Johan Derksen ziet ‘kutje’ van Oranje-selectie: ‘Ze moeten hem niet’

Dinsdag, 31 augustus 2021 om 21:00 • Laatste update: 21:35

Johan Derksen denkt dat Frank de Boer de spelers van het Nederlands elftal een plezier heeft gedaan door Jasper Cillessen niet mee te nemen naar het EK. De 32-jarige doelman van Valencia maakt momenteel geen deel uit van de selectie van Oranje voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Noorwegen, Montenegro en Turkije. Derksen stelde in Veronica Inside dat hij eigenlijk Cillessen de beste Nederlandse keeper vindt.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

86 reacties (laatste reactie door speedyafc)

Ach gewoon alle balen op Bijlow gooien. Enige keeper die ik iets speciaals toe dicht ten aanzien van onze overige keepers. Wordt weer eens tijd dat wij een keeper hebben die steevast elke wedstrijd onder de laat staat omdat die onbetwist de beste is. Moet die uiteraard wel fit zijn. Maar de tijden dat het stuivertje wisselen was tussen middelmaat als cillessen, Krul en Zoet is hopelijk wel voorbij

30 augustus 2021 om 22:07

Ach middelmaat cillessen? Op een pingelserie na heeft die het ontzettend goed gedaan voor het Nederlands elftal.

Een keeper moet vooral geen fouten maken en die heeft die voor NL amper gemaakt.

30 augustus 2021 om 22:11

Op topniveau is het toch gewoon middelmaat? Als je geen eens basiskeeper van valencia kan worden, dan ben je in mijn ogen gewoon middelmaat hoor. En ik vond cillessen inderdaad zijn taak gewoon goed, maar er dat niks extra's tussen. Kan mij niet echt een wedstrijd herinneren dat hij daadwerkelijk punten voor ons heeft gepakt. Het was allemaal gewoon heel solide en niet meer dan dat.

30 augustus 2021 om 22:26

Absolute top niet nee.

Bij Valencia is het natuurlijk alleen maar politiek om Cillesen met zijn grote salaris te lozen. Maar om hem Europese middelmaat te noemen vind ik niet terecht, maar daarmee is hij nog altijd beter dan de alternatieven. Of die goed in de groep ligt maakt mij persoonlijk echt geen zak uit, volledig tegenovergesteld is het iemand die goed in de groep lag (babel) die er geen reet van kan.

30 augustus 2021 om 22:45

Ik vind Cillessen qua persoonlijkheid helemaal niks, maar hij heeft zeker wel een hoog niveau gehaald, dus met middelmaat doe je hem wel tekort. Als je geen wereldtop bent, ben je niet gelijk middelmaat. Is gewoon een hele goede lijnkeeper, maar in de andere facetten niet goed genoeg om tot de echte top te behoren. En natuurlijk de uitstraling van een opgewarmd lijk. Ik durf niet te zeggen dat Bijlow nu al beter is dan Cillessen op zijn top. Ik denk het niet zelfs. Wel completer en meer potentie, maar hij moet nu wel een langere periode achtereen heel blijven.

31 augustus 2021 om 00:04

Op topniveau is Bijlow ook middelmaat als je de vergelijking zo gaat trekken dus dan gaat je vergelijking niet op toch aangezien hetzelfde voor bijlow geldt?

Als jij je niet een wedstrijd kan herinneren dat hij punten heeft gepakt dan is dat meer een geheugen kwestie van jou.

Het is al lang geleden dat wij een absolute nummer één onder de lat hadden staan waar geen discussie mogelijk was. Bijlow kan daar naartoe groeien maar is nog niet op dat punt.

31 augustus 2021 om 00:07

Wat iedereen alweer vergeten is, is dat Cilissen bij Barca gelijkwaardig was aan ter Stegen. Dan ben je geen middelmaat.
Bij Valencia kreeg hij te maken met politiek en financieen, waar hij bovenuit gekomen is. Jammer is alleen dat hij nu al meer dan een jaar niet fit is.

31 augustus 2021 om 00:42

Gelijkwaardig aan Ter Stegen of gewoon een goede stand-in? We moeten ook niet gaan overdrijven. Er was geen enkele sprake dat hij echt kon concurreren, dat was ook de hoofdreden van zijn vertrek bij Barca. Hij wilde eerste keeper zijn.

31 augustus 2021 om 08:54

Jajoh89. Ja en wat is het leeftijdsverschil? Wat is het verschil in aantal wedstrijden? Bijlow kan (vind ik) een veel hoger niveau halen dus daarom zeg ik ook dat wij nou alle ballen op Bijlow moeten gooien ipv verder gaan met de huidige modale/middelmatige keepers. Kunnen nog wel 4 jaar wachten tot dat hij ervaring genoeg heeft opgedaan, maar daar schieten wij ook niks mee op. Natuurlijk is Bijlow op dit moment geen wereldtop, maar wedstrijden bij oranje kunnen er wel voor zorgen dat hij dat niveau (als jij het aankan) sneller kan halen

31 augustus 2021 om 10:32

@ducktaildo ik zie dat je erg fan bent van Bijlow. Maar Bijlow op de leeftijd van nu afzetten tegen Cillessen op dezelfde leeftijd. Dan is er totaal geen verschil te zien in kwaliteit joh. Tuurlijk de 1 is wat beter in het ene en de ander in het andere. Ik zie echt niet in waarom Bijlow verder zou komen dan Cillessen maar ik laat me natuurlijk graag verassen. Maar op de uitzonderingen na, de meeste keepers op wereldniveau waren toch wel een stuk verder dan Bijlow nu. Die wedstrijden op conference League en Eredivisie niveau helpen natuurlijk ook niet echt mee. Als die het alleen bij oranje van hoger niveau moet hebben, kan doe beter naar een hogere competitie vertrekken.

31 augustus 2021 om 22:25

Jasper Cillissen was echt goed op het WK 2014, maar heeft daarna weinig meer laten zien.

31 augustus 2021 om 22:28

Cillissen gelijkwaardig aan Ter Stegen? Waarom koos men dan steeds voor Ter Stegen?

30 augustus 2021 om 22:13

Die tijden van stuivertje wisselen waren toch voor zover ik me meen te herinneren alleen in periodes waarin Cillessen ofwel geblesseerd ofwel bij Barca zonder speelminuten zat? In principe is hij, mits fit en met spelritme, al een eeuwigheid eerste doelman van Oranje. Wat onverlet laat dat het geen luxe jaren geweest zijn met hem als nummer één, dat is waar.

31 augustus 2021 om 11:51

In 2014 was hij erg goed. Op het WK en in de periode daaromheen. Dus hij heeft zeker een hoog niveau gehaald. Bij Barca ook maar daar kreeg hij te weinig speeltijd om het vaak te laten zien.

We moeten nu gewoon investeren in Bijlow. Die zal moeten wennen aan oranje, maar dat moet dan maar. Hij is onze beste optie.

Bijlow te wild? Er is altijd wel iets aan te merken. Hoop dat bijlow zijn stijl niet aanpast keept gewoon geweldig

30 augustus 2021 om 22:03

ik ben ook een Bijlow fan. ook wel fijn dat hij lengte heeft, iets wat Cillissen toch wel mist

30 augustus 2021 om 22:05

Ik vind het nog belangrijker dat hij zijn lengte gebruikt (i.t.t. Krul)

30 augustus 2021 om 22:20

Maar wel op de juiste manier. Lengte zegt niet alles. We moeten gewoon constateren dat het keepers niveaus matig is geweest sinds de beste jaren van Stekelenburg. Maar met Drommel en Bijlow hebben 'we' wel talentvolle keepers. Het is te vroeg om ze af te schrijven.

Edit: hebben 'we' toegevoegd voor juiste grammatica

30 augustus 2021 om 22:32

Het scheelt volgens transfermarkt een volle 1! centimeter. Nou nou, een wereld van verschil....

30 augustus 2021 om 22:43

van wat ik op internet kon vinden is Bijlow 1.93 meter en Cillissen 1.87 meter maar ik ben niet heel bekend met transfermarkt. als dat een betere bron is heb ik niks gezegd

30 augustus 2021 om 22:52

Ze schelen 5 cm ten voordele van Bijlow die 1.90 meter is.

30 augustus 2021 om 22:54

Afhankelijk van waar je kijkt. Google geeft 1.85 Cillissen 1.90 Bijlow, transfermarkt 1,87 en 1,88.

31 augustus 2021 om 00:12

‘S ochtends ben je langer dan ‘s avonds

31 augustus 2021 om 07:58

's Ochtends is er vaak ook iets anders wat langer ...

31 augustus 2021 om 10:34

Cillisen: 187 cm
Bijlow: 190 cm

3 cm....

*Bron: Wikipedia

1 september 2021 om 00:23

Wat ben je toch een komisch af en toe en nog 20 duimpjes ook. Bijlow is 1.88 terwijl Cilessen 1,87 is. Die ene centimeter doet het hem dus.
Bron: transfermarkt

30 augustus 2021 om 22:18

Hij is wat wild in de zin dat hij zichzelf wel eens blesseert, maar niet in de zin dat het leidt tot grote fouten. En daarin is hij ook stappen aan het maken, met name door zichzelf beter te beschermen. Hij is verder ook gewoon verreweg de meest complete keeper van de drie en ook qua rust en uitstraling gewoon de beste. Als leeftijd of ervaring het enige argument zijn, dan moet je Bijlow gewoon de kans geven. Ik ben wellicht niet heel objectief, maar met deze drie lijkt het me een nobrainer.

31 augustus 2021 om 00:33

hij rende laatst nog een verdediger ondersteboven terwijl hij gewoon in ze doel moest blijven staan... Dus te wild klopt wel ja.

31 augustus 2021 om 08:31

Denk je niet dat hij een stuk rustiger zou blijven als hij een betrouwbare defensie voor zich heeft?

31 augustus 2021 om 08:34

Hij rende hem nog wel ondersteboven, wauw, en dan maar 1 wedstrijd schorsing.

Hij schatte de situatie verkeerd in. Dacht dat hij eerder bij de bal was, maar hield vervolgens keurig in. Maakte 1 klein stapje in stilstand opzij en de tegenstander ging gewillig liggen toen hij de schouder voelde. Terechte rode kaart. Foutje. Niets meer niets minder. Heb genoeg topkeepers zo'n fout in hun carriere zien maken, ook zeer ervaren topkeepers.

Bijlow is veruit het grootste keeperstalent wat we al decennia lang niet hebben gehad. Nu moet hij ervaring opdoen en constanter worden, en dan kan Oranje daar jaren plezier van hebben.

V/d Sar was bij Ajax een goede keeper, zoals Cillissen ook was in de tijd bij Ajax. Pas op late leeftijd bij Man.utd werd v/d Sar een echte topkeeper en heeft Cillissen het niet gered (verkeerde keuzes?). Ik zie bij Bijlow meer talent dan toentertijd bij v/d Sar en Cillissen. Of Bijlow in de voetsporen mag treden van v/d Sar of van Cillissen zal de toekomst uitwijzen.

31 augustus 2021 om 11:54

Leeftijd en ervaring zijn natuurlijk minder belangrijk dan pure keeperskwaliteiten. Laten we daar eerst op selecteren. Dan kom ik nog steeds bij Bijlow uit.

Wat is het armoedig gesteld met de keepers in NL. Krul is echt een hele matige keeper. Drommel vind ik tot dusver ook nog weinig overtuigend bij PSV. Bijlow vind ik ook maar overhyped, is veelal geblesseerd en heeft genoeg momenten van onbetrouwbaarheid zoals recent nog in de EL. Vind ik ook geen nummer 1 keeper.

30 augustus 2021 om 21:58

Overhyped, jaja, als dat zo was geweest had hij er veel eerder bij gezeten. En "genoeg" momenten, is nogal overdreven. Gewoon een groot talent. Heb er weinig zo compleet gezien op zijn leeftijd. Nu is het zaak om fit te blijven

30 augustus 2021 om 22:12

Bijlow is in ieder geval de beste keeper die ik bij Feyenoord heb gezien de laatste 20 jaar. Vermeer en Jones waren allebei goed, maar Bijlow heeft gewoon het beste van beiden. Echt bijzonder compleet. Op de lijn, voetballend, in de lucht en als hij uitkomt. Ik denk echt dat hij een topper wordt

30 augustus 2021 om 22:30

Laten we het hopen voor het Nederlandse voetbal. Ongeacht clubvoorkeur.

31 augustus 2021 om 10:36

Nou nou. Weinig zo compleet gezien op die leeftijd. We kunnen ook overdrijven hè.

31 augustus 2021 om 14:35

ik vind het eigenlijk wel netjes dat itstom kritisch is over zijn eigen (psv) keeper.
Sommige andere andere reageerders prijzen hun eigen keeper de hemel in, want hij is tenslotte van hun club.

30 augustus 2021 om 21:59

Genoeg momenten? Ben benieuwd als die rode kaart niet was gevallen, of je dit dan ook had gezegd? Want moet zeggen dat ik weinig momenten van onbetrouwbaarheid kan herinneren. Vind hem juist heel erg betrouwbaar. Maakt toch bijna geen fouten? Zo'n fout als Drommel zaterdag maakte, zo'n fout kan ik mij niet herinneren van Bijlow

30 augustus 2021 om 22:16

Met Bijlow in de goal zit je iig rustig op je stoel in de Kuip, heerlijk. 'Momenten van onbetrouwbaarheid', onzin. Hij is heel constant en het enige wat me verder bijstaat is een blunder in de Arena in 2018. Zullen we op basis van die ene keer ook maar meteen zeggen dat hij choket in grote wedstrijden?

30 augustus 2021 om 22:22

Onbetrouwbaar nog wel vanwege een verkeerde inschatting in de EL bij een 5-0 stand. Hij doet ook nog alles om die speler te ontwijken en wordt ook wel hard gestraft voor minimaal contact. Als je dat aan moet halen als grootste voorbeeld van onbetrouwbaarheid, dan zegt dat wel alles. Zo’n ketser als Drommel deze week zie je hem eigenlijk zelden of nooit maken.

31 augustus 2021 om 00:34

laten we eerlijk zijn , wat keepers betreft is het absoluut geen vetpot voor Oranje. Als Bijlow het vooruitzicht is , ziet het er bar slecht uit wat keepers aan gaat.

31 augustus 2021 om 00:52

Bijlow is nog hartstikke jong voor een keeper. Cillessen zat op zijn leeftijd nog de bank arm te houden achter Vermeer. Van der Sar kreeg net voor het eerst een vaste basisplaats bij Ajax. Van Breukelen zat nog bij Utrecht en De Goey bij Sparta. Dus waarom is Bijlow een slecht vooruitzicht?

Wat vind je precies slecht aan hem? Hij heerst in de lucht, ijzersterk in de 1 op 1, kan redelijk voetballen, prima reflexen, goede uitstraling. Heeft over het algemeen ook een goed gevoel voor wanneer uit te komen, maar is daarbij soms iets te wild/lomp. Als dat alles is… Vooruitzicht is toch stukken beter dan toen we Cillessen, Krul en Bizot bij Oranje hadden?

1 september 2021 om 00:27

Het probleem is niet de verkeerde inschatting. Hij had die jongen moeten laten lopen bij een 5-0 stand en geen rode kaart moeten pakken. Dat maakt hem ombetrouwbaar voor Oranje. Het kost hem een schorsing.

1 september 2021 om 07:05

Wat zijn onze opties? Er is toch geen betere keuze te maken

30 augustus 2021 om 22:45

Alsof het woord "hypen" je nog niet de strot uitkomt omdat het de hele dag om je oren vliegt gaan we er nu ook nog een verschrikkelijke contaminatie van maken in de vorm van "overhypen", nee toch?! OT: Ik vind Bijlow overigens niet overschat, zijn oproep is gewoon terecht. Vind overigens wel dat Cillessen nog altijd gewoon bij de eerste drie hoort, maar dat terzijde. Van mij mag Bijlow in de basis starten de aankomende periode, hij mag laten zien dat hij onze nummer 1 is/kan zijn!

31 augustus 2021 om 00:12

Op Cilissen na is het armoedig gesteld. Op Stekelenburg na was het armoedig gesteld, op vd Sar na was het armoedig gesteld. 1 keeper van top niveau is moeilijk voor een klein land als Nederland, laat staan voor 2 keepers. Dat is altijd al geweest.

31 augustus 2021 om 21:14

Toch echt wel lachwekkend. "Na Cilissen is het armoedig gesteld" Dus je wilt.zeggen dat er zo'n gigantisch verschil zit tussen Cilissen en Bijlow? Bijlow staat minimaal gelijk aan Cilissen, als hij hem al niet voorbij gestreefd is!

Krul was echt dramatisch slecht tegen Turkije. Doe dan Bijlow meer. Eigenlijk te onervaren maar de enige in vorm.

30 augustus 2021 om 22:00

Te onervaren? Dat zou niet uit moeten maken. Anders bouw je nooit ervaring op ook. Bijlow verdient nu gewoon een kans.

Bijlow krijgt toch automatisch ervaring als hij speelt? Begrijp het probleem niet zo, prima talentvolle keeper van wie je wel op aan kan.

31 augustus 2021 om 09:47

Inderdaad! Misschien is-ie wat te wild af en toe, maar tot het moment dat-ie zichzelf daarmee blesseert kun je hem toch prima op goal zetten. En gebeurt dat, wie dan leeft die dan zorgt. Kun je met een gerust hart Drommel daar neerzetten. Ook een keeper die op sommige aspecten nog wat moet leren, maar heeft in 10 wedstrijden PSV tot dusver nauwelijks een krimp gegeven en is als medespeler achterin een betrouwbaar rustpunt. Vind echt dat Van Gaal moet doorpakken en deze nieuwe generatie kansen moet geven. Middelmaat als Cillessen en Krul hebben hun kansen wel genoeg gehad. Het wordt tijd voor verfrissing onder de lat.

31 augustus 2021 om 14:46

Cillessen middelmaat noemen en aangeven dat Drommel geen krimp heeft gegeven? Zo'n ketser als Drommel afgelopen weekend tegen Groningen heeft gemaakt kan ik met van Cillessen anders niet herinneren in Oranje. Wel ben ik het met je eens dat het prima is om door te selecteren, maar laten we niet doen of Drommel en Bijlow zoveel beter zijn dan Cillessen en Krul. Vooralsnog ontlopen ze elkaar allemaal niet of nauwelijks en daarom inzetten op de jongens die nog kunnen groeien.

31 augustus 2021 om 16:11

Vind jij Cillessen iets boven middelmaat dan!? OK, misschien is Drommel niet feilloos, maar het is niet zo'n zenuwpees als Mvogo. En anders dan bij Krul en Cillessen zit er bij Bijlow en Drommel nog genoeg rek in.

Bijlow gewoon het vertrouwen geven, mits hij fit blijft wel de keeper voor het WK. Krul, Drommel, Cillesen. Net niet allemaal

Bijlow is de beste keeper die we hebben. Hoop wel dat die zijn portie blessures gehad heeft, en dit seizoen fit blijft.

Ik weet het niet, maar ik heb het lichte gevoel dat Derksen wel eens wat te zeuren heeft.

Keeper is echt een zwak punt van Oranje, Bijlow voor mijn gevoel nog de beste maar die maakt zijn grote belofte ook nog niet waar.

30 augustus 2021 om 22:07

Huh ? "maakt zijn grote belofte nog niet waar".

Licht eens toe hoe je dit bedoelt, want ik snap het niet.

30 augustus 2021 om 22:48

Aangekondigd als de nieuwe superkeeper en de man van Oranje voor de toekomst, en wat ik nu zie is een goede eredivisie keeper. Maar geen super keeper.

30 augustus 2021 om 22:56

Door wie is het aangekondigd dat hij de nieuwe superkeeper zou zijn?
Verder is het niet zo gek dat hij ook nog niet heeft kunnen bewijzen dat hij de keeper van de toekomst is. Dat kan pas nl in de toekomst.

Vreemde gedachtegang....

30 augustus 2021 om 22:57

Moet je echt beter kijken Willem, eredivsie keeper? Man.. Bijlow is echt een sterke keeper die bijna alles beheerst. Zal wel iets met Feyenoord te makken hebben dat sommigen het niet kunnen zien (hoe cliché het ook mag klinken). Zonder blessures had hij er al lang en breed bijgezeten, waarschijnlijk als eerste keeper.

31 augustus 2021 om 10:41

Ik denk dat de meeste mensen buiten Rotterdam, Bijlow eerst eens op echt niveau willen zien, alvorens hem de stempel te geven die sommige hier doen. Waanzinnig... Leuk hoor in de ED en conference League. Maar eerst een aantal wedstrijden CL en oranje voordat ik hem ook zo goed kan vinden.

30 augustus 2021 om 22:17

Hoe maakt die het niet waar? Hij maakt volgens mij nog meer waar dan zijn belofte ooit deed vermoeden

Bijlow op het doel. Gewoon de toekomstige keeper voor de komende 15 jaar, laten we kappen met die oude gozers er in zetten die niet fatsoenlijk naar de grond kunnen duiken. Ook met ik het wel eens over Drommel. Die vind ik er toch best zwak uitzien.

30 augustus 2021 om 23:01

Laten we hopen dat Bijlow zich blijft ontwikkelen, anders is 15 jaar lang met een keeper die nog op Eredivisieniveau keept. Hij doet het tot nu toe goed, maar moet het op hoger niveau nog steeds waarmaken natuurlijk.

Ik geloof nog steeds dat Cillessen onze beste keeper is. Maar dat lijkt me inderdaad echt een lulletje. In zijn vroege jaren kwam hij nog over als een sympathieke, bescheiden jongen, maar ik ben er van overtuigd dat hij in zijn Ajax-tijd te horen heeft gekregen dat hij zich feller op moest stellen en meer van zich af moest gaan bijten. Met als gevolgd dat hij sindsdien bij elk opstootje met een huilerig hoofd vooraan staat om het hardst te mekkeren.

Drommel valt me eigenlijk erg mee bij PSV. Ik vond hem vorig seizoen bij Twente geen erg sterke indruk maken en hield dus mijn hart vast, maar toch... Hij maakt nog fouten, maar hij heeft stalen zenuwen en aarzelt niet. Hij neemt risico's, maar doet dat met volle overtuiging en komt er daardoor vaak mee weg. Ook wel eens fijn om te zien na jaren naar nerveuzere keepers als Isaksson en Zoet te hebben gekeken.

30 augustus 2021 om 23:57

Dat scheelt inderdaad een enorme slok op de borrel! Isaksson met zijn slappe handjes... pff hoe vaak ging een bal er wel niet in omdat er nul kracht en overtuiging in die lange klauwen zat? En inderdaad altijd met knikkende knieën in de zestien bij voorzetten en... tja, altijd eigenlijk. Dat die nog zo lang 1e keeper van Zweden is geweest zeg. Zoet vond ik dan al een stuk beter, maar hij heeft ook nooit die mentale stap gemaakt die hij nodig heeft om zijn minpunten te compenseren. Begon veelbelovend, maar naarmate de tijd vorderde eerst door Pasveer, en later door Unnerstall continu het faalangstzweet tussen zijn billen. Drommel doet me meer denken aan Waterreus, en dat is ook wel lekker. Natuurlijk geen Gomes, die veel beter was. Maar een keeper met karakter kan ver komen. Denk bijvoorbeeld ook aan Oliver Kahn, die ook geen Neuer was, maar als spits loop je er toch niet vrolijk op af. Kahn is denk ik de beste van dat type agressieve keepers dat ik zag. Daar moet Drommel het op gooien. Bijlow is ook agressief, en heeft daarbij ook meer keeperskwaliteiten. Logisch dus dat hij de nummer 1 is. Cillessen is gebeurd. Die zit juist weer in de categorie bange muisjes. Het is dat we er niet eerder vanaf konden. Drommel moet het echter niet opgeven, en kan nog steeds de eerste man bij Oranje worden. Waterreus is ook meerdere keren 'vervangen' door de meer getalenteerde keepers, en hij heeft ze er altijd weer uitgespeeld.

De keepers die van Gaal tot zijn keuze heeft zijn geen toppers, voor mij is Drommel de beste van de 3 . Krul heeft wel de ervaring die je nodig heeft in deze wedstrijden die je toch moet winnen. Ik denk zelf dat als Gorter bij Ajax een kans zou krijgen de beste optie zou kunnen zijn, zolang Stekelenburg eerste keeper is zal het dus niet gebeuren.

30 augustus 2021 om 22:48

Hahah en Bijlow niet eens noemen en eigenlijk Gorter erboven plaatsen. Jij kan nooit eens een keer objectief naar Feyenoorders kijken he. Begint zielig te worden.

31 augustus 2021 om 14:27

Krul heeft al teveel fouten gemaakt in Oranje. Die hoort niet eens een optie te zijn.

31 augustus 2021 om 21:19

hahaha Alsjeblieft zeg! Gorter noemen als de beste optie en idd Bijlow niet eens noemen. Het zou je sieren om je clubvoorkeur te laten vaten als het gaat om het Nederlands Elftal.

1 september 2021 om 07:15

Je krijgt een duimpje voor het laten lachen. Serieus Gorter noemen als beste optie. Wat heeft die gepresteerd dan? Die moet zich voorlopig nog gaan bewijzen in de ED. Maarja, hij is wel van Ajax. Dan mag je van jou net iets eerder over oranje nadenken

Wat een gelul. Jasper is echt niet zo'n sjappie die niet geliefd is bij de rest van Oranje. Waaruit blijkt dat? Jasper is de laatste seizoenen vaker geblesseerd dan fit. Volgens mij is dat de enige echte transparante verklaring van zijn absenties bij Oranje.

31 augustus 2021 om 00:02

Nouuuu..? Niet alleen blessures, toch? Ik zeg niet dat het waar is, maar hoe hij afgelopen EK gepasseerd werd door Frank de Boer is zo onverklaarbaar, dat dit eigenlijk wel een plausibele verklaring is. Het kan echt niet aan die 5 dagen quarantaine gelegen hebben. Ik vind Cillessen 10x niets, maar dat is nog steeds 10x zo goed als Stekelenburg natuurlijk.

Bijlow op dit moment, by far, de beste keuze als keeper in het nl elftal. Gebrek aan ervaring mag geen argument zijn. Ervaring krijg je door ervaring te ervaren. En met de Ligt, v Dijk, en/of de Vrij voor je is dat niet moeilijk, toch?

31 augustus 2021 om 21:21

Ik denk dat meeste inderdaad vergeten wat het verschil qua verdediging al kan doen bij Bijlow. Bij Feyenoord heeft hij jarenlang middelmaat voor zich gehad, waardoor hij nou eenmaal vaker risico's moest nemen. Bij Nederland heeft hij De Vrij, van Dijk en idd De Ligt voor zich! Zit toch echt wel een verschil in.

Waar slaat de kritiek op Drommel op. Afgelopen weekend maakte hij misschien een foutje maar voor de rest vind ik hem het prima doen. Als Johan Derksen niet het vooroordeel had dat Drommel het niveau niet aankan dan had je niemand erover gehoord. Los daarvan vind ik Drommel ook nog geen eerste keeper. Bijlow keept al langer goed in de Nederlandse top dus geef hem nu lekker de kans zou ik zeggen.

Bijlow erin, vertrouwen geven. Dat wordt een wereldkeeper. Er komt wat uit,heeft een uitstekende reflex. Drommel 2e keeper en afscheid nemen vd veteranen.

Bijlow is momenteel de eerste keuze wat mij betreft doet het naar behoren bij Feyenoord op dat ene foutje na bij een 5-0 voorsprong in de voorronde Conference betere keuze voor onder de lat heb je momenteel niet

Krul heeft toen die ene penaltyserie goed gekeept maar verder nooit bijzonder gevonden niet echt stabiel en maakt ook geen sterke indruk

Drommel is op de weg omhoog maar zal eerst bij PSV meer minuten moeten maken om kans te maken om eerste doelman van Oranje te worden

31 augustus 2021 om 21:23

Ik denk persoonlijk, wanneer Drommel en Bijlow zich beide blijven ontwikkelen dat Drommel het toch zal afleggen tegen Bijlow. Bij alle jeugdelftallen van Nederland stond Drommel al achter Bijlow. Maar het zal zeker een goede 2e doelman zijn!

Voor nu lijkt mij Bijllow een prima keus, Krul heb ik het zelf niet zo mee net als met Cillissen. Het is nu misschien ietwat marger gesteld. Echter, tja de snor heeft het niet op Drommel, maar toch lijkt mij dat de toekomstige nummer 1 keeper te worden. Moet eerst groei minuten en fouten maken bij PSV, maar die komt er wel, geef het tijd i.p.v. afserveren.

Bijlow hoort gewoon onder die lat te staan. Dit wordt echt een wereldkeeper van formaat.
Beheert alle facetten die een moderne keeper dient te hebben en dat al op zo een jonge leeftijd.

Feyenoord heeft echt goud in handen en daardoor direct het Nederlands elftal ook.

Over Drommel ben ik niet kapot, je ziet dat hij op latere leeftijd is gaan keepen en alleen echt zeker is als hij de bal in de voeten gespeeld krijgt, dan legt hij ze overal op de stropdas. Wat ook een kwaliteit is, maar Bijlow is gewoon puur op het keepende aspect in alles verder in zijn ontwikkeling.

Echt benieuwd voor wie van Gaal gaat kiezen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2224 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
W. WeghorstAanvaller41
J. BijlowKeeper
T. KrulKeeper00
N. AkéVerdediger20
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Nederland.

281 fans
Keeper, 32 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Valencia 3 0 0 0
2020/2021 Valencia 10 0 0 0
2019/2020 Valencia 24 0 1 0
2018/2019 Barcelona 3 0 0 0
2017/2018 Barcelona 1 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Ronald Koeman en Spaanse media lovend over tandem Fati-Depay

Ronald Koeman kijkt met een tevreden gevoel terug op de overwinning van Barcelona tegen Valencia (3-1). Met name de mentaliteit en de werklust van zijn spelersgroep kunnen hem bekoren, zo laat...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren