Cyriel Dessers kopt Feyenoord in blessuretijd naar groepswinst

Donderdag, 25 november 2021 om 20:40Dominic Mostert • Laatste update: 10:51

Feyenoord heeft zich verzekerd van groepswinst en kwalificatie voor de achtste finales in de Conference League. De ploeg van trainer Arne Slot hield donderdagavond met tien man ternauwernood een punt over aan de uitwedstrijd tegen Slavia Praag: 2-2. Invaller Cyriel Dessers nam beide doelpunten voor zijn rekening; Ofir Marciano keepte een ongelukkige wedstrijd. Feyenoord zou ook bij een nederlaag zijn gekwalificeerd voor de volgende ronde, omdat Maccabi Haifa met 0-1 verloor van Union Berlin, maar is nu ook groepswinnaar en ontloopt daardoor de tussenronde in de knock-outfase. Guus Til kreeg in de eerste helft een rode kaart.

Justin Bijlow moest vanwege een coronabesmetting verstek laten gaan en werd vervangen door Marciano, maar verder speelde Feyenoord met de verwachte namen. Niet alleen de opstelling, maar ook de speelwijze kende weinig verrassingen: zoals gebruikelijk probeerde de ploeg van Slot de tegenstander meteen vast te zetten door op felle wijze de duels aan te gaan en vooruit te spelen. Toch wist Slavia de score na elf minuten te openen. Marciano verstuurde een zwakke inspeelpass richting Tyrell Malacia, die zich vervolgens liet aftroeven door Alexander Bah. De opgekomen rechtsback van Slavia bediende Peter Olayinka, die helemaal vrij stond voor het doel: 1-0.

De zorgen van Feyenoord namen toe doordat Bryan Linssen de strijd al vroeg moest staken. In de zeventiende minuut ging de aanvaller naar het gras, mogelijk vanwege een probleem met het oog, en werd hij vervangen door Dessers. De invaller liet zich tien minuten na zijn entree gelden met een hard schot met het linkerbeen, dat werd gekeerd door keeper Ales Mandous. Uit de daaropvolgende corner ontstond van dichtbij een kopkans voor Til, maar opnieuw bracht Mandous redding. Feyenoord kende een sterke fase en beloonde zichzelf via Dessers, die in het strafschopgebied werd bereikt door Jens Toornstra, in een vloeiende beweging wegdraaide bij zijn tegenstander en overtuigend afrondde.

De vreugde maakte echter al gauw plaats voor frustratie bij Feyenoord. Tot groot ongenoegen van de ploeg en van trainer Slot kreeg Til een rode kaart voor een forse en onnodige tackle op de kuit van Nicolae Stanciu, nota bene rond het strafschopgebied van Slavia. Aanvankelijk kende scheidsrechter Mattias Gestranius een gele kaart toe, maar op advies van zijn grensrechter werd dat een rode. Slavia zocht dan ook naar de voorsprong, terwijl Feyenoord hard moest werken om het numerieke ondertal te camoufleren. Na ruim een uur haalden de Rotterdammers opgelucht adem, toen Marciano met wat mazzel een kopbal van Jan Kuchta van zeer dichtbij keerde.

Diezelfde Marciano mocht zich even later echter wel aanrekenen dat Slavia op voorsprong kwam. De keeper liet de bal los na een afstandsschot van Tomás Holes, waarna Kuchta dankbaar profiteerde. Het was een onnodig tegendoelpunt, temeer omdat Feyenoord zich goed staande hield met tien man. De bezoekers oogden weliswaar kwetsbaar, maar lieten weinig kansen toe. Na de 2-1 nam Feyenoord meer risico in de jacht op een gelijkmaker. Twee minuten voor tijd was de Eredivisionist daar bijzonder dicht bij. Na een corner van Orkun Kökçü kopte Lutsharel Geertruida op doel; een speler van Slavia kopte vanuit het doel schuin tegen de onderkant van de lat. De arbitrage oordeelde dat de bal de doellijn niet had gepasseerd. Een nederlaag leek aanstaande, maar opnieuw maakte Dessers voor Feyenoord een doelpunt in de blessuretijd. Met een diagonale kopbal bepaalde hij de eindstand op 2-2.Gerelateerd

Meer sportnieuws

118 reacties (laatste reactie door nicomos)

Wat een kutkeeper! En wie nu nog durft te zeggen dat Dessers geen goede is voor Feyenoord...

25 november 2021 om 20:45

Heerlijke kopbal! Goeie voorzet ook van geert. Wat is dit lekker

25 november 2021 om 20:46

Wederom een geweldig resultaat voor de Nederlandse voetbalclubs. Dessers de nieuwe Bryan Ruiz?

25 november 2021 om 21:21

Je wordt niet zomaar de nieuwe Ruiz he 😉. Zondag mag Dessers het scoren wel ff achterwege laten trouwens.

25 november 2021 om 22:54

Haha misschien doet die nog een oud zere panenka van ruiz na

25 november 2021 om 20:48

Groepswinnaar, wie had dat nou verwacht? Feyenoord zou het lastig krijgen, maar heeft het geweldig gedaan. En inderdaad wat een slechte 2e keeper! Volgens mij is dit toch wel zorgelijk.

25 november 2021 om 20:51

Uitwedstrijd in Praag, met tien man en dan zo onnodig op achterstand komen. Dat ze de gelijkmaker nog maken is wel heel erg knap. Chapeau Feyenoord

25 november 2021 om 20:55

Al had ik er toch een lichte hekel aan dat er een tijd terug constant naar die pot tegen Drita werd gekeken, moet ik het nu zelf toch ook wel doen; ongekend wat een transformatie we toch zijn ondergaan en nog altijd ondergaan!

25 november 2021 om 23:15

Gefeliciteerd met de groepswinst. Echt een enorme ontwikkeling inderdaad ten opzichte van vorig seizoen en de voorbereiding van dit seizoen. Slot is misschien wel de grootste aanwinst van de afgelopen 5 jaar voor Feyenoord. Ik kijk er met zware jaloezie naar moet ik eerlijk toegeven haha.

25 november 2021 om 20:48

Dessers verdient nu 100% een basisplek en datzelfde geldt ook voor Geertruida. Ze spelen bijna altijd goed als ze mogen invallen of starten en Dessers heeft Feyenoord te vaak gered om nog op de bank te moeten. Echt een toppertje die Dessers

25 november 2021 om 20:52

Veel respect voor Geertruida, heeft een wereldpot gespeeld!

25 november 2021 om 20:59

Dessers verzorgt altijd het dessert in blessuretijd

25 november 2021 om 23:01

Ik begrijp wat je zegt maar voor wie? Brian staat ook gewoon tweede op de topscorer lijst en Pedersen doet het ook geweldig.

25 november 2021 om 20:53

stpn84

Waren wel aantal Feyenoorders die juist zijn komst niet zagen zitten.

De man doet het geweldig. Alles is raak

25 november 2021 om 20:57

Mag je mij ook best onder scharen en (terecht) ook genoeg anderen. De bord op schoot jongens uit de Eredivisie middenmoot ofwel subtop waren vaak geen succes en een bankzitter van Genk sprak ook niet in zijn voordeel. Maar godzijdank snoert hij velen de mond.

25 november 2021 om 21:00

Hij was ook niet eerste of tweede keus, maar damn, wat pakt dit mooi uit tot nu toe.

25 november 2021 om 21:02

Ik zal mijn woorden inderdaad in moeten slikken. En dat vind ik helemaal niet erg. Wat een held is dit aan het worden! Wat zeg ik? Dat is hij al!

25 november 2021 om 21:05

Maar dat heb je bij elke club in Nederland. Genoeg Ajacieden die Haller een miskoop vonden en Psvers die Sangaré slecht vonden. We zijn nou eenmaal een kritisch volk maar gelukkig zijn de meeste fans groot genoeg om hun ongelijk toe te geven, dat is wel weer mooi!

25 november 2021 om 21:09

MGMV

ach geniet er nu vooral van he.

Wie had paar jaar geleden verwacht eat zowel Ajax als Feyenoord na 5 wedstrijden groepshoofden zouden zijn in de CL

25 november 2021 om 22:36

Haha ik zei het al jongens. Dessers was echt ontzettend goed bij Heracles, heb hem heel goed gevolgd daar. Snel, sterk, een prima techniek en de juiste mentaliteit. Daarnaast echt een prima gast voor in de groep lijkt mij! Natuurlijk is het dan nog steeds afwachten hoe hij het bij een topclub doet maar hij stak er daar wel echt met kop en schouders bovenuit. Mooi om te zien wel dat het lekker gaat. Nu mag hij zondag wel even een slechte dag hebben trouwens!

25 november 2021 om 22:45

Ik zag zijn komst ook niet zitten, maar toen ik later hoorde dat Seuntjes het alternatief was, zei ik al quasi grappend "dat je dan toch blij met Dessers kan zijn."
Maakt het helemaal waar en wat een leuke gozer is het. Daar straalt zo veel plezier van uit.

26 november 2021 om 08:22

met dank aan spitsentrainer Robin vn Persie

25 november 2021 om 21:30

Dessers is het stukje cult dat, ondanks een proffesionalisering, nooit verloren mag gaan. Grandioos

25 november 2021 om 21:45

Dessers is de man! Een soort van incarnatie van jozef kiprich uit België. Feyenoord mag in zijn handjes knijpen.

25 november 2021 om 22:10

Ik als Vlaming snap echt niet dat ie op de bank zit. Linssen kan overal met energie smijten in de spits heb je vanzelfsprekend een spits nodig… Dessers is een spits die je weinig zal zien net als vroeger, vrij bal vast juist timing met weglopen enzovoorts. John van de Brom verpestte zijn tijd bij Genk ook.

Mr injury time himself

25 november 2021 om 21:08

Yup, het was vandaag ChefKokcu maar Cyriel's Dessert. Man, ik ben op dreef. Alleen de marcianootjes waren bedorven.

25 november 2021 om 21:13

CD92 😃

Benieuwd of Derksen het nog steeds een miskoop vind. Dessers nu al een held!

25 november 2021 om 20:51

Hij is nu zijn geld al waard, al zou hij niet meer scoren. Een miskoop kan het dus al niet meer zijn. Maar Derksen zal dat wel koppig vasthouden

25 november 2021 om 20:56

Wil je feliciteren gozer🎊 wat een goal van Dessers👌🏻

25 november 2021 om 20:57

Ook dat nog, maar wel een afkoopsom van 2.8 miljoen

25 november 2021 om 21:01

@mike, dankje, heb er van genoten!

25 november 2021 om 20:52

Waarom is zijn mening zo belangrijk voor jou dan?,mooi voor dessers kan geen toeval meer zijn

25 november 2021 om 20:53

Netjes Feyenoord gefeliciteerd. Groepswinnaar!! Trouwens jammer van die keeper van jullie. Hij had beter zo mogen keepen dit weekend in de competitie haha

25 november 2021 om 21:32

Door jou besef ik nu even dat deze clown zondag ook op goal staat. Bedankt he!

25 november 2021 om 22:47

Zijn Jansen en Troost dan echt zoveel minder dan deze parodie op een keeper ?

25 november 2021 om 21:22Toch speelt die zijn betere wedstrijden als er veel ruimte op het veld ontstaat. Tegen het rechterrijtje uit de eredivisie heeft die te veel moeite in de kleine ruimtes. Ik denk niet dat dat je hem wekelijks in de basis moet zetten.

25 november 2021 om 22:40

Precies, laat Linssen maar sleuren. Tenzij hij zondag nog geblesseerd is, dan uiteraard Dessers gewoon opstellen

Wat een goals van Dessers en een fantastische assist van Geertruida. Gevochten, net als Vitesse! Gefeliciteerd Feyenoorders!

25 november 2021 om 20:47

Pff thanks! Hard gevochten ja. Wat een team zeg. Trauner en Kokcu speelden geweldig. En Dessers natuurlijk. Rest enorm hard gewerkt.
Keeper ongelukkig, maar vertrouw op de scouts en keeperstrainer. Marsman begon ook zo slecht. Ik hoop dat het een incident was.

25 november 2021 om 20:49

Qua potentie zal Senesi wel verder komen. Maar Trauner is wel echt fantastisch bezig zeg. Die is op dit moment een klasse beter dan Senesi. Tuurlijk zijn we nog maar een paar maanden onder weg, maar dit lijkt echt een super aankoop. Köcku inderdaad ook goed, en vond Toornstra ook erg nuttig.

25 november 2021 om 20:52

Senesi staat een beetje stil in zijn ontwikkeling. Ik hoop dat die zich herpakt en weer stappen gaat maken want dan is het Feyenoord's meest waardevolle speler.

25 november 2021 om 20:55

Trauner is idd wel goed bezig. Alleen lijken spelers nu ook wel beter dan dat ze zijn vind ik. Ben echt enorm geschrokken van slavia praag zeg. Was echt benieuwd naar de ploeg die vorig seizoen onder anderen leicester en rangers uitschakelde. Dacht dat kan best wel een aardige ploeg zijn. Nou nee dus. Niet een kon er voetballen buiten die Stanciu.

25 november 2021 om 20:59

Senesi maakt nog te veel fouten. Trauner zal niet veel geld meer opleveren, maar zo mag hij gewoon bij Feyenoord blijven.
@blaugrana, Feyenoord zorgde er ook voor dat Slavia niet goed speelde natuurlijk.

25 november 2021 om 20:49

Gouden wissel van Slot, Geertruida.

26 november 2021 om 08:03

@berserko, gouden wissel van Slot, Dessers.

25 november 2021 om 21:11

Zeker een prachtige assist, ik zal de laatste 10 minuten weer een echt team staan, vechtend voor elkaar

25 november 2021 om 21:15

Jammer dat hier alleen de video’s bij het artikel staan van de tegendoelpunten en de rode kaart van Til…

Standbeeld van Dessers al in de maak??

25 november 2021 om 21:07

Beide goals van hoog niveau. Maakt Haller ze dan trekt heel Europa zich er op af🤔

25 november 2021 om 21:12

En het Calimero gedrag is weer begonnen...

25 november 2021 om 21:21

Nee hoor, geef alleen aan dat de goals van heel hoog niveau waren maar ondersneeuwen omdat dit toernooi weinig aandacht krijgt.

Je kan een boekwerk schrijven over deze wedstrijd, maar sjemig wat is dit ongelooflijk lekker zeg!

Wat een held! Slavia creëerde ook niets tegen 10 man. Al met al een armoedige wedstrijd van beide partijen maar gelukkig hebben we altijd weer Dessers!

Weer in minuut 92 hahah. Lekker hoor, groepswinnaar! Nu hoeven we ook niet die tussenronde te spelen. Scheelt weer.

25 november 2021 om 21:04

Zou wel echt bizar zijn als dat zo was ja haha.. maar het was minuut 93. Niet dat ik er minder blij om ben haha.. maar Dessers en scoren in blessure tijd is wel bizar haha

25 november 2021 om 21:16

Ik zie op verschillende sites nu ook 93 staan inderdaad. Laren we het maar houden op een vormdip van Dessers dan 😜. Nee gekheid. Ik was zo blij!

Echt waar hoor, petje af voor dit Feyenoord, met deze dramatische scheidsrechter toch nog 2-2 spelen en groepswinnaar worden, geweldig. Proficiat Feyenoorders!

25 november 2021 om 21:41

Zo dramatisch was de scheids ook weer niet hoor. Terechte rode kaart, bal over de lijn was niet te zien. Feyenoord was zelf gewoon slecht, met name de keeper en Senesi (en kan er nog wel een paar bedenken, maar die twee het meest)

Mag ik een klein altaartje voorstellen voor koning Cyriel?

Wat een held twee beeldschone goals.

On-Nederlandse week dit. Ajax die met een half b-elftal wint, vitesse die in de slotfase de 3-3 maakt bij een Franse subtopper en nu feyenoord die met 10 man in blessuretijd de 2-2 maakt om plek 1 veilig te stellen. Ook nog eens allemaal in een uitwedstrijd. De coefficiententrein dendert door.

25 november 2021 om 20:56

Zytto

Bizar ja!

Ajax en Feyenoord kunnen beide in hun laatste wedstrijd een B of C elftal opstellen. Resultaat doet er niet meer toe en toch blijven ze groepshoofd.

PSV (afhankelijk resultaat vandaag) en AZ gaan sws overwinteren. Vitesse kan daarbij komen nog!

Onwerkelijk

25 november 2021 om 21:20

Alleen heeft Feyenoord niet genoeg spelers om een B elftal op te kunnen stellen, dan staan ze met de A1 in het veld.

25 november 2021 om 21:27

Vooral achterin zal Feyenoord volledig terug moeten vallen op jeugdspelers, ja. Benita - Geertruida - Hendriks - van der Zeeuw om maar wat te noemen. Daar zal dus weinig veranderen.

25 november 2021 om 21:48

Maar toch levert ieder punt je ook weer extra punten op voor Nederland, dus laten we hopen dat beide ploegen geen B elftal opstellen.

25 november 2021 om 22:05

Helemaal eens. Winst levert inderdaad punten én ook gewoon geld op. Sowieso verwacht ik ook niet al te veel wisselingen onder Slot in die wedstrijd.

Die dessers blijft het doen, laat hem maar staan. Marciano in praag laten graag

Wat een heerlijke invalbeurt van Geertruida!

Heerlijk dit, verdiend. Wat is dat Slavia zwak zeg

Dessers maar een contract voor het leven geven. Wat een held, twee schitterende goals.

Come on Feyenoord 💪🏽💪🏽

Besef met 10 man en een onnozel op goal en toch de 2-2 eruit gesleept. Hier een trotse Feyenoorder again

Geruchten gaan dat hij per volgende wedstrijd rugnummer 92 krijgt.

25 november 2021 om 20:46

was hen nu niet 93e?

25 november 2021 om 20:57

Nee 92.

25 november 2021 om 21:01

92 + 20 seconden. Dus 93

Wat een held DESSERS!!

Wat een clown van een keeper, kutkeeper mooi achterlaten daar in Praag. Mijn hemel watvis die gast slecht.

Al-tijd maar weer Dessers!! Ongelooflijk! Voor het eerst in jaren weer overwintering (ook nog zonder die playoff) en dat al verzekerd één pot voor het einde. Heerlijk!

Wat een bizar lekker seizoen is het tot nu toe.

25 november 2021 om 20:58

MGMV

Gefeliciteerd man!

Zo laatste wedstrijd, kunnen jullie ook veel wissels opstellen om hen wedstrijdritme te geven. Alireza weer even volle wedstrijd, die Arsenal huurling, etc.

25 november 2021 om 21:06

Haha, thanks! Alhoewel elke winstpartij ook weer extra geld oplevert, is het inderdaad een uitstekende luxe om een aantal jongens van de bank extra minuten te laten maken inderdaad.

25 november 2021 om 21:14

Echt ongekend! Je gaf het hierboven al aan. Na die wedstrijd tegen Drita leek het een ongelooflijk zwaar seizoen te worden, maar die donderse Slot heeft het gewoon voor elkaar gekregen om binnen no-time zijn systeem erin te slijpen. Nu hopen dat we een keer die eerste KO fase doorkomen, want dat lukt ook maar zelden.

25 november 2021 om 21:19

Voorlopig lukt alles haha! Las ook net weer zoiets; voor het eerst sinds 2003 of 2004 hebben we 3 keer op rij uit niet verloren. Slot logenstraft elke statistiek of cliché

Het mooie aan dit Feyenoord is, ik heb me geen moment druk gemaakt, ook niet met 2-1 met 10 man.. dit Feyenoord heeft zoveel veerkracht! Genoten! Op naar de knockout fase!

Wat knap dit zeg. Til (dom vooral) en die keeper echt enorm zwak, en Dessers wat een bizar mooie goals. Lijkt wel of Nederland in Europa alles goed doet dit jaar, elke week zit ik te kijken en wordt ik eeer verrast. Gefeliciteerd Feyenoorders!

Poulewinnaar en virtueel eerste in de Eredivisie. Op dit F3y3noord staat dankzij Dessers geen maat.

2 blunders van de keeper 1 rode kaart en toch weg met een punt. En ja Dessers… wat kan je daar nog over zeggen. Heerlijk!

25 november 2021 om 20:52

En vergeet die zuivere goal niet die gewoon word weggewuift.

25 november 2021 om 20:56

Het is toch schrijnend dat bij een Europees toernooi geen Var aanwezig is. Zelfs niet eens zoiets als doellijntechnologie.

25 november 2021 om 21:04

Ja echt belachelijk.

Dik verdiend punt en door naar de volgende ronde!Met een normale scheidsrechter hadden we gewoon gewonnen. Voor Til kun je rood geven maar dan moet je voor die overtreding op Malacia ook rood geven.Dan een zuivere goal bij die corner die weggewuift word. Echt schandalig.Maar dat maakt dit punt alleen maar lekkerder. Dessers is een ware cult aan het worden en Geertruida met een heerlijke invalbeurt! Kokcu en Trauner ook weer geweldig.Marciano zien we hopelijk alleen nog op de training.Ongeslagen na 5 wedstrijden! En alleen nog thuis tegen Haifa. In toch 1 van de zwaarste poules. Trots op mijn cluppie! We zijn echt alle wedstrijden veel beter geweest dan de tegenstander.En ik zie dat Vitesse ook gelijkgespeeld heeft. Als die thuis winnen van Mura liggen de Spurs er mooi uit!

Mannen met karakter. Mooi man. Dessers heeft het lichten van zijn koopoptie zelf al terugverdiend.

Ik zei nog voor de gein na de 2-1, nou als het zo blijft maakt Dessers in de 93e minuut de 2-2 en zijn we door. Heb er dus blijkbaar verstand van. Maar zonder gekheid, wat een baas die Dessers en ook knap dat we hier een uur met 10 man een punt weghalen.

25 november 2021 om 21:00

Zat je wel mis want het was in min 92 dat hij scoorde.

25 november 2021 om 23:09

Nope 92 min 20sec ongeveer. Dat is dan de 93e minuut

25 november 2021 om 21:04

Dat jij er verstand van hebt mag toch geen nieuws meer zijn Migi.

26 november 2021 om 08:08

maar waarom zou je dan 93e minuut zeggen, normaal doet ie het in de 92e

Dessers is een ware cult held aan het worden !
2 heerlijke goals !!
Wat ben ik blij als Bijlow weer onder de lat staat

Gefeliciteerd Feyenoorders! Echt gestreden met 10 man. Knap hoor! Lekker weer voor de punten ook! Wat een geweldig Europees seizoen tot nu toe!

Je mag het niet zeggen maar kan Linssen niet even een paar wedstrijden geblesseerd zijn zodat Slot niet anders kan dan Dessers in de basis zetten?

Hoezo ontlopen ze de zestiende finales?

25 november 2021 om 21:07

De nummers 2 van de Conference League spelen nog extra playoffs tegen nummers 3 van de Europa League. Dus alle nummers 1 slaan die ronde over.

25 november 2021 om 21:11

Ik vind dit wel een goede regel eerlijk gezegd. Zo worden de nummers 1 in de poule extra beloond en heb je in de groepsfase nog een extra strijd, want zo zal iedereen willen vechten voor die 1e plek.

25 november 2021 om 21:16

Thx. Maar dan speel je dus een ronde minder dus dan kan je ook minder punten halen voor coëfficiënt?

25 november 2021 om 21:17

Dus je zou bv nog PSV - Vitesse kunnen krijgen voor overwintering? Zou wel jammer zijn.

25 november 2021 om 21:22

@Trissy - Ja, eens! Goed gedaan van de UEFA.

@Vakkie - Neem aan dat zo'n wedstrijd ook voor coëfficiënten gespeeld wordt, dus dat kan andere ploegen inderdaad (extra) punten opleveren in dat geval. Of geen punten Maar geen idee verder.

@Berserko - Zou het niet weten of ze nog naar ploegen uit dezelfde landen kijken in die fase. Maar zo ja, dan zou het dus zeker kunnen inderdaad.

25 november 2021 om 22:34

@berserko Ze kijken voor de ronde na de Knock-Out nog naar land van afkomst van wat ik me herriner. Dus Vitesse/az ontlopen we sowieso... Tenzij ik me alles verkeerd herriner natuurlijk

25 november 2021 om 21:13

Nummers 2 van de poule spelen een tussenronde tegen de nummers 3 van de EL, door de groepswinst plaatst Feyenoord zich direct voor de knock-outfase.

Heerlijke pot en zo onverdiend dit feyenoord was veel beter en de scheids was echt ruk.
Gefeliciteerd mannen

Heerlijk om hier met een goed resultaat weg te gaan. Trots op onze mannen

Grandioos weer vandaag. Wat een mentaliteit en veerkracht weer. En dat met 10 man. Alleen jammer van die keeper. Drama.

Wat een wereld doelpunten, echt bizar die eerste. De tweede goal deed me denken aan de RVP goal op het wk.

Hopen dat PSV en AZ nu winnen en is weer goed weekje voor Nederlandse voetbal. Mooie resultaten van Ajax, Feijenoord en Vitesse. En Portugal maar 1 team, Sporting, dat gewonnen heeft tot nu toe. Benfica gelijk en Braga en Porto verloren! Zou zo goed zijn voor de eredivisie als we boven Portugal gaan komen…. En wie weet zelfs boven Frankrijk!

Wat een wedstrijd... Makkelijke tegengoal in het begin, Linssen die uitvalt. Gelijkmaker. Rood voor Til. Prachtige redding van Marciano gevolgd door een ongelooflijke blunder (bedankt allen om me mijn woorden in te laten slikken in de live talk ). Alle hoop verloren op een gelijkmaker, zeker na de afgekeurde goal van Geetruida. En dan tã³ch Dessers die hem in de 90 maakt. Het had alles van een klassiek drama. Heerlijk om tã³ch met de groepswinst weg te lopen!
En ook hard geknokt, zo lang stand houden tegen de huidige nummer 1 van Tsjechiã« met 10 man. Wat een veerkracht vergeleken met het begin van het seizoen.
Bizar trouwes dat een UEFA toernooi geen VAR of zelfs doellijntechnologie heeft zeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3341
2.Feyenoord3219
3.PSV3113
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder148
J. ToornstraMiddenvelder143
B. LinssenAanvaller148
L. SinisterraAanvaller136
J. BijlowKeeper120
A. JahanbakhshAanvaller121
C. DessersAanvaller104
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

3 fans
Aanvaller, 26 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Feyenoord 10 4 0 0
2021/2022 Racing Genk 3 0 0 0
2020/2021 Racing Genk 32 7 1 0
2019/2020 Heracles Almelo 26 15 1 0
2018/2019 FC Utrecht 15 5 1 0
Laatste voetbalnieuws

‘Zal Genk al spijt hebben dat ze Cyriel Dessers hebben verhuurd?’

Cyriel Dessers kreeg donderdagavond weer eens alle ogen op zich gericht. De spits van Feyenoord kwam in het Conference League-duel met Slavia Praag (2-2) als invaller binnen de lijnen en bezorgde...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 30 november
Scouts van Ajax, Manchester United, Borussia Dortmund, Internazionale, Southampton, Everton en Rangers waren zondag aanwezig bij Charleroi - Anderlecht. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren