Frank de Boer zoekt alsnog contact met Jeremiah St. Juste

Donderdag, 27 mei 2021 om 21:21Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 08:21

Frank de Boer en Jeremiah St. Juste hebben woensdagavond contact gehad, zo meldt De Telegraaf donderdagavond. De bondscoach van het Nederlands elftal wilde op die manier zijn communicatiefout rondom de bekendmaking van de EK-selectie enigszins herstellen. St. Juste had tot kort voor de bekendmaking van de selectie nog hoop om mee te zullen gaan, maar kreeg via een journalist te horen dat hij toch niet bij de selectie van 26 man zat.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

141 reacties (laatste reactie door houtapp)

Ik denk dat dit ook precies de reden is, waarom Frank de Boer mislukt is bij de andere clubs. Mist gewoon de communicatieskills en zal daarom ook gewoon problemen hebben om met een groep onbekende te klikken, vooral in het buitenland waar een andere cultuur heerst. Het neigt een beetje naar contractgestoord. Ik zie dit EK dan ook eindigen in een grote teleurstelling. Zonder een leider als Van Dijk en met een bondscoach die niet bepaald oogt alsof die kan functioneren als katalysator in de groep. Dan moeten wij het niet hebben van het beste team, maar van de beste spelers. Beetje jammer dat wij kwalitatief niet in de buurt komen van de top 5. Zie zelfs mindere teams met een goeie teamgeest ons nog klop geven. Gek hoe een coach een bepaalde vertouwen kan geven. Bij Van Gaal en Koeman had ik dat. Bij De Boer krijg ik weer Danny Blind gevoelens.

27 mei 2021 om 21:25

Meest waardeloze people manager ooit. Wat een afgang en dat is niet voor het eerst inderdaad. Wat een flapdrol..

27 mei 2021 om 21:58

Makkelijk om zulke woorden te gebruiken als je perfect bent. Ik vind het itt velen hier een goede trainer. Echter wordt hij nooit een succes door zijn communicatieproblemen zoals hiervoor terecht opgemerkt. Dat hij hier ook nog openlijk over gaat liegen maakt het allemaal nog veel erger.

27 mei 2021 om 22:13

Hoe kan iemand een goede trainer zijn als hij niet kan communiceren? Het is zo’n beetje de basis van iedere managementrol.

27 mei 2021 om 22:25

Kan wel, dan moet je alleen een complementair iemand naast je hebben. Dan moet die assistent die rol op zich nemen, daar is wat mij betreft helemaal niks mis mee... echter lijkt Frank zich dag nog niet te beseffen. Jammer dat de staf daarboven dat niet heeft opgedrongen, dit bleek al veel vaker een probleem.

Voor mij is het geloof er dus helaas ook echt niet ik denk ook dat een bondscoach vooral een tactische people manager moet zijn.. een Hiddink of een van gaal, beide totaal verschillend maar wel echt heel goed in het creeeren van een band onder de spelers en tactisch fantastisch

27 mei 2021 om 22:36

Maar je moet toch ook met je assistenten communiceren? Het is niet alsof er iemand naast hem staat die zijn gedachten kan lezen.

27 mei 2021 om 22:37

precies! Of zorg dan in ieder geval dat je er iemand bij zet die dat stuk voor zijn rekening neemt. "frank, hier een lijstje namen en telefoonnummers, die moet je even bellen, zo doen we dat bij de Knvb. Als je dat te moeilijk vindt, dan kan ik dat voor je doen"
Stel De Vrij breekt nu een been, dan moet ie alsnog St Juste bellen. Of doet ie dat dan ook via de media?

27 mei 2021 om 22:51

Maar wat vind je dan zo goed aan hem, 100meijer? Ik houd niet van de kwalificaties die Ducktaildo doet, maar hoe kun je De Boer in godsnaam een goede trainer vinden?

27 mei 2021 om 23:02

Ik vind zijn spelopvatying en inzicht goed. Als hij een communicatief sterk persoon er naast heeft kan hij een punten machine kweken, daar ben ik van overtuigd. Echter werkt dit alleen bij de mindere goden die meer accepteren. Ik ben bang dat hij door zijn gebrek aan bepaalde skills nooit echte vedetten kan trainen. Momenteel mist hij vooral een communicatief sterk persoon ernaast. En daarnaast vertrouwen

27 mei 2021 om 23:03

Hij heeft het bij Ajax gewoon prima gedaan. Als beginnende trainer in een zeer lastige situatie de rust bewaard en met een heel beperkte selectie en portomonnee hele goeie resultaten geboekt. Hierdoor zijn er veel mensen (waaronder ik) overtuigd dat de Boer zeker geen koekenbakker is. Ik kan niet ontkennen dat hij in de periodes erna veel fouten en verkeerde keuzes gemaakt heeft, maar de manier waarop er hier trainers afgemaakt worden is echt vaak te kort door de bocht. Van Gaal, Koeman, Advocaat, van Marwijk, Cocu, de Boer, Bosz, van Brockhorst of wie dan ook het maakt geen reet uit welke trainer van welke club. Binnen 1 wedstrijd kan je er geen klote van en moet je zo snel mogelijk ophoepelen.

28 mei 2021 om 00:23

@joecartoon: Bij Ajax heeft hij zeker goede dingen laten zien. Vooral als de tegenstander bereid was om te voetballen, heeft Ajax onder FdB heel goed gespeeld. Ik denk dat er niemand is die vergeet dat we met 10 man 2-1 van Barca wisten te winnen.

Ding is dat FdB in die tijd ook ontzettend veel fouten heeft gemaakt. Dat is op zich niet erg voor beginnende trainers, omdat zij ook de ruimte om te leren moeten krijgen. Waar je wel op hoopt is dat je (net zoals bij iedere talentvolle voetballer) een stijgende lijn ziet. Bij FdB is het echter downhill gegaan.

Imo had hij na zijn Amerikaanse avontuur beter een stap achteruit gezet. Middenmoot eredivisie trainer. Dichtbij huis, minder druk en meer ruimte om aan zijn zelfvertrouwen en kunde te werken. Toch heeft hij sportief gezien de meest belangrijke functie te pakken, terwijl we allemaal weten dat hij daar niet echt klaar voor is. Nu is de vraag of je hem beoordeelt op wat men van zijn positie als bondscoach verwacht of op zijn daadwerkelijke niveau.

Ik zie eigenlijk best wel wat progressie bij hem, want hij doet het beter dan ik persoonlijk verwachtte (mijn lat lag best laag). Toch beoordeel ik hem wel als bondscoach. Het is de positie waar hij zelf voor koos en dacht voldoende geschikt voor te zijn. Dan mag hij gerust de kritiek best ondervinden.

28 mei 2021 om 10:32

@Regulator topreactie, thanks. Ben het ook helemaal met je eens. Ik denk alleen dat de KNVB meer paniekvoetbal heeft gespeeld door de Boer te benaderen. Oudere ervaren coaches redde het niet (Hiddink, Advocaat) of er werd zeer onhandig gecommuniceerd (Ten Cate) Onervaren coaches kwamen niet uit de verf (Blind en bij de clubs Stam, van Bommel en Cocu), Rijkaard wilde niet. Buitenlandse coaches durfde men niet aan en Bosz lag nog te lang vast. Ik denk dat het van Frank geen slimme zet is geweest, maar in zijn trots en koppigheid geen nee kon zeggen tegen een baan als bondscoach. Nee, het is zeker niet de juiste man op de juiste plek op dit moment. Maar toch hoop ik zo dat hij de boel op de rit krijgt en vooral wat meer steun ontvangt. Vooral omdat we als land, zeker qua coaches, aardig niveau lijken te verliezen. De tijden dat we een grote bondscoach hadden is helaas voorbij.

27 mei 2021 om 21:27

Wat een brevet van onvermogen dit alles weer van de Boer…

27 mei 2021 om 21:36

De boer loopt overal achter de feiten aan. Totaal geen skills om een groep te leiden zowel qua aanpak als communicatie. Lijkt zijn keuzes te maken op wat er in de media wordt geroepen. Zowel bij de keuze om weghorst wel mee te nemen, babel noet mee te nemen en nu weer omdat heel Nederland valt over de manier waarop hij de afvallers informeert. Hij is niet pro-actief in zijn leiding geven maar hij moet telkens zijn eigen fouten corrigeren en herstellen.

27 mei 2021 om 21:38

Sowieso de reden 'ja ze waren er eigenlijk nooit bij'. Iemand met een beetje gevoel belt gewoon al die jongens even op, een kleine moeite.

28 mei 2021 om 07:52

Zou hij St Juste domweg vergeten zijn te bellen? Anders kan ik het echt niet verklaren. Zeker ook na wat hij op de persconferentie zei.

Wederom allemaal erg amateuristisch. Waarom kan het bij het NL elftal nooit eens vlekkeloos verlopen?

27 mei 2021 om 21:58

Smsje naar Ronald sturen dat we Frank vervangen hebben door Van Gaal over anderhalve week

27 mei 2021 om 22:02

Ja, mensen gooien altijd direct verwijten naar je hoofd als je geen vertrouwen hebt in een goed EK of WK, maar buiten de kwaliteit in de as zijn er te veel aspecten die gewoon niet goed lopen onder Frank de Boer. Het spel is stroef en moeizaam, te vaak laat hij zien te vervallen in oude patronen (waaronder het gebrek aan effectieve en goede communicatie), terwijl hij ook niet geleerd lijkt te hebben van z'n fouten. Dat zie je duidelijk terug sinds z'n aanstelling. Ik moet zeggen dat ik op zich wel heil zag in hem als bondscoach en ging er ook in met een 'open mind', maar na drie wedstrijden betrapte ik mezelf erop dat ik moeite had om iets goeds te zien. Die laatste twee zinnen; daar sla je ook de spijker op z'n kop. Je voelt 't gewoon misgaan.

28 mei 2021 om 00:04

Het voetbal is beter als onder koeman en dat zonder v dijk. Er kan helemaal niets mis gaan, want oranje is gewoon geen top team, waar je iets van mag verwachten.dat koeman een paar keer met slecht voetbal het geluk had wil niet zeggen dat je dit altijd hebt.

28 mei 2021 om 00:50

Ik geloof er dus geen ene bal van dat je met een open mind naar De Boer bent gaan kijken. Het spel is namelijk onder FdB niets minder dan onder Koeman, de resultaten zijn niets slechter. Koeman heeft ongeveer 9 maanden geleden nog aangetoond een niet al te beste people manager te zijn omtrent Suarez. Dan zou het mij echt een zorg zijn hoe Frank omgaat met mindere Goden. Het lijkt me verstandig gewoon Oranje tijdens het EK af te wachten in plaats altijd maar die totaal zinloze suggestieve onzin op te zoeken.

28 mei 2021 om 09:42

@Myvision: wat zitten jou berichten toch vaak vol met foutieve info. Daarnaast druipt de kleur bril echt iedere keer van je berichten af. "de resultaten zijn niets slechter". Koeman 11 gewonnen, 5 gelijk, 4 verloren. 55% winpercentage dus, met als toevoeging dat we van veel grote landen wonnen(volgens jou met wat geluk, maar goed, liever het geluk van Koeman dan de pech van de Boer denk ik dan). De boer heeft de stats: 4 wins, 3 draws, 2 losses. Winstpercentage van nog geen 50 procent. Maw: deresultaten zijn slechter, tegen ook nog eens simpelere tegenstanders."het spel is niks minder" is natuurlijk subjectief, maar persooblijk heb ik nog weinig gezien waarvan ik dacht: kijk dit is een toevoeging, of hier is over nagedacht.Je laatste punt ben ik het ook niet mee eens. "Het lijkt me verstandig het Ek af te wachten. Nee, het lijkt mij verstandig om de Boer alsnog te wisselen voor Koemen(als hij vrij komt). Deze man schiet in alles tekort voor deze prestigefunctie: peopleskills, tactische diversiteit, charisma, communicatie, maar bovenal succesvolle ervaringen/jobs😂.Dat jij hem dan in je stukje, bolstaand van de drogredeneringen, verdedigd snap ik persoonlijk echt geen hout van.

28 mei 2021 om 11:13

@myvision - Tja, als je met onjuiste info komt vertellen dat hoe ik naar Frank de Boer kijk, ben je eigenlijk direct al af. @gluubstertj heeft de opsomming al gemaakt betreft de cijfers, dus dat hoef ik niet meer te doen. Bovendien kun je de berichten tijdens de aanstelling van Frank de Boer teruglezen. Ik heb regelmatig gereageerd en die berichten waren veelal genuanceerd en waar ik het ook voor 'm op heb genomen. Volgens mij was ik het zelfs regelmatig eens met jou in die artikelen. Ik geloof er dus ook geen ene bal van dat jij met een open blik naar De Boer bent gaan kijken.

28 mei 2021 om 11:15

@musi26 - Sorry hoor, maar buiten 1 goede helft tegen Italie heb ik nog geen aantrekkelijk voetbal gezien. Ik zie gewoon te veel fout gaan. Als ik het mis blijk te hebben en het wordt uiteindelijk een goed huwelijk; prima, dan geef ik m'n ongelijk direct toe. Vooralsnog gaat er meer fout dan goed.

27 mei 2021 om 22:33

Naast Danny Blind ook Marco van Basten. Ook al zo'n nono op communicatief gebied. Hoewel hij als analist de laatste tijd het best goed doet.

27 mei 2021 om 23:09

Dat ben ik niet met je eens. In zijn periode als bondscoach liep de spelersgroep met hem weg. Zijn grootste fout was de situatie met Boulahrouz. Dat kostte Oranje uiteindelijk het toernooi.
Als clubtrainer ben ik het met je eens, dat was niet voor hem weggelegd.

Als nog oer dom geweest.... en veel te laat

Dit is wel weer heel lomp..

En terecht. Hoe kan je zeggen dat je iedereen persoonlijk hebt gebeld terwijl dat niet zo is? Die gast is helemaal op van de zenuwen en denkt mee te gaan als ie 2 minuten voor de bekendmaking niet is gebeld en dan moet je via via vernemen dat je toch niet mee gaat naar het EK. Amateurisme ten top!

27 mei 2021 om 23:11

Echt heel amateuristisch inderdaad. Waarschijnlijk is hij gewoon vergeten door de bondscoach. Sowieso heb ik mijn twijfels over de huidige selectie.

28 mei 2021 om 00:07

En hoe weer jij dat dit niet het geval is. Door bijvoorbeeld el ghazi? Wie zegt dat hij hem niet alsnog heeft gebeld. En wie zegt dat el ghazi zijn toestel niet op niet storen had staan, waardoor de boer hem wel een bericht moest sturen. Een foutje kan altijd gebeuren. Maar goed als koeman dit had gedaan, dan was het natuurlijk normaal.

Heel het land staat niet achter deze coach. Hoe is hij in hemelsnaam nog bondscoach?

27 mei 2021 om 21:25

Vriendjespolitiek

27 mei 2021 om 21:29

Ik had hem nooit aangenomen, maar momenteel is hij onze bondscoach en dan kan je wel steeds wijzen naar zijn tekortkomingen zoals iedereen op dit forum maar volgens mij kan je ook gewoon vrede hebben met de situatie en de man gewoon zijn werk laten doen. Ik hoop echt dat Nederland tweede wordt, want al mijn landgenoten op dit forum gun ik de winst niet tevens gun ik ze ook geen afgang van Frank de Boer waar iedereen hier zo continu op zit te wachten.

27 mei 2021 om 21:35

IKEA. Wat is jouw voorstel? Zeggen dat die het goed heeft aangepakt en het een wereldcoach is?

27 mei 2021 om 21:39

Accepteren dat niet alles van een leien dakje verloopt, en niet van elke mug een olifant maken. Bijvoorbeeld.

27 mei 2021 om 21:42

Nee, zeggen dat hij dit heel slecht gedaan heeft en niet zo sterk is op dit vlak zonder flapdrol, mafkees, waardeloos, kan er niets van en hoop dat Oranje verliest voor je laten. Hem de kans geven iig als bondscoach ipv je clubvoorkeur te laten gelden. Niet bij elke speler roepen dat het waardeloos is qua selectie en zelf geen betere alternatieven kunnen bedenken die qua niveau echt verschillen. FdB werd namelijk al afgemaakt bij zijn aanstelling, 1e interview, 1e scheet die hij heeft gelaten. Zoiets?

27 mei 2021 om 21:51

Tot nu toe geeft de boer alle redenen om ontevreden te zijn. Het is echt waardeloos buiten het veld en binnen het veld. Bij Koeman waren we ook niet allemaal positief in het begin en bij advocaat en Hiddink juist wel. De boer had de twijfels al lang weg kunnen nemen maar heeft alleen maar onvrede gesticht. Hopelijk keert hij dit tijdens het EK. Zo niet, is er de KNVB nog die ongetwijfeld gaat falen door hem dan gewoon een contractverlenging aan te bieden

27 mei 2021 om 22:08

Maar daar zijn we hier toch ook voor? We geven onze mening en beoordelen 'm op wat we te zien en te horen krijgen. Het gegeven dat het draagvlak op een toch vrij divers voetbalplatform niet zo groot is, zegt dan wel iets. We zijn met z'n allen natuurlijk niet blind. Er zijn gewoon te veel factoren die niet in zijn voordeel spreken en die fout gaan. Ook deze kwestie is natuurlijk gewoon een regelrechte schande. Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat wij net zo snel weten van het afvallen van St. Juste als hijzelf?

28 mei 2021 om 00:53

Ikea, beste post van de dag. Die zure lui waaien met iedere wind mee.

28 mei 2021 om 09:48

Myvision: slechtste post van de dag. Voegt inhoudelijk niks toe en blijft ondanks tegenvallende resultaten, spel en communicatie star staan achter de trainer(bang om ongelijk toe te geven wellicht?)

27 mei 2021 om 21:35

Spreek aub niet namens mij, ik ben onderdeel van dit land. Dat FdB niet de gewenste keuze was van velen klopt, maar nu hij er staat steun ik hem ook. Hij kwam al binnen zonder krediet en bij elk klein dingetje wat hij niet doet volgens de experts op Voetbalzone, wordt hij verder de grond in gestampt. Klaag over de KNVB dat ze met Frank om tafel zijn gaan zitten, je kan het hem moeilijk kwalijk nemen als deze eer je aangeboden wordt toch? Overigens kunnen we er nu al op wachten dat Frank over iets meer dan een maand verder afgeschreven wordt, aangezien ons spelersmateriaal ook niet zo bijzonder is. Onze voorhoede kan niet scoren, onze leider achterin doet niet mee en verder halen Wijnaldum, Depay, Blind en Dumfries (om er maar een paar te noemen) hun eigen niveau nauwelijks. Waarschijnlijk krijgt Frank straks ook nog de schuld wanneer Depay een penalty mist omdat hij een panenka wil doen. Het glas is halfvol jongens, niet half leeg.

27 mei 2021 om 21:52

Het is toch een belangrijk onderdeel van de trainer zijn werk dat spelers wel hun niveau halen?

27 mei 2021 om 22:25

Ik heb Frank hier nog vaak verdedigd, maar nu kan ik echt niks meer bedenken om hem te verdedigen. Je hoeft maar 8 mensen te bellen (of eigenlijk 7, Hateboer was zelf al afgehaakt). Toch een kleine moeite? Ik neem het de Knvb ook kwalijk, een miljoenen organisatie die weet toch dat ze blijkbaar een sociaal gehandicapt figuur voor de groep hebben staan. Zorg dan dat je iemand er naast zet die dit soort dingen oppakt?

Dat met die 4000 minuten van Donny is nog erger. Hij had in de verkeerde kolom gekeken roept zijn broertje. Al had er 10000 minuten gestaan, je weet toch wel grofweg hoeveel je spelers spelen? Als er bij Virgil 4000 minuten gestaan had, dan had ie toch ook geweten dat er iets niet klopt?

Nu maar hopen dat ie wel een team neer kan zetten. Vrees het ergste; Frank gaat niet voor een fijne sfeer zorgen waardoor de heren waarschijnlijk na 10 dagen opgebrand zijn en naar huis willen.

28 mei 2021 om 09:55

@Rutger: ik ga stuk hier haha. Een heel pleidooi houden over wat er allemaal fout kan gaan, wat er niet goed is en dat de toekomst er niet rooskleurig uit ziet, om af te sluiten met "het glas is halfvol"😂😂. Frank heeft niet de ervaring, kwaliteiten en charisma voor een belangrijke functie als deze. Dat geeft niet, maar het zou fijn om dat met zijn alle snel in te zien en te besluiten dat we na het EK(of het liefst voor het EK) snel afscheid nemen. Wellicht weer terug naar Ajax?

27 mei 2021 om 21:36

Omdat het land niet beslist, maar de KNVB...

27 mei 2021 om 22:12

Op zich lijkt het me volkomen terecht dat de KNVB de bondscoach aanstelt en niet de bezoekers van een voetbalforum. Maar dat is mijn mening.

28 mei 2021 om 00:25

Als de Knvb enigszins bekwaam was dan zeker. Vaak genoeg zie ik hier bezoekers comments posten die meer logica en kennis bevatten, dan ik ooit van de Knvb heb vernomen.

27 mei 2021 om 21:47

Ja laten we Dick advocaat alsnog bondscoach maken. Hij is communicatief niet heel sterk. Daarom hadden ze ook de filmpjes niet moeten doen en vandaag pas een persconferentie. Verder denk ik dat hij voetbalinhoudelijk meer verstand heeft dan wij allemaal bij elkaar.

27 mei 2021 om 22:03

Enerzijds heeft hij ook nooit een kans gehad. Anderzijds schreeuwen de anti mensen altijd het hardst. Zelfde met Rutte; als je social media mag geloven mag 99% van Nederland die man niet, terwijl dat in werkelijkheid waarschijnlijk nog geen 50% is.

27 mei 2021 om 22:17

Allemaal een pot nat. Geloof me als Tem Cate coach was (meer een peoples manager) dan gaf ik NL 3x meer kans als nu. Met FdB ga je niks winnen, want er is 0 chemie tussen hem en de spelers. Erg jammer voor Oranje publiek

27 mei 2021 om 23:42

Hoe kom je erbij dat er 0’chemie is? Dat hij niet de beste communicatie is wil niet zeggen dat er geen chemie is tussen hem en de spelers. Dan zou je er toch dichterbij moeten zitten om dat te weten.

28 mei 2021 om 00:08

Ik sta 100% achter de boer. Alleen mensen die anti ajax zijn (zelfs boven hun eigen club) zijn tegen de boer. De andere mensen geven hem gewoon een kans om leuk voetbal te laten zien en dat heeft hij al meer gedaan dan koeman.

28 mei 2021 om 00:55

Klopt, de anti-Ajacieden staan hier het hardste te schreeuwen. Horen we ze straks weer een jaar niet als Frank een halve finale haalt, dat is dan wel weer lekker.

Wat een puinhoop heeft die de Boer er van gemaakt zeg. Alleen al gewoon de spelers netjes even bellen om ze op de hoogte te brengen was voor de matige trainer teveel gevraagd. En dan gaat hij daar ook nog eens over lopen liegen.

Ook een belletje naar El Ghazi neem ik aan? Amateuristisch gedoe. Vroeger zou je het persoonlijk vertellen nu laf via een smsje. Hoop dat Frank de Boer wordt ontslagen dmv een sms na het EK. Wegwezen met hem

27 mei 2021 om 21:37

Had het niet beter kunnen verwoorden.

28 mei 2021 om 00:56

El Ghazi stond een interview af te geven, dus die was er blijkbaar helemaal niet mee bezig. Misschien heeft die wel zelfs een oproep van Frank gemist, weet jij veel.

Hoe moeilijk kan het nou zijn he om even een paar mensen te bellen

Ben in ieder geval blij dat hij zijn fout corrigeert en naar feedback luistert.

27 mei 2021 om 21:26

Dat zal Ronald hem vast ingefluisterd hebben. Lijkt mij nog de verstandigste van de twee.

27 mei 2021 om 22:18

Misschien Ronald maar assistant maken :-)

Triest. Echt triest.
Frank geeft mij niet het gevoel dat er een team gesmeed kan worden.

27 mei 2021 om 21:59

Frank geeft überhaupt op geen enkel gebied een goed gevoel. Het EK is niet eens begonnen en je staat al voor schut met hem als bondscoach.

28 mei 2021 om 00:14

Klopt helemaal. Er staat alleen maar iemand die de CL, de wereldbeker, de uefa cup, meervoudig kampioen in zowel binnen en buitenland. Ect ect ect ect, ja dan sta je echt voorschut.

28 mei 2021 om 00:57

Haha exact. Frank heeft meer gewonnen dan AZ en Chelsea bij elkaar😂

27 mei 2021 om 22:23

Lol dat riep ik al vanaf het begin maar nee hij was er net, geef em tijd bla bla bla en zie nu. Absurde werkwijze. Wat een amateur. Alleen nog een zure Ek meemaken en alles is compleet met FdBoer. Compleet het tegenovergestelde van Koeman. Tsja!

28 mei 2021 om 00:58

Je bent echt geweldig. Misschien moeten we hem maar eens afrekenen op zijn resultaten als trainer van Oranje. Vooralsnog zijn die niets minder dan een Koeman. Over een maandje spreken we weer, dan kan je oordelen.

Frank en communicatie, geen goede combi. Echt een oerdom figuur qua persoonlijkheid naar mensen toe. Ik vraag me echt af, waarom kun je als bondscoach niet ff één voor één alle afvallers bellen en persoonlijk bedanken voor hun inzet, toch het minste dat je kunt doen? Super lelijk en onprofessioneel op deze manier hoe dit gaat. Ik schaam me hier gewoon voor.

27 mei 2021 om 22:24

Had Mounir toch gelijk. En zo ook al die geluiden van Inter spelers e.d. Frank is echt een koekenbakker eerste klas.

27 mei 2021 om 23:32

Klopt, Mounir had ook gelijk. Overal blijkt wel dat het een stugge en vooral communicatief slechte trainer is.

28 mei 2021 om 00:03

Ja Socio werkt dat bij jou op deze manier? 5 jaar lang lopen spelers met hem weg op een enkeling na en jij koppelt zijn zijn onhandige acties nu aan het verleden van een paar spelers waar hij te maken had met meer dan een paar honderd? Mounir heeft zijn gelijk iig bij geen enkele club gehaald.

28 mei 2021 om 00:15

En al die spelers die hem geweldig vonden waren natuurlijk gek.

28 mei 2021 om 01:00

Mounir mag de schoenen nog niet strikken van Frank, maar geef hem gewoon gelijk joh. Alles wat tegen Frank is, is goed toch? Ondertussen pakte De Boer de ene na de andere prijs zonder Mounir.

Hoe moeilijk is het dan om acht spelers even persoonlijk te bellen? Pak een lijstje en trek er een uurtje voor uit... triest gedoe!

27 mei 2021 om 21:33

Nou inderdaad. Maar ik vraag me ergens ook wel af of er dan ook niemand anders van de technische staf of KNVB Frank de Boer even aan zijn jas heeft getrokken om duidelijk te maken dat dit niet de manier is. Verbazingwekkend...

27 mei 2021 om 22:25

Eens Dabor!

27 mei 2021 om 23:31

Precies dat DieGelbeReds!

Ik heb zo weinig vertrouwen in de boer, eigenlijk zouden ze hem gewoon moeten vervangen voor Peter Bosz om nog te hopen dat er enigszins resultaat geboekt gaat worden. Ook al is het kort op het ek. Maar met Frank zijn we in mijn ogen sowieso kansloos..

27 mei 2021 om 21:27

Diezelfde Bosz die haast overal juist vanwege een gebrek aan resultaten ontslagen is?

27 mei 2021 om 21:31

Diezelfde Bosz die door veel spelers erg gewaardeerd wordt wegens zijn people skills, iets dat van groot belang is bij een nationaal team. Naast de spelopvatting, want voetballen hoef je die jongens niet te leren.

27 mei 2021 om 21:31

Is wel een heel andere situatie dan De Boer en zijn clubs waar hij constant is ontslagen. Onder Bosz zie je nog een manier spelen. Behaalde toch de finale van de Europa league en heeft toch aardig gepresteerd met Bayer. Al moet ik zeggen dat hij toch moet werken aan het feit dat hij soms toch iets behoudender moet spelen. Maar naar mijn mening hebben we een grotere kans om hoge ogen te gooien op een eind toernooi met Bosz dan onze Frank die werkelijk waar bij iedere club op Ajax na heeft gefaald. En zelfs bij Ajax vond ik het de laatste jaren om niet aan te gluren.

27 mei 2021 om 21:36

Bosz zou het voor elkaar krijgen om zelfs een defensie met van Dijk, de Ligt en de Vrij zo lek als een mandje te maken.

27 mei 2021 om 21:58

toch haalde Bosz wel een EL finale met Ajax wat nog niet van het niveau was van het huidige Ajax. dan moet je toch wel iets kunnen. niet dat De Boer niks kan als je 4 keer kampioen wordt maar ik vind Bosz wel een betere coach met meer uitstraling die ook attractief voetbal speelt

27 mei 2021 om 22:07

Ben ik net je eens Japie. Als Ajacied genoot ik natuurlijk ook veel meer van het leuke kamikaze voetbal onder Bosz.

Maar ik was vooral verbaasd omdat er gezegd werd dat Bosz beter zou zijn voor de resultaten terwijl het juist bij Frank sober resultaat voetbal was en onder Bosz attractief maar zonder de gewenste resultaten.

27 mei 2021 om 22:10

Zo aardig gepresteerd dat hij bij zowel Dortmund als Leverkusen ontslagen is..

Laten we ook niet doen alsof we onderweg naar die EL finale niet een paar keer door het oog van de naald gekropen zijn omdat Bosz niet in staat was om een fatsoenlijke tactiek te gebruiken in de uitwedstrijden.

Hij heeft het bij Ajax redelijk gedaan en is daarna volgens mij overal ontslagen. Dus dat overdreven de hemel in prijzen is op bijzonder weinig gebaseerd.

27 mei 2021 om 22:17

ik prijs hem niet de hemel in. ik geef alleen aan dat ik Bosz hoger heb zitten dan De Boer maar dat maakt Bosz voor mij niet gelijk een internationale topcoach ala Klopp of Zidane en dat maakt ook niet dat ik een hekel heb aan De Boer ofzo

27 mei 2021 om 22:28

Onderste reactie was aan iemand boven jou gericht. Zal eens wat vaker @ gebruiken, excuses.

27 mei 2021 om 23:25

@origineel of ik lette niet goed op

Goed om je fout toe te geven. Toch vraag ik me af waarom er zo geprutst moet worden. Dat je er een grote show van wilt maken is al misselijkmakend maar als je dan ook nog eens mensen vergeet te informeren dan ben je als organisatie volledig ongeschikt. Maargoed, dat is niets nieuws..

Hij heeft echt de sociale skills van een dooie vis

''Woensdagmiddag zei De boer dat hij alle afvallers had gebeld" Heeft de Boer toevallig ook last van 'geen actieve herinnering'.

Jammer, ik had gehoopt dat hij alsnog contact zocht om te vertellen dat hij hem toch mee zou nemen. Een dynamische verdediger als hij kunnen we altijd gebruiken.

Off: Hoe worden de kansen eigenlijk ingeschat voor ons op het EK? Ikzelf verwacht er niet veel van. En weer op een 2014 wonder hopen is ook zo naïef....

27 mei 2021 om 21:53

Ik hoop direct na 2 duels al klaar maar ik denk de poule overleven en daarna eruit.

"9 reacties (laatste reactie door lelijk)". Dit is gewoon alleszeggend over deze situatie haha. Eerlijk is eerlijk, ik ben totaal geen voorstander van De Boer, maar ik krijg langzamerhand wel meelijden met hem. Aan alle kanten wordt aan zijn stoelpoten gezaagd. Tuurlijk draagt hij hier zelf ook soms aan bij, maar bij sommige dingen denk ik ook van dat mensen te ver gaan.

27 mei 2021 om 21:30

Het is gewoon een m***, laatste tijd overal gefaald dus de knvb maakt hem bondscoach. Letterlijk een telefoontje plegen heeft die al moeite mee, deze man zou in het dagelijkse leven echt niet mee kunnen

27 mei 2021 om 21:39

Overdrijven is ook een vak. Deze man zou ik het dagelijks leven echt niet mee kunnen? Ga je hem nu ook al op persoonlijk vlak omlaag praten? Ik ken Frank niet, maar duidelijk is dat zijn communicatie richting pers en spelers niet optimaal zijn. Maar ik durf zomaar te zeggen dat deze man 10x zoveel van voetbal weet als jij of ik, ook over het leven zelf. Dat hij St. Juste niet gebeld heeft betekent niet dat hij een m*** is of direct maar bij het onderste putje van de samenleving hoort, toch?

27 mei 2021 om 23:50

@ayoubb zoals jij oordeelt over een persoon die fouten maakt maar jij hem meteen diskwalificeert dat hij in het leven niet kan functioneren maakt jou een grotere lompe m*** dan Frank. Bizar hoe over the top gereageerd werd en wordt. Ook ik schaam me soms voor de manier hoe hij overkomt of zaken slecht verwoord of op persoonlijk vlak ernaast zit. Maar dit begon al bij zijn aanstelling in buitenproportionele hoeveelheid. Ik verdedig zijn fouten op managen van bepaalde zaken niet maar hoe hij vooral hier neergezet wordt is en past bij vele internet reacties.

Waarom gaat het dan ook op dese manier met een bellwtje.. het 2021. We hebben ons door Covid toch doorontwikkeld. Houd gewoon een grote Teams-meeting met alle kandidaten waarin je een paar minuten introductie doet en vervolgens alle afvallers in een breakoutroom gooit en hen toespreekt en alle geselecteerden in een andere room gooit die het goede nieuws van een assistent te horen krijgen. Op deze manier ben je in principe in 15 minuten klaar.

Heeft de rest van de afvallers een belletje gehad 🤔🤔🤔
Amateur eerste klas , gelijk weg doen en voor ten Cate gaan na EK

27 mei 2021 om 22:47

@krosto1 Net alsof Ten Cate al zoveel heeft gepresteerd als hoofdtrainer?
Frank de boer heeft het bij Ajax ook een stuk beter gedaan dan Ten Cate.

On: Ze zitten er echt bovenop bij Frank de Boer, alles en iedereen lijkt hem liever te zien falen dan dat we er een mooie zomer van maken op het Ek... erg kinderachtig en triest allemaal.

Het is wel een beetje gênant al die berichten die naar buiten komen, daar kan ik niet omheen, gisteren die fout bij de minuten van Donny en nu blijkbaar een speler te laat geïnformeerd dat hij er niet bij zit. Ik moet toegeven dat het beide wel een beetje lomp is. Echter is het belangrijkste dat hij straks met die jongens op het EK gaat presteren. Zolang zijn onhandigheid geen invloed op wedstrijden heeft kan ik er nog wel mee leven

Lekkere communicatie van de Boer. Dat zijn er dus 2 van de 8 die hij niet gebeld heeft. Dan nog de speelminuten van vd Beek die hij zomaar verdubbelde. Komt niet goed over.

Je mag hopen dat wanneer de KNVB dit evalueert, men tot de conclusie is gekomen dat dit alles niet de schoonheidsprijs verdiend, en het de volgende keer anders moet. Frank de Boer is een enorme kluns zoals hij dit heeft aangepakt. En bewijst maar weer dat het misschien een goede veldtrainer is, maar het coachen van een team te hoog gegrepen voor hem is.

Zou de Boer St Juste ook alsnog hebben gebeld als het niet in de media was gekomen dat hij zowel St Juste als El Ghazi niet had gebeld (St Juste zelfs helemaal geen bericht)? Ergens is het een retorische vraag want het antwoord kan ik me wel bedenken

Qua communicatie scoort de Knvb als geheel sowieso weinig punten, dit past ook wel bij de cultuur daar. Slap zooitje zeg. Een vd Looi die Sierhuis ook via een appje afdankt terwijl hij de hele cyclus aanwezig was, zo'n jongen bel je toch gewoon even. Nu ook weer. Je kan wel zeggen dat het topsport is en dat ze ermee moeten dealen, maar dit is iets structureels. En dat FdB hem nu belt is een beetje mosterd na de maaltijd.

Qua communicatie scoort de Knvb als geheel sowieso weinig punten, dit past ook wel bij de cultuur daar. Slap zooitje zeg. Een vd Looi die Sierhuis ook via een appje afdankt terwijl hij de hele cyclus aanwezig was, zo'n jongen bel je toch gewoon even. Nu ook weer. Je kan wel zeggen dat het topsport is en dat ze ermee moeten dealen, maar dit is iets structureels. En dat FdB hem nu belt is een beetje mosterd na de maaltijd.

Qua communicatie scoort de Knvb als geheel sowieso weinig punten, dit past ook wel bij de cultuur daar. Slap zooitje zeg. Een vd Looi die Sierhuis ook via een appje afdankt terwijl hij de hele cyclus aanwezig was, zo'n jongen bel je toch gewoon even. Nu ook weer. Je kan wel zeggen dat het topsport is en dat ze ermee moeten dealen, maar dit is iets structureels. En dat FdB hem nu belt is een beetje mosterd na de maaltijd.

wat een kneuterigheid weer bij de Knvb. hoe kan je zo een amateuristische fout maken?

Enige dat de Boer had moeten doen is zeggen: jongens, houd je telefoon tussen 10:00 en 12:00 in de gaten, dan ga ik je bellen. Vervolgens iedereen bellen, daarna korte personferentie/persbericht en klaar. Het feit dat zoiets simpels ontspoort, doet het ergste vrezen voor het EK

Voorkomen was beter geweest uiteraard, maar in ieder geval netjes dat hij alsnog belt. Het was gisteren toch allemaal amateuristisch. Het niet bellen van St Juste is n El ghazi, de speelminuten van Donny vd beek, en die gekke filmpjes. Hoop dat het vanaf nu wat gestroomlijnder gaat.

De Boer is echt een grap. Een houten hork die totaal niet met spelers kan omgaan, de slechtste peoplesmanager die er is. Ben je fulltime trainer van Oranje, kun je niet even 30 minuten reserveren om de acht afvallers van te voren even te bellen. Of niet weten minuten een speler heeft gemaakt. Onbegrijpelijk dat iemand die drie keer op rij ontslagen is, waarvan een keer als snelste ooit als nieuwe trainer in de EPL, zomaar bondscoach van Oranje kan worden. Krijg je eerst Danny Blind en nu de Boer. Degenen die hier voor verantwoordelijk zijn bij de knvb moeten ze ook meteen ontslaan.

28 mei 2021 om 11:22

Tja, ons kent ons en van een incapabele voetbalorganisatie kun je ook incapabele beslissingen verwachten. Wat maakt Nico-Jan Hoogma bijvoorbeeld de aangewezen persoon om mee te bepalen binnen het Nederlandse betaalde voetbal? Als FC Twente supporter heb ik absoluut een zwak voor de man, maar op basis van wat werk bij Heracles vind ik zo'n aanstelling lachwekkend. Verder was het al bekend dat Gudde best kan besturen, maar geen man is die spijkers met koppen slaat. Een functie bij de Knvb vond ik dus niet zo vreemd, maar gelijk de hoogste functie van het professionele voetbal past niet helemaal bij z'n manier van besturen. Die moet gewoon in de luwte werken aan het organisatorische vlak. Iets opbouwen, een plan van aanpak bewerkstelligen. Dat heeft hij bij Feyenoord geweldig gedaan. Verder heb ik geen idee wie er nog meer iets te vertellen hebben over het betaalde voetbal daar in Zeist, maar dat zegt misschien wel genoeg. Het is een puinhoop daar en het straalt al jaren af op het Nederlandse betaalde voetbal.

Als je de man al hoort praten... dus beter dat hij niet belt. Echt een aanfluiting en gaat er niks van bakken tijdens EK.. maar mazzel dat we tegenstanders zonder niveau zijn.

Precies hetzelfde gebeurd met el hamdaoui, wou ook niet communiceren met hem

Vind de reacties hier echt raar.Zijn we al zover dat we prof spelers die niet goed genoeg zijn voor de uiteindelijke selectie netjes moeten bellen alsof het leden van het koninklijke huis zijn? Je zit er niet bij, dat is top sport en dat zie je dan in de uiteindelijke selectie. Als je onomstreden bent en goed genoeg dan zit je er wel bijSnap alle reacties niet zo hier.

27 mei 2021 om 21:57

Serieus? Grapje zeker? Je hebt 8 spelers die gaan afvallen. Dan bel je ze toch gewoon even met een korte uitleg? Hoe onpersoonlijk is een sms sturen? Vooral als je gezegd dat je alle 8 persoonlijk hebt gebeld. Terwijl el ghazi en st juste allebei niet zijn gebeld. Deze communicatie is echt lachwekkend slecht. Maar dat past wel bij de boer.

27 mei 2021 om 22:07

Haha ja ik ben serieus. Het is gewoon weer janken om het janken om frank de boer de grond in te boren.Waarom moeten de reserves van de reserves gebeld worden dan? Je kan als reserve van de reserve verwachten dat je niet meegaat (iets net verwachtingen scheppen voor jezelf) Als je meegaat speel je sowieso geen rol van betekenis.Ik heb liever dat onze bondscoach zich focused op de 26 die wel meegaan

27 mei 2021 om 22:17

Heeft gewoon met fatsoen te maken.. Bovendien kan je het niet maken om er een paar wel te bellen en een paar niet.

27 mei 2021 om 22:21

Precies zoals origineel zegt. Het is toch veel persoonlijker en heeft met fatsoen te maken. Die spelers die zijn afgevallen komen later misschien wel weer in beeld. Echt amateuristisch om het zo te doen. Vooral als je sommige wel belt en sommige niet. Alsof hij niet 30 minuten over heeft op een dag om ze even te bellen.

27 mei 2021 om 22:30

En wat is er onfatsoenlijk aan een sms sturen dan? Je bent niet goed genoeg en dus (zakelijk gezien) niet relevant op dat moment. Dat is top sport en heeft niets met fatsoen te maken.Moet je dan bellen en het helemaal uitleggen hoe iemand niet goed genoeg is? Diegene luisterd dan ook niet meer van de teleurstelling. Tijden veranderen blijkbaar dat we anno 2021 dit als "onfatsoenlijk" [email protected] je er een paar wel belt heeft dat wellicht te maken dat je diegene wil mededelen dat ze erbij zitten zodra er een blessure komt? Dus dat ze op vakantie de telefoon in de gaten moeten houden.Voor de mensen die niet gebeld worden zou dit niet opgaan denk ik dan.

28 mei 2021 om 00:22

Wie zegt dat el ghazi niet is gebeld. Eerst een bericht en daarna rustig de tijd nemen om even te bellen.

En weer een toernooi om zeep geholpen. En dat ligt dit keer waarschijnlijk echt niet allemaal aan de selectie, die in mijn ogen echt niet zo slecht is. Dat deze man zelf profvoetballer is geweest kan je je eigenlijk niet voorstellen.

Toch ook El Ghazi maar even netjes bellen lijkt me want als hij alle afvallers gebeld heeft is het toch vreemd dat El Ghazi het heeft gehoord via SMS

Het begint bij mij langzaam te dagen waarom Babel mee moest voor "de kleedkamer". Hij fungeert dan als assistent bondscoach, waar het de Boer aan social skills ontbreekt. Babel staat tussen de jongens, de Boer ademt... tja, wat ademt hij eigenlijk uit? Knulligheid?

Tja Frank de Boer is een trainer, geen manager. Dat bleek uit al zijn vorige clubs waar hij is ontslagen ook al. People management is niet zijn beste vak.
Net als met El Ghazi is dit gewoon heel dom. Voor elke speler is het EK een droom en als je dan besluit om ze niet mee te nemen is dat een dreun, die moet je zacht overbrengen en niet op deze manier niks van je laten horen.
Frank de Boer is nu al gebaat te mislukken bij Oranje. Waardeloos ook dat de KNVB hier mee in zee is gegaan. Na Koeman een flinke achteruitgang.

Leuk dat we allemaal op De Boer zitten te foeteren en ja ik ben het ermee eens dat dit anders aangepakt had kunnen worden. Maar ten eerste is het niet alleen de Boer die hier te maken heeft maar de hele technische staf en de hoge pieven van de KNVB. Zij moeten oom tegem de Boer zeggem wat handig is en wat niet. Ten tweede laten we De Boer eerst de kans geven op het EK waar het er echt om gaat. Hij werd al verguist door sommigen zonder dat hij een wedstrijd heeft gespeeld. Het begin was niet geweldig maar laten we hem soieso gewoon de kans geven dit EK. Maarja waarschijnlijk wordt het gewoon dat als Nederland wint het de zwakte van de tegenstander of de individuele kwaliteit van Nederland is, maar als we verliezen het ligt aan de slechte tactiek van de trainer.

27 mei 2021 om 23:16

De Boer is in de 50 en heeft flink wat ervaring als speler en coach. Dit soort simpele dingen moet je gewoon weten en goed regelen. Daarover zou je geen hulp nodig moeten hebben, zeker niet voor het salaris dat hij verdient.

27 mei 2021 om 23:40

Ben ik het mee eens hoor. Maar blijkbaar vond de gehele technische staf en de KNVB het prima zo. Dus niet de fout van alleen De Boer. Maar had idd anders gemoeten en dat had de Boer ook moeten weten.

28 mei 2021 om 00:16

Kom op je hoeft het niet op te nemen voor iemand die er gewoon naast zit. Je kan als Ajacied ook gewoon zeggen dat hij hier duidelijk een fout heeft gemaakt. En daarmee basta .

Het is wel schattig dat alleen de Ajacieden hier het nog altijd voor de Boer blijven opnemen. Maar als je je clubvoorkeur gewoon opzij zet kom je tot de conclusie dat De Boer heeft laten zien dat hij niet de juiste manager is voor het Nederlands elftal. Ik ben een van de meest optimistische personen als het gaat om Oranje en dit is het eerste toernooi in mijn hele leven waar ik totaal geen lekker gevoel bij heb.

27 mei 2021 om 23:43

Zullen we hem eerst misschien wel een kans geven om wat te presteren. Het begin is zeker niet denderend en daar helpen deze kleine dingen zeker niet bij maar om hem direct af te schrijven vind ik ook wel beetje te ver gaan. Laten we eerst het EK afwachten en dan kunnen we er een beter beeld op krijgen.

28 mei 2021 om 00:26

Het is belachelijk dat mensen zo'n hekel aan ajax hebben dat ze hem beoordelen op zijn achtergrond en niet op het voetbal. Voetbal technisch heeft hij het namelijk niets minder gedaan, dan koeman. Onder de boer heb ik al een goede wedstrijd gezien met minder matriaal. Koeman had alleen geluk dat er een paar keer met geluk werd gewonnen

Wat een flapdrol is het ook.
Pak alsjeblieft je biezen na het EK, bijna heel Nederland is je al beu.

27 mei 2021 om 23:59

Nee, bijna heel Nederland is klaar met ongenuanceerde berichten op internet en socialmedia op populistische meningen en vooral het schelden, en belachelijk maken van mensen. Zeg dat je hem niet goed vind, dat zijn communicatie te kort schiet oid maar dit was al toen hij bij Ajax coach was. 5 jaar lang liepen spelers met hem weg en won hij 4 titels maar dat lag allemaal aan PSV die slecht was. Beide broertjes de Boer zijn communicatief niet sterk, zijn soms niet te volgen maar op voetbal gebied erg veel know how. Maar gedrag van de betweters hier is pas waar veel beu van zijn.

28 mei 2021 om 00:21

Haha nee joh. Mensen in Nederland vinden het juist heel leuk als je een mening hebt en ongenuanceerd bent. Maar dat terzijde. De Boer is gewoon een mislukte trainer. Het lijkt wel of je zijn periode na Nederland niet gevolgd hebt. maar dat is wel belangrijk om te benoemen. Hij is gewoon drie keer achter elkaar ontslagen. In geen enkele groot voetbal land kan je nadat je zo wanprestatie hebt geleverd bondscoach worden, behalve hiero, omdat de Knvb geleid wordt door incompetente mensen. Verder heeft dit meer met mensenkennis te maken, dan communicatie skills. Want hoe moeilijk is het om te bedenken van laat ik de spelers eerst maar bellen die afvallen. Als dat je niet lukt, ben je gewoon een flapdrol eerste klas.

Nou morgen is de persconferentie van Laporta. Dus als het even meezit dan kan Ronald Koeman het zo overnemen. En kunnen we Frank de boer niet bellen en zeggen dat hij er niet meer bij zit, maar lekker thuis mag blijven. Want dit wordt niks op het EK.

Frank is wat dit betreft toch echt een lapswans eerste klas. Communicatie skills van een dode zeehond die man

Gebrek aan communicatieskills ja..
Maar kennelijk ook last van geheugenverlies. Hij beweert namelijk dat hij ze allemaal heeft gebeld... Ook de spelers die evt. Nog in aanmerking kwamen voor jong oranje, maar de boot zouden missen als ze zouden afvallen bij het grote oranje zou zijn gecommuniceerd naar die spelers. Bleek ook niet waar te zijn.

Denk dat Edwin Evers dit beter op zich had kunnen nemen. Wat een knuppel van een manager ben je dan.

Je hoeft maar 8 (!) telefoontjes te doen van hooguit 10 minuten. Dat is anderhalf uur werk. Is dat al zelfs te moeilijk?? Zelfs je assistent kan het nummer voor je opzoeken... man man man

Hoeveel moeite is om alle 8 de afvallers even persoonlijk te bellen vraag je je toch af? Een gemiddelde amateur trainer beschikt over betere communicatieve vaardigheden dan onze bondscoach.

Wat zijn er tegenwoordig toch een hoop zure mensen in Nederland zeg! Ook ik heb weinig vertrouwen in het aankomende EK, maar om nu constant naar het negatieve te blijven zoeken en misschien nog wel triester, constant club voorkeur erbij te halen en/of te sneren naar voetbalzone leden die voor een andere club zijn, wordt het echt niet beter van. Verder betreft het hier het Nederlands elftal, lekker belangrijk voor welke club onze mannen spelen. (in 2014 hoorde ik bv niemand over de vele feyenoord spelers in de selectie) En dan nog als kers op de taart, de mensen die zelfs roeptoeteren dat ze hopen dat Nederland verliest vanwege verkeerde beslissingen, jeetje wat een zwaar leven moeten deze mensen hebben zeg. Misschien een suggestie lekker naar Duitsland te verhuizen ofzo tschusssss

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2223 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
D. BlindVerdediger40
S. de VrijVerdediger40
D. DumfriesVerdediger42
P. van AanholtVerdediger40
F. de JongMiddenvelder40
G. WijnaldumMiddenvelder43
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

Nederland
182 fans
Coach, 51 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 29 juli
Genoa heeft hevige concurrentie gekregen in de strijd om de handtekening van Sam Lammers. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren