Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Woorden van Orkun Kökçü over Ajax vallen niet goed aan desk van ESPN

Laatste update:

Marciano Vink vindt het interview van Orkun Kökçü na afloop van de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord (2-3) niet geheel geslaagd. Met name de woorden over de 'praatjes', die de Amsterdammers volgens Kökçü voor de wedstrijden zouden hebben gehad, worden door Vink als 'niet sterk' bestempeld. De analist van ESPN had gehoopt dat de captain van Feyenoord het bij zijn eigen ploeg had gehouden.

Kökçü werd direct na de wedstrijd door verslaggever Hans Kraay junior naar de overwinning gevraagd, maar eerst moest de spelmaker van Feyenoord iets anders kwijt. "Ik weet nu niet meer hoe die wedstrijd is gegaan. Het maakt me helemaal niks uit. Ik persoonlijk was er wel klaar mee dat zij de hele tijd praten voor die wedstrijd. Dat ze altijd denken dat ze de beste zijn. En vandaag hebben we laten zien dat we weggelopen zijn, dat voelt heel lekker. Ik ben zeker rancuneus. Zij praten heel veel voor de wedstrijd. Bij ons is het: geen woorden, maar daden. Dat hebben we vandaag weer gezien."

Vink begrijpt niet dat Kökçü op die manier uit de hoek komt. "Door de historie heen is Ajax altijd zo geweest zoals ze zich voor deze wedstrijd hebben opgesteld. Het mooie van Kökçü, en van zijn trainer, vond ik dat ze voor de wedstrijd al zeiden dat het een beetje bij Ajax hoorde en dat Feyenoord niet zo is. Het was sterk dat ze het een beetje relativeerden, maar nu na afloop vind ik dit minder sterk. Ik had het sterker gevonden als hij niks over Ajax zei en gewoon de overwinning pakte."

De titel kan Feyenoord na de overwinning in de Johan Cruijff ArenA bijna niet meer ontgaan. De voorsprong op Ajax bedraagt zes punten, terwijl de Rotterdammers ook nog een veel eenvoudiger programma hebben. AZ kan met een overwinning op FC Twente op zondagavond wel nog op vijf punten komen, maar de Alkmaarders treffen in het restant van de competitie ook meer zware tegenstanders dan dat Feyenoord dat doet. Na de komende interlandperiode gaat de Eredivisie weer verder en dan zijn er nog acht speelrondes te gaan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien minder Amsterdammers achter de desk bij ESPN zetten dan maar?

19 maart 2023 om 17:32

Mario Been, Karim el Ahmadi en dan durf jij te praten over Amsterdammers achter de desk bij Espn? Gefeliciteerd met de domste reactie van de dag.

19 maart 2023 om 17:35

En ook nog die Sinclair.

Praat gewoon over je eigen club na zo'n mooie overwinning.

19 maart 2023 om 17:36

Je kan ook het niveau hier op voetbalzone zien, hoe snel zo een opmerking veel likes krijgt.

19 maart 2023 om 17:52

Over Sinclair zeuren maar vervolgens negeren dat iedereen die ooit koffie heeft gezet bij AT5 inmiddels bij ESPN werkt.

19 maart 2023 om 18:26

Nou, ik heb een hoop dommere voorbij zien komen.

19 maart 2023 om 17:33

Hahah karim een amsterdammer?

19 maart 2023 om 17:33

2-3voor jou grauwe, klopt helemaal. Ff terug denkend aan jan-joo van gangelen en Pelle

19 maart 2023 om 19:01

Als je vandaag ook het commentaar bij ESPN weer moet aanhoren. Wat zal hij slecht slapen vannacht!

19 maart 2023 om 18:56

Amsterdammers of niet, waardeloos analisten. Verschrikkelijk. Kijk nooit van.mn leven naar dit soort figuren......echt zonde van je tijd

20 maart 2023 om 18:47

Ik ook niet, ik word kotsmisselijk van dat stelletje nono's, op al die zogenaamde voetbal site's

Ik ben Ajacied en we hebben zeker de tweede helft verdiend verloren. Gewoon stil zitten en geschoren worden. Laat die jongen zijn moment maar pakken. Grote bek hebben betekent ook incasseren

19 maart 2023 om 17:53

Hulde aan deze reactie. Kokcu komt wel een beetje rancuneus over, maarja, mogelijk hoort t bij de emoties van de wedstrijd.

19 maart 2023 om 17:58

Vooral dat. Emoties zaten hoog bij hem, hij wist ook echt helemaal niks over gee kaarten of spelmomenten haha, normaal is ie super scherp. Gek seizoen ook met PSV dat wint in de Kuip en wij die winnen in de ArenA.

19 maart 2023 om 18:02

Als de Amsterdammers zoiets zeggen dan is het bluf branie dan is dat juist mooi en goed.
Maar owee als die Amsterdammertjes op de teentjes worden getrapt dan is het een grote schande en onbeschoft....
Iets met een gekleurde bril

19 maart 2023 om 18:08

Lees even reactie van hierboven.

19 maart 2023 om 19:05

Psv won helemaal niet de kuip

19 maart 2023 om 19:57

Had wel gemoeten 🤪

19 maart 2023 om 20:07

‘Zoiets zeggen’ wat voor iets dan precies? Dat er werd gezegd door oa. Heitinga dat Ajax favoriet was, nadat hem dat gevraagd werd? Zijn wel erg grote praatjes na 18 jaar niet verliezen indd.. hoe durven ze.

19 maart 2023 om 22:07

Eens. En volgend jaar gewoon weer een grote bek hebben, winnen en genieten.

Misschien leef ik in een grot of zo of heb ik niet opgelet, maar zoveel praatjes waren er toch niet? Beetje onnodig, maar zo veel maakt het niet uit. Hoort er ook bij, en eens voor een keer is Feyenoord de beste. En volkomen terecht, jullie worden kampioen gefeliciteerd1

19 maart 2023 om 17:34

Beetje hetzelfde als wat die Argentijnen deden tegen Oranje. Het is gewoon lekker als speler om wat extra brandstof te hebben, dus die paar uitspraken uitvergroten is vooral gewoon een tactiek.

19 maart 2023 om 17:34

Er waren los van dat gebral van Taylor (die van mij sowieso een mediaverbod mag) totaal geen praatjes. Het is simpelweg goedkoop scoren omdat dit soort uitspraken natuurlijk geweldig vallen bij zijn supporters

19 maart 2023 om 17:35

Van der Vaart had ook al een 3-0 ingevuld

19 maart 2023 om 17:36

Ik wist niet dat Van de Vaart nog speelde joh, dacht dat hij sinds 2005 niet meer in Amsterdam speelde. Ben ik zo in de war?

19 maart 2023 om 17:37

Is toch gewoon een Ajacied en Amsterdammer?

19 maart 2023 om 17:38

Dus? Moet Tadic dan ook maar flippen op Willy van de Kerkhof als we PSV verslaan ondanks zijn voorspelling?

19 maart 2023 om 17:38

Goh, zullen we anders ook even de uitspraken van Martijn R op dit forum aanhalen?

19 maart 2023 om 17:40

Weet niet waarom je Tadic en Willy erbij haalt. Jij zag alleen een reactie van Taylor, maar er zijn wel meer Ajacieden geweest die de wedstrijd al hadden afgedaan. Kan mij voorstellen dat dat gewoon prikkelt en dan wel lekker voelt om dan zelf te winnen. Volgens mij flipt ‘ie niet, maar prikt Kokcu even terug door deze woorden erbij te pakken.

19 maart 2023 om 17:52

Ach wat maakt het uit. Rotterdammers zullen altijd roepen dat de Amsterdammers een grote bek hebben en arrogant zijn. Amsterdammers zullen de Rotterdammers altijd tuig vinden. Dan kunnen er nog 300 landstitels verdeeld worden, daar gaat niks aan veranderen. Ik snap de adrenaline bij Kokcu want de titel is nu zo goed als een feit, maar je bent pas echt een grote vent als je gewoon je feestje viert en doet alsof het de normaalste zaak is, dat komt nog veel harder aan.

Ajax verdiende het niet om te winnen, maar wat ik wel vind is dat Ajax laatste jaren vaak geholpen is door de scheidsrechter en wel eens daardoor heeft gewonnen, maar dat dit seizoen de scheidsrechtersbeslissingen allemaal in het voordeel van Feyenoord zijn geweest.

19 maart 2023 om 17:51

Dan raad ik je bij deze aan iets beter te kijken naar in ieder geval Twente uit, NEC uit, als je met dit soort eenzijdige onzin komt.

19 maart 2023 om 20:07

Hahahaha, onzin? Jouw momenten waren sowieso twijfelachtig. Voor de rest is Feyenoord alleen maar geholpen en vandaag weer. Het is een schande dat Hartman en Idrissi er niet met 2x geel van af gingen. Dat Feyenoord wint, so be it. Maar dit waren momenten (zeker die van Hartman) die een wedstrijd helemaal anders had doen verlopen (hoe weet ik ook niet) als Makkelie normaal had gefloten. Geniet gewoon van je overwinning en ga niet zo slap lullen vent. Daarnaast is Kokcu hier rancuneus (geeft hij zelf aan), terwijl hij toch iedereen respecteert? Dat klopt toch niet?

19 maart 2023 om 20:12

Feyenoorders die sinds de winterstop al week in week uit wijzen naar 2 momenten van voor de winterstop om te bewijzen dat ze de scheidsrechters niet mee hebben. Het is zo moeilijk om toe te geven dat het mee zit blijkbaar.

19 maart 2023 om 20:25

Wat zit er echt mee dan? Hahaha

19 maart 2023 om 20:34

Niet Feyenoorders die sinds de winterstop elk momentje aanwijzen om te bewijzen dat Feyenoord de scheids mee heeft. Maar tot op heden zijn er weinig momenten geweest dat de scheids echt zwaar mee zat (of tegen).

19 maart 2023 om 21:41

Nee skes. Feyenoorders die met voorbeelden die ons 4 punten hebben gekost reageren op iemand die beweert dat het “allemaal” in ons voordeel viel.

Het is eigenlijk precies het gedrag wat je van een supporter zou verwachten. Alles uit emotie en geen vermogen tot rationeel denken na een wedstrijd. Het zal best een leider in de groep zijn en een van de betere voetballers in het team maar heb hem nog nooit op een zinnige uitspraak kunnen betrappen. Prima dat het waarschijnlijk niet een hele intelligente jongen is, maar laat dan iemand als Trauner de interviews doen. Als je aanvoerder al niet eens normaal blij kan zijn met een overwinning, zullen we afspreken het nooit meer over uitfans te hebben? Dat is toch een utopie?

19 maart 2023 om 17:39

Het is sport en entertainment, niet te zwaar aan tillen.
De Feyenoord supporters vinden dit leuk na 17 jaar wachten op de winst in A'dam.
Om z'n intelligentie dan gelijk aan te vallen lijkt het me dat de woorden je veel doen.

19 maart 2023 om 18:49

Haha ja exact, beetje als Heitinga voor deze wedstrijd. Alleen betreft het bij Feyenoord een speler en bij Ajax notabene een trainer

19 maart 2023 om 20:27

Eens, net zoals dat de huidige trainer van Ajax 1 ooit hooligans uitnodigde bij een o19 wedstrijd die alleen bedoeld was voor familie. Dat verwacht je eerder van een supporter.

Nou ja, als je zegt (met woorden) "geen woorden maar daden", na een wedstrijd waarin je (met daden) gewonnen heb, dan is het inderdaad niet zo heel sterk...

Maar goed, zal ook nog wel wat adrenaline in zitten en hij is natuurlijk nog jong.

19 maart 2023 om 17:40

Tja de daden zijn al gebeurd in de 90 minuten daarvoor.

19 maart 2023 om 17:44

Dus kun je het beter voor je houden.

19 maart 2023 om 18:17

50* maar in essentie heb je gelijk. Ajax heeft zich het kaas van het brood laten eten, ajax had feyenoord namelijk precies waar ze ze wouden (vanaf de 0-1 tot de rust). Feyenoord terecht gewonnen over 90 minuten maar zo dominant ajax toen was is feyenoord noooit geweest (misschien omdat het niet perse nodig was, wie weet). Op de tribune heb ik het nog gehad over een meesterkeuze van slot. Waar mening trainer zn betere linksback had laten staan kiest slot voor een wissel. Zonder die ingreep was feyenoord zonder twijfel met 10 geëindigd. Heel misschien had dat sws al wel moeten gebeuren maar een pot als dit is natuurlijk vreselijk om te fluiten en als ajacied vind ik dat makkelie de wedstrijd in goede banen heeft geleid

Als je bijna 20 jaar niet wint in Amsterdam en je pakt dan nu de 3 punten moet je vooral blij zijn en niet gaan vertellen dat het altijd geen woorden maar daden zijn...die daden hebben ze lang niet laten zien. Jammer, haalt de glans weg van de verdiende zege

Als Ajacied, gefeliciteerd Feyenoord! Terecht gewonnen maar ajb, je wint na 18!!! Jaar in de arena en dan kom je notabene achteraf met dit gelul? ‘Geen woorden maar daden’? Sorry hoor maar geniet van je winst maar Ajax is simpelweg de laatste 20 jaar de beste en bovendien over welke praatjes heb je het überhaupt?

19 maart 2023 om 17:49

Het gaat meer om elk moment gebruiken om te benoemen dat je de beste bent (zoals jij nu doet) dan is het des te fijner voor supporters van andere clubs dat het niet gebeurd

19 maart 2023 om 17:50

Het gaat meer om elk moment gebruiken om te benoemen dat je de beste bent (zoals jij nu doet) dan is het des te fijner voor supporters van andere clubs dat het niet gebeurd

19 maart 2023 om 17:53

Ajax heb ook al 20 jaar meer te besteden. Feyenoord is in de 20 jaar vaak de betere geweest maar verloor steeds.

19 maart 2023 om 18:20

Feyenoord is in de afgelopen 20 jaar misschien 2x echt de betere geweest. Dat ze nu winnen hebben ze zelf afgedwongen maar echt vaak de betere zijn ze niet geweest. Al helemaal niet in de arena. En zelfs vandaag waren ze niet duidelijk de betere. Over 90 minuten wel de terechte winnaar, dat wel

19 maart 2023 om 18:53

dat heet beleid.

19 maart 2023 om 19:42

Hahaha. Jouw commentaar is exact waar Kokcu op doelt. Altijd, zelfs na een kansloze wedstrijd van jullie, toch de noodzaak voelen te benoemen dat je altijd de beste bent.

Kokcu is een 13 in een dozijn voetballer die teveel in zichzelf is gaan geloven doordat hij zo gehypt word in nederland. Het had hem gesierd als die deze opmerkingen had gemaakt voor de wedstrijd en niet pas nadat de winst binnen is.

19 maart 2023 om 19:01

Hahaha, 13 ineen dozijn....sorry, maar heb je er echt weinig kijk op.

19 maart 2023 om 23:44

We zullen het wel zien wanneer hij naar een topcompetitie gaat. Kokcu is niets bijzonders. Veel betere spelers als hij hebben al gefaald, kokcu zal niet anders zijn

19 maart 2023 om 19:15

Ja hoor … Daar loopt in amsterdam een heel elftal van . Praat toch eens normaal man.

19 maart 2023 om 19:46

Ramires was nog een beetje van slag tijdens zijn opmerking..

Ze tonen bij feyenoord eens in de 18 jaar daden en dan andere clubs betichten van praatjes maken hahahaah

19 maart 2023 om 19:15

Kokcu toont het anders al 2 van de 2 keer dat hij tegen Ajax speelt. De eerste keer behaalde Ajax nog een onterecht punt maar dit keer gaat de volle mep mee vanuit de Arena.

20 maart 2023 om 13:44

kocku is indd een geweldige speler. Maar het viel toch ook wel mee met de praatjes? Ik hou wel van die onderlinge trashtalk...

19 maart 2023 om 20:27

Praatjes achteraf zijn anders prima.

Ik heb Vink hoog zitten, maar dit vond ik een beetje te ver gezocht, hij vond die van Kudus ook geen rood. Verder prima analist.

Prima dat hij het zegt, als hij het zo voelt. Maar het geeft meteen aan hoe klein hij is, nu eindelijk eens een keertje wint. Verder niet moeilijk over doen, we moeten gaan sleutelen aan onze selectie. Genoeg werk te verzetten.

Reageer je even anders. Dan is het ook niet goed. Waarom moet het allemaal in het plaatje passen en mediacorrect zijn. Dit is heerlijk. Gewoon blijven doen El Capitano…

Ach, beetje emotie hoort erbij na zo'n wedstrijd. Ben wel blij dat hij een beetje rauw is en niet van die gelikte cursusantwoorden geeft.

19 maart 2023 om 17:40

Dan kunnen we de volgende week Ronnie uit de harde kern misschien voor de camera zetten, ook lekker rauw. Je verwacht na een gewonnen wedstrijd blijdschap, trots en wellicht een analyse. Geen gefrustreerde drop out die zijn emoties niet onder controle heeft

19 maart 2023 om 17:48

Nou ja, bij jullie is niet Ronnie maar Sjonnie uit de harde kern hoofdtrainer geworden..

19 maart 2023 om 18:08

Kokcu stond gewoon zichtbaar stijf van de adrenaline. Hele week alles over zich heen gekregen omdat hij de band niet droeg (die Tadic ook niet droeg). Vervolgens win je voor het eerst in 18 jaar in de arena en sta je met 1 been op de Coolsingel. Dan zeg je nog wel eens gekke dingen.

19 maart 2023 om 20:31

En bovendien, we jammeren allemaal om die standaard antwoorden bij interviews. En nu spreekt een ''fan'' zich eindelijk eens uit, is het nog niet goed... Oh ja, dat is omdat het tegen je eigen club is. Erg vervelend inderdaad.

Wat boeit het hoe hij reageert??? Laat hem reageren zoals hij wilt, gewoon een reactie binnen de grenzen.

19 maart 2023 om 18:24

Als ajacied helemaal eens hoor, maar als je 6 punten los staat mag je toch wel een beetje vreugde tonen Ipv zeiken op bepaalde opmerkingen die in het verleden gemaakt zijn. Dit voelt een beetje alsof je jezelf minderwaardig voelt

Woorden Kokcu vallen niet goed bij Ajacied Vink.
De beste man stond er al met een pruillip na het eindsignaal. Als het andersom was geweest word zoiets weggelachen onder het mom van Amsterdamse branie.

Het is werkelijk waar ongelofelijk dat je na 18 jaar geen winst in de Arena en met 1 ster op de borst speelt, met zulke uitspraken komt…

Ik hoor je wel als je met drie sterren op de borst speelt. Geen woorden maar daden…

19 maart 2023 om 17:45

Juist, dit dus.

19 maart 2023 om 18:30

Kokcu gaat natuurlijk nooit voor Ajax spelen, of bedoel je de 3 sterren van Juventus?

Het is ook onzin dat ze bij Ajax teveel praatjes hebben. Alleen de supporters en misschien wat mensen van de media doen dat. Binnen Ajax hoor ik vrijwel nooit iemand met arrogante teksten

Goh wat een verrassing dat het niet goed valt bij Amsterdammer Vink.

Welke praatjes dan? Er is niets bijzonders gezegd.
Ook al die ophef over de uitspraken van Heitinga maar wat zei die verkeerd? Hij hoopte dat Feyenoord zou winnen van Shakhtar maar dat er verlenging voor nodig was.
Nou who, wat een ramp, de trainer van Ajax hoopt dat Feyenoord zijn Europese wedstrijd wint…

Kinderachtig gelul

19 maart 2023 om 18:29

Als je roept dat Ajax de favoriet is terwijl je speelt tegen een Feyenoord dat elke wedstrijd de betere is en domineert dan is dat of dom of arrogant en geval van Heitinga denk ik een beetje van beide.

Ach, hier hoef je je toch niet druk om te maken. De man roept even wat uit emotie na een wedstrijd. Laat lekker gaan.
Je hebt 18 jaar geloof ik niet meer gewonnen in de Arena en de trainer van Ajax roept (met zijn postbode voetbal) dat Ajax de favoriet is. Als je de bal kaatst kan je hem terug verwachten, maar beide totaal niet erg

Ik snap zijn emotie wel, en daar hoopt elke journalist ook op natuurlijk. Net zoals we 4 verschillende voetbalzone items krijgen over het armbandje van kokcu en zijn geloof. Ik vind dat er niet zoveel mis is met zijn reactie.

Hilarisch, geen woorden maar daden aanhalen om vervolgens leeg te lopen over hoe naar Ajax is . Beetje treurig is het wel. Had die slogan echt recht gedaan en had stil, voldaan en met opgeheven hoofd Amsterdam verlaten.

19 maart 2023 om 20:32

De daad was al verricht

Storm in een glas water. Emoties en adrenaline heersen in zo'n eerste reactie. Zie het zelf liever ook niet, want nu doe je als Kokcu zijnde exact hetzelfde als de "mensen" waar je op reageert.

19 maart 2023 om 18:00

Ja, eens Gluubster. Beetje hypocriet dit. Zonde en totaal onnodig.

Dit is echt zo Nederlands, dit geklaag. Hier wordt er ook altijd gejankt wanneer een speler zijn vinger voor zijn mond doet bijvoorbeeld. Mensen zijn snel geïrriteerd.

Als ik marciano vink net zie stuntelen over wel of geen rood.... is die niet serieus te nemen

Waar slaat dit nou op? Is die eerlijk en geen getrainde en is het niet goed. Wss omdat ze daar voor ajax zijn lol

Die jongen maakt zich veel te druk om uitspraken die nergens over gingen. Als ze nou dingen hadden gezegd wat super arrogant was maar dat is niet eens het geval geweest. Wieffer zn reactie was top. Die was er totaal niet mee bezig maar zn teamgenoot Kokcu wel ontzettend zei hij.
Wat moeten ze bij ajax dan zeggen als ze dat gevraagd wordt. Nee we zijn niet de favoriet en we hopen dat we er niet met 0-5 af gaan??? Wat is er irritant aan dat je als Ajax zijnde in eigen stadion speelt en je al weken op rij je wedstrijden wint en jezelf dan als favoriet ziet als je dat gevraagd wordt. Wat is daar raar aan? Dat zou feyenoord toch ook zeggen als de beker wedstrijd eraan komt in de kuip? Niets mis mee. Je moet wel vertrouwen en instelling hebben namelijk. Als je je daar al druk om maakt. Dan liever een lekkere nuchtere gast als Wieffer. Die veel te snelle irritatie bij die spelers gaat helemaal nergens over. En ja dat geldt voor alle spelers van alle clubs. ook voor.....juist ja.

19 maart 2023 om 18:27

Het is raar omdat Feyenoord op 1 staat, elke wedstrijd de betere is en jezelf wel de wedstrijden wint maar niet kei hard beter bent. Uitspraken zoals die van Heitinga en de critici van Ajax kant horen dan anders te zijn. De credits aan Feyenoord na zo’n 7-1 zijn dan wel op zijn plaats ipv zo’n uitspraak van Heitinga.

19 maart 2023 om 19:53

Je had het ook kort kunnen samenvatten met de tekst 'Feyenoorders moeten nooit reageren op uitlatingen of opmerkingen want dan is het Calimero gedrag'..dus vooral nuchter blijven en niet toegeven, wordt wel erg simpel zo he

Typisch Ajacieden. Als Ajax wint dan gunnen ze andere een hoop maar zijn zij de beste, verliezen ze dan ligt het aan hun omdat ze zo slecht waren. Een tegenstander dat beter was en verdient gewonnen heeft kennen ze niet.

19 maart 2023 om 18:32

Oh jawel, dat kennen we wel. Zoals psv wel eens is gelukt de afgelopen jaren. Maar er wordt nu door een aantal feyenoorders veel te hard getrokken aan een paar uitspraken die helemaal niet arrogant waren. Het lijkt wel alsof ze willen dat we wat arrogant zeggen zodat ze ons eventueel de mond kunnen snoeren. Geen enkele ajacied heeft gezegd dat het een makkie zou worden. En jezelf als favoriet benoemen is met deze selectie, stand, huidige vorm, verleden en het feit dat je thuis speelt compleet logisch. Thuis hoef je niet altijd nederig te zijn. Kokcu laat zich gewoon een beetje kennen nu

Blij voor Kokcu. Waarschijnlijk zijn eerste jaar boven Ajax. Wat een topper. Proficiat!

Ach laat Kokcu dit lekker zeggen na zo'n wedstrijd. We hebben sinds jaren weer eens een klassieker verloren in Amsterdam. Even klappen incasseren. We delen ze ook vaak genoeg uit he

Vink kon zijn teleurstelling slecht verbergen na de wedstrijd, niet geheel onverwacht deze vreemde opmerking.

Vink is ook erg pro Ajax . Andere clubs doen het in de ogen van vinkje alles verkeerd.

Ja, want Vink is lekker objectief met z’n Ajax verleden en irritante Amsterdamse accent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren