Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez vernietigt Ajax-speler: ‘Heel blij met zichzelf, maar zit op de bank’

Laatste update:

Kenneth Perez heeft met verbazing gekeken naar de doelpuntviering van Chuba Akpom. De Ajacied maakte donderdagavond tegen Olympique Marseille de 3-3 en trok vervolgens een gezicht waar de Deense analist van ESPN niet over te spreken was. "Hij is wel heel blij met zichzelf", aldus Perez.

Ajax kwam na een uur spelen met tien man te staan, maar wist in ondertalsituatie de rug te rechten door knap gelijk te komen. Op aangeven van Kristian Hlynsson kopte Akpom raak bij de tweede paal. Voldoende voor een punt was het niet, daar Pierre-Emerick Aubameyang in blessuretijd voor de 4-3 tekende.

"Dertien goals in twee duels", concludeert Jan Joost van Gangelen meteen na de wedstrijd. "Een onnodige nederlaag", haakt Kees Kwakman daar op in. "Ik moet zeggen dat Ajax het goed deed met tien man. Marseille daarentegen had er niet veel kaas van gegeten. Als je zag hoe PSV het uitspeelde met elf tegen tien..."

"Dit zijn natuurlijk twee krankzinnige teams", aldus Perez. "Als het ene team ten aanval trekt, kan het zomaar een kans worden. Er zat geen moment van rust in. Flilpperkast, heen en weer. Over het hele veld. De rode kaart was jammer, maar dat is voor ieder team jammer."

Vervolgens worden beelden van de 3-3 getoond. "Dat was echt een goede aanval", aldus Perez. "Goed van Gaaei ook, die goed doorkomt aan de rechterkant. Dan hoop je toch altijd op een normale voorzet, maar die kwam er niet. Gelukkig deed Hlynsson, die een betere traptechniek heeft, het wel."

Akpom, die even daarvoor in het veld was gebracht door John van 't Schip, zette zijn hoofd er tegenaan voor de 3-3. De manier van juichen stond Perez niet aan. "Die is heel blij met zichzelf."

Het gezicht dat Chuba Akpom trok na zijn treffer.

"Zes goals in november, minimaal drie meer dan iedere andere Ajacied", haalt Van Gangelen de cijfers van Opta er maar even bij. "En op de bank", countert Perez. "Dan moet het wel heel goed gaan, hè. Maarja, zijn concurrent (Brobbey, red.) was de beste man van Ajax vandaag."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oh man wat een onzin zeg. Heb je dan echt niks anders te melden als analist? Een speler die blij is dat hij scoort.... Bovendien had ik zelf het idee dat hij die bal op zijn neus kreeg en daarom een grimas trok maar dat kan ik verkeerd gezien hebben.

1 december 2023 om 07:52

Met 10 man, goedkope pingel tegen en dan scoren. En dan commentaar hebben dat een speler juicht. Dan ben je wel heel blij met jezelf als analist

1 december 2023 om 07:59

Of hij de bal op de neus kreeg weet ik niet, maar je scoort als invaller binnen de minuut met 10 man in een Europese uitwedstrijd. Wanneer mag je dan wel blij zijn met jezelf?

1 december 2023 om 08:26

Vind de kritiek een beetje raar, maar zijn idee begrijp ik wel. Elke speler wilt belangrijk zijn en alles spelen (ik tenminste), zeker als je het dan veel beter doet dan je concurrenten, dan zou je verwachten een basisplaats te hebben. Perez denkt dat Akpom de bank wel oke vind, terwijl Perez verwacht dat hij met niets minder dn een basisplaats genoegen mag nemen.
Hoop dat de boodschap een beetje overkomt, vgm nogal krom geschreven haha

1 december 2023 om 09:33

Hoezo zou hij zijn rol niet oké moeten vinden. Hij zit duidelijk bij de eerste 14 spelers, is in die rol belangrijk voor het team en krijgt vertrouwen en een behoorlijk aantal minuten. Het is niet zo alsof hij in een zelfde rol zit als Mikautadze of Avilla. Akpom kan vanuit die rol gewoon doorgroeien naar badisplek of een mooie transfer maken naar een andere club, want hij bewijst inmiddels wel dat zijn scoringsdrift van vorig seizoen geen toeval was. Vind het eigenlijk wel een pluspunt als spelers hun eigen kwaliteiten goed kunnen inschatten, iets wat meneer Perez duidelijk niet kon, en vanuit de rol die ze krijgen zich steeds verder ontwikkelen en belangrijk worden voor het team, ipv bezig zijn met een basisplaats al dan niet.

Ik zie liever een speler die blij is met zichzelf na het scoren van een goal dan iemand met een zuur gezicht die wedstrijden analyseert.
En als hij niet zou juichen zou Perez daar ook weer wat van vinden.

Krijg je dit weer. Na een frustrerende avond waar bepaalde dingen absoluut niet mee zitten, scoor je de 3-3 met 10 man, mag je dan ff blij zijn en juichen hoe je dat wil? Waarom toch overal een mening over hebben…

Analisten/journalisten in Nederland willen alleen nog maar scoren met overdrijvingen. Dodelijk, krankzinnig, subliem etc. Wanneer komt er gewoon eens een genuanceerde mening met een mooie onderbouwing ipv constant op alles lopen te janken zonder enig inlevingsvermogen.

1 december 2023 om 07:44

Ik vond Bruggink persoonlijk altijd wel fijn om naar te luisteren. Analyseerde altijd kalm en benoemde zijn mening. Zegt natuurlijk genoeg dat dat juist opvalt. Vink vind ik ook nog wel redelijk. Als je dan kijkt naar een Ronald de Boer (die bijna bewust) bijna elke naam verkeerd uitspreekt, Been die daar als supporter zit en zure matten als Perez is dat ook niet zo gek. Daarnaast natuurlijk de 'headline analisten' als de Mos, Borst en Rafael bijv die d.m.v. overdreven statements op de voorpagina willen. Het is triest gesteld qua niveau en het zegt eigenlijk al veel dat Bruggink bij VI o.a. werd afgezeken omdat hij 'saai' zou zijn.

1 december 2023 om 07:47

Je bedoelt, met onderbouwingen en zo, zoals wij dat hier ook doen op VZ? Ja dat zou een verademing zijn.

Haha, nee, gekkigheid. Helemaal eens. Dat analisten een keer hun naam eer aan doen, ipv hun onderbuik ventileren.

1 december 2023 om 08:55

Een panel met Japie en Prem lijkt mij een uitstekend clubje mensen voor een gedegen voetbal discussie haha. Het is wel jammer dat je weinig echte diepgaande analyses meer ziet, dat is juist het interessante aan zulke programma's vind ik als de diepte opgezocht wordt. Wat er nu 'inhoudelijk' geroepen wordt kan ik ook wel uit een groepsapp halen of de voetbalkantine

Ik denk dat zodra Valentijn ermee kapt zijn ideale opvolger is gevonden. Wat heeft deze man een abonnement op zuur zijn en rare conclusies trekken. Van alle analisten is dit wel met afstand de meest negatieve man. Is echt te veel in zichzelf gaan geloven..

Ik vond het ook wel vreemd. Met de 3-3 schoot je niets mee op, je moest sowieso winnen. Hij had gewoon de bal moeten pakken en op de middenstip leggen. Het had 0,0 zin om uitgebreid te staan juichen. Het viel mij ook op dat Ajax rustig aan deed na de 3-3, alsof ze het wel best vonden. Terwijl je toen alles op alles moest zetten, ook met maar 10 man.

Kenneth -ik ben gewoon verbaast- Perez. Met 10 man op 3-3 komen, wanneer je een overwinning nodig hebt, leg eens uit hoe je daar niet blij mee hoeft te zijn?

Perez, echt waar ben je mee bezig man. 10 keer liever zo’n doelpunten viering waar niets mis mee was dan elke dag die zure perez aan te moeten horen. Weer een geval van ik kan niets vinden om zuur over te zijn dan verzin ik zelf wel wat. Vervelend hè dat een aankoop die je meteen al als miskoop hebt bestempeld het gewoon goed doet.

Zure gast, hij begint strontvervelend te worden. Als Akdom geen emotie had getoond had ie ongetwijfeld daar over lopen zeuren

Dan zie je het programma met Kate, Henry, Richards en Carragher. Die wekelijks leuke analyse over voetbal geven in combinatie met leuke vragen, verhalen en grappen. En wij in Nederland hebben analisten die klagen dat aanvallers blij met zich zelf zijn als ze scoren, spelers belachelijk maken en alleen maar zeuren om het zeuren.. het is echt tijd dat er in Nederland iemand met een nieuw concept komt want dit is te gek voor woorden.

Wat een kwijlbak is dit toch. Altijd asap vooraan staan om negatvitiet de wereld in te slingeren. Meest overschatte en onprettige analist in Nederland als je het mij vraagt. Met z'n quasi pedante houdinkje.

Had Akpom niet gejuicht had onze vogelverschrikker daar weer commentaar op gehad. Mag iemand gewoon juichen na de gelijkmaker?

1 december 2023 om 08:57

Perez analyseert altijd vanaf zijn hoge paard alsof hij zelf een wereldvoetballer is geweest. Dat arrogante gespeelde ijskoude gedrag is wel zo irritant. Alles wat ook maar een beetje op emotie lijkt moet hij meteen met de grond gelijk maken.

Er is zo veel aan dit Ajax waar je terecht heel erg kritisch op mag zijn en dan kies je voor 'man is blij als hij doelpunt maakt'.

Was het het tegenovergestelde geweest dan was het een onruststoker. Hier mag wel tegengas gegeven worden, want Perez glijdt steeds verder af naar het zure en absurde

😭😭😭wat een zuurpruim!!! Is toch mooi man.denk dat kenneth in zo’n fase komt dat hij jaloers is op de voetballers die genieten van hun carrière terwijl hij in deze fase van zijn leven moet toekijken(waar niks mis mee is).

Perez is toch waanzinnig he. Wat een lachwekkend figuur. Dat die mensen van TV niet inzien wat voor een niveau ze hebben op Tv.

Ik zou het oprecht beter doen dan 95% van de zogenaamde ''analisten'' bij dit soort programma's zeg...

Wat is hier overigens mis mee? Akpom scoort (wederom) en is blij met de 3-3, uit in Marseille, terwijl ze met een man minder spelen en hij er pas in staat? Nou, poeh poeh. Je mag niet blij zijn zeg?

Wat een kwal van een gast is die Kenneth. Begin vond ik hem nog best oké, maar tegenwoordig is hij ook alleen maar aan het zeuren en naar negatieve dingen aan het zoeken.

Mag je als je met een man minder de 3-3 maakt nou ook al niet meer juichen. Wanneer dan nog wel?

Hij is blij met de gelijkmaker, is dat zo gek perez?

Zet Akpom maar met Brobbey voorin. Brobbey in de punt, Akpom er om heen zwervend. In plaats van altijd te kiezen tussen beiden, terwijl b.v. Bergwijn er steeds niks van bakt. Hopelijk gaat het licht ook bij de technische staf branden, want het is wel erg eendimensionaal. Daarbij, dan heb je ook meer fysiek bij voorzetten en corners, zowel voor- als achterin. En in de winterstop het grootste probleem tackelen, namelijk het middenveld. Tahirovic en Taylor schieten schromelijk te kort. Als er in de winterstop geen spelers worden aangetrokken zou ik Hato op 6 uitproberen. Dat is een alleskunner, en heeft naast een goed overzicht ook verdedigende kwaliteiten. Is fysiek voor een 17 jarige ook sterker dan een Tahirovic. Dan kun je Rensch - die het wel goed doet op RCV - naast Sutalo in het centrum laten staan. De backs blijven wel een probleem. Al snap ik niet dat Gooijer niet een kans krijgt. Dus, nogmaals technische staf, denk even buiten je eigen bubbel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren