Overmars: ‘Soms is het beter om afscheid te nemen, dit is ook voor Ajax goed’

Zaterdag, 16 januari 2021 om 09:41

Noa Lang liet Ajax afgelopen zomer achter zich voor Club Brugge. De Belgische topclub huurt de 21-jarige buitenspeler annex aanvallende middenvelder en neemt hem na dit seizoen voor zes miljoen euro definitief over van de Amsterdammers. Marc Overmars, directeur voetbalzaken bij Ajax, vertelt dat men wel wilde verlengen met Lang, maar dat beide partijen er financieel niet uit wisten te komen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Heeft Ajax een fout gemaakt door Noa Lang te laten gaan?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

71 reacties (laatste reactie door speedyafc)
16 januari 2021 om 11:52

Laten we over een jaar ofzo balans opmaken. Nu te voorbarig. Jammer dat jij weg is. Had zeker nog waarde kunnen hebben.

Kijk, mooi eens de andere kant te horen. Mark zegt hier niets geks natuurlijk.

16 januari 2021 om 10:10

Ik snap alleen niet waarom ze hem niet wilden uitlenen. Kijk naar Botman en Danilo, financieel zijn die uitleenbeurten namelijk voltreffers.

16 januari 2021 om 10:29

Botman is verkocht aan Lille.

16 januari 2021 om 10:32

Inderdaad en dat voor een miljoen of 9-10. En dat bedrag zou hij natuurlijk nooit hebben opgeleverd voor zijn uitleenbeurt. Hetzelfde gaat met Danilo gebeuren. Die vertrekt ook gewoon voor veel meer geld door zijn goede uitleenbeurt.

16 januari 2021 om 11:22

Een verhuur kan zeker goed uitpakken. Maar voor hetzelfde geld komt hij bij die club niet helemaal uit de verf of loopt ie een blessure op (zie bijvoorbeeld Cerny).

Daarnaast was Lang het afgelopen seizoen al uitgeleend. Hij deed het prima, maar niet uitzonderlijk. Als je vervolgens dan een goed bod binnen krijgt (vgm 6-8 mln?) dan vind ik het zeker niet gek dat je, met name in deze onzekere tijd, hem van de hand doet.

Het is toch juist mooi (ook voor Ajax) dat hij het nu goed doet bij een topclub in België? Snap het gezeur niet zo. Juist hierdoor bouwt Ajax ook een sterke naam op wat betreft jeugdproducten die het eerste net niet halen, maar toch van waarde kunnen zijn bij een goede club.

16 januari 2021 om 11:24

Ze hebben toch voor Lang ook 6 miljoen gekregen?

16 januari 2021 om 11:26

Hij was toch al eerder uitgeleend aan Twente?
Hij wilde ook zelf niet bijtekenen bij Ajax, dus dan maar weg. Prima verhaal hoor vind ik.

16 januari 2021 om 11:29

Ja hij wilde niet bijtekenen omdat ze hem niet wilden uitlenen en hem ook geen perspectief konden bieden. Echt vreemd is dat dus niet.

16 januari 2021 om 11:29

@Clay, en dat had dus veel meer kunnen zijn.

16 januari 2021 om 13:11

Lierse Ajax leent volgens mij al een aantal spelers uit. Bovendien moet Overmars ook bedrijfsmatig denken. Hij moet elk seizoen voor minstens 55 miljoen aan spelers verkopen om, samen met de CL inkomsten, financieel quitte te kunnen spelen. Cashflowmatig moet hij dus, zoals hij zelf ook al zegt, wel de jeugdopleiding betalen (jaarlijks tien miljoen). Door de verkoop van Botman en Lang voor 'marktprijzen' houdt hij die cahflow gezond. Zeker in het geval van Lang. Overmars moet dit beslissen op een moment dat Kudus niet langdurig geblesseerd is, en Neres ook niet kwakkelt. Op dat moment was de kans op speeltijd voor Lang laag. En Lang baalde. Had zich positief laten zien, etc. etc. en leek niet bij te tekenen. Tja, zo bezien is niet uitlenen maar verkopen een juiste beslissing in mijn ogen.

16 januari 2021 om 10:20

Wie is Mark ??en het is best gek om zo te praten over een eigen jeugdspeler die de afgelopen 4 maanden direct bij 24 goals betrokken is geweest, waarvan 3 in de CL. En dan wel Ekkelenkamp , Promes en Labyad Ajax waardig vinden zeker ?

16 januari 2021 om 12:25

Waarom vergelijk je het met die gasten? Daar is toch geen bod op geweest, zodat men keuzes moest maken?

16 januari 2021 om 12:51

Hij is toch duidelijk. Noa wilde niet bijtekenen, er kwam een bod binnen en Ajax heeft dat geaccepteerd. Wat moest Ajax dan doen, Noa transfervrij laten vertrekken het jaar erop?

16 januari 2021 om 13:48

Het is toch duidelijk dat Noa niet wilde bijtekenen omdat hij geen uitzicht had op speeltijd (dat lees je ook terug in het interview) en Ajax hem niet opnieuw wilde verhuren. Vervolgens zal er echt wel gesproken zijn met Noa over contract verlenging in combinatie met verhuur. Echter in zo'n constructie zal Ajax niet het beste salaris bieden. Als jouw makelaar dan met andere, zowel financieel als qua speeltijd, betere opties komt, is de keus van niet bijtekenen en uit elkaar gaan snel gemaakt.

Noa is een echte ajacied. Feyenoord heeft zelfs Ajax gebeld met de vraag of Noa mocht overstappen / welkom was. Vertrekken naar Club Brugge doe je dan ook niet zomaar. De slechte relatie tussen hem en Ten Hag zal ook hebben meegespeeld in zijn beslissing om niet de concurrentiestrijd aan te gaan.

16 januari 2021 om 14:14

Je moet het verhaal bekijken vanaf de start van de competitie!! Wie kon aan het begin van het seizoen vermoeden dat Lang het zo goed zou doen!! Hij staat in de rangorde achter Promes- Tadic- Neres en Anthony wat aan het begin van het seizoen volkomen logisch is wie kan vermoeden dat Promes- zijn vorm van 2 seizoenen niet kon waarmaken en dat Neres zo geblesseerd bleef?? Achteraf kijk je een koe in de kont zeggen wij hier!! Makkelijk lullen dus. Volkomen terechte beslissing van Marc hij heeft een bedrijf te runnen. Lang is niet het type die je tevreden houd op de bank lijkt me een verschrikkelijk naar mannetje dan. Voor hetzelfde geld schoptndienin België ver geen bal in en dan roept men zie! Maar goed dat ie verkocht is. Dus prima gedaan door Marc en Ajax

16 januari 2021 om 22:02

Right Selby Lang staat ook niet bekend als het meest meegaande type.

16 januari 2021 om 19:45

Iedereen die kritiek levert op Ajax is echt de realiteit verloren. Ajax is een voorbeeld voor velen, al is het maar de werkwijze en professionaliteit. Ja dingen kunnen beter, dat moet je ook nastreven maar je kan niet iedereen tevreden houden. Maar hoe de zaken worden gerund is zeer top. En ben het hier ook compleet eens met Overmars. Zeker nu Ajax groter is geworden, komt dit vaker voor. Maar men moet snappen dat Ajax jaren terug niet zulke bedragen kon krijgen voor deze jongens als nu. Komt doordat Ajax gegroeid is, spelers als Frenkie en de Ligt voor zoveel weg gingen en Ajax' status is gegroeid, het spelen van CL voetbal etc. Nee Ajax is enorm goed bezig! En dat zeg ik als Az fan.

Nou fantastische deal Marc , Lang zijn waarde ging in 2,5 maand van 3,5 miljoen naar 8 miljoen. En als hij zo blijft voetballen is het einde seizoen gewoon minimaal 12 miljoen. Lang heeft voor speelminuten en ontwikkeling gekozen , gewoon een prima transfer. Speelt momenteel op een hoger niveau als Promes, Labyad, Ekkelenkamp en zelfs Neres die al 1 jaar in de lappenmand zit.

16 januari 2021 om 10:16

We hebben toch een mooi bedrag plus doorverkoop? Ik denk niet dat Lang veel had kunnen toevoegen eigenlijk. Paar potjes goed in de voorbereiding maar voor de rest mwa. Zoals Overmars al zegt staan er andere spelers voor hem in de pikorde, die ook gewoon beter zijn. Lang wilde persé spelen en Labyad/ekkelenkamp vinden banken ook prima. Dan is de keus snel gemaakt.

16 januari 2021 om 10:18

Ik heb nog nooit een officiële bron een eventuele doorverkoop horen vermelden.

16 januari 2021 om 10:33

Ik kan me geen enkele speler herinneren die voor een goed bedrag verkocht is door Overmars zonder doorverkoop. Maar alsnog een prima bedrag voor een speler die imo nooit zou zijn geworden wat hij nu bij Brugge laat zien (want bij Ajax had hij minder speeltijd gehad).

16 januari 2021 om 11:43

Dolberg is zonder doorverkooppercentage verkocht. Reken ook maar niet op een doorverkooppercentage bij Botman. Lang zal ook gewoon voor 100% zijn verkocht.

16 januari 2021 om 11:50

Op Botman heeft Ajax wel een doorvekrooppercentage heb ik begrepen uit meerdere bronnen. Dolberg was een mega bedrag toch, daar hoeven we niet nog meer voor te ontvangen.

16 januari 2021 om 11:59

Botman is volgens mij voor een basisbedrag en wat bonussen verkocht. Wat gewoon de hoofdprijs was voor een bankzitter deze zomer. Dat was het eigenlijk ook voor Lang, die zijn contract niet wilde verlengen en eigenlijk alleen bij Twente indruk heeft gemaakt op het hoogste niveau.

16 januari 2021 om 10:22

Nou nou, Baradona... waarde gaat niet zo snel stijgen en dan nog is de vraag welke club bereid is dat voor hem te betalen. Schat zo in dat hij niet in de PL of La Liga terecht komt en de Bundesliga is ook te fysiek voor hem.

16 januari 2021 om 10:24

Die wordt makkelijk voor 20 miljoen verkocht. Maakt een stuk meer indruk dan Groeneveld die vooral een einzelgänger was. Als hij dit wat doortrekt in de competitie en op Europees vlak dan haalt die zo een bedrag echt makkelijk.

16 januari 2021 om 10:49

Vorig seizoen speelde Promes samen met Ziyech uitstekend. Logisch dus dat hij op dat moment boven Lang stond. Tadic zou hij er nooit uit spelen. Lang wilde per se spelen en die garantie kreeg hij niet van Ajax. Logisch.

16 januari 2021 om 10:53

Vergeet ook niet zijn ik-ben-gemaakt-voor-grote-westrijden-wedstrijd. Ik heb werkelijk nog nooit iemand zo'n slechte westrijd zien spelen in de CL. Gaf toen niet bepaald zijn visitekaartje af.

16 januari 2021 om 10:56

Dat was ik inderdaad even vergeten. Je zou juist denken dat iemand die zo graag belangrijke wedstrijden wil spelen en bepalen, juist bij die wedstrijden uitblinkt. Daarnaast had hij ook geen goede mentaliteit. Anders was hij niet weggestuurd van de training.

16 januari 2021 om 11:12

Helemaal niet logisch. Lang was de beste in de voorbereiding. Hij wachte zijn kans af, maar als je dan 3 wedstrijden Promes en Labyad ziet stuntelen, dan is de juiste conclusie dat je het niet op de training kunt laten zien bij deze trainer, maar dat je speeltijd af hangt van zijn gunfactor. Zeer slecht van Ten Hag en Noa had dus geen keus. De verhalen dat Ten Hag zo goed om kan gaan met moeilijke mannetjes herken ik helemaal niet terug bij zijn Ajax periode. Je moet een klik met hem hebben en anders ben je de lul. Beetje het Kolbein-Milik verhaal onder De Boer. Dat was ook zo tenenkrommend slecht.

16 januari 2021 om 11:29

Labyad en Promes spelen nu vanwege de blessures. Anders zijn het wisselspelers. Lang wilde een garantie op speeltijd en die kon hij niet krijgen. Hij geeft zelf toe dat hij nu pas professioneel met voetbal bezig is. Vanwege zijn mentaliteit heeft Ten Hag hem van de training weg moeten sturen! Voor een reservespeler doet Labyad het niet slecht qua doelpunten en assists.

16 januari 2021 om 14:18

Blij dat jij ook tevreden bent baradona, dan is iedereen tevreden, zowel Overmars, jij als Lang zelf. Mooi als zaken zo soepel lopen toch?

16 januari 2021 om 19:47

Je snapt er niks van joh. Als hij bleef was hij dat nooit geweest. Want hij zou banken en achter Tadic e.d. in de pikorde staan. Dus je betoog is irrelevant. En Overmars legt het duidelijk uit. Nou dan moet je keuzes maken en miljoenen vangen voor een jeugdspeler die super weinig heeft gespeeld is een prima deal, thats it.

Lang was anders nu bankzitter achter Tadic, Anthony, Neres, Kudus en voorafgaand aan het seizoen ook Promes. En hij lijkt me niet het type tevreden bankzitter, laten gaan was dus een prima beslissing.

16 januari 2021 om 11:32

Alleen heeft Kudus nauwelijks gespeeld. Dus daar had Lang best wat minuten kunnen pakken.

16 januari 2021 om 12:52

Alsof Ajax had kunnen weten dat Kudus geblesseerd zou raken?

16 januari 2021 om 12:53

Achteraf had Noa zich zomaar in de basis kunnen spelen met de blessures van Neres en Kudus maar dan had hij bij moeten tekenen. Dat wilde hij niet dus is een transfer de beste oplossing voor beide partijen.

16 januari 2021 om 18:00

Sorry hoor maar dat Overmars hem ziet als concurrent van Tadic, Promes, Anthony en Neres laat al zien dat ze hier de plank volledig mis slaan. Noa Lang was in de jeugd ontzettend goed, als nummer 10. Waar staat hij nu bij Brugge? Oja op nummer 10. Zij snappen het tenminste wel. En waar hij op de vleugels op beide kanten nummer 3 in de pikorde zou zijn, zou hij op 10 alleen Kudus voor zich hebben die ook naast Gravenberch kan spelen. Dan zag zijn perspectief er dus heel anders uit. Maar ja Ten Hag en spelers op de juiste plek zetten, het lijkt heel moeilijk.. Neres en Promes op 10 terwijl het buitenspelers zijn, totaal niet balvast waardoor je 424 speelt. En dan Noa Lang juist als buitenspeler zien terwijl hij juist een middenvelder is. Alvarez als middenvelder zien terwijl hij alles heeft van een CV. Martinez niet als optie voor het middenveld terwijl hij daar vorig jaar Echt goed speelde en hij te klein is om CV te zijn. Je moet er allemaal maar opkomen. Ongelofelijk. En nu zitten wij naar Labyad en Ekkelenkamp op 10 te kijken. Echt een geweldige keus hoor Overmars! Praat maar recht wat krom is. In Brugge waarderen ze Noa Lang. Raar gedoe, waarom ook niet nog een x uithuren als je potentie in iemand ziet? Slaat werkelijk nergens op. Daley Blind, Jan Verthongen etc. hadden zeker ook niks aan hun jaren dat ze uitgehuurd werden? Pffffff. Er gaat veel goed bij Ajax (Anthony, Kudus) maar ook zo ontzettend veel fout!!! Er is veel te veel hossana. Nu ook weer het grootste spitsentalent naar Dortmund omdat hij niks van Ajax hoorde. Wat een grap!!!

De waarheid ligt ergens in de midden. Met lang en botman had je 2 hele goede spelers behouden. Als de neste 11 bij ajax voetballen en niet op 80% spelen heb je verreweh het sterkste elftal. Maar moet je een beroep doen op de nummers 12 tm 16 dan lever je te veel in.

Overmars heeft teveel naar Ten Hag geluisterd. Die graag zijn bevriende spelers bevoordeeld. Promes, Labyad zijn duidelijk van minder niveau dan waarop Lang speelt. Lang had zeker van waarde kunnen zijn op de vleugels of op het middenveld. Zeker daar Neres er weer geruime tijd uit ligt.

16 januari 2021 om 10:52

Promes speelde vorig seizoen uitstekend met Ziyech. Toen was iedereen tevreden. En dan heb ik het niet over het afgebroken seizoen. Lang had ook Tadic voor zich en die zou hij er niet uit spelen. Ook dat is logisch. Labyad heeft voor een bankzitter een leuk aantal doelpunten gemaakt en assists gegeven. Bovendien, en nog belangrijker, hij klaagt niet omdat hij op de bank zit. Vergeet ook niet dat Lang zelf toegeeft dat hij nu pas professioneel met voetbal bezig is. Daarvoor is hij bij Ajax ook wel eens weggestuurd van de training vanwege zijn gedrag.

16 januari 2021 om 19:20

Aan tevreden bankzitters hebben we niets. Het beste team moet spelen. Vorig seizoen zat Promes daar bij, nu behoort hij zeker niet tot het beste team. Maar de trainer beslist anders...

16 januari 2021 om 20:34

Je kan inderdaad beter een ontevreden speler zoals Lang op de bank hebben... Zucht. Diepe zucht...

16 januari 2021 om 12:54

Overmars heeft Noa contract verlenging aangeboden. Wat heeft dat verder met Ten Hag te maken? Noa had kunnen blijven en met de blessures van Kudus en Neres behoorlijk wat kunnen spelen.

16 januari 2021 om 19:18

Maar wat heeft hij aan een contract als hij ondanks de goed uitleenbeurt én de goede voorbereiding amper minuten krijgt ? Mooi om te zien dat hij elders in ieder geval wel slaagt en gewaardeerd wordt.

16 januari 2021 om 20:13

Dan is het toch prima. Hij speelt en Ajax heeft een transfersom ontvangen. Beide tevreden.

Lang had echt niet onder gedaan voor Promes. Ik snap de keuzes soms echt niet. Probeer Promes te slijten aan Spartak en had Lang gewoon gehouden. Tadic blijft ook niet eeuwig profvoetballer.

16 januari 2021 om 10:53

Nogmaals: Lang wilde niet op de bank zitten! En nu speelt Promes slecht maar met Ziyech speelde hij uitstekend. Dus dat hij toen boven Lang stond, was logisch. Als Promes nu beter zou spelen, zou niemand lopen jammeren over Lang.

16 januari 2021 om 11:26

Lang legt in een ander artikel uit dat hij het drie wedstrijden aankeek en toen zijn conclussies trok. Geheel de juiste. Hij was de beste na de winterstop. Hij was de beste tijdens de voorbereiding, maar blijkbaar geldt onder deze trainer het dogma "je moet het laten zien op de training" niet. De beste zijn en dan Promes en Labyad moeten zien stuntelen. Lang heeft gewoon geen eerlijke kans gekregen van deze trainer.

Gewoon een fout van Overmars om zijn oren te laten hangen aan Ten Hag. Idem met Botman. Precies een type die je mist. Je wilt toch niet allemaal de zelfde types in de selectie? En ja, dat werd allemaal vooraf gesteld en is niet makkelijk achteraf praten.

Ik snap dat ophemelen van Ten Hag sowieso niet. Die man is echt niet speciaal. Wat hij met veel beter materiaal laat zien is pover. Promes op 10, Labyad op 9, Klaiber halen, niet kunnen wisselen... het is gewoon heel povertjes en hij wordt gered door individuele kwaliteit.

16 januari 2021 om 11:34

Jezus. Soms vraag ik me af of mensen altijd zo selectief denken. Botman speelt op de plaats van Blind. Blind speelde vorig seizoen uitstekend. Niemand zou hem toen vervangen hebben door Botman. Lang heeft het drie wedstrijden aangekeken? Wow! Drie hele wedstrijden nog wel? Nee, dat geeft echt de mentaliteit aan... Klaiber is een back-up. Dest wilde niet blijven dus er was iemand nodig die bereid was achter Mazroui op de bank te zitten zonder te klagen. Dat doet Klaiber. Bovendien, in de voorbereiding deed Labyad het uitstekend! Ik kan me een paar heerlijke vrije trappen herinneren.

16 januari 2021 om 11:55

Labyad trapte er twee vrije trappen in tegen Utrecht idd. Lang vonden de meesten de beste tijdens de voorbereiding. Als je dan niet mag spelen en mindere spelers wel, snap je dat je geen eerlijke kans gaat krijgen. De keuze Labyad, Promes, Lang is geen faire geweest. Iig noet op basis van prestaties op dat moment.

Klaiber moet je niet halen maar zelf opleiden. Wil je met een jeugdspeler als reserve de CL in? JA! Dat heet investeren want met Klaiber gaat het nooit wat worden.

Blind speelt al sinds zijn hartproblemen minder. Botman was een waardige reserve geweest. Die had je ook gewoon aan zijn contract kunnen houden. Maar ik vind Botman niet zo'n grote fout, gezien het bedrag. Ik dacht toen wel dat het misschien jammer was en achteraf kan je dat dus wel stellen.

16 januari 2021 om 12:49

Dus jij vindt het prima dat een speler, die zegt dat hij zijn hele leven ervan heeft gedroomd om in Ajax-1 te spelen, de strijd niet aan durft te gaan? Is dat de mentaliteit die je bij een speler van Ajax wilt zien? Botman wilde geen backup zijn. En dan siert het Ajax dat ze hem lieten gaan. Waarom een speler dwingen om te blijven, als hij niet wil blijven?

16 januari 2021 om 11:28

Lang deed vorig jaar een heel stuk onder voor Promes. Wilde niet langer op de bank zitten en komt nu bij een ploeg in een systeem dat bij hem past met wat meer ruimte. Ajax een mooi bedrag. Goede deal dus.

16 januari 2021 om 11:33

Dat verschil in ruimte valt wel mee. Club heeft gemiddeld wat minder balbezit dit seizoen, maar er moet natuurlijk rekening mee gehouden worden dat Ajax dit seizoen nog maar 1 echte topper gespeeld heeft.

16 januari 2021 om 12:55

Maar 1 topper heeft gespeeld? Zijn die voetballers van Liverpool dan pannenkoeken ofzo?

16 januari 2021 om 13:25

Ik heb het over gemiddeld balbezit in de eredivisie.

16 januari 2021 om 14:46

@Lierse1997 dat zeggen ze ook over Botman. Die past niet want die kan niet met ruimte in zijn rug spelen. Mannen als Blind en Veltman konden dat natuurlijk wel lol

16 januari 2021 om 16:40

Ajax doet dat door zo te spelen met handicap;-). Oftewel met gelijke wapens strijden. Overmars ziet ook wel dat het centrum verdedigend vreselijk zwak is. Zijn antwoord: contract Schuurs wordt met een paar jaar verlengd;-)). En in de wandelgangen opgevangen dat er na het vertrek van Tagliafico gedacht wordt aan Dijks als opvolger. En ze proberen Veltman ook weer terug te kopen! Wat een TD!

16 januari 2021 om 11:28

Lang deed vorig jaar een heel stuk onder voor Promes. Wilde niet langer op de bank zitten en komt nu bij een ploeg in een systeem dat bij hem past met wat meer ruimte. Ajax een mooi bedrag. Goede deal dus.

Ongelooflijk.

Tadic is in de eerste plaats geen linksbuiten, al zullen mensen dat niet allemaal met me eens zijn.

Labyad én counter-/reactiespits Promes voegen daarnaast helemaal niks toe, Lang vele malen meer.

Lang had nu bij Ajax linksbuiten moeten spelen, en bij afwezigheid Kudus op 10. Aan Lang had je nu meer gehad dan aan Haller, daar de aanvoer naar de spits over de grond en via het middenveld nu niet best is. Het is alleen maar op de gok voorzetten.

En dan een trainer die uit boosheid bepaalt wat er met Lang gebeurt. Net als de trainer ook aankopen bepaalt. Kansloos beleid.

Wat betreft verkoopcijfers doet Overmars het prima. Niet een succes voor wat betreft prima beloften die buiten de deur worden gezet. En als inkoper ook nog eens matig. Dus gewoon onvoldoende voor Ajax.

Ja Neres wordt zo langzamerhand ook wel een dingetje. Veel blessures en ook steeds langdurig Maar als ze haar maar goed zit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax5655
2.PSV5029
3.AZ4619
4.Vitesse4514
5.Feyenoord4322
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller2210
L. TraoréAanvaller117
D. KotarskiKeeper00
A. OnanaKeeper200
K. ScherpenKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

1 fan
Middenvelder, 21 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Club Brugge 18 11 4 0
2020/2021 Ajax 1 0 0 0
2019/2020 Jong Ajax 9 5 2 1
2019/2020 FC Twente 7 1 1 0
2019/2020 Ajax 5 3 0 0

In de wandelgangen

Vrijdag 26 februari
Roman Abramovich heeft Chelsea-manager Thomas Tuchel groen licht gegeven om Borussia Dortmund-spits Erling Haaland komende zomer te verleiden tot een overstap. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren