Guidetti: ‘Feyenoord wint zondag met 4-0 van Ajax’

Vrijdag, 21 oktober 2016 om 07:25Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 09:34

/

John Guidetti verscheen donderdagavond bij Celta de Vigo aan het startsignaal van het Europa League-duel met Ajax (2-2). De aanvaller was niet helemaal fit, maar wilde per se speeltijd tegen de aartsrivaal van zijn voormalig werkgever Feyenoord.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Wint Feyenoord zondag van Ajax


Gerelateerd

Meer sportnieuws

173 reacties (laatste reactie door ajaxlwd)

Deze vent ookal heeft ie veel voor ons betekent begint echt vervelend te worden... hou je wat meer bezig met je eigen club en wat minder met ajax

21 oktober 2016 om 07:56

Maar het is zo ontzettend goedkoop scoren met dit soort opmerkingen, zeker omdat er een kans was om terug te gaan naar Feyenoord en toen bedankte hij vanwege het geld. Natuurlijk mag hij zeggen wat hij wilt over welke club dan ook, maar het is zo doorzichtig dat ik me er over verbaas dat er Feyenoorders zijn die dit nog geloven.

21 oktober 2016 om 08:14

Hij reageert gewoon op een vraag. Zat totaal geen haat bij..

21 oktober 2016 om 08:53

@feysupporter; ben het met je eens hoor. Guidetti vind ik best een geschikte kerel met humor, maar zo lang na dato nog op deze manier reageren op een vraag vind ik toch wel wat sneu worden. Ik krijg het idee dat hij ons meer mist dan wij hem.
Hij kan als professional natuurlijk ook gewoon antwoorden in de trant van: Ik hoop dat Feyenoord zondag met 4-0 wint

21 oktober 2016 om 07:51

Gelukkig zijn er dus ook Feyenoord supporters die het irritant vinden. Niks mis met rivaliteit enzo, maar constant bij de Feyenoord-aanhang willen scoren door over Ajax te praten is gewoon vermoeiend.

21 oktober 2016 om 09:05

Wat begrijp je er niet aan dat de journalist een vraag stelt over Ajax. Moet hij dan weglopen? Dan is het weer een arrogant ventje met kapsones. In plaats van elkaar allemaal na te lullen raad ik je aan het interview eens terug te luisteren.

21 oktober 2016 om 09:36

hij kan ook reageren met; ik hoop en denk dat feyenoord wint

21 oktober 2016 om 12:12

Cyberize7x. Volgens mij ben jij degene die anderen napraat. Hoevaak heb ik nu wel niet gehoord dat mensen zeggen dat een journalist een vraag stelt en een speler daar op moet antwoorden. Er zijn meerdere antwoorden mogelijk en Guidetti kiest net het antwoord dat niet goed valt bij de meeste mensen. Daar heeft hij wel vaker last van, met name als het over ajax gaat. Dus ja, Guidetti had ook anders kunnen antwoorden.

21 oktober 2016 om 18:26

Eerst zegt hij nog Ajax maakte geen indruk, had meer van Celta verwacht eigenlijk en van John maar goed.

John had beter dit kunnen zeggen Feyenoord wint kwa teamwork en Ajax voetballend/technisch. Denk kleine overwinning Feyenoord door het legioen die het laatste zetje geeft.

Dan wordt je ook populair zonder de overdreven uitspraken, vraag advies aan Dirk die kan het als de beste.

21 oktober 2016 om 11:33

Wordt die gast niet moe van zichzelf met al die grootspraak? Gisteren was die totaal onzichtbaar. Goedkoop scoren bij het Feyenoordpubiek noemen we dit.

Sorry vz plaatst dit onder jou reactie via mobiel..

21 oktober 2016 om 12:13

De verslaggever zei tijdens de wedstrijd dat hij zijn verstand moest gebruiken. Maar dat is nu net het probleem met deze jongen, hij heeft weinig verstand.
Deze opmerking is weer een bewijs.

21 oktober 2016 om 12:21

Haha echt he. Alleen maar populistische praat om te scoren bij een deel van de achterban van Feyenoord. Gelukkig zijn er ook supporters zoals jij die daar doorheen kijken.

Overigens vind ik hem wel erg stoer praten voor een ploeg die gister niet eens zijn thuiswedstrijd kon winnen van Ajax. Zouden zij dan met 6-0 verliezen van Feyenoord in een uitwedstrijd?

21 oktober 2016 om 20:41

Ben blij dat jij het als feyenoorssupporter zegt. Heb het idee dat hij alleen maar goedkoop probeerd te scoren. Totaal geen onderbouwing waarom Feyenoord Ajax zal overlopen zondag.

Haha oke, John is ook weer vrijgelaten uit Sanchez zijn broek XD

21 oktober 2016 om 07:52

Sanchez kan ik nog begrijpen. Maar zelfs tegen Viergever kan hij weinig inbrengen. Niet dat ik Nick hiermee tekort wil doen, want ik ben (in tegenstelling tot vele) best tevreden met Nick. Alleen is er, puur verdedigend gezien, natuurlijk wel een verschil met Sanchez en Viergever.
Deze kerel is gewoon zo groot gemaakt omdat hij ooit tegen Ajax een hattrick scoorde en daar zo opgefokt door is geraakt, dat hij daar nooit meer van ontsmet zal raken. Maar daarbuiten heeft hij nou niet echt zo'n grote roem behaald.

21 oktober 2016 om 11:28

Inderdaad, nou een klein achterzakje, heeft werkelijk geen bal geraakt deze man

Ajax maakte wel indruk op mij en ongetwijfels ook op anderen. Heel tevreden met de 2-2. Zondag moet kunnen om Feyenoord zijn eerste punten af te pakken. 2-3

21 oktober 2016 om 08:03

Waarom die rare scores? Als Feyenoord verliest zie ik dat niet met zoveel tegengoals gebeuren. Al heel het seizoen krijgen ze ontzettend weinig goals tegen, tegen Fener, United en PSV ook maar 1 tegentreffer in 3 wedstrijden. Waarom zouden ze er dan tegen Ajax ineens uit het niets 3 tegen krijgen?

21 oktober 2016 om 08:13

Men hoopt in het algemeen vooral op een aantrekkelijke wedstrijd en dan krijg je dus dergelijke voorspellingen. Ikzelf reken niet op zoveel doelpunten. 1-0, 1-1 of 0-1 zijn denk ik logischere uitslagen.

Voordeel voor Feyenoord is dat Ajax dramatisch is bij standaardsituaties en dat daar dus veel te halen is voor ze. Ik vrees dat op dat punt het verschil zal worden gemaakt.

21 oktober 2016 om 09:25

Zou kunnen omdat feyenoord wel spelers heeft die doelpunten kunnen maken en ajax er dit seizoen veel heeft rond lopen die een doelpunt kunnen maken dus vind die score nog niets eens zo gek. Je noemt manchester en psv maar laten dat nou net 2 ploegen zijn die op dat moment scorend niet zoveel in te brengen hadden zoals psv ook nu nog moeilijk het net vind. Dus vind de score zo gek nog niet.

21 oktober 2016 om 15:34

Is het dan onmogelijk dat Feyenoord er een paar meer tegen gaat krijgen? Ik verwacht veel doelpunten en inderdaad 1 meer voor Ajax.

Olie op het vuur. Wedstrijd op zich. Feyenoord speelde gisteren ook heel matig. Net als John Guidetti trouwens. Kon geen potten breken tegen Davinson Sanchez. En die is echt niet moe te krijgen...

21 oktober 2016 om 08:07

Feyenoord matig? Feyenoord speelde zoals ze eerder probeerde in de EL. Geduldig wachten op de de kans en achterin zorgen dat het solide staat. Een 1-0 overwinning op Zorya is verder ook gewoon prima.

Niet vergeten dat Zorya ook maar nipt heeft gelijkgespeeld tegen Fenerbache he (1-1) en op Old Trafford hebben ze United op 1-0 gehouden..

21 oktober 2016 om 10:00

Het was wel echt gewoon zéér matig voetbal. Als supporter kijk je daar anders naar in verband met wedstrijd spanning. Voor de neutrale toeschouwer was het echt niet leuk.

21 oktober 2016 om 10:04

Het was toch echt hotsen knotsen begonia voetbal, probeer eens een moment in de wedstrijd te vinden waar feijenoorders elkaar vinden zonder de bal blind naar voren te trappen.
Je kan het ook kick and rush noemen het resultaat was heilig.
Maar matig voetbal was het zeker tegen wel een redelijk goede tegenstander.

21 oktober 2016 om 11:24

Eerste 20 minuten drie uitgespeelde kansen. Verder inderdaad matig. Beetje als Ajax tegen Celta, maar dan met een stabiele verdediging.

Haha, alssie bij Celta ook mislukt mag hij nog steeds terugkomen. Wat een figuur.

Ik vond het van twee kanten niet heel bijzonder en heb ook niet het idee gekregen dat Celta Ajax heel moe heeft gekregen. In iedergeval niet meer of minder dan dat een andere Europa Leauge tegenstander gedaan zou hebben. We gaan het wel zien zondag, sluit niet uit dat Feyenoord gaat winnen zondag, maar 4-0 zou niet mijn eerste voorspelling zijn.

Wat een overtrokken reacties allemaal.
Er werd naar gevraagd en toen hij wegliep zei hij ik denk 4-0 lachend. Tja het is maar net hoe je natuurlijk het bericht plaats en hoe mensen het overnemen.

Hij speelde gisteren niet best maar dat heel celta niet. Die gaven te veel spelers rust.

Na de wedstrijd tegen ajax werd er naar gevraagd en tja logisch dat het feyenoord ajax om de hoek komt kijken als een verslaggever ernaar vraagt.
Ik vond het allemaal wel meevallen.

Wel een vraagje ik neem aan dat de hermes house band niet de echte score tune is van celta of wel?

Ik zelf denk trouwens zondag meer een gelijk spel al hoop ik op 3 punten in rotterdam

21 oktober 2016 om 08:19

Heb je het interview voorafgaand aan de wedstrijd niet gezien dat werd uitgezonden door Rtl7? Daarin was ie ook lekker bezig en weigerde hij zelfs om de naam Ajax uit te spreken. Ik weet dat dit soort dingen het goed doen bij bepaalde Feyenoordsupporters, maar laten we het overkomen van Guidetti in de media niet alleen aan de verslaggevers toeschrijven.

Kortom hij was er ook voor de wedstrijd al mee bezig en zou aan zijn ploeggenoten duidelijk hebben gemaakt hoeveel deze wedstrijd voor zou betekenen. Allemaal prima, maar laat het dan ook op het veld zien, want zijn talent staat niet ter discussie. Qua spel viel ie mij behoorlijk tegen en dat lag niet alleen aan het team om hem heen.

21 oktober 2016 om 08:25

Ok nee voor de wedstrijd niet gezien kan daar niet over oordelen.
Vond die van na de wedstrijd iig wel meevallen.

Triest idd als je ajax net wilt uitspreken als voetballer. Je zou daar als speler boven moeten staan.

Guidetti heb van hem genotren bij feyenoord deed het prima in voetballend opzicht en hij doet er eenmaal alles aan om bij de feyenoordsupporters goed te komen.
Ecfhter ik vind hem nog steeds niet afgetraint lijken. Is geen persoon die geen 100% voor voetbal leeft volgens mij.

Ik vroeg me ook af of de scoringstune de normal tune is of dat guidetti dat ook geregeld had?

21 oktober 2016 om 10:12

Mooiste stukje van dat interview wat mij betreft was toch echt dat die journalist hem vervolgens toch Ajax liet zeggen. "weet je tegen wie Feyenoord dit weekend moet?" En vervolgens heel aarzelend: "ajax?"

Prachtig.

Een geintje maken is natuurlijk niets mis mee. Kan niet inschatten in hoeverre hij met een jaartje Rotterdam op basis van twee wedstrijden echt zo anti-Ajax kan zijn, want dat zou wel vrij simpel zijn. Doet hij het allemaal een beetje voor de show dan is het oké.

21 oktober 2016 om 08:05

Beetje good-will creeëren bij de supporters. Maar hij kan mijn inziens beter zijn voeten laten spreken. Want op dat ene jaartje bij Feyenoord na is het gewoon ontzettend weinig wat hij heeft laten zien.

Mooi vorig seizoen had ajax al na 5 minuten met 4-0 achter moeten staan in de kuip dus zo'n gekke gedachte is het niet ...

21 oktober 2016 om 11:23

ajax is anders wel iets beter in vorm dan vorig jaar met iets meer kwaliteit...

Feijenoord ajax of ajax Feijenoord moeten gewoon in een mooi gelijk spel eindigen 3-3 4-4 hoog amusements waarde en weinig haat hop ik dan de supporters er weer bij ik hoop het zo

Wat een kleuter die Guidetti.

Ik vond m gisteren al erg onopvallend spelen. Nu lees ik, dat hij niet helemaal fit was, maar persé wilde spelen. Dus zijn eigen belang gaat voor het teambelang !

Verder mag hij zich drukker maken om zijn goals ipv de oude hetze oprakelen. Na Feyenoord niets meer gepresteerd, dus laat het eens een keer zien 0ne-day-wonder !

Guidetti speelde in 11/12 bij ons Vz niet een jaar daarvoor. Dit zijn een beetje popi opi praatjes voor de feyenoord fans natuurlijk, dat kennen we wel van hem. Ik ben hem iig eeuwig dankbaar. Na het seizoen onder been het dieptepunt van de afgelopen 20 jaar kwam guidetti als 19jarige binnen, en hij gaf het hele team een enorme boost aan zelfvertrouwen. Het was een prachtig seizoen, jammer dat hij dat virus opliep, anders had dit echt een topper kunnen worden.

Dit wordt natuurlijk een hele andere wedstrijd. Ik heb er best vertrouwen in dat Feyenoord een goed resultaat kan boeken hoor, maar ik schat de kansen op 50/50.

Ik word als Feyenoorder een beetje moe van deze man. Dit soort uitspraken ook, werken alleen maar averechts. John je bent een icoon voor de club maar focus je nu gewoon op je eigen carrière.

Ik ben benieuwd wat er met Guidetti zou gebeuren als hij van ajax een mega contract krijgt aangeboden. Waarschijnlijk is Ajax dan 'zijn club'.

Kijkt altijd lastig zon gekleurde bril. Je ziet alles net minder scherp. Zondag staat er een hele andere wedstrijd waarbij hele andere krachten loskomen en hele andere wetten gelden. Als Ajax fan hoop ik dat Ajax wint, maar Feyenoord staat er echt als team en draaien erg goed. Voordeel en tergelijk het nadeel is dat Ajax groeiende is.

Kunnen we dat irritante mannetje niet een verbod geven voor de volgende wedstrijd. Hij denkt heel wat te zijn maar raakt geen pepernoot en ligt alleen maar op de grond.
En door zijn verleden denkt hij nog steeds met iedereen ruzie te moeten maken. En zondag, we zien het wel. De kans dat het 4-0 wordt is erg klein

21 oktober 2016 om 10:04

@jaapvan Haafte

Waarom wil je hem een verbod geven?. Omdat hij iets zegt dat je niet kan waarderen? Ik vraag me af waarom je dan op een forum bent. Op een forum zeggen mensen ook dingen die je liever niet hoort of waar je het niet mee eens bent. Maar wat maakt het uit? Het is maar een mening en daar kan je het mee eens of oneens zijn. En dat laten merken. Ik vind je reactie behoorlijk onvolwassen. Ik vind ook dat Guidetti onzin uitkraamt. maar ook hij heeft recht om zijn mening te uiten. Ook al komt er alleen maar onzin uit. Mij stoort het toch ook niet. Bij mij werkt een dergelijke reactie alleen maar op de lachspieren omdat hij met zijn woorden vooral zichzelf en zijn club te kakken zet.

Hij vond Ajax geen indruk maken, terwijl de club het grootste gedeelte van de wedstrijd de bovenliggende partij was en Celta, als thuis spelende ploeg nog blij mag zijn met een remise. Als je geen poot aan de grond krijgt tegen een tegenstander waarvan je na afloop zegt dat die geen indruk heeft gemaakt, zeg je toch impliciet over jezelf dat je er helemaal niets van gebakken hebt? Guidetti is iemand die niet het garen uitgevonden heeft en dan krijg je dergelijke reacties. So What. Dat soort reacties komen ook op fora als VZ met enige regelmaat voorbij. Daar moet je je niet aan storen, maar om lachen en vooral niet op reageren zo als jij nu doet. Simpelweg omdat dat zonde is van je tijd.

Ik ben Feyenoorder, maar wat heeft hij gedronken?

21 oktober 2016 om 11:30

Spraakserum denk ik, hadden beter iets voor de voeten kunnen voorschrijven. Want daarmee laat hij helemaal niks zien, dus dit was zijn hoogtepunt van de avond.

Verder helpen deze uitspraken Feyenoord natuurlijk niet echt, als je ajacieden als moest motiveren is dat nu wel 100 % gelukt.

Haha, sorry hoor, maar hier kun je toch gewoon om lachen? Wat doet het er nu toe wat hij vindt van Ajax of voorspelt over de klassieker? Helemaal niets.

Gewoon zondag het goede antwoord geven door in Rotterdam te winnen en dan achteraf even de groeten aan Guidetti doen in een interview met een van de Ajax spelers.

21 oktober 2016 om 10:42

Ja laten we hem nog maar even herrineren thuis tegen Vigo wie de beste is

Neem het vooral niet serieus hij is gewoon ook supporter en laat zijn supportershart spreken en hoopt het vooral. Maar gezien zijn eerdere uitlatingen had ik ook niet veel anders van hem verwacht. Laat Ajax nu maar eens op het veld spreken en niet vooraf zoals wel vaker is gebeurd.

21 oktober 2016 om 09:46

Wil gewoon goed doen bij de feyenoord supporters net zoals dat lied gisteren in het stadion

21 oktober 2016 om 10:04

Dat lied spelen ze altijd. Denk je nou echt dat het ze daar zoveel interesseert dat ze hun goaltune gaan aanpassen om Ajax te pesten? man man man

21 oktober 2016 om 11:58

Ach doe niet zo gepikeerd, je snapt toch wel dat het enorm toevallig is? Ik moest het ook even opzoeken, ik kon m'n oren ook even niet geloven maar het lijkt inderdaad dat het daar al langer wordt afgespeeld na een goal.

Naja als Celta daar op volle oorlogsterkte staat dan winnen ze gewoon van Ajax. beetje zelfde als ManU tegen Feyenoord, onderschatten van de tegenstander.
Alleen Celta is Feyenoord niet, Celta op volle oorlogssterkte wint ook van Feyenoord. Grote woorden zoals elke voetballer doet bij een club waar die wat voor voelt.
Eerlijk gezegd had ik liever hem in de spits zien staan bij Feyenoord dan Jorgensen ookal doet Jorgensen het vooralsnog heel goed. Ik denk dat komende zondag een nipte overwinning voor Feyenoord word.
Omdat de verdediging staat als een huis, daar komt bijna niks doorheen, Feyenoord dodelijk is in de aanval en het thuisvoordeel heeft. Ajax is niet kansloos en zal best een of meerdere mogelijkheden krijgen maar Feyenoord trekt denk ik aan het langste eind.

21 oktober 2016 om 09:45

Ajax heeft zijn verdediging ook staan de laatste weken

21 oktober 2016 om 15:43

Klopt ja maar niet op 100%. Bedoel Veltman en viergever doen het goed maar ik heb nooit een hoge pet van Veltman en viergever op gehad. Hij zit aan z'n toppen van zijn kunnen nu en toch vind ik de centrale verdedigers van zowel PSV en Feyenoord beter. Viergever was de beste bij zijn club voor Ajax maar ik vind hem toch minder dan een tete. Ik heb tete echt goed zien spelen en hij is een speler die berghuis of elia uit de wedstrijd kan houden, ik zie viergever dat niet zo snel doen. Ik kan de vinger niet zo snel op de pijnlijke plek leggen maar ik zou tete altijd boven viergever kiezen, ik denk meer potentie, sneller en snapt verdedigen beter.

We gaab het zien masr ik verwacht niet dat Ajax er vier tegen krijgt.

Haha die reacties hier.. Hij maakte gewoon een grap.

Verder is hij natuurlijk een eindbaas. HIj heeft Feyenoord van de rand van de afgrond getrokken en de Feyenoorders die zich om dit grapje negatief over hem uitlaten, moeten zich eens bedenken wat hij allemaal betekent heeft voor de club.

21 oktober 2016 om 09:50

Wat heeft hij, afgezien van dat ene goede seizoen, precies voor de club betekend?

21 oktober 2016 om 10:06

Dat seizoen was de wederopstanding. Meer hoeft ie niet te doen. Volgens mij snap je de sentimenten niet helemaal.

21 oktober 2016 om 10:31

Ik snap de sentimenten maar al te goed, denk eerder dat jullie juist zijn waarde voor de club overschatten door juist die zelfde sentimenten.

Dat hij veel bij de club betrokken was, een goede band met supporters had en zelfs wedstrijden tussen supporters bekeek betekend toch niet direct dat hij waarde voor de club heeft gehad. Afgezien van zijn prima seizoen.

Leg zelf je sentimenten eens weg zou ik zeggen, mijn beste.

21 oktober 2016 om 10:41

Er zijn ook clubs die gewoon aan de top blijven, net als spelers John..

21 oktober 2016 om 11:49

Zoals ik zei.. Hij heeft Feyenoord bijna in z'n eentje naar de tweede plaats geleid toen het ontzettend slecht ging. Dat is toch genoeg om te rechtvaardigen dat we in ieder geval positief over hem praten?

Ik zou niet weten waarom ik van die sentimenten af zou moeten. Het is niet meer dan normaal om respectvol te praten over iemand die zo belangrijk is geweest.

Aldus deze man met het echte clubhart. Toen hij naar Feyenoord kon terugkeren wachtte hij net zo lang tot hij een beter aanbod kreeg en koos hij voor de centjes, Feyenoord daarmee gewoon als tweede keus wegzettend.

Maar vervolgens wel overal raaskallen en nog steeds deze uitspraken blijven doen. Grappige kerel, maar het wordt zo Langzamerhand een beetje sneu.

Haha 1 opmerking en alle ajacieden aan de beademing met een hoofd als een tomaat, heerlijk :-) :-) Ik vond de Hermes House band na die goals van Celta wel een leuke touch van onze John, heerlijk die speldenprikjes, take it like a man heren!

21 oktober 2016 om 10:09

Volgens Klaassen komt het nuet van Guidetti af maar spelen ze dat daar vaker af.

Deze vent is nog niet volwassen. Dat hij voor Feyenoord is vind ik prima, maar hij vergeet o.a ook dat gisteren de Rotterdammers hebben gespeeld. Dus die zijn ook 'moe'...En dan 4-0, op wat is dat gebasseerd? Op zijn natte dromen? Aantal jaar geleden zei hij ook dat Ajax tweemaal zou verliezen. Van Celtic en daarna in de klassieker. De realiteit werd toen anders...Hij maakt zichzelf gewoon belachelijk.

Hij maakt gewoon een grapje joh, een erg sympathieke jongen. Zelf denk ik dat het een gelijkspel zal worden zondag.

21 oktober 2016 om 10:10

Zelfs als Feyenoord supporter kan je niet anders erkennen dat hij als behalve een sympathieke jongen is. Doet mij denken aan de Ajacieden die zeggen dat Suarez zeer lief en sympathiek is haha.

Guidetti, een Feyenoorder tot zijn dood. Of tot hij ergens anders meer kan verdienen. Die jongen doet overal precies hetzelfde, vertellen hoe geweldig hij de club vind en hoe vreselijk de rivaal wel niet is! Bij Celtic nog een keertje in de problemen gekomen omdat hij over de schreef ging toen hij het over de Rangers had. Goh wat was het een Celtic fan toen zeg! Tot zijn dood, de club van zijn hart etc etc. Hij zal vast hetzelfde riedeltje hebben herhaalt bij Celta. Fans slikken het als zoete koek.

21 oktober 2016 om 10:25

Ik mag hem wel, hij is in ieder geval niet een saai persoon zoals haast alle hedendaagse voetballers voor de camera´s. Guidetti is gewoon zichzelf. Je hebt wel gelijk dat hij overal de fans probeert te overtuigen van zijn clubliefde haha.

21 oktober 2016 om 10:39

Oh begrijp me niet verkeerd, dat ben ik zeker met je eens. Ik vind het heerlijk als spelers gewoon zeggen wat ze denken. Maar dat maakt degene die dat doen vaak wel een stuk onsympathieker. Zie bijvoorbeeld Sjaak Swart die zijn supporters hart liet gelden in plaats van het standaard mediageneuzel. Iedereen mag hem gelijk een stuk minder.

Sympathiek vind ik eerder jongens zoals Kuyt en Siem de Jong. Zeggen op zich ook wat ze denken en zijn clubmannen alleen kijken ze liever naar zichzelf dan andere.

Guidetti hoeft zeker niet te stoppen van mij met dit soort reacties, kijk even wat het te weeg brengt in zo'n thread als deze. Veel leuker dan na een praatje zoals "ja Feyenoord is mijn oude club dus ik hoop dat ze winnen maar ik ben vooral bezig met Celta". Die interviews kan je zelf gaan invullen...

Grappig om te zien hoe Guidetti volgens velen niet serieus te nemen is, maar ze hem vervolgens wel serieus nemen.

21 oktober 2016 om 10:12

Ik vind het zelf ook grappig. Die jongen laat geen keer onbenut om te benadrukken hoe fantastisch hij Feyenoord vind en hoe vreselijk Ajax is maar ondertussen doet hij dat bij iedere club en toen hij naar Feyenoord kon was hij te duur.

Je zou zeggen dat zowel Ajacieden als Feyenoorders niet in dat zouden trappen.

Zelfs als Ajacied neem ik dit allemaal met een korreltje zout. Zoals iemand hierboven al zei, zei hij dit waarschijnlijk met een "kwinkslag" oftewel een beetje humor.
Denk dat het ook wel meevalt met zijn Feyenoord hart, alleen iedere keer als Nederland ter sprake komt scoort hij weer even bij het Feyenoord publiek.
Neem overigens aan dat ex-Ajax spelers over het algemeen ook niet snel zullen zeggen dat ze voor Feyenoord zijn. Al met al zei hij niet zoveel en probeert VZ weer goedkoop te scoren.

Daarnaast zullen we het zondag wel zien, geen woorden maar....

De druiven van het gelijke spel tegen Ajax zijn blijkbaar erg zuur voor John Guidetti. Blijkbaar heeft hij later op de avond niet kunnen kijken naar het duel tussen Feyenoord en Zorja Loegansk. Een wedstrijd die, los van het prima resultaat voor de thuisclub, kwalitatief niet veel om het lijf had. Ik ben bang dat Feyenoord het zondag heel erg moeilijk gaat krijgen tegen het nieuwe Amsterdamse elan. Als voetballiefhebber hoop ik in ieder geval op een spannend en aanvallend duel met veel doelpunten. Waarbij in ieder geval de toeschouwers, zowel die in de Kuip als voor de buis, de grote winnaar zijn.

Jezus wat een zwaar overtrokken reacties hier zeg, vooral van Ajax supporters vermoed ik zo. Guidetti is gewoon een vrolijke gozer die Feyenoord in zijn hart heeft gesloten en zegt gewoon gekscherend, zoals zoveel supporters dat doen, 4-0, waarbij hij waarschijnlijk zelf ook wel weet dat dat niet helemaal realistisch is. Iedereen die dat niet ziet behoort zelf niet tot de meest snuggere personen.

Jongens, ik ben helemaal van slag. Nadat hij ons eerst gisteren op het veld vernederde, komt nu dit eroverheen. En om het nog erger te maken heeft hij ookal de uitslag van zondag verraden.

Nounou, wat zijn ze moe, denk dat Feyenoord Guidetti erg mag bedanken, haha.
Ook een beetje flauw om die druk nu op Feyenoord te leggen, en als ze het niet halen, zichzelf maar weer naar voren schuiven als ideale spits van Feyenoord. We zullen het zien zondag, denk aan een 0-4 voor Ajax eigenlijk.

21 oktober 2016 om 11:27

Inderdaad, alleen maar weer wat extra motivatie, al heb je dat tegen Feyenoord niet nodig We spreken hem thuis tegen Vigo wel weer

Als Guidetti zegt dat Feyenoord met 4-0 wint en hij zelf gelijkspeelt, betekent dat dan dat hij dan van een lager niveau dan Feyenoord is?

Ach... tis maar een reactie. Die jongen mag dat toch zeggen? Laat gaan. Als je het aan oud spelers van Ajax vraagt, dan krijg je dezelfde reactie, maar dan met winst voor Ajax. Duw maar eens een microfoon onder de snufferd van Sjaak Swart. Die loopt gelijk leeg.... niet zo'n ophef over maken.

Ben absoluut geen Ajaxman, maar wel veel sympathie voor Feyenoord. Maar deze uitspraak is een typische reactie van hem. En alleen maar om populair over te komen bij het Legioen. Ik hoop dat de Ajacieden hem straks in de Arena hem warm zullen onthalen. Naar ventje is het, dat toevallig een goed jaar heeft gehad in Rotterdam.

21 oktober 2016 om 11:26

Is hij eigenlijk niet waard, zondag eerst met de voeten spreken, thuis tegen Vigo. Het is altijd goed als je eerst met je voeten spreekt en daarna pas met je mond, Guidetti draait de zaken graag om, maargoed bedankt voor een stukje extra motivatie John!

Hij stelt inderdaad weinig voor, daarom is het juist extra grappig.

Tja showmannetje blijft het. Zolang je dat koppelt aan gied spel is het leuk. Nu heeft het wat zieligs.

Al zei hij het wel op een vrij luchtige toon. Niet nodig om op tafel te springen en te gaan gillen.

21 oktober 2016 om 12:09

Inderdaad, maar wel prima om hem nog eens aan zijn uitspraken te herrineren thuis tegen Vigo Kijken wie er het laatst lacht

4-0 is natuurlijk belachelijk, helemaal als je kijkt naar hoe ajax hun elftal heeft staan de laatste weken. lange tijd geleden dat ajax zo gespeeld heeft met tegenstanders (ado, pec). feyenoord maakt wat mijn part een hele zwakke indruk tegen nec en zorya, gewoon ronduit slecht. als ajax speelt als de afgelopen weken denk ik echt dat ajax onder leiding van ziyech dolberg en (ja echt, als ie wilt) traore feyenoord helemaal zoek speelt: 0-3

21 oktober 2016 om 11:32

En toch is Feyenoord altijd een wedstrijd opzich, al staat er een 18de en de andere 1ste. Maakt geen fuck uit hoe slecht of goed je daarvoor hebt gespeeld.

21 oktober 2016 om 15:26

zeker waar, maar als je ziet hoeveel voetbal dr in de ploeg van ajax zit en hoe stijf de centrale verdedigers van feyenoord zijn, denk ik dat dolberg daar zich in een voor hem paradijs bevindt met ziyech achter hem.

Hij mag best roepen dat Feyenoord van Ajax gaat winnen. Iedereen zijn mening moet worden gerespecteerd. Maar 4-0 is wat overdreven, Ajax is ook gewoon een hele goede ploeg. En de nul houden tegen hun dat is niet veel ploegen gegeven. Bovendien rust er een vloek op, want hoe sterk Feyenoord voor wedstrijden tegen Ajax ook is. Tegen hun gaat het vaker fout dan tegen welke andere ploeg dan ook. Ik verwacht een schaakspel, met een vrij kleine score. 2-1, 1-1 of 1-2

21 oktober 2016 om 12:16

Grappig Viergever is al weken lang erg stabiel aan het voetballen

Ach het gebeurd over en weer. Ik zelf kan het ook moeilijk hebben als bijv. Vertonghen zo'n uitspraak doet. Het is slechts een lullig uitspraakje om je tegenstander op de kast te krijgen en bij veel supporters lukt dat nog ook.
Guidetti is voor mij de man die symbool staat voor de wederopstanding. Hij gaf met zijn branie en doelpunten in grote wedstrijden de Feyenoordsupporters weer iets om trots op te zijn.
Helaas zijn het nu enkel nog de uitspraken waardoor hij in de media komt, want na zijn zenuwaandoening is hij nooit meer de oude geworden. Met terugwerkende kracht kan je zeggen dat van Geel er goed aan heeft gedaan hem niet terug te halen ondanks de smeekbedes van delen van het legioen.

Blijkbaar is Guidetti toch niet zo'n grote Feyenoorder, anders had hij wel geweten dat ook Feyenoord gisteren gespeeld heeft en ook zij wellicht wat vermoeid zijn.

Ik heb zondag Ajax tegen Den Haag gezien en ik vind Ajax (al vind ik het niet leuk om te zeggen) echt heel goed voetballen. Ajax gaat winnen van Feyenoord. Ze voetballen en Feyenoord doet dat niet echt.

Toch is het een grote wedstrijd dus je weet natuurlijk nooit.

21 oktober 2016 om 12:20

Gebaseerd op ADO - Ajax zeg jij, Feyenoord wordt verslagen. Dan heb je de rest van hete seizoen niet gekeken. Feyenoord is een degelijk voetballende ploeg, wat verdedigend gewoon heel goed in elkaar zit. Ik heb geen wedstrijd van Feyenoord met dichtgeknepen billen gekeken. Op Fenerbahçe uit na, waar het collectief gewoon helemaal niks was. Maar ook daar had ik geen idee dat we een oorwassing zouden krijgen. PSV uit stond gewoon goed, was 0-1 . Heracles uit stond goed was ook 0-1. Manchester United thuis, buiten wat gevaarlijke corners, ook gewoon een knappe en verdiende overwinning. Ajax laat voetballend leuke dingen zien, maar is achterin kwetsbaar. En als tegenstanders de beuk erin gooien, dan hebben ze het ook moeilijk.

21 oktober 2016 om 15:33

achterin kwetsbaar? ja want Sanchez wordt zondag ff weggespeelt door jorgensen.. dacht t niet! viergever speelt prima en met sinkgraven en veltman is het achterin gewoon prima, want als iemand een steekje laat vallen lost Sanchez dat weer op. middenveld is op elke positie beter en met meer voetbal en dolberg draait de Verdedigend sterke maar toch lompe baco arie en botteghin dol, terwijl younes en traore spelen met backs al het hele seizoen. feyenoord ajax, 0-3. heard it here first.

Alleen al omdat hij een Feyenoord verleden heeft weet je gewoon dat ding pure onzin is.
En als het 4-0 gaat worden nou Guidetti koop wen kaartje dan.
Ik denk dat Ajax dit gaat winnen met 1-2.

Guidetti kan zich beter druk maken over zijn eigen carrière. Na Feyenoord heeft hij niks meer gepresteerd wat van betekenis was. Feyenoord zou kunnen winnen van Ajax maar niet met zulke cijfers.

Wat een kansloze jongen.
Heb nog niet eerder een speler kunnen ontdekken met zoveel frustratie. Alleen om hem al gun je feijenoord niet zo veel.
We zullen zien zondag. Ik houd het zelf qua voorspelling maar op 0-2!

Zulke gasten moet je geen aandacht geven met die stomme opmerkingen van hem. Daar is hij juist naar op zoek. Aandacht!!
Ik gun bijna alle profvoetballers hun voetbalcarriere, maar zulke mensen echt niet. Z'n hele uitstraling straalt negativiteit uit.

Ajax maakte inderdaad weinig indruk. Gudelj bewees maar weer waarom hij op de bank zit. Sinkgraven die weer kinderlijk de fout in gaat, Younes op zijn goal na weer eens vreselijk langzaam in zijn handelen. Die kan beter bij postnl gaan werken want ballen brengen doe je maar bij de amateurs van FC Balop'tdak.

De enige momenten in de wedstrijd dat ik heerlijk voetbal zag waren 2 of 3 passes van Ziyech. Grote klasse deze man. Jammer dat de overige 9 veldspelers zo slecht zijn.

Feyenoord wint zondag met 3-1. Sanchez gaat helaas niet alles en iedereen afstoppen en elke standaard situatie levert tegen Ajax een 100% kans op. Blijkbaar kunnen ze dat opeens niet meer?

Huh Guidetti? Was dat niet die stevige spits van Celta, die zijn eerste actie pas maakte bij zijn wissel?

Pffff.......vermoeiende gozer is dat toch altijd. Een soort voetballende hooligan is het. Hij praat nog complete onzin ook, Celta kwam er in de 2e helft totaal niet aan te pas en een beetje zielig dat ie zegt dat Feyenoord met 4-0 gaat winnen. Iedereen weet dat Ajax gewoon beter is, ik zeg 0-2 .

Als ie zo gek van Feyenoord i , zoals ie dat zelf altijd loopt rond te blaten, waarom is ie dan eigenlijk weggegaan?. Feyenoord zat zgn voor altijd in z'n hart, maar een paar euro's waren toch belangrijker.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV4623
2.Ajax4555
3.Feyenoord3924
4.Vitesse361
5.AZ3513
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
E. ten HagUnknown
J. GorterKeeper00
A. OnanaKeeper00
R. PasveerKeeper160
C. RaatsieKeeper00
C. SetfordKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

364 fans
Aanvaller, 29 jaar

In de wandelgangen

Maandag 17 januari
Erling Braut Haaland is momenteel niet geïnteresseerd in een overstap naar de Premier League. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren