Barcelona en Juventus melden zich officieel voor Aubameyang

Vrijdag, 28 januari 2022 om 13:43Jeroen van Poppel

Pierre-Emerick Aubameyang maakt het seizoen mogelijk af bij Barcelona of Juventus. Beide clubs hebben een officieel huurvoorstel neergelegd bij Arsenal, zo meldt The Athletic. De onderhandelingen zullen vooral gericht zijn op het torenhoge salaris van de 32-jarige spits, die liefst 420.000 euro per week opstrijkt bij Arsenal.

Voor Barcelona zal het megasalaris van Aubameyang waarschijnlijk het grootste struikelblok vormen. De mogelijkheden van de Catalanen zijn als bekend gelimiteerd door de salarislimiet die door LaLiga is opgelegd. Barça moest al de nodige kunstgrepen uithalen om Ferran Torres en Dani Alves in te kunnen schrijven en kan waarschijnlijk slechts een deel van het salaris van Aubameyang bekostigen. Dat maakt het voor Arsenal minder interessant om in zee te gaan met los Azulgranas.

Álvaro Morata zou een sleutelrol kunnen spelen in het mogelijke vertrek van Aubameyang bij Arsenal. Morata, door Juventus gehuurd van Atlético Madrid, heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Barcelona. De transfer is gecompliceerd, omdat Atlético niet happig is om mee te werken aan een overgang van Morata naar een binnenlandse concurrent. Als de transfer er wél komt, dan kan Aubameyang bij Juventus de directe opvolger worden van Morata.

Aubameyang werd op 6 december opnieuw disciplinair gestraft door Mikel Arteta en zat sindsdien niet meer bij de wedstrijdselectie van Arsenal. De aanvaller, die met een salaris van meer dan twintig miljoen euro de bestbetaalde speler van de club is, mag dan ook uitkijken naar een nieuwe werkgever. Al-Hilal en Al-Nassr waren serieus in de markt en wilden Aubameyang huren met een optie tot koop, maar de 72-voudig international is vastberaden om zich nog één keer op het allerhoogste niveau te bewijzen. De Saudi-Arabische voorstellen werden dan ook van tafel geveegd.Gerelateerd

Meer sportnieuws

111 reacties (laatste reactie door millonario)

Waarom zou Juventus dit willen? Ze hebben Vlahovic al zo goed als zeker binnen. Arsenal moet eerst maar een keer wat vervangers gaan regelen voor iedereen weg mag. Inmiddels zijn er 3 à 4 spelers vertrokken en 0 bijgekomen. Wanbeleid ten top dit.

28 januari 2022 om 13:50

Chiesa ligt er het hele seizoen uit en als ze nog van morata af kunnen geraken kan Aubameyang an sich een optie zijn. Al denk ik niet dat ze bij Juventus dan veel naar Arsenal gekeken hebben dit jaar.

28 januari 2022 om 13:50

Laten we eerlijk zijn, die spelers die zijn vertrokken, Chambers AMN en Mari hebben niet meer dan 2 wedstrijden gespeeld dit seizoen of minder. Die ga je niet missen. Wel met je eens dat er hoe dan ook versterkingen moeten komen.

28 januari 2022 om 14:08

AMN had veel meer minuten gemaakt als die niet weg was gegaan. Komen namelijk veel middenvelders tekort. Verder heb je zoals Samcro ook al zegt meer spelers nodig dan 11.

28 januari 2022 om 14:09

Het klopt wat je zegt Arsenalfanehv maar denk je echt dat wij de rest van het seizoen met onze sterkste 11 kunnen spelen? Het zijn alleen PL wedstrijden want de bekers liggen we uit en Europees spelen we niet, maar onze trackrecord met blessures is welbekend toch? Het slaat echt nergens op om zoveel spelers te lozen en er niets voor terug te halen, dan hou je een bank over met u23 en u18 spelers. Als er niets meer binnen komt en wij moeten het seizoen afmaken met Laca en Eddie als onze spitsen, samen goed voor 2 velddoelpunten dit seizoen, kunnen we sws top 4 gedag zeggen en wellicht voor volgend seizoen ook geen Europees voetbal halen. Waanzin wat er nu gebeurt, echt ongelooflijk.

28 januari 2022 om 15:29

Niet alleen blessures Samcro, maar ook kaarten en vormdippen. Xhaka en Partey hebben beide al rood gehad. Beide gaan sowieso ook vaker nog geel pakken. Gabriel pakt ook nog wel eens een gele kaart. Lacazette voor een spits idem. Als zij uitvallen is het al helemaal 3x niks.

Plus dan moeten we ook nog eens hopen dat Martinelli, Saka, Odegaard en Smith-Rowe elke wedstrijd voor ons gaan beslissen en nooit een offday hebben. Want Laca gaat de goals niet maken. En dan misschien, heel misschien, hopen dat Pepe als invaller een impact kan hebben..

Ik snap gewoon echt niet wat wij aan het doen zijn op dit moment.. Alle spelers die zijn vertrokken zag ik ook graag weg gaan (mogen er nog paar achteraan), maar alleen als ze vervangen werden door betere spelers!

28 januari 2022 om 15:44

I feel you Jackie, I really do....

Ik lees nu net dat Newcastle met Eddie in gesprek is. Zal je zien dat wij straks Auba naar Juve laten gaan en daar Morata voor terug krijgen en dus Laca en een iets betere versie van Laca hebben. Per saldo zijn we dan iets beter af, maar alsnog is het totaal niet wat je wilt hebben.

28 januari 2022 om 14:12

Wanbeleid om spelers die amper tot niet spelen en een hoog salaris hebben te laten gaan? Arsenal heeft 3 spelers laten gaan die bij elkaar 900 minuten gespeeld hebben dit seizoen (chambers, Mari, Kolasinac), ik denk niet dat Arsenal die gaat missen.

28 januari 2022 om 14:13

Prima om afscheid te nemen van die spelers met die salarissen, maar zou het niet eens fijn zijn om er iets voor terug te halen? Of willen ze het zo inrichten dat we alle wedstrijden uit kunnen laten stellen omdat we te weinig spelers hebben? Die regel is overigens ook al gewijzigd, wellicht weten ze dat niet eens.

28 januari 2022 om 15:26

@stravven

Niet direct nee, maar vindt jij het dan een top idee om met een bank van de U23 te gaan spelen? Kolasinac weg snap ik, want we hebben 2 linksbacks. Mari weg snapte ik ook, omdat je in ieder geval nog 2 back-ups had dan (ook al was geen van hen links). Maar nu doe je dus Chambers weg, die afgelopen wedstrijd tegen Burnley gewoon een betere optie op RB was geweest dan White, waardoor je alleen Holding als CV overhoudt achter Gabriel en White. Soares is nog steeds geblesseerd, dus wie is dan de back-up van Tomiyasu?

En waarom hebben we AMN dan verhuurd? Die had letterlijk in de afgelopen 5-6 wedstrijden allemaal minuten kunnen maken. Was beter geweest dan Sambi/patino opstellen.

Ik ben het compleet eens met de vertrekken van al die genoemde spelers. Maar alleen als we dan vervangers halen. En dat hoeven er dus niet 4 voor 4 te zijn. Maar had best 2 voor 4 mogen zijn bijvoorbeeld. En dat is dan zelfs nog buiten de spits positie gerekend.

Juventus heeft vlahovic dus is onzin en barca gaat geen 420.000 neerleggen voor auba. Bullshit dus

28 januari 2022 om 13:54

Nou ik zou daar niet zo zeker van zijn, heb Barca al heel wat gekke dingen zien doen.

28 januari 2022 om 14:23

Ik vind het eerder onzin omdat ze Morata al hebben. Met Vlahovic heb je een topspits voor in de basis, en dan heb je Morata als reserve. Aubameyang gaat daar niks aan toevoegen. In zijn huidige vorm is hij niet beter dan Morata, en beter dan Vlahovic is hij al helemaal niet.

28 januari 2022 om 14:31

Vlahovic moet juist Morata vervangen, Moise Kean wordt dan back up achter Vlahovic

28 januari 2022 om 15:10

Nee, maar er is vast een schimmige constructie te verzinnen dat Barca maar 10% van het salaris overneemt en dat de rest van het salaris dan in de huursom zit. Dan kan Barca hem inschrijven en heeft Arsenal z’n geld.

Begint echt met de dag erger te worden bij Barcelona?

Wat is er toch gaande? Wie bepaalt de transfers? Xavi of Laporta? Dit slaat toch helemaal nergens meer op?

Barcelona moet echt tegen zichzelf beschermd worden want dit slaat serieus nergens meer op.

Ik snap gewoon niet meer waar ze bezig mee zijn. Xavi zou ‘tikitaka’ voetbal op mat brengen, het meeste resultaat wat ze tot nu toe hebben behaald is voetbal met lange ballen op Luuk de Jong..

En nu hebben ze Traore gehaald, voor wat? En nou willen ze Aubemeyang erbij?

28 januari 2022 om 14:03

Wat is er in godsnaam mis met Adama en Aubameyang? Het zijn inderdaad niet de beste spelers maar Fati is geblesseerd, Dembele gaat niet meer spelen en Memphis is nooit fit, dan heb je toch vervanging nodig voor de korte termijn? Het is zijn leningen hé. Die 35m clausule voor Adama is er voor de bühne. Barça zal dat bedrag nooit betalen.

28 januari 2022 om 14:12

Traore is niet geschikt voor het spel van Barca, tenzij ze op de counter gaan spelen.

28 januari 2022 om 14:14

Het is tegenwoordig zeiken om ‘t zeiken op Barca. Mensen lezen niet of snappen ‘t niet. Het gaat langzaam weer de goede kant op, CL + vol stadion is een must en daarvoor moet er iets leuks op ‘t veld staan. La masia aangevuld met absolute toppers is de succesformule, voor die toppers zullen we geduld moeten hebben maar tegen die tijd zijn de jonkies rijp genoeg om te floreren. Visca Barca!

28 januari 2022 om 14:14

Hoezo niet? Dembele kan toch ook mee in het spelletje van Barça? Volgens mij zijn het 2 spelers die qua spel erg veel op elkaar lijken. Adama komt ook nog eens uit La Masia dus hij snapt het spelletje wel.

28 januari 2022 om 14:16

Als jullie Assombalonga nog halen dan heb je de 3 voorhoedespelers van Middlesbrough uit 2017 rondlopen bij Barcelona.

Dat zegt genoeg lijkt me.

28 januari 2022 om 14:27

Dembele kan een mannetje uitspelen, Traore kan alleen de bal er voorbij trappen en op snelheid kloppen. Traore had beter een wingback kunnen worden onder Conte dan een buitenspeler onder Xavi, 100 procent.

28 januari 2022 om 14:29

Wat er mis is met die 2?

Dat zijn toch juist geen namen die kunnen voetballen hoe Barcelona wilt voetballen?

Barcelona speelt haar wedstrijden onder Xavi vaak op balbezit, zie jij Adama Traore of Aubemeyang kort op de ruimtes tikken?

Dat ik jou dit moet uitleggen..

28 januari 2022 om 14:37

Lees je mijn reactie wel? Nogmaals, het is voor de korte termijn. Zijn er andere alternatieven op de markt die je kan lenen? Barça probeert geld te besparen. Als Arsenal wilt dat Barça Aubameyang z’n volledige salaris gaan overnemen kun je deze deal wel vergeten.

28 januari 2022 om 14:41

@Is Uah

Wat maakt het uit? Korte of langer termijn? Alsof die jongens wat gaan toevoegen? Haal dan lekker niemand, Barcelona zal hoe dan ook top 4 halen hoor.

Aubameyang heeft dit seizoen 4 goals en 1 assist.

Adama Traore heeft 1 doelpunt gemaakt dit seizoen.

Maar denk maar lekker dat die jongens wat zullen toevoegen.. lekker accepteren waar jullie staan.

28 januari 2022 om 15:59

Lees nou eens wat Is Uahshsh zegt, het is voor het restant van het seizoen. Ze hebben geen opties op die plekken of de opties die er zijn renderen niet. Dan vind ik Auba en Traore geen slechte tijdelijke oplossing. Ze moeten CL halen en daar heb je voldoende spelers voor nodig ook met ervaring. Traore komt zelfs van La Masia dus dat is al een voordeel.

28 januari 2022 om 16:09

Maar met de financiële situatie van barca op dit moment, is het toch niet gek dat mensen hier van opkijken. Waarom 420.000 per week gaan betalen voor een speler ‘op de korte termijn’.

28 januari 2022 om 16:13

Nja Adama is apart maar Auba is best prima hoor. Je moet even kijken wat barca mist. Dat is snelheid en diepgang. Kijk hoe belangrijk Braithwaite was gek genoeg. En Dembele is nu out, Fati geblesseerd. Dus ze hebben voorin wat nodig om dat op te vangen. Tijdelijke oplossing, tsja snap het wel. En ze moeten die top 4 plek halen, die risico willen ze niet lopen om dat te missen dus tsja.

28 januari 2022 om 16:36

@CMG heeft wel gewoon sterke punten natuurlijk. Barca maakt weer dezelfde fouten als voorheen. Niet gericht spelers halen maar zonaar wat binnen halen en dan hopen dat ze op de een of andere manier gaan renderen in een systeem wat ze niet ligt

28 januari 2022 om 17:01

Kan niet anders zeggen dan dat ik het met @CMG eens ben. Ja, ze komen voor de korte termijn maar dan nog, als ze niet bij de speelstijl van Xavi passen, waarom word er dan gekozen voor dit soort spelers? Korte termijn of niet, ze passen simpelweg niet in de manier van spelen, het zijn spelers wie ruimte nodig hebben voor zich, iets wat je bij Barca lang niet altijd gaat krijgen. Kies dan voor spelers op korte termijn wie wel bij de speelstijl van Xavi passen, dit is toch gewoon geld weggooien?

29 januari 2022 om 11:33

Maar ze passen wel in de huidige speelstijl, dat is het juist. Ze zullen niet meer passen in de verbeterde speelstijl over 2 jaar, maar vandaar dat we hier dus spreken over goedkope, korte termijn versterkingen. Adama zou zelfs in de toekomst als breedtespeler en invaller nog heel nuttig kunnen zijn, rond de 70ste minuut van een match komen er vaak wat meer ruimtes vrij, een frisse invaller met snelheid en diepgang kan dan heel waardevol zijn en bovendien komt Adama uit de jeugdopleiding van Barca en begrijpt hij het positiespelletje (beter dan Dembele), dus dit zou overall gewoon een goede (breedte)versterking zijn.

28 januari 2022 om 14:05

Ik kan me in weinig beleidsmatige beslissingen van barca vinden, maar traore is nou toevallig eentje die ik wèl snap. Als je het spel van barca bekijkt, is diepte nou juist het element dat ze grondig missen. Fati heeft het, maar die is nog erg blessuregevoelig

28 januari 2022 om 14:12

Blessuregevoelig? Dat is wat rustig uitgedrukt...

Zelfs Arjen Robben zal denken; deze man is vaak en lang geblesseerd...

28 januari 2022 om 14:31

Diepgang snap ik wel. Maar wat heeft die jongen aan diepgang als hij de bal vervolgens er niet gaat in trappen?

Kan je net zo goed Usain Bolt contracteren..

Vaak spelen de clubs tegen Barcelona ook met een lage blok, waar wil je Traore diep insturen? Naar de tribune?

28 januari 2022 om 14:24

Alemany levert ook heel goed werk. Ondanks de strenge eisen van la Liga heeft hij het team weten te versterken. Andere clubs buiten Spanje hebben geen beperkingen. Hij heeft Messi en Griezmann laten gaan. Hij heeft Trincao en Emerson gesleten. 30 miljoen voor Emerson blijft een kunststukje. Umtiti heeft zijn jaarlijkse salaris verlaagd net als Pique en Alba. Hij heeft Ferran kunnen inschrijven. De huurdeals nu zijn nodig omdat bij de eerste 4 eindigen een noodzaak is. In de zomer is er waarschijnlijk weer meer ruimte om aankopen te doen.

28 januari 2022 om 14:26

Alemany levert uitstekend werk zelfs. Alleen zien dit soort types dat niet. Degene die Barça volgen weten dat Laporta, Reverter en Alemany uitstekend werk leveren.

28 januari 2022 om 14:33

Hij heeft Ferran kunnen inschrijven door Umtiti’s contract te smeren over een langere periode. Doe alsjeblieft niet alsof hij wonderen heeft verricht.

Umtiti gaat op lange termijn dus evenveel verdienen..

28 januari 2022 om 14:38

Alemany wordt door veel fans van verschillende clubs in Spanje gezien als een van de betere Technische Directeuren. Door Bartomeu moet hij ook keihard werken om spelers binnen te kunnen halen. Xavi wil met snelle buitenspelers spelen. Ook al scoort Adama weinig, het idee is dat hij altijd een of twee verdedigers bezig houdt zodat er elders ruimte ontstaat. Hij is dan niet de beste speler op zijn plek, nut kan hij zeker wel hebben in de strijd om een top 4 plek.

28 januari 2022 om 14:39

Dat was toch een goede zet. Umtiti zou dan ook makkelijker verhuurd kunnen worden. Dat was het idee erachter ook. Tot hij weer eens geblesseerd raakte.

28 januari 2022 om 14:43

Een goede zet zou geweest zijn om Umtiti kwijt te spelen.. niet door zijn contract uit te smeren over een langer periode.

Maar goed, ik lig er niet wakker van.

Succes met Aubemeyang en Traore dan maar?

28 januari 2022 om 14:47

Umtiti zou ook vertrekken deze maand. Hij stond er ook voor open alleen raakte hij geblesseerd. Kan Alemany daar wat aan doen?

28 januari 2022 om 14:50

Alsof een geblesseerde speler kopen/verkopen zo een big deal is.

Ferran Torres was ook geblesseerd toen hij naar Barcelona vertrok.

En welke garantie had je nou dat Umtiti daadwerkelijk zou vertrekken?

28 januari 2022 om 14:53

Ferran was in de laatste fase van zijn herstel, Umtiti raakte midden in januari geblesseerd. Hij is 3 maanden geblesseerd. Compleet andere situatie.

28 januari 2022 om 15:00

Maar dat moet je even uitleggen. Hij zou zogenaamd zeker vertrekken, waarom moet hij dan een nieuw contract krijgen om makkelijker verhuurt te worden? Dus een speler die het sowieso zag zitten om heel veel salaris in te leveren die moet een nieuw contract tekenen met een veel lager salaris om zo makkelijker uitgeleend te worden? Waarom zou die speler het dan niet gewoon zien zitten om minder salaris te eisen bij zijn nieuwe club?

28 januari 2022 om 15:17

Veel clubs haakten bij voorbaat al af. Na zijn salarisverlaging was het idee erachter dat meer teams voor Umtiti zouden komen.

28 januari 2022 om 15:32

@viscacatalunya.

Niet om het een of ander, maar als je als Barcelona zijnde niet kan incalculeren dat Umtiti mogelijk geblesseerd raakt, dan ben je toch gewoon niet heel slim? De man heeft letterlijk non stop in de lappenmand gelegen de afgelopen 4 jaar? En dan doen jullie alsof het onmogelijk was te voorspellen dat Umtiti geblesseerd zou raken en dat puur en alleen daardoor een verhuurperiode in het water viel...

Dat is toch echt wel een beetje naïef.

28 januari 2022 om 15:36

Hij raakte net geblesseerd op het moment dat de transfermarkt opende. Dat is gewoon pech. Met Coutinho en Dembele gebeurde dit ook al in het verleden.

28 januari 2022 om 15:51

@visca

Tja, zo kun je altijd alles wel buiten je eigen macht leggen en goedpraten..

Hoe vaak is het nou al met Umtiti geblesseerd? Dat is gewoon anticipeerbare pech, aangezien het al 10x eerder is voorgekomen.

Waarom verleng je zijn contract? Puur voor de financiële constructie. Alleen zit je dan nog steeds aan hem vast. Beter was het om door de zure appel heen te bijten en hem na 1,5 jaar kwijt te zijn. Nu zit je er 3 jaar aan vast. En anticipeer er maar op dat hij er over 3 jaar nog steeds zit. Geen enkele andere club gaat hem halen, ook niet voor dat lagere salaris. Plus de kans dat hij niet door de medische keuring komt is erg groot.

28 januari 2022 om 16:06

Ja dat is dus bullshit. Denk je dat die communicatie tussen de clubs via de media verloopt? Je kan iemand aanbieden en dan meteen verklaren dat die bereid is om gigantisch veel geld in te leveren. Daarvoor moet je een speler echt geen nieuw contract voor geven.

28 januari 2022 om 14:44

Barcelona meld zich inderdaad voor half Europa. Echter valt het nog wel mee wat er ook daadwerkelijk komt. Als topspeler zou ik me momenteel ook wel een paar keer achter mijn oren krabben voor ik naar Barcelona zou gaan.

28 januari 2022 om 15:31

September
Demir
Pogba
De Ligt
Sterling
Haaland
Olmo
Martial

Oktober
Van de Beek
Torres
Origi
Diaz
Coman
Tielemans
Matic

November
Gaya
Doku
Adeyemi
Victor
Carvalho
Alcantara
Cavani
Werner
Rudiger
Lacazette
Philips
Azpilicueta
Christensen
Cabral

December
Mazraoui
Rashford
Onana
Aubameyang
Pulisic
Semedo
Reinier
Morata

Vergeet ik nog bijna Mbappe en wat er in Januari aan geruchten is, kun je zelf invullen

28 januari 2022 om 14:47

Cmg
"het meeste resultaat wat ze tot nu toe hebben behaald is voetbal met lange ballen op Luuk de Jong.."
Dat is de reden waarom hij Traore en Aubameyang erbij wil hebben. Lange bal van Pique op Luuk, lopende mensen eromheen met snelheid a la Traore, Auba en het liefst nog Donny van de Beek erbij aansluitend voor de afvallende bal.

Ik heb geen idee. Het is sowieso niet meer het Barca van 10 jaar geleden en ik zie niks meer terug van het Tikitaka voetbal of uberhaupt spelers die het vermogen hebben om op die manier te spelen.
Statisch voetbal zonder snelle balbehandelingen. Vooral bal bij je houden en kijken naar een vrije man, terwijl - in Xavi z'n tijd- het juist andersom was. Eerst kijken naar een vrije man zodat je hem in 1 keer kan doorspelen zonder te kijken/aan te nemen en dus een snelle spelstijl.

Hoog en met velen druk zetten heb ik ook al lang niet meer gezien, dit waren eigenlijk de grootste wapens, samen met de individuele klasse van sommige spelers uiteraard.

Ik snap de kritiek daarom wel, ik vraag me alleen af hoe lang men het nog gaat herhalen, want zoals gezegd is het al minimaal 8 jaar niet meer van dat niveau, breken er nog steeds amper goede jeugdspelers door en is er nu de financiele malaise. Maar toch blijven mensen op VZ hier dingen roepen als "ik begin echt een hekel aan de club te krijgen" "waarom geen jeugdspelers laten doorstromen?" etc. etc..
Na zoveel jaar begint het wel te vervelen om die -alles voor de likes- reacties te lezen. Al geloof ik niet dat die van jou zo bedoeld is.

28 januari 2022 om 15:00

Het stoort mij vooral aan het feit dat wanneer Koeman dit zou flikken, de wereld te klein zou zijn.

Barcelona speelde vanaf 2009-2015 misschien wel het allermooiste voetbal ooit is getoond geweest, dat geef ik toe. En ik weet zeer zeker dat dit niet te evenaren is door Xavi’s Barcelona. Alleen moet je niet als een politieker dingen beloven, en wanneer je aangesteld bent, eigenlijk verder doen met waar Koeman bezig mee was..

Maar akkoord, de situatie is nu een x zo bij Barcelona. En ik kan beter voortaan zwijgen, hoe lachwekkend het ook is.

28 januari 2022 om 15:10

Dat laatste is sowieso onzin. Dus je zou moeten zwijgen op een forum omdat er anders mensen zijn die er hinder van hebben? Nee joh, niet nodig! Je provoceert toch ook niet? Vind niks mis met je reactie en zoals gezegd snap ik de kritiek wel van je.

Die kritiek hebben we (supporters) zelf ook , maar is het altijd lastiger te slikken als de aartsrivaal hier iets over zegt dan dat we zelf kritisch zijn.
En dat is bij elke club natuurlijk. Als ik gewoon mijn mening hier op VZ geef over een Juventus bijvoorbeeld, krijg je weer reacties van 'jij mag helemaal niks zeggen met je Barcelona'. Nou en dan krijg je natuurlijk geen hoogstaande discussies..

Dus lekker kritisch blijven op Barcelona en als je reacties te provocerend zijn worden ze vanzelf verwijderd. Niks mis met een normale discussie op een forum lijkt me.

28 januari 2022 om 15:02

Jij bent wel echt de hele dat met Barcelona bezig he. Ben je stiekem niet gewoon fan? Het gaat kwa punten al veel beter onder Xavi, die itt Koeman wel Luuk in zijn kracht laat spelen ( als ie speelt). Traore is gewoon een goeie als huuroptie.

28 januari 2022 om 15:19

Met Xavi, Gavi, Nico en Frenkie ga je ook geen lange ballen spelen. Dat er iets meer voorzetten worden gegeven als Luuk erin staat lijkt me niet meer dan logisch. Wat directer spel was ook wel welkom.

Wel grappig dat Aubameyang weg moet terwijl jouw andere opties voor in de spits bestaan uit Lacazette, Nketiah, Biereth en Müller. Nou. Dat heeft te maken met de mentaliteit van Aubameyang, maar ideaal is het niet.

28 januari 2022 om 14:04

Niet alleen de mentaliteit, hij is ook al twee jaar uit vorm...

28 januari 2022 om 14:26

Heeft alles te maken met Arteta, onder Conte zou hij gwn weer vlammen maar het is moeilijk om respect op te brengen voor een coach als Arteta die de leraar en baasje uithangt terwijl hij nog niks heeft bereikt. Auba is geen leider, die heeft een manager nodig ala Tuchel, Klopp, Conte.

28 januari 2022 om 14:32

Wat een makkelijke opmerking weer zeg. Alle spelers die je hoort van Arsenal staan volledig achter de coach en willen voor hem werken, maar omdat er een Auba tussen zit die vaker fratsen uitgehaald heeft en nu de maat vol voor is, ligt het allemaal aan Arteta. Als je Arteta niet mag of weg wilt hebben, helemaal prima, maar kom wel met gegronde argumenten over waarom dat dan zo is. Spurs heeft Kane voorin lopen, die is ook niet bepaald aan het vlammen, maar Auba zou dat dan wel doen?

28 januari 2022 om 15:45

Spelers als Auba komen met een gebruiksaanwijzing. Ik wil Arteta zien slagen maar hij maakt vreemde keuzes. Auba’s disciplinaire staat van dienst was slecht sinds hij zijn carrière begon, Arteta maakte hem een aanvoerder in de hoop dat hij zou veranderen, dat was een vergissing en een fout die een Conte nooit zou hebben gemaakt. Auba werkt niet hard en dat weten we allemaal maar een creatieve middenvelder zou hem uit de as kunnen doen herrijzen. Auba mag nooit de hoogst betaalde of grootste speler bij je club zijn, hij heeft de mentaliteit niet om die verantwoordelijk te dragen. Ik daag Arsenal uit om Aubameyang aan Chelsea of ​​Man City te verkopen en kijk wat er gebeurt.

Lijkt mij niet dat dit gaat gebeuren. Als Arsenal hem naar FC Barcelona laat gaan, moet men minstens zijn gehele salaris overnemen. Dat zie ik Barcelona, in de huidige financiële staat ,absoluut niet doen. Zeker niet als ze ook nog eens die Adama Traoré gaan huren, die speelt ook niet voor een appel of ei.

Verder lijkt Juventus mij ook niet een optie, maar goed. Morata zit daar nog altijd en volgens de geruchten is Vlahovic al zo goed als zeker speler van Juventus. Dan zouden ze al van Morata af kunnen komen, dan kan Auba nog een ´´vervanger´´ zijn.

Aubameyang & Vlahovic naar Juventus, maar dan moet Juve wel het gehele salaris kunnen betalen. Morata naar FC Barcelona en Isak of David naar Arsenal, zou top zijn!

28 januari 2022 om 14:27

Het zijn niet eens geruchten meer. Juventus plaatste vanochtend zelf een foto van een vrolijk ogende Dusan Vlahovic voor de deur van J Medical op hun socials.

28 januari 2022 om 14:28

Ik denk dat noch Barca noch Juve van plan zijn het volledige salaris van Auba op zich te nemen. Wat gaat Arsenal dan doen? Aangezien hij nauwelijks aan spelen lijkt toe te komen heeft Arsenal niet echt de luxe om te zeggen het volledige salaris overnemen of niet.

28 januari 2022 om 16:06

Geen idee. Wellicht krijgt hij alsnog een kans. Hij kreeg gewoon ''rust'', omdat hij geschorst was en zich alvast op de Afrika Cup kon gaan richten. Daarna is hij een keer positief getest en zijn er hartprobleempjes ontstaan. Echter blijkt dat allemaal mee te vallen en traint hij weer.

Benieuwd of hij nog een nieuwe kans krijgt dit jaar. WAnt ik denk ik niet dat Arsenal het halve salaris wilt betalen en hem vervolgens aan een Europese (top)club verhuren. Schiet hij er daar dadelijk nog een aantal in, de broodnodige doelpunten die wij momenteel missen. Lacazette doet het voetballend prima en werkt ook hard, maar maakt er echt te weinig. Ook te makkelijke kansen gaan mis.

Normaal moet men nog een bedrag betalen voor te huren. Dat hoeft nu uiteraard niet bij Auba, dus ja.

Denk oprecht dat er weinig opties zijn. Hoopte eigenlijk op Newcastle.

Vraagje voor de Arsenal kenners, heeft Aubameyang het zo verbruikt, is er echt geen kans meer dat het nog goedkomt? De concurrenten zijn toch ook alles behalve sterk.

Hij verdient echt enorm veel en mocht die verhuurt of verkocht worden dan brengt dit wel ruimte. Vind dat Arsenal toch wel zich in een lastig pakket bevindt de echte topspelers komen eigenlijk nooit. Wie hopen jullie dat er gehaald wordt als vervanger?

28 januari 2022 om 14:07

Bij Arsenal was er lang hoop op Vlahovic maar die gaat vrijwel zeker naar Juve. Momenteel is het een beetje onzeker wie hem nog zou vervangen, het is onwaarschijnlijk dat er iemand komt deze Januari.

Aubameyang heeft het ontzettend verbruid (niet verbruikt) omdat hij al twee jaar uit vorm is en het laat afweten qua mentaliteit. Doet z'n best niet meer. Blijft onaangekondigd afwezig en gedraagt zich als de grote meneer zonder dat er veel tegenover staat. Dan wil je iemand met zo'n dik salaris gewoon snel weg hebben.

28 januari 2022 om 14:19

Pijnlijk dat Auba dan zo de kantjes eraf gaat lopen. Lijkt mij ook dat potentiële nieuwe clubs wel drie keer nadenken voordat ze iemand aantrekken met zo'n instelling. Wordt nog een hele uitdaging voor Arsenal om hem te kunnen slijten. Zelfs in de volgende transferperiode, hij heeft nog een contract voor 1,5 jaar.

Zou het wel mooi vinden als jullie de top 4 kunnen halen Somagunner! Gun het Arsenal ook wel en om ook aantrekkelijk te blijven voor spelers als Osimhen moet er eigenlijk ook wel Champions Leauge gehaald worden. Al kan een mooi salaris + spelen in de beste competitie van de wereld natuurlijk ook wonderen doen.

28 januari 2022 om 14:30

Thanks man!
We gaan het zien en vingers kruizen.

28 januari 2022 om 14:10

Ik heb het liefst dat we de winter overslaan en gebruiken wat we hebben. Ik zie graag Smith Rowe of Martinelli spelen als spits. De meeste goede spitsen willen niet zomaar vertrekken en de clubs hebben geen tijd om een vervanger te halen.

Auba mag weg van mij. Hele seizoen raakt hij geen knikker. Zijn lichaamshouding is erg slecht en stond zelfs in de weg van een doelpunt(odegaard).
Met hangen en wurgen top 4 halen. Als we nu een spits halen voor veel geld en het niveau niet heeft dan zitten we eraan vast.

Mijn droomspits is Osimhen

28 januari 2022 om 14:14

Waarom Osimhen? Is toch niks speciaals? Geen veelscorende spits en dat is wel wat we nodig hebben.

28 januari 2022 om 14:17

Heb je die begin dit seizoen bezig gezien bij Napoli? Dat was echt fenomenaal met momenten (en serie A begrippen).

28 januari 2022 om 14:26

Eigenlijk is het Mbappe of Haaland maar die zijn onhaalbaar.
Osimhen zie ik nog wel vertrekken met een leuk bod. Hij heeft alle kwaliteiten die we graag zien in een spits. Fysiek sterk, lang, snel en een neusje voor de goal.

28 januari 2022 om 14:30

Vlahovic, Isak, Osimhen met als wildcards DCL en Watkins. Dat was mijn lijst begin van het seizoen en dat is het nog steeds, alleen zou ik Toney er ook wel bij zetten ondertussen, dat wordt dan ipv Vlahovic maar niet op 1.

28 januari 2022 om 14:32

Toney is ook een hele goed en kan prima voetballen met de rug naar het doel. Ben benieuwd wat Brentford ervoor gaat vragen, kan het niveau makkelijk aan in de PL.

28 januari 2022 om 14:36

Snap niet waarom Arsenal niet kijkt naar Jonathan David. Dat is een betere versie van Isak imo.

Oshimen is beetje Lukaku 2.0, lomp maar ijzer sterk.

28 januari 2022 om 14:40Isak zie ik niet slagen in de Premier League in de punt. En al helemaal niet voor 70m ben je nou helemaal belazerd. Ga eerst maar eens een fatsoenlijk aantal goals scoren in Spanje.

Osimhen heeft veel meer kans om te slagen, maar de combinatie prijskaartje, januari en laurentiis maken dit nagenoeg onmogelijk.

Oh en over Auba; zo snel mogelijk lozen. Geen kans dat hij nog terugkeert en je mag blij zijn dat er clubs zijn die erover nadenken.

28 januari 2022 om 14:48

Bedragen kan mij echt niet boeien, zolang de aankoop vd ene niet de aankoop vd andere in de weg zit, niet mijn geld.

Aantal goals zegt me ook weinig, je moet niet altijd alleen naar output kijken. Henry had 3 goals voor Juve toen hij gekocht werd, Bergkamp volgens mij nog minder. Ik snap niet dat mensen zich zo laten leiden door die stats, het zegt lang niet alles. Abraham zag ik bijvoorbeeld graag komen, niemand wilde hem, legt ze nu achter elkaar in het netje in Italie. Dat kan je uitleggen als een spits die nu met vertrouwen speelt en kwalitatief hoogwaardige kansen krijgt. Of dat Vlahovic in Engeland misschien wel zou floppen. Zegt dus echt niet alles.

David staat ook op het lijstje, maar heb ik veel te weinig van gezien dus kan ik niet over oordelen.

Ach ja, we kunnen lullen wat we willen, er komt wrschl toch niemand.

28 januari 2022 om 14:59

CMG-

Ik vind Jonathan David ook een leuke speler, maar is echt niet een betere versie van Isak. Scoren nagenoeg evenveel goals (isak 1 in 2.7 wedstrijd tegenover David 1 in 2.4 wedstrijd) en David speelt in een mindere competitie en in een beter team in die competitie.
Lille is kampioen geworden, Sociedad komt bij lange na niet in de buurt van een kampioenschap. Zo scoorde Yilmaz ook 16 goals in de competitie. Dat is de magie van een kampioensjaar hebben. Maakt Yilmaz toch niet ineens beter dan bijvoorbeeld Neymar die maar 9 keer scoorde dat seizoen.

28 januari 2022 om 15:03

Nou, jou en mij niet zozeer, maar ten eerste komt er een ontzettend hoge druk op het ventje te staan en ten tweede zou het een ramp zijn voor Arsenal als je wederom een Pepe deal sluit. Isak heeft ondanks dat hij veel completer is als speler wel hetzelfde soort karakter. Introvert, rustig en voetbalt op vertrouwen.

Arsenal heeft er daar genoeg van, zeker in de punt moet je een baasje zijn.
Thierry had die arrogantie altijd al in zich, het mannetje willen zijn. Later kwamen zijn voetbalkwaliteiten tot wasdom en had je de ideale combinatie.

Dat over Abraham zie ik vooral als een verschil in competitie. Ene Lukaku weet ze daar ook als een prime Zlatan erin te prikken, terwijl het er in Engeland uitziet als Luuk de Jong.

Vlahovic heeft ook de arrogantie die je wil zien daar. Natuurlijk heb je nergens een garantie, maar ik zie daarom puur om dat feit meer in Osimhen.

Jonathan David zie ik ook wel zitten ja, meer allround aanvaller dan pure spits, minder een killer maar kan de boel wel beter verbinden. Interessante optie, maar eigenlijk heeft Arsenal genoeg voetbal en wil je gewoon een echte killer hebben.

28 januari 2022 om 15:30

Ondanks dat je het bedrag niet kan intresseren denk wel dat het handig is om het achterhoofd te houden dat Napoli !70 miljoen! heeft betaald voor Osimhen. Dat in combinatie met De Laurentiis, verwacht dat die minstens 100 miljoen willen hebben.

Echte super spitsen zijn er op dit moment ook schaars, eigenlijk Lewandoski en Benzema. En net daaronder Halland en Vlahovic vind Mbappe persoonlijk geen spits. De zijn eigenlijk behalve Vlahovic onhaalbaar.

Misschien een nieuwe naam voor jullie maar zou Schick niks zijn? Scoort erop los in de Bundesliga ook fysiek sterk en heeft een heerlijk linkderbeen.

28 januari 2022 om 15:46

@somagunner

Hoezo Smith-Rowe in de spits? Lijkt mij wel een hele grote gok. Dan is Martinelli logischer in mijn optiek. Heeft een beetje die Alexis Sanchez vibe met dat gif in hem.

Ik snap verder wat je bedoelt, maar denk jij oprecht dat wij top 4 gaan halen zonder nu versterkingen te halen? Ik zie dat namelijk totaal niet gebeuren...

De basis 11 is oké-goed: Ramsdale; Tierney, Gabriel, White, Tomiyasu; Xhaka, Partey; Martinelli, Odegaard, Saka; Lacazette.

Daar hebben we max 3 goede wissels voor: Leno, Smith-Rowe (zie ik eigenlijk het liefst in de basis) en Pepe (is ook nog niet eens altijd een goede wissel). De rest is direct een verzwakking van 50% of meer. Plus we hebben niet eens voor elke positie 1 back-up nu. Holding (niet goed genoeg)
Soares (geblesseerd en was ook nog eens uit vorm)
Tavares (hoogstens tegen de bottom 5 nuttig).
Elneny (hoogstens nuttig voor het consolideren van een voorsprong, kleurloos)
Sambi (veel te groen en de laatste potten ook nog eens echt niet in vorm)
Nketiah (non-talent)

Dat is het.. Hoe gaan we daarmee top 4 halen? Want het is een utopie dat de basis 11 + Smith-Rowe (en heel misschien Pepe) fit genoeg en in vorm genoeg gaan blijven om de rest van het seizoen elke wedstrijd te vlammen. En dan laat ik schorsingen ook nog eens buiten beschouwing..

28 januari 2022 om 15:57

Schick is even in de geruchtenmolen genoemd en toen heb ik wat van hem opgezocht. Ik volg de BuLi niet op de voet, dus heb hem ook weinig aan het werk gezien. Geen idee of het wat is dus, maar ook bij hem zou je dus in eerste instantie afgaan op zijn doelpuntenaantal en dat is niet alles, zeker iets maar niet alles. Dat hij linksbenig is, is voor mij een pre maar dat is mijn eigen afwijking omdat ik hou van linksbenige spitsen.

Kan hij bijvoorbeeld goed met de rug naar de goal spelen? Hoe is zijn kaats? Hoe is zijn beweging voor de goal? Hoe is zijn traptechniek en rust voor de goal? Allemaal andere zaken die ik ook mee zou nemen. Bij Vlahovic was de hype vooral groot omdat ie zoveel scoorde maar hij is daarnaast ook fysiek sterk, heeft een geweldige first touch en is degelijk in de combinatie.

28 januari 2022 om 16:09

Schick is een degelijke speler. Maar ik vind het een te opportunistische spits. Ik denk neit voor het niveau waar Arsenal weer naar toe wilt groeien.

Hij kan met de rug naar het doel spelen, maar is ook niet razendsnel.

Ik hoop persoonlijk heel erg op Jonathan David. Vind ik een heerlijke spits. Is niet de absolute killer, maar maakt zijn kansen opzich wel prima af. Maakt voldoende goals en daarnaast ook nog eens snel en goed in het meevoetballen.

Richarlison lijkt mij ook een goede optie. BPL Proven, sterk met de rug naar de goal, werkt zich kapot en maakt ook zijn doelpunten. Zou ik een betere optie vinden dan DCL, want die is echt als spits te afhankelijk van de creativiteit om hem heen. Die creeert als spits echt amper tot niets, i.t.t. een Richarlison bijvoorbeeld.

28 januari 2022 om 16:17

Martinelli in de spits kan ook wel maar die jongen heeft geen gevoel van lopen in het centrum heb ik het idee.
Heeft daar weleens minuten gemaakt maar hij is gevaarlijker vanaf links.
Met Smith Rowe heb je een middenvelder die kan inzakken waardoor je een overtal situatie kan creëren vanaf links door Tierney/martinelli.

Zoals je kan zien is onze basis sterk genoeg. Maar ik heb liever dat we in de zomer pas goed kijken naar nieuwe spelers. We hebben in principe al een vrije jonge team maar ik denk dat spelers zoals Hutchinson, Biereth en Salah-Edinne nog wel kansen en moeten krijgen en oh ja Patino natuurlijk.

Straks zitten we weer met een overpriced spelers. Arsenal heeft met spelers zoals Mari en Cedric gokjes genomen toen onze selectie erg smal was en dan kom je pas later erachter dat ze niet goed genoeg zijn en hebben ze al vierjarige contracten.

Zo'n situatie wil je niet hebben.

28 januari 2022 om 16:18
Toegegeven Schick is na het afgelopen EK eigenlijk helemaal opgebloeid en speelt dit seizoen ook pas echt fenomenaal. Daarvoor wel redelijke seizoenen gehad, maar niet te vergelijken met dit jaar.

Ik zou zeggen als die jongen met vertrouwen speelt heeft die wel iets weg van Vlahovic, Eerste aanname is eigenlijk altijd wel goed staat altijd op de goeie plek. Heeft ook een fenomenale traptechniek (zie oa goal tegen Schotland doelpunt vanaf de middenlijn) en kan goed koppen is ook groot 1,91.

Wel ben ik benieuwd of die ook mee kan in de intensiviteit van de Premier Leauge. Nu in de BuLi vallen ze binnen alsof het geen moeite kost. Hoop voor Arsenal dat er wel iig een spits wordt bijgehaald.

Fake bericht. Vlahovic hebben ze net binnengehaald en Morata zal het seizoen afmaken bij Juventus om vervolgens terugestuurd te worden naar Madrid. Juventus zal het seizoen afronden met Vlahovic, Dybala, Kean en Morata. Kaio jorge wordt hoogstwaarschijnlijk uitgeleend aan Cagliari of Salernitana.

Weet niet wat zowel FC Barcelona als Juventus met Aubameyang moeten.

Is wel een fantastische aanvaller, maar sinds vorig seizoen al minder, niet de jongste meer en raakt hier en daar toch weleens in opspraak. Is een hele fijne speler om mee samen te werken en ben in de afgelopen jaren weleens bij wedstrijden van Arsenal geweest, waar Aubameyang echt heel vriendelijk en een fijn persoon was en dat vast nog wel is, maar heeft soms van die momenten waar hij toch te ver gaat.

Maar Barcelona, als die hem binnenhalen dan hebben ze echt een wonder nodig of Aubameyang en Arsenal moeten zowel in de transfersom als het salaris een megaoffer maken of Barcelona bedenkt weer zo'n vage constructie.

Juventus kan hem denk ik wel gebruiken, ondanks dat ze Vlahovic binnen zullen halen. Want Morata is gehuurd en gaat na dit seizoen als het goed is weer weg, het contract van Dybala loopt af na dit seizoen en Kean is ook gehuurd en zal waarschijnlijk weer vertrekken en dan heb je met dan heb je eigenlijk alleen Vlahovic en Kaio Jorge over, maar de laatste kan je nu nog niet veel van verwachten en denk dus dat Juventus daarom de markt wel opgaat voor een spits maar dan waarschijnlijk in de zomer.

Zou dan in de zomer naar een andere spits kijken als Juventus-zijnde. Wel een jongere spits, zoals pakweg een Raspadori.

Overigens zou Aubameyang de belofte met (helaas inmiddels zijn overleden) opa breken, aangezien hij de belofte had gemaakt het witte shirt van Real Madrid ooit te gaan dragen. Dan gaat hij misschien dus naar de grootste aartsrivaal.

Heeft laporta een bank overvallen ofzo. Hoe kunnen ze nog steeds spelers halen met een miljard schuld.

Is het bijv. mogelijk dat barca aubu huurt maar arsenal het salaris betaald? Bijv. Dmv een "vast huur bedrag" ? Dan zou barca de salaris problemen ontwijken en zou aubu een leuke aanwinst zijn om dit seizoen af temaken

420k per week? Het wordt elke week hoger. Hij verdient 250k pond per week.

Barcelona haalt allemaal spelers die het tegenovergestelde zijn van TikaTaka voetbal, het lijkt wel alsof Xavi de hoop heeft opgegeven dat dat voetbal ooit nog terugkomt in Camp Nou.

Lekker met Auba, Traore en Memphis gaan voetballen op de vierkante meter in de 16 van de tegenstander, dat worden hele lange wedstrijden voor de Barca fans. Misschien kan Memphis naar Arsenal?

‘Barca is op de goede weg terug’ hou toch op. Adama traore daar win je geen prijzen mee. 57 wedstrijden, 3 goals en 4 assist als een aanvaller. Wtf barca??? En dan nu dit over auba. Ik mag toch hopen dat het niet waar is. Gaat iig een vermogen aan loon kosten en bovendien een lastig ventje. Haal nou eens een verdediger!!!!!

28 januari 2022 om 15:33

Je moet toch iets als Fati weer een geblesseerd is geraakt. Als tijdelijke oplossing is het een prima deal.

28 januari 2022 om 15:42

Hee Visca, wat is er met Braithwaite aan de hand? Nu Fati geblesseerd is, bedoel ik. Is hij zelf nog steeds niet fit? Daar zit toch veel meer voetbal in dan in Adama denk ik zo, of niet?

28 januari 2022 om 16:11

Braithwaite is volgens mij net pas terug van een blessure. Verder is Aubameyang wel matig dit jaar, maar echt nog niet minder dan Braithwaite hoor.

Adama is waarschijnlijk omdat hij wat anders brengt, gehuurd kan worden (relatief goedkoop) en dat hij Spaans is en eventueel ook als Wingback kan spelen als men met 3 achterop wilt spelen (3-4-3)

Barcelona heeft zich inmiddels gemeld voor Aubameyang, Traoré, Morata, Haaland, Mazraoui, Ziyech, Azpilicueta, Christensen, Sule, Koulibaly, De Ligt, Endrick, Tagliafico, Grimaldo, Tolisso, Silva, Van de Beek, Cavani, Rashford, Werner,aymeric, Olmo, Zakaria en nog ongeveer 40 anderen. Als je de krantjes mag geloven. Als dat maar goed gaat :-(

Dit is leuk nieuws, maar ik las gelukkig ook voor de 4e dag op rij pal bovenaan de site dat er iemand wraakporno van een Italiaanse scheidsrechter heeft gemaakt. Ff serieus [email protected], beetje laagdrempelige entertainment brengt geld op, maar have you no shame.

28 januari 2022 om 16:48

Fijn dat je het opmerkt! Het wekt bij mij wel irritatie op, ik vind het sowieso geen "nieuws". Al is de link met voetbal er wel.

On: Auba, mocht hij gezond zijn (gezien zijn hart), dan is het een prima huurconstructie. Barca heeft een spits nodig. Auba kopen ben ik geen voorstander van, vraagt teveel salaris en heeft geen restwaarde. Maar voor dit half jaar een prima optie.

Laat Auba maar naar Barcelona gaan. Hoef hem niet bij Juventus te zien. Als je zoveel gezeik hebt bij je club dan hoeft het niet, en volgens de Arsenal fans presteert die ook niet meer

Ik snap de reacties niet helemaal van een aantal mensen. Het gaat over een huurdeal met Arsenal. Zolang er geen verplichte koop aan vastzit is er toch niets mis met deze deal?

Auba moet je gewoon afscheid van nemen als dat lukt. Vele bezoekers op deze site maken zich zorgen omdat Arsenal veel spelers laat gaan en er geen nieuwe komen. Misschien een terecht zorg, maar als zij dat inzien dan zal de directie van Arsenal dat zeker zelf ook weten. Er komen vast nog wel wat spelers bij, en de spelers die nu weg zijn daar werd al jarenlang om geroepen.

Liever Auba op 50 procent dan Morata, elk uur van de dag. Al is het maar voor een anderhalf jaar, ik denk wel dat hij in Spanje nog aardig wat doelpunten kan maken. Hij heeft zeker nog wat te bieden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Arsenal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Liverpool9268
3.Chelsea7443
5.Arsenal6913
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
B. SakaAanvaller3811
M. ØdegaardMiddenvelder367
E. Smith RoweMiddenvelder3310
A. RamsdaleKeeper340
A. LacazetteAanvaller304
Gabriel MartinelliAanvaller296
Voor de complete selectie: Clubpagina Arsenal.

159 fans
Aanvaller, 32 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren