Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noa Lang reageert vol ongeloof als hij pijnlijke spelfout onder ogen krijgt

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor een opvallende reactie van Noa Lang. De PSV-aanvaller reageert met enkele emoji's op het feit dat zijn voornaam verkeerd is gespeld.

Een PSV-TikTokker met de artiestennaam 'mrBavaria1984' laat zaterdag in een video op Instagram zien dat de voornaam van Lang verkeerd is opgeschreven op een muurschildering die in samenwerking met Snickers tot stand is gekomen. Er staat abusievelijk 'Noah’, wat tot verbaasde reacties leidt onder het filmpje van de TikTokker.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

"Hoe gaan we dit oplossen broer?!?", vraagt de aan PSV verbonden social media-influencer zich af nadat hij de muurschildering heeft geïnspecteerd. Lang reageert op die vraag, al is zijn antwoord kort. De PSV'er plaatst twee emoji's van een poppetje die zijn hand voor zijn gezicht slaat.

Blessureleed


Lang kwakkelt al het hele seizoen met hamstringklachten, maar desondanks blijft Peter Bosz optimistisch gestemd. De trainer van PSV hoopt dat de vleugelaanvaller dit seizoen nog in actie kan komen en sluit zelfs deelname aan het EK met het Nederlands elftal niet uit.

"Er is nog steeds hoop dat hij dit seizoen in de eindfase in actie kan komen en hopelijk haalt hij dat", werd Bosz onlangs op een persmoment geciteerd door onder meer het Eindhovens Dagblad.

"Als hij het EK dan kan spelen, krijgt de bondscoach er een frisse en fitte speler bij. Wanneer Noa weer met de groep kan trainen, weten we nog niet precies", zei Bosz over de buitenspeler die eind januari voor het laatst in actie kwam voor PSV en sindsdien herstelt van de zoveelste hamstringblessure.

De reactie van Lang op de spelfout.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iets zegt mij dat Noa Lang wel gewend is aan spelfouten.

7 april 2024 om 00:47

Aan zijn salaris te zien kan hij gelukkig wel goed rekenen , wat heb je aan schrijven als je platzak bent😂 de mensen die iedereen continu lopen te corrigeren , vanwege een spelfout 😂😂😂 hebben vaak niks te rekenen.

7 april 2024 om 03:38

Aan zijn salaris te zien hij goed rekenen?

Ik zoek de logica even.

7 april 2024 om 10:34

Goed kunnen schrijven is veel waardevoller dan rijkdom. Dat mensen dit steeds meer vergeten maakt de wereld lelijker.

Die Noa Lang heeft ook werkelijks niks bijgedragen he aan dit kampioensjaar. Pijnlijk zeg.

7 april 2024 om 00:01

Tja dat hij vaak last heeft van blessures daar kan hij mischien zelf ook niet veel aan doen.

7 april 2024 om 01:03

Frappant hoe er met 2 mate gemeten wordt. Bij de een is niet voor topvoetbal gemaakt bij de ander kan er misschien wel niks aan doen. Zal wel met clubvoorkwur te maken hebben.

Tis gewoon jammer dat onze potentiële toppers vaak in de lappenmand zitten. Depay ook weer kut. Hopelijk valt het mee, deze spelers kunnen het verschil maken aankomende zomer. Geld ook voor Brobbey en Zirkzee. Hoe sterker de onderlinge concurrentie, hoe scherper men in de wedstrijden is.

7 april 2024 om 10:04

Vaak last? Heel het jaar al. Vind dat toch wel bijzonder en komt op me over dat hij toch niet geschikt is voor topsport

7 april 2024 om 20:11

Maar is dit chronisch of pas het eerste seizoen dat hij sukkelt met blessureleed? Anders wel een voorbarige conclusie, ik bedoel KDB heeft aardig wat keer een dik half seizoen moeten missen. En soms zelfs een héél seizoen.

7 april 2024 om 22:14

Mijn punt gaat meer over de toon van de reactie. Niet over het feit dat hij inderdaad teveel problemen heeft met blessures. Maar mischien probeer ik een bepaalde toon uit een reactie te halen die niet zo bedoeld is.

7 april 2024 om 00:02

Toch vond ik PSV met Lang in de basis sprankelender.

7 april 2024 om 00:13

Jaawel man, straks Noa No op je het kampioensfeestje.

Ja, als er iets is waar deze taalvirtuoos op let, is het wel of er foutloos ABN gesproken en/of getypt wordt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren