PSV reageert op Instagram op verbanning van Mohamed Ihattaren

Zondag, 28 februari 2021 om 13:41Dominic Mostert • Laatste update: 14:55

PSV heeft een verklaring gepubliceerd over het ontbreken van Mohamed Ihattaren in de selectie. De aanvallende middenvelder behoort zondagmiddag niet tot de spelersgroep voor de topper tegen Ajax. Bij de publicatie van de opstelling op Instagram plaatst PSV een reactie waarin de keuze wordt toegelicht.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

177 reacties (laatste reactie door falcao1984)
28 februari 2021 om 13:47

Wel? Ik kan het eigenlijk wel begrijpen. Als je op die leeftijd denkt dat je een van de sterkhouders bent maar je laat het niet zien dan moet je doorpakken. En niet je kont tegen de krib gooien.

Die is 100% weg na dit seizoen. Daar gaat je kapitaal PSV..

28 februari 2021 om 13:48

Niemand is groter dan de club, ook Ihattaren niet. Ik heb Ihattaren lang verdedigd, maar hij laat dit jaar zien dat hij niet over een geweldige mentaliteit beschikt. Hopelijk veranderd dit nog, maar anders gaat hij ook minder ver komen in zijn carrière. Misschien is het ook beter dat hij deze tegenslag nu krijgt, dan over 5 jaar. Ik denk wel als Ihattaren laat zien, dat hij weer echt wilt. Schmidt hem in genade neemt.

28 februari 2021 om 13:58

Jullie vergeten allemaal zo makkelijk dat die jongen vorig jaar op 18 z’n vader is verloren, steun die jongen nou gewoon. In dit geval lijkt eerder Schmidt zich te groot te voelen voor Ihatarren

28 februari 2021 om 14:02

Wat een onzin, hij heeft alle steun van de club, trainer en supporters gehad. Alle ruimte. Maar hij laat het keer op keer afweten. Toch bijzonder dat dit in verleden met Labyad, Bakalli en Aissati ook misging. Waar zou het toch aan liggen?

28 februari 2021 om 14:04

Moet je telkens z'n vader erbij halen?
Mo is 19 en is volwassen genoeg om te moeten weten hoe een prof zich zou moeten gedragen.
Met een peperdure auto op zo'n leeftijd en z'n maniertjes op Social Media laat hij nu al bijna een jaar z'n ware aard zien.
Als hij daar nu prestaties tegenover zette dan was het nog te accepteren, maar helaas doet hij dat niet, en kan niet tegen kritiek klaarblijkelijk.

28 februari 2021 om 14:05

Wie zegt dat die jongen niet gesteund wordt? Ergens wordt het ook tijd dat ie zelf na gaat denken. Hij moet presteren en het laten zien. Als hij zijn best doet komt dat vanzelf wel. Heb alleen het vermoeden dat zijn best doen al moeilijk is voor hem op dit moment. Dan kan je als trainer niet veel anders dan dit doen.

28 februari 2021 om 14:09

Onzin, PSV heeft hem alle steun gegeven, is geduldig geweest, maar dit gaat gewoon ten koste van de club. Het is overduidelijk vrij rumoerig in Eindhoven, je bent net uitgeschakeld, t gaat niet goed in de competitie en er zit druk op de positie van de coach. Dan kan je niet maanden land hem blijven aaien en alles door de vingers zien. Mo is nog een jochie, maar hij moet eens wat volwassener worden anders gaat hij het niet redden

28 februari 2021 om 14:15

Ik ben het hier helemaal met BME eens. Geef Ihattaren de ruimte om zich te ontwikkelen en sturen hem, dan wordt het een hele grote.

28 februari 2021 om 14:18

Steunen betekent niet alleen maar zomaar alles toelaten wat die jongen doet. Zo iemand heeft ook gewoon wat discipline en sturing nodig, juist in zo'n periode. Maar belangrijker nog is dat hij uiteindelijk ook iets oppikt van wat hem aangereikt wordt...

28 februari 2021 om 14:20

Wat een werkelijk waar tenenkrommend slecht antwoord op mijn vraag. Jij zegt letterlijk “in dit geval lijkt Schmidt zich te groot te voelen voor Ihataren”. Nu dan weet je dus wat er in dit geval gebeurd is lijkt me? Of zeg je gewoon wat? Geen idee trouwens waarom je zijn vader erbij haalt want die heb ik niet eens genoemd.

28 februari 2021 om 14:26

@GhostNL, Wat boeit die auto nou weer? Vind dat van social media ook wel meevallen. Lijkt alleen niet alles te geven tijdens trainingen en overgewicht na de zomer. Dat vind ik kwalijker.

28 februari 2021 om 14:29

@RickertBiekmans Aan het feit dat spelers als een Rosario meer gewaardeerd worden tegenwoordig

28 februari 2021 om 14:35

@ackaka Het geeft aan dat Mo op z'n 18e al het idee had dat hij het mannetje is. Memphis had hetzelfde bij Man U toen hij in een Rolls kwam rijden die zelfs Rooney niet had.

Mo is met z'n voetjes niet meer op de grond en dat vertaalt zich ook in het afgelopen jaar. Geen kritiek kunnen dulden, en op Social Media flirten met o.a. Ajax. Maar goed ieder z'n visie natuurlijk.

28 februari 2021 om 14:39

Het is natuurlijk niet niks als je je vader verliest, maar kom op, ... meneer kan ook met een grote dure auto die gekocht heeft op de foto, te dik terug komen uit het zomer reces en prestaties van de concurrent feliciteren op het moment dat hij zelf niks presteert bij zijn eigen club Psv. Gevalletje zeer slechte mentaliteit en die zien we via een verkeerde clubkeuze in het buitenland terug in de eredivisie terug bij eeb PEC of zo.

28 februari 2021 om 15:17

Eh..psv?

28 februari 2021 om 20:10

Als hij steun wil moet hij ook geen jaar wachten met bijtekenen en overal moeilijk over doen. Samen betekend van 2 kanten en investeren in jezelf.

28 februari 2021 om 13:51

@unam pumas iemand waarvan waarde 40+ miljoen werd geschat, gaat nu voor hooguit 8 miljoen weg.

28 februari 2021 om 14:02

Op basis waarvan dan 40 miljoen ? Heeft in totaal 8 goede wedstrijden gespeeld in 2 jaar tijd ,en is alleen maar minder geworden En nu zelf fysiek en mentaal niet meer in staat om elke wedstrijd volle bak te gaan.

28 februari 2021 om 15:21

8 miljoen? Dat zou echt van de zotte zijn, zo veel geld voor iemand die geen mentaliteit heeft en 5wedstrijden leuk heeft gespeeld. PSV mag met 2miljoen al heel blij zijn.

28 februari 2021 om 20:04

@baradona ja idd. Behalve Lang en Koopmeinders is ieder andere speler troep. Die jonge speelde goed in de topper tegen Ajax maar ook Europees. Staat niets voor niets in lijst met grootste talenten. Of denk je dat ze hem hebben opgenomen omdat hij aardig is? Het is een jonge gast, waarom mag hij mentaal het niet zwaar hebben? Nieuwe coach en zijn spel past niet in tactiek. Word niet obv zijn kwaliteiten gebruikt. Welke mentale issues heeft hij allenaal volgens jou? Bij lang -ik leef voor grote wedstrijden - die wat ouder was, moesten we accepteren. Verder kijken. Wat heeft Ihattaren exact gedaan?

28 februari 2021 om 13:53

Krijg je met die ventjes die steeds eerder denken dat ze al wat zijn. Discipline en teamgevoel is steeds verder te zoeken.

28 februari 2021 om 13:57

Welk kapitaal ? Alsof er ook maar 1 topclub zit te wachten op een te dikke luie tiener met gedragsproblemen , gewoon Bakalli 2.0. Hoeveel echt goede wedstrijden heeft hij nou gespeeld ? Werd in het begin enorm gehyped en hij is er in gaan geloven. Nederlands elftal kreeg hij zelfs cadeau omdat hij een dubbel paspoort heeft. Een dubbel paspoort betekend trouwens niet dat hij voor 2 personen moet gaan eten., wie gaat hem dat vertellen.

28 februari 2021 om 14:23

En al de zo veelste waar het bij gebeurd binnen PSV, wanneer zij al die "moeilijke" talenten aan praat hadden gehouden hadden ze er op dit moment (waarschijnlijk) zo veel beter voor gestaan. Je zou toch denken dat ze daar leerling uit halen. Blijft daarna toch de ham vraag, ligt het aan PSV of aan deze talenten.

28 februari 2021 om 14:36

Denk niet dat het persé aan PSV ligt, elke club heeft dit soort gevallen. Het is meer een mentaliteitsprobleem van de betreffende spelers. Denk dat social media hierin een rol speelt, want de spelers krijgen op erg jonge leeftijd al zoveel aandacht terwijl ze emotioneel nog niet volgroeid zijn en er niet mee om kunnen gaan.

28 februari 2021 om 14:41

Ihattaran presteert ook bijzonder weinig. Op dit moment verdient hij geen basisplaats bij PSV en eigenlijk heeft hij zijn eerdere selecties voor Oranje al helemaal niet verdiend. Zo nu en dan een mooie actie en daar blijft het dan ook wel bij. Weinig dynamiek, weinig doelpunten, weinig assists en zelfs weinig 'voorassists'. Kortom: hij levert veel te weinig. Labyad presteerde echt veel beter in zijn laatste jaar bij PSV dan Ihattaran nu doet.

Alles duidt erop dat hij gaat vertrekken. Erg jammer, zijn mentaliteit lijkt toch niet helemaal optimaal.

28 februari 2021 om 14:09

Als je als club zo'n overduidelijk statement afgeeft namens directie, staf en spelersgroep dan gaat het inderdaad niet om 1 of 2 incidenten maar over een langere periode. Dit statement is heel veelzeggend over de mentaliteit van Ihattaren dit seizoen.

28 februari 2021 om 14:35

Z’n Instagram gedrag heeft er ook mee te maken en naar mijn mening wordt dat veel te veel opgeklopt

28 februari 2021 om 15:25

Daar maakt hij het zelf naar. Hij kan Brobbey ook gewoon een appje sturen. Waarom moet dat allemaal openbaar?

28 februari 2021 om 20:07

@falcao kom op, waarschijnlijk wijst 1984 naar jouw geboortedatum Grow up! Het is een tiener opgegroeid in digitale tijdperk. Hij vond het leuk om zijn vriend te laten shinnen. Gedraag je man. Sta er boven.

1 maart 2021 om 11:51

@mrkrillin
Als topsporter heb je nou eenmaal met beeldvorming en framing te maken. Of je dat nou leuk vindt of niet. Het is onderdeel van je vak. Auto, overgewicht, interviews, lichaamstaal, social media, prestaties. Allemaal radertjes die de beeldvorming bepalen.

Je kunt wel talent hebben, maar als het in 't koppie niet goed zit heb je er weinig aan. Jammer.

28 februari 2021 om 14:23

Bij Ihattaren wil ik nog niet zo ver gaan dat hij een slechte mentaliteit heeft. Hij lijkt mij een jonge speler die zijn draai even verloren is en zoekende is naar een manier om dit terug te vinden. Ik heb niet de indruk dat hij onwillend en rebels is. Ook eerder dit seizoen accepteerde hij dat de trainer hem uit de ploeg hield en heeft hij keihard gewerkt om fitter en beter terug te komen. Er zit daarom denk wel veerkracht in hem, karakter om hier weer bovenop te komen. Alleen onder Schmidt gaat dat waarschijnlijk niet meer lukken.

28 februari 2021 om 14:28

Ligt ook wel een beetje aan de begeleiding. Weet niet hoe die eruit ziet en hoe dat verder in zijn werk gaat bij PSV maar het ligt niet volledig aan zo'n jongen.

28 februari 2021 om 15:12

Je weet niet hoe de begeleiding eruit ziet, maar je bent wel zeker van dat het ook aan de begeleiding ligt? Lekker oordelen zo.

28 februari 2021 om 15:28

Nee ik weet niet hoe zijn begeleiding eruit ziet maar het ligt niet alleen aan hem zelf. Hij is jong, net zijn vader verloren en daarnaast waarom had hij geen problemen onder van Bommel? Na het overlijden van zijn vader heeft hij wellicht andere begeleiding en ook nog de trainer weg die blind vertrouwen in hem had. Daarnaast heeft elk jong talent wel een dip gehad in zijn carrière

Tja weet niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Dit klinkt in ieder geval niet goed. Ben benieuwd waar dit eindigt.

Hij speelde donderdag toch niet?

28 februari 2021 om 13:57

zyotto mogelijk in de war met Rosario. Snap ook niet wat voor inzet hij donderdag niet getoond had.

28 februari 2021 om 13:57

Nee zat de hele wedstrijd op de bank

28 februari 2021 om 14:06

Vraag me dan oprecht af wat hij gedaan of gezegd heeft. Weinig inzet en discipline zeg je niet zomaar over een wissel.

28 februari 2021 om 14:16

Gaat er dan toch juist om hoe hij met die rol als wissel omgaat. Dat hij niet ingebracht is, zal dan ook wel een reden hebben.

28 februari 2021 om 14:37

@Zytto, misschien heeft het te maken met zijn likes op Instagram?

Die gaat niet meer bijtekenen, zoveel is al wel duidelijk. Lijkt mij een uitgelezen kans voor Ajax of misschien wel een Feyenoord om Mo voor een gereduceerd bedrag aankomende zomer op te halen. Want dat het een toptalent is, dat kan iedereen zien. Mijn gevoel zegt trouwens dat hij misschien wel met Ajax in gesprek is of met zijn hoofd bij Ajax. Hij flirt openlijk met deze club.

Tja het is nu het hele seizoen al kommer en kwel met deze jongen. Ik ben geen fan van Schmidt maar als je het gewoon laat zien op de training kan niemand eromheen je op te stellen. Zeker gezien zijn talent, hij maakt er dus zelf gewoon een potje van en dat is vooral jammer voor hemzelf gezien het aankomende EK.

Dit komt gewoon door de media. Alle praatprogramma's staken ineens veren in zn reet omdat ze een hekel hebben aan de trainer. Ihatarren voelde zich ineens het mannetje door alle steun. Maar hij heeft nog niks laten zien dit seizoen en loopt alleen maar te flirten met ajax.

Wat mankeert die jongen toch, waarom kan hij geen inzet tonen? Grappig trouwens dat in elke topic dezelfde comments staan met "kom maar naar Ajax ". Ik geloof niet dat PSV Mo naar Ajax laat gaan tenzij Ajax een recordbedrag wilt betalen, deze jongen gaat gewoon naar het buitenland en dan horen we er nooit meer wat van. Zonde.

28 februari 2021 om 13:52

En hoeveel geld willen ze er voor vragen dan als hij niet speelt of zo in de pers komt..

28 februari 2021 om 13:58

@aguero maar welk inzet? in statement gaat om donderdag. Hij was ziek. Hoe kan hij dan geen inzet tonen

28 februari 2021 om 14:07

Hij was niet ziek, hij zat op de bank

28 februari 2021 om 14:08

Hij zat donderdag op de bank. Als je op de bank zit hoor je je team te steunen. Ik kan me voorstellen dat als Ihatarran daar met een chagarijnig gezicht heeft gezeten pf bijv. Er met de pet naar heeft gegooid met het warmlopen dat Schmidt en de rest van de staf daar niet van gediend zijn.

28 februari 2021 om 14:10

Als zijn contract afloopt heeft psv weinig te zeggen

Ik had erg gehoopt dat Ihattaren de Afellay-route zou volgen, zeker toen laatstgenoemde vorig seizoen terugkwam en ik hoopte dat hij een mentor zou zijn voor Mo. Laatste maanden lijkt het echter een Aissati, Labyad en Bakalli scenario te worden, heel jammer.
Overigens ben ik benieuwd hoe de rol van Afellay hierin is, die na zijn gedwongen vertrek (omdat Schmidt hem niet nodig dacht te hebben) behoorlijk aan het afgeven is op de trainer.

Uit dit blijkt dat het team ook behoorlijk klaar met hem is. Dan is het gewoon passã©. Dan kan iedereen wel de schuld geven aan Schmidt, maar ik geloof dat PSV hem alle mogelijkheden gegeven heeft om na het overlijden van zijn vader zowel fysiek als mentaal weer op niveau te krijgen. Dat eerste is redelijk gelukt, dat tweede leek ook te zijn gelukt maar uiteindelijk toch niet. De schuld ligt dan bij hem, hij is mentaal niet sterk genoeg om nu bij PSV te spelen. Dan is het denk ik beter voor alle partijen om gewoon afscheid van hem te nemen. Uiteindelijk is niemand groter dan de club en getuige dit statement laat hij iedereen bij de club in de steek. Ik hoop echt dat hij het nog op de rit krijgt want ik vind hem een fantastische voetballer, maar als het tussen beide partijen niet botert moet je gewoon afscheid nemen van elkaar.

28 februari 2021 om 14:00

@ruben wat voor inzet toonde hij donderdag niet? zie statement vd club

28 februari 2021 om 14:09

Blijkbaar heeft hij zich als reservespeler niet professioneel gedragen. Hij zat 90min op de bank. Misschien kwam hij ongeïnteresseerd over ofzo. Kan ook heel vervelend zijn voor de ploeg natuurlijk.

28 februari 2021 om 14:09

Opwarming, trainingen naar aanloop van het duel, de tactische voorbereiding op de wedstrijd zelf,... er zijn zoveel mogelijke dingen.

Ik vind het goed om te zien dat PSV zich zo opstelt - Mo is jong, en zal hier hopelijk van leren. De vorige keer dat hij hard werd aangepakt, vocht hij zich ook terug. We vergeten vaak dat hij nog jong is - hem met fluwelen handschoenen aanpakken puur om zijn talent is dan ook niet wenselijk.

En voor alle "kom naar Amsterdam" comments - die gaat in Ajax al helemaal niet behandeld worden zoals 'ie zou willen - snap ook totaal niet hoe dit realistisch zou kunnen zijn

A) als ie verkocht wordt, gaat psv 'm niet naar ajax laten gaan
B) als ie transfer vrij gaat, dan staat er een waslijst aan clubs klaar om hem in te lijsten, voor een bedrag dat Ajax simpelweg niet zal gaan betalen - dit lijkt me dan ook zeer onwaarschijnlijk. Als ie bij Ajax terechtkomt, dan zal dit wellicht gebeuren via een omweg in het buitenland, maar linea recta zie ik dan ook echt niet gebeuren.

Hard werken verslaat talent als talent niet hard werkt. Doei.

Nu is die jongen het toch echt voor zichzelf aan het verpesten. Stel dat hij graag naar Ajax zou willen, dan zullen Ten Hag en Overmars toch ook niet heel enthousiast worden van dit soort berichten. Als het niet loopt zoals je wil moet je gewoon wel je stinkende best blijven doen. Zeker voor de club waar je al jaren speelt en je altijd alles heeft gegeven wat je maar wilde. Dit is gewoon slecht van Ihattaren. Met zo'n instelling red hij het nergens. Ook niet bij Ajax of welke club dan ook.

28 februari 2021 om 14:02

@ajax Bij Eric kriebelt het al. Hij werkt graag met zulke jongens. Marc heeft al gezegd dit is een typische Ajax speler.

28 februari 2021 om 14:03

Je weet niet wat er speelt.... Mo lijkt mij een type dat voor de trainer door het vuur gaat als hij eerlijk wordt behandeld en vertrouwen krijgt. Misschien kunnen die twee gewoon samen totaal niet door een deur. Dat kan toch?

Krijg weer een enorm deja vu naar de situatie met Bakkali. supertalent komt op een explosieve wijze op het toneel, wordt oneindig de hemel in geprezen als het grootste talent van Nederland, en gaat vervolgens naast zijn schoenen lopen. Het verlies van zijn vader zal ook niet erg bevorderend zijn, waarschijnlijk toch een persoon die ervoor had kunnen zorgen dat hij met beide benen op de grond blijft.

Ihattaren gaat zijn uitweg zoeken naar een andere club, maar daar zal hetzelfde gebeuren. We zien hem ongetwijfeld terug bij Vitesse over een aantal jaar.

28 februari 2021 om 14:30

Van persie werd op vliegtuig gezet door van marwijk als ik me niet vergis. Waarom gelijk een bakkali 2 van maken puur omdat hij marokaans is. Hij is nog altijd Nederlander die voor Nederland heeft gekozen en niet voor marokko. Hij is dus Nederlands vergelijk em dan met een Nederlander aub

28 februari 2021 om 15:44

Omdat Bakkali wat recenter is, en ook bij PSV speelde, ik trek niet de vergelijking met Bakkali omdat hij Marokkaans is.

Zal vast wel wat aan te merken zijn op Ihattaren, maar Psv moet als Schmidt dat niet kan iemand bij Mo zetten om deze jongen tot rust te laten komen.

Als hij zich goed voelt is het één van de beste spelers van Psv.

Raiola hoor je nu even niet, ziet gerust nog wel mogelijkheden voor Mo.

Zo zonde om dit talent weg te laten rotten op de tribune, kost je heel veel geld.

Misschien is het wel lekker voor hem om even weg te gaan van alles en bij een andere eredivisieclub een jaartje te spelen. Nieuwe omgeving, nieuwe mensen, minder druk. Ik denk dat een club als Twente nu mooi bij hem zou passen nu Jans er zit, die kan heel goed om gaan met de gevoelens van de spelers en wil ook dat zijn team lekker voetbald. Dat past denk ik wel bij de mens en de speler Ihattaren.

Hebben coaches en TD geen samenwerking, als TDer zie je toch je geld verdampen. Vind zowieso dat de coaches van de NL topclubs hun waarde slecht beschermen, Mo, Neres, Jurgenson etc.

Blijft lastig om hier vanuit de buitenwacht over te praten aangezien we niet binnen de muren kunnen kijken bij PSV. PSV zal de schuld neerleggen bij Ihattaren en Ihattaren zou PSV de schuld geven over dit conflict. Mijn mening is dat het hier tussen in ligt. PSV kan denk ik meer doen en moet proberen om straks toch goed te kunnen verdienen, maar Ihattaren moet ook beseffen dat je niet alleen op talent kan blijven teren. Daarnaast moet je ook leren omgaan met trainers waar je wat minder mee hebt zonder er conflicten mee te krijgen, want dat zou je altijd houden in je carriere.

Bakkali, Aissati, Labyad, Ihattaren.... Allemaal dachten ze speciaal te zijn en de hele selectie moest deze gasten in het gareel houden. Een voetbalclub is geen psychiatrische instelling, ergens houd het op.

28 februari 2021 om 14:35

Precies! Je kan beter je tijd in de Rosario's steken

28 februari 2021 om 15:21

@japie_krekel Kennelijk werkt Rosario hard, zeurt hij niet en doet hij wat de trainer van hem vraagt. Het was ook al de favoriet van Van Bommel. Hoewel Rosario geen geniaal voetballer is komt dergelijk gedrag wel de cohesie van het team ten goede.

28 februari 2021 om 16:28

van harde werkers gaan er 13 uit een dozijn. Ihatteren heeft iig een paar speciale kwaliteiten. die zie ik bij Rosario niet

Deze speler is het talent zijn al lang voorbij. Tis een jonge vent met schijnbaar een matige mentaliteit. Tis beter voor alle om weg te gaan, misschien is Brugge een optie daar bloeien Nederlandse spelers een beetje op.

28 februari 2021 om 14:28

Het talent allang voorbij? Hij is net 19 jaar. Een talent ben je minstens tot je 21/22 bent.

Oei, niet echt netjes dat PSV haar eigen spelers zo te kakken zet, iets als dit mag je nooit zo naar buiten communiceren. Ben benieuwd hoe dit gaat aflopen.

Dit is gewoon een hele grote talent die nog niet volwassen kan reageren als hem iets negatiefs overkomt met zijn spel is het dit jaar niet vooruit gegaan en vooral met de trainer die keer op keer de fout maakt bij al ze spelers door voortdurend te wisselen door dat gewissel raken spelers zoals een malen een ihattaren uit ritme dan krijg je dit dus daarnaast is mo een hele relaxte gozer waarom had hij geen gezeik met de vorige trainers???? Schmidt moet een vast patroon bouwen en de wissels gebruiken om te wisselen en niet je beste speler op de bank zetten

Lui en verwend
wordt de 2e Bakalli en je ziet wel waar die nu rondzwerft
zo gaat het met itaren hetzelfde gebeuren dure auto rijden en zich voordoen zoals Hier BEN IK
zonde loopbaan voorbij als er niet gauw iets gebeurt
heeft alle steun gehad Van PSV vorig jaar en dit jaar
dit is de dank voor de steun
ga zo door itaren en je zit zo in de goot

Ik kan natuurlijk niet achter de schermen kijken, maar Schmidt lijkt jongens als Malen en Ihattaren totaal niet aan te voelen. Natuurlijk, je mag ook professionaliteit en inzet verwachten, maar het is natuurlijk van kwaad tot erger met Ihattaren. Als Schmidt blijft en dit zo doorgaat, is hij na dit seizoen weg.

28 februari 2021 om 15:31

Denk dat Koeman nog gaat aankloppen voor Malen. Zal voor Barca-maatstaven nog enigszins betaalbaar zijn en lijkt me daar qua vaardigheden goed te passen

28 februari 2021 om 16:33

Ik wil van Malen eigenlijk wel een steady eredivisieseizoen zien eigenlijk. Hij kwam zo stormachtig op, maar het wordt nu tijd dat hij er gewoon 20+ inlegt in de competitie. Nu staat hij op 13 en het zou dus nog kunnen, maar denk dat PSV ook gewoon 30 miljoen zal willen zien..

1 maart 2021 om 11:05

Dat snap ik. Persoonlijk vind ik Malen beter bij Barcelona passen dan Haaland of Mbappe. En natuurlijk een heel stuk goedkoper. Hij heeft iets Romario-achtigs, hoewel die natuurlijk van een uniek niveau was.

Altijd maar vermelden dat hij op jonge leeftijd zijn vader heeft verloren..!! Heeft alle hulp gehad die je kan krijgen...ook van PSV...nu het op mentaliteit aankomt laat hij het afweten..hij mag nu eens zijn talent laten zien, want dat hebben heel veel jongeren niet die hun vader op een wel jongere leeftijd hebben verloren..

Dit wel een mega grote kans voor de clubs die geïnteresseerd zijn in deze jongen. Als je hem vertrouwen geeft doet hij alles voor je, dat kon je al zien toen onder Mark. Zijn marktwaarde ligt in de prullenbak (mede door PSV zelf) en hij heeft ook nog eens een aflopend contract. Volgens mij kan je hem gewoon ophalen voor tussen de 5 en 8 miljoen.

Buiten dat ik de feiten niet ken denk ik wel dat er twee kanten aan dit verhaal zitten. Volgens mij is Schmidt best een moeilijke vent en als ik hem vaak op tv zie redelijk zelf ingenomen.

Ihattaren lijkt me een jongen die al denkt dat hij het gemaakt heeft omdat hij profvoetballer is geworden. Hierdoor de kantjes er vanaf loopt en dit botst met de Duister trainer die geen tegenspraak duld en 100% inzet eist ( inzet is niet meer als logisch ).

Denk alleen dat de characters van beide totaal niet samen werken. Denk dat voor Ihattaren b.v een trainer als Klopp of vroeger een type als Beenhakker perfect voor deze jongen zou zijn. Gewoon arm op zijn schouder en laten zien dat je hem begrijpt.

Zie dit overigens ook niet meer goed komen en denk dat Ihattaren in de zomer vertrekt.

Dit is zo'n speler, als je hem vertrouwen geeft maakt hij zelfs FC Emmen kampioen van de Eredivisie. Jammer dat het niet botert.

Ik lees hier mensen ihattaren afbranden zonder dat men weet wat er aan de hand is. Deze jongen moet PSV koesteren. De koude en kille Schmidt krijgt vrij spel van het tandloze en zwakke PSV bestuur. Dit is pure kapitaal vernietiging. Bijna alle spelers vinden schmid een eikel maar durven hem niet tegen te spreken ( heb ik via een bevriende prof voetballer gehoord). Ihhataren is een van weinigen die hem sosm zat wordt en hier dan op een professionele manier wat op zegt. Dat ern trainer wil dat je als speler je mond houdt en niks mag zeggen dan ben je wmb gewoon een hele slechte trainer. Ik hoop dat Schmid zsm naar Duitsland terug gaat.

Ik lees hier mensen ihattaren afbranden zonder dat men weet wat er aan de hand is. Deze jongen moet PSV koesteren. De koude en kille Schmidt krijgt vrij spel van het tandloze en zwakke PSV bestuur. Dit is pure kapitaal vernietiging. Bijna alle spelers vinden schmid een eikel maar durven hem niet tegen te spreken ( heb ik via een bevriende prof voetballer gehoord). Ihhataren is een van weinigen die hem sosm zat wordt en hier dan op een professionele manier wat op zegt. Dat ern trainer wil dat je als speler je mond houdt en niks mag zeggen dan ben je wmb gewoon een hele slechte trainer. Ik hoop dat Schmid zsm naar Duitsland terug gaat.

Deze jongen heeft absoluut een grote persoonlijke tragedie te verwerken gehad en PSV kan het eigenlijk niet maken om hem niet op te vangen en te begeleiden. Tegelijkertijd mag het sportieve doel niet uit het oog verloren worden en als Ihhataren momenteel niet bij machte is om te presteren dat van PSV 1 verwacht wordt, moet de club hem niet uit medelijden bij de selectie houden.

Ik ben een groot F1-liefhebber en bij de Ferrari Driver Academy en het Prema Powerteam hebben diverse vergelijkbare situaties voorgedaan. Vorig jaar is de vader van de getalenteerde F3-kampioen Robert Shwartzman gedurende het F2-seizoen overleden aan Corona en dat heeft invloed gehad op zijn prestaties. Mede daardoor wordt hem nog een jaar F2 in de relatieve luwte gegund.

Een ander voorbeeld: Ferrari-piloot Charles Leclerc; ook hij verloor gedurende zijn F2-campagne (waarin hij overigens de titel won) zijn vader. Ferrari heeft hem kennelijk op de juiste manier weten op te vangen en te ondersteunen.

Ik wijs nog maar eens op een aantal spelers waaraan ik steeds moet denken als ik zie hoe het Ihattaren momenteel vergaat. Aisatti,, Bakkali en zelfs Maher. Drie prachtige voetballers voor hun twintigste jaar. Alle drie voorzien van een gouden toekomst en een spetterende entree in de ere divisie. Maar daarna....ze maakten hun belofte bij lange na niet waar. En aangezien dat niet aan hun aanwezige voetbalkwaliteiten lag denk ik van die drie spelers dat het een mentale kwestie was. En dat nu lijkt ook het probleem van Ihattaren te zijn. Natuurlijk, hij leed een groot persoonlijk verlies maar het kan en mag toch niet zo zijn dat hem dat zijn loopbaan als voetballer gaat kosten ? Hij zal toch eens moeten gaan inzien dat hij verder moet ? En dan liever niet als hij alles al vergooid heeft ?

Hij moet gewoon naar een ander club je gaat mij niet vertellen dat zn mentaliteit slecht en onder van bommel was een van de beste speler . Ik vind de trainer slecht u

Als je je niet kan gedragen, dan ga maar ergens anders heen. Rotte appels moet je gewoon verwijderen. Die verpesten het voor de rest

Mohammed. Kom lekker transfervrij naar Amsterdam. Ontvangt psv 0 euro voor je en kan je ze daarna kapot maken.

Heel simpel, dit is een echte Ajax speler. Zet hem in dat team en ze verkopen hem voor 50mil. Die linker is geld waard. Rot karakter of niet is gwn n baller maar past niet helemaal in dit PSV

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax7266
2.PSV6134
3.AZ6128
4.Vitesse5618
5.Feyenoord5429
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. MalenAanvaller2817
E. ZahaviAanvaller219
R. SchmidtUnknown
Y. VertessenAanvaller100
J. PiroeAanvaller81
Y. MvogoKeeper280
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

17 fans
19 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 13 april
Sergio Peña wordt gevolgd door clubs uit België, Spanje en Mexico. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren