Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Waanzinnige som geld ligt klaar op Old Trafford voor Ibrahimovic

Laatste update:
/

Manchester United stuurde Louis van Gaal maandag weg en de algemene verwachting is dat de club woensdag of donderdag aankondigt dat José Mourinho hem opvolgt. De Portugees zal volgens The Guardian voor drie jaar tekenen en meer dan dertien miljoen euro per seizoen betaald krijgen. In zijn kielzog moet ook Zlatan Ibrahimovic arriveren.

De Zweedse superster is transfervrij en kondigde maanden geleden al aan dat zijn volgende stap ‘een verrassende’ zou zijn. Er wordt wijdverbreid gespeculeerd over zijn toekomst, maar volgens Goal gaat Ibrahimovic toch echt aan de slag bij Manchester United. Er zou al gesproken worden met het management van de Zweed over het financiële pakket dat voor hem klaarligt als hij the Red Devils zijn jawoord geeft.

/

De voorbije jaren streekt Ibrahimovic in dienst van Paris Saint-Germain een loon op van 350.000 euro per week. Op Old Trafford kan hij op 34-jarige leeftijd een contract tekenen waarbij hij 326.000 euro per week krijgt uitbetaald, maar daar eindigt het niet. Er ligt een bonus van 10,4 miljoen euro voor hem klaar die hij meteen krijgt overgemaakt wanneer hij zijn handtekening zet onder een contract voor slechts het seizoen 2016/17.

In het contract komt ook een optie op een tweede jaar onder dezelfde voorwaarden, dus met een weekloon van 326.000 euro. De totale verdiensten voor Ibrahimovic, bij een tweejarig verblijf in Manchester, lopen daarmee op liefst 44,3 miljoen euro. Toch is het niet met zekerheid te zeggen dat Ibrahimovic echt in Engeland verder gaat. Echtgenote Helena geeft de voorkeur aan een verhuizing naar de Verenigde Staten boven Manchester. United wacht dan ook af hoe de familie Ibrahimovic uit de discussie komt.

Denk je dat Zlatan Ibrahimovic daadwerkelijk naar Manchester United komt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zal dan wel het einde van Rashford betekenen. Wat jammer.

24 mei 2016 om 14:03

Nee joh. Ibra zal natuurlijk basis spelen, maar United speelt zo veel wedstrijden (bpl, FA Cup, Eur. League, League Cup en dan vergeet ik vast iets). En ik denk dat Rashford zeker niet mag klagen met een leermeester als Zlatan voor je. Daarnaast is Rashford ook nog niet in staat om zo veel wedstrijden te spelen. Ik denk dat iedereen er beter van wordt wanneer Ibra komt, op talenten na die achter Rashford staan in de pikorde. En Rooney moet in mijn optiek zich gaan focussen op CM positie, wat een verademing de laatste wedstrijden

24 mei 2016 om 14:06

En Rashford speelt erg goed op rechts, dus Martial - Ibra - Rashford zou het dan worden. Best aardig!

24 mei 2016 om 14:20

Ik hoop dat ze ook Griezmann halen.
Ibra in de punt
Martial en Griezmann switchend aan de zijkanten

24 mei 2016 om 14:31

Dat zou dan dus wel voorlopig het einde van Rashford betekenen. Lijkt me dus een verspilling van geld en talent. Ondanks dat Griezmann belachelijk goed is!
Bovendien zijn er andere posities die belangrijker zijn (middenveld en cv).

24 mei 2016 om 14:32

Dat is de fout die United altijd maakt, je hebt erg goede spelers maar zet ze overal neer behalve op hun vertrouwde plekkie, een Martial linksvoor is toch niks met wat die in de spits liet zien...

24 mei 2016 om 14:43

Huh ik vind Martial juist ijzersterk spelen vanaf links.
Voor de rest heb je wel gelijk dat ze er een handje van hebben iedereen op de verkeerde plek neer te zetten, vooral lvg!

24 mei 2016 om 15:06

Rashford op rechts? Laat die jongen zich maar ontwikkelen onder de vleugels van een andere spits, en misbruik hem alsjeblieft niet op rechts.

De ploeg zou er ook niet mee gebaat zijn. Ze missen in mijn ogen een creatieveling die met 1 flits een wedstrijd kan beslissen, een type Hazard, Alexis Sanchez, di Maria (o ironie) dus ik zie ze wel gaan voor een vleugelflitser op rechts. Martial kan het niet allemaal alleen.

24 mei 2016 om 15:23

Ik zou het geen misbruiken noemen. Je ziet rashford vaak gevaarlijke acties over de rechtervleugel maken. Mata op rechts, dat noem ik misbruiken
Ik weet ook niet zeker of iemand zich beter ontwikkeld vanaf de bank als reservespits achter een grote spits, of op rechts naast een grote spits ..

24 mei 2016 om 16:16

Naar rechts uitwijken om een actie te maken of ruimte te creëeren voor de rest is nog wat anders dan op rechts spelen, dan krijg je minder ruimte en moet je meer meeverdedigen.

Ik zie hem liever focussen op de spitspositie zodat hij daar een absolute wereldspits wordt ipv een Kuyt of Milner die op een positie of 4 kunnen spelen zonder echt een topper te zijn.

Zlatan kan op zijn leeftijd trouwens geen 60 wedstrijden op een seizoen aan, verre van. Of als Higuain komt, hij ook niet. Laat Rashford bijvoorbeeld elke Europa League en League Cup wedstrijd starten, wordt een goede leerschool.

24 mei 2016 om 16:37

Ja dat is ook geen slecht plan. Of een beetje van beide. Ligt er een beetje aan of er een goede rechtsbuiten gehaald wordt, want die is er nu niet echt.

24 mei 2016 om 14:05

Ibra zal echt niet alle wedstrijden spelen, Rashford gaat 2e spits spelen en Martial zal definitief links geposteerd worden (zijn positie ook imo). Lijkt me een lastig verhaal te gaan worden voor Memphis juist.

24 mei 2016 om 14:11

@fdb

Ik denk dat Memphis maar eens hard aan z'n linker been moet gaan werken. Zet hem rechts neer, laat hem eerste seizoenshelft alleen maar assists geven, 2e seizoenshelft, met een getrainder linkerbeen, ook goals maken.

Rechts buiten bij United is nog steeds niet juist ingevuld.

24 mei 2016 om 14:26

ben ik met je eens. Depay is op links gewoon kansloos met Martial voor je. Op rechts heeft hij op dit moment veel meer kans dan op links. Mata speelt nog wel eens op rechts, maar hij is beter op 10. Depay heeft snelheid en kracht, en ook echt wel een goede voorzet. Dus als hij hard blijft werken zie ik wellicht wel kansen op de rechterflank.

24 mei 2016 om 14:31

Ik denk niet dat Mata blijft wanneer Mourinho komt, zij kunnen het niet zo goed met elkaar vinden. Het gaat inderdaad een heel moeilijk jaar worden voor Depay, ik denk dat een verhuur een goede optie voor hem zou zijn.

24 mei 2016 om 14:07

Dat is echt onzin. Rashford is 18(!!!!!!) jaar, natuurlijk is dit niet het einde van hem. Zelfs als hij 2 jaar lang 2e spits is achter Ibrahimovic, zal hij nog meer dan genoeg matchen spelen. Wanneer Ibra dan vertrekt, is hij nog slecht 20 jaar wanneer hij eventueel 1ste spits van United kan worden.

Kan geen respect meer opbrengen voor Manchester United. Zo doodzonde hoe die club alles maar laat varen en volledig verandert in en ordinaire koopclub.

Dit jaar zijn er een mooi aantal talenten doorgebroken om vervolgens Mourinho aan te stellen? Ik snap hier niks van en wil het ook niet snappen. Ze doen het maar, het is alleen jammer dat de club zo afgegleden is. (En dan doel ik niet op het sportieve vlak)

24 mei 2016 om 14:14

Iedereen praat elkaar na en doet alsof mourinho nooit jeugdspelers een kans geeft. Deco/carvolho/varane/jese/morata/carvajal/oscar/zo... zijn allemaal spelers die onder mourinho zijn begonnen. Martial/rashford/smalling/darmian/fosu mensah zullen onder mou echt wel een kans krijgen. Dat zijn toptalenten. Als een talent beter is krijgt die onder mourinho gewoon de kans. mourinho stelt de beste ploeg op. Als united naar de top wilt/moet is hij de man die dat kan. Eenmaal bij de top kan je weer verder kijken. Mensen doe alsof van gaal voor the united way was. Hij heeft eigenhandig alle talenten/boys van united als hernandez/fabio/rafeal/evans/welbeck weggestuurd. Dit waren toptalenten en onder fergie zeer belangrijk. ipv hun verder te ontwikkelen wilde van gaal het zelf doen en stuurde hij zonder naar hun kwaliteiten te kijken hun weg. Mourinho zou zoiets nooit. Hij kijkt naar kwaliteit heb je die? Mooi dan speel je.

ON: Ik denk mourinho het medicijn voor united. en dan na 3 jaar weer iemand jonger als de club weer herstelt is. Ibra zou geweldig zijn en direct een signaal afgeven. Rooney op 10 is de prefecte 10 voor mou. Lekker meeverdedigen, sterk en overzicht.

Ik zou nog een top rechterwinger halen. Een no nonsens killer verdediger halen a la Pepe/bonnuci/sokratis voor bizar veel salaris zodat hij de jonkies het vak kan leren en nog een creatievelin op het middenveld en je bent ready to go. Heb je nou nog geld te besteden dan is een super de duber winger geen overbodige luxe.

DDG
Darmian/fosu
Smalling
Pepe/sokrati
Shaw
Schneiderlin
parejo/weigl
Rash/gaitan
Rooney/mata
Martial/depa
Ibra
24 mei 2016 om 14:22

Gaat toch helemaal niet om de jeugd alleen, moet je eens zien wat voor'n debiel het is. Het mooie Manchester United is gewoon verdwenen met haar waarden.

24 mei 2016 om 14:34

Ach liever dat ze het vermogen op het veld laten zien dan dat het naar de rijke eigenaren gaat, bij Arsenal de hoogste prijs vragen maar echte toppers halen ho maar. Alsnog meer respect voor United dat verschrikkelijk veel inkomsten binnenhaalt door hun status verkregen over de jaren dan een City.

Natuurlijk zie ik liever een Beckham, Giggs, Scholes etc. uit de eigen jeugd komen maar united zit nu in een erg diep dal waar ze enkel met geld smijten eruit kunnen komen, kijk maar eens hoever Liverpool is weggevallen dat willen ze voorkomen alleen de aankopen zijn echt dramatisch bij united daar moet verandering in komen de TD is echt bagger.

24 mei 2016 om 15:41

Ik had t woord toptalent en Evans nog nooit in dezelfde zin gehoord

24 mei 2016 om 15:45

Sir Alex heeft hem wel eens de beste verdediger in Engeland genoemd Maar idd dat sloeg ook al nergens op!

24 mei 2016 om 16:03

Ik ben het over het algemeen het je eens, maar dan zeg je 'mourinho zou zoiets nooit (doen)' Ik denk dat De bruyne, Lukaku, Schurle, etc, daar wel een andere mening over hebben.

24 mei 2016 om 20:37

Varane was derde verdediger.. pepe en ramos speelde praktisch alles. Carvalho were weer terug gehaald na een topseizoen bij bayer. Jese kreeg ook alleen maar kansen omdat een of de ander was geblesseerd. Moratta zit bij juve, nu. Oscar was ook al 21 toen ie werd gehaald. Chelsea heeft nauwelijks jeugd gebruikt onder mou. Waarom denk je dat spelers als de Bruyne en lukaku weg gingen.

24 mei 2016 om 21:31

Evans was in het kampioensjaar (laatste jaar van Fergie) een van de beste verdedigers van de Bpl. Hij was toen pas 23 en een enorm talent. Dat het er niet uit is gekomen ligt in mijn mening ook aan de speelstijl van lvg.

ja allemaal omstandigheden dat de talenten speelden. Denk je dat van gaal mensah/rasfod/mcnair etc zou opstellen als er niet zoveel blessures waren?

Lukaku kwam gewoon te kort voor chelsea. past ook niet in het spel dat chelsea wilde speln. Lukaku kan namelijk gewoon echt niet kaatsen of in de kleine ruimtes spelen. Daarom is hij imo nog steeds niet een topspits. KDB eiste een basisplaats. Ja sorry maar zo werkt het niet. Niemand is groter dan de club. Als je toegeeft als trainer aan dat soort dingen dan verlies je alle respect en aanzien. KDB had ook kunnen blijven om zich in het elftal te knokken. Ik hoorde niemand toen KDB inviel dat hij moest spelen ipv mata. Pas toen hij bij wolfburg geweldig presteerde verklaarde iedereen mourinho voor gek.

Ja jongens iedere toptrainer maakt wel eens fouten.

Fergie-pogba
enrique-thiago
guardiola-ibra
ancelotti-ozil

Ik vond dat mou voor de situatie logisch heeft gehandeld.

Over ourinho's gestoordheid kan ik maar een ding zegggen. een deel is bewust en een deel is emotie. Je ziet bij iedere club waar het misging(real/chelsea) dat hij vreemde dingen deed nadat hij verraden werd door een speler(s). Granero is eigenhandig de doodsteek van mourinho geweest. hij vertrouwde hierna de selectie neit meer. Gedroeg zich bizar etc. chelsea zelfde verhaal met matic

Als hij nu naar de VS gaat gaat hij als een legende. Dan kans is groot dat hij het in de PL niet gaat maken en dan dus niet als een legende vertrekt. Dus ik denk dat hij het niet doet.

24 mei 2016 om 14:04

De kans is groot dat hij het niet gaat maken in de premier league? Op basis van wat? Al zijn voorgaande clubs waarbij hij wél een succes was?

Ja ik snap dat de PL een hoog niveau is en dat hij wat ouder aan het worden is, maar Ibra is een voetballer van wereld formaat, die kan makkelijk nog 2/3 jaar op het hoogste niveau mee.

24 mei 2016 om 14:10

Makkelijk... nee dat niet. Maar hij gaat het wel redden in ieder geval 1 seizoen

24 mei 2016 om 14:43

Ja ik denk dat inderdaad op basis van de sterkte van de competitie. Ik denk dat Messi en Neymar het ook erg lastig zouden krijgen daar. Zlatan heeft Europees nooit zoveel invloed gehad als op nationaal niveau.

24 mei 2016 om 14:58

Dat zien we europees als ze tegen engelse clubs spelen

24 mei 2016 om 15:10

De grote teen van Zlatan is fysiek net zo sterk als Messi en Neymar bij elkaar, als je denkt dat Zlatan het fysiek aflegt in de PL dan weet je echt niet waar je het over hebt.

Zlatan is topfit en een beer van een vent, die gaat echt geen last krijgen van het fysieke spel. Daarnaast is de premierleaugue ook een nationale competitie en niet Europees dus die vergelijking slaat nergens op.

24 mei 2016 om 15:38

Jullie zijn verblind door wat hij de laatste jaren heeft gepresteerd in een zwakke Franse competitie met een team wat veel sterker is. Bij Juventus 23 doelpunten in 70 wedstrijden, bij Inter 57 doelpunten in 88 wedstrijden, 16 doelpunten voor Barcelona en bij Milan 42 doelpunten uit 61 wedstrijden. En in die jaren was de competitie al niet meer concurrerend met Spanje, Duitsland en Engeland. Dus hij is zeker een goede spits, hij maakt mooie doelpunten maar we moeten niet overdrijven.

24 mei 2016 om 16:10

Ibracadabra heeft niet alleen de lengte en de body om in de punt van de aanval te staan. Maar ook de creativiteit en de techniek om het de veelal statische Engelse verdedigers moeilijk te maken. Ik denk dat hij het hier beter doet als in Italië waar het verdedigen tot kunst is verheven.

Mourinho met Zlatan vs Guardiola. Die hebben een appeltje te schillen met Pep. Dat wordt vuurwerk in Manchester!

Te bizar voor woorden dit; je haalt bovendien als Club weliswaar twee man binnen met een enorme Staat van dienst Maar ook met een bedenkelijke reputatie. Ik snap echt niet dat United zich met Name aan Mourinho durft te wagen aangezien die de afgelopen jaren zijn reputatie in Engeland redelijk kapot gemaakt heeft.

Dit lijkt ook geen actie te zijn voor de lange termijn Maar enkel een aanstelling in de hoop weer successen te kunnen boeken. Je kan van Van Gaal vinden wat je wil en die kritiek is deels terecht Maar hij heeft United wel een paar stappen laten zetten richting de toekomst. Ik ben bang dat je met Mourinho die weg weer Verlaat en dat er weer veel Geld uitgegven gaat worden aan nieuwe spelers. Van Gaal had wellicht met een paar gerichte aankopen verder kunnen bouwen aan een Team dat volgend jaar overgenomen kon worden door een nieuwe Trainer voor de lange termijn...

24 mei 2016 om 14:17

Volgens mij heeft lvg beide seizoenen meer geld uitgegeven dan mou ooit gedaan heeft. Bovendien ben ik er bij United voorstander van dat ze veel geld uitgeven. Anders stoppen de Glazers het in hun zak!

24 mei 2016 om 17:22

Sinds 2004 heeft Mourinho 1,1 miljard euro uitgegeven. Verreweg het meeste van alle coaches in de wereld.

Van Gaal 390 miljoen.

24 mei 2016 om 17:33

Ok en dan nu 1,1 miljard delen door 12, en dan 390 miljoen delen door 2, en dan kun je zien wie het meest uitgeeft per seizoen ..

24 mei 2016 om 19:47

Er staat duidelijk sinds 2004, wat dus voor beide coaches geldt. Enkel het afgelopen seizoen is niet meegeteld.

1,1 miljard/12 = 92 miljoen per seizoen
390 miljoen/12 = 32 miljoen per seizoen

Ongeveer 3x zoveel.

24 mei 2016 om 20:02

Ok duidelijk. Maar dan toch 2 dingen.

Ten eerste is lvg maar 4 van die 12 jaar coach geweest bij een grote club, dus daar loopt de vergelijking al spaak. Dat hij bij az geen 100m per jaar uitgaf lijkt me niet zo vreemd ..

Ten tweede gaat de hele discussie deze dagen over lvg zijn tijd bij United, waar hij dus ongeveer 175m per seizoen uitgegeven heeft. Daarmee moet in deze discussie dus vergeleken worden lijkt me ..

24 mei 2016 om 14:44

Van Gaal heeft het gewoon niet goed genoeg gedaan... Naar verluidt was de band tussen hem en z'n spelers ook echt slecht. Dit kon onmogelijk blijven duren dus! Laat Mourinho maar mooi z'n werk doen en de juiste spelers halen, denk ik dan :D ik geloof erin!

24 mei 2016 om 14:48

Men schiet Mourinho ook allemaal wel snel af moet ik zeggen. Ik was en ben geen voorstander van zijn komst. Ik heb me behoorlijk geïrriteerd aan zijn gedrag de afgelopen paar seizoenen en ben het met je eens dat het niet bij United past als hij zichzelf wederom zou zo profileren.

Aan de andere kant haal je een succesvolle coach die natuurlijk voldoende bewezen heeft. Daarnaast heeft hij wel een beetje lef om bij United in te stappen, zeker gezien zijn laatste seizoen bij Chelsea toch ook wat gezichtsverlies voor hem betekent heeft. Wellicht is hij er wat nederiger door geworden en wil hij zich vooral opnieuw bewijzen door United uit het slop te trekken.

Men hamert ook te veel op trainers voor de lange termijn. Trainers als Ferguson en Wenger waren uitzonderingen. Bijna nergens zit een trainer langer dan enkele seizoenen op zijn plek. Waarom moet het nu een probleem zijn dat Mourinho dat in het verleden ook nooit gedaan heeft?

Men weet nu allemaal al exact wat er gebeuren. De talenten bij United zijn, als ik het hier zo moet lezen, allemaal al bij het grof vuil gezet.

Het belangrijkste voor United is dat er op korte termijn successen worden geboekt. United heeft de financiele positie waarin ze zitten weten te bereiken door successen te halen. Enkele jaren zonder groot succes zullen ze wel overleven, maar uiteindelijk brokkelt de status natuurlijk wel verder af zo. Uit dat oogpunt begrijp ik goed dat het van groot belang is om een trainer aan te stellen die weet wat het is om succesvol te zijn en die ook de Premier League goed kent.

Laten we gewoon afwachten wat er gebeurt voordat we oordelen. Men is onschuldig tot het tegendeel bewezen is zegt men gelukkig altijd. Laat dat dan ook hier het geval zijn. Er worden al keiharde conclusies getrokken zonder dat de man nota bene überhaupt officieel aan is gesteld.

Normaal gesproke doet man u dat ook niet spelers halen boven de 28. van persie was toen een uitzondering omdat hij zo goed was. ik vindt het wel een goede zet ze hebben een spits nodig die scoort met ibra heb je een scorende spits en een leider en dan kan rasford rustig gebracht worden en wennen en leren van ibra en dan over 2 jaar de nummer 1 spits van man u worden als je nu bijvoorbeeld een higuain koopt heb je een goede spits voor de komende 5 jaar maar geen toekomst meer voor rasford als het door gaat is het alleen maar goed voor rasford en depay ibra kan depay wel in toon houdem denk ik haha

24 mei 2016 om 14:41

Falcao was gehuurd en niet gekocht en schwein wouden de bestuuders van man u ook niet hebben maar op aandringen van van gaal ging het toch door en hij koste ook maar 9 of 10 mil ofzo en het is een grote fout geweest want hij speelt nooit maar een fout puur door van gaal

Dit geeft maar weer aan waarom clubs die een goede technisch directeur hebben over het algemeen beter presteren op veld. Ed Woodward laat iedere trainer zijn gang gaan en voordat je het weet heb je weer 300 miljoen uitgegeven en heeft het helemaal niks opgeleverd.

24 mei 2016 om 14:20

Ja nou wordt het nog gekker. Woodward ondersteunt de coach door de aankopen te doen die hij wil hebben en als de resultaten dan slecht zijn is het woodwards schuld .. Nederlanders zijn echt gestoord als het over Nederlanders gaat ..

24 mei 2016 om 14:34

Lol ja die zijn dan duidelijk neutraler. In Engeland hebben ze echter weer hetzelfde als het over Engelse spelers/trainers gaat, dus het is op zich misschien wel begrijpelijk. Maar objectief niet echt

24 mei 2016 om 15:22

In Engeland zijn ze ook niet positief over Woodward hoor, Dante. Maar het is wel een feit dat Van Gaal hier op een voetstuk geplaatst wordt en niets fout kan doen.

Maar goed, een beetje chauvinisme kan natuurlijk geen kwaad, in Engeland gebeurt het inderdaad net zo en ik merk ook hoe veel van mijn landgenoten spelers als Mignolet of Fellaini ook extreem verdedigen, in België neemt het soms ook belachelijke vormen aan.

24 mei 2016 om 15:43

Ja woodward heeft natuurlijk nog steeds een beetje last van met name zn eerste jaar denk ik. Maar hij heeft de laatste 2 zomers toch een paar flinke transfers weten af te ronden. Al blijf ik het gevoel hebben dat hij altijd wat meer moet betalen dan anderen lol

haha ja ik weet er alles van. heb recentelijk ook even in be gewoond! maar als ik hier lees dat haast niemand begrijpt hoe united het fantastische werk dat van gaal ah doen was nu stopt .. tja wat moet je daar nou eigenlijk op zeggen?

24 mei 2016 om 16:31

Eens goed lachen

Idioot.. Gewoon idioot. Heb echt steeds minder met United door die belachelijke bedragen.

24 mei 2016 om 14:47

Ach ze hebben het geld toch. En zou je ook zo mopperen als wenger higauin/griezmann/aubameyang haalt voor 80-100m?
Bovendien is Zlatan natuurlijk gewoon een cashcow, een wereldwijd merk op zich. Betwijfel of ze uberhaupt verlies zouden maken op iemand met zo'n status/imago. En hij scoort af en toe nog een goaltje ook.

24 mei 2016 om 18:18

Ze hebben het geld idd, maar dat wil niet zeggen dat je totaal idiote en totaal niet marktconforme bedragen moet gaan uitgeven. Arsenal heeft ook enorm veel geld, maar zal nooit een absurd bedrag uitgeven als dit dik boven een marktconform bedrag ligt.

De namen die jij opnoemt zouden voor 80 nog te doen zijn, maar echt echt niet meer. Natuurlijk is 80 absurd, maar dat is nog enigszins marktconform voor wereldtoppers.

Zlatan is zeker een cashcow, maar je verdiend echt geen 40/50 miljoen met een speler, zeker niet voor 2 jaartjes.

24 mei 2016 om 18:30

Hij heeft psg ongeveer hetzelfde gekost per jaar, dus blijkbaar is dit wel marktconform, hoe absurd dat ook is. En 80-100 voor een higauin neerleggen en zo'n 12m per jaar salaris is ook weer niet zo heel veel goedkoper. Enige bezwaar op zlatan is natuurlijk zn leeftijd. Maar dat dacht ik ook toen psg hem kocht en hij heeft er dit seizoen geloof ik 51 ingelegd.

En het salaris valt wel mee hoor wanr ze hoeven geen geld in een stransfer te stoppen als je higuain haalr ben je 100 mili kwijt aan stransfer plus nog 50 mili salaris voor 5 jaar nu alleen 50 mili voor 2 jaar en dan naar 2 jaar rasford in spits spaart je 80 mili geef je rasford een contract voor 5 jaar ter waarde van 20 mili heb je een goede spits voor nu een goede spits voor in de toekomst en je bespaard ook nog is 80 mili goede deal voor man u

Ongelofelijk dat een subtopper uit Engeland zoveel geld kan besteden. Louis heeft het trouwens prima gedaan door de FA Cup te winnen, want buiten De Gea heeft United geen enkele wereldtopper in haar selectie, laat staan topspeler.

24 mei 2016 om 15:13

Als je Manu een subtopper noemt dan heb je er weinig kaas van gegeten. Tenzij je niet verder kijkt dan de eindstand van de PL de laatste 3 jaar.

24 mei 2016 om 18:14

Subtopper.. Komop. Na 2 mindere jaren ben je niet direct een subtopper, zeker niet zo'n enorme club als United.

De Gea is wel de enige wereldtopper, al lopen er ook erg goede spelers rond in de vorm van Smalling, Shaw, Mata en Martial. Dat is echter niet genoeg.

Ben ik de enige die denkt dat Ibrahimović helemaal niet naar Engeland vertrekt?

Ik vraag mij af of ik de enige ben die denkt dat ibra niet naar United gaat maar naar Real Madrid?
Bij United maakt hij geen kans op de CL, want die spelen EL. Ik hoop waar die ook gaat dat hij het gaat maken❤

Waarschijnlijk heeft Zlatan thuis niks te vertellen en gaat hij dus naar de VS.

Moet het nog maar zien. Vorige week wist Raiola van niets. Zou ook schijn kunnen zijn natuurlijk. Anyway, als Milan supporter heb je toch die kleine hoop.. ook al is de kans 2.3%, dromen mag.
United zou ook een mooie club voor 'm zijn, benieuwd hoe die zich staande houdt in de Pl.

Hopelijk snel een einde aan alle geruchten..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren