Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord zet na vertrek Hartjes nog drie andere spelers in de etalage

Laatste update:

Francesco Antonucci, Naoufal Bannis en Denzel Hall hebben geen toekomst meer bij Feyenoord. Dat meldt journalist Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad. Middenvelder Lennard Hartjes ondergaat maandagmiddag zijn medische keuring bij Excelsior, dat het talent gaat huren van de stadgenoot. Ook Antonucci, Bannis en Hall mogen op zoek naar een nieuwe werkgever. Aangezien het drietal over een aflopend contract beschikt, lijkt het te gaan om definitieve transfers.

Van de genoemde namen speelde Bannis het vaakst in de hoofdmacht van Feyenoord. De 21-jarige spits kwam tot 22 officiële wedstrijden in Rotterdamse dienst, waarin hij goed was voor 2 doelpunten en 3 assists. Denzel Hall kwam tot 2 wedstrijden voor Feyenoord, terwijl Antonucci maar negen minuten in actie kwam voor de Stadionclub. De Belgische middenvelder gaat de boeken in als een absolute miskoop, daar Feyenoord ruim 2 miljoen euro voor hem overmaakte naar AS Monaco.

Antonucci, Bannis en Hall trainen mee met Jong Feyenoord tot ze een nieuwe club hebben gevonden. Het beloftenelftal is maandag begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ook Lugene Arnaud, Jayden Candelaria, Amir Rais, Nesto Groen, Milan Hokke, Sem Valk en Jaimy Kroesen haken af bij de voorbereiding van Feyenoord 1. Zij maakten afgelopen week deel uit van de eerste selectie, maar sluiten weer aan bij de beloftenploeg.

Thomas Beelen onderweg
Ondertussen is PEC Zwolle-verdediger Thomas Beelen al in Rotterdam om de laatste zaken voor zijn transfer naar Feyenoord te regelen. De 22-jarige verdediger komt voor 2,7 miljoen euro over van de Blauwvingers. Beelen gaat in De Kuip een meerjarig contract ondertekenen en heeft gekozen voor rugnummer 21. De verwachting is dat hij later deze werkweek aansluit bij de selectie van Feyenoord. Eerder namen de Rotterdammers Thomas van den Belt al over van PEC.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik dacht dat antonucci al weg was?

10 juli 2023 om 12:22

Het is nog niet bevestigd dat hij naar Helsinki is vertrokken. De Finse media wist op 1 juli al te melden dat hij op het punt staat daar een contract te tekenen, maar vooralsnog blijft het stil.

10 juli 2023 om 12:25

Finland toch.

10 juli 2023 om 14:18

Dacht ik ook.
Hoopte eigenlijk dat ie de kans zou krijgen.
Kan me bijna niet voorstellen dat ie slechter is dan Bullaude.

Hall was vorig jaar wel een stabiele back bij Ado. Gezien de intresse in Pedersen en Geertruida, had ik hem wel een kans gegeven.

10 juli 2023 om 12:21

Is gewoon niet goed genoeg. Zelfs bij ADO behoorde hij niet tot de betere spelers van de selectie.

10 juli 2023 om 12:47

Heerenveen had/heeft interesse in hem als opvolger van van Ewijk. Feyenoord zou kunnen overwegen hem te verkopen met terugkoop-clausule.

10 juli 2023 om 12:36

Slot zal echt wel weten wat hij nodig heeft en geeft talent echt wel de kans als hij het haalbaar acht.

10 juli 2023 om 12:40

Ik heb meer vertrouwen in Benita. Dat vind ik een rechtsback die toch meer potentie heeft.

10 juli 2023 om 12:53

Hall was inderdaad stabiel in het verkeerd in positie staan en ballen in leveren bij de tegenstander. Wat een slechte speler was dat afgelopen seizoen zeg!

10 juli 2023 om 13:30

Precies dat. Ik snap die positiviteit niet zo rond die gozer. Die is max kkd waard, als ik m afgelopen seizoen zag.

10 juli 2023 om 12:57

Is ook voorbijgestreefd door Benita

10 juli 2023 om 13:11

Ben je nou serieus? Was echt alles behalve stabiel en was daar niet eens één van de betere.

10 juli 2023 om 13:17

Ik hoef hem bij ADO niet terug te zien. Zegt denk ik wel genoeg?

Welkom Thomas bij de mooiste club van Nederland en omstreken

Sja die jongens zijn gewoon niet goed genoeg en twijfel eigenlijk ook of ze een eredivisie niveau aan kunnen.

Wel vreemd dat candelaria is terug gezet. Toch talentvol en speelde goed tegen PEC. Wie weet een verhuur? Anderzijds moet 021 ook eens gaan promoveren want die blijven maar aanmodderen daar.

10 juli 2023 om 12:23

Candelaria heeft Hartman, Lopez en Kleijn nog voor zich op linksback. Daarnaast kan ook Hendriks daar nog spelen.

10 juli 2023 om 12:32

Veel concurrentie inderdaad, dus logisch dat hij terug is naar O21. Bovendien is veel speeltijd wel belangrijk voor 'm, aangezien hij vorig jaar nog een zware blessure had.

10 juli 2023 om 13:42

Ik ben wel benieuwd of en op welke positie Kleijn gaat doorbreken. De minuten die ik van hem heb gezien afgelopen seizoen waren toch wel veelbelovend. Verder ben ik het met je eens dat er weinig toekomstperspectief voor Candelaria is. Hancko zou je ook nog aan je rijtje kunnen toevoegen. Ik hoop echt dat ze hem kunnen behouden, met een goed seizoen in de Champions League moet je voor hem echt 40m+ kunnen vragen.

10 juli 2023 om 14:13

Klopt zeker heeft idd veel concurrentie. Ben benieuwd of Kleijn ook echt als back gaat doorbreken. Was eerst toch een middenvelder.

Logisch Bannis was in de jeugd een prima talent. Hij komt gewoon teveel fysiek tekort en is technisch gewoon niet goed genoeg om zijn fysiek te compenseren. Hoop wel dat hij een kans krijgt in de Eredivisie volgens mijn heeft hij het bij Eindhoven Roda prima gedaan. Een kans krijgen bij PEC zou leuk zijn.
Antonnuci is gewoon vette pech. Door een ziekte is hij niet meer de oude geworden. Speelde op het moment dat feyenoord hem haalde de KKD zoek.
Denzell Hall schijnt het goed gedaan te hebben bij ADO iets voor Heereveen?

10 juli 2023 om 12:36

Ik vind Bannis in veel tekort komen maar op zijn fysiek is de laatste 2 jaar weinig meer aan te merken. Heeft veel in de sportschool gezeten en is fysiek duidelijk gegroeid. Voor de rest komt hij inderdaad (nog) tekort.

Blijf het jammer vinden van Bannis. Was wel een redelijk groot talent, maar imo te weinig kansen gehad bij Feyenoord. In de minuten die hij maakte in de voorbereiding, liet hij toch telkens zien dat hij prima meekon net als een Azarkan destijds. Helaas heeft hij zich niet zodanig in de kijker kunnen spelen in de kkd, waardoor hij weg mag.

Hall heeft een goed jaartje gehad bij ADO, maar gezien zijn concurrentie op de back positie, was dit wel een beetje te verwachten. Daarnaast beschikt Feyenoord ook nog over een Benita die daar ook uit de voeten kan en eveneens jeugdspeler is.

Antonucci blijft een goede voetballer, alleen jammer dat het niet is gelukt bij feyenoord. Fysiek helaas te weinig en ook qua spel past t niet in zijn profiel. Hopelijk komt hij ergens anders wel weer uit de verf net als zijn periode bij Volendam.

Tsja voor deze jongens is het uiteindelijk gewoon doodzonde dat er geen Jong Feyenoord in de KKD zit. Hierdoor komen zij gewoonweg fysiek tekort en zelfs dat in de KKD. Het scheelt enorm dat die jongens vanaf hun 16e al in de KKD terechtkunnen komen en zo 2 a 3 seizoenen voor hun 20e ruim in de KKd spelen en zo de ervaring op doen die zj horen te doen.
Verschillende talenten die in de jeugd als groot talent te boek stonden heben het niet gered puur in mijn ogen door een gebrek van een jong team in de KKD danwel de 2e divisie.

Antunicci het zogenaamde wereldtalent, met heel veel bombarie binnengehaald. Echter kon je toen ook al zien dat hij er niet veel van kon. Bannis ben ik nog het meest teleurgesteld in, wellicht komt het bij een nieuwe club goed.

10 juli 2023 om 12:56

Dat hij er niet veel van kon? Hij deed het toentertijd meer dan prima in de KKD.

Die transfersom was toen echter al aan de hoge kant (vooral als je zag hoe weinig Feyenoord te besteden had) en is achteraf natuurlijk ook belachelijk, maar de aankoop op zich was niet raar.

Hall speelde goed tegen PEC, fysiek is hij ook goed. Ik zou hem de kans geven nu Pedersen en Geert mogelijk weggaan. Maar met Beelen, Kasan en Benita heeft hij teveel concurrenten inmiddels.

Hokke trainde ook mee vandaag ondanks dat ie niet op de lijst stond. Hoop stiekum dat ie toch bij het eerste gehaald wordt. Heeft een fantastische trap in de benen (zoals ie tegen PEC liet zien) en heeft zich fysiek behoorllijk ontwikkeld. Nu het verdedigende gedeelte nog.

Vond Bannis altijd wel wat hebben in de jeugd elftallen van Oranje maar voor me gevoel heeft nooit echt een specifieke kwaliteit ontwikkelt. Misschien dat hij via de KKD zich alsnog in de kijker kan spelen bij een Eredivisie ploeg.

Kan Hall niet terug naar ADO Den Haag? Zat daar volgens mij wel op zijn plek.

10 juli 2023 om 13:51

Nee beter van niet!

10 juli 2023 om 18:56

Ik had een FM23 carriere met ADO daar was Hall mijn eerste aankoop dus als het echt gebeurd zou bet leuk zijn

10 juli 2023 om 19:55

Nou ja. Den Haag staat niet bekend als de meest kundige op transfer gebied.. zeg maar de minst kundige. Zie alleen al het verheijdt verhaal... Dus kan zeker nog hoor!

Mooi die spelers komen ook gewoon tekort voor het niet wat wij moeten nastreven.

Milan Hokke sluit wel aan bij het 1e. Stond eerst niet op de lijst maar mag zich toch melden

Benita en Hartjes kunnen het eventueel nog halen bij Feyenoord. De rest gaat hem niet worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren