Feyenoord met vier spelers hofleverancier in Elftal van het Jaar van ESPN

Woensdag, 9 juni 2021 om 15:10Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 15:19

ESPN heeft het Elftal van het Jaar bekendgemaakt over het afgelopen seizoen. De betaalzender bood supporters van alle clubs de gelegenheid om te stemmen op hun favoriet op de verschillende posities. In totaal brachten ruim 150.000 mensen hun stem uit, waarbij Feyenoord als grote winnaar uit de bus kwam. De Rotterdammers leveren liefst vier spelers af en mogen zich daarmee hofleverancier noemen. Erik ten Hag is verkozen tot trainer van het jaar en maakt zodoende ook onderdeel uit van het team.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Kun jij je vinden in het Elftal van het Jaar?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

143 reacties (laatste reactie door gunnero)
9 juni 2021 om 15:37

In ieder geval de club met de meeste mensen die de moeite namen om te stemmen.

9 juni 2021 om 16:52

Espn moet toch ook snappen dat dit absurd is dan kun je beter geen poll houden voor het beste elftal. Met alle respect geen Tadic maar ook namen die er wel in staan Timber (als talent prima maar maar een half seizoen gespeeld dan zou Martinez nog logischer zijn. Senesi, prima eerste seizoenshelft maar daarna ver teruggevallen daar had je Bazoer moeten zetten zo kun je elke linie nagaan en tja Toornstra dat is helemaal absurd, hoe kan nu de nr 5 hofleverancier zijn van het elftal die extreem slecht gepresteerd hebben. Denk als je tussen de keuzes van Trainer Advocaat gezet had was die nog coach van het jaar geworden ook . Nee dit slaat nergens op.

Haha... En eigenlijk is de enige die erin zou moeten Bijlow. De rest heeft te weinig gepresteerd voor een plaats in deze 11.

9 juni 2021 om 15:19

Bijlow? Die niet eens een heel seizoen speelde maar Marsman.

9 juni 2021 om 18:02

Haha, kunnen we ook Timber en Gakpo uit het elftal gaan halen. Trouwens vind ik dit hele elftal niet erg gebaseerd op iets. Drommel, Wijndal, Berghuis en Gravenberch kan ik me nog enigszins voorstellen.

9 juni 2021 om 19:14

Drommel? Keepte echt niet al te best na de winterstop. Verrips, Okoye, Stekelenburg, Bijlow, Pasveer (sorry, iemand van Vitesse 😉) verdienden het in mijn ogen meer. Ook was Lamprou best aardig aan t keepen dit jaar, maar die zal nooit de publieke waardering krijgen denk ik. En fanvoting is echt te simpel voor woorden. Geen Blind, geen Tadic, geen Klaassen. Allemaal zo belangrijk voor het kampioenschap dit jaar.

9 juni 2021 om 15:21

Bijlow had niet genoeg minuten gemaakt om in aanmerking te komen. Daarbij verdiend Berghuis wel een plek. Lijkt mij meer dan logisch.

9 juni 2021 om 15:29

Timber staat er ook in en die heeft nauwelijks meer minuten gemaakt dan Bijlow

9 juni 2021 om 15:33

Er is gekozen voor een aantal speelminuten die je minimaal gemaakt moet hebben. Timber voldeed daar dan dus blijkbaar aan, Bijlow niet.

9 juni 2021 om 15:25

Bijlow heeft te weinig gespeeld. Maar vind zelf de keeper van Sparta doelman van het jaar. Geertruida heeft ook te wisselvallig gespeeld. Werd zelfs door Bart Nieuwkoop op de bank gehouden totdat hij geblesseerd raakte. Mijn persoonlijke team zou zijn: Okoye, Timber, Teze, Blind/Martinez, Wijndal, Veerman, vd Streek, Koopmeijnders, Tadic, Giakoumakis, Berghuis

9 juni 2021 om 16:55

vind dat je een plekje voor Bazoer moet inruimen. en VD Streek kan er uit voor Gravenberch die was stukken beter en Klaassen zou ook niet misstaan als middenvelder met de meeste doelpunten

9 juni 2021 om 17:08

Niet slecht, realistischer dan Drommel in elk geval haha

9 juni 2021 om 15:42

Een speler die 18 doelpunten maakt en 14 assists geeft in de Eredivisie, zou je gerust in het Team van het Jaar kunnen scharen. Berghuis staat er gewoon terecht in.

9 juni 2021 om 16:15

Ik begrijp niet dat er niet voor Dick Advocaat gekozen is als trainer van het jaar. Volgens velen hier heeft hij er namelijk het maximale uitgehaald....dat verdient wel een dergelijke waardering.

9 juni 2021 om 16:30

ESPN wilt ook wel heel erg graag duidelijk maken in het bericht dat het om fanvoting gaat. Die snappen ook wel dat dit belachelijk is. Geen Tadic 😂

Het is nou niet dat Feyenoord een topseizoen heeft gehad. Ik snap niet waarom Senesi en Toornstra erin zitten. Berghuis en Geertruida zijn wel verdiend in mijn ogen.

9 juni 2021 om 15:46

Ja dat komt vooral door z'n gedrag denk ik. Er zijn weinig supporters buiten de Ajacieden die dan op hem gaan stemmen. Het is zeker niet nietszeggend, want er zijn 150 duizend stemmen uitgebracht. Echter staan er zeker wat verrassingen in.

9 juni 2021 om 16:58

Het is wel nietszeggend aangezien veel fans niet objectief kunnen kijken. Dit zegt meer over het aantal en fanatisme van Feyenoord-fans vergeleken met andere clubs

9 juni 2021 om 15:25

Over Toornstra ben ik het helemaal met je eens, kijkend naar de opties had ik hier voor Midtsjø gekozen! Maar daarnaast is Boscagli de enige die het eventueel anders had verdiend in plaats van Senesi. Echter was Boscagli als middenvelder genomineerd. Vind het zo gek nog niet als ik heel eerlijk ben.

9 juni 2021 om 15:56

Daley Blind en Lisandro Martinez zitten op korfbal zeker?

9 juni 2021 om 16:07

@AjaxNL! Het gaat over het gehele seizoen. Blind en Martinez hebben beide net een seizoenshelft gespeeld.

9 juni 2021 om 17:35

ik vond Itakura veel meer indruk maken als Boscagli afgelopen seizoen

9 juni 2021 om 19:10

ik vond Itakura de beste verdediger in de Eredivisie afgelopen seizoen dus dat staat los van Psv. verder vind ik Ihattaren een geweldige speler en dat is ook een speler van PSV

9 juni 2021 om 15:57

ik vond Senesi ook niet sterk spelen dit seizoen. hij had teveel cruciale fouten. Berghuis sowieso terecht en Geertruida speelde ook prima

9 juni 2021 om 16:20

Japie, je hebt toch wel op ons tactisch meesterbrein Dick gestemd voor trainer van het jaar?

9 juni 2021 om 16:27

ik heb nooit gezegd dat Advocaat het geweldig heeft gedaan maar veel meer zat er ook niet in met dit materiaal imo. niet qua spel en niet qua resultaten. ik zal iig ook niet op Arnesen stemmen als TD van het jaar want die heeft bijna 8 miljoen uitgegeven aan miskopen waar we niks mee zijn opgeschoten. Antonucci reken ik niet mee want die heeft nog niet gespeeld voor Feyenoord en die kunnen we dus pas aankomend seizoen beoordelen

9 juni 2021 om 16:35

Senesi niet sterk... Wat een overtrokken mening heb jij toch altijd over menig Feyenoord speler, die Senesi moest echt voor 3man verdedigend werk opknappen en nog eens voor 2man opbouwen, gek dat hij dan wat foutjes maakt?

9 juni 2021 om 16:48

Haha we zullen zien Japie.

9 juni 2021 om 17:03

De fouten die Senesi maakte hebben daar weinig mee te maken Goalski. Uit mijn hoofd tegen Ajax en ADO liet Senesi zich kinderlijk eenvoudig uitkappen. En er zijn wel meer momenten geweest in het afgelopen seizoen waar hij er verdedigend té gretig uitzag.

9 juni 2021 om 21:57

Berghuis oke ookal word die enorm overhyped maar Geertruida is onzin. Vind hem niks maar dumfries was beter en ook in de wedstrijden die ze speelden vond ik mazraoui en rensch beter. En zelfs de back van az is gelijk aan Geertruida. Vd. Streek snap ik enigsinds wel. Veel goals mee gepikt en veel van waarde geweest voor Utrecht. Heel slecht seizoen vind ik meevallen. Ookal zou ik eerder bij een ajax psv of az speler uitkomen. Zelfde geld voor toornstra

Op basis van de prestaties van Feyenoord is dit natuurlijk volstrekt ongeloofwaardig. Maar goed, wij Feyenoorders zien niet vies van een polletje kapen.

9 juni 2021 om 15:43

Lachwekkend.. Waar zijn Blind, Klaassen en Tadic? De drie sterkhouders van Ajax. Over Blind kun je nog twisten omdat ie een paar maanden geblesseerd is geweest.

9 juni 2021 om 16:17

@markv, er is vrijwel niemand die deze verkiezing serieus neemt haha. Maak je niet druk

9 juni 2021 om 19:37

Precies wat FR zegt, dit is toch gewoon likability van de fans en die graag meedoen met stemmen. Zag je ook altijd met VI speler van de week. Men neemt dit te serieus.

Fanvoting is echt een hopeloos concept

9 juni 2021 om 15:24

Yup. Je ziet het overal. Boaty Mcboatface, de Formule 1 Driver of the Day verkiezingen die meerdere malen op verzoek van Olav Mol "gekaapt" zijn door ons Nederlanders, Feyenoord dat hofleverancier is van het team van het jaar terwijl je voor vrijwel elke positie objectief een betere keuze kunt maken. Fanvoting is alleen leuk wanneer het enigszins realistisch gebeurt, maar tegenwoordig is het voer voor het supportersgroepen en grappenmakers.

9 juni 2021 om 16:38

Boaty Mcboatface was de allerbeste keuze aller tijden. Verder eensch.

9 juni 2021 om 15:26

Yup. Sander van de Streek staat er alleen in omdat een bekende youtuber heeft opgeroepen om op hem te stemmen. anders had Klaassen hier gestaan. Geeft maar weer aan hoe makkelijk een stemming te manipuleren is.

9 juni 2021 om 15:28

Fan voting is niet alles, maar die cijfers die iedere week door VI, telegraaf etc gegeven worden slaan ook helemaal nergens op. En dat zijn dan zogenaamde experts.

9 juni 2021 om 15:52

Toch als je die allemaal bij elkaar optelt en dan over een heel seizoen uitmiddelt is het een stuk eerlijker en betrouwbaarder dan dit. Fanvoting vond Lewandowski niet de beste speler van de Bundesliga, dat tart iedere verbeelding

9 juni 2021 om 17:03

Haal 2 spelers (Muller en Kimmich) weg versus 1 (Lewa). Logisch dat de impact groter is. Haal alleen Muller of Kimmich weg en Bayern dondert ook gewoon door.Promes vs Ziyech is een rare vergelijking. Promes heeft namelijk niet 41 (!) keer gescoord. Maar ja, iedereen kan dat natuurlijk. Vandaar dat dit nooit eerder is voorgekomen...

9 juni 2021 om 15:57

@tvl11 dat zijn vast dezelfde jongens als die vinden dat De Boer teveel ajax spelers oproept. Er hadden meer Feyenoorders in oranje moeten zitten....

9 juni 2021 om 16:42

Idd, diemers zit er niet eens in

Als Feyenoorder weet ik als geen ander dat onze supporters veelal aanwezig zijn bij zulke peilingen. Slaat natuurlijk nergens op na zo'n slecht seizoen.

9 juni 2021 om 16:39

Toch snap ik dit nooit, want Ajax zou toch veel groter zijn qua supporters? Hoe kunnen dit soort peilingen dan altijd door de Feyenoord supporters gekaapt worden. Of zouden toch heel veel van die zogenaamde supporters bestuurt worden door één keyboard warrior, want het sociale media bereik van Ajax zou zo'n 10x groter zijn, ik betwijfel dan toch of dit niet allemaal nepaccounts zijn.

9 juni 2021 om 16:45

Het bereik van Ajax is denk ik vooral in het buitenland groter. Ik denk dat er zat Nederlanders zijn die Real Madrid, PSG of Barcelona op social media volgen, maar die niet gaan stemmen op een poll van Marca of L'equipe van het elftal van het jaar.

9 juni 2021 om 17:32

Feyenoord supporters staan erom bekend om die soort fanvotings massaal te gaan kapen. Dit geeft eerder aan welke fanbase het wel of niet boeit.

9 juni 2021 om 19:43

Het hoeven geen nep accounts te zijn.

Je zou het kunnen vergelijken met VI (het programma) dat heeft ook niet de meeste kijkers, zeker niet zelfs, maar wint ook elke verkiezing omdat het een trouwe groep stemmers heeft.

Dat is met dit soort polls niet heel anders. Het is maar net in welke social media groep dit het meeste leeft.

9 juni 2021 om 16:40

Hahahaha kan me nog wel die verkiezing van fox herinerren 5 jaar geleden ofzo voor het beste Eredivisie elftal ooit. Volgens mij had zelfs ben wijnstekers dat elftal gehaald.

Fan voting is echt niks gewoon. Is gewoon welke supporters stemmen op hun favoriete speler. 4 spelers van Feyenoord is sowieso een grap. Berghuis misschien alleen maar voor de rest niemand. 5e plek achter Vitesse is een wanprestatie.

9 juni 2021 om 17:05

Als je deze resultaten terugkrijgt, dan durf je ze als zender toch niet te publiceren? Geen Blind, Bazoer, Dumfries, Klaassen, Koopmeiners, Tadic, Malen. Wel Vd Streek, Toornstra, Geertruida, Gakpo. Ga toch weg.

9 juni 2021 om 18:14

Eens met je eerste zin, maar jij publiceert ook een raar rijtje namen. Vond je Dumfries sterk spelen dit seizoen? En Malen heeft aardige cijfers maar speelde verstoppertje in de belangrijke wedstrijden. En Blind heeft maar het halve seizoen gespeeld. Ook bazoer is behoorlijk terug gevallen in de 2e seizoenshelft. Klaassen en Tadic behoren er bij te zitten en Koopmeiners wellicht ook.

9 juni 2021 om 18:36

Malen speelde verstoppertje tegen topploegen? 2 assist in 1 wedstrijd tegen Ajax. Of is Ajax geen topploeg?

10 juni 2021 om 09:29

Dumfries had een prima seizoen en is bepalend bij de nummer 2 van de Eredivisie, ik zie geen andere RB die deze plek verdiend. Ik zou niet weten wat Senesi klaar heeft gespeeld t.o.v. Bazoer. De prestaties van laatstgenoemde vind ik knapper. Blind heeft gewoon 65 procent van de Eredivisie wedstrijden gespeeld. Toen hij uitviel was kampioenschap al veiliggesteld. Ik vind dat je bij een ploeg met tegenvallende resultaten er wel héél erg uit moet springen wil je recht krijgen op een plek in Elftal van het Jaar. Goed voorbeeld is die Griekse spits. Maar verder horen hier de spelers in te zitten die bepalend zijn geweest in het succes. Daarin heeft bovenal Ajax, maar ook o.a. Psv, Vitesse en Sparta prima gepresteerd. Jammer dat je juist die niet/weinig terugziet.

Onvoorwaardelijke liefde hebben de Feyenoord-supporters, want als je deze spelers durft te kiezen dat is hetzelfde als bij je vrouw blijven terwijl die de hele buurt al heeft gehad.

Haha Feyenoorders altijd geweldig. Polletje kapen noemen we dat, bij mij in het dorp is Hand in Hand Kameraden ooit afgespeeld door de kerk klokken. Dorp in Brabant... de stemlinkjes verspreid over allemaal Facebook groepen en met 99/% de winnaar. Geweldig! PS. Berghuis en Geertruida kunnen hier oprecht nog wel in staan.

9 juni 2021 om 15:28

Zo winnen ze toch elk jaar wat in Rotterdam

9 juni 2021 om 15:28

Geertruida? Die werd zelfs op de bank gehouden door Bart Nieuwkoop. Kwam pas weer terug in de basis nadat Bart geblesseerd was. Als je in het team van het jaar zit moet je nooit te twijfelachtig gepresteerd hebben dat Dick Nieuwkoop er nog in zet. Berghuis ben ik mee eens. Bijlow als hij minder geblesseerd was had ook gekunt

9 juni 2021 om 15:31

Timber wel terecht met 20 wedstrijden zeker hahaha of Gakpo met 23 ? Geertruida is zeer belangrijk voor Feyenoord geweest en als je nou is door een positieve bril kijkt : Kan je zeggen dat Geertruida er uit het niks moest staan het geweldig gedaan heeft en als beloning geselecteerd is voor het elftal van het jaar.

9 juni 2021 om 15:51

Geertruida heeft in zijn eerste volledige seizoen in 30 van de 34 competitiewedstrijden gespeeld. Van die 30 wedstrijden heeft hij er 25 in de basis gestaan. Uiteindelijk 5 goals gemaakt en 2 assist geleverd.

Hoe hij erin is gekomen, doet er totaal niet toe. Hij heeft een geweldig seizoen gedraaid en zit er heel terecht in.

9 juni 2021 om 15:54

Bedankt Emre voor deze feitelijke onderbouwing. Is misschien niet onbetwiste rechtsback in het elftal van het jaar, maar zeker een optie. Een dikgedrukte optie.

Of dit elftal terecht is laat ik in het midden maar deze verkiezing geeft wel een redelijk goed beeld welke club de meeste supporters in Nederland heeft.

9 juni 2021 om 15:29

Nou dat is wel erg kort door de bocht. Ik zou het meer noemen, de meeste supporters die zich druk maken om zulke verkiezingen Ik heb zelf genoeg te doen, het was mij niet eens opgevallen dat er zo'n verkiezing was. Maar mocht ik als supporter zo'n slecht seizoen meemaken zou ik niet op mijn eigen spelers stemmen. Dadelijk gaan ze ook nog echt denken dat ze een geweldig seizoen hebben gedraaid. Een enkel individueel geval nagalaten natuurlijk.

9 juni 2021 om 15:49

Dit zegt toch niet zo veel over het aantal supporters van club A ten opzichte van club B in een land? Hooguit dat de social media kanalen van espn meer Feyenoord fans aantrekt maar zelfs dat lijkt mij redelijk kort door de bocht.

9 juni 2021 om 16:18

Of misschien is dit iets wat ajacieden wat minder kan interesseren dan Feyenoorders? Kuip was niet altijd vol laatste jaren ook terwijl het een stuk kleiner stadion is dan de ArenA. Aantal supporters meet je niet over zon polletje maar meer over het aantal leden van de club oid.

9 juni 2021 om 17:33

Absoluut niet. Hoe kan je dat in hemelsnaam hieruit halen haha.

Alleen al het feit dat Tadic en bijv. Klaassen er niet in zitten zegt al genoeg over de geloofwaardigheid van deze opstelling.

'de middenvelder van FC Utrecht maakte geen bijzonder sterk seizoen door, maar kon wel rekenen op waardering van de kijkers'

Heeft de auteur van dit stuk een duel gekeken van Utrecht? Vd Streek was een hele belangrijke speler voor ons. Verdient hij in dit elftal te staan? Nou nee ik vind dat bijvoorbeeld Vloet of Flemming een indrukwekkender seizoen heeft gehad maar om te zeggen dat Sander geen sterk seizoen heeft gehad is belachelijk

9 juni 2021 om 15:36

Haha ja, dit is precies wat ik dacht. Van de Streek heeft echt een prima seizoen gespeeld en is heel belangrijk geweest in de opmars die Utrecht na de winterstop gemaakt heeft. Maar inderdaad: is zeker niet de beste nummer 10 van de eredivisie, maar vind het wel weer een mooie beloning voor zijn inzet. Is natuurlijk geen criterium, maar ik gun het hem van harte.

Verder zijn die fanvote dingen inderdaad totaal nietszeggend. Drommel was na de winterstop echt matig (okoye hele seizoen uitstekend), vier Feyenoorders slaat sowieso nergens op na zo'n seizoen. Tadic is sowieso de beste speler uit de eredivisie, maar staat hier niet in. Kortom, allemaal leuk en aardig zo'n elftal van het jaar, maar het slaat nergens op.

9 juni 2021 om 15:39

Zoals hierboven al vermeldt is, heeft een YouTuber (Raoul de graaf, fc Roelie voor de vrienden) opgeroepen op van de streek te stemmen omdat beide heren nogal op elkaar lijken. Nogal een ludieke actie dus. Bewijst wel hoeveel volgers zulke YouTubers eigenlijk hebben.

9 juni 2021 om 17:09

Je haalt me de woorden uit de mond. Niet voor niks dat hij de Di Tomasso-troffee won dit jaar, dat was juist omdat hij een sterk jaar had.
Nee natuurlijk zijn er betere middenvelders maar als je van 11 verschillende clubs iemand had mogen opschrijven dan was Streek er misschien wel 1 geweest.

Zijn we toch nog ergens kampioen mee (behalve de kwaliteit van het grasveld), namelijk polletje kapen.
On: Beetje kansloos, want van die 4 hoort alleen Berghuis erin te staan.

Wat een lachertje... Dit lijkt wel het tweede elftal van de Eredivisie. Waar zijn Tadic, Koopmeijners, Blind, Alvarez, Malen, Klaassen en Dumfries?

9 juni 2021 om 15:44

Tadic hoort erin en Koopmeijners ook. Alvarez heeft de helft van het seizoen op de bank gezeten, Blind is een derde van het seizoen geblesseerd geweest, de topscorer van de competitie staat erin dus daarom staat Malen er niet in, Klaassen had wellicht gekund, maar dat geldt dus ook voor Bazoer. Dat is dan om het even. En Dumfries heeft echt geen beter seizoen gedraaid dan Geertruida

9 juni 2021 om 16:20

Alvarez heeft gewoon 24 wedstrijden gespeeld hoor. Dat is er eentje meer dan Gakpo. Die heeft er maar 23 gespeeld.
Bazoer heeft veelal als CV & CVM gespeeld, dus niet vergelijkbaar met Klaassen, die natuurlijk velen malen beter heeft gespeeld dan Toornstra en van der Streek bij elkaar.
Verder had Tadic op de plaats van Gakpo moeten staan. En ik denk dat ik Martinez op de plaats van Senesi had gezet.

Verder vind ik het wel vrij oke.

9 juni 2021 om 16:42

Alvarez heeft "gewoon" 24 wedstrijden gespeeld, waarvan 18 in de basis. 18 van de 34 competitiewedstrijden dus. Ipv Gakpo zou Tadic inderdaad niet misstaan. Dat Klaassen beter zou zijn dan Toornstra en Van der Streek bij elkaar heeft vooral te maken met de witte bril met een rode baan in het midden waar jij doorheen kijkt. Ook voor Martinez geldt dat hij de helft van het seizoen bankzitter was.

Verder vind ik je reactie wel vrij oke

9 juni 2021 om 17:04

Maar ook niet slechter. Vond hem echt storend, maar kwa cijfers nog steeds 2 goals en 6 assists en dat in een slecht jaar. Ik weet überhaupt geen rb die er echt bovenuit stak, miss bij een club in de middenmoot of degradatiekandidaat. Svenson is denk te lang geblesseerd geweest. Ik kan me wel in geertruida vinden in dat opzicht.

9 juni 2021 om 15:59

Malen had toch geen beter seizoen dan Giakoumis? die schoot alles raak wat los en vast zit bij een degradant en was met afstand de beste spits in de Eredivisie afgelopen seizoen

9 juni 2021 om 16:02

Tja Afca Wanneer hoor je er wel in en wanneer niet?
Dumfries? Alvarez? Klaassen?
Waarom die 3?

Er zijn genoeg spelers die een kans hebben om erin te horen. Waarom zou Bijvoorbeeld een Bazoer er niet in moeten? Of waarom Boscali niet met de meest succesvolle passes en ook nog intercepties.
En waarom ten Hag trainer van het seizoen die netjes zijn doelstellingen heeft gehaald maar waarom Fraser niet die bovengemiddeld heeft gepresteerd met Sparta?

Het is heel makkelijk roepen dat er spelers wel of niet in moeten maar vertel me dan ook waarom....

9 juni 2021 om 16:33

ik vraag me af waar Itakura is. voor mij de beste verdediger in de Eredivisie afgelopen seizoen

9 juni 2021 om 17:10

Die hebben geen fans blijkbaar. Het is een uitslag onder fans die de moeite namen om vervolgens te stemmen. Nou weet je gelijk welke clubs een fanatieke aanhang hebben.

huh hej wacht, is Feyenoord dan toch misschien een topclub?

Senesi? Die was hopeloos slecht dit seizoen.

9 juni 2021 om 15:38

heeft een rating van 7.20 dit seizoen. daarmee hoort hij niet in dit elftal maar hopeloos slaat nergens op. is 0,07 punten minder dan ''sterspeler'' klaassen dit seizoen.

Deze stemming bij supporters houden levert ook niets op natuurlijk. Vijfde worden en een teleurstellend seizoen maar wel hofleverancier in het elftal van het jaar. De supporters hadden vast iets we gaan zoveel spelers in het elftal van het jaar krijgen. Espn kan het beter voortaan anders doen om een echt representatief elftal te krijgen.

9 juni 2021 om 15:43

Ja echt hoor, stop met die onzin. Wat een kansloos concept. Je kijkt of naar kwaliteit, of naar performance boven verwachting. Dan vind ik Geertuida (boven verwachting) en Berghuis (kwaliteit) nog wel te billijken, maar Senesi kende een minder seizoen dan zijn eerste en is ook niet de beste CV van de Eredivisie van afgelopen seizoen. Dan had is eerder voor Teze (verwachting) of Martinez (kwaliteit) gekozen. En deze redenatie geldt wel voor meerdere posities.

9 juni 2021 om 16:10

Maar praat je dan ook niet over gevoel.
Je vind dat Teze een beter seizoen heeft gedraaid?
Hiet wat verdedigende cijfers:
Er zit daar dus helemaal niet zoveel verschil in. Alleen de 1 speelt bij een ploeg die niet draait en is het gevoel gelijk een stukl slechter.

Intercepties 82 33
Duels Verloren 141 79
Duels Gewonnen 202 109
Succesvolle Dribbels 93% 79%
Passnauwkeurigheid(%)85% 88%

9 juni 2021 om 17:09

Wie stelt wie voor?

9 juni 2021 om 20:14

Links senesi rechts teze

wat nemen mensen het allemaal enorm serieus hier zeg hahahaha komop. tis een kwestie van polletje kapen niks meer niks minder. meeste stemmen gelden is nooit echt een goed idee met dit soort dingen. Berghuis lijkt me gewoon terecht, senesi zou kunnen maar lijkt me sterk, Geertuida bij gebrek aan beter en toornstra, tja, polletje kapen.

9 juni 2021 om 15:40

Tja je neemt toch het risico dat mensen gaan denken dat Feyenoord supporters zelf wel tevreden over dit seizoen waren Berghuis zou inderdaad nog kunnen, rechtsback kan ik eigenlijk alleen van Ewijk bedenken. Senesi zou ik bijvoorbeeld vervangen door Doekhi en Toornstra kan ik wel 20 vervangers voor bedenken.

9 juni 2021 om 16:01

dus je bent het eigenlijk eens met precies wat ik net zeg en geen zorgen hoor. op fr12, waar ongeveer 80% van alle Feyenoorders zitten vinden we het met zn alle grappig, maar totaal niet geloofwaardig. we zijn nog wel iets van realistisch hoor.

9 juni 2021 om 16:25

Ja behalve die eerste toevoeging is mijn reactie vooral een instemmende reactie. Ik vond van Ewijk gezien het baggerseizoen van ADO misschien nog wel meer indruk maken, maar voor de rest schort er weinig aan je verhaal hoor. En mijn reactie is ook niet al te serieus hoor, ik ken ook genoeg realistische Feyenoorders

Waarom staat Philippe Hes niet in het elftal van het jaar?

9 juni 2021 om 15:44

Als de non-scoring spits?! Hahaha!!

Het is grappig om te zien hoeveel Ajacieden afreageren op topics waarin Feyenoord positief in het nieuws komt. Maar ze zijn niet zo bezig met Feyenoord hoor, het is vooral andersom... Yeah sure!

Wat betreft de spelers, denk ik dat vooral Toornstra niet helemaal terecht is. Daar had bijvoorbeeld ook een Bazoer kunnen staan. Ook Koopmeiners had natuurlijk een plekje verdiend. Verder had Tadic er ook in gemoeten. Was redelijk zwak begonnen aan het seizoen, maar is toch sterk teruggekomen

9 juni 2021 om 16:00

Dit heeft daar niet zoveel mee te maken hoor. Het is heel gek dat Feyenoord hofleverancier is, terwijl ze best een slecht seizoen hebben gehad. Dat heeft helemaal niets te maken met 'bezig zijn met'.

9 juni 2021 om 16:15

Maar misschien zijn er dan een paar spelers die ondanks een slecht seizoen een goede prestatie hebben geleverd.
Als team kan je het slecht gedaan hebben maar dit gaat volgens mij over individueel presteren.
Ben ik het compleet eens met het elftal nee niet eens.

Wat supergrappig is om te zien is dat mensen juist Toornstra afschrijven voor deze selectie maar voor Feyenoord misschien wel heel belangrijk was. Is niet de beste voetballer. Maar voor het team wel belangrijk.
Als hij er niet in zou staan vind ik dat helemaal prima maar wel grappig dat een hoop mensen zijn waarde voor het team niet zien.

9 juni 2021 om 16:20

Ik zit ook helemaal niet op de tour van "die wel, die niet". Het gaat me meer om de aantallen. 4 van de 11 spelers, dan moet de rest wel dusdanig slecht zijn als je als deze 4 spelers de sterren van de hemel speelden. Ik wil hier ook niet voor pleiten dat Ajax hofleverancier had moeten zijn. Iets meer evenwichtig was waarheidsgetrouwer geweest, maar ja. Dit is, zoals meerdere mensen al schrijven, fanvoting.

9 juni 2021 om 16:27

Daarom snap ik de grote verontwaardiging niet helemaal.
Ik zie ook echt wel spelers staan waarvan ik denk nou nou.
Alleen ik vind wel als mensen namen noemen of ze zeggen die was slecht onderbouw het dan wel.
Ik zou als Feyenoorder zelfs Berghuis er niet inzetten. Heeft goede cijfers maar heeft zich ook paar keer laten gaan.
En heeft ook wedstrijden 0.0 laten zien. Echter rechtsbuiten is het dan weer niet heel breed gesteld in het land.

9 juni 2021 om 16:32

4ever4ajax, in jouw reactie misschien niet, maar ik zie dit wel in heel veel topics gebeuren.

Het is trouwens niet gek dat 3 spelers bij Feyenoord een goed seizoen hebben gedraaid. Als de overige 8 een minder seizoen draait (inclusief de trainer en diens tactiek), draai je als team gewoon een slecht seizoen. Dat doet niets af aan de prima individuele prestaties van die paar spelers.

Het gaat om het team van het seizoen, niet om wie het meeste talent heeft van die spelers. Zo is Giakoumakis topscorer geworden en staat er terecht in, terwijl Malen wel de betere voetballer is

9 juni 2021 om 16:35

En dan nog, als ik er wat van vind, zullen veel anderen daar ook weer anders over denken (en terecht). Het is en blijft natuurlijk enorm subjectief (ook als er 4 Ajacieden in hadden gezeten). Ikzelf vind Vloet en Flemming naast Giakoumakis eigenlijk de beste prestaties hebben geleverd. Maar dan neem ik ook vooral mee dat ik er eigenlijk niet veel van had verwacht vooraf. Dat waren voor mij echt heel leuke verrassingen.

9 juni 2021 om 16:42

Fan voting kan uiteraard wel alleen dan weet je dat het vaak polletje kapen is.

Ik denk ook persoonlijk dat veel supporters niet eens een hoop wedstrijden van andere clubs hebben gezien. En nog eens dat een hoop supporters puur op eigen spelers stemmen.

Wat je aangeef je gaat op een gegeven moment toch naar de verassingen kijken.
Daar vind ik Gaikmakos er echt 1 van. Weet je de prestatie van een Tadic en een Berghuis worden al snel als normaal bevonden ook.

Op het eind van het liedje koop je er in ieder geval geen ruk voor. Het maakt mij nu niet trots dat er 4 van Feyenoord in staan .

Wanneer is de huldiging?

Zonder gekheid. Het kan toch niet dat je met 14 (toch?) punten voorsprong kampioen bent geworden en dat er maar 2 spelers van in dit ESPN team staan. Zoals gezegd: fanvoting is ontzettend kansloos

9 juni 2021 om 15:46

Als je puur op kwaliteit gaat kijken, dan heb je gelijk: Dan mis ik Tadic, Martinez sowieso, en op basis van de 2e seizoenshelft (en daar is Timber ook om gekozen): Alvarez en Klaassen.

Hebben ze korfbalfans laten stemmen ofzo??? Vd Streek, Geertruida, Toornstra, Senesi, die horen toch niet in dit elftal thuis.

Dit elftal wordt nog geen 3e in de eredivisie...

Na zo’n seizoen gewoon 4 Feyenoorders erin gekozen...
Vreemd, ik dacht altijd dat het verwachtingspatroon zo hoog was in Rotterdam. Blijkbaar niet

Wat mij betreft had Espn Feyenoord virtueel kampioen gemaakt het kan mij namelijk geen donder schelen omdat ik geen enkel lijstje serieus neem.

9 juni 2021 om 16:18

Bedankt voor je enorme toevoeging.

9 juni 2021 om 21:55

Neem jij dit soort lijstjes dan serieus?

10 juni 2021 om 07:45

Nope

Toonstra in het elftal van het jaar. Mede hierom is het toch onverklaarbaar dat Frank hem niet heeft opgeroepen als vervanger van Donny van de Beek. Alle gekheid op een stokkie het blijft natuurlijk een fanvoting. Goed om te zien ook dat Feyenoord een grote achterban heeft en juist daardoor altijd topclubwaardig zal zijn. Of ze in het elftal horen, tja Senesi valt te betwisten, Toornstra natuurlijk niet. Geertruida en Berghuis wel, zeker de laatste. Beide hebben ondanks een tegenvallend seizoen van de club zelf een prima seizoen gedraaid. Waarbij Geertruida een speler is voor de toekomst, dat heeft hij afgelopen seizoen meermaals laten zien.

Ik geloof zowiezo niet in dit soort lijstjes. Ik kijk naar de eredivisie als objectieve liefhebber zonder voorkeur voor een club en kan dan zelf wel bepalen wie ik goed vond en wie niet. En als ik dan een elftal zou moeten maken dan kijk ik naar de beste spelers over 34 wedstrijden. Haller zou ik er daarom niet inzetten want die kwam pas in de winterstop. Ook Bazoer zou ik er niet inzetten speelde prima maar ik heb hem alleen gezien in 532. Om maar even 2 voorbeelden te noemen

Ik vind persoonlijk dat het er ongeveer zo uit had moeten zien.
Verder heb ik geen clubvoorkeur, dus beschuldig me daar niet van !!!

Stekelenburg
Rensch
Martinez
Timber
Tagliafico
Gravenberch
Klaassen
Blind
Antony
Haller
Tadic

Je zou maar met 4 spelers hof leverancier in het elftal van het jaar zijn en dan nog met een 5e plaats komen aankakken in de Eredivisie, hetgeen je slechtste resultaat sinds 10 jaar is. Dan heeft de meest getalenteerde speler (de keeper) het nog niet eens gered vanwege te weinig speeltijd, anders had die er ook bijgezeten. Zegt genoeg over hoe serieus je dit soort verkiezingen moet nemen en in hoeverre sommige fans de spelers van hun eigen club gigantisch overschatten.

1 van de beste jokes van 2021 hahahahahahaha

Lol, Dusan Tadic de beste speler bij het beste team. Niet eens aanwezig. Berghuis die zijn ploeg meerdere keren liet zakken wel. Gakpo heeft een groot deel niet eens gespeeld.

Nou we kunnen meteen stellen dat de stemmers bij ESPN geen verstand hebben van voetbal 🙃

Hehehe ja als je het aan de fans vraagt winnen wij altijd

Naast het feit dat sommige zogenaamde Feyenoord fans alle tijd hebben om mensen te intimideren hebben ze ook nog tijd om veel Feyenoorders in het elftal van het jaar te stemmen. Volgens mij is er geen Feyenoorder die hier voor in aanmerking komt

Hahahaha.......heerlijk al die gefrustreerde reacties. lekker belangrijk zo´n niets betekende verkiezing. Ongelooflijk dat er nog wezens zijn, die hier zo overspannen op reageren, dat ze er vanavond niet van kunnen slapen en onder hun kussen gaan uithuilen. Get a life!

Bazoer had zeker in dit elftal gemoeten. Feyenoord speelde het hele jaar ondermaats dus al die Feyenoorders erin klopt van geen kant

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
B. LinssenAanvaller3413
L. SinisterraAanvaller3012
J. BijlowKeeper220
R. NelsonAanvaller212
T. JansenKeeper00
O. MarcianoKeeper120
D. RemieKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Feyenoord.

123 fans
Middenvelder, 33 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 20 mei
Barcelona wil Chelsea aftroeven in in de strijd om Sevilla-verdediger Jules Koundé. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren