo maken de Rotterdammers bekend via de officiële kanalen. De twintigjarige middenvelder van Feyenoord prefereert een uitleenbeurt aan de Kralingers boven een tijdelijk verblijf bij PEC Zwolle. Excelsior huurt Hartjes, die bij Feyenoord nog tot medio 2025 vastligt, zonder optie tot koop. De stadgenoten bereikten in het afgelopen weekend een akkoord.

Maandag meldde de veelbelovende middenvelder zich in Kralingen voor de nodige fysieke tests. De rechtspoot sluit direct aan bij de selectie van trainer Marinus Dijkhuizen. PEC was dicht bij de komst van Hartjes, die graag had willen spelen onder Dick Schreuder. Zijn plotselinge vertrek naar het Spaanse CD Castellón gooide echter roet in het eten, waardoor Feyenoord Hartjes slechts vijf kilometer verderop stalt.

In het afgelopen seizoen speelde Hartjes op huurbasis voor Roda JC in de Keuken Kampioen Divisie. De controleur kwam in 34 officiële wedstrijden in actie voor de Limburgers en was goed voor 3 doelpunten en 1 assist. Bij Excelsior mag de in Spijkenisse geboren middenvelder zich nu op een hoger niveau bewijzen. Hartjes staat daarmee voor zijn Eredivisie-debuut, daar hij namens Feyenoord enkel in Europese wedstrijden in actie kwam. De teller staat momenteel op twee wedstrijden in de hoofdmacht van de Stadionclub.

Excelsior hoopt naast Hartjes nog een tweede Feyenoorder binnen te halen. Rechtsback Mimeirhel Benita geniet ook belangstelling van de Kralingers. Volgens 1908.nl voerde de jeugdinternational reeds positieve gesprekken met technisch directeur Niels van Duinen, maar zit hij momenteel nog in de wachtkamer. Feyenoord wil eerst meer duidelijkheid hebben over Lutsharel Geertruida en Marcus Pedersen, alvorens Benita een huurtransfer naar Excelsior kan maken. De verwachting is momenteel wel dat de back komend seizoen in het Van Donge & de Roo Stadion gaat spelen.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Is Lennard Hartjes een versterking voor Excelsior?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop echt dat deze jongen veel minuten gaat maken. Veel potentie maar moet wel gaan spelen.
Juiste stap dus om verhuurd te worden aangezien Slot hem weinig minuten geef. Ook niet in gewonnen wedstrijden mag hij minuten maken.

10 juli 2023 om 09:31

Afgelopen seizoen zat hij bij Roda, dus dat kon ook niet.Mooie kans voor deze jongen, nu moet hij het laten zien!

10 juli 2023 om 09:44

Volgens mij deed hij het wel aardig bij Roda vorige jaar. Nu hopen we hem meer te zien in eredivisie.

10 juli 2023 om 09:59

Dat is toch ook logisch? Hij was verhuurd en kon dus geen minuten maken. En ook in gewonnen wedstrijden dat hij nog wel bij Feyenoord zat was hij ook gewoon nog niet goed genoeg. Zeker een leuke speler maar of het ooit materiaal voor 1 word betwijfel ik.

10 juli 2023 om 12:18

Hartjes komt duidelijk tov middenvelders die nu spelen bij Feyenoord
Deze optie is goed voor iedereen.
Dat Feyenoord hem verhuurd zegt genoeg. Zien nog wel potentie in hem

10 juli 2023 om 12:48

Voordat die naar Roda ging hetzelfde verhaal. Slot past niet snel of laat niet snel jonge jongens invallen.
Dus dan is verhuren beter en hopen dat ze minuten maken

Zit zeker potentie in, maar bij Roda kwam het er niet helemaal uit. Ook niet toen de resultaten wel nog prima waren.

Ben benieuwd hoe hij zich een seizoen in de eredivisie staande weet te houden.

10 juli 2023 om 08:59

Is wel een jongen die teveel zelf wil doen. Denk dat als je dat eruit hamert hij wel echt een goede is.

Logisch ook wel. Nu hoeft hij ook niet te verhuizen en speelt dan toch bij een leuke ploeg.

Onze Frenkie-light 😁. Nee, zonder dollen. Ik hoop dat deze jongen veel minuten gaat maken, want hij heeft echt wel de potentie om Feyenoord 1 te halen. Mooie speler!

PEC heeft zelf de stekker eruit getrokken. Hij was te lang aan het wachten met zijn beslissing en daardoor besloot PEC om verder te kijken. Al bevestigd door Arne God himself

Hele goede voetballer, goede stap voor hem. Veel vlieguren maken in de Eredivisie.

Ik heb hem een paar keer in het PLS mogen aanschouwen, maar kan me totaal niet vinden in de comments die hier worden gezegd. Hij viel echt zwaar tegen. Wellicht dat hij het elders wel goed doet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren