Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zwaard van Damocles boven hoofd De Boer: ‘Zijn behaalde krediet is weg’

Laatste update:

De toekomst van Frank de Boer bij Internazionale hangt volgens de Italiaanse media aan een zijden draadje. Na de thuisnederlaag tegen Cagliari van zondag (1-2) staan i Nerazzurri op een teleurstellende elfde plek in de Serie A. Een goed resultaat in het Europa League-duel met Southampton op donderdag lijkt cruciaal voor De Boer.

/

"Elf punten uit acht wedstrijden, twee nederlagen op rij en een elfde plek in de Serie A: na het verlies tegen Cagliari is de crisis officieel begonnen", concludeert La Gazzetta dello Sport. De problemen blijven volgens de krant niet beperkt tot statistieken, maar zijn ook waarneembaar op het veld. "Er zijn veel, waarschijnlijk te veel, problemen voor de trainer, die pas laat werd aangesteld en niet heeft kunnen bouwen aan de selectie. De positieve punten na de zege op Juventus zijn verdwenen."

Ook de Corriere dello Sport denkt terug aan de 2-1 overwinning op Juventus van een maand geleden. "Het krediet dat De Boer behaalde na zijn succes tegen Juventus, is weg. Dat kan niet anders nadat je slechts één punt uit de laatste drie duels haalt, om nog maar te zwijgen over de stand van zaken in de Europa League. De komende Europese wedstrijd kan de toekomst van de Nederlandse trainer bepalen."

Zit Frank de Boer na donderdag nog op de bank bij Internazionale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Al die Italiaanse clubs zijn echt een grap met z'n allen. Alleen Juventus en Napoli zijn uitzonderingen wat mij betreft die goed beleid voeren en succes hebben.

18 oktober 2016 om 07:21

Je kan wel steeds het beleid de schuld geven maar elfde staan is natuurlijk niet goed voor Inter, je kan ook niet zeggen dat ze slechte spelers hebben. De boer zit nu inprincipe in zelfde situatie als Seedorf destijds bij Milan, alleen deed Seedorf het wat beter.

18 oktober 2016 om 08:49

De boer heeft de voorbereiding niet mee gepakt en een team geerft wat niet fit was. Hij zet het naar zijn hand, dat duurt even. Als je dat niet wilt moet je een coach zonder visie aanstellen

18 oktober 2016 om 08:58

Ach de boer weet ook waar hij aan begint. Zo gaat het al jaren bij Italiaanse clubs. Het heeft dus ook iets van zelfoverschatting. Ik kan dit wel terwijl er al zoveel trainers zijn gesneuveld bij die club.

18 oktober 2016 om 07:46

Inter heeft een prima selectie. De Boer zou hier hoger mee moeten staan. Weet dat hij tijd moet krijgen. Maar thuis verliezen van cagliari kan eigenlijk niet. En het is wederom alleen de italiaanse media die zo praat over de boer. We weten niet hoeveel tijd de Boer echt heeft.

18 oktober 2016 om 10:05

Wat is er een grap aan Inter en de rest dan?

Inter heeft gewoon een meerd an goede selectie. De Boer doet het alleen drama dan moet e gewoon ingrijpen. Gebeurd hier ook in Spanje en Engeland net zo.

En de rest van al de Italiaanse clubs komen allemaal jist wee uit eend al. Spelen goed voetbal en hebben veel talenten er rond lopen!

18 oktober 2016 om 10:39

we hebben het niet over Crotone, Inter is een van de grootste clubs van de wereld. Dit is normaal

Frankie het was een te grote kluif voor je. Je bent brave jochies gewend van Ajax. Inter spelers zijn overbetaalde overschatte spelers. Frankie beseft nu dat El Hamdaoui niet rebels was maar gewoon een speler met een eigen mening. Daar heb je er 11 van op het veld bij Inter.

Inter is gewoon vervloekt en het beleid is belachelijk. Pak Icardi die band af. Verkoop die jongen in de winter zijn we teminste van het gezeik af.

18 oktober 2016 om 00:55

Ik weet niet of de Boer met grotere speler om kan gaan, maar met el hamdahoui is nou niet echt een goed voorbeeld. Zoek maar eens interviews op met el hamdahoui, zelfs bij az was dat al niet goed. Die jongen kan zich geen houding geven.

18 oktober 2016 om 01:15

Alhamdaoui zijn interviews zijn minder als die van Zlatan of Balotelli.

Frank kan niet met bepaalde persoonlijkheden omgaan.

Zelfde geldt voor LVG en Pep Guardiola.

Tis dat laatste 2 hebben gepresteerd ondanks hun persoonlijke ruzies met spelers. De Boer valt door de mand. Het was een te grote uitdaging. Ook totaal niks voor hem Serie A.

18 oktober 2016 om 07:15

Hetzelfde geldt voor iedereen. Bepaalde persoonlijkheden botsen met andere persoonlijkheden.

18 oktober 2016 om 07:44

Als manager moet je er altijd boven staan en er mee omgaan. Het is te makkelijk om iemand weg te sturen als hij je niet bevalt. Het is pas een kunst om met moeilijke spelers om te gaan.

18 oktober 2016 om 08:50

El hamdaoui heeft na ajax overal gezeik gekregen waar ie kwam. Dan ben ik geneigd te zeggen dat het aan mounir lag.

18 oktober 2016 om 15:00

Nazzuri, lachwekkende goster ben je! Dat gezever eeuwige over Elhamdaoui bij sommigen, die jongen ondermijnde het gezag van de trainer. Met onprofessioneel en on gespectvol diva gedrag, kijk zijn track record er op na. Bij zijn clubs na Ajax, is hij alleen maar op de bank geweest en op de tribune na Ajax. Frank ik hoop dat je het red daar!

18 oktober 2016 om 09:14

@ Nerazzuri88

Sorry maar is echt een rare reactie zeg. Ten eerste valt het denk ik allemaal wel mee met dat de Boer alleen met 'brave jochies' om kan gaan. Dat nemen veel mensen over uit de media, maar waar is het nou op gebaseerd? Dat Kishna, Aissati en el Hamdaoui niet goed presteerden en dat hij eigenlijk alleen met die laatste het niet goed kon vinden, of in ieder geval geen rol in het eerste voor zag? Ik ben nog steeds van mening dat de Boer juist iedereen rustig heeft weten te houden, als een speler zich ziek meldt omdat hij niet op de bank wilt zitten en nul instelling heeft of een zaakwaarnemer heeft die bij de minste of geringste mindere periode van zijn cliënt moord en brand gaat schreeuwen (kishna) hoezo ligt dat dan aan de Boer? Überhaupt is het toch zo dat een trainer niet over zich heen moet laten lopen, als een speler voor problemen zorgt moet hij dan de dienst gaan uitmaken in de groep? En wat is er van El Hamdaoui geworden na Ajax? Ook geen toeval lijkt me. Stoorzenders uit de groep zetten betekent toch juist wel dat je met moeilijke jongens kan omgaan? Oftewel waar baseer je nou op dat de Boer niet met 'moeilijkere' jongens om kan gaan?

Ten tweede, en dit vind ik vooral vreemd aan je reactie, waarom denk je dat je club het de laatste jaren zo slecht doet? Omdat fans en bestuur al na een paar wedstrijden gaan roepen dat de trainer gefaald heeft en hij vervangen moet worden. Hoezo heeft de Boer nu al gefaald volgens jou? Hoezo valt hij door de mand? Inter heeft gewoon een redelijk middelmatige selectie, en het was zeker geen slimme keuze van de Boer om naar een slecht geleide club als Inter (of Milan bijv) te gaan, maar je moet hem toch ook wat tijd gunnen? Inter wist toch dat de Boer een opbouw trainer is, en niet direct de succestrainer die je binnenhaalt en elke club meteen kampioen maakt (ondanks eerste jaar bij Ajax). Je vindt het beleid belachelijk, maar je wilt wel meteen weer dat de Boer weggestuurd wordt.

Dan heb je een trainer die iets neer kan zetten en dan laat je het afhangen van wat hij in twee maanden aan werk levert. Stel dat inter hem nu ontslaat, zijn ze niet goed bij hun hoofd. Beste voorbeeld is ferguson

18 oktober 2016 om 07:44

Bouwen oke maar zo slecht zoals in de EL. Tegen Cagliari thuis etc

Het enige hoogtepunt is tegen Juventus..

Misschien mazzel dat het gedoe rond icardi de verschrikkelijke prestaties van de boer camoufleert

19 oktober 2016 om 21:33

Je gaat op een andere manier spelen. Compleet onitaliaans. Dan moet je niet verrast opkijken als het slecht gaat. Ferguson heeft in zn eerste seizoen slecht gepresteerd. Maar hij bleef zitten en haalde veel succes

Die ligt er ws snel uit als ik Inter zo zie spelen. Misschien naar Wolfsburg erna?

Te grote stap vanaf het begin al gezegd, maar wie ben ik. Het is opzich een leuk project dat Inter om voor trainers te proberen de selectie is zo slecht nog niet, het bestuur daarintegen.. je krijgt geen kans om te bouwen te ongeduldig aangezien ze al jaren falen moet het allemaal gelijk gebeuren erg jammer. Zelfs een top coach zou dat niet gelijk kunnen.

18 oktober 2016 om 08:51

Niet een te grote stap denk ik, wel verkeerde timing. Geen voorbereiding, gelijk beginnen aan het seizoen met een niet fitte selectie.

Inter presteert al jaren waardeloos. Het is een ploeg met overschatte spelers. Ik denk dat geen een trainer zal slagen vanwege de mentaliteit daar in milaan.

Tuurlijk, mik de trainer er uit. Laten we dat eens proberen...
2016: De Boer
2015: Mancini
2013 Mazzari
2012: Stramaccioni
2011: Reinieri
2011: Gasperini
2010: Leonardo
2010: Benitez
2009: Mourinho

Dat zijn al snel 8 a 9 trainers binnen 6 jaar. Inter moet gewoon de complete selectie gaan vervangen. Spelers die er nu zitten, hebben al zo veel veranderingen meegemaakt, dat ze echt niks meer gaan aannemen van een nieuwe trainer. Als ze vooruit willen, moeten ze opnieuw beginnen.

Slechte keuze en een vorm van overschatting om deze ,,grote'' club te gaan leiden. Aan de kwaliteit Van de Boer hoeft men niet te twijfelen, maar het moet ook een politicus zijn in deze chaotische club. En dat is hij volgens mij nou net niet. Cashen en wegwezen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren