Tadic door supporters van PSV opgewacht, bekogeld en uitgescholden

Zondag, 28 februari 2021 om 17:57Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 18:25

Supporters van PSV hebben Dusan Tadic zondagmiddag getrakteerd op een scheldkanonnade toen de aanvaller van Ajax op weg was van de uitgang van het Philips Stadion naar de spelersbus. Achter dranghekken hadden zich enkele tientallen fans verzameld van de Eindhovense club, die Tadic vervolgens de huid vol scholden en een voorwerp naar het hoofd van de aanvoerder van Ajax gooiden.

Bij het verlaten van het stadion werd Tadic omringd door een drietal beveiligers, die de Ajacied veilig naar de spelersbus moesten begeleiden. Zij konden niet voorkomen dat de aanvaller van Ajax iets naar zijn hoofd geslingerd kreeg. Vermoedelijk ging het daarbij om een muntstuk, waarna Tadic naar zijn hoofd greep en zichzelf in bescherming nam. De supporter in kwestie werd al snel door een agent in de kraag gegrepen, zo is te zien op beelden die rondgaan op sociale media. Er werd gescholden en beveiligers en politie probeerden er vervolgens tussen te komen.

Tadic kreeg het in de slotfase van PSV - Ajax (1-1) aan de stok met Denzel Dumfries, die provoceerde in de richting van de aanvaller van Ajax. Nadat Tadic kort daarna zijn strafschop benutte met een hoog schot door het midden van het doel, keerde hij zich direct om en liep hij richting Dumfries. De aanvoerder van Ajax werd met name door Davy Klaassen tegengehouden, maar bleef schreeuwen richting de rechtsback van PSV. Tadic bevestigde na afloop dat zijn boosheid te maken had met een poging van Dumfries om de strafschopstip onklaar te maken, voordat hij aanlegde voor de penalty in de tweede minuut van de blessuretijd.

Wow... De beelden van hoe Dusan Tadic het Philips Stadion verlaat langs woedende PSV-fans. ??

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 28 februari 2021

Nieuwe video? Hoor wat Dusan Tadic allemaal naar zijn hoofd geslingerd krijgt!!

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 28 februari 2021Gerelateerd

Meer sportnieuws

243 reacties (laatste reactie door paulr_1982)

Moet je hier nou om huilen, lachen of je schouders ophalen? Toch wel mooi als zij maandag vertellen wat zij in hun weekend gedaan 'ja, ik heb Tadic uitgescholden met 20 man'. Dan heb je denk ik wel het stoerste verhaal op de werkvloer.

28 februari 2021 om 18:08

Tja, ik heb Tadic na die goal ook voor alles en nog wat uitgemaakt voor de tv. Vervolgens schud ik met mijn hoofd, pak ik rustig een flesje bier en ben ik het kwijt. Deze gasten gaan dan een uur later naar het stadion om hem uit te gaan schelden. Ik denk dat we daar het beste maar om kunnen lachen, niet al te serieus nemen zolang ze achter het hekje blijven.

28 februari 2021 om 21:21

Ik denk dat een werkvloer totaal niet relevant is bij dit soort gasten. Of bedoel je de kapotte witte tuinstoelen in de voortuin?

Nare vent maar dit gaat tever, van spelers blijf je af.

28 februari 2021 om 18:07

Altijd weer een groep idioten ertussen... Bekogelen gaat echt te ver

28 februari 2021 om 19:58

Inderdaad, ik vind het de meest walgelijke voetballer op de Nederlandse velden, maar je blijft van de spelers af. Net zoals van politici, politie, hulpverleners etc. Gewoon naar huis gaan, tegen een blauw steentje piesen(zei mijn moeder altijd) en verder gaan met je leven.

28 februari 2021 om 20:03

Je kan bij elke supportersgroep een camera zetten. Je hebt dat elke week deze reactie.

28 februari 2021 om 23:27

Toch bijzonder hoe jij werkelijk alles recht weet te praten. Al zou je een camera bij elke eredivisie club neerzetten en je gaat kijken of supporters de uitspelende ploeg wat aan komen doen zie je 99,9% van de tijd niks, want dit gebeurd nooit in Nederland.

1 maart 2021 om 10:25

Wat doen die gasten daar? Waarom worden die niet op afstand gehouden? Overal kunnen spelers veilig van en naar hun bus, maar bij PSV zetten ze 2 hekjes neer op 5 meter afstand en denken ze dat het veilig is.

Je kan het niet goed praten.. maar ik snap de frustratie enigszins. Wat een galbak is die Tadic, en dat noemen ze dan een voorbeeld prof.

28 februari 2021 om 21:44

Tadic is een galbak, mee eens.. Maar Dumfries is minstens net zo'n galbak, vandaag ook weer telkens janken om penalty's, bij het minste gaan liggen, vervelend doen.. Wat dat betreft hadden het broers kunnen wezen

De simpele zielen uit de samenleving zijn ook wakker gemaakt. Is er geen corona protest of actie, dan gaan ze zich hier misdragen. Ik zou die soort lui ook geen supporters noemen.

Wat wil je hiermee bereiken? Jezelf voor schut zetten? Goed gedaan, dat is je gelukt

28 februari 2021 om 21:37

Hahaha, ik vraag me altijd of of dit soort types, zoals deze kale meneer in beeld, morgen ook gewoon weer naar kantoor gaan en hun normale maandagwerkzaamheden als pakweg registeraccountant weer oppakken alsof er niets gebeurd is.

De wijze waarop PSVers met dit hele voorval omgaan, is werkelijk het enige wat mij nog enige vreugde geeft vandaag. Wedstrijd was slecht, Ajax verdiende nog minder dan PSV en dan krijg je na de wedstrijd enkel PSVers die naar Ajax wijzen en de Ajacieden wijzen op hun eenzijdige kijk. Er zijn comedy shows die minder grappig zijn.

28 februari 2021 om 20:11

Ik mis het gebrek aan reflectie vermogen aan de eigen kant in je opsomming.
Misschien morgen als de emotie is weggevloeid.

28 februari 2021 om 20:41

Dan moet je er even de andere topics op naslaan, ik heb mijn mening mbt Tadic al geventileerd. Dit was het enige wat mij nog restte te zeggen na al die waardeloze discussies en reacties in andere topics. Overigens heb ik deze middag met vrij weinig emotie beleefd, ik vond de wedstrijd erg slecht, had al vrede met het verlies, totdat PSV het zelf weggaf. Ik maak uit je reactie op dat mijn reactie jou irriteert en dat mag ook, maar dat heeft verder niets met mijn emoties te maken. Mijn lachbuien om al dat gewijs zijn wel voorbij hoor en zoals ik al zei heb ik het verder allemaal vrij mat en gelaten beleefd.

28 februari 2021 om 20:44

En als je erop doelt dat ik niet reflecteer op mede Ajacieden, tja dat doe ik niet omdat ik in deze reactie alleen aangeef wat mij blij maakt en dat doen die droevige reacties van Ajacieden niet, maar die van PAVers geven mij wel leedvermaak, zo simpel is het. Ik snap dat jij emoties hebt van een minder goed weekend qua ranglijst, maar ook dat heeft verder weinig met mijn emoties te maken.

28 februari 2021 om 20:58

Shorty, ik bekijk het van een nog grotere afstand; en je reactie irriteert me niet (ik miste alleen wat). Voor mij was het seizoen al verloren voor vandaag, maar ben wel ipssed over hoe we het vandaag weggeven na een prima eerste helft. Maar -met jou- zie ik de infantiele reacties over en weer. Waar jij lacht om de Psv'ers, lach ik ook om de reactie van de Ajax aanhangers die zaken bagatelliseren en goedpraten (iets met de splinter in het oog van de ander en de balk in het eigen oog). Ik ben daar een soort van gevoelsneutraal in (ik vind zowel Tadic als Dumfries aanstellers en al voor vandaag) Voor beide kampen geldt: Ik wil niet generaliseren; er zijn er ook genoeg die kort na de wedstrijd wel reã«el kunnen zijn.

28 februari 2021 om 21:06

En als jij hier dan neertypt dat jij blij wordt van gefrustreerde Ajacieden, wat heeft het dan voor zin als een ander vraagt om reflectie? Wat valt er te reflecteren aan waar ik blij van wordt? Nogmaals ik heb al gezegd wat ik van Tadic vond, sterker nog ik heb het vaker benoemd dat ik Tadic' reactie waardeloos vond dan dat ik Dumfries' actie waardeloos vond. Mijn vraag aan jou is dan ook wat je nou precies van mij wilt door aan te geven dat het mij aan reflectie ontbreekt? Heb je die andere reacties niet gelezen, of blijven de stukjes waar die reflectie niet in naar voren komen je beter bij? Ik heb wellicht een wat confronterend irritant toontje, maar ik zie niet zo goed in wat hier nog aan te reflecteren valt. Ik zal het nog 1x voor je samenvatten hoe ik het beleefd heb: waardeloze actie van Malen die z'n kop verliest en een totaal onnodige vrije trap weggeeft. Vervolgens komt de bal in de kluts, doet Dumfries er alles aan om een goal te voorkomen en wordt het een penalty. Vervolgens denken de PSVers dat het wel geoorloofd is om het veld te vernielen in de hoop dat ze winnen, Tadic is een opgefokt mannetje die dat niet kan hebben, zich uitgedaagd voelt en vervolgens totaal buitensporig losgaat op Dumfries. In de nasleep zijn beide supportersgroepen kinderlijk en gekleurd in hun reacties, maar enkel de gekleurde reacties van PSVers maken mij aan het lachen, van die van medeAjacieden moet ik eerder huilen. Dit is hoe ik mij heel de middag al geuit heb, alleen typ ik niet alles in elke reactie overnieuw zodat er in elke reactie genoeg reflectie staat. Is het zo reflectie genoeg of waar moet ik nou in hemelsnaam van jou nog op reflecteren?

28 februari 2021 om 21:14

Overigens jezelf gevoelsneutraal noemen is natuurlijk totale larie, het is niet voor niets dat jij als Feyenoordsupporter nu een Ajacied op reflectie aanspreekt, terwijl er tig PSVers minstens zo slecht reflecteren als dat ik dit doe?

28 februari 2021 om 21:16

Ik denk dat je me verkeerd begrijpt; het ging me niet om jouw reflectie in de reactie an sich.
Ji geeft aan dat je je vermaakt over de reacties van de psv'ers ("psv'ers die naar Ajax wijzen en de Ajacieden wijzen op hun eenzijdige kijk". In die opsomming miste ik het gebrek aan zelf reflecterend vermogen (voor de duidelijkheid: van de Ajax supportersgroep, niet van het individu, zoals bv. jij), want daar kan ik me ook wel om vermaken (jij niet, zej je, je moet er van huilen)

28 februari 2021 om 21:23

@shorty 2
Laat je bevooroordeling niet je situationele oordeelsvorming beinvloeden ...

28 februari 2021 om 21:28

Maar waarom vraag je om die reflectie in een reactie van mij die puur bedoeld is om aan te geven dat er niks was om blij van te worden, behalve een beetje leedvermaak aan het einde? Moet ik dan daaronder nog zetten van "en hoewel dit me niet blij maakt, de Ajacieden doen hetzelfde"? Ik snap wel waar jij om vraagt, maar ik snap niet dat dat relevant is mbt mijn post. Als ik nou had gezegd dat enkel de PSV supporters zich als kleuters gedragen, ja dan sta je in je recht om reflectie te vragen, maar toch niet als ik enkel beschrijf wat me nog een beetje blij maakt? Ik vind het een erg vreemde reactie van je en als het niet voortkomt uit persoonlijke irritatie, dan kan ik geen enkele reden bedenken waarom je op deze reactie op reflectie vraagt. Goed mijn punt is wel duidelijk lijkt me, we kunnen nog 5 keer over en weer zo op elkaar reageren, maar dit is gewoon hoe we er beide naar kijken. Ik zal proberen in het vervolg in elke reactie die ik op voetbalzone plaats volledig uitvoerig op elke gebeurtenis te reflecteren, maar ik bied bij voorbaat mijn excuses aan voor de keren dat dit niet lukt.

28 februari 2021 om 21:30

pfff ....

28 februari 2021 om 21:32

Oh wacht even, iets wordt mij nu ineens heel duidelijk. Ben je toevallig getriggerd geraakt door het woordje "enkel"? Ik lees dat serieus nu pas terug en dat had enkele moeten zijn. Door dat ene lettertje lijkt het inderdaad alsof ik beweer dat alleen PSVers zich zo gedroegen. Haha als dat het is, excuus dan. Ik kon jouw reactie op mij even helemaal niet plaatsen, maar wel als het om dat woordje ging.

28 februari 2021 om 21:39

Ik denk nu bij 50 keer dit draadje teruglezen dat ik wel meer in je reacties verkeerd heb gelezen. Blijkbaar is het voor mij tijd om de oogjes dicht te doen

28 februari 2021 om 21:39

Zo las ik hem inderdaad en mijn 1e reactie was luchtig bedoeld dat ik juist wel om beide kampen kon lachen; daarna ontspoort onze discussie en -ook hier- zit ik voor mijn lol, dus ik dacht daarna...."laat maar"

28 februari 2021 om 21:40

@ shorty 2

Mooie zelfreflectie !!!

28 februari 2021 om 21:46

Ja volledig terecht dat je dacht "laat maar", ik moet morgen even een extra lesje begrijpend lezen oppakken. Ik kreeg het idee dat je mij persoonlijk aansprak op mijn gebrek aan reflectie, wat dus niet per se het geval bleek te zijn. Had ik dus niet zo in de verdediging hoeven schieten

28 februari 2021 om 21:47

Het is goed zo....

Amen.

Trieste supporters. Je kan beter boos zijn op Dumfries die die pingel veroorzaakt, een gewonnen wedstrijd en dan zoiets doms doen. Tadic had zich niet moeten laten provoceren, maar actie reactie. Gewonnen punt en op naar de volgende.

Ik las dat er hier Ajacieden voor kleuters werden uitgemaakt, omdat ze het voor hem opnamen. Deze actie van volwassen mensen schaal ik onder de categorie peuters. Zeer triest en kleinzielig.

Was te verwachten, het is en het blijft een engnek. Keur het alsnog niet goed, je moet van spelers afblijven ookal gedragen ze zich als een kwal. Niet PSV supporter waardig deze mensen.

Houden deze pareltjes van de maatschappij zich wel netjes aan de Covid maatregelen? Ik ben oprecht jaloers op mensen die zo'n ongecompliceerd leven hebben dat ze op zondag als een gek gaan staan schreeuwen tegen een voetballer van een andere club.

Dit doet me denken aan Bazoer die een Iphone naar zijn hoofd geslingerd kreeg.

Tja beide waren kinderachtig bezig en captain onwaardig...alleen gok ik dat ze Dumfries niet zo ontvangen.

Hahahaha zelf hoog en laag springen over hoe erg het gedrag van Tadic wel niet is, om het vervolgens vrolijk na te papegaaien... Heel bijzonder volk

Er zijn dus supporters speciaal naar het stadion gegaan voor dit. Hoe triest ben je dan...

Als volwassen mannen minimaal een half uur na de wedstrijd nog niet afgekoeld zijn, in alle emotie bij het stadion aankomen en vervolgens iemand schelden...wat een niveau.

Dat je als supporter boos bent prima, dat ben ik ook, ik vind hem een enorme engnek en ik vind ook best dat je naar hem mag schreeuwen als ie naar buiten komt gelopen, dat verdient hij namelijk ook en zou in t stadion ook zijn gebeurd, maar dingen gooien gaat echt te ver. Die jongen moet gewoon zonder bewaking naar de bus kunnen lopen, belachelijk

28 februari 2021 om 18:07

On the positieve side: het gaat nu na een teleurstellend resultaat in ieder geval een keertje niet over Rosario of Schmidt, Tadic geeft PSV een goed excuus dat ze de punten niet in eigen huis hebben kunnen houden tegen het slechtste Ajax sinds de winterstop. Ik snap de woede richting Tadic echt wel, die man heeft zo vaak nare trekjes, maar als PSV een beetje in vorm is en volwassenheid toont, dan pak je gewoon die 3 punten vandaag.

28 februari 2021 om 18:07

Respect voor je reactie. We zitten allemaal hoog in de emotie en jij houdt je hoofd koel.

28 februari 2021 om 20:06

Het kost me (nog steeds) veel moeite hoor, ik baal als een stekker en walg van het gedrag van tadic, maar we moeten wel gewoon normaal blijven doen met zn allen. Wat gescheld en geschreeuw hoort er absoluut bij, maar we moeten geen geweld gaan gebruiken.

28 februari 2021 om 20:42

Ik ben juist zeer tevreden. Engnek Dumfries was veelvuldig op zoek naar een pingel en geeft hem zelf uiteindelijk weg en kost PSV de overwinning. Ook mooi dat al het tijdrekken van PSV wordt afgestraft ipv beloond. Van die 4 minuten extra tijd is ongeveer 1 minuut daadwerkelijk gespeeld. Waardoor PSV geen tijd meer had om het smijten met kracht van Ajax alsnog af te straffen. Ik heb PSV werkelijk elke truuk zien toepassen. Zorgen voor een onbespeelbaar veld zodat het vooral een fysieke strijd wordt. Zo snel mogelijk gaan liggen in de buurt van de vijandelijke 16 om vrije trappen mee te krijgen. Zeuren om pingels, een trainer die met zijn gedrag de scheids probeert te beïnvloeden. Vervolgens zien we drie PSV ers van alles doen om Tadic uit zijn concentratie te halen, maar Tadic gaat echt te ver en is een engnek. Martinez ging echt over de schreef, maar boos zijn over de onsportiviteit van Tadic is zwaar hypocriet...

28 februari 2021 om 22:46

Maar eerlijk. Waarom zo boos op Tadic? Ik vind je reactie natuurlijk helemaal prima, maar come on, Tadic en Dumfries was toch gewoon actie reactie. Ben je ook zo boos op dumfries? Die gaat daar kinderachtig de penaltystip kapot maken en Tadic intimideren, Tadic scoort en provoceert lelijk terug. Allebei irritant. Maar allebei ook wel grappig en passend in een heetgebakerde slotfase. Ik vind het allebei aanvoerders met nare trekjes, zeker mijn eigen Tadic, en hier doen ze allebei wat ze goed kunnen: beetje stoken. Dan vond ik zelf die beweging van Martinez gekker. Die wordt niet geprovoceerd zoals Tadic.

Mag hopen dat iedereen die dit goedkeurt hier een ban krijgt. Ongelofelijk zeg. Wachten deze parels van de samenleving Dumfries ook op, of blijft het dan bij deze selectie verontwaardiging?

Ik denk dat Tadic hier alleen maar smakelijk om kan lachen. Geen beter compliment voor hem dan dat de supporters van je grote concurrent een bloedhekel aan je hebben...

Mensen hebben echt te veel vrije tijd. Dat je dat zo even bedenkt van laten we naar het stadion gaan en die gast een paar lelijke woorden toe schreeuwen. Manmanman.

*Tadic zegt iets over de moeder van Dumfries* PSV fans: “Hey, HOERENJONG.” Totaal niet hypocriet natuurlijk.

28 februari 2021 om 18:12

Over meerdere uitlatingen met ziektes maar te zwijgen. Je zou ze 1 voor 1 naar het Sophia kinderziekenhuis moeten sturen.

28 februari 2021 om 18:20

Omdat het eigenlijk net kleine kinderen zijn of voor hun gescheld?

Ben benieuwd hoe de psv supporters naar hun eigen captain aankijken die a. Een pingel veroorzaakt, b. De penalty stip sloopt en c. Als eerste de woordenwisseling start met Tadic?Dit niet om Tadic vrij te spreken van kinderachtig gedoe maar eerder om te zien hoe objectief men is

Wat een schande zeg, ze houden geen eens 1,5 meter afstand!

Maaskantje had weer een uitje? Man wat laten die lui zich ieder jaar weer kennen bij die spelersbus zeg. Sta je daar als complete nietsnut van eind 40/ begin 50 jochies van begin en eind twintig uit te schelden

Dit zijn dus taferelen die PSV moet voorkomen. Geen één reden dat spelers belaagd worden. De bezoekers moeten rustig weg kunnen gaan zonder dat het thuispubliek zo dichtbij komt.

Wat een trieste bende daar in Eindhoven. Zulke supporters verdienen het ook dat ze eind februari Europees, voor de beker en (zo goed als) voor het kampioenschap zijn uitgeschakeld. Wat een leeghoofden !!! Brainport is hier duidelijk niet van toepassing.

28 februari 2021 om 19:45

Even een geheugensteuntje: van welke clubs mogen ook alweer de supporters niet naar uitwedstrijden van elkaar? Supporters ellende al sinds de 70-er jaren en dan leeglopen over een incident bij Psv? Tamelijk hypocriet lijkt mij.

28 februari 2021 om 20:04

Hij heeft het specifiek over deze supporters en jij haalt er iets anders bij? Praat je het soms ook goed?

28 februari 2021 om 20:21

Kijk twee posts lager. Daar staat dat ik een hekel n geweld heb. Deze reactie heb ik later geplaatst.

Supporters zouden helemaal niet zo dichtbij mogen komen.

Ik heb echt een bloedhekel aan elke vorm van geweld, dus dit hoeft van mij ook niet.
Tuurlijk kun je dit nuanceren want Tadic haalt bij iedereen het bloed onder de nagels vandaan en als je dit in Zuid Amerika gebeurt vinden we het prachtig.
Ik denk dat ze in Zuid Amerika hier om moeten lachen. 20 mensen en een gooit wat? Amateurs denken ze daar.
Maar goed, ik hou niet van Tadic, maar ook niet van deze actie.

Stelletje gekken. Dit is nooit de oplossing, hoe ergerlijk het ook was. Zorg dat die fantastische aanvoerder geen penalty veroorzaakt en hij zelf niet begint met roepen en de stip onklaar te maken. Helaas heeft bijna iedere club zo’n stel gekken in de supportersschare.

Die scheldkanonnade vind ik niet erg, waarvan ik zeker weet dat Tadic daar niet wakker van ligt; maar proberen een speler fysiek pijn te doen is natuurlijk te bezopen voor woorden. Als ze die persoon kunnen opsporen lijkt mij een stadionverbod op zijn plaats.

Treurig, treurig volk! Zag je al een beetje aankomen na wat de PSV fans sinds de uitschakeling uit Europa en de fiasco rondom Ihattaren allemaal aan het roepen zijn. een groep van de PSV supporters zijn de weg kwijt. Dat kon je hier op Voetbalzone al een beetje merken.

Er moet van alles geburen in Eindhoven. Niet alleen met de spelers, de coach en en zijn staf, maar ook de fans. Iemand moet opstaan daar even de harde waarheid vertellen tegen deze groep mensen.

Ik begrijp deze mensen wel. Het is bijna maart en hun club speelt nergens meer voor. Dan komt de legendarische Tadic langslopen en is dat het laatste moment om je emotie nog even te spuwen. Daarna duurt het weer een half jaar of jaar dat de Godenzonen weer langs komen.

Tja, Tadic kan niet zo veel zeggen over de scheldkanonade, ze gebruiken dezelfde bewoording die Tadic gebruikte. Je schiet er allemaal niet zo vele mee op joh, ga lekker naar huis, geef je gezin wat aandacht ofzo.

Crapuul. Zwakzinnig achterbuurtvolk. Janhagel. Tuig. Dat je baalt dat je club thuis niet weet te winnen (van Ajax) is begrijpelijk, maar dit?

Altijd wel amusant om amoeben tekeer te horen gaan
Maar dat je dingen gaat gooien naar mensen of spelers gaat echt veel te ver!

Ik zie hier ook mensen zeggen terecht dat het gebeurt, maar die zijn niet goed in hun hoofd als je dat goedkeurt.

Tadic is een strijder die elk team heel graag erbij wilt hebben. Woorden als engnek zijn gewoon pure frustratie omdat hij koelbloedig en goed is...alweer ik geloof 16 penalty's achter elkaar raak.

Ja soms reageert hij flauw of kinderachtig...zoals vandaag...maar Dumfries doet dat net zo. Dumfries kan zijn frustratie gewoon niet de baas omdat ze weer dreigen met lege handen te komen staan. Dan gaat hij dit soort dingen zeggen en doen.

Allebei kinderachtig gedrag en frustraties van beide. Nergens voor nodig. En ja de frustratie bij de PSV supporters wordt weer steeds groter. Dat begint vooral bij de ploeg en trainer zelf. Kijk daar eerst eens naartoe!

Het slechte nieuws moet nog komen. Door het wegvallen van prijzen zal er gesnoeid moeten worden omdat er groot begrotingstekort aan zit te komen . Gebrands heeft in januari een schot voor de boeg gegeven.

Wat mij wel opvalt in deze discussie zijn de grote woorden die gebruikt worden door supporters van clubs die al vele jaren geen uitsupporters meer mogen meenemen naar de onderlinge wedstrijden omdat de supporters elkaar liever afslachten. Prima hoor om 20 supporters van PSV te veroordelen, maar kom op jongens, dat is van een heel andere orde dan waar we het bij Feyenoord en Ajax over hebben. En dat al vanaf pak ‘m beet de 70-er jaren? Zoals ik hierboven al heb gezegd ben ik tegen geweld, maar wel alles in proporties blijven zien he?

28 februari 2021 om 21:16

Nou omdat wij net als jullie ook een stel malloten als supporters hebben mogen wij geen geweld meer veroordelen? Ajax heeft ook echt een stel hersenloze hoor, net als Feyenoord, Psv, AZ, FC Den Bosch, Harkemase Boys. Elke supportersschare heeft een achterlijk deel en een groot fanatiek leuk deel.

28 februari 2021 om 21:33

Dan heb je mij verkeerd begrepen. Ik val over de grote woorden die worden gebruikt. Mijn Opa zei altijd: haal de balk uit je eigen ogen voor je een splinter bij de ander wil weghalen. Ik herhaal nog maar een keer: ik heb een hekel aan geweld.

1 maart 2021 om 09:56

Volgens mij reageert iedereen op basis van de actualiteit en daarin komt PSV er op dit moment niet zo best uit. Door supporters werden met muntjes gegooid, veelvuldig werd er met ziektes geslingerd, alsmede werd een Ajax speler onheus bejegend. Denk daarbij ook nog dat dit selectief groepje daar in deze tijd niets te zoeken heeft.. Enkel en alleen terecht dat men hier veroordelend op reageert.

Die kale vent staat mooi op beeld met z'n gescheld. Morgen weer lekker naar kantoor en doen alsof er niets gebeurd is? Wat een kneuzen.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax7266
2.PSV6134
3.AZ6128
4.Vitesse5618
5.Feyenoord5429
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller2814
L. TraoréAanvaller127
D. KotarskiKeeper00
A. OnanaKeeper200
C. RaatsieKeeper00
D. ReizigerKeeper00
K. ScherpenKeeper20
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

243 fans
Middenvelder, 32 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Ajax 28 14 1 0
2019/2020 Ajax 25 11 1 0
2018/2019 Ajax 34 28 4 0
2017/2018 Southampton 36 6 4 0
2016/2017 Southampton 33 3 4 0

In de wandelgangen

Vrijdag 16 april
Jack Grealish heeft een vastgestelde afkoopsom in zijn contract bij Aston Villa en Manchester City is komende zomer bereid om het bedrag op tafel te leggen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren