‘Luis Suárez moet knoop doorhakken na ‘serieuze aanbieding’’

Woensdag, 29 juli 2020 om 08:11Robin Bruggeman • Laatste update: 10:16

Luis Suárez is ondanks zijn 33 jaar nog steeds een belangrijke speler voor Barcelona en de Uruguayaan kan met 16 doelpunten in 28 wedstrijden terugkijken op een productief seizoen in LaLiga. Het einde van de spits in het Camp Nou begint echter in zicht te komen en Suárez kan Barcelona volgens Mundo Deportivo op korte termijn zelfs al verlaten. De routinier heeft volgens de sportkrant uit Catalonië namelijk een ‘serieuze aanbieding’ binnen uit de Major League Soccer.

Het Inter Miami van mede-eigenaar David Beckham zou Suárez volgens de berichtgeving van woensdagochtend graag naar de Verenigde Staten willen halen. De stad Miami beschikt over een flinke Latijns-Amerikaanse bevolkingsgroep en Inter denkt dat de mensen meer warm zullen lopen voor de club als er een sterspeler uit Zuid-Amerika onder contract staat. Suárez wordt met zijn kwaliteiten daarnaast beschouwd als de ideale speler om de nieuwe club op sleeptouw te nemen

Suárez lijkt in eerste instantie niet uit te zijn op een vertrek bij Barcelona, al is een avontuur in de VS ook een aantrekkelijke optie voor hem. Landgenoot Nicolás Lodeiro speelt al enige tijd in de MLS en hij liet vorig jaar weten dat Suárez graag ooit in de VS zou willen spelen: “Deze competitie kan hem wel bekoren. Hij vraagt me er voortdurend naar. Ik denk dat het slechts een kwestie van tijd is.”

Suárez ligt momenteel nog een jaar vast bij de club waar hij sinds de zomer van 2014 onder contract staat. De aanvaller heeft echter een clausule in zijn contract staan die een langere samenwerking mogelijk maakt. Als hij aankomend seizoen in minstens zestig procent van de wedstrijden van Barcelona in actie komt, wordt zijn verbintenis automatisch met een jaar verlengd. Barcelona lijkt in Lautaro Martínez van Internazionale overigens de ideale opvolger van Suárez te zien.


Poll

Denk jij dat Luis Suárez volgend seizoen nog voor Barcelona speelt?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

74 reacties (laatste reactie door lamanita5)

Barca moet Jesus halen denk dat hij iemand is voor Barca! En voor de flanken snap ik niet waarom ze niet vol voor Sancho gaan? Ze kunnen dembele in de deal betrekken + couti verkopen...? Sancho gaat wel wss naar Manu maar vroeg me af waarom ze geen poging wagen.. sancho is voor elke ploeg een versterking

29 juli 2020 om 08:28

Waarom zou Bvb een downgrade willen? Wat moeten ze met dembele? Die verdiend bvb niet ^^

29 juli 2020 om 08:36

Dembele is van potentie voor mij de beste van de wereld, van potentie he. Bij Dortmund was hij fantastisch maar helaas is heel bij Barca veel geblesseerd en is hij in zijn hoofd nog niet op en top pro haha

29 juli 2020 om 09:19

Niet dat ik het per se eens ben met Alcantara, maar je begrijpt toch wel dat alles een downgrade is na Sancho? Bvb kan Dembele z’n salaris niet betalen, maar nu worden Ikoné van Lille en Rashica van Bremen als opvolger van Sancho genoemd. Dan is Dembele wel de betere van de 3.

29 juli 2020 om 09:22

Jammer dat er weinig potentie meer in zit. Te veel geblesseerd en speelminuten etc. Zal over een tijd bij een OSC lille neer strijken.

29 juli 2020 om 10:39

Volledig met je eens. Laatst zei Rumminige dat Dembele echt zijn favoriet jaren terug was en hij door hem graag naar Dortmund keek. Dembele heeft veel pech gehad maar laten we hopen dat dat nu over is.

29 juli 2020 om 08:53

Het is geen fifa carriere of football manager haha. Barca wilt voor coutinho een groot bedrag omdat hij dat hen ook gekost heeft. Niemand wil, zeg pak m beet tussen de 100 en 120 mil uitgeven aan een speler die de agelopen paar jaar weinig heeft laten zien. Bovendien gaan andere clubs zijn huidige salaris niet evenaren. Exact hetzelfde geldt voor dembele en dan komt bij hem zijn extreme blessuregevoeligheid er zelfs nog bij. Ik ben het met je eens dat ze moeten verkopen maar met een verouderde, volgevreten en overbetaalde selectie gaat het lastig worden om te verkopen.

29 juli 2020 om 09:43

Onzin. Coutinho staat na afschrijving nog voor zo’n 60 miljoen op de balans, Barca moet minstens zo’n bedrag krijgen om positief te schrijven en ruimte te maken voor nieuwe spelers. Wat je zegt is dus pertinent onwaar, een transfersom van 100 tot 120 miljoen is een fabeltje.

29 juli 2020 om 10:10

Waarom zou Dortmund Dembele terug willen? Zijn vertrek heeft niet de schoonheidsprijs verdiend. Wie zegt dat die na een goed jaar niet weer hetzelfde flikt? Veder een heel onbetrouwbare speler. Zou ik voor dat salaris niet aan beginnen.

29 juli 2020 om 10:15

van welk geld? Barcelona is piekentechnisch een van de grootste ballonnen binnen de voetbalwereld.

Tja dit worden moeilijke afwegingen. Je kan nog een jaar door bij één van de beste clubs van de wereld waar hij zo op zijn plek is, je kan terug naar Ajax waar sportief nog steeds mooie uitdagingen liggen of je kan naar VS voor geld, klimaat, cultuur etc

29 juli 2020 om 08:27

Ik weet eerlijk gezegd niet of Ajax een serieuze optie is voor Suarez. Natuurlijk is dat mooie praat voor de bühne maar of het ook realistisch is... kan voorstellen dat Suarez gewoon ook liever nog een nieuwe ervaring meeneemt in de nadagen van zijn carrière.

29 juli 2020 om 08:36

Lekker naar het warme Miami, dat hem zeker meer zal betalen dan Ajax. Als hij naar Ajax wilde komen had hij 1 of 2 seizoenen geleden al die stap moeten maken, nu denk ik niet dat Ajax meer vol voor hem zal gaan

29 juli 2020 om 08:48

Denk ik eerlijk gezegd ook!

29 juli 2020 om 08:53

Ik heb precies hetzelfde. Zou hartstikke leuk zijn, maar Suarez verdient heel veel in Barca en dat geef je niet zomaar op.

29 juli 2020 om 08:54

Ik denk dat Suarez ook over een jaar nog een topspeler zal zijn voor Ajax. Is kwalitatief beter dan Huntelaar en die komt ook nog gewoon mee. Ik denk dat hij nog een jaartje Barca doet en daarna naar Ajax komt.

29 juli 2020 om 09:58

Insidermadrid, "als hij naar Ajax wilde komen had hij 1 of 2 seizoenen geleden al die stap moeten maken, nu denk ik niet dat Ajax meer vol voor hem zal gaan". Begrijp je echt niet hoe belachelijk dat klinkt? Nog vorig seizoen heeft Suarez Real Madrid opgerold in de 5-1 overwinning in Camp Nou. Ook dit seizoen gewoon weer 3de schutter in La Liga. Wat heb jij toch een ontzettend korte termijn visie steeds. Suarez zou uiteraard nog steeds een grote meerwaarde zijn voor Ajax. Trouwens, mocht hij ooit die stap willen wagen zal geld ook gewoon niet meer de beweegreden zijn voor hem.

29 juli 2020 om 10:12

Zelfs als Suarez 37 is schiet hij de hele Eredivisie aan flarden. Zolang hij zich maar aan de tegenstander kan "vastbijten" haha. Hij is aan de ene kant welkom, een speler met zijn kwaliteiten is voor elke NL club zeer welkom. Maar dan loopt hij wel Traore en de andere jeugd in de weg.

29 juli 2020 om 11:08

@thenry Ajax zou alleen een serieuze optie zijn mochten ze hun kids willen laten opgroeien hier. Rustig en fijn land. Kan hier gewoon over straat. Zijn kids hebben toch een deel hier doorgebracht.

29 juli 2020 om 11:40

@toppertje inderdaad, wat een hoop onzin over suarez wordt er verkondigd hier. Suarez is misschien wel de meest succesvolle spits van barca. Hoe respectloos sommige over hem praten laat maar weer eens zien dat ze totaal niet objectief kunnen zijn door hun club voorkeur

29 juli 2020 om 13:42

Wat een onzin. Dit seizoen is suarez bij elke 130 minuten bij een goal betrokken en benzema elke 149 minuten. Zelfs in een seizoen waar die lang geblesseerd is scoort hij per minuut meer dan benzema

29 juli 2020 om 09:21

En vergeet niet dat het niveau in de VS echt heel laag is, vergelijkbaar met de keuken kampioen divisie, waar het voor zulke vedetten dan juist leuk is om daar te spelen.

29 juli 2020 om 09:22

Alsof ajax een optie is? Weinig geld, competitie is redelijk saa en daarnaast kent hij het al? Waarom zou hij dan Barcelona verlaten?

29 juli 2020 om 09:53

Ajax kan Suarez inmiddels ook een leuk salaris bieden, geen 23 miljoen natuurlijk maar voor een speler van zijn kaliber wel richting de 4-5 miljoen met nog wat teken bonussen. De NL competitie heeft misschien geen extreem hoog niveau, maar saai is het allerminst, de titel strijdt is onvoorspelbaar en er wordt aanvallend gespeeld. Het feit dat Ajax het prima doet in de CL, maar toch moeite heeft met AZ zegt voldoende.

29 juli 2020 om 10:16

dit jaar deden ze het anders niet zo prima europees en hadden ze ook moeite met AZ

29 juli 2020 om 10:36

Gloryunited 10 punten groepsfase is 99 van de 100 keer genoeg. En voorrondes weer doorgerold. Dat is voor een Nederlandse club bovengemiddeld. Dat het eindigt in teneur was ook een beetje de tendens in de Eredivisie.

29 juli 2020 om 10:46

Lausho / Best veel geld voor iemand die net geopereerd is en waarvan je maar moet afwachten hoe het in de toekomst zal gaan. NL competitie is zeker wel spannend maar om nou echt te zeggen dat suarez hier nog een uitdaging ziet, nee dat denk ik niet.

29 juli 2020 om 10:53

Glory kom op wees eens objectief. Tien punten groepsfase ondanks hele dubieuze beslissingen tegen Chelsea is gewoon een goede prestatie. Makkelijk scoren dit

29 juli 2020 om 11:03

Een goede prestatie, maar ook wel in een relatief zwakke groep. Dat 10 punten niet genoeg zijn betekent dat er 1 heel zwak team in de groep zat en Valencia is ook echt niet een wereldploeg. Maar nog steeds een degelijke prestatie hoor, daar niet van.

29 juli 2020 om 11:31

Lierse, de "zwakke broeder" was Lille en achter hun spelers zit de top momenteel ook aan. Kregen iedere wedstrijd grote kansen. Vond het een sterkere groep dan een jaar eerder met Bayern, Benfica en AEK. Deze kon alle kanten op.

29 juli 2020 om 11:35

Tja dat kan wel zo zijn, maar als de drie andere ploegen daar zoveel punten tegen hen weten te halen (Lille had 1 punt), komt dat team gewoon tekort en dan is het niet echt interessant dat ze nu dure spelers gaan verkopen.

29 juli 2020 om 11:38

ik had het niet alleen over de Cl. Tegen Getafe was het schandalig slecht. Dus een prima groepsfase vs een schandalige vertoning tegen Getafe: Heft elkaar op.

29 juli 2020 om 11:49

Getafe speelt een soort voetbal waar Ajax nooit een antwoord op heeft. Zodra bekend werd dat t geyafe zou worden wist ik dat kleine kans zou zijn voor Ajax om door te gaan.

Sua is toch al 33 jaar maar aangezien Lautaro deze zomer niet komt zal men in catalunya wel doorgaan met Suarez als spits. Ik merkte dat veel barcelona fans kritisch op hem waren in de afgelopen maanden. Het blijft lastig want hij zit al bijna 7 jaar daar dus je kan hem ook niet ff wegschuiven

29 juli 2020 om 10:21

je moet hem juist NU wegchuiven...dit is het perfecte moment voor een Suarez, 33 jaar die jaar na jaar minder goals maakt.... Hij kan met opgeheven hoofd afscheid nemen en is nog fit genoeg voor een mooi niuew avnontuur; Inter Miami hogerop tillen in de (toch fysieke amerikaanse) Mls. Ik ben niet voor Barca en zeker niet voor Real maar die club jheeft met Raul, Casillas en xelfs Cristiano aangetoond hoe je afscheid moet nemen van je sterren uit het verleden: op tijd!

29 juli 2020 om 10:47

Clark / Ik ben het met je eens maar barcelona kan geen vervanger kopen dus ze zullen nog wel door moeten met suarez, anders hadden ze Lautaro wel gekocht, stiekem zouden ze dat ook wel willen in barcelona maar als suarez niet weg wil dan houdt het op, je kan moeilijk twee spitsen hebben voor 1 positie

29 juli 2020 om 10:54

Door moeten omdat ze geen vervanger kunnen kopen is per definitie niet waar eigenlijk. Je kan Messi namelijk als trequartista zetten. Fati, Dembele en Trincao heb je dan op de vleugels. Griezmann en Braithwaite heb je ook maar wissels neem ik aan dan.

29 juli 2020 om 11:18

Garrinch / Ja opties zat met de huidige groep, maar ik bedoel als barto nou suarez kon slijten ergens dan had hij denk ik wel Lautaro gekocht. Ik persoonlijk zou vaker Griezman in de spits proberen ook, Setien is net als Zidane iemand die wel rouleert, Zidane is daar absoluut extremer in maar ook Setien wisselt af

29 juli 2020 om 14:38

Niet met je eens Clarkkent2, omdat ik Martinez nog niet goed genoeg vind voor zijn prijskaartje. Martinez heeft ook dit seizoen minder goals én assists dan Suarez, met een stuk meer wedstrijden. Of een andere spits (zou zo snel niet weten wei) of gewoon nog een jaar door met Suarez, die ook nog een goeie klik heeft met Messi. Denk ook dat Barca de focus niet hoeft te leggen op de voorhoede, loopt genoeg kwaliteit rond. Griezmann was zo in zijn eerste jaar minder dan verwacht, maar we weten allemaal wat hij kan, dus die kan zomaar zijn vorm terug vinden komend seizoen.

30 juli 2020 om 09:36

Barca hoeft geen vervanger te kopen. Speel 4-3-3 en zet messi weer als valse 9. Messi trek toch altijd naar het midden en daarnaast kan je iemand op rechts zetten die wel mee verdedig! En je hebt dan alleen messi die niet verdedig! Want Suarez doet de laatste tijd ook niks voor de verdediging!

Als de kans komt hopen dat hij gaat. In zijn goede dagen een geweldige spits maar is heel snel aan het aftakelen verdient ook nog eens een godsvermogen. Maar ik denk niet dat hij gaat, dit word Suarez zijn laatste jaar.

29 juli 2020 om 08:43

Poehh moet heel wat gebeuren zeg bij jullie. Suarez, Rakitic, Vidal, Busi, Alba, Pique, een halve Umtiti. En Messi ook niet meer de jongste. Wie gaat hem bijstaan? Een jonge Arthur gaat weer weg, komt een dertiger erbij met Pjanic. Ziet er alles behalve rooskleurig uit. Messi heeft echt snel iemand nodig die hem gaat bijstaan, ala Neymar.

29 juli 2020 om 08:51

Neymar wordt in feb ook alweer 29. Het wordt een hels karwei om goed door te selecteren. Messi, Alba en Busquets kan je als ervaren heren nog behouden met Pjanic dan. De rest zsm slijten. Maar wie koop je? Crisis tijden en bij Barca moet het geld haast op zijn. Ik zou zeggen Fati, Puig, Frenkie, Araujo moeten een nieuwe kern vormen icm met aankopen als Trincao en Pedri. Wellicht Coutinho en Dembele nog laatste kans geven en hopen dat het wat wordt. Deja Vu aan 07/08: toen was het ook een rotzooi met verzadigde spelers die al roemloos ten onder gingen. Het zou weleens een echt Real tijdperk kunnen worden, waarbij ze qua landstitels weer uitlopen. Jammer, de laatste 10 jaar had Barca juist een ware inhaalslag gemaakt wat dat betreft.

29 juli 2020 om 09:42

@garrincha10, Real Madrid gaat ook binnen enkele jaren hun leider af moeten geven, en ik denk persoonlijk dat dat het grote probleem gaat worden. Zonder Sergio Ramos hebben ze daar echt geen solide defensie staan. Daarbij hebben ze ook geen zeer jonge selectie, zitten natuurlijk wel een paar pareltjes tussen zoals Rodrygo, Vinicius en Hakimi maar daar tegenover hebben ze bij Barca spelers als De Jong, Puig & Ansu Fati.

29 juli 2020 om 10:18

Hakimi is verkocht. Het zal een aderlating zijn als Ramos stopt, maar denk dat Florentino al bewezen heeft zaken beter op orde te hebben dat Bartomeu. Maar goed, hopen dat het nieuwe Barca bestuur iets teweeg kan brengen. Mbappe bij Real zal in ieder geval weer vuurwerk worden, kan haast niet anders.

29 juli 2020 om 10:50

Socio / In dat opzicht doet Florentino Perez het wel beter ja, en deze zomer gaan we dan eindelijk afscheid nemen van een aantal spelers wat ook echt nodig was. Overigens Neymar wordt gewoon een onmogelijk verhaal, zover is duidelijk. Het is te hopen voor PSG dat ze de CL winnen, dan wil Neymar nergens heen, Mbappe blijft hoe dan ook deze zomer. Ze moeten in catalunya gewoon snel gaan resetten, dat kost namelijk tijd. Ik had gedacht dat het vertrek van Cristiano ons langer pijn zou doen, maar zelfs zonder Cris winnen we twee Spaanse prijzen in 1 seizoen, dat is echt ongekend. Je kan het maar beter accepteren dat sommige voetbalgoden er niet voor altijd zijn. Ik vind andere clubs vaak in denial (weet ff het Nederlandse woord niet)

29 juli 2020 om 10:58

J3ro3ntj33_, je vergeet nog Militao, Valverde, Jovic, Ödegaard en Kubo. Daarnaast heeft Real al de opvolgers van enkele oudere spelers in huis (bijvoorbeeld Mendy van Marcelo). Dus waar Barcelona half zijn elftal in de komende 2-3 jaar moet vervangen (Piqué, Umtiti, Alba, Busquets, Messi, Suarez, Griezmann, Vidal en Rakitic). Zijn dat bij Real in de nabije toekomst eigenlijk alleen Benzema en Ramos.

29 juli 2020 om 10:55

Elgua / In principe ligt alles perfect nu als suarez nog een jaartje doorgaat. Daarna kan hij transfervrij weglopen, en kan barcelona zich melden voor Lautaro. Alhoewel, er zit geen clausule meer in het contract van Lautaro (111 mil), dus barcelona zal zelfs meer moeten betalen aangezien zijn contract gewoon loopt tot 2023. Lastige situatie. Ik ga er voor het gemak maar even van uit dat barcelona deze suarez niet kon slijten deze zomer, anders hadden ze dat wel gedaan en een move gemaakt voor Lautaro. Het probleem is in deze dat er ook komend seizoen geen supporters toegelaten zullen worden, en dat mept er wel hard in bij een club als barcelona. De hele voetbalwereld is aan het veranderen, ook Florentino heeft nieuwe paycuts aangekondigd.

29 juli 2020 om 13:44

Hij heeft dit seizoen elke 130 minuten een goal gemaakt. Een totaal van 19, kan meer worden in de champions league. Als je hem verkoopt wie ga je dan halen die dezelfde cijfers weerlegd?

Gewoon nog een jaartje Barca en dan terug naar Amsterdam :-)

29 juli 2020 om 10:16

Ik hoop dat hij Barça verlaat. Hij mist snelheid en techniek voor het echte Barça. Hij is wel een geweldige rommelaar en een goed scorend vermogen. Ik had hem al twee jaar geleden verkocht.

29 juli 2020 om 10:58

Ik vind hem echt wel weer dan een rommelaar. Natuurlijk ziet het er allemaal niet zo soepel uit als bij een Messi in topvorm. Maar ik kan me nog zijn doelpunten tegen PSG herinneren, waarbij hij met een simpele voetbeweging David Luiz een panna gaf. Hij is niet de typische Barca speler, maar dat zijn er wel meer niet die ze de afgelopen jaren hebben gekocht.

29 juli 2020 om 11:01

Oker / Ik snap wel wat je bedoelt daarmee. Ik vind hem ook heel rommelig en hij heeft zeker niet de techniek van Benzema. Wel vind ik suarez nog altijd levensgevaarlijk en snelheid op de eerste meters heeft hij ook wel. Scoren kan hij als geen ander, maar hij heeft het wel heel zwaar gekregen sinds neymar daar is weggegaan

29 juli 2020 om 13:45

Suarez is een veel betere spits dan benzema zelfs in een slecht jaar scoort suarez per minuut meer. Susrez heeft elke 130 minuten een goal gemaakt en benzema elke 149 minuten. Ben er zeker van dat als hij niet geblesseerd was dat hij boven benzema was ge eindigd

Suarez heeft het nooit achter stoelen of banken geschoven, een terugkeer naar de Arena zou hem heel goed staan. Maar ik zie het niet gebeuren dat hij naar de MLS gaat, er is momenteel niet veel te halen daar. De meeste slachtoffers vanwege corona zijn daar ook gevallen.. bovendien als hij zijn contract afmaakt is die volgend jaar transfervrij op te pikken. Dan zou een stap terug naar de Arena wel heel mooi klinken..

29 juli 2020 om 10:59

Waarschijnlijk meer geld dan bij Ajax, dichter bij Uruguay en een leuker klimaat. Drie dingen die me toch wel belangrijk lijken aan het einde van iemands carrière.

29 juli 2020 om 11:03

Meer geld weet ik niet hoor, daar heb je juist met salarisplafonds te maken. Je kunt wel 3 spelers per club daar van vrijstellen, maar denk dat hij bij Ajax ook een miljoenensalaris zou kunnen krijgen. De andere punten heb je gelijk in. Maar toch heeft Suarez zelf, ook als er niet naar gevraagd werd, vaker aangegeven ooit terug te willen keren naar Ajax. Ben geneigd dat te geloven, al is het misschien ook ergens hoop van een Ajax-fan.

29 juli 2020 om 11:10

Er zijn natuurlijk de drie designated players (wel geen idee hoeveel die mogen verdienen, of dat er überhaupt een grens opzit bij hen), en een Zlatan gaat daar niet voor een hongerloontje spelen. Uiteindelijk is het natuurlijk koffiedik kijken allemaal, maar Suarez nog bij Ajax zien zou me wel verbazen.

29 juli 2020 om 11:27

Miami in de zomer is geen lekker klimaat hoor! Zit je beter in de Hollandse winter met verwarming aan. In Florida in de zomer is t 100% luchtvochtigheid en 35graden minimaal. Nee dank je! In de winter daarentegen is t fantastisch: 20-25 graden

29 juli 2020 om 11:00

Ik denk dat spelers zich niet tegen laten houden door het Coronavirus. Een aantal spelers ging in het begin van de uitbraak, toen China nog de grootste brandhaard was, juist naar China toe om daar voor veel geld te gaan voetballen. Een van hen was bijvoorbeeld Sam Larsson.

Puur zakelijk gezien is het beter om hem nu te verkopen. Gezien de situatie van het elftal zou ik hem nog een seizoen houden want na messi is hij de enige die constant scoort. Je verliest veel doelpunten als je suarez verkoopt. Dit seizoen weer 16 doelpunten 12 asssists. Zonder blessure was hij denk ik sowiezo hoger dan benzema ge eindigd.

Misschien wel beter dat hij vertrekt, nu je nog een som kan vangen. Heeft enorm veel betekend voor Barca nadat hij door veel mensen niet werd gezien als een Barca speler. Maar hij snoerde na een halfjaar iedereen de mond en begon te scoren als vanouds. De beste 9 die ik me kan voorstellen in zijn prime, scherpschutter en met de jaren werd hij zelfs minder egoistisch en begon hij zelfs balletjes af te leggen. Dat siert hem wel. Een vervanger voor Suarez vinden zal echt een lastig karweitje worden, want Lautaro is een goeie speler maar niet zo goed als Suarez was op die leeftijd. Van mij mag ie komen als ze echt niets beter vinden.

Mijn gok: Luis vertrekt niet. Een fitte Luis is altijd een garantie voor doelpunten. Vooral broodnodig bij zo'n stroef draaiend elftal als dit Barcelona. Ondanks zijn leeftijd nog steeds erg belangrijk. En daarnaast zal hij -denk ik- niet zo snel zijn bestie Lionel verlaten.

29 juli 2020 om 14:03

100 procent. Men hoeft alleen maar naar de cijfers te kijken. Suarez heeft elke 130 minuten een goal gemaakt dit seizoen. Benzema die zo hoog geprezen wordt heeft elke 149 minuten een goal gemaakt. Als je Suarez weg haalt haal je gewoon een garantie voor goals weg. En wie ga je halen die dezelfde cijfers kan weerleggen? Desondanks zijn leeftijd is suarez van teogevoegde waarde in dit elftal

Zie hem niet vertrekken. Zie nu ook op insta. De familie Messi en Suarez zijn 2 handen op 1 buik. Suarez is gelukkig in barca en heeft een zeer goed salaris. Zie hem nog wel een seizoen spelen bij de club

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4930 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Barcelona5333
4.Sevilla4816
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
F. de JongMiddenvelder253
PedriAanvaller252
A. GriezmannAanvaller236
L. MessiAanvaller2319
M. BraithwaiteAanvaller212
TrincãoAanvaller203
Jordi AlbaVerdediger222
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

1012 fans
Aanvaller, 34 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Atlético Madrid 21 16 4 0
2019/2020 Barcelona 28 16 4 0
2018/2019 Barcelona 33 21 5 0
2017/2018 Barcelona 33 25 9 0
2016/2017 Barcelona 35 29 8 0
Laatste voetbalnieuws

Atlético recht rug en wint nota bene in ‘vervloekt’ Estadio de la Cerámica

Atlético Madrid heeft zondagavond een belangrijke overwinning in LaLiga geboekt. Het team van trainer Diego Simeone was met 0-2 te sterk voor Villarreal, na de eerdere misstappen tegen Levante (1-1 en...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 2 maart
Als Manchester United het aflopende contract van Edinson Cavani niet verlengt, heeft de spits recht op een bonus van twee miljoen euro. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren