Mijlpaal en schorsing voor Ronaldo in Madrileense stadsderby

Woensdag, 8 april 2015 om 23:53Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 23:58

/

In navolging van titelverdediger Atlético Madrid en koploper Barcelona heeft ook Real Madrid de dertigste competitiewedstrijd winnend afgesloten. De miljoenenploeg van trainer Carlo Ancelotti zegevierde woensdagavond met 0-2 over stadsgenoot Rayo Vallecano en zodoende blijft de achterstand op Barcelona vier punten bedragen. De doelpunten in Vallecas kwamen op naam van Cristiano Ronaldo en James Rodriguez.

Rayo Vallecano was in de eerste helft zonder meer de beste ploeg. Het team van trainer Paco Jémez toonde meer intensiteit en had ook het meeste uitzicht op een openingsdoelpunt. Real Madrid had geen antwoord op het spel van de stadsgenoot, al slaagde men er een enkele keer wel in om in de omschakeling voor gevaar te zorgen. Iker Casillas had het druk in de eerste 45 minuten. Alberto Bueno, voormalig Vitessenaar Gaël Kakuta en Manucho waren voortdurend een plaag voor de defensie van Real, maar Casillas hield zijn doel schoon.

David Cobeño kreeg na nog geen half uur spelen een doelpunt van Gareth Bale tegen, maar de Welshman stond licht buitenspel en zodoende werd het doelpunt afgekeurd. Pogingen van Ronaldo en James sorteerden geen effect en de dienstdoende scheidsrechter zag geen strafschop in een valpartij van de Portugees. Zes minuten na de onderbreking ging Ronaldo weer neer. De leidsman oordeelde dat er sprake was van een fopduik en deelde de sterspeler een gele kaart uit. Daardoor moet Ronaldo het komende duel met Eibar aan zich voorbij laten gaan. Ook James en Toni Kroos liepen tegen een gele kaart aan en moeten zodoende het duel van zaterdag missen.

De druk van Real Madrid op het doel van Cobeño nam toe en dat leidde in de 68e minuut tot de openingstreffer. De actie en voorzet van Dani Carvajal mochten er zijn en dat gold ook voor de rake kopbal van Ronaldo, die daarmee voor zijn driehonderdste treffer als Merengue zorgde: 0-1. Zeven minuten later was het weer raak: James werd geassisteerd door Ronaldo en verdubbelde de voordelige marge. Daarna ging de wedstrijd op en neer: Isco en Kroos hadden de 0-3 op hun schoen, terwijl Manucho en Tito nalieten om Casillas te passeren.

Daar is-ie! Nummer driehonderd van Cristiano Ronaldo! INCR7DIBLE!

Posted by voetbalzone on woensdag 8 april 2015


Poll

Wat doet Real Madrid zonder Cristiano Ronaldo, thuis tegen Eibar?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

97 reacties (laatste reactie door banaantje)

Het was niet groots, maar Real heeft toch de 3 punten binnen waar ik ontzettend blij mee ben. Ik had gehoopt op een spectaculiere wedstrijd zoals tegen Granada, maar helaas kan dat niet altijd het geval zijn. Eerste helft was een rommel ging veel fout, 2e helft was al veel beter gelukkig. Word een drukke Programma, maar Real moet alle zijlen bijzetten om Barca enigszin bij te houden in de titelrace en door te gaan in de CL. Wat betreft de scheids, belachelijk dat hij Geel aan Ronaldo geeft gelukkig pakte hij toch zijn belangrijke doelpunt mee. Hala Madrid!!
OF- Tipi waar ben je nu er niks te provoceren is, waar ben je knul?? Neem is een voorbeeld aan je supporters die wel eerlijk en subjectief kunnen reageren bv mutagu (als ik het goed spel) en zo zijn er nog vele die gwn eerlijk kunnen reageren.. Normaal boeit het me niet wat er gezegd word, maar je haat wel heel erg veel zo word je niet serieus genomen als je dat al niet werd. En btw zo is komdan ook een schande voor de Real supporterts, maar die is al vaak op zijn plek gezet. Jullie 2 zetten, Barca en Real compleet voor schut met jullie gedrag net kleuters.

9 april 2015 om 00:01

@naamloosheid

Die heb ik zeker gezien, vandaar dat ik ook opsom dat ik de 2e helft beter vond dan het eerste..
Als jij mijn reactie goed las, kon je dat ook daarop uitmaken.
En het duurt ff voordat voetbalzone een topic plaatst, genoeg tijd om een korte samenvatting van een wedstrijd te kunnen typen. Althans voor mij dan, voor jou kan het miss wel wat langer duren en moet je er echt ff goed voor zitten dat zou uiteraard ook kunnen.

9 april 2015 om 00:00

Real speelde heerlijk in de 2de helft.
Ancelotti moet volgende wedstrijd wel Isco er in zetten voor Bale.
Vooral omdat Atletico wacht dan heb je niks aan Bale.
James is trouwens zo jong en zo belangrijk voor 1 van de grootste clubs ter wereld.

9 april 2015 om 00:04

@ Tetouane

Ben ik met je eens, en aangezien er veel geschorste zijn (o.a. James, Kroos en Ronaldo) zal die zeker volle 90 min meedoen. Dat moet haast wel, mocht ie het wel fysiek 90 min kunnen volhouden maar daar heb ik het volste vertrouwen in.

9 april 2015 om 00:13

Onzin je zat er dus gewoon wel mee wat hij allemaal zei en hij zei gewoon wat hij vond..

9 april 2015 om 00:22

Mening geven mag uiteraard, maar wat tipi deed is continue provoceren vind jij dat ook kunnen?? En zoals ik ook duidelijk aangaf, bv Mutagu is ook een diehard Barca fan als ik zijn profiel zie en zijn reactie's hier op voetbalzone maar die kan ook gwn normaal en eerlijk reageren als het gaat om de aartsrivaal van zijn club.

9 april 2015 om 00:27

Ja wat ben jij nu aan het doen dan? Je zoekt die gozer persoonlijk op ook.

9 april 2015 om 00:33

Opzoeken? Ik geef alleen duidelijk aan als je mans genoeg bent om te reageren wanneer het ff niet loopt voor Real om vervolgens de hele dag provocerende opmerkingen te maken, moet je ook mans genoeg zijn om te reageren als ze gewonnen hebben.. Zie nu, na de 0-1 voor RM was tipi nergens te zien bij live meepraten, en kijk maar ff terug hoe vaak hij aanwezig was en provocerende opmerkingen maakte toen het nog 0-0 was om de paar min. Verdacht vind je ook niet?? Ik ben van mening dat als je reageert moet je hele wedstrijd reageren en niet ff om een team volledig af te zeiken..

9 april 2015 om 00:46

Je hebt groot gelijk maat, trek je niks aan van die kinderachtige reacties. Gelukkig zijn er ook sportieve en volwassen fans op VZ.

Ziet er weer beter uit in Madrid.
Wat vinden de Real fans eigenlijk van James? Toch teveel gehyped na het WK of echt een waardige aankoop gebleken (beter dan Özil en/of Di Maria)?

8 april 2015 om 23:59

James is een prima voetballer. Heeft alleen wat wisselvallige wedstrijden. Was voor z'n blessure steeds meer in vorm. Heeft dus nu gewoon wat tijd nodig. Dit is echt een super aankoop, aangezien deze jongen nog veel kan groeien (leeftijdsgebonden).

Wat betreft de wedstrijd : Frustrerend. Kwam niet goed toe aan voetballen en de niet-gegeven penalty was echt een druppel op de gloeiende plaat. Gelukkig met winst van het veld af, met Ronaldo als matchwinner. Hij is oh zo belangrijk voor Real. Ook moet er worden gezegd dat Casillas echt een dijk van een wedstrijd keepte, met veel goede reflexes en reddingen.

9 april 2015 om 00:02

Waardige aankoop!
James wordt enorm onderschat maar hij is uiterst belangrijk.
Dat hebben we tegen Granada gezien en vandaag ook met zijn goal.

Het liefst speel ik met James en Isco zonder Bale maar het kan niet anders dus moet het maar zo maar hij is onmisbaar!

9 april 2015 om 00:05

Inderdaad. Ik vind James nu al beter dan di Maria en Ozil. Beide heren waren ook geweldig, maar James is echt bijna altijd beslissend. Of hij scoort een goal of hij geeft een assist. Soms begrijpen zijn medespelers hem nog niet echt helemaal maar binnen een paar jaar gaat hij echt een hele grote worden. Technisch op een andere level. Een mix tussen di Maria en Ozil eigenlijk.

9 april 2015 om 00:08

Zaterdag Isco basis, James is geschorst. CR7 word vervanger door Lucas Silva, Illara of Jesé.

9 april 2015 om 00:10

Ik vind James fantastisch had 8 intercepties, en voetballend zo goed, vooral die gouden linker is abnormaal. Wat een wereldspeler. Om je vinger bij af te likken. Constant en 4 klasse beter dan Di Maria..

9 april 2015 om 00:27

James is nog lang niet zo ver en zo goed als Ozil en Di Maria. Maar gaat zeker over hun niveau heen.

9 april 2015 om 00:52

Hou toch op. James is zeler een goede voetballer en ook nog jong, maar nog niet van het niveau Ozil en Di Maria.
James is gewoon veel te groot gemaakt door dat wk. De helft kende hem niet eens toen hij bij Porto zat en toen hij bij Monaco zat al helemaal niet. Door het wk is er een enorme hype ontstaan en die is nu nog niet helemaal over.

Neemt niet weg dat hij het erg goed doet en beslissend is. Als hij zich zo door ontwikkeld wordt het echt een wereldtopper.

Uh ohja. technisch op een ander level? Dan Ozil en Di Maria. Komop. Technisch zijn er amper betere dan die 2 en James zijn sterke punt is niet een zn techniek.

9 april 2015 om 01:08

James zijn sterk punt is juist zijn techniek en behendigheid, volgens mij heb James nooit zien spelen. James is echt een paar klasse beter dan Ozil, die het met Isco de strijd al verloor. James heeft ook nog eens een wereld goudenlinker!

9 april 2015 om 01:11

Hoezo niet van het niveau Ozil en Di Maria? Alsof die het zo goed doen in Engeland. Elke wedstrijd dat ik James zie spelen hoort hij bij de beste. Veel constanter dan di Maria en ook nog effectiever dan Ozil. Beter kan je niet vinden.

Als je James niet kende van zijn tijd bij Porto dan vrees ik dat je niet genoeg naar voetbal kijkt. Bij Monaco deed hij het minder maar dat doet niks af van het feit dat hij bij Porto samen met Falcao destijds de beste was en een grote toekomst werd toegedicht. Iedereen verwachte dat hij het zou maken, helaas ging hij naar Monaco maar door zijn prestaties op het WK is het toch nog goed gekomen.

James zijn sterkste punt is niet eens zijn techniek? Wat dan wel? Als je James niet technisch noemt, dan begrijp je er helemaal niets van. Speelt hij voor niets op de #10? Het is gewoon een unieke speler, zeer functionele techniek en zeer constant. Ja, hij kan niet zo mooi dribbelen als di Maria en heeft ook niet van die briljante passes als Ozil, maar techniek is veel meer dan dat. Hij speelt gewoon altijd simpel en maakt het niet moeilijker dan het is. Zijn balbehandeling en passing is ook ongekend. Als coach zou ik 10x liever een James in me team willen hebben dan di Maria en Ozil.

Mensen vergeten wat het woord techniek inhoudt. Vorige week zei iemand nog hier dat Isco een betere techniek heeft dan James. Waarschijnlijk omdat hij net als di Maria mooi kan dribbelen. Maar als Isco een pass moet geven over een paar meter gaat het al mis. Techniek is het totaalpakket. Di Maria beheerst echt niet alle aspecten. Die gaat meestal blind op een tegenstander af. Ozil wel maar die is niet dynamisch genoeg en helaas ook weg bij Real.

9 april 2015 om 01:26

ff een vraagje, wordt die kaart niet kwijt gescholden? Want het was toch eigenlijk een onterechte kaart?

9 april 2015 om 08:16

James bewijst dat je in je eerste seizoen iets wisselvallig mag zijn, maar toch doet hij beter dan Di Maria of Ozil kwam in het eerste seizoen, ook is hij niet vies van mee verdedigen, daarnaast is hij marketing gericht aantrekkelijker dan Di maria en Ozil. Hij is totaal niet zelfzuchtig en heeft een goede klik met zijn medespelers, (zoals Benzema) Hij straalt geen arrogantie uit( Ronaldo met zijn gebaartjes en dat juichen). Hij is heel nederig en dat maakt hem zo goed, hij zal alleen maar beter worden, helemaal als Bale of Ronaldo vertrekken dan kunnen Isco en James samen in de basis.

9 april 2015 om 09:48

James laat nu al zien dat hij beter en bepalender is dan Ozil.
Misschien wel van zijn leeftijdscategorie de beste voetballer in Europa.

9 april 2015 om 10:21

James speelde al heel goed bij Monaco. De 2e seizoenhelft (toen Falcao geblesseerd raakte) speelde hij de sterren van de hemel bij Monaco. En dan het WK. Verdiende gewoon zijn transfer en dat bewijst hij nu gewoon.

9 april 2015 om 17:23

Bale en Ronaldo gaan nergens heen!

9 april 2015 om 00:07

Hij werd ook teveel gehyped na het WK, maar dat betekent niet dat hij niet goed genoeg is. Tot nu toe (iig) bewijst hij iedereen ongelijk.

En ja, hij is beter dan Di Maria ja

Edit: foutjes..

9 april 2015 om 00:10

Dit seizoen wel ja. En James speelde het WK beter dan Angel en vorig jaar was hij sterk bezig in de 2e seizoenhelft voor Monaco.

9 april 2015 om 00:13

Hij speelde ook een goed WK, wat teveel gehypd?

9 april 2015 om 09:39

Er was idd een enorme hype om de persoon James (ook wel logisch als je wk topscoorder wordt) maar ik persoonlijk heb sws maling aan hypes, en ik volgde hem al ver voor het WK en vond het toen al een heerlijke speler.
Ik was dan ook in mijn sas toen hij definitief naar Real kwam.

Ik vind hem (nu al) waardig (en er kan nog veel positiefs bijkomen hij is nog jong), en ja Di Maria heeft me nooit maar dan ook nooit overtuigd (imo veel te wisselvallig en volgensmij hoe hij bij Man U zit is dat nog aardig het geval?), en Ozil ook Ozil heb ik eigenlijk helemaal niet gemist sinds hij vertrokken is. Vind het wel een geweldige speler maar ook hij was best wisselvallig, James speelt vind ik veel constanter. En zolang zit hij er nog nieteens.
Ik ben zeer content met de aankoop!

Gister ook weer beste van van het veld (samen met Modric) vond ik.

Gelukkig nog de wedstrijd gewonnen, want in de eerste helft wilde het maar niet lukken. De scheids moeten ze terugsturen naar de cursus, pingel niet gegeven zomaar gele kaarten geven en buitenspel vlaggen terwijl het geen buitenspel is.

C. Ronaldo met een mooie mijlpaal zijn 300ste goal, hopelijk kunnen ze de gele kaart seponeren zodat hij er tegen Eibar weer bij is en daar weer kan scoren.

9 april 2015 om 00:15

Beter dat Ronaldo zijn kaart niet wordt geseponeerd, want er komen nog belangrijkere wedstrijden en als hij dan volgende wedstrijd een gele kaart pakt mist hij één van die belangrijke wedstrijden...

Ronaldo van 5 goals scoren in 1 wedstrijd naar 1 goal scoren in 1 wedstrijd.
Ik hoop dat Perez nog goede contacten heeft in Manchester want Ronaldo begint te slijten.XD

9 april 2015 om 00:11

Gewoon negeren jongens...

9 april 2015 om 00:19

Ik was sarcastisch eh Einstein.

9 april 2015 om 00:19

Oei, ik zag je reactie ovet het hoofd xd

9 april 2015 om 00:28

Kom op mensen wakker blijven haha ik gebruik nog die smiley er bij.

9 april 2015 om 00:49

Op de mobiele versie niet te zien.

9 april 2015 om 05:58

Ook zonder de smiley, meeste mensen merken de sarcasme.. eeg snel

9 april 2015 om 00:18

Messi daar in tegen maakt dikke progressie. Gaat er met 100% op voorruit.

Van 0 goals in 1 wedstrijd naar 1 goal in 1 wedstrijd. Chapeau.

(Uiteraard slaat mijn reactie nergens op, maar komop. De reactie van hierboven slaat al helemaal nergens op).

9 april 2015 om 00:26

Dat ben je er geen 100% op vooruit gegaan...

9 april 2015 om 00:35

Uhhh, lesje wiskunde nemen?

9 april 2015 om 00:42

100% van 0 is 0, dus er 100% mee op vooruit gaan, betekent dat 0 nog steeds 0 is.

Zucht, een wedstijd zoals tegen Eibar weer geschorst waar je er makkelijk 3 maakt. Had nog gehoopt dat Ronaldo naar de 50 doelpunten ging, maar wordt zo wel lastig. Gele kaart was beetje rare kaart, maar oké.

Voor de rest was Vallecano de bovenliggende partij, had 1-0 voor kunnen staan, maar konden de druk niet echt omzetten in grote kansen. Na de 0-1 en 0-2 nog wel grote kansen op de 1-2, maar zat er niet in. Real Madrid met wat geluk toch de 3 punten.

9 april 2015 om 00:01

Inderdaad, jammer dat Ronaldo er niet bij is tegen Eibar. Ik vind het nog steeds jammer voor hem hoe het gelopen is. Hij scoorde in de eerste paar maanden abnormaal veel, jammer dat hij een dip kreeg eind Januari. Anders zou hij zeker de 50 hebben gehaald.

9 april 2015 om 00:04

Geluk hoort erbij

Maar ben benieuwd of je wel objectief naar de wedstrijd hebt gekeken. Rayo had een paar goede kansen maar om nou te eggen dat Real met geluk heeft gewonnen gaat wat ver.

10 april 2015 om 19:54

Ben zelf Real fan, dus nee, niet geheel objectief. Echter bedoel jij het de andere kant op denk ik, haha

9 april 2015 om 11:59

Verwacht dat deze nog geseponeerd wordt.

9 april 2015 om 12:00

Hij kan beter de wedstrijd tegen Eibar missen dan Sevilla uit of iets dergelijks.

Ronaldo weer goud waard vandaag met zijn goal en assist. Ik zou niet weten wat Real zonder hem zou moeten. Real was niet al te best, bijna niemand blonk echt uit. Toch zijn de broodnodige punten binnen en kunnen ze verder kijken naar Eibar. James pakt ook weer zijn doelpuntje mee, altijd beslissend als hij speelt.

Het doelpuntengemiddelde van Ronaldo is toch wel te gek voor woorden. Scoort gewoon meer doelpunten dan dat hij wedstrijden speelt en dat in een tijd waar het voetbal veel verder is ontwikkeld. Verbazingwekkend. Ook in Europa gaat hij h.a.m op alle records. Fenomeen.

9 april 2015 om 00:13

Volgens mij mogen we CR7 geen fenomeen noemen. 1 reden: de Braziliaan. CR7 krijgt op 't eind van zijn carriere pas de respect en liefde en hopelijk net zo'n mooie bijnaam.

Matige wedstrijd. In de eerste zestig minuten kreeg Real Madrid voetballes van Rayo. Vervolgens is Real Madrid met meer intensiteit gaan voetballen en derhalve moest Rayo uiteindelijk het onderspit delven.

Prachtig team, dat Rayo.

9 april 2015 om 12:00

Moet je niet even zeggen hoe schandalig slecht Benzema was en dat Ronaldo weer het verschil maakt?

Geel voor Ronaldo! Die scheids is niet serieus te nemen.

Die gele kaart wordt echt wel kwijtgescholden hoor

9 april 2015 om 00:03

zou je denken? ik hoop het echt want ik Had al gerekend op een hattrick van Cr7 tegen Eibar

Spectaculair gespeeld in de 2e helft (op de laatste fase na dan).
James is zo heerlijk en zoveel malen completer dan Di Maria.

De eerste helft heb ik helaas niet kunnen zien, maar zoals ik heb begrepen was de scheids dramatisch. Strooide met onterechte gele kaarten, onterecht voor buitenspel vlaggen en ook een penalty niet gegeven?
Als het waar is, dan hoop ik, dat de scheids geschorst wordt. Dan leert ie wel.

Op naar de volgende wedstrijd.

Hala Madrid! Hala Madrid! Hala Madrid!

9 april 2015 om 00:08

Een penalty was het niet maar ook geen geel voor Ronaldo, het was niet om aan te zien die scheids.
Buitenspel heb ik weinig fouten gezien, misschien die ene van Ronaldo maar dat kan gebeuren.
Ik hoop dat Real nog die kaart gaat aanvechten en anders is het even goed dat Ronaldo z'n kaarten uitzit, dan hebben we hem erbij in de belangrijke wedstrijden.

9 april 2015 om 10:24

Inderdaad. Ik weet niet waarom iedereen staat te roepen dat ze die gele kaart voor Ronaldo willen ongedaan maken. Het komt juist goed uit lijkt mij ...

Kan er niks worden gedaan tegen die schorsing van Ronaldo? belachelijk gele kaart naar mijn mening.

9 april 2015 om 00:06

Ik hoop het wel!

Zwakke wedstrijd van Real maar gelukkig 3 punten het is alleen niet te hopen dat ze de resterende wedstrijden ook zo voor de dag komen.complimenten voor Rayo speelden met lef en aardig voetbal.

Wat een vreselijk onterecht geel kaart gegeven voor Ronaldo waar de Rayo speler rood van het veld had gemoeten en logischerwijs een penalty moest zijn. De Arbiter wilde de show stelen, dat is hem gelukt. Ronaldo bleef maar gaan en strijd leveren en verdedigde veel mee en speelde goed. James speelde echt geweldige wat een speler.

Gewoon iemand die paar klasse beter is dan Di Maria. Niet te vergeten James is constant en een gouden linker, om je vingers bij af te likken. Ben echt blij dat James naar Real is gekomen met grote dank aan Perez die goed werk levert. Ramos was een baas in de verdediging. Lost alles op Ramos. Marcelo herstelde zich na een dramatisch eerste helft gelukkig. Modric zoals altijd samen met Kroos heerlijk gepasten duo..

9 april 2015 om 00:11

Hoe vond je Varane?
Ik vind hem de laatste tijd toch wat minder, zie liever pepe.

9 april 2015 om 00:14

Ja vind hem nog af en toe onzeker ogen, nog niet stabiel genoeg om vaste basisplaats te hebben.

Matige eerste helft waarin Real de kat uit de boom aan het kijken was.
De tweede helft was weer in de lijn van de wedstrijd tegen Granada: mooie korte combinaties, snelheid in passing en hoog pressen. Vroeg of laat moest Rayo wel bezwijken onder de druk.

Wat een belachelijke beslissing van de scheidsrechter!!! Dat was geen schwalbe, maar gewoon een penalty! Ronaldo wordt overduidelijk meegenomen door die sliding van die speler. Zoals zo vaak ziet een Spaanse scheidsrechter ze weer vliegen. Trieste, incompetente haantjes zijn die arbiters daar, bah! Door die eikel kan Ronaldo de wedstrijd tegen Eibar niet spelen. Niet dat hij per se nodig is, maar het is wel gewoon erg triest.

Ronaldo speelde weer op zijn masterniveau. De tweede helft was hij briljant in balbezit, de goal was mooi en zijn assist op James was ook uitstekend gezien! Hij is weer in topvorm.
Wel grappig dat Messi weer af begint te zwakken en Ronaldo juist het tegenovergestelde overkomt. Zijn ze ooit weleens tegelijkertijd in topvorm geweest?

James speelde heerlijk en ook Modric heerste op het middenveld. Kroos viel me enigszins tegen.
Toen Isco erin kwam, kwam direct zijn grote zwakte naar voren: zijn passing. Man, hij gaf gewoon drie waardeloze passes achter elkaar, waarvan twee direct in de voeten van de tegenstander terecht kwamen. Die basisplaats van James is gewoon 100% terecht, hij is veel completer dan Isco.

Nu hopen dat Barca gaat falen in de moeilijke wedstrijden die hen te wachten staan.

9 april 2015 om 00:14

Helemaal eens betreft Isco. Verschil met James is zo goed te zien. Wat ben ik blij dat James weer terug is.

Misschien dat de kaart van Ronaldo nog geseponeerd wordt?

9 april 2015 om 00:19

Zoals ik hierboven al heb geschreven is de gele kaart misschien een geluk bij een ongeluk? Want als de gele kaart niet geseponeerd wordt dan staat Ronaldo zijn teller op 0/5 gele kaarten en zal die gerust kunnen spelen tegen de betere ploegen die nog op de programma staan. Als die gele kaart wel wordt geseponeerd dan kan Ronaldo in 1 van de volgende wedstrijden een gele kaart krijgen en dus ook worden geschorst. Jammer voor Ronaldo zijn doelpunten, maar we moeten aan het groter geheel denken. Hala Madrid!

Casillas was vandaag zó belangrijk. Echt fantastisch gekeept.

9 april 2015 om 00:23

Kan jij als Real Madrid mij misschien vertellen hoe Bale speelde vandaag? Ik vind het echt jammer dat ik iedereen zo over die jongen hoor klagen. De wedstrijden die ik kijk van Real Madrid speelt Bale redelijk goed tot goed. Alvast bedankt!

9 april 2015 om 00:34

Bale speelde vandaag best oke. Ik vind dat hij weer in vorm komt.
Hij blonk niet echt uit, maar verdedigde goed mee. Hij had ook nog een goal gemaakt, maar die werd helaas afgekeurd wegens buitenspel. Daarnaast had hij goede passes/combinaties.
Zoals je het zelf eigenlijk zegt: hij speelde redelijk goed.

9 april 2015 om 00:50

Bedankt! Vinden echt alle Madrilenen Isco beter? Heb het idee soms namelijk dat Bale meer brengt dan Isco, maar misschien kan ik er naast zitten. Ze zijn allebei nog redelijk jong dus misschien Ronaldo Over een jaartje naar de spits zetten en Bale op links en Isco op rechts?

9 april 2015 om 01:44

Ik weet niet of beter het goede woord is. Ik denk dat er gewoonweg meer sympathie is voor Isco dan voor Bale. Isco zien spelen is gewoon magisch. Alleen zijn passing op het eind is (nog) niet goed, wat uiteindelijk zorgt voor balverlies of dat er geen goal wordt gemaakt. Bale is gewoon een totaal andere speler. Zijn rushes zijn fantastisch, maar die heeft hij de laatste tijd minder. Bale op links en Isco op rechts is inderdaad een optie. Maar Ronaldo in de spits mhh, dat gaat ten koste van Benzema. Ik ben van mening dat Real een spits zoals Benzema nodig heeft. Zolang er niemand verkocht wordt, blijft "het probleem" Isco/Bale bestaan, want wat mij betreft start James altijd in de basis. Dus moet één van de twee helaas banken.

Geweldig eerste helft gezien van een fel Rayo dat met lef tegen real speelde. Helaas heeft het zo als van te voren verwacht niks verassend opgebracht. Real was tweede helft duidelijk beter. Vond de val van Ronaldo wel raar om geel ervoor te geven. Speler gleed uit waardoor Ronaldo alleen een ding kon doen en dat was ook meevallen. Geel voor beide was het minste wat scheids kon doen, maar dan hoort die ook penalty te geven wat nog raarder zou zijn, maar goed ''spaanse scheids''.

Hoopte op een stunt, maar wist dat de kans klein was. Hopelijk speelt Real tegen Eibar slecht zonder Kroos, Ronaldo en James, want volgens mij zijn die alle 3 geschorst voor dat wedstrijd.

Verder nog 4 punten van jullie af, maar ik durf al te zeggen dat het hijgen in de nek al te merken is voor de eerste plaats.

Gefeliciteerd met de overwinning en hopelijk verliezen jullie tegen Eibar paar punten ^^. Gnight~!

9 april 2015 om 12:04

Geel voor beide? Waarom moet Ronaldo geef krijgen dan? Omdat de tegenstander volgens jou uitglijd? Wat kan Ronaldo daar aan doen? Dat is gewoon een overduidelijke penalty. Duidelijker kan niet. Raakt geen bal en alleen Ronaldo,

Mooie goal van James, heb alleen de goals gezien.
Ik vind het altijd zo naar waarom Ronaldo uitgefloten wordt door de fans van de tegenpartij, bij Messi zie ik dat zelden gebeuren.
Maarja, wel echt een goalmachine is die Ronaldo.
Hoe heeft Ronaldo verder gespeeld? des ondanks de goal?

9 april 2015 om 00:22

Ronaldo heel hard gewerkt vandaag. Had nog een penalty verdiend, kreeg een onterechte gele kaart. Tweede helft was hij duidelijk beter als de eerste helft, net zoals de meeste spelers van Madrid. Casillas uitgesloten, want die keepte een geweldige match. Mooie acties en dus zoals je weet ook een assist en een doelpunt.

9 april 2015 om 00:22

Beetje als standaard naar mijn mening.. Lekker goed positie genomen en hard ingekopt goal. Daarna assist op james. Verder hier en daar wat kansen, maar ook een ''arguable'' penalty ontnomen waar hij geel voor schwalbe kreeg lol.. Verder hier en daar wat leuke pasjes, maar niet top niveau zoals we wel eens eerder gezien hebben. Vond Messi vandaag ook ongeveer op zelfde niveau zitten. Beide zo een beetje op 60-70% van volle kwaliteiten misschien.

Jammer dat ze winnen, na de 0-0 ruststand hoopte ik stiekem dat er punten werden verloren. Morgen benieuwd naar Ath - Val!

Real kan toch in beroep gaan tegen de gele kaart van Ronaldo? Kans is groot dat die wordt kwijtgescholden als je de beelden bekijkt.

9 april 2015 om 01:00

Ze kunnen het beter zo laten staan joh.
Ronaldo hebben we nodig tegen de andere ploegen, hij mag daar dan geen geel pakken als zijn kaart wordt kwijtgescholden.

9 april 2015 om 06:07

Inderdaad, liever Eibar missen dan Sevilla of Valencia.

James zit op 13 goals en 12 assists! Geen slechte cijfers. Ik hoop van wel maar verwacht niet dat Barca dit nog gaat weg geven. Ze zijn daar ook in vorm. Ik reken er wel op dat Real een indrukwekkende serie gaat neerzetten.

Of je nou fan bent van CR of Messi, of wie dan ook. CR is niks minder een legende. Die discussie tussen die 2 is niet te vermijden. Maar beide kampen moeten toch toegeven dat beide absolute "legends of the game" zijn. Ieder tijdperk heb je verschillende supersterren maar 2 van deze machines is een zege voor ons liefhebbers van het spel. 2 monsters in 2 monsterteams. Wauw!

9 april 2015 om 01:08

YoRickJuve, precies dit. Heb van beide voetballers een shirt in de kast liggen. Vind Messi de betere voetballer, maar Ronaldo is net zo goed een legende. Alleen vind het jammer dat ik de legendes van de 10 jaar ervoor niet heb mogen meemaken.

Ik heb helaas de wedstrijd moeten missen, maar zag net in de highlights hoe Bale heerlijk nét over dat schot van James sprong. Haha ik durf te wedden dat als hij tegen Bale aankwam, dat Bale weer hard werd bekritiseerd.

Ben blij dat we na een schijnbaar lastige wedstrijd alsnog de 3 punten hebben gepakt! Nu hopen op puntverlies van Barca de resterende wedstrijden.

Het was weer billeknijpen. Zoals ik al eerder zei, tegen de hekkesluiter kan je het maken om met 9-1 te winnfn maar die vlieger gaat niet automatisch op elke wedstrijd. Gisteravond had het sterren Real heel veel moeite tegen het met geen een ster Rayo. Lekker bezig. Knap van Rayo!

De pot kon opzich alle kanten opgaan , Rayo speelde erg sterk (wat ik eigenlijk al had verwacht, thuis bij hen).
Ze verdienden op zijn minst vond ik een goal.
Complimenten aan Rayo, ze gaven echt prima tegenstand en ze hadden volgensmij zelfs ook meer balbezit.
Real speelde vooral 1e helft slordig.

Scheids was drama, het niveau van de arbitrage in spanje is echt om te janken. Wanneer gaan ze wat daar aan doen!?
Enige wat de scheids vond ik wel "goed" deed was dat hij Ronaldo wel geel gaf aangezien hij zelf er een schwalbe in zag (wat het natuurlijk helemaal niet was want moest toch echt een penalty zijn) , en ik heb wel 100 x gezien in andere wedstrijden dat de scheids een schwalbe ziet maar geen geel trekt. Maar volgensmij heb ik ook zeker 2x gezien dat men buitenspel vlagde tegen Real terwijl dat niet zo was/dacht ik?!
En nog tig fouten.
Daarom ben ik al helemaal blij dat Real deze pot won.

Bale werkte hard. Casillas werd leuk getest en had wat puike reddingen!
Modric en James wat een geweldenaren. Weer de beste op t veld bij Real.
En tot slot, ongelooflijk dat moyenne van CR. Das gewoon niet normaal meer, zowat 1 op 1 !

Was een lastige pot, ben opgelucht dat de 3 punten binnen zijn.

Ik heb toch het idee dat Ancelotti er niet zoveel van begrijpt:
Modric kwam gisteren niet aan te pas. Vooral in de 1e helft. Maar in de 2e was hij niet de oude. Net hersteld. Misschien alweer een beetje overbelast? Daardoor kon Real de bal niet in de ploeg houden. Kan gebeuren maar waarom dan niet in de rust wisselen voor Isco?
Waarom gebruikt hij steeds Isco als wissel voor Benzema? Isco is geen spits! Met Kroos-James en Isco heb je ook genoeg verdedigend, opbouwend en aanvallende inpulsen in de ploeg.

BBC konden niet een fatsoenlijke paas geven in de 1e helft. Benzema constant buitenspel zoals zo vaak.
Geen idee eigenlijk waarom het in de 2e helft wel beter ging.
Maar dan die wissel: Isco voor Benzema, waar Modric of Bale een betere opties was.
En dat volgens mij nadat de wedstrijd al beslist was.
Voor Benzema had hij beter Chiquarito in kunnen brengen. Een echte spits. Niet in vorm? Nee, hij krijgt ook lekker de kans om in vorm te komen. Pff
Ancelotti zijn taktiek is met in zijn ogen de sterkste 11 beginnen en blijven spelen, tot zij of ruim voorstaan of totdat zij erbij dood neervallen.
Dat overbelasten van spelers, daar is Ancelotti wel een kei in.

Ik kan mij nog herinneren dat Mourinho vanaf zijn 2e seizoen zwaar bekritiseerd werd in Spanje doordat hij te weinig jongens uit de eigen jeugd een kans gaf.
Toch hebben er toen tig hun debuut gemaakt.
Maar op Carletto geen kritiek hoor. Die laat gewoon hele goede en dure aankopen op de bank wegrotten: Coentrao-Illaramendi-Chicarito-Lucas Silva (nu al afgeserveerd?) Keylor Navas (dit is een apart verhaal maar toch. Niet rouleren betekent dat zijn wissels geen ritme hebben en dat zie je als de anderen "dood neervallen"
Voorsprong weggegeven in de competitie.
Ik vind het een zeer beperkte coach die uiteraard heel veel geluk heeft met zijn clubs (Chelsea-PSG en Real)

als je de beelden ziet is het inderdaad een schwalbe

wooh wooh wooh, ik heb net de hele samenvatting gezien, en ik zie nupas die tackle waar Ronaldo gele kaart ontving, OMG dacht ik, wehjoow man Ronaldo wordt zwaar onderuit gehaald gek.
Hoe kan dat een schwalbe zijn, als de gele kaart niet ingetrokken word begrijp ik het ook niet meer lol in spanje

9 april 2015 om 17:25

Spanje is sws een grote grap als het gaat om de scheidsrechters.
Laat het maar lekker zo staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4275 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Sevilla2813
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Vinícius JúniorAanvaller159
T. CourtoisKeeper150
CasemiroMiddenvelder140
K. BenzemaAanvaller1412
AsensioAanvaller134
RodrygoAanvaller130
Lucas VázquezMiddenvelder121
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

3890 fans
Aanvaller, 36 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Manchester United 11 6 3 0
2021/2022 Juventus 1 0 1 0
2020/2021 Juventus 33 29 3 0
2019/2020 Juventus 33 31 3 0
2018/2019 Juventus 31 21 3 0
Laatste voetbalnieuws

Rangnick komt terug van pijnlijke uitspraken over Ronaldo uit 2016

Ralf Rangnick ziet ernaar uit om samen te werken met Cristiano Ronaldo. De nieuwe interim-trainer van Manchester United keek donderdagavond vanaf de tribune naar de wedstrijd tegen Arsenal (3-2 zege) en...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 3 december
West Ham United ziet Nathan Aké als opvolger van Angelo Ogbonna, die vanwege een blessure de rest van het seizoen lijkt te missen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren