Video Depay doet stof opwaaien: ‘Dat er niemand is die zegt: ‘Niet doen’’

Zondag, 25 november 2018 om 22:45Chris Meijer

Memphis Depay heeft zondagmiddag via social media een rapvideo gedeeld om te vieren dat hij vijf miljoen volgers heeft op Instagram. In de video is ook te zien hoe de aanvaller van Olympique Lyon een sigaar opsteekt. Rafael van der Vaart geeft bij Studio Voetbal te kennen dat hij geen fan is van dergelijke filmpjes.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Snap jij de kritiek?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

60 reacties (laatste reactie door constant kante)

Je kan zien dat hij 4 goede wedstrijden achter elkaar heeft gespeeld, zit ff in een goede vibe en dan heeft hij al snel de neiging om een beetje door te slaan. Maar goed ieder natuurlijk zijn ding , en misschien word ik hier wel te oud voor.

25 november 2018 om 23:03

4 wedstrijden? Kijk je alleen naar oranje? Dan snap ik je uitspraak maar depay is verder al langer goed bezig dan die 4 wedstrijden..

25 november 2018 om 23:09

Je wordt er indd veel te oud voor, laat toch gaan joh. Als die jongen dat leuk vindt moet hij dat toch lekker doen joh.

26 november 2018 om 07:31

Hij speelt maar vier wedstrijden goed achter elkaar goed? Ben je niet ietwat vrijgevig bezig met je vier wedstrijden...

26 november 2018 om 13:25

Ik word zo moe van zulke reacties laat hem toch lekker doen wat hij wilt, hoeveel wedstrijden moet hij dan goed spelen om zulke filmpjes te maken?

26 november 2018 om 15:12

Real Madrid_34

Dat zie ik dus exact andersom. Het gaat er totaal niet om hoeveel wedstrijden hij goed moet spelen om hierme 'weg te mogen komen'. Het gaat erom dat het nu eenmaal zo wekrt dat als je het goed doet, men dit prima vind maar zodra hij straks weer twee wedstrijden slecht of ondermaats speelt, het natuurlijk heel snel weer gaat over die hoed en dit soort rare clips. Dus je geeft eigenlijk hiermee gewoon zelf de stok aan je publiek dat jou hiermee met alle plezier zal gaan meppen, als ze daar aanleiding of mogelijkheid voor vinden.

En ja, dat zegt iets over dat publiek. Kennelijk hebben sommige mensen het in hun leven nodig om zich te wentelen in afkeer en afgunst (of 'haat' naar anderen. Kunnen we bijbels over doen, maar zo zitten mensen soms gewoon in elkaar. Aan de andere kant, het is misschien ook interessant wat een Depay toch bezield om op deze manier steeds maar weer die bevestiging te zoeken en nodig te hebben. Dit zegt dus ook wel iets over die jongen zelf, in mijn ogen. Okay, vaderloos opgegroeid, dus daar zit denk ik wel een dingetje, maar die bewijsdrang van deze jongen baart mij soms zorgen. Je bent momenteel, op Van Dijk na, zo'n beetje de belangrijkste speler van oranje!

Tja, doet mij denken aan de discussie rond Nainggolan bij de Belgen. Ik heb hier ook niks mee, maar als Depay er gelukkig van wordt... ach. Hij bereikt er een andere groep mensen mee die het blijkbaar leuk vinden en verboden is het niet. Zolang hij op het veld presteert moet hij lekker doen wat hij wil, zou ik zeggen.

25 november 2018 om 23:11

Nainggolan is een feestbeest en heeft een absolute rookverslaving. Dit valt niet te vergelijken. In discotheken zie je hem altijd sigaretten roken. Ik denk dat hij Samsonn zelfs al een sigaretje heeft aangeboden in de club. Memphis rapt graag en dit hoort gewoon een beetje bij het imago van een rapper. Volgende match scoort die er weer 2 en praat niemand er meer over. Als die slecht speelt zal dat door die stomme sigaar komen zeker? In zijn vrije tijd doet die wat hij wilt. Vind hem trouwens niet slecht rappen hoor. Topper Memphis

25 november 2018 om 23:23

Hahah ja Nainggolan blijft echt een aparte haha. Moet trouwens zeggen dat zijn zusje echt precies op hem lijkt. Radja is verder een toffe gast en je zal niet verbaast zijn als ik vertel dat we samen aardig wat sigaretjes hebben staan paffen. Eigenlijk zou Depay naar Inter moeten gaan als opvolger van Icardi. Denk dat die samen met Naingolan wel kampioen van Italië kan worden.

25 november 2018 om 23:23

Tja, ik ken ze beiden niet persoonlijk. Ongeacht of Nainggolan dan wel verslaafd is of niet, gaat het mij meer om de relatie tussen wat een voetballer in zijn vrije tijd doet en hoe dat dan wel op positieve of negatieve of geen significante wijze de prestaties op het veld beinvloedt. Wat dat betreft gold/geld voor beiden dat ze op het moment van de discussie prima presteerden.

In het geval van Depay denk ik daarnaast ook nog dat dit hem misschien wel beter laat spelen. Je kunt die jongen toch niet veranderen. Als hij hier gelukkiger van wordt stapt hij wellicht ook gelukkiger het (trainings)veld op en worden de prestaties ook beter. Vooralsnog lijkt Memphis verder geen problemen te hebben. Hij heeft een nogal in het oog springende hobby die hij graag etaleert, maar zijn prestaties bij Lyon zijn prima. Afgelopen vrijdag was hij nog beslissend en bij Oranje heeft hij ook weer mooie dingen laten zien. Hij ligt daar ook ontzettend goed in de (huidige) Oranje groep, met jongens als Promes, Wijnaldum enzovoorts dus als hij gelukkig is en presteert mag hij van mij zijn rapvideos gewoon online blijven gooien.

25 november 2018 om 23:30

samson !! ouwe levensgenieter dat ge bent !! ) ..heb je nog gesolliciteerd hierbij VZ? (Ik weet namelijk dat jij goed zou staan bij de rubriek : "De Wandelgangen" ..mijn 'vote' heb je hierbij !!

26 november 2018 om 02:03

@dstudge15.

Ik denk niet dat een prof voetballer mag doen wat hij wilt in zijn vrije tijd. Hij zou er altijd voor moeten zorgen dat hij wedstrijdfit is en dat hij er voor zorgt om geen extra risico's te nemen.
En het rap nummer is een beetje niveau rapper Sjors

26 november 2018 om 08:13

Ach, deze video is waarschijnlijk vorige week al opgenomen en hij was vrijdag ook beslissend. Blijkbaar gaat hij er niet bepaald minder van spelen. Sterker nog, zoals hierboven ook beweerd wordt, geloof ik dat Memphis er beter van gaat spelen. Geef hem de ruimte.

26 november 2018 om 08:48

Het gaat er niet om of hij er beter of minder door speelt. Het gaat erom dat je een publiek figuur bent met heel veel sponsor geld. Wat ze in hun vrije tijd doen, moet ieder voor zich weten. De meeste sponsors hanteren gezonde sport, zo met een sigaar in beeld komen is niet goed voor de sponsors en ook bij mindere wedstrijden niet goed voor hem zelf, dan krijgt die alle kritiek en dat is nou net het punt waar die zich over moet waken. Hij heeft wel vaker de publieke opinie over zich heen gehad, waarom zou je dit dan doen?

26 november 2018 om 11:20

@FHNB, Gast..ben jij nou echt nog in dromenland? Bevrij jezelf uit deze 'mindcontrole' in je eigen belang. Al sponser je mij met miljoenen (!) NIEMAND gaat mij vertellen hoe ik leef of wat ik wel/niet mag doen. Dat bepaal ik en NIEMAND anders. Ben je echt serieus? Hahaha. Wauw..smh. Als een sponser dat niet goed vindt, daaaaaagggg...toedeloe, net zoals zij weer een ander kunnen sponseren kan Depay ook weer een andere sponser vinden.. 😂 dit is echt DE grap van de dag imo..lmfao (!!)

Ik denk dat ie het ook wel deels opzettelijk doet, om de boel een beetje op te naaien En nu ie het zo goed doet is het natuurlijk minder cringewaardig dan wanneer ie geen pepernoot raakte dus laat maar gaan.

Ach ieder heeft een oordeel over een ander. Daarnaast is het tegenwoordig belanrijk om gezien te worden. Soort van een aandachtsbehoefte bevrediging. Als dit zijn ding is om op deze manier zijn behoefte te bevrediging. Let it be. Vind het veel belangrijker om hem te beoordelen aan de hand van zijn spel dan dit, omdat ik hem zie als een voetballer en niet als een rapper of instafamous of hoe je dat ook noemt.

Het zal me een worst zijn als een profvoetballer zich af en toe laat gaan. Of dat nou roken is of drinken, het maakt me niets uit zolang de prestaties er zijn.

Maar die rap is toch wel ontzettend slecht zeg.

Vind dit er één van de categorie: lekker belangrijk... als die jongen dat leuk vindt, lekker doen.

Denk dat Rafael wel de laatste persoon is die mag oordeelden over professionaliteit. De 1 rookt een sigaartje en de ander eet lekker een frikandelletje. Laat mensen gewoon leven, uiteindelijk word je beoordeeld en veroordeeld op je prestaties. En dat is iets wat onze grote vriend momenteel wel doet en Rafael ooit in een ver verleden ook heeft gedaan. Snap ook niet dat die überhaupt bijval krijgt. Zegt al genoeg over dat programma waar iedereen elkaars 'vriend' is. Heb daar bijna nooit een discussie gezien.

Ik verbaas mij echt hoeveel mensen hier zich druk over maken, laat die jongen lekker ze ding doen hij presteert toch prima.

Niks mis mee, ophef om niks, die jongen hoeft maar een scheetje te laten en de pers komt in actie.

Depay rookt niet denk ik. dit is gewoon ff showen en helemaal niks ergs. Gewoon stoer doen en niks mis mee. Ik rook ook niet en posseer in colombia ook met een sigaar in de mond gewoon omdat het cool is

25 november 2018 om 23:05

Ja toch lekker man! Moet kunnen! Lekker belangrijk joh

25 november 2018 om 23:12

Nee, niet omdat het cool is. Je wilt 'je leven op haar best te presenteren’ en mensen heel snel het idee geven dat jij alleen maar vette dingen aan het doen bent (en de volgers niet).
Pff wat een vermoeiende leven heb je dan.

Ieder zijn ding maar Ben blij dat ik geen social media heb.

26 november 2018 om 00:31

Ja dat bedoel ik. Daar doe ik het voor

26 november 2018 om 01:46

@DStudge,
Dat komt door het feit dat je jezelf vergelijkt met de content die je van anderen leest of ziet. Wanneer jij op Instagram of Facebook een foto voorbij ziet komen van iemand met een betere auto of betere cijfers kan dat een negatief effect hebben op de mentale gezondheid: je haalt jezelf erdoor onderuit.

26 november 2018 om 02:32

Is dat niet exact wat "cool zijn" inhoud?

hij kan beter in de studio muziek aan het maken zijn dan ergens dronken in de club hangen dus ik zie hier niet zoveel mis mee

Nu hij het goed doet zullen er minder mensen over vallen, maar speelt hij een of twee slechte wedstrijden dan gaan ze weer los. En kan hij weer met zijn vingers in zijn oren gaan staan. Het is ook wel een manier om in de picture te staan

Kunnen jullie zorgen dat Memphis dit leest? Ik heb gekke bars voor hem voor op de remix! Kan samen met Memphis zou de 100miljoen op YouTube aantikken! Verder vind ik het een prachtige clip van Nederlands beste voetballer op dit moment!!

25 november 2018 om 23:26

Hahaha, kun je beter naar zijn social media gaan

26 november 2018 om 09:21

Je gaat me toch niet vertellen dat jij zelf geen contact hebt met Memphis? Dat is dan ook de enige bekende voetballer die je niet persoonlijk kent he..

Deze clown gaat in de toekomst voor veel problemen zorgen, zowel op als naast het veld. Het lijkt me niet een type dat gaat stappen en veel drinken maar hij is mentaal instabiel. En loopt kilometers naast zijn schoenen. Als hij binnenkort een tegenslagje krijgt of ook maar enigzins zijn opgezwolle egotje wordt aangestast dan gaat hij rare fratsen uithalen. Zal me niks verbazen als hij straks ruzie krijgt met een medespeler die zijn diva gedrag beu is, of wederom met de trainer van Lyon een aanvaring...

Hij mag doen wat hij wil en wij mogen er van vinden wat we willen. Punt is wel dat het niet per toeval is dat hij steeds zoveel kritiek krijgt daar waar bijvoorbeeld van Dijk juist overspoeld is met complimenten vanwege de kleine gebaartjes die hij recent maakte als aanvoerder van Oranje.

Of je het nu leuk vindt of niet, ze zorgen beiden op hun eigen manier ervoor dat er een bepaald beeld van hun ontstaat en waar van Dijk nuchter en bescheiden blijft is Memphis altijd verongelijkt en ligt het altijd aan de rest van de wereld.

Ik hou niet van die aandachtsgeilerij, ik vind het een hoog narcisme gehalte hebben de manier waarop hij zich presenteert, zelfs na de wedstrijd gaat het interview niet over de wedstrijd, maar over hoe Depay zelf zegt zich zo ontwikkeld te hebben, terwijl hem gewoon gevraagd werd naar de wedstrijd en hoe hij het beleefd had.

26 november 2018 om 00:27

Dat het altijd aan de rest van de wereld ligt is wel het laatste wat Memphis zegt.
Hij legt veel in handen van god en voor de rest is er veel maakbaar zegt ie in interviews.

Ik heb hem letterlijk nog nooit horen zeggen dat de rest van de wereld hem dwars zit.

Blijf het toch zonde vinden dat hij zo bezig is met randzaken. Naar mijn mening kan hij tot de absolute horen als hij zich volledig op het voetbal richt. Ene week is het nu geweldig en de week erna is het matig tot slecht.

Ik vond het erg ongemakkelijk om naar te kijken, vooral het deel dat ie nu weer betere deals kan sluiten nu hij 5 mln volgers heeft, maar goed, moet ie lekker zelf weten.

Als ie goed blijft spelen bij zijn club en belangrijk kan zijn voor Oranje vind ik (bijna) alles prima.

Ergens ook wel komisch dat studio voetbal hiermee moet openen. Dat hoort toch over voetbal te gaan en niet over randzaken?

Iedereen die achter deze reacties staan zou de documentaire over Allen Iverson eens moeten kijken... het voetbal in Europa loopt zo erg achter op de NBA. Waarom kan geen één voetballer zichzelf zijn en moeten zij altijd bekritiseerd worden over het leven buiten hun proffesionele carrière om? Slaat helemaal nergens op en diepteleurstellend om hun persoonlijkheden niet te accepteren.

26 november 2018 om 15:31

Kidcudii

Mocht het zo zijn dat hjij hier stelt dat ze in de VS in de sport (veel) ruimdenkender zijn dan wij en dat ze daar topsporters niet bekritiseren om wat die sporters n hun privéleven doen, dan hebben jij en ik echt een groot verschil van inzicht. Mijn beleving is dat ze in de VS evengoed keihard zijn over het gedrag van sporters (op én naast het veld!), hun social media gedrag en hun uitspattingen en andere randzaken, zolang die sporter niet of niet voldoende presteert. Wat ook gewoon een vrij normale reactie is van de meesten, instinctief.

Ik sluit me dat wat betreft aan bij wat een legendarische oud trainer van mij ooit zei. Die zei, het interesseert mij geen ene moer als mijn spits de avond voor een belangrijke wedstrijd met damesslipjes op zijn hoofd rolschaatsend over de bar gaat, als hij de dag erna maar twee ballen erin schiet! Ik denk dat de meesten er ongeveer op die manier over denken. En tja, minder presteren hoort ook bij topsport en voor die momenten doe je er gewoon niet goed aan om met dit soort videoclipjes, of wat voor opvallen dgedrag dan ook, te komen. Maar dat is mijn mening. Ik zou Depay, of anderen, nooit iets 'verbieden' maar ik zou hem inderdaad wel proberen te laten inzien dat 'doen en laten wie je bent' soms op een gespannen voet staat met 'een volwassen kerel' zijn. En Depay is duidelijk, wat dat betreft, in mijn ogen nog geen 'volwassen' man.

De jeugd wil dit tegenwoordig zien, dus doen we het. Zijn collega's en werkgever willen dit niet zien. Hij is prof voetballer, dan hoor je je bescheiden op te stellen en je niet te laten leiden door de aandacht op sociaal media, aangezien je dik betaald word. Sponsors kunnen er over vallen, team genoten kunnen over je vallen en de club kan er over vallen.hij is bezig met randzaken, wat op den duur invloed heeft op zijn job. Ik ga er dan ook vanuit dat de club hem hierop aanspreekt, aangezien die miljoenen salaris betaald. Hij werkt namelijk niet als clown bij de mac donalds.

26 november 2018 om 07:38

Tuurlijk niet... de sponsors vinden dit alleen maar top.. meer publicatie, meer volgers, meer bereik, meer omzet voor hun. Zie het probleem echt niet..

26 november 2018 om 12:59

@FHNB, ik had al boven op een reactie van jou gereageerd haha, maar deze reactie (van jou hierboven) laat nog veel meer zien over jou 'perceptie'. Broeder, ik wens echt voor jou dat je bevrijd wordt. Bevrijd wordt uit je 'mindcontrole'. Besef je niet dat wij allen slaven zn? In deze tijd (tegenwoordig) hebben onze slavendrijvers geen kleur. Het is namelijk 'het systeem' wat onze slavendrijver is. Wordt eens wakker broeder, open je ogen. Bekritiseer een ander niet op hetgeen wat hij/zij aan t doen is. Laat dat lekker aan hem over, wie zn wij om hem daarop aan te spreken en daarbij nog te veroordelen smh. Natuurlijk, dit is een forum en een ieder deelt hier zn/haar mening. But dont get it twisted bro...the 'mindcontrole' is real...heb een fijne dag bro...

Lyon speelt dinsdag een kraker in de CL en ‘vedette’ Memphis komt de zondag ervoor met een rap om zijn 5 mij insta volgers te vieren. Zeer onproffesioneel gedrag. Als Lyon dinsdag pak op de broek krijgt van Man C en Depay een slechte pot speelt krijft hij bakken kritiek vanwege dit filmpje. Dat zorgt voor onnodige onrust! Dat Lyon, dat zijn topsalaris betaald, dit diva gedrag met gepoch met zn Rolexie en zijn dure Kleertjes accepteert begrijp ik niet....en ik kan me niet voorstellen dat een absoltue topclub, waar Depay naar eigen zeggen,aan toe is, voor een dergelijk voetballer veel miljoenen gaat neerleggen. Te hoog afbreukrisico. Na hoogmoed komt de val!

26 november 2018 om 07:46

LeBron James, jaarsalaris van circa 33 miljoen, een maand geleden nog een track uitgebracht, niemand die er iets over zegt of he associeert met zijn carrière. Daar in tegen, een van de beste atleten aller tijde.. dit heeft toch helemaal niks met zijn prestaties te maken en/of met zijn carrière.. dit geeft alleen maar aan dat iedereen nog steeds volgens het “boekje” moet leven wat natuurlijk onzin is. Deze jongens hebben ook een leven naast het voetbal.

26 november 2018 om 08:08

Hij hoeft niet volgens het boekje te leven, maar moet wel rekening houden dat die een publiek persoon is en dat dingen onder een vergrootglas liggen. Dat iemand een nummer opneemt prima, dat iemand geld geeft aan een goed doel prima,maar weet wel dat je dan uitgemeten word in de media en als mensen erover beginnen, het je eigen keuze is. Mooi voorbeeld is Drenthe. Niet geleefd volgens het boekje, veel kritiek gehad en terecht natuurlijk, je verdiend namelijk deels geld door de supporters. Of Depay rookt of niet rookt, het is niet handig om met een sigaar in beeld te komen. Het is iets wat blijft hangen bij mensen. Als er dan kritiek komt, moet je dat ook accepteren. En even op de reactie die je op mij gaf, ik denk niet dat sponsors hier echt om staan te springen, een speler met een sigaar, de meeste sponsor ambiëren namelijk gezonde sport en een sigaar is dat alles behalve!

26 november 2018 om 09:21

ik denk dat als die Lebron James verliesd het ongetwijfeld tegen zich werkt. Of als hij slecht speelt. Het genereert mogelijke negativiteit en onrust, Depay is hier ook nog eens vatbaar voor. Als je naast voetbal iets voor het goede doel doet, zoals de dove kinderen in Ghana helpen, wat Depah doet, roept dat hele andere associaties op dan dat hij de gangsta boy met rolexie, en cigaar gaat uithangen. Tijd zal leren, ik zeg dat hij zichzelf in de voet hiermee schiet. En denk dat hij onrust rondom zochzelf creert en daarmee de weg naade absolute top 10 clubs voor zochzelf heeft dichtgegooid

Ik vind t toch wel apart, op deze manier in het nieuws komen. Ik ben het met velen eens dat Memphis zijn vrije tijd in mag vullen zoals hij wil. En dan liever van zulke filmpjes opnemen, dat rottigheid uithalen. Maar als je zoiets plaatst doe je dat voor reactie. En als reacties dan negatief zijn, moet je daarna ook niet verontwaardigd gaan doen. En Memphis kan t niet altijd waarderen als mensen er niet van houden.

Maar waar ik moeite mee heb is dit soort filmpjes los te zien van zijn voetbal carriã¨re. Ik lees nu dat hij goed speelt, dus laat m, zo lang hij presteert. Dat is dus onzin. Je vind t okã© dat hij zulke films maakt of niet, maar je kunt het niet goedkeuren vanwege zijn spel. Persoonlijk zou ik als baas van een club deze jongen niet hoeven kopen, hoe goed hij ook speelt. T plaatsen van deze onzin zegt voor mij veel over de persoon. Waarmee ik niet zeg dat het geen goeie gast is. Ik zou moeite hebben om me voor te stellen hoe hij in een groep past. Dat is wat memphis’ Bij mij bereikt met zijn marketing.

Voetballers bevinden zich in een aparte categorie. Komen vaak in de media, heel de wereld valt over ze heen als ze in de rust een broodje kroket eten of een keer te hard hebben gereden. Anderzijds kunnen ze t zich veroorloven om met veel poespas instagram vol te gooien met sigaren of kleermaker dansjes. Dit is in elk ander beroep, waarin iemand vaak in de media verschijnt ondenkbaar, of t moet in de muziek industrie zijn.

26 november 2018 om 08:42

Een broodje kroket eten is natuurlijk ook wel iets slechter dan het maken van een rap, dat snap je toch wel hoop ik? Ik zie het probleem niet zo erg. Hij maakt een rap, wat hij al langer doet, en hij presteert gewoon goed. Die sigaren rookt hij volgens mij niet eens over zn longen, dus er is volgens mij niet echt een probleem. Voor mij is dit niet anders dan wanneer een voetballer naast het voetbal ook kleding zou maken of iets dergelijks. Lekker boeiend.

26 november 2018 om 08:43

Overigens zou ik het ook prima vinden wanneer hij dit soort filmpjes maakt terwijl hij geen knikker raakt. Enkel kan hij zichzelf dan wel afvragen of hij zich niet gigantisch voor schut zet. We hebben allemaal hobby's toch? Waarom zou een voetballer die niet mogen laten zien.

26 november 2018 om 08:50

Kijk en daar heb je het al, dit deed die dus ook bij Man U toen die geen knikker raakte

26 november 2018 om 10:23

Ja, dus? Mij heb je nooit over Memphis horen klagen hoor. Ik heb ontzettend veel respect voor zijn drive en mentaliteit. Prima als hij dan een sigaartje wilt roken.

Volledig eens met Vissers. Zolang hij goed tegen die bal aan trapt maakt het toch geen ruk uit wat hij verder doet. Zeker verrassend dat Van der Vaart zo'n mening heeft terwijl de hele wereld hem nog niet zo lang geleden aan het afzeiken was vanwege een frikandel. Enige kritiekpuntje wat je kan hebben is dat een sigaar niet echt hoort bij je voorbeeldfunctie, maar aan de andere kant: laat lekker. Als dit het enige is waar we met z'n allen over kunnen klagen betekent dat wel dat hij op het veld gewoon lekker bezig is en hij moet dit lekker als compliment opvatten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2219 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
M. BizotKeeper
T. KrulKeeper
D. BlindVerdediger
F. de BoerVerdediger
M. de LigtVerdediger
D. DumfriesVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

809 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Olympique Lyon 35 19 4 0
2019/2020 Olympique Lyon 13 9 0 0
2018/2019 Olympique Lyon 36 10 5 0
2017/2018 Olympique Lyon 36 19 3 0
2016/2017 Olympique Lyon 17 5 1 0
Laatste voetbalnieuws

Depay strijdt met Neymar en Mbappé om prestigieuze Franse prijs

Memphis Depay staat op de shortlist van de Speler van het Jaar-verkiezing in Ligue 1, zo is dinsdag wereldkundig gemaakt. De aanvaller van Olympique Lyon ondervindt zware concurrentie, want Kylian Mbappé...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 11 mei
Tottenham Hotspur wil Davinson Sánchez komende zomer verkopen, ongeacht wie de nieuwe trainer wordt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren