Hard oordeel over Janssen: ‘Hij is geschikter voor de Championship’

Donderdag, 3 november 2016 om 08:27Gijs Freriks

Vincent Janssen moest woensdagavond genoegen nemen met een plek op de reservebank, maar viel na een halfuur in voor de geblesseerde Mousa Dembélé. De aanvaller kon het verschil echter niet maken en stapte uiteindelijk met een 0-1 nederlaag tegen Bayer Leverkusen van het veld.

/

Tony Cascarino bekeek de wedstrijd voor de London Evening Standard en was niet mild in zijn oordeel over de 22-jarige linkspoot. “Janssen is geschikter voor de Championship. Hij geeft de voorhoede op zich goed leiding, maar is gewoon niet snel genoeg. Janssen heeft een beetje de stijl van Glenn Murray, die zaterdag een hattrick maakte voor Brighton”, aldus de oud-spits.

“Leicester heeft Jamie Vardy en Shinji Okazaki. Zij kunnen defensies uit elkaar splijten en kunnen ruimte voor anderen creëren, maar Janssen heeft dat niet in zich”, besluit de 54-jarige Ier, die zelf voor onder meer Chelsea en Celtic speelde. Janssen kwam tot dusverre tot drie doelpunten en twee assists in zestien officiële wedstrijden.


Poll

Ben jij het met Tony Cascarino eens?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

94 reacties (laatste reactie door br-7)

Diego costa is niet snel..
Giroud is niet snel...

Ik zie het snelheids probleem niet zo..

3 november 2016 om 08:45

Maar die kunnen dan weer beter afmaken...

3 november 2016 om 09:03

Heeft niet echt met afmaken te maken, maar Janssen stopt teveel energie in het doorjagen van de tegenstanders in plaats van zijn werkelijke doel en dat is gevaarlijk zijn in het zestienmetergebied.

Als je ziet hoe Diego Costa speelt, staat altijd goed en is voetbaltechnisch goed en focust niet echt op het meeverdedigen. Giroud is voetbaltechnisch een stuk minder, maar staat positioneel goed en vind hem in de lucht sterk.

Janssen moet dus meer gaan doseren, maar dat ga je lastig uit zijn systeem krijgen. Dit deed hij al in Almere, toen in Alkmaar, later in het Nederlands Elftal en nu in Londen. Hij is enorm balvast, alleen staat hij dan te ver van het doel af.

Ik hoop echt dat hij slaagt, maar ik vond die overstap al te groot van Alkmaar naar Londen. Hij had beter nog 2 jaar in Nederland moeten blijven om vervolgens die overstap te maken naar de buitenlandse topcompetities. Ik weet 100 procent zeker dat hij niet uitgeleerd was in Nederland en voornamelijk de Eredivisie/europa League.

3 november 2016 om 09:13

Ben het helemaal met je eens. Janssen was in de zomer echter de grote sensatie op de Nederlandse velden. Hierdoor wad hij onhaalbaar voor de Nederlandse topclubs.

3 november 2016 om 09:35

Ik vind hem nog steeds een sensatie bij het Nederlands elftal. Hij is zo ongekend doelgericht, schiet uit alle standen tussen de palen. Mijn tip aan Vincent, nog meer oefenen op het scoren, en laat harder rennen maar achterweg....

3 november 2016 om 11:53

Normaal gesproken word zo'n speler ook niet gelijk opgehaald door een grotere club dan Ajax of PSV. Daardoor gaan ze meestal voor een bedrag van tussen de 5 en 10 miljoen naar de Nederlandse topclubs. Daar leer je wat omgaan met druk is en je krijgt die extra ruimte om je beter te ontwikkelen. Doe je het daar goed dan ben je klaar voor het buitenland. Dan nog moet je niet naar een Barcelona of City gaan maar eerst een tussenstap maken zoals naar Dortmund, Tottenham of een dergelijke club. De Spurs moeten in hem een toptalent hebben gezien anders hadden ze hem echt niet gehaald. Zeker niet voor dat bedrag. Er word niet vaak zoveel geld betaald voor een speler door die club.

3 november 2016 om 12:04

Ongelofelijk hoe mensen Janssen nu alweer gaan afschrijven. De jongen speelt nu 2 maanden bij Spurs en moet gewoon even de tijd krijgen om zich aan te passen. Bedenk nou eens dat hij anderhalf jaar geleden nog in de Jupiler League speelde.

Het klopt dat het huwelijk tussen Janssen en Spurs nog geen groot succes is, maar hij laat absoluut indrukwekkende dingen zien. Als hij nu ook eens wat aanvoer zou krijgen van zijn teamgenoten, maar die spelen allemaal erg belabberd op dit moment. Laten we aan het eind van het seizoen nou eens kijken waar Janssen staat. Zodra er een paar goals in liggen en hij het vertrouwen krijgt, denk ik dat hij nog een heel leuke speler gaat zijn voor Tottenham dit seizoen.

3 november 2016 om 12:28

Diego Costa verdedigt juist wel mee, zet constant druk op de verdediging van de tegenpartij, loop te leuren en sleuren in het strafschopgebied, juist een hardwerkende spits!

3 november 2016 om 09:12

Diego costa is akelig snel voor zijn lengte hoor. Daarnaast een echte killer, dus scoort vaker. Giroud is in de lucht weer top, iets wat Janssen ook niet is.

3 november 2016 om 11:55

Hehe ik last dat hij een echte klier is in plaats van killer.

3 november 2016 om 11:57

Zou je niet ongelijk in hebben hahahaha

3 november 2016 om 09:37

Ja maar Costa scoort wel veel meer dan Janssen.

3 november 2016 om 09:48

Diego Costa is nog redelijk snel en misschien nog belangrijker: explosief, vind dat je hem hier tekort doet

3 november 2016 om 10:49

Ik zie het probleem uberhaupt niet. Janssen is gewoon een prima spits. Het middenveld en de verdediging slaan gewoon helemaal nergens op. Kijk eens wat wedstrijden van het Nederlands-elftal en je kunt zien dat Janssen het echter wel in zich heeft. Ik heb tot nu toe misschien pas 2 wedstrijden gekeken van Spurs (afgelopen wedstrijden) en in allebei is kenmerkend dat Spurs de bal niet in de aanval krijgt en dus ook niet bij Janssen. Sissoko valt bijvoorbeeld sterk tegen. Er moet veel meer vaart en preciezer spel in zitten wil Janssen eens een mooie goal maken, want hij moet nu altijd alles zelf uit puzzelen zonder dat hij een leuke voorzet van zijn mede team genoten krijgt. Ik snap echt niet waarom mensen hier nu zeggen dat hij niet goed genoeg is, als je echt kijkt naar de wedstrijden kun je gewoon zien dat niemand Janssen kan bereiken omdat ze simpel genoeg daar niet goed genoeg voor zijn blijkbaar. Ik zie Janssen dus nog wel ver komen. Het kost tijd, en toch heeft hij al 4 goals gemaakt.

3 november 2016 om 11:14

Verdediging en middenveld van Tottenham is misschien zelfs wel de beste van de pl? Waar heb je het in godsnaam over. Van Lloris tot Eriksen is alles wereldtop of wereldtalent, met Dier als talent en spelers als Dembele, Alderweireld en Eriksen als wereldtop om maar wat te noemen. Het probleem is dat Lamela zijn rendement uit de tijd van Roma nog niet heeft, Son buiten af en toe geweldig afmaken niet veel toevoegt in het aanvallende spel en Janssen gewoonweg te veel zoekt naar goals en daardoor simpele oplossingen vergeet.

3 november 2016 om 12:06

De enige wereldtoppers bij Tottenham zijn Lloris & Alderweireld, de rest zitten daar 1 of 2 niveaus onder.

3 november 2016 om 14:31

@br-7 waar ik het over heb? Precies over waar ik het over had. Middenveld en verdediging zijn gewoon slecht momenteel. Gisteren toevallig Tottenham - Leverkusen gezien? Ongelovelijk slecht verdediging en natuurlijk ook het middenveld is slordig. Het hoeft niet altijd zo te zijn misschien, maar toch is dat wel slordig voor een belangrijke wedstrijd. Ik weet dat het de beste premier league verdediging is, maar dat zag je gisteren zeker niet terug. Over Janssen gesproken, een spits moet toch juist het goal 'veel' zoeken? En daarnaast speelt hij prima mee als het gaat om passen geven aan teamgenoten waardoor ze in balbezit blijven. Volgensmij weet jij zelf niet waar je het over hebt ;p

4 november 2016 om 00:03

Oh jazeker wel. In de pl is er werkelijk niks aan te merken op de defensie en het centrale middenveld van Tottenham. Een moment opname als tegen Bayer is iets heel anders dan het Tottenham dat vorig jaar met dezelfde basis speelde en Leicesters grootste concurrent was. Dat Een spits de goal moet zoeken klopt. Dat Janssen bij vlagen goed meevoetbalt klopt. Maar het lezen van wat ik precies zeg, dat zal je vertellen wat ik bedoel. Ik bedoel dat de keuzes van Janssen, het draaien bij de 16 in plaats van kaatsen, het schieten vanuit onmogelijke hoeken, het onnodig fysieke duels uitvechten enz enz gaat fout bij Janssen. Als hij zich laat uitzakken of zich aanbiedt bij de vleugelspelers is hij handig in de combinatie, maar diezelfde combinatie moet hij toch echt ook bij beslissende momenten gaan doen. Daarnaast moet de aanvoer vanaf de zijkanten ook zeker beter.

Tja ook niet zo slimme stap vind ik van Janssen. Je weet dat je het moeilijk krijgt als je naar Spurs komt waar ene Harry Kane al eerste spits is. Hij komt uit de jeugdopleiding en is Engels. Nu is hij geblesseerd en moest janssen wel indruk maken en goals scoren. Maar dat valt vies tegen en hij staat nu al soms wissel als Kane terugkomt is zijn speeltijd nog kleiner dan het was.

3 november 2016 om 10:17

Mooie opmerking als hij al 1,5 jaar bij Tottenham had gezeten, maar deze mag je nu nog even terug in de kast zetten. Spelers beoordeel je niet zo terwijl ze nog maar net bij een club zitten. De media misschien, maar die nemen we niet serieus of jij toch wel ?

Opbouwend doet Janssen het gewoon goed alleen de aanvoer door het midden is niet goed en vanaf de zijkant bestaat hij niet. Als iemand de schuld moet krijgen is het Pochettino, die moet zien dat hij beter bediend moet worden. Maar ook dat is allemaal te vroeg, want je moet Tottenham de kans gunnen om te wennen aan elkaar.

3 november 2016 om 11:17

De aanvoer vanuit het midden is juist perfect voor Janssen, alleen gaat hij zelf daar verkeerd mee om. Elke bal in de voeten probeert hij te draaien ipv te kaatsen, probeert altijd zijn krachtige lichaam en duelkracht te etaleren door duels aan te gaan, en vergeet simpel te voetballen. Zo vaak al gezien dat hij op Eriksen, Son, Dembele, Lamela of Dier kan kaatsen, maar zelf draait en naast schiet of valt. Zolang hij zelf zo speelt, en zelf geen kaatsen naar de buitenkant naar Walker en Rose of naar de andere aanvallers geeft, krijgt hij ook geen 100% kansen van hun vanaf de zijkanten.

Dit soort commentaar is mss erg hard, maar zullen er nog vele volgen. Mits Vincent weer het net weet te vinden. Iedereen gunt t die jongen toch?

Janssen moet gewoon meer scoren... Dan hoor je niemand meer. HIj is geen type nistelrooij/ huntelaar/ inzaghi die op de juiste plek staan en met 1 tik scoorden. Hij wil te graag lopen en strijd leveren. Misschien maakt ie weer de ontwikkeling zoals bij AZ. Eerste seizoenshelft niet wow en tweede erop los scoren. Premier league top wacht daar helaas niet op, omdat je er meteen moet staan.... Ik zou zeggen, ga meer scoren.

3 november 2016 om 09:27

Ik zie het hem wel weer zo doen! Z'n houding en inzet heeft hij al mee. Volg Tottenham niet echt maar lijkt mij dat hij met z'n inzet al het team helpt. Bovendien vind ik zijn cijfers niet eens zo heel slecht, voor een spits die uit de eredivisie komt en het seizoen ervoor de Jupiler league, zijn verschrikkelijk grote stappen die hij heeft gemaakt, dus wat aanpassingsproblemen zijn niet heel raar. De fans van Tottenham kunnen en mogen niet verwachten dat hij die lijn in 1 keer doortrekt.

Gewoon doorgaan en arbeid leveren, de doelpunten komen vanzelf daar heb je een neusje voor en hetzelfde als fietsen, dat verleer je niet!

3 november 2016 om 11:14

De fans van Tottenham hebben daar geen boodschap aan. nog geen enkele veld goal is gewoon zeer matig.

En in Nederland blijven we hem maar hypen!
Ja hij werkt hard, leuk daar is Kuyt groot mee geworden maar die scoorde wel ook nog eens bij Liverpool.

Hoe je het went of keert zijn dit hele slechte cijfers voor een spits. En bij Oranje valt het ook allemaal heel vies tegen! Tijd voor Blind om op zijn knietjes van Persie terug te vragen. Heeft in 1 voet meer klasse dan onze andere opties op dit moment.

Is ook echt geen wereld top meer, maar het beste wat we hebben.

Janssen heeft het gelukd athij duur was, daarom blijft hij kansen krijgen nu nog.

3 november 2016 om 08:48

Ach dat gehype van die Janssen is zo vervelend.. ik zat van de week naar Ziggo te kijken en daar beweren ze gewoon lachend dat hij een publiekslieveling is!!! Dat, terwijl de Engelse media echt niet mals over hem is hoor.. Bijna overal zijn ze over uit dat Janssen te licht is voor dit niveau maar nee, hier in Nederland blijven ze volhouden dat ze hem daar op handen dragen! Het lullige is dat ik een beetje een antipathie voor die jongen krijg omdat er dus zo over die jongen gelogen wordt in de Nl'se media

3 november 2016 om 08:53

Ik wilde al een tijdje een opmerking plaatsen zoals de jouwe, dankjewel dat jij het nu hebt gedaan. Hier kan ik me dus volledig bij aansluiten

3 november 2016 om 09:08

@sockenstopfer / Yoericfc helemaal mee eens. Het gehype / overdreven gedoe van van sommige begint me ook wel te storen. Het zou leuk zijn voor het Nederlandse voetbal als hij slaagt en een wereldster wordt, maar je weet van te voren dat dit een lastig stap was/is en vooral als je na zoveel wedstrijden amper scoort. Hij speelt natuurlijk niet bij fc bal in het bos 8 he. Er worden nu eenmaal prestaties verwacht.

Laat die jongen zich eerst maar eens bewijzen voordat we weer verder gaan met het hypen, maar het zegt misschien ook wel wat over het niveau van Nederlandse spelers tegenwoordig dat we al blij zijn met dit.

3 november 2016 om 09:18

@yoeri, ja iksnap het ook niet!

Van Persie, Hunter en ook Kuyt kreeg om van alles en nog wat kritiek. Maar deden het allemaal beter dan Janssen. Zelfs Hunter bij AC deed het beter dan Janssen nu. Van Persie in zijn slechstej aren nog steeds beter.

Maar we zijn hier vooral angstig omdat we verder helemaal geen jonge top spits hebben. Dus is iedereen maar extra zuinig op Janssen lijkt het. Onze enige hoop een beetje

3 november 2016 om 09:34

Wij zijn inderdaad sterren in het maken van 'sterren'! Hij heeft het vorig seizoen geweldig gedaan de 2de seizoenshelft bij AZ en de stap naar Tottenham is levensgroot. Buiten dat wij sterren zijn in het maken van 'sterren' zijn wij ook geweldig in het afbranden ervan. Gun die jongen in ieder geval een seizoen de tijd voordat hij met de grond gelijk word gemaakt. Vergeet tevens niet dat hier ook aardig wat invalbeurten bij zitten en dat dit 16 wedstrijden geen volle 90 minuten zijn. Ik zie hem eerder en sneller slagen in het buitenland dan Depay, Castaignos, Luuk de Jong en Ola John dit alleen al door zijn instelling en arbeid.

3 november 2016 om 10:01

@cali, ik zalook niet zeggend at hij naar de Championship moet. En maak hem zeker niet af. Daarom zeg ik was naar Southampton, Everton ofzo gegaan.

De stap naar Spurs was/is gewoon te groot na 1 goed jaar in de Eredivisie.

3 november 2016 om 10:34

Hahaha of niet. En de Spurs fans die ik spreek via Twitter of iets anders, als ik ze überhaupt spreek zijn nu al klaar met Janssen want hij mist veel te veel kansen zeggen ze dan.

Maar goed nu denken die fans ook dat Tottenham een Engelse topclub is en ze explosieve spelers binnenhalen die meteen het verschil kunnen maken. Dat is natuurlijk niet zo.

3 november 2016 om 10:35

@yoericfc

Ik ben het er mee eens dat men bij Ziggo graag uitdraag, dat Janssen de sterren van de hemel gaat spelen, ze zenden dan ook PL-wedstrijden uit en zijn gebaat bij een uitblinkende Nederlander. Er wordt op grond van zijn tomeloze werklust gezegd dat publiekslieveling kan worden bij zijn club, of dat zo is weet ik niet, maar ik kan me indenken dat de Engelsen supporters op de tribunes dat wel in hem waarderen. Al verwacht men van hem natuurlijk ook doelpunten en is er gauw ongeduld.

Dat hij er in de media niet goed af komt, dat is wat anders. Media en supporters zijn twee hele andere colonnes met totaal verschillende belangen. Die willen en kunnen spelers maken of breken. Als een spits voor rond de twintig miljoen gehaald is, dan is hij als hij niet scoort een welkom onderwerp voor de diverse media.

Hoe men bij Ziggo daarnaast ook graag chauvinistisch de wens de vader van de gedachte laten zijn en elk positieve actie benadrukken als vooruitgang, dat kan ik ook wel begrijpen. Die jongen heeft ook de mogelijkheden om te slagen bij de Spurs, zeker met zijn coach die verder kijkt dan het moment en tot op heden begrip heeft vor de aanpassingsproblemen van Janssen.

Janssen heeft naar mijn idee toch ook al laten zien dat AZ niet zijn plafond is, hij speelde in Oranje toch ook een aantal hele goede wedstrijden, waarin hij aantoonde op internationaal niveau mee te kinnen. Die jongen moeten we gewoon nog wat tijd gunnen om te wennen aan de PL, het is ern hele nieuw intensiteit en beleving voor hem.

Hij werkt zich inderdaad helemaal leeg in de wedstrijden en moet nog leren doseren. Zo komt hij energie tekort om op tijd te zijn om af te werken. Ook de samenwerking met zijn medespelers kan beter. Van beide kanten. Janssen zal nooit de verfijnde technicus worden of een snelle speler, maar hij heeft het wel in zich te ontwikkelen tot een meer dan oede afmaker, mits men hem daarvoor de tijd gunt.

Tenslotte wil ik nog even opmerken hoe vreemd het mij overkomt dat jij een antipathie voor die jongen ontwikkeld, om de reden dat er in Nederland volgens jou over hem wordt gelogen. Dat is toch wel een beetje raar. Janssen kan er toch uberhaupt niet aan doen wat anderen over hem zeggen? Of er over hem gelogen wordt is sowieso maar de vraag.

3 november 2016 om 11:20

@buitenspelval

Ik hoop dat je afgelopen weekend het tenenkrommende verslag van die reporter van Ziggo ook gezien hebt, dan zou je namelijk precies zien wat ik bedoel. Daar werd niet gesuggereerd dat hij een publiekslieveling kan wã³rden, maar dat hij dat al is!! Dat is natuurlijk gewoon absoluut niet waar! Als ik dan vervolgens Aad de Mos of Jack van Gelder weer zie zitten oreren over hoe geweldig Janssen wel niet gespeeld heeft dat weekend, dan ja word ik een beetje moe van de naam Vincent Janssen en begin ik dat erg sterk met elkaar te asocieren. Begrijp me niet verkeerd, ik denk dat hij best kan slagen (geslaagd vind ik hem al als hij over een jaar of twee in de basis staat naast Kane), maar de grote ster zoals ze hem nual voordoen bij de Nederlandse praatprogramma's? Nee sorry, dat zie ik echt niet gebeuren!

3 november 2016 om 16:00

Haha je hebt echt helemaal gelijk! Ik kom net uit Londen, waar iedereen helemaal bezeten is van voetbal en ik ben meerdere malen aangesproken op hoe slecht Janssen is. We hebben het over de tijd geven, maar die jongen heeft al iets van 16 wedstrijden gespeeld. Ik vind hem niet snel en sterk genoeg, hij heeft alleen een redelijke linker. Hij had zich nog op alle punten moeten ontwikkelen voordat die deze stap kon maken! Eriksen, Vertonghen en Chadli waren in de eredivisie bijvoorbeeld echt uitgeleerd.

3 november 2016 om 08:50

Waarom geven we spelers niet de tijd zich te ontwikkelen? Kom op. 1 jaar Eredivisie, een stap naar Tottenham in de PL en wat verwachten ze? Dat hij er weer 20 inschiet? Kom op joh. Dat is geen hypen, maar gewoon domme, te hoge verwachtingen hebben.

Verder is het Engeland. De ene wedstrijd bakt hij er niks van en is hij niet goed genoeg. Een week later is het ineens de nieuwe wereldspits.

Laat die jongen zichzelf ontwikkelen. Talent en potentie heeft hij.

3 november 2016 om 08:56

Deze jongen is voor 20 miljoen aangetrokken. Dan komt daar een verwachtingspatroon bij. Niet zo zeer dat hij er 20 gaat maken, maar wel dat hij als de eerste spits wegvalt die positie op goede wijze kan invullen. Dan is het bijzonder teleurstellend als hij niet verder komt dan 2 penalty's er in schieten, waarvan eentje tegen Gillingham. Nee, hij hoeft geen wereldprestaties te leveren, maar als ie met dit spel een stuk of 3 relevante velddoelpunten had gemaakt, had hij deze kritiek niet gehad en had ie meer tijd gekregen.

Nu is het allemaal wel erg pover voor 20 miljoen.

3 november 2016 om 09:15

Fr12jules: Dan had hij zelf deze stap niet moeten maken.

Dit is de top, dan had hij naar Watford of Southampton moeten gaan ofzo. Als hij voor 20 miljoen word gehaald, verwachten ze terecht dat je scoort! Deze teams hebbengeentijd om te blijven wachten.

Er is wel een hype want hier blijven ze maar roepend at het zo'n topper is! Nee dat is het niet. Het is een goede spits en gun hem het beste, maar hij is geen Spurs materiaal. En in Engeland zijn ze al tijden niet positief over hem. Alleen hier is hij heilig op een 1 of andere manier.

Als ik naar een Multinational ga voor een hoge functie en top salaris verwachten ze ookd at ik presteer. Kan ik dat niet, lig ik er ook uit. En ha dik ook eerst maar eens een lagere baan moeten aannemen om te ontwikkelen.

3 november 2016 om 09:29

20 miljoen is niets in de PL. Sissoko is voor 30 miljoen pond gekocht en die bakt er echt helemaal niets van terwijl hij op de leeftijd zit waar hij op zijn best zou moeten zijn. Janssen heeft nog 10 jaar om beter te worden.

3 november 2016 om 09:32

Sissoko is nu ook op zijn best. Daarom betalen ze zoveel voor hem! De top betaald zo veel omdat ze spelers nodig hebbend ie er direct staan.

En dat doet Janssen nu nogniet.

Plus Sissoko speel de ook nog eens een geweldig EK, wat hem flink duurder maakte.

3 november 2016 om 09:36

Master D: Je moet dus die jongen afrekenen op de geweldige handelswijze van AZ?

3 november 2016 om 09:59

Even een kleine kanttekening. Sissoko speelde absoluut geen sterk EK maar viel alleen op door een tweetal snelle rushes naar voren die resultereerden in balverlies. Verder was het enorm pover. Ik had zelf ook verwacht en gehoopt dat Janssen er meteen zou staan maar helaas, momenteel mist hij net dat beetje finesse om die ballen erin te leggen. Toch moeten we hem iets meer tijd geven met zijn allen.

3 november 2016 om 12:18

Capis

Ik vind dat je behoorlijk aan het overdrijven bent, iedere voetbalkenner weet dat Janssen geen wereldtop is en snelheid ontbeert. Ook in Nederland wel. Dat er dan iemand bij Ziggo (wat ik hierboven ergens las) roept dat hij zo mateloos populair is bij Tottenham kan wezen, Janssen wordt echter ook in dit land vaak genoeg met zijn beentjes op de grond gehouden (o.a. door Johan Derksen).

Je bent i.m.o. erg stemming aan het maken, Van Persie is ook brandhout op het moment en echt geen meerwaarde voor Oranje.

3 november 2016 om 09:21

@capis: Van Persie terughalen?? Dat zou wel het allerdomste zijn wat Blind kan doen. Als er 1 speler is die de afgelopen 5 jaar helemaal niets gepresteerd heeft in het Nl's elftal is het Van Persie wel. Die was op clubniveau redelijk goed, maar in het Nl's elftal over het algemeen bagger. En is inmiddels ook al jaren over z'n top. Dus ik zou zeker geen uitgerangeerde spits ophalen, maar voorlopig vasthouden aan Janssen. Beter hebben we op dit moment gewoon niet.

3 november 2016 om 09:30

Hier dat bedoel ik! haha van Persie is afgelopen 5 jaar helemaal niks! Presteerde 10x beterd an Janssen bij Nederland...... Snap die afgunst voor van Persie nooit! Is gewoon de beste die we hadden en hebben. bij Fener doet hij het nu ook weer goed.

Hoe kan je dood leuk zeggen dat hij bagger was.. Wat is Janssen dan wel niet bij Oranje?
En op club niveau aardig, hij heeft Man U kampioen gemaakt wat laat Janssen nou helemaal zien in de Pl?

3 november 2016 om 09:40

De beste die we hadden zeker niet, qua doelpuntenaantal wel. Van Persie is een geweldige speler (nog steeds kan hij makkelijk mee met Oranje) alleen heeft hij denk ik niet de juiste instelling en teamgeest wat oranje nu nodig heeft. Als hij erbij zit zal hij beledigd zijn dat hij niet speelt en/of gewisseld word terwijl het juist nu noodzaak is om door te selecteren. Robben daarentegen is van buiten categorie en moet je juist erbij houden, zorgt ook voor meer teamgeest en is minder een 'rotte appel'

3 november 2016 om 09:59

@cali: Ja bedoel dan ook als spits. Kijk dat Robben verre weg de beste speler was en is die we in tijden hebben gehad is geen twijfel over.

Zal ook weer een flink stuk schelen als hij er weerbij is bij Oranje. En hopelijk eens een lange tijd ook nog eens.

Ach ja rotte appels, Depay word er ook bij gehaald. Die als 20 jarige bijdehand gaat doen tegen van Persie waar spelen top spelers..... Geen enkel respect voor gasten die zich wel al hebben bewezen. Speelt nooit en word er ook bijgehaald door Blind....

3 november 2016 om 10:29

Je vergeet 1 ding. En dat is dat v Persie ook 10x betere voetballers om zich heen had staan in het nl's elftal dan Janssen nu. En ik zeg ook nergens dat Janssen goed is. Ik zeg alleen dat we niks beters hebben. En als je het over een hype hebt, dan is het wel de prestaties van van Persie in het nl's elftal. Topscorer aller tijden, maar zijn moyenne is slechter dan dat van Kluivert en zelfs van Huntelaar. Als Kluivert het aantal interlands van Van Persie had gespeeld en dezelfde kansen had gehad, had hij het dubbele aantal goals gemaakt. Van Persie is zelden beslissend geweest in Oranje en heeft er nooit het niveau gehaald dat hij bij Arsenal en Man U haalde..

3 november 2016 om 09:39

Zuurpruimen, dat zijn jullie. Jansen komt van de nummer 4 van Nederland naar de nummer 2 van Engeland. Voetbalde 2 jaar geleden nog bij Almere.
Dan heb je talent, kun je voetballen en heb je karakter. Anders ontwikkel je je niet. Tottenham haalt hem niet voor de basis, maar omdat hij zich stormachtig ontwikkeld en in de toekomst topscorer van Engeland kan worden.

Ik heb er veel vertrouwen in dat hij, na een seizoen fysiek sterkter te zijn geworden in Engeland volgend jaar gaat vlammen. Hij gaat een mooiere toekomst tegemoet dan Huntelaar en Kuijt. Eerder richting van Persie en heel misschien Van Nistelrooij....

3 november 2016 om 09:54

Ik denk niet dat je nu naar de prestaties van Robin v Persie moet kijken, maar naar zijn gedrag. Ik vind dat hij een hele negatieve uitstraling heeft. Je kwaad maken na een doelpunt, omdat er flauwe dingen over je gezegd worden. Meerdere keren negatief in het nieuws komen, omdat je niet door 1 deur kan met een andere spits (waar Huntelaar ook schuldig aan was). Daardoor groepjes creã«ren in het team. Het is allemaal te negatief en dat moet je helemaal niet meer willen. De oudere garde moet plaats gaan maken. Alleen mannen die het team nog kunnen motiveren/oppeppen en kwalitatief goed genoeg zijn, die heb je nodig. Sneijder en Robben zijn spelers die ik nog graag tot het WK bij Oranje zie. Robin van Persie, Huntelaar en vd Vaart hoeven van mij niet terug te komen. Van der Vaart is niet goed genoeg meer, maar al had hij zijn vorm weer terug, dan nog niet. Veel te veel met andere zaken bezig. Tijd voor een nieuwe generatie, met Sneijder en Robben. Alle neuzen dezelfde kant op, even geen rotte appels meer. Een Depay mag ook wegblijven bijvoorbeeld. Talenten vertrouwen geven, dan verwacht ik dat het over een paar jaar een betere Oranje.

Overigens komt het "hypen" niet zomaar uit de lucht vallen hã©. Die jongen kan echt wel wat. Waarschijnlijk nu nog niet goed genoeg voor de Engelse top, maar wel voor Oranje. Het is een strijder, heeft een goede instelling en juist dat hebben we nodig.

3 november 2016 om 10:08

En jou reactie is puur gebaseerd op alle verhalen rondom hem heen lijkt het en dat je Van Persie, die niet voor niets in pre-pensioen land voetbalt, maar waar je wel fan van bent, erbij haalt maakt het nog meer reden om even een reactie te plaatsen.

De reden dat Janssen in zijn eerste drie maanden, ja jou oordeel is al na 3 maanden, wat eigenlijk al belachelijk is, niet genoeg scoort of rendement haalt heeft een aantal redenen.

Delle Alli, Eriksen en Lamela zijn hele goede spelers, maar hebben niet de kop omhoog op het moment dat Janssen zijn pass door het midden moet hebben net achter de verdediging. De bal kleeft te lang aan hun voeten. Janssen zie je elke keer vragen, soms te geforceerd, maar neem hem dat eens kwalijk in het totale plaatje.

Voorzetten zijn daarna alleen het sterkste punt van Rose, dat is de enige speler die het durft en een goede voorzet kan geven. Maar elke tegenstander weet nu wel wat Rose kan en weten die voorzetten er vaak wel uit te halen. Dus daar staat Janssen dan vaak te wachten op een voorzet dat een schuine pass naar de 16 word waar Alli staat en toch vaak voor eigen succes of een kaats met Janssen gaat.

De reden dat hij kansen blijft krijgen is volgens mij ook dat Pochettino dit ziet, maar ook ziet dat heel het team naar voren kan schuiven als je Janssen inspeelt want een balletje vast houden en een goede pass geven kan hij sowieso.

Mag toch hopen dat het jou niet onopgemerkt is gebleven dat Janssen vaak niet de juiste pass krijgt die gegeven zou moeten worden. Maar al met al betwijfel ik dat, omdat je mening al zo sterk is binnen 3 maanden..... vind ik bij elke nieuwe speler onbegrijpelijk, want dan moet je wel heel gekke dingen doen.

Maarja een spits die niet scoort is altijd een makkelijk target vind ik, maar naar de complete wedstrijd sitiuaties kijken ho maar.

3 november 2016 om 10:23

@schop: Mijn mening is omdat ik hem zie in PL, CL en Oranje. Hij werkt hard, maar loopt vaak verkeerd gewoon en staat niet goed. Plus mist nog flink kansen ook nog eens.

Dus het light aan Alli, Lamela en Eriksen?
Die gasten die er mede voor zorgde dat Kane vorig jaar topscorder is geworden van Engeland? Ligt het dan aan Janssen of aan die gasten. Nee dat komt omdat Janssen niet goed loopt en niet op de juiste plek staat. Son scoort ze toch ook als hij speelt inplaats van Janssen?

Pochettino blijft talenten een kans geven gelukkig. Zie Lamela dat kwam er ook pas na 2 jaar uit. Maar daarom geef ik ook aan hij is NU niet goed genoeg voor Spurs. Kan er nog wel komen. Maar is nu niet ver genoeg nog.

En geef alleen aan dat de Hype hier om hem heen veel te overdreven is.

van Persie die in een Pre-pensioen lans speelt. Ach ja daar speelt Sneijder ook, maarzonder die gasten leverenw e toch echt kwaliteitin. Als jongens uit onze jeugd competitie mee kunnen bij Oranje. Kunnen gasten uit dat pre-pensioen land dat zeker ook!

3 november 2016 om 10:57

Waar jij het raar vind dat ik ook de schuld geef aan de middenvelders, vind ik het raar dat jij Son, Kane en Janssen over 1 kam scheert. 3 compleet verschillende spelers die volgens jou dezelfde looplijnen zouden moeten hebben?

Kracht van Janssen is niet de actie van Son of het positie kiezen van Kane, het is bij Janssen door het midden die passjes die De Bruyne of Coutinho zo vaak geven en vanaf de zijkant een nette voorzet op hoogte of in de loop, waar Son en Kane er van houden om in de voet aagespeelt te worden op die momenten.

Misschien omdat Janssen momenteel te hard forceert ligt de waarheid in het midden, maar ik vind dat we nu veelte vroeg zijn om hem de steun te ontnemen ondanks de hype rondom hem. Net zoals dat we Pogba niet moeten afbranden omdat hij wat duurder uitgevallen is

Dat we lyrisch waren na zijn Oranje debuut was logisch, ik zuchtte van opluchting dat we toch nog spelers konden voortbrengen die werklust in zich hadden en niet fysiek te klein waren of verwende luie mannekes. Al moet ik zeggen dat ik het Nederlandse commentaar vermijd, dus ik krijg misschien de helft van de hype niet mee. Te slecht voor woorden en te pro barca

3 november 2016 om 11:34

Kom op, man! In Oranje speelt Janssen juist wel goed. De ideale spits voor Oranje. In Engeland heeft hij het lastig. Hij heeft gewoon tijd nodig. Maar deze jongen heeft alles wat een moderne spits nodig heeft.

3 november 2016 om 12:09

Hoe kan je serieus zeggen dat zijn statistieken niet goed zijn bij Oranje, 8 of 9 wedstrijden en 4 goals.....

3 november 2016 om 12:15

Ik vind het jammer dat na een paar wedstrijden niet scoren bij Spurs het vertrouwen in hem verloren wordt. Je vermeldt dat het bij Oranje allemaal vies tegen valt? Dat is triestig. Tegen Engeland de winnende, tegen de Wit-Russen een prachtgoal en dat allemaal met hard werken, ballen veroveren en goed combinatiespel.

Je moet zijn kwaliteiten natuurlijk ook willen zien he Ik volg al zijn wedstrijden, lees over hem en probeer in de mate van het mogelijke ook de beelden er op na te kijken. Ik kan alleen maar zeggen dat het tot nu toe eerder ongelukkig is dan dat hij tekort zou komen. Je ziet de kwaliteiten die je bij Almere, Az, Nl,... zag steeds weer terug. En dat is niet alleen maar hard werken. Uit welke hoek hij ook schiet, de bal zal zo goed als altijd binnen het kader belanden. Ook heeft hij een geweldige beheersing over zijn lichaam. Tegen de beste verdedigers weet hij de bal te behouden en zelfs zo te sturen dat hij eventueel op doel kan schieten.

Ik durf dan ook te stellen dat hij een topspits is, die zowieso boven water komt drijven. Het zegt trouwens ook genoeg dat hij bij Spurs de pingels zomaar even opeist en ze er éã©n voor éã©n inrost.

Beetje vertrouwen jongens. Koester de spelers die het verschil voor ons gaan maken. Zo hebben we er namelijk niet veel

3 november 2016 om 20:11

niet helemaal mee eens, klopt dat hij in Nederland gehyped omdat hij presteerde in een competitie die niks voorsteld & tuurlijk is hij veel te snel weggegaan maar ik vind dat je voor de rest de plank misslaat.

1) klopt dat Janssen hele matige cijfers heeft maar het is niet zo dat hij altijd slecht speeld, als ik Tottenham zie spelen vind ik hem zeer sterk in de combinatie en laat hij bij vlagen teamgenoten beter spelen. zie veel gelijkenissen met vorig jaar AZ waarin hij eerst ook bij vlagen veel kritiek op Janssen omdat hij niet scoorde maar toen hij begon met scoren werd hij op handen gedragen. neemt niet weg dat een nummer 9 van Tottenham betere cijfers moet afleggen maar hem nu al afschrijven is veel te vroeg.

2) laatste wedstrijden bij Oranje inderdaad matig maar daarvoor vond ik hem juist heel sterk spelen; verzorgde passing, balletje vasthouden en als een echte spits, scoren.
hoe wil jij het dan 'als' we op het WK in 2018 zijn? aankomen met de bejaarde van persie? of met pure middelmaat zoals de Jong en Dost? Janssen heeft de potentie om de nr. 9 van NL te zijn alleen heeft hij vertrouwen en speeltijd nodig.

3)voor engelse principes is er wisselgeld voor Janssen betaald zo duur was hij dus niet.

Een beetje gelul is dit wel, Janssen vind ik het prima doen. Geef hem een jaartje om even te wennen en wat verder te ontwikkelen. Ik zie veel potentie in hem, en zo traag is hij helemaal niet. Niet trager als Harry Kane in ieder geval. Janssen heeft een goed schot, is sterk en is redelijk technisch.
Als je snelle buitenspelers hebt die een goede voorzet kunnen geven is een kleine snelle spits juist overbodig. Van Persie, snel? Giroud, snel? Ibra, snel? Diego Costa, snel? En dan noemt hij Vardy met Okazaki die met elkaar ook nog maar 3 goals totaal hebben gemaakt?

Hij heeft mede door die blessure van Kane alle kansen gehad om zich in de basis bij Spurs te spelen. Die kans heeft ie gewoon niet gepakt en nu begint het gebrek aan veldgoals van hem Spurs op te breken. Het gaat moeilijk worden voor Janssen om er op korte termijn weer in te komen, nu Kane weer bijna fit is. Het vertrouwen in hem is wel weg in Engeland en dan kom je er heel moeilijk weer in.

Het was beter geweest als hij nog even in de schaduw van Kane had kunnen blijven maar door diens blessure kwam zijn kans iets te snel, toch red deze jongen het want vergeet niet dat hij twee jaar geleden nog in de Jup speelde en ook bij Almere en AZ kwam hij langzaam op gang, het is een verschrikkelijk moeilijk te bespelen spits die alleen een belangrijk onderdeel mist tot nu toe bij de Spurs en dat is scoren en dat is waar spitsen op worden afgerekend maar Janssen heeft genoeg karakter om ook dat uiteindelijk te gaan doen.

Het grootse probleem van Janssen is zijn beperkte techniek. Helaas maar waar

3 november 2016 om 10:13

Of de criticasters binnen 3 maanden

3 november 2016 om 10:37

Haha ja dat ook. Het is gewoon een goede spits maar mist net dat beetje venijn in zijn techniek waarmee hij zich kan onderscheiden. Is niet erg, hij kan dit nog wel ontwikkelen. Maar gebaseerd op de resultaten van nu kan je niet anders concluderen dat hij nog (!!) niet het gewenste niveau heeft bereikt

Man man man, geef die jongen nou eens de tijd. Hij kan beter wat zeggen over bet trage, fantasieloze spel van de Spurs de laatste weken. Hoevaak wordt die jongen nou ook in stelling gebracht? Werkt zich een slag in de rondte, en iedereen ziet dat hij het niveau aan kan. Ze zijn helemaal gek geworden in Europa. Elke aankoop moet het binnen 3 maanden laten zien, en anders maar opzouten naar de championship. Ik ken dez man niet, maar wordt nu al moe van deze papegaai.

3 november 2016 om 10:32

Tottenham heeft hoge ambities en zeker als Kane is uitgeschakeld moet er iemand staan die dat gemis kan opvullen en dat kan Janssen niet.

Tijd krijg je bij Southampton of nog lager, Watford of WBA.

3 november 2016 om 10:40

Als Tottenham zulke hoge ambities heeft, moeten ze die bal wat sneller rond laten gaan. Die gasten spelen elke week gelijk, en creeren nauwelijks gevaar. Je gaat mij niet vertellen dat dit alleen de schuld van Janssen is. Als je niet in stelling wordt gebracht, kan je ook niet scoren. Hij werd afgelopen weekend overigens gewoon verkozen tot motm, dus we hoeven ook niet heel veel woorden vuil te maken aan deze man.

3 november 2016 om 11:14

Dat komt omdat de Spurs fans en Spurs zelf denken dat ze al heel ver zijn. Een Engelse topclub maar het zijn in mijn ogen nog altijd een subtop club die aan de top hangt.

Janssen is de laatste paar wedstrijden nog steeds een van de betere bij spurs. Misschien moet hij niet verwachten dat een nieuwe aankoop uit een andere competitie opeens top gaat spelen in zo'n slecht voetballend team. Hij krijgt amper kansen op goals, en dat komt echt niet alleen door hemzelf.

3 november 2016 om 11:04

Maar de kansen die hij krijgt maakt hij ook niet af. En we kunnen wel zeggen dat hij in potentie erg goed is, maar bij Spurs hoor je er gewoon direct te staan. Als spits wordt je gewoon afgerekend op je goals, niet op het feit of je andere beter laat voetballen.

3 november 2016 om 15:03

Ik kan me niet voorstellen dat Janssen voor de basis is gehaald. Het plan was waarschijnlijk om hem te laten ontwikkelen in de luwte van Kane. Er zijn veel grotere spelers die het moeilijk hebben gehad in hun eerste premier league seizoen. Des te knapper dat hij al aardig mee staat te ballen.

Bullshit. Er is geen tragere slak dan Giroud en die scoort ze ook. Gun zo'n vent is wat langer dan 2 maanden man.

Hij is nog lang niet klaar voor dit niveau.

Had zoals Ruud van Nistelrooy gewoon nog 2 jaar naar PSV (of Ajax) moeten gaan.

Oh maar niemand is trager dan Olivier Giroud...

3 november 2016 om 11:20

Voor de honderdste keer, dat kon niet door die 20 miljoen!

3 november 2016 om 15:59

Dan had hij dat zelf maar niet moeten willen.

Maar goed, dat is Spurs. 20 miljoen op tafel gooien voor deze jongen en 30 voor een middelmatige speler als Sissoko.

Als je spelers op de flanken hebt als Son en Sissoko in de vorm van gisteren zal hij nooit een goede bal krijgen in de 16. Eriksen was gisteren ook niet al te best. Ik schrok wel van Sissoko gisteren, leek echt niets goeds te doen. Dat ze daar meer dan 30 miljoen euro hebben aan hebben uitgegeven. Vind ik die 22 miljoen voor Janssen toch een betere zet. Man, wat was hij slecht zeg..

3 november 2016 om 10:14

Eindelijk iemand die ook de vinger op de zere plek durft te leggen. Janssen krijgt niet de juist aanvoer door het midden en helemaal niet vanaf de zijkant.

3 november 2016 om 10:31

Met Sissoko kom je toch nergens. Lieve hemel wat een overschatte speler is dat zeg. De fans van Newcastle vonden hem al niks en die zijn gedegradeerd dus dat zegt al genoeg.

Gezien zijn mentaliteit en wilskracht heb ik het volste vertrouwen in deze spits. Of hij voldoende tijd krijgt om het waar te maken is de vraag. Het huidige voetbal oordeelt over HET NU. Je moet er direct staan. Jammer, maar dat is niet anders. Prima sportman zonder poe-ha. En dan heb je al een grote voorsprong om topsporter te worden. Succes en laat je niet gek maken.

Ach hou toch op met je aanvoer, hij loopt precies waar hij niet moet lopen daarom krijgt hij ook geen aanvoer. Hij sprint niet naar de stip naar de 5 meter hoeken!!! Nee hij gaat dichtbij zijn medespeler rennen echt ongelooflijk! Loopt gaten dicht is gewoon niet slim en vooral niet Snel genoeg.
Als je eens ziet hoe hij mee rent! Schokt meer!
Ik volg hem sinds de eerste minuut in Engeland want ik zei meteen al. TOT H haalt de verkeerde spits en Janssen is totaal niet goed genoeg voor de PL. Wat dacht je? 1 goed seizoen Eredivisie.
Weet je hoe dit komt! De media in Nederland en Danny Blind die hem bombardeerde als nummer 1 spits voor Nederland. Kan zeggen wat je wilt van van Persie en Huntelaar!! Alle twee veel meer klasse, minder loopvermogen maar meer techniek en dodelijker in de zestien.
Blind maakt een kapitale fout door zijn hoop op Janssen te zetten. Misschien bij het WK is hij meer gegroeid maar momenteel is het een belediging om andere spitsen met meer kwaliteit niet te selecteren voor de kwalificatie waarbij je er nu moet staan!
Overhyped DIE Janssen gisteren ook!!!!
Forceert zo erg naar een goal. Kane is geblesseerd en je bent gewoon geen basis klant. Zou me achter de oren krabben als ik TOT H was.....22 miljoen? Wauw!!!
Holland kijk uit straks doen we niet mee met het WK.

3 november 2016 om 15:53

Heel lang verhaal maar tot nu toe deed hij het prima in elke wedstrijd bij Oranje en hebben de Tottenham fans hem nog altijd veel liever dan Son als spits.

Janssen is een beetje gehyped omdat hij in een paar oefen-interlands wist te scoren. Nu wordt die jongen weer veel te snel afgebrand. Geef hem nou eerst eens een seizoen de tijd om te wennen aan het hogere tempo in de PL. Dan kunnen we volgend seizoen oordelen of hij het niveau aankan.

Het is echt wel een prima speler, die veld goal moet alleen wel snel gaan vallen. Tottenham draait ook niet bepaald erg weinig aanvoer. Het is wel een club waar je iets meer tijd krijgt en zeker met deze coach. Laat iemand een halfjaar wennen en dan komt hij er echt wel.

gebruikelijk in Nederland, hoeveel spitsen/spelers hebben we wel niet gehad die het hier goed deden, en met veel tamtam naar het buitenland vertrekken en daar niets meer klaar spelen?
Guidetti, Alves, siem de Jong, Memphis en zo kan ik nog wel even doorgaan..

3 november 2016 om 11:24

Noem dan goede voorbeelden. Alves was al 30, siem was een gelegenheids spits en deed het niet bijzonder bij ajax en was geteisterd door blessures bij nu, memphis is ook geen spits en liet het zelf liggen. Noem dan finnbogason, malki, altidore, berg, el hamdaoui. En dan alsnog, kijk dan eens naar bony,pelle,huntelaar en suarez.

3 november 2016 om 19:21

Ik weet niet hoe je erbij komt, maar Alves was 25 toen hij naar Heerenveen ging en 27 toen hij naar Middlesbrough vertrok.

Al dat gedoe over Janssen... Hij kan het gewoon niet aan. Te vroeg vertrokken uit Nederland punt. Het is leuk en aardig dat die balletjes kan kaatsen etc. Maar het gaat om de goals.

Jongens als Ruud van Nistelrooij en Kluivert waren ook niet snel. Nu letten ze op elk klein dingetje omdat hij nog niet makkelijk scoort. Straks legt hij er 5 doelpunten in in 4-6 wedstrijden en is het ineens een sensatie. Janssen is gewoon goed genoeg, maar nog iets te onervaren om er direct te staan. Als hij deze tegenslag kan verwerken, gaat hij het wel redden in Engeland denk ik.

Janssen is gewoon de dupe van het slechte spel van Tottenham. Pochetino heeft er gewoon geen voetbal inzitten. Te weinig variatie in de aanval. In al die wedstrijden heb ik nog geen 1 fatsoenlijke steekpass of voorzet gezien. Er zit geen enkel idee achter een aanval. Janssen komt ook nooit in een positie, waar hij de bal kan ontvangen en uit kan halen . Tottenham komt gewoon tekort voor de CL.

3 november 2016 om 14:26

Ook dit. Ik heb een hele hoop wedstrijden van Tottenham gevolgd en Janssen is wel degelijk regelmatig aanspeelbaar maar die vleugelspelers of middenvelders kiezen er altijd voor om keihard uit te halen richting het doel, vaak met heel weinig rendement. Ik bedoel, zo veel goals maakt Tottenham de laatste tijd Ãâ¼berhaupt al niet. Is dat dan ineens de schuld van Janssen?

Heel misschien past hij gewoon niet bij Tottenham. Hem afschrijven op nog geen half seizoen is wel heel voorbarig. Overigens vind ik hem bij Oranje anders prima, getuige zijn prima statistieken.

Helaas word je als spits afgerekend op doelpunten, ook al zit je net pas bij de club.
Is voor 22 miljoen gehaald en heeft een verwachtingspatroon gecreã«erd.
Je krijgt nou eenmaal weinig tijd in de grote competities.
Dan kan hij wel goed spelen, maar ze kijken naar doelpunten, niet alleen zijn goede spel.

Al hoop ik wel dat hij de tijd krijgt en zijn draai nog weet te vinden.
Hij heeft in ieder geval de potentie een goede spits te worden, zou ook goed voor het Nederlands Elftal zijn.

Wat weet een 54 jarige Ier nou van voetbal. Zijn generatie waren allemaal bagger voetballers. Ik ben geen fan van Janssen maar het is een beest van een voetballer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Tottenham Hotspur

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.Arsenal9-5
12.Watford7-2
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
H. KaneAanvaller50
D. MarkandayAanvaller00
P. GolliniKeeper00
H. LlorisKeeper60
D. ScarlettAanvaller00
B. DaviesVerdediger10
M. DohertyVerdediger10
Voor de complete selectie: Clubpagina Tottenham Hotspur.

54 fans
Aanvaller, 27 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 23 september
Het is de vraag of Club Brugge Noa Lang in de komende transferwindow kan behouden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren