‘Ajax is overtuigd en wil contract voor meerdere jaren verlengen’

Dinsdag, 11 mei 2021 om 14:43Rian Rosendaal • Laatste update: 17:24

Ajax ziet nog voldoende potentie in Jurgen Ekkelenkamp. Ajax Showtime komt dinsdag namelijk met het verhaal dat de clubleiding inzet op verlenging van het tot medio 2022 lopende contract van de 21-jarige middenvelder. Ajax wil Ekkelenkamp voor meerdere jaren vastleggen. Trainer Erik ten Hag is tevreden over zijn ontwikkeling, ondanks het feit dat de jonge Ajacied dit seizoen niet over een basisplaats kan beschikken.

Het is niet duidelijk of Ajax na de eventuele contractverlenging van Ekkelenkamp wil meewerken aan een verhuurperiode elders. De middenvelder werd dit seizoen al genoemd als tijdelijke aanwinst van zowel FC Twente als sc Heerenveen. In beide gevallen echter kwam een deal tussen alle betrokken partijen niet van de grond. Ekkelenkamp moet het in deze jaargang voornamelijk doen met invalbeurten bij Ajax. Zondag tegen Feyenoord (0-3 overwinning) kwam hij ook als invaller binnen de lijnen. Na afloop deelde Ten Hag nog een compliment uit aan zijn pupil.

"Hij heeft uitstekend ingevallen en deed precies wat hij moest doen", zo liet Ten Hag na afloop van de ontmoeting met Feyenoord in De Kuip weten. "Door de overlap die Ekkelenkamp maakt, trekt hij het open." De Ajax-coach verwees daarmee naar de loopactie van de invaller bij het derde doelpunt van de landskampioen. Mohammed Kudus wist uiteindelijk op aangeven van Dusan Tadic te scoren. Het was voor Ekkelenkamp in Rotterdam de 21ste keer dit seizoen dat hij in actie kwam voor Ajax.

Ekkelenkamp debuteerde in april 2018 in de hoofdmacht van Ajax en de teller staat ruim drie jaar later op 37 wedstrijden (6 doelpunten en 4 assists). Dit seizoen kwam hij tot 466 speelminuten in de Eredivisie, verdeeld over 13 duels. Daarna waren er vier optredens in zowel de Champions League als TOTO KNVB Beker. Namens Jong Ajax deed Ekkelenkamp in zes wedstrijden mee in de Keuken Kampioen Divisie.


Poll

Zie jij Jurgen Ekkelenkamp definitief doorbreken bij Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

86 reacties (laatste reactie door arends)

Logische keuze! Dit jaar helaas nog geen basisplek veroverd maar ik denk dat hij dit aankomend jaar wel zou kunnen doen mits hij goed in vorm kan raken en de kans krijgt!

11 mei 2021 om 15:01

Volgend jaar basis plaats?? En wie moet er dan uit volgens? Ik vind hem weinig toevoegen

11 mei 2021 om 15:02

Kudus en Klaassen banken voor Ekkelenkamp, genial idee!

11 mei 2021 om 15:02

Bij Jong Ajax bedoel je neem ik aan?

11 mei 2021 om 15:07

Hij gaat nooit een basisplaats veroveren en het lijkt me ook sterk dat ajax hier ooit een enigszins leuk bedrag aan over gaat houden, voor deze jongen zelf en zijn carrière misschien beter om transfervrij een overstap te maken volgend jaar naar een leuke subtopper want nogmaals ik zie het niet voor me dat iemand iets voor hem zal neerleggen.

11 mei 2021 om 15:08

ik vind Ekkelenkamp echt een enorm matige voetballer. ik denk dat hij bij pakweg een PEC Zwolle niet eens zou opvallen

11 mei 2021 om 15:13

Mwah dat wel denk ik. Maar voor Ajax komt hij gewoon echt te kort. Snap Ekkelenkamp zelf ook niet echt in deze. Je bent 22, dan wil je toch wekelijks voetballen?

11 mei 2021 om 15:17

Inderdaad Messi. Ik had wel verwacht dat hij een route ala Flemming zou nemen. Kan echt een hele leuke Eredivisie speler worden. Alleen zal die wel wedstrijden moeten gaan spelen nu.

11 mei 2021 om 15:19

Ja, maar bij Ajax doorbreken is altijd het mooiste wat er is en ik denk dat menig Ajacied die er zo dicht tegen aan zit, het nog langer (te lang?) wil aankijken. Weet overigens niet wat ik van hem moet vinden. Op eerste gevoel zou ik zeggen: niet goed genoeg.

11 mei 2021 om 15:28

@messibazoer blijkbaar denkt Ekkelenkamp van zichzelf dat hij zich in de basis gaat spelen maar ik zie het ook niet gebeuren

11 mei 2021 om 15:33

Dat denk ik net als Messibazoer ook wel Japie, komt in alle opzichte te kort voor de top van Nederland, maar bij een club als Zwolle o.i,d, zou ik hem dan graag wel zien. Zou ik hem ook eerder aanraden dan nog een jaar bij Ajax als vijfde wiel aan het wagen figureren.

11 mei 2021 om 15:43

wie weet zou hij het daar wel laten zien maar of hij daar een grote uitblinker zou zijn daar heb ik mijn twijfels bij. ik vind het een enorm beperkte voetballer. als je aan mensen vraagt wat is het meest memorabele moment dat je van Ekkelenkamp hebt gezien noemt bijna iedereen een tackle op Ronaldo. dat zegt toch eigenlijk wel heel veel over zijn kwaliteiten als middenvelder

11 mei 2021 om 15:55

Ironisch genoeg wel en zeker na 2 jaar Japie, dan zou je verwachten dat men wat meer over een speler zou kunnen zeggen, dan alleen dat iconische moment. Toch is het anders voetballen als je wekelijks speelt bij een club waar minder druk op je staat dan bij een topclub. Zeker ook als je het dan ook alleen mag hebben van een paar invalbeurten. Maar ik heb hem ook meermaals zien spelen in Jong Ajax een treetje lager, dus ik zou hem nog een kans geven bij clubs onderaan de ranglijst. Dan wil het nog wel zien met hem, maar ik snap je punt. Ik denk dat het ook een beetje in hem zelf zit. Hij is de persoon ook niet na die even een paar skills in zet. Ik denk wel dat hij van waarde kan zijn voor je team.

11 mei 2021 om 16:17

@messibazoer "snap Ekkelenkamp zelf ook niet echt in deze"

Zijn laatste contract bij een topclub. Hij weet denk ik ook wel dat hij te kort komt en hierna alleen subtoppers in NL zal spelen en met geluk een club in het buitenland (al denk ik dat zijn type speler te kort komt in het buitenland zie Siem de Jong, Klaassen en Donny).

En deze Ekkelenkamp is nog paar niveaus lager dan de namen tussen haakjes.

Nog een keer goed salaris pakken en intussen verhuurd worden aan Twente of Groningen (die dat salaris niet kunnen betalen).

11 mei 2021 om 18:56

@modric Flemming heeft nog techniek. Ekkelenkamp heeft behalve goede looplijnen helemaal niets. Vind Siem zelfs een Ronaldinho vergeleken met hem

11 mei 2021 om 16:03

Tuurlijk joh we gaan de spelers die voor hem staan in de pikorde aan de kant schuiven voor onze matige Ekkelenkamp.

11 mei 2021 om 17:09

De tekst klopt trouwens niet helemaal, Ekkelenkamp is net een maandje 21 en dus nog zeker geen 22.

Hier gaan veel leuke reactie's op volgen haha.

Als dit is om hem uit te lenen in de hoop dat we daarna nog een transfersom voor hem krijgen. Prima. Als dit is omdat ze hem echt als toekomstige 1 speler zien en hij volgend jaar speelminuten krijgt kan je je beter gewoon helemaal niet meer inschrijven voor de CL

11 mei 2021 om 16:21

@bme12 verwacht ook om een beter transfersom te krijgen. Maar staan zulke clubs in het buitenland te wachten op zo een speler?

Een Siem de Jong die echt wel paar klassen beter was, faalde ook.

Ik zie deze speler niet hoger komen dan Twente, Zwolle etc. Die gaan sws geen miljoenen betalen voor zo een speler.

Kom op, jongens. Dit is net als Dani de Wit. Je kunt nog tig keer roepen hoe belangrijk wat hij deed is, maar als we hem weg doen, wordt hij geen seconde gemist.

11 mei 2021 om 15:50

Dat hij geen seconde gemist zal worden, ben ik niet helemaal met je eens. Ekkelenkamp is bepaald geen uitblinker, maar beheerst het positiespel van Ajax wel goed en is in de basis een prima speler, hij heeft alleen niets om in uit te blinken, Ajax naar een hoger niveau te tillen of het talent om zelf veel verder te groeien. Het is met Ekkelenkamp wat het is. Een ideale 19e speler in je selectie om zo af en toe te gebruiken wanneer je belangrijkere spelers rust moet geven, maar die gaat nooit basismateriaal worden, tenzij er plotseling veel blessures zijn. Maar goed, precies daarom mag hij dus ook bij de selectie blijven. Nuttig om erbij te hebben, meer niet.

11 mei 2021 om 15:58

Je redenen die volgen op de reactie van Deem, geven precies aan waarom hij niet gemist zal worden. Het is iemand die gewoon niet uitblinkt. Dan kun je hem beter weg doen, en een veel belovend talent, waar nog wel rek in zit, de kans geven als 3e stand-in voor op het middenveld.

11 mei 2021 om 16:15

Ekkelenkamp is een speler die je prima kan gebruiken als je tegen VVV of Ado speelt, maar verder zie ik het nut er niet in om hem te houden, vind Ekkelenkamp wel 1 van de minste talenten die ik bij Ajax heb meegemaakt in het 1ste elftal

11 mei 2021 om 16:22

In dat opzicht is hij inderdaad heel goed vervangbaar, mits je ten minste een veelbelovend talent hebt dat ook minstens zo goed en betrouwbaar is. Maar als zo'n talent nog wisselvallig is, dan kan ik erin komen dat een Ten Hag toch nog steeds graag Ekkelenkamp op wil kunnen stellen als het nodig is. Ik zie ook liever een fris talent dat kansen krijgt dan Ekkelenkamp, maar vanuit de coach en het belang van het elftal kan ik het snappen.

11 mei 2021 om 18:34

Maar dat bedoel ik juist. De jeugd zit vol met spelers die het positiespel ook beheersen. Waarom dan verlengen met Ekkelenkamp? Zoveel speelt hij niet. En het is nou ook niet alsof Ajax niet zonder een, zoals jij hem noemt, 19e man kan.

Wat ziet Ajax wat ik niet zie. Niks bijzonders deze jongen. Het vergelijk met Klaassen is snel gemaakt maar deze jongen heeft alles behalve talent

11 mei 2021 om 16:50

Heeft alles behalve talent? Hij speelt gewoon bij Ajax hoor enb heeft de nodige minuten gemaakt, je moet niet doen alsof het een koekenbakker is ofzo. Ekkelenkamp lijkt me juist een prima speler voor FC Groningen. Wat Ten Hag in hem ziet? Geen idee, maar ik hem hem niet vaak zien spelen dit seizoen en heb geen training van Ajax gezien, dus dan is het logisch dat ik het niet zie.
Ekkelenkamp beheerst het positiespel wel erg goed en kan het spel lezen, maar of dit goed genoeg is voor Ajax? Ik denk het niet, maar laat me graag verrassen.

11 mei 2021 om 17:17

Ik denk dat Ten Hag een goede zes in hem ziet. Voetballend komt hij goed genoeg mee. Qua positiespel leest hij het spel goed en hij heeft ook het het nodige gogme (het Ronaldo werpen bv). Daarnaast zit het qua fysiek en loopvermogen wel snor. Dit zou toch wel om te to een moeten zijn maar een zes. Verwacht namelijk dat het makkelijker is om Ekkelenkamp te leren verdedigen zoals Alvarez dan Alvarez zijn voetballende kwaliteiten nog enorm verbeteren.

12 mei 2021 om 09:15

Daar zou je wel eens gelijk in kunnen hebben. Alvarez is een fantastische verdediger en is voetballend zeker gegroeid, maar veel beter al nu wordt hij voetballend niet. Ekkelenkamp kan verdedigend zeker nog groeien, maar of hij zo goed wordt als Alvarez betwijfel ik, dat is natuurlijk ook gewoon een talent wat deels in je moet zitten. De toekomst zal het uitwijzen, een 6 van van Ekkelenkamp maken vind ik geen gek idee.

Ik ben iets minder enthousiast dan Ten Hag denk ik, maar hij zal dan in ieder geval een jaar verhuurd moeten worden. Een speler van 22 kun je niet een heel jaar lang laten ontwikkelen met wat spaarzame invalbeurten.

Ik dacht dat Ajax klaar was met middelmaat zo lang bij de club houden. Ze begonnen eindelijk goed door te selecteren met matusiwa doekhi en De Wit bijvoorbeeld. Staat alleen maar jeugd in de weg als je dit nog een paar jaar vast legt.

11 mei 2021 om 15:03

Aan de andere kant is het natuurlijk wel beter om zo’n jongen erbij te hebben dan een jaar later a la klaiber dik 4 miljoen te betalen voor middelmaat.

11 mei 2021 om 16:19

@pascal96 Beste is helemaal niet meer spelers als Klaiber te kopen voor op de bank.

En ook niet zulke Ekkelenkampen op de bank.

Alsjeblieft laat deze jongen een paar jaar verhuurt worden aan een middenmoot in de Eredivisie. Voegt momenteel niks toe aan Ajax 1 en staat op deze manier andere talenten in de weg (Taylor, Kudus etc).

Vreselijk matige speler. Komt handelingssnelheid tekort en inzicht. Je merkt dat het niveau van het middenveld omlaag schiet als hij er in komt.

Lekker verlengen en 1 jaar verhuren aan Heerenveen als vervanging voor Schöne

Wie bij/van Ajax heeft ie overtuigd dan...? Zijn beste actie en hetgeen waar hij om zal worden herinnerd, bij mij dan, is de overtreding op Ronaldo in de thuiswedstrijd tegen Juve...

Middelmaat, maar voor op de bank prima, heeft niets gekost en zal ook weinig verdienen. Financieel gezien een goede zet

Ik snap het wel. Dit soort gasten heb je gewoon nodig als team. Iemand die nooit klaagt en er staat als het nodig is. Is het een uitblinker? Nee. Wel een speler waar je altijd op kunt rekenen en 90 minuten rent.

Ik vind het niet veel. Werkt hard, aardige basistechniek, kan een goal maken, maar helaas geen Ajax niveau. Kan zeker een aardige speler voor de subtop of middenmoot zijn.

Middelmatige speler is Ekkelenkamp. Echt zo iemand die je als Ajax niet mist en die als hij iets van zijn carriere wil maken qua speeltijd moet vertrekken. Dan schuif je gewoon wat jeugd door. Kenneth Taylor kan prima zijn rol overnemen. Dani de Wit hebben we ook geen moment gemist sinds hij weg is en als je Ekkelenkamp laat vertrekken zal dat niet anders zijn.

11 mei 2021 om 16:47

Aan de andere kant doet Dani de Wit het niet heel slecht bij AZ, had ik zelf overigens niet verwacht toen hij overstapte. Bij jong oranje doet de Wit het eigenlijk voortreffelijk, misschien had Ajax hem wel voor veel meer kunnen verkopen als hij verhuurd was aan een eredivisie club.

Zijn contract verlengen en hem een seizoen elders ervaring op laten doen kan misschien nog wel wat miljoenen opleveren zoals bijvoorbeeld bij Botman.

1 april is al 41 dagen voorbij. Wellicht de slechtste voetballer die ik in de Eredivisie heb zien spelen. Zelfs Sana heeft meer indruk op mij gemaakt en dan wil Ajax met hem verlengen? Ik vraag me echt af wat hij aan de tafel brengt.

11 mei 2021 om 15:12

Hiermee doe je Pratto echt tekort. Misschien is verhuur aan Feyenoord dan wel een optie.

11 mei 2021 om 16:03

Zou bij Feyenoord in de basis staan.

11 mei 2021 om 16:07

Sowieso is het populair geneuzel. Ekkelenkamp is natuurlijk een middelmatige speler, laat dat duidelijk zijn. Maar die 8 Engelsen die ADO vorig seizoen na de winterstop had rondlopen hadden nog 10x minder talent dan Ekkelenkamp. Ik denk bijvoorbeeld dat een Ekkelenkamp en Diemers elkaar niet veel zullen ontlopen. Nuttig voor een middenmotor, maar voor een Ajax of Feyenoord natuurlijk zwaar ondermaats.

Ik zie het dus echt niet zitten in hem. Heeft echt wel slimme loopacties enzo, maar ik zie in hem geen speler voor (de basis van) Ajax. Misschien lekker een jaartje naar een club als Twente gaan en het daar proberen?

11 mei 2021 om 15:45

Ik denk wel dat Twente er nog steeds voor open staat om hem te huren. Echter vraag ik mij af of hij een echte meerwaarde zou hebben. Twente mist vooral een creatieve middenvelder die zorgt voor aanvoer naar de aanval, is dat nou echt zijn kwaliteit?

Soms krijg je de indruk dat de bepalende mensen Ajax een blinde vlek hebben voor sommige spelers waarvan ieder weldenkende voetbalkenner bij voorbaat al weet: dat wordt 'm nooit. Fout, niet doen, alarmbellen, en toch zet men het door. Deze kan aansluiten in een lange rij voorspelbare miskopen, zoals b.v. Magallan, Bandé, Pierie, spelers met een Ten Hag verleden, etc., etc... Gelukkig is het niet mijn geld;-)))

11 mei 2021 om 18:59

Bande was wel echt goed (half jaar maar; Arsenal en United zaten ook achter hem aan) en Pierie en Scherpen snap ik nog ergens. Beide heel jong met veel Eredivisie ervaring voor hun leeftijd. Magellan onbegrijpelijk. Daar schreeuwden zelfs de Boca fans dat Ajax hem alsjeblieft moest nemen. Toch wel aanvoerder geweest en finale Zuid Amerikaanse CL gespeeld. Maar Ekkelenkamp is mij echt een raadsel.

Zag hem graag naar Utrecht komen. Maar blijkbaar is die nog belangrijk genoeg voor Ajax en trouwens te duur voor Utreg

Ik heb het gevoel dat dit simpelweg een slimmigheidje is. Ik zie het best gebeuren dat Ekkelenkamp wordt verhuurd om hem zo in de etalage te zetten. Mocht hij het ergens op huurbasis zeer goed doen kan je altijd nog overwegen om hem langer te behouden. Maar vooral om hem niet transfervrij de deur uit te laten lopen volgend jaar. De waarde van spelers die opgeleid zijn bij Ajax zijn altijd net iets hoger en Ekkelenkamp heeft inmiddels ook wel een aardig aantal minuten in het eerste gespeeld. Het zou zonde zijn om hem transfervrij weg te laten gaan als je de mogelijke opbrengst afweegt tegenover zijn salaris. Danilo komt waarschijnlijk ook te kort voor Ajax, maar heeft bij Twente wel zijn waarde opgekrikt. Uiteindelijk kan je ze altijd behouden als ze een meerwaarde blijken, zo niet dan verkoop je ze en brengt het bijna altijd wel een paar miljoen op. Scherpen, Pierie, Ekkelenkamp, Danilo, Traoré samen kunnen zomaar 15 à 20 miljoen opleveren.

Verlengen met 2 jaar, jaartje uitlenen en dan verkopen als blijkt dat hij zich niet voldoende ontwikkeld. Prima speler voor pakweg Heerenveen ofzo.

Waarschijnlijk kan hij bij Ajax meer verdienen dan bij welke club in Nederland dan ook, maar dat is ook echt de enige reden waarom hij dat moet doen. Hij staat nu al een jaar stil in zijn ontwikkeling. Hij moet wedstrijden spelen op het hoogste niveau, en dat zie ik hem bij Ajax niet doen.

Dit gaat puur een verlening worden om nog wat leuks aan hem te kunnen verdienen. Beetje zelfde schuitje als een Botman of Danilo.

Verlengen om hem nog een jaar te laten aanhaken, komt het eruit prima, komt het er niet uit, kun je nog een bedrag voor hem vangen. Op zich wel begrijpelijk dat ze het presenteren als vertrouwen, anders zou Ekkelenkamp natuurlijk zelf niet bij willen tekenen.

Ik gok op een verlenging tot 2024, zodat hij volgend jaar verhuurd kan worden om vlieguren te maken. Dan heeft hij volgend jaar nog een tweejarig contract om hem ofwel te verkopen voor een leuke som of om hem sterker terug te halen naar Amsterdam.

Dit is natuurlijk alleen omdat hij volgend seizoen verhuurd gaat worden. Zo kan het je nog 2 kanten met hem op. Of je verkoopt hem naar de verhuur of hij heeft een heel goed seizoen en je geeft hem de kans in de voorbereiding.

Zie hem volgend jaar graag bij Heerenveen! Zou daar prima passen op de 10.

Nadat het contract van Schuurs verlengd werd kijk ik nergens meer van op. Het zal allemaal wel.

Verlengen alleen om hem straks nog te kunnen verkopen anders loopt hij gratis weg, beetje logisch nadenken.

11 mei 2021 om 16:11

Je kan hem nu toch ook gewoon verkopen? Je gaat er geen cent meer door krijgen hoor.

11 mei 2021 om 17:10

Dat zou kunnen, maar wellicht gaat hij volgend seizoen écht in de etalage en dan ligt hij meerdere jaren vast.
Met een Ajax prijssticker erop kunnen ze dan misschien wel 10 miljoen vangen ipv 3 a 4 nu.

Sorry hoor maar deze jongen is 22 en nog geen vaste waarde. Kan je niet beter (ook vanuit oogpunt van hem) zeggen dat je geen basismateriaal bent en dat het voor je carrière misschien beter is om verder te kijken en lekker een jeugdspeler doorschuiven om te kijken of die wel de stappen kan maken? Zegt toch al genoeg dat een Gravenberch en Rensch volop kansen krijgt maar deze jongen niet? Gewoon verkopen en die jongen nog een carrière gunnen maar niet bij Ajax dat gaat hem nooit worden.

Ekkelenkamp moet nu echt wel spelen hoor. Ik snap dat deze jongen best voetbalintelligentie heeft, maar als je 22 bent, dan moet je spelen. Misschien leuke speler voor een jaartje voor Twente of Groningen?

Hahahaha Grap van de dag. Wie maar ook echt wie bij ajax ziet potentie in Ekkelenkamp?. Even serieus, die jongen heeft letterlijk niets toevoegend voor Ajax. Hij is al 22 en geen basisplaats, hij zit niet eens dicht tegen een basisplaats aan. Dus even serieus, wie bij Ajax zit daar te trollen met het feit dat er potentie in Ekkelenkamp zit die goed genoeg is voor Ajax?.

11 mei 2021 om 17:45

@xiii, Jurgen Ekkelenkamp is net 21 geworden. Niet dat dat heel veel uit maakt. Maar toch. ,

11 mei 2021 om 18:19

Ik ging uit van de tekst van VZ. Daar stond 22 namelijk. My bad

11 mei 2021 om 17:57

Ik vind hem anders fijn om erbij te hebben, die loopactie bij de 0-2 tegen Feyenoord getuigd wel van inzicht bijvoorbeeld. 21 jaar is nog altijd erg jong en heb het idee dat hij steeds beter wordt.

De leiding van Ajax heeft, vind ik, de fout begaan door Jurgen Ekkelenkamp in de zomer van 2020 niet te verhuren aan FC Twente. De Tukkers hadden hem er graag een heel seizoen bij willen hebben. Naast Danilo Perreira da Silva. Wekelijks speelminuten maken en wedstrijdritme krijgen op het hoogste voetbalniveau in Nederland, is essentieel voor de ontplooiing van een talentvol voetballer als Ekkelenkamp.

Dit is wel echt raar! Als je al ruim drie jaar bij de selectie zit en nog geen basisspeler bent dan is het gewoon zaak voor beide partijen om verder te kijken!

Hij is de KKD ontgroeid maar weer niet goed genoeg voor het 1e . Verhuren aan Twente waar hij in goede handen is onder Jans.

11 mei 2021 om 17:41

@janta, helemaal mee eens. Dat noemen ze een win-win-win-situatie. Oftewel goed voor Ajax, goed voor FC Twente en goed voor Ekkelenkamp.

Het lijkt me toch niet dat Ekkelenkamp dit zelf zou willen (zonder verhuur dan..). Hij komt zeker niet in aanmerking voor veel minuten, zelfs met een druk programma is het beperkt. Op zijn leeftijd zal hij toch wel willen gaan spelen lijkt me. Mensen die hem hier kapotschrijven vergeten geloof ik wel een beetje op welk niveau Ajax inmiddels zit. Dat hij zich in deze ploeg niet zomaar in de basis speelt betekent niet dat hij er niks van kan.

Ik dacht dat het hem niet meer ging worden maar hij viel mij echt positief op tegen Feyenoord. We kunnen hem er goed bij gebruiken vind ik, zit nog rek in.

Elke keer als ik Ekkelenkamp zie warmlopen, loop ik er minder warm voor. Telkens denk ik dat Ten Hag die arme jongen ook maar wat minuutjes geeft omdat hij nou eenmaal bij de selectie hoort. En dan dit bericht... ik zie met geen mogelijkheid welke potentie hij heeft.

Prima selectiespeler. Het gaat geen basismateriaalw orden, maar voor Ajax is dit gewoon een betaalbare optie om een CM te hebben die het systeem kent en niet klaagt als hij op de bank zit. Beter dan vergelijkbare kwaliteit inkopen voor de selectiebreedte. In 2 jaar wordt hij wel doorgeselecteerd.

Hij moet echt weggaan Hij moet meer minuten maken. Het best naar fctwente want daar missen ze creativiteit en weet hij 100% zeker dat hij gaat spelen. Het is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8879
2.PSV7239
3.AZ7134
4.Vitesse6114
5.Feyenoord5928
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller3414
L. TraoréAanvaller127
A. OnanaKeeper200
C. RaatsieKeeper00
D. ReizigerKeeper00
K. ScherpenKeeper20
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

2 fans
21 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 24 juni
Sam Lammers staat op het punt om Atalanta te verlaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren