Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Özil had geen plek gehad in ‘the Invincibles’, Dennis speelde op zijn positie’

Laatste update:

Martin Keown maakte in seizoen 2003/2004 deel uit van het team van Arsenal dat een heel seizoen in de Premier League ongeslagen wist te blijven. Die ploeg wordt the Invincibles genoemd. Volgens de oud-verdediger had Mesut Özil geen basisplaats gehad in dat elftal.

/

“Dan zou het een keuze zijn geweest tussen Özil en Dennis Bergkamp”, zegt Keown in de Engelse media. Hij heeft geen twijfel op wie de keuze zou vallen. “Dennis zou minder diep beginnen met druk zetten. Özil staat er al, maar je weet niet of hij meedoet. Je zag het tegen Chelsea, Alexis Sánchez zegt: Kom op. Maar het lijkt of Özil geen druk wil zetten.”

Arsenal verloor afgelopen zaterdag met 3-1 op bezoek bij Chelsea en zag de achterstand op de koploper toenemen tot twaalf punten. Daarmee lijken the Gunners uitgeschakeld voor de Engelse titel. De ploeg is nog wel in de race voor de FA Cup en de Champions League en ontmoet daarin Sutton United en Bayern München.

Ben jij het met Martin Keown eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En nu hopen dat er geen jonge mannetjes zijn die vinden dat ozil beter is dan Bergkamp, krijg je weer van die discussies met loze argumenten

9 februari 2017 om 09:00

Bergkamp een heerlijke speler net als Ozil. Het staat wel vast dat Bergkamp de betere is, minstens een klasse hoger

9 februari 2017 om 10:02

Wat een onnodige discussie. Andere tijden andere voetballers. Bergkamp was undisputed in zijn tijd bij Arsenal net als Ozil nu bij Arsenal. Bergkamp is allang gestopt en is een legende. Dat zal straks met Ozil net zo zijn.

9 februari 2017 om 10:56

Begrijp me niet verkeerd. Ik vind Ozil echt een klasse speler, maar de manier waarop men over Bergkamp spreekt zo zal men denk ik niet over Ozil spreken. Bergkamp is een legende door zijn kwaliteiten, acties die men nog nooit eerder had gezien, wat hij bereikt heeft met Arsenal en omdat hij de club trouw was. En is zelfs opgenomen in de English Football Hall of Fame.

Hoewel Ozil in zijn carriere al zo een beetje alles heeft gewonnen en daardoor terecht een status heeft. Is hij bij de clubs waar hij heeft gespeeld nooit echt door de supporters in de harten gesloten en heeft hij overal vrij kort gespeeld. Een echte (club)legende zal hij nooit worden.

9 februari 2017 om 11:01

Bambino04

Toen Bergkamp speelde dat waren echt geen andere tijden. Bergkamp was beter dan Ozil dat staat vast.

9 februari 2017 om 11:13

@ Bambino

Als je het een onnodige discussie vindt, dan moet je hem niet voeren...

Maar goed, ik vind het altijd wel leuk om voetballers van de huidige generatie te vergelijken met die van vroeger. Ik heb ook sowieso het meeste affectie met de voetballers waar ik mee ben opgegroeid, mijn jeugdhelden. Dus ze vergelijken met de voetballers van nu vind ik niks mee. Vind het allemaal maar een beetje zeiksnorrigheid.

9 februari 2017 om 14:41

Ik zeg toch ook nergens dat Ozil beter is.

9 februari 2017 om 11:08

Bergkamp is natuurlijk een unieke speler, die ik in elk elftal zou opstellen als ik beschikking over hem zou hebben. Maar Ozil is wel een speler die over een geheel andere kwaliteiten beschikt, en waar Ozil niet werkt op links, zou ik Bergkamp op rechts in plaats van Ljungberg / Pires geen ondenkbaar scenario hebben gevonden. Maar goed, als het gaat om alleen de positie op 10 zou Ozil inderdaad kansloos zijn.

10 februari 2017 om 12:07

Hangt ervan af wat je onder 10 verstaat.

Ozil is aanvallende middenvelder en Bergkamp schaduwspits, zit wel een verschil in. Ozil had zeker kunnen spelen op het middebveld van de invincible. Zoals je aangeeft heeft Ozil meer kwaliteit als Ljungberg en ook als Wiltord. Pires vond ik ook gruwelijk, al vindt ik Ozil beter.

9 februari 2017 om 14:38

Onnozele vergelijking ook. Bergkamp was schaduwspits en Ozil middenvelder. Komt daarbij dat Bergkamp bij Arsenal zat dat ze alles wonnen. Draagt natuurlijk ook wel aardig bij aan je status bij supporters..

9 februari 2017 om 16:31

En Arsenal begon pas weer te winnen toen Bergkamp daar kwam te spelen. Het voetbal werd ook direct anders; de stijl ging van Brits naar Europees. Uiteraard ook door Wenger, maar die had daar de spelers iei niet voor. Bergkamp is (voor mij)de beste speler die Arsenal ooit gehad heeft. Met Henry op een goede tweede plek.

Na het vertrek van Bergkamp was het ook over met Arsenal qua winnen van prijzen en serieus meespelen om de titel. Zou dat toeval zijn, denk je?

9 februari 2017 om 23:45

Je kunt het ook te ver romantiseren. In zijn laatste jaar haalde Arsenal de Champions League finale maar was Bergkamp minder belangrijk.

10 februari 2017 om 12:03

Ja dat denk ik wel ja. Misschien moet je het team waar Ozil in speelt en waar Bergkamp destijds in speelde even naast elkaar leggen..

Zit namelijk een gigantisch kwaliteits verschil tussen.

Neemt natuurlijk niet weg dat Bergkamp fantastisch is

10 februari 2017 om 23:40

Heb eens een interview met Henry gezien waar hij vertelde dat Bergkamp bij hem de doorslag had gegeven om te kiezen voor Arsenal. Ook beweerde hij dat Bergkamp de beste speler was waar hij ooit me had samen gespeeld .

Sanchez, Koscielny, Mustafi, Cazorla of wie dan ook wel zeker? Het is makkelijk om Ozil nu als enige eruit te halen, maar niemand van dit team zou in de basis staan bij de invincibles. Sanchez ook zeer zeker niet, want als vleugelsspelers vind ik een Pires of Ljungberg beter, als spits vanzelfsprekend Henry. Neemt niet weg dat Sanchez een wereldspeler is, maar een absolute vleugelflitser of diepe spits is hij gewoon niet.

9 februari 2017 om 09:04

Kos was dramatisch zaterdag, het is ook niet de eerste topper dat hij ver onder maat is. Arsenal mag nog wel een CB erbij, want Kos blijkt al jarenlang niet goed genoeg waarom het er echt om gaat (dus geen Swansea thuis etc).

9 februari 2017 om 09:20

Ja vast, jarenlang niet goed genoeg. Ja hij maakt fouten, net als elke verdediger, maar als je mij wilt wijsmaken dat hij niet goed genoeg is vraag ik me af hoe je naar je eigen verdedigers kijkt. Heel Arsenal was slecht, Kos was retezwak bij de tweede goal, maar afschrijven is iets wat nooit in me op is gekomen. Het hele team verzaakte, daar was Koscielny onderdeel van. De hele verdediging was aan het schutteren en je bent uiteindelijk als verdediger net zo goed of slecht als je partners.

9 februari 2017 om 09:22

Een cv zou toch handig zijn want Koscielny wordt dit jaar al 32. Die wordt denk niet meer beter.

9 februari 2017 om 09:27

Kosc niet goed genoeg? Heeft juist jarenlang niet de erkenning gekregen die hij verdiende. En heeft ons (minimaal) 2 jaar naar de CL gekopt op de laatste speeldag, grappig genoeg 2x tegen Newcastle.

9 februari 2017 om 09:33

Natuurlijk maakt Koscielny douten. Zoals elke verdediger. Otamendi, Mascherano, Smalling... Moet je er eens op letten hoe veel Ramos er maakt, en dat is dan volgrns velen 1 van de allerbesten of zelfs de beste.

Hij was niet goed, maar er zijn ook toppers geweest dat hij Lewandowski in zijn zak had. Om maar te zeggen.

9 februari 2017 om 14:04

Blijf dat vooral geloven venten, ik kan uit mn hoofd wedstrijden tegen United, City, Chelsea herinneren waar hij een penalry weggeeft of een stomme rode kaart of afschuwelijke dekkingsfouten, is zeker niet een van de beste verdedigers. Een Laporte zou niet misstaan.

9 februari 2017 om 23:21

Ik heb jou hem nog zien bejubelen. Het zegt genoeg dat je mening draait als de wind.

9 februari 2017 om 09:36

Sanchez in Ljunberg out.

9 februari 2017 om 12:38

Ik denk dat Sanchez niets minder zou zijn dan Ljungberg, waar ik toch niet altijd super van gecharmeerd was. Hij paste goed in het elftal, maar zeker geen dragende speler toendertijd. Een beetje de Zweedse Beckham in die tijd, met z'n modellenwerk enzo. Maar goed, altijd lastig vergelijken!

Ook niet de moeilijkste stelling. Ozil is een prachtige speler, maar Bergkamp is ongrijpbaar in zijn hoogtijdagen bij Arsenal.

Ik vind het sowieso vrij nutteloos van meneer Keown om dit te zeggen. Wat moet je ermee.. andere tijden, nieuw team. Arsenal is uiteraard minder goed dan toen maar het helpt niet om het keer op keer te vergelijken.

Wat een team was dat!!! Ik was meteen een Gunner in die tijd want het voetbal de mentaliteit de spelers en coach Wenger. Geniale Dennis en Ian Wrigt en al die mooie en harde middenvelders en verdedigers!!!
Geweldig team, enigste die in aanmerking zouden komen is Cech en Alexis. Voor de rest zou iedereen banken die momenteel spelen bij Arsenal, je kan dat team met niemand vergelijken. Heel jaar onverslagen en Viera was een Baas! Achterin werd je gekapsijst. Wat een bikkels waren dat.
Beste Arsenal aller tijden!

9 februari 2017 om 10:13

Ian Wright? Die was toen al lang met pensioen je bedoelt Henry waarschijnlijk

10 februari 2017 om 23:47

Ian Wright heeft nog nog 1 of 2 seizoenen samen gespeeld met Bergkamp .

ps

Zelfs 3 seizoenen.

Hij kan helemaal niet weten, of Ozil basis zou staan of niet. Zijn ook niet te vergelijken vind ik. Ik denk dat Ozil ook dan zeer belangrijk zou zijn geweest, omdat niet alles dan van hem moet komen.

Scherp!!!!! Klopt bedoel Thiery Henry.........

Dit is natuurlijk voor de echt voetbalkenners simpel. Bergkamp was zeker 2 à 3 klasses beter dan Ozil nu is. Bergkamp scoorde ook nog is veel (en hoe😫😮) Ozil zou de strijd geheid verliezen. Ik heb nog geen enkele speler gezien die net zo goed als Bergkamp is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren