Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Wij sluiten niks uit en ook niet in Nederland'

Laatste update:

Siem de Jong heeft al eens aangegeven dat hij graag nog eens met zijn broer Luuk zou willen samenspelen en wellicht krijgt hij die kans sneller dan verwacht. PSV is na de afmelding van Marco van Ginkel nog op zoek naar een aanvallende middenvelder en in de wandelgangen wordt De Jong genoemd als een mogelijke kandidaat. De voormalig Ajacied sluit de deur niet.

/

Louis Laros, de zaakwaarnemer van De Jong, benadrukt dat er nog geen enkel contact is geweest met PSV. Vooralsnog is het dus niet meer dan speculeren, maar De Jong wil best naar PSV luisteren. “Wij sluiten niks uit en ook niet in Nederland. Het hangt er uiteraard vanaf wat de plannen van Newcastle United zijn en of ze open staan voor een huurperiode”, zegt Laros.

“Ik snap de gedachte wel, ook omdat zijn broer in Eindhoven speelt”, vervolgt de belangenbehartiger in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Siem richt zich momenteel op zijn herstel en dat duurt vermoedelijk nog twee of drie weken." De 27-jarige De Jong heeft een rijk verleden bij Ajax, wat een avontuur bij PSV erg opvallend zou maken.

De Jong maakte in Amsterdamse dienst 57 doelpunten in 168 competitiewedstrijden en besliste onder meer de wedstrijd tegen FC Twente in 2011, waarmee het dertigste kampioenschap van Ajax werd veilig gesteld. Twee jaar geleden verruilde de aanvallende middenvelder Ajax voor Newcastle, maar mede door blessureleed speelde hij maar vier competitieduels als basisspeler. The Magpies degradeerden in het afgelopen seizoen naar de Championship, terwijl PSV De Jong Champions League-voetbal kan bieden.

Siem de Jong zou een aanwinst zijn voor PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Logisch dat Siem niets uitsluit. Als je 2 seizoenen amper iets gepresteerd hebt en heel veel blessures hebt gehad, dan hoef je ook niets uit te sluiten.

Zelfs nu is hij niet fit, dus de clubs zullen niet voor hem in de rij staan....

10 augustus 2016 om 09:54

Inderdaad, belangrijkste voor hem is dat hij echt fit wordt en blijft en aan spele toekomt.

Gun hem het beste is een voorbeeld prof die ere bij Ajax op belangrijke momenten altijd stond.

10 augustus 2016 om 10:22

Als de Jong zoooo graag naar (vanuit Engeland) naar PSV wil, moeten de alarmbellen gaan rinkelen in Eindhoven. Ten eerste lijkt het me verstandiger niet te huren voor een heel seizoen. Over zijn blessuregevoeligheid heb ik het maar niet eens meer. En over dat samen voetballen met de broers onderling. Als dat je doel is doe je dat maar bij de Graafschap (met alle respect) maar bij PSV voetbal je op basis van kwaliteiten niet naar aanleiding van familiaire achtergrond. Volgens mij wil hij niet heel graag naar Psv, maar wil hij gewoon weg bij Newcastle United. Daar zien ze het gewoon niet meer in hem zitten. En daar geef ik ze geen ongelijk in. Buiten zijn (helaas voor hem) absurde blessuregevoeligheid, is hij gewoon ook niet goed genoeg.

Ook lijkt het me beter een speler te halen die een flinke transferwaarde met zich mee kan brengen als hij weer verkocht wordt. Dit gaat met de Jong ook al niet gebeuren gezien zijn leeftijd en ontbrekende kwaliteiten. De gemiddelde leeftijd moet zeker niet te laag zijn, maar voor Nederlandse clubs ook zeker niet te hoog. Voor een club als PSV zijn de transferinkomsten toch zeer belangrijk.

Tot zover de benodigde middenvelder. Hoe zit het met de buitenspeler? En waarom zijn er geen geinterreseerde clubs voor Narsingh en Maher? Wat zouden ze eigenlijk moeten opbrengen? Als Brands echt van ze af wil (wat hij volgens mij niet meer wil) mag hij ze wel eens in de etalage zetten. Misschien heeft Brands door dat ie te laat aan het handelen is?

Ik ben nooit heel erg onder de indruk geweest van siem. Zeker met wat Psv nu op het middenveld heeft lopen zie ik geen meerwaarde in hem, enkel voor in de breedte. Tel daarbij op dat hij zeer vaak geblesseerd is, inclusief nu, en ik zou het er niet op wagen als Psv zijnde.

10 augustus 2016 om 08:04

Siem heeft dr altijd gestaan voor Ajax hoe belangrijk een wedstrijd ook was, denk aan de goals tegen City de winnende tegen Twente. Ik weet niet hoe goed Siem nog is maar ik zie hem liever niet bij PSV.

10 augustus 2016 om 09:44

Als hij dezelfde bijdrage levert als in zijn tijd bij Ajax lijkt dit me gewoon een topper voor elke ploeg in de Eredivisie.

Ik weet het, er wordt mooi politiek correct geluld: " hij is een profvoetballer, clubliefde bestaat niet (meer), etc.."

Maar ik kan mij niet voorstellen dat Siem de Jong dit zou doen. Hij is toch echt een echte Ajacied en een rolmodel geweest voor/bij Ajax in al die jaren. Dan kan hij dit niet flikken, wat mij betreft.
En ik denk ook niet dat hij het echt zal doen..

10 augustus 2016 om 07:16

Als.hij weg wil bij newcastle en ajax wil hem niet en psv waar zijn broer voetbalt wel, dan kun je hem niks verwijten. Het is niet zo dat hij een keuze heeft en ajax laat vallen.

10 augustus 2016 om 07:20

Eens, als Ajax fan zou ik 'blij zijn voor Siem als die weer ergens lekker blessurevrij kan ballen

10 augustus 2016 om 07:33

Met je eerste zin verklaar je al alles. Die jongen is nog jong genoeg om 7 a 8 jaar te voetballen op nivo, maar heeft 2 seizoenen blessures gehad. Zijn carriere zit in het slop en als PSV hem de kans biedt om daaruit te komen, waarbij hij ook nog met zijn broer kan voetballen, begrijp ik hem volledig als hij dat doet.

Overigens vind ik S de Jong vergeleken met Van Ginkel een achteruitgang en dat zeg ik niet om PSV te bashen. Siem was goed wegens zijn goals en hij kon goed in de spits als aanspeelpunt fungeren, maar als middenvelder was zijn handelingssnelheid een zwakte.

10 augustus 2016 om 08:37

Als je op de bank zit in de Championship en naar een club kunt die in de Champions League speelt, waar je bovendien een teamgenoot zou worden van je broer, dan laat je je echt niet tegenhouden door clubliefde... Zulke dingen liggen bij supporters over het algemeen toch heel anders dan bij voetballers.

10 augustus 2016 om 08:50

Als je het niet naar je zin hebt bij newcastle omdat je weinig aan spelen toekomt, waarom zou je dan bij psv op de bank gaan zitten? Bij feyenoord zou hij bijvoorbeeld in de basis staan ipv kuyt, maar psv zit qua basis goed.

10 augustus 2016 om 09:09

Nee kuyt zou met zijn status bij feyenoord nog wel de voorkeur krijgen denk ik

Zo lang hij niet naar Feyenoord gaat, vind ik het goed. PSV zou ik, vanuit Siem, zeker begrijpen en alhoewel PSV een directe concurrent is gun ik het Siem. Het zou voor hem een geweldige kans zijn om in een vertrouwde competitie om de titel te spelen, Champions League mee te doen en met zijn broertje in een team te komen. Als Siem naar PSV gaat, kunnen we hem niks verwijten.

10 augustus 2016 om 07:28

De toekomst / hou toch op met dat : als ie maar niet naar feyenoord naar onzin..! Alsof feyenoord ook maar iets van een concurrent is van Ajax, dat zijn ze allang niet meer.. En als Siem naar psv gaat verraad hij de club die hem groot bracht, kom nou zeg.. Dat zullen we hem echt niet in dank afnemen

10 augustus 2016 om 08:05

Volgens mij verraad hij niemand als Ajax hem nou niet terug wil ? dan mag hij voor mij best naar PSV of Feyenoord hoor , ik ben gewoon Ajax aanhanger maar gelukkig niet zo kleinzielig als sommige die al in paniek raken als die namen genoemd worden , kom op zeg het is profvoetbal en we leven in 2016 hou toch op met dat stomme gedoe , als Ajax de beste speler bij Feyenoord of PSV zou weghalen wat maakt dat nou uit gegaan naar een andere club poe poe dat is wat zeg hoe durven ze .

10 augustus 2016 om 08:15

Hij zegt toch ook niet dat ze een directe concurrent zijn? Hij zegt juist dat ondanks dat PSV een directe concurrent is dat hij het alsnog niet zo erg vindt als Siem daar heen gaat. Dus hij mag van hem wel naar de directe concurrent, maar niet naar Feyenoord.

10 augustus 2016 om 08:23

Als Ajax hem niet wil dan vind ik het geen verraad. Als Ajax ook open zou staan voor het huren van Siem, maar hij dan als nog kiest voor PSV dan zou ik wel teleurgesteld zijn.

10 augustus 2016 om 08:03

Fijn dat jij dat goed vind.

10 augustus 2016 om 08:11

@toekomst
Wat een onzin. Waarom mag hij niet naar Feyenoord en wel naar Psv?

10 augustus 2016 om 08:21

Wie wilt een ajacied nou bij Feyenoord zien ?

10 augustus 2016 om 08:52

Ik ben best blij met vermeer. En siem wil ik ook wel op 10 ipv kuyt. Goeie voetballers zijn altijd welkom.

10 augustus 2016 om 20:58

Kan me voorstellen dat je blij bent met Vermeer. Ik behoor zelf tot de Ajacieden die hem de overgang ook gunde. Had hem ook liever bij Ajax gehouden, maar snap dat hij graag wil spelen. Iedereen blij!

Laat hem aub wegblijven! Hedde geen flikker aan. Een man van glas hebben wij niet nodig in Eindhoven.

10 augustus 2016 om 08:26

@ Eddy

Helemaal mee eens. Ik hoef deze matige en blessure gevoelige speler niet bij PSV. Niet omdat hij bij Ajax heeft gespeeld, maar gewoon omdat ik het een middelmaat speler vind.

10 augustus 2016 om 12:58

Matig absoluut niet,in vorm kan heel belangrijk zijn,hij heeft veel scorend vermogen als middenvelder.
Blessure gevoelig ben ik het wel met je eens,hij heeft volgens mij al 2 jaar geen hele wedstrijd meer gespeeld.

Als dit waar is, ja voor hem zou het dan wel goed zijn, maar ik vindt het een raar idee.
Hopelijk komt hij weer aan het voetballen en kan hij de blessure tijd achter zich gaan laten.
Dit verdiend hij niet.

Ik denk dat het voir Siem beter is zowiezo te vertrekken uit Engeland en terug ye keren naar Nederland. Als PSV dan de enige is die jet (grote) risico wil lopen met een speler die al bijna twee jaar gebleseerd is, moet hij dat zeker doen.

misschien niet de eerste middenvelder waaraan je denkt, maar zou jonathan de guzman niet iets zijn voor psv? ervaren, goede speler en wil weg bij napoli.

Hij kan beter stoppen met voetballen. Lijkt mij gezonder voor hem. Deze man is nog erger dan Robben. Siem is gemaakt van porselijn.....

10 augustus 2016 om 08:40

heb je robben zijn blessure dan goed gevolgd, ik vindt deze echt de man van glas en ja siem heeft er ook veel gehad, maar nog lang niet zo veel als robben.

10 augustus 2016 om 08:54

Nistelrooij, robben, afellay. Psv heeft een geschiedenis met blessuregevoelige spelers

Waarom mensen zo zeuren over zijn Ajax verleden.. er zijn toch inmiddels genoeg spelers die inmiddels voor beide clubs zijn uitgekomen? Reiziger, Kluivert, Stam, etc. En in tegenstelling tot Siem hadden deze spelers een echte reputatie op het hoogste niveau, iets wat hij absoluut niet heeff

Alsjeblieft laat hem wegblijven, we hebben geen behoefte aan een nieuwe van der meijden of kluivert... wat moet een echte ajacied bij psv, heb ik liever dat ze hendriksen van AZ proberen te halen..

Johan mister Ajax heeft toch ook bij Feyenoord gespeelt

10 augustus 2016 om 09:08

Mister Ajax is Sjaak Swart en die heeft helemaal niet bij Feyenoord of PSV gespeeld.

het zou een regelrechte "gotspe" zijn. Maar Siem, doe vooral wat je niet laten ken/kunt.

Typisch gevalletje van leuren door de spelersmakelaar!

Ik zou niet voor siem gaan die is blessuregevoelig ik zou voor de guzman gaan

"de Jong wil best naar PSV luisteren". Wat een lef van de zaakwaarnemer om zo te praten. De "grote" Siem de Jong die naar PSV wil luisteren, dat moeten wij allen zeer koesteren en dankbaar voor zijn. Rot toch ff op! De zaakwaarnemer van Siem de Jong en Siem de Jong zelf moeten blij zijn wanneer PSV interesse toont! Het moet niet gekker worden! De beste kerel heeft de afgelopen twee jaar weinig speelminuten gemaakt. Bij PSV strijd je om de landstitel, speel je CL en kun je je in de kijker spelen bij de Bondscoach. Hij mag echt blij zijn als PSV hem wil hebben en helpen om weer stappen te maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren