BBC ziet Ten Hag als kandidaat bij Arsenal na ontslag Emery

Zaterdag, 30 november 2019 om

Arsenal nam vrijdag afscheid van Unai Emery na de aanhoudende tegenvallende resultaten. De zoektocht naar een nieuwe trainer is gestart en volgens de BBC is het niet ondenkbaar dat the Gunners uitkomen bij Ajax voor Erik ten Hag. Of de Nederlander daadwerkelijk in beeld is bij de Premier League-club is onbekend. Volgens The Telegraph behoort de trainer van de Amsterdammers niet tot de kandidaten en zijn de pijlen gericht op Napoli-trainer Carlo Ancelotti, Manchester City-assistent Mikel Arteta en Nuno Espirito Santo van Wolverhampton Wanderers.

Fredrik Ljungberg neemt voorlopig de honneurs waar na het vertrek van Emery. David Seaman, oud-keeper van Arsenal, hoopt niet dat de Zweed definitief wordt aangesteld. “Deze baan is veel groter dan wat Freddie gewend is”, aldus de oud-international. “Hij staat pas aan het begin van zijn trainersloopbaan.” Emery kreeg zijn ontslag na de 1-2 nederlaag tegen Eintracht Frankfurt in de Europa League. Seaman denkt dat zijn oude club er goed aan doet om aan te kloppen bij Patrick Vieira. Hij ziet de trainer van OGC Nice als ‘de juiste man’ voor de vrijgekomen functie. “Ik weet zeker dat de Arsenal-fans het prachtig zouden vinden om hem zien terug te keren. Ik weet hoe hij was als speler en als aanvoerder. Hij is een geboren leider."

De BBC noemt Ten Hag als een van de tien kandidaten. Gewezen wordt naar zijn uitstekende staat van dienst bij Ajax en verleden bij het tweede elftal van Bayern München. “De 49-jarige Nederlander is hot nadat hij Ajax vori seizoen naar de halve finale van de Champions League leidde. De club won uiteindelijk de Nederlandse dubbel.” Ten Hag werd eerder al in verband gebracht met Bayern München, waar hij gezien werd als opvolger van Niko Kovac. De trainer reageerde op de geruchten en zei dat hij hoe dan ook het seizoen afmaakt bij Ajax. Behalve de eerder genoemde namen staan ook Massimiliano Allegri, Mauricio Pochettino, Eddie Howe, Rafael Benitez en Brendan Rodgers op het lijstje van de BBC.


Poll

Wie is volgens jou de beste keuze voor Arsenal?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

79 reacties (laatste reactie door doncoxxx)

Denk niet dat ten hag Ajax gaat verlaten vóór Arsenal ben ik totaal nier bang voor.. hoop vooral dat bayern hem met rust laat haha

30 november 2019 om 08:18

Ik zie het ook nu niet snel gebeuren. Al zou het na dit seizoen natuurlijk wel een heel mooie uitdaging zijn. Grote club in Engeland, trouwe achterban en veel mogelijkheden qua transferbudget. Hij past ook wel in die filosofie van Arsenal. Maar dit seizoen nog lekker kampioen worden en misschien kunnen ze nog wat rondes in de Champions League halen.

30 november 2019 om 10:06

Als hij een beetje ambitie heeft wel natuurlijk.

30 november 2019 om 11:15

Huh? Tuurlijk wel man, Arsenal is een schitterende stap omhoog voor Ten Hag.

30 november 2019 om 12:24

Hoe is Arsenal een stap omhoog ten opzichte van Ajax?alleen de competitie is groter, that's it.elk jaar maximaal de 4e plek behalen en niks doen in Europa, leuk man.

30 november 2019 om 12:38

Daar ligt nou net de uitdaging. Elk jaar met een enorm transferbudget de binnenlandse competitie domineren en 'kijken hoe ver we komen' in de CL, nee dat is vermaak!

30 november 2019 om 12:58

Ik vind Arsenal ook een prachtige club, maar er zou geen goede verklaarbare reden zijn voor Ten Hag om daarheen te gaan, behalve dat de PL zo mooi is. Maar de CL is toch het mooiste, en die gaat Arsenal de komende paar kaar helaas niet halen, ben ik bang

30 november 2019 om 13:00

Alleen de competitie is groter? Daar doe je Arsenal echt tekort mee hoor.

30 november 2019 om 13:28

Als je het nog niet weet, het is (veel van) de Ajacieden hier de laatste tijd heel erg naar de bol gestegen. Sommigen zullen dus daadwerkelijk beweren dat Ajax enkel qua competitie kleiner is dan Arsenal

30 november 2019 om 14:11

Ik vind Arsenal als club ook niet groter dan Ajax, moet ik zeggen. Maar 'alleen qua competitie' vind ik een gekke uitspraak. Dat doet vermoeden dat dat een verwaarloosbaar criterium is. De Premier League is een enorme stap omhoog en bij Arsenal ligt veel potentie. Bovendien is de uitdaging enorm. Als je Arsenal terug naar de absolute top brengt, lever je een absolute wereldprestatie waarmee je je echt kunt vestigen bij het rijtje Klopp, Guardiola. De rek bij Arsenal is echt groot, waar Ten Hag bij Ajax vermoedelijk al wel tegen het plafond aan zit

30 november 2019 om 16:09

Arsenal is een prachtige club maar geen stap omhoog voor Ten Hag. Arsenal is een beetje het Feyenoord van de Engelse competitie. Niets mis mee, maar geen stap omhoog.

Ik vind het niet ondenkbaar dat ten Hag aan het eind van het jaar naar Bayern München gaat. Arsenal zie ik hem dan weer minder snel doen. In beginsel een logische stap na Ajax, maar wel een heel moeilijk moment om in te stappen. Dit terwijl bij Ajax door Overmars (en vd Sar) alle randvoorwaarden juist waren gecreëerd om te presteren. Weet niet of Ten Hag dat bij Arsenal al zou kunnen.

30 november 2019 om 07:56

Het lijkt me juist een perfect moment om in te stappen bij Arsenal. De verwachtingen na Emery zullen echt niet zo hoog zijn. Liverpool en Man city zijn op het moment beduidend beter dan de rest. Hij heeft dan tijd genoeg om zijn spel bij Arsenal in te brengen. Ondanks dat Kovac er qua spel weinig van bakte won hij toch de dubbel. De verwachtingen bij Bayern zijn en blijven dan altijd hoog. Niks minder dan een titel wordt daar geaccepteerd en vaak nog gepaard met CL succes.

30 november 2019 om 10:39

Zou voor hem toch een prachtige stap zijn inderdaad.bij Arsenal zou hij in alle "rust" zonder al teveel verwachtingen kunnen bouwen aan wat moois.hij kan dat, want dat heeft Hij bij Utrecht en Ajax wel bewezen.ook komt hij dan direct in de mooiste competitie terecht met bijna wekelijks een mooie wedstrijd.maar erg realistisch is dit niet nu hij droomclub Bayern links laat liggen, althans als er contact is geweest, want dat lees je nergens en is alleen maar door de media uitgekraamd

Ten Hag zou voor mij wel een perfecte optie zijn voor Arsenal. Ik denk dat hij voor zichzelf ook meer ‘te winnen’ heeft dan bij een Bayern. Bij Arsenal kan hij lekker bouwen en bij Bayern is de titel een vereiste. Als hij dan ook nog Ziyech en van der Beek meeneemt haha.

30 november 2019 om 07:53

Bij Arsenal kan hij bouwen aan wat? Hij staat er niet alleen he. Dan moeten alle neuzen dezelfde kant opstaan. Nou heb ik niet het idee dat dat op dit moment het geval is. Het is een club met mogelijkheden, waarbij ik denk dat ze nog niet de juiste poppetjes op de juiste positie hebben staan om deze mooie club weer daadwerkelijk terug naar de top te brengen.

30 november 2019 om 07:59

Volgens mij zijn ze sinds vorig jaar echt bezig met het opzetten van een geheel andere structuur bij Arsenal waarbij ook het financieren van kwaliteit spelers wat meer zou gebeuren. Arsenal staat er als club ook niet om bekend om trainers snel te ontslaan vandaar dat ik aangeef dat Ten hag normaal gesproken de tijd krijgt om te bouwen. Emery maakte het sinds april vorig jaar tot aan afgelopen week gewoon te bont. Het spel leek nergens naar en het ging gepaard met slechte resultaten en de groep had hij niet meer achter zich staan.

30 november 2019 om 11:12

Ik zie het niet gebeuren dat ten Hag nou echt op een Arsenal zit te wachtten. Dan is het nog maar afvragen of je ook weer structureel mee gaat doen in de CL. Wie weet toont Barca of Bayern eind dit jaar interesse.. Ze zien ten Hag tegenwoordig toch als een grote trainer in Europa.

30 november 2019 om 12:01

Het is toch juist een mooie doelstelling voor Ten Hag om ze structureel mee te laten doen in de CL. Er is weinig uitdaging bij een club die al de beste is.

30 november 2019 om 13:07

Toen Klopp instapte bij Liverpool was dat niet meer dan een middenmoter. Speelde zelfs niet eens Europees een paar seizoenen. Ten Hag zou bij Arsenal wel iets moois op kunnen bouwen net zoals Klopp dat bij Liverpool heeft gedaan. Het geld is er, de club is groot genoeg en ze hebben een erg grote fanbase. Arsenal is op dit moment niet veel maar hebben echt wel genoeg potentie om terug te keren naar de top met de juiste aankopen..

30 november 2019 om 10:50

EtH voorstellen als nieuwe coach terwijl EtH volop in de picture bij Bayern staat, kan alleen maar in Engeland, waar men de PL ziet als het allerhoogste op aarde, terwijl de absoluut beste spelers(messi, Ronaldo, Neymar) daar niet spelen. Alsof Arsenal een enorme sportieve verbetering is t.o.v. Ajax waardoor EtH direct zijn koffers pakt om Ajax te gaan verlaten.... Deze stomzinnige, kortzichtige arrogantie is zo vermoeiend. Jouw stelling dat Arsenal een betere keuze zou zijn dan Bayern Munchen, is in mijn ogen even blind. Alsof EtH bang is voor de druk om altijd kampioen te moeten worden en daar beter niet aan kan gaan beginnen; het is juist het tegenovergestelde, want hij wil het allerhoogste bereiken; dit lijkt me logisch. Ik weet het, in het arrogante Engeland stelt Ajax nog steeds niets voor, er worden niet eens onlineartikelen gepubliceerd na een CL duel, tenzij Ajax tegen een PL of absolute topclub speelt. wedstrijden als Ajax-Lille en Ajax-Valencia worden gewoon genegeerd. De feiten zijn dat nu Ajax als een komeet omhoog geschoten is en Arsenal al 3 seizoenen geen CL meer speelt, Ajax Europees gezien Arsenal voorbij is gestreefd, dus ambiteuze spelers en coaches die de absolute top willen bereiken, zoals Ziyech en Eth, zullen Arsenal links laten liggen. Ik snap best dat Bournemouth uit interessanter is dan Waalwijk, maar het kampioenenbal telt veel zwaarder, evenals dat Ajax nu de betere ploeg is.

30 november 2019 om 11:17

Dus dit, de keuze voor Arsenal tov Bayern of Ajax is gewoon onverstandig. Tenzij je als coach perse in de prem actief wilt zijn. Daar komt bij dat als ten Hag bij Bayern een paar keer kampioen word, Arsenal altijd nog een optie zal zijn. Maar falen bij Arsenal gaat je geen baan bij een topclub opleveren.

30 november 2019 om 12:06

'deze stomzinnige, kortzichtige arrogantie is zo vermoeiend'. Je beticht engelsen van iets waar veel Ajacieden ook last van hebben. Wat Ajax nu meemaakt is ook maar tijdelijk. Als club uit de eredivisie zal je nooit de concurrentie winnen van de top in Europa of de aansluiting vinden. Als je naar de laatste 10 jaar kijkt is Arsenal nog steeds een stap omhoog tov Ajax. Bij Ajax klopt nu alles maar dat zal echt niet altijd zo zijn. Bij Arsenal klopt nu weinig dus is er veel ruimte voor groei. Dat je de Engelse media verwijt dat ze niks over Lille-Ajax zeggen, dat is pas arrogant. Waarom zouden ze dat in godsnaam doen? Dat is totaal niet relevant voor hen. Hun wereld bestaat uit meer dan alleen Ajax. Snap dat jin dat moeilijk kan begrijpen. Ze raporteren ook amper wat over slavia -Inter. Weet je waarom? Het is niet relevant voor ze en daarin hebben ze gelijk.

30 november 2019 om 12:19

Ironisch. Je hele betoog is doordrenkt met arrogantie

30 november 2019 om 15:54

Lille - Ajax is natuurlijk wel relevant voor de Engelsen. Ze spelen namelijk in dezelfde poule als Ajax. Waarom ze wel eens wat verder mogen kijken lijkt me duidelijk. Ze hebben door hun enge blik en arrogante houding nogal wat tekortkomingen die ze in Europa heel wat seizoenen de kop heeft gekost. De benodigde kennis moeten ze daardoor noodgedwongen uit het buitenland halen. Ze hebben daarin dus helemaal geen gelijk, want hebben de laatste jaren meer een flaterfiguur geslagen dan succes behaald. De winst van vorig jaar daar gelaten, of vind jij dat ze met de enorme financiële voorsprong die zij op de andere competities hebben dat ze dat ook tot uitdrukking hebben laten komen? Een van de grote voorbeelden van mismanagement is Arsenal daarin. Een club die zijn imago dankt aan een Fransman, Wenger, die nota bene door zijn eigen verwende aanhang uitgekotst is.

3 december 2019 om 10:24

@gloryunited, jij snapt niets van wat ik hiermee bedoel. Ik heb het over de vanzelfsprekendheid die vanuit Engeland klinkt. Het is bespottelijk dat men denkt dat EtH in deze fase van het seizoen Ajax dat in het hier en nu volop in de CL meedraait gaat verlaten en zijn kansen om trainer bij Bayern te worden weg zal gooien om in de middenmoot van de PL te gaan spelen. Daarnaast vergis je je wat Ajax betreft, want Overmars en van der Sar hebben keihard een gedegen basis in elkaar gezet om te breken met het toeval van het verleden en struktureel in Europa aan te haken, maar daar ging het mij niet eens om. @sjempjesliek, voor jou geldt hetzelfde, je snapt mij insteek niet. @andonis, ja, het is relevant, want Ajax en Lille zitten bij Chelsea in de poule, maar er worden niet eens 3 zinnen aan geweid. Dat is precies wat ik met die blindheid bedoel. Die mensen kijken niet verder dan het eigen land, de PL is de beste competitie ter wereld, maar vergeten dat Ronaldo het eerste vleigtuig naar Madrid pakte en dat Messi niet komt. Het is een prima competitie, daar niet van, maar er zijn meer grote clubs in Europa.

Als ze dat willen (en dat zou ik best snappen), dan zullen ze nog even moeten wachten tot het einde van het seizoen. Ten Hag zal zelf denk ik liever naar Bayern gaan, gezien zijn historie, maar als die niet bij hem uitkomen, lijkt me Arsenal zeker een interessant project voor hem.

Mwa dit gaat echt niet gebeuren. Ten Hag gaat na dit seizoen pas weg. Of Ajax moet misschien nog uitgeschakeld worden in de CL.

30 november 2019 om 14:58

De kans is nog altijd groot dat ze in de EL belanden, maar ze overwinteren iig wel.

Waarom zou Ten Hag zo’n stap achteruit doen? In Engeland ga je met Arsenal in de komende jaren eerst moeten bouwen en strijden voor plek 3 t/m 6 dus dit is nu niet interessant voor een coach als Ten Hag. Hij zit nu toch helemaal in de slappe was met zijn eigen visie bij een prachtige club?

30 november 2019 om 08:11

Wow.Van de eredvisie naar de subtop van de premier league (bij een grote club waar vanalles te winnen valt nota bene) een stap achteruit? Denk het toch niet hoor. Dan maak je ajax (hoe goed die dan ook bezig zijn), en met name de eredivisie, wat te groot.

30 november 2019 om 08:20

Qua competitie is het zeker interessant, dat is waar. Ik bedoelde meer dat het nu in de Winterstop raar is om daar heen te gaan. En daarnaast zit je komende jaren met een verwachtingspatroon wat moeilijk te overtreffen is na al die jaren van de Professeur. Kijk maar naar Emery, dat was ook een grote meneer maar die mag nu al afzwaaien. Ik weet het niet hoor, lastige opgave ..

30 november 2019 om 08:25

Ben ik het niet met je eens. Arsenal is een club die qua grootte structureel om de titel zou moeten mee doen, maar de verwachting vorig seizoen voor Emery was alleen om Arsenal weer de CL in te krijgen. Daarvoor had hij het winnen van de Europa league als optie en in de top 4 eindigden. Dat was in mijn optiek een reeële doelstelling. Hij stond aan het einde van het seizoen in de Europa league finale en had met nog zes wedstrijden te gaan in de competitie op het oog het makkelijkste programma van alle clubs die voor die top 4 plek gingen. En in beide gevallen heeft Emery het laten liggen. Vervolgens mocht hij nog aanblijven en kreeg hij het vertrouwen. Zelfs toen het duidelijk was dat dit geen goeie combinatie meer was. Dus nee aan “de hoge verwachtingen” zal het echt niet hebben gelegen bij Emery en daar zal het zeer waarschijnlijk ook niet meteen aan liggen bij de volgende trainer.

30 november 2019 om 12:26

@giodonho7 dat is niet te zien aan het aankoopbeleid. waar City de laatste jaren 1,5 miljard heeft uitgegeven zie ik die uitgaves niet bij City dus structureel mee doen om het kampioenschap zie ik niet gebeuren voor Arsenal

30 november 2019 om 13:54

Ook Arsenal heeft de afgelopen transferperiode 80 (!) miljoen weten te betalen voor een speler hoor. Weliswaar de verkeerde speler.. maar toch laat het zien dat er wat meer mogelijk is nu.

30 november 2019 om 08:12

Waarom is dat niet interessant? Lijkt me een uitdagendere baan dan naar Bayern gaan waar er al verwacht wordt dat je de beste van het land zal zijn. Zie het als Klopp die naar een Liverpool ging en er nu een van de en misschien wel de beste ploeg van Europa van heeft gemaakt. Ten Hag zou bij Arsenal in een iets betere positie terecht komen dan Klopp deed bij Liverpool.

30 november 2019 om 08:23

Ja dat klopt, maar toch moet je uitkijken met dit soort perspectieven. Arsenal is een club die langer de tijd nodig heeft om weer een grote club te worden. En de vraag is of dat het ooit weer zal worden als je kijkt naar de gaten die de afgelopen jaren geslagen zijn tussen de absolute top en clubs zoals Man United en Arsenal. Die tijd krijg je vaak niet van zowel bestuur als fans. Want die zijn naïef vanwege hun liefde voor de club. Ik weet het niet man, nogmaals een lastige opgave.

30 november 2019 om 08:30

Ten Hag laat nu twee seizoenen zien dat hij een ploeg zijn voetbal kan laten spelen. Als de contouren binnen een bepaalde periode zichtbaar zijn dan denk ik dat ook de meest naïeve fan wel ziet dat de coach tijd nodig zal hebben om het te combineren met resultaten. Je geeft aan dat er de afgelopen jaren een gat is geslagen, maar dat geef ik dus net aan. Dat gat tussen Chelsea en mancity en de rest daaronder was er dus ook met Liverpool. Liverpool heeft een trainer als Klopp het vertrouwen gegeven, omdat de contouren van zijn spel snel duidelijk werden en dit heeft er voor gezorgd dat dit grote gat wat er was nu gedicht is en ze op het moment op eenzame hoogte zitten. Ik voorzie voor Ten Hag misschien wel net zo een toekomstbeeld.

30 november 2019 om 11:45

Gio roerend eens met jouw reacties, maar zoals je zult begrijpen hoop ik dat hij blijft. Bayern is zijn droomclub, maar Arsenal is ook een mooie club en gigantische uitdaging.

30 november 2019 om 08:34

De arrogantie negint wel door te slaan nu. Een nederlaag tegen Valencia en de wereld ziet er heel anders uit.

30 november 2019 om 09:49

(eiphenomeno)wat een reactie weer zeg het lijkt wel of je er op zit te hopen dat ze verliezen van Valencia ,en ja waarom zal ten Hag naar Arsenal moeten die strijden de komende jaren niet om de bovenste plekken en voor het geld gaat hij echt niet daarheen hoor ,

30 november 2019 om 10:01

Dan kunnen ze nog steeds door zijn. Als Lille gelijk zou spelen tegen Chelsea. Misschien benutten zij nu wel een keer een kans.

30 november 2019 om 10:04

Ajax gaat ook we door en hoop het ook van harte. Een van de meest leuke ploegen om naar te kijken. Echter moeten we nou niet doen of Arsenal geen stap vooruit is. Voor Ten Hag een unieke kans om in een absolute topcompetitie te komen.

30 november 2019 om 10:34

Arsenal is in enkele opzichten een stap vooruit. Maar ja, Ten Hag staat op het lijstje van Bayern wat in eigenlijk in vrijwel alles een stap vooruit is ten opzichte van zowel Ajax als Arsenal. En zelfs bij Barcelona gaat zijn naam in de wandelgangen rond. Dan is Arsenal toch niet zo'n unieke kans die voorbij komt.

30 november 2019 om 11:08

De Engelse competitie is natuurlijk wel wat meer uitdaging dan bij Bayern. Bij Bayern moet je hast de CL winnen om succesvol te zijn, terwijl Arsenal een slapende reus is.

30 november 2019 om 11:26

Nou Guardiola heeft ook geen CL gewonnen bij Bayern. Maar als je ze daar soms hoort praten over hem, lijkt het alsof ze het er unaniem over eens zijn dat hij de beste coach is die ze daar hebben gehad. Dus jouw stelling is niet waar. Wel moet je kunnen meestrijden in de CL en de ploeg naar je hand kunnen zetten. Maar dat kan ten Hag. Als ten Hag 3 jaar bij Bayern kampioen word, kan hij altijd nog de stap maken naar Arsenal, Tottenham, Manu... Misschien komt Barca wel aankloppen. Maar 3 nietszeggende jaren bij Arsenal gaat zijn carriëre echt geen boost geven, en eindigt hij als een Peter Bosz bij een Everton of Schalke.

30 november 2019 om 10:09

Ik weet dat veel Ajacieden hun club graag omhoog praten, maar de stap van Ajax naar Arsenal is er in alle opzichten een vooruit.

30 november 2019 om 10:29

Behalve dan dat Ajax historisch veel groter is, en dat Arsenal qua beleid een zooitje is terwijl wij het op de rit hebben. Oh ja, en dat de huidige selectie niks onderdoet voor Arsenal. Oh ja, en dat sfeer in ons stadion beter is. Maar voor de rest is Arsenal zeker een stap vooruit

30 november 2019 om 12:00

Adzevedo, je overdrijft wel een beetje als je het over de selectie hebt. 2 van jullie dragende spelers hebben het niet gered in de Bpl. Daarnaast is de selectie van Arsenal veel breder. Als Arsenal moet scoren kunnen ze spelers inbrengen van een ander kaliber dan Siem de Jong. Ajax heeft een aantal spelers die meekunnen bij Arsenal: Lees Ziyech, Tagliafico en Onana, maar de rest is toch wel minder dan wat Arsenal heeft rondlopen. Het klopt dat Arsenal minder in vorm is en niet ingespeeld is op elkaar. Daardoor lijkt het al snel minder dan het is. Over het stadion: de sfeer kan nu beter zijn omdat het goed gaat bij Ajax maar nog geen 5 jaar geleden was de Arena half vol omdat het niet zo lekker draait. Dus die goede sfeer is een momentopname. Het emirates is hypermodern en van veel meer gemakken dan de Arena voorzien.

30 november 2019 om 12:27

Dit Ajax is zoveel beter dan Arsenal. Ze verslaan zelfs Chelsea twee keer (als de VAR zijn werk zou doen). En Chelsea doet het een stuk beter daar...

30 november 2019 om 12:36

Blind en Tadic deden het prima bij hun clubs, niet gered hebben is onzin. Ik denk dat Van de Beek, Tadic, Blind, Ziyech, Tagliafico, Onana en Neres prima mee kunnen bij Arsenal. Niet allemaal als hoogvliegers, maar de huidige selectie van Arsenal zie dan zijn er ook niet veel hoogvliegers. In de breedte is het uiteindelijk iets minder, wat ook gewoon een budget kwestie is. De jeugdopleiding van Ajax is ook zeker niet minder. In veel opzichten is Arsenal gewoon niet verder dan Ajax. slechts in opzichten is Arsenal een stap vooruit. Wat betreft sfeer, dat is gewoon weinig bijzonder in Engeland tegenwoordig met tribunes vol met toeristen en sfeer beperkingen. Overal is sfeer deels afhankelijk van het resultaat, maar dan nog zijn er grote verschillen in sfeer en beleving. De Arena half vol is trouwens iets wat je uit je duidelijk verzint of het moet een extreme overdrijving zijn. Zoiets is nooit aan de orde geweest, ook niet toen het minder ging.

30 november 2019 om 13:39

Dat maak jij ervan beetje jammer hoor, als je iets zegt komt dan wel met de juiste informatie. Beide hebben het gered, maar waren niet de allerbeste beste spelers in de selectie. Dat is wat anders!

30 november 2019 om 13:54

Ze verslaan chelsea 2x? 1. In welke wereld leef jij? 2. Je speelt tegen het slechtste chelsea van de afgelopen jaren. Ja ze spelen leuk nu, maar het is defensief zo onwijs slecht. En over 2 potjes verlies je van chelsea. Spelers van ajax zijn prima spelers, maar individuele kwaliteiten zijn de arsenal spelers stuk beter hoor. Ajax zijn voetbalfilosofie zorgt ervoor dat je van iedereen kan winnen met minder materiaal. Dat is t mooie aan Ajax, spelers stijgen zwaar boven zich uit door de manier van spelen. Maar het meer en deel van de ajax selectie valt reuze mee qua kwaliteit imo. Ik ben er ook van overtuigd dat een ziyech biuv wel naar een ploeg als arsenal moet gaan ivm de spelopvatting. Als je ziyech in een niet voetballende ploeg komt zal hij opeens niet meer de topper zijn die hij nu bij ajax is. Dat allemaal terzijde zie ik in Arsenal voor ten hag een mooke club. Ik.hoop dat die t niet doet want ik ben ervan overtuigd dat hij Arsenal op de rit kan krijgen en dat maakt het voor cfc weer moeilijker in de pl.

30 november 2019 om 14:03

De selectie van Arsenal is stukken beter. Ik denk dat je teamprestaties door de war haalt met individuele kwaliteit. Arsenal heeft spelers als Aubameyang, Ozil en Lacazette rondlopen. Dat Ajax beter voetbalt heeft puur met de tactiek en speelstijl van Ten Hag te maken.

Ten Hag wil na Ajax vooruit toch? Dan zijn er op dit moment niet veel opties. Ik zie totaal geen reden om weg te gaan. Zeker niet met de scouting van Ajax en de financiële mogelijkheden.

30 november 2019 om 10:06

Er zijn zat opties die beter zijn. Alleen al vanwege het feit dat er geen veltmannetjes rondlopen bij de top 5 in Engeland, spanje en Italië. Qua budget is Ajax echt goed bezig maar Engelse clubs krijgen veel meer en hebben dus veel meer financiële mogelijkheden dan Ajax

30 november 2019 om 11:30

Alleen al bij United heb je Phil Jones en Rojo. Spelers waar Veltman niks voor onder doet.

30 november 2019 om 11:55

Daar ben ik het niet mee eens. Jones en Rojo zijn niet van het niveau United maar toch echt wel beter dan Veltman.

30 november 2019 om 13:08

Als je met een factor 4 teveel moet betalen voor engelse spelers zijn die financiele mogelijkheden echt niet heel veel groter.

package deal met Overmars zou The Gunners wel glorie kunnen brengen..al hoop ik dat beiden nog lang zullen blijven!!

Als hij gaat, gaat hij naar Bayern. Geen zorgen nog...

30 november 2019 om 11:28

Nou. Vind de uitdaging bij Bayern best riskant. Alleen een CL-winst is men daar tevreden mee. 2-7 bij Spurs en 0-6 in Belgrado en 5-0 tegen Dortmund vinden ze haast normaal.

Ik heb zo'n vermoeden dat het Benitez wordt.

Tja, laat Ajax eens voorloper zijn in het miljoenen bal en vraag 70 miljoen voor ten Hag. De Engelse pl heeft toch geld zat.

Flauwekul. Voorlopig maakt ten Hag het seizoen af bij Ajax en wacht hij ondertussen af wat Bayern gaat doen. Terwijl juist nu haast geboden is voor Arsenal om weer aan te haken in Engeland. Die kunnen zich niet permitteren om te wachten.

Ten Hag moet gewoon net als Overmars, Van der Sar, Ziyech, Blind en Tadic tegen de stroom in gewoon bij Ajax blijven. Wat nou buitenland? Dan word je pas iconisch en Ajax kan het tegenwoordig ruim betalen.

Heerlijk toch om te zien dat dit soort clubs ook denken dat ze ten hag kunnen halen. Die gaat Ajax nooit voor Arsenal inruilen. Daar valt niks mee te winnen. Bayern is zijn droomclub. Als die komen dan is ie weg in de zomer. Als Arsenal komt dan mogen ze doorlopen

zou een prachtige stap zijn voor Ten Hag. Arsenal is natuurlijk een hele mooie club die na het vertrek van Wenger is ingestoord als een kaartenhuis. kampioen zal je niet met Arsenal worden want City en Liverpool hebben simpelweg veel meer geld maar weer structureel een CL kandidaat worden, Arsenal leuk voetbal laten spelen en talentvolle spelers maken lijkt me zeker een uitdaging. daarnaast denk ik dat de Premier League de leukste competitie ter wereld is

30 november 2019 om 16:18

Ondanks dat Arsenal in vele opzichten een interessante club zou zijn voor ten Hag, denk ik dat zijn alternatieven interessanter zijn. Hij is een topkandidaat bij Bayern, en is ook al genoemd als mogelijke opvolger voor Valverde bij Barcelona. Met deze clubs spreek je natuurlijk over andere dimensies en lijkt mij Arsenal uitgesloten.

30 november 2019 om 18:50

dat kan maar als die clubs niet concreet worden is er best een kans dat Ten Hag toch een keer een overstap gaat maken naar een club als Arsenal. Bayern draait momenteel als een tierelier onder die tijdelijke coach en Valverde lijkt op de een of andere manier een oneindig krediet te hebben bij Barca want die werd vorig jaar ook niet ontslagen na het CH echec tegen Liverpool B in die return

Arsenal is geen stap voorwaarts maar welke club wel dan kan je afvragen Ajax is top momenteel en de toekomst ziet er goed uit waarom zou hij nu weg gaan dan?

Ajax zit aan zijn top, Arsenal zit in een vrij diep dal. Mooier moment komt er niet om de stap te wagen. En Ajax supporters: : werken in de PL of in de Eredivisie: zoek de verschillen.......

Zou ik vanuit Arsenal goed begrijpen maar denk niet dat Ten Hag trek heeft in subtopper Arsenal, met alle respect. Spelen niet om de prijzen en ook geen Champion's League. Wordt ook warrig beleid gevoerd. De Premier League is natuurlijk een grote stap voorwaarts maar voor de rest is Ajax in alles verder dan Arsenal. Ik denk dat Ten Hag wacht op Bayern of een Engelse topclub.

Als Arsenal fan en liefhebber van de club is het natuurlijk een droom om ten Hag en Overmars beiden naar Arsenal te zien gaan. Helaas zal dit niet snel gebeuren omdat ze nog altijd volledig blind zijn binnen het bestuur en omdat er een ambitieloze eigenaar in de vorm van Kroenke nog steeds de scepter weet te zwaaien. Bosz of ten Hag zijn droomkandidaten voor Arsenal, verder zijn Howe, Rodgers en Vierra ook goede opties natuurlijk. Arsenal kennende zullen ze wel weer bij een gevallen Spaanse trainer komen..

Nou, als die spelers van Arsenal Emery uitlachten om zijn accent zullen ze dat bij Ten Hag ook doen. Daarbij is Ten Hag een veeleisende coach die veel waarde aan zijn tactiek hecht. Denk niet dat hij bij deze groep past. Teveel instagrammende kleuters, om het maar eens gechargeerd te zeggen. Ten minste, die conclusie trok ik na het laatste bericht over Emerys ontslag. Bij Bayern past Ten Hag dan juist weer perfect, want daar heerst zo'n cultuur al waarin hij rendeert.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Arsenal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
Dani CeballosMiddenvelder20
B. LenoKeeper20
G. XhakaMiddenvelder20
P. AubameyangAanvaller21
WillianAanvaller20
BellerínVerdediger20
A. LacazetteAanvaller22
Voor de complete selectie: Clubpagina Arsenal.

69 fans
Coach, 61 jaar
SeizoenClub
2019- Everton
2018-2019 Napoli
2016-2017 Bayern München
2013-2015 Real Madrid
Laatste voetbalnieuws

James Rodríguez en Calvert-Lewin schitteren bij nieuwe zege Everton

Everton heeft ook zijn tweede wedstrijd van het nieuwe Premier League-seizoen gewonnen. De blauwe club uit Liverpool opende de voetbaljaargang vorige week met een knappe zege op Tottenham Hotspur en zaterdagmiddag...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 24 september
Kevin-Prince Boateng gaat Fiorentina verlaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren