Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik kan op het niveau van Ronaldo komen, alleen ben ik niet egoïstisch’

Laatste update:

Rafael Leão denkt dat hij net zo goed is als Kylian Mbappé, Erling Haaland en Cristiano Ronaldo, zo heeft hij gezegd in een interview met de Italiaanse tak van Sky Sports. De Portugese aanvaller zegt dat hij niet tot de besten van de wereld wordt gerekend, omdat hij ‘niet egoïstisch is’.

Leão stelt in het gesprek dat Ronaldo zijn grote idool is. De linksvoor van AC Milan zegt dat er in het hedendaagse voetbal vooral naar het aantal doelpunten wordt gekeken. “Ik kan het niveau van Ronaldo bereiken, maar ik ben niet egoistisch.”

Leão gaat verder: “Ik ben een speler die kan scoren en assists kan geven. Als iemand anders er beter voorstaat, dan geef ik hem de bal.” De 24-jarige aanvaller kwam tot dusver 183 keer in actie voor de Milanezen. Hij liet in die duels 47 doelpunten noteren en was 41 keer aangever bij een treffer.

Leão viert een doelpunt

In het interview gaat Leão ook in op zijn band met Zlatan Ibrahimovic, met wie hij in 2021 beslag wist te leggen op de Italiaanse landstitel. "Als ik een goede wedstrijd had, zei hij niets tegen me. Als ik slecht speelde, liet hij me dat weten en gaf hij me positieve druk.”

“Hij heeft me heel veel geholpen", gaat de Portugees verder. “We zijn allemaal blij dat hij terug is. Hij is een belangrijk persoon voor mij, eigenlijk voor iedereen bij de club.“ Zlatan heeft zijn voetbalschoenen weliswaar aan de wilgen gehangen, hij blijft aan de club verbonden als adviseur.

Milan werd op een zinderende slotdag uitgeschakeld in de Champions League. De ploeg van trainer Stefano Pioli werd derde in de groep met Newcastle United, Borussia Dortmund en Paris Saint-Germain. I Rossoneri komen na de winterstop uit in de tussenronde van de Europa League.

“Dat toernooi willen wij heel graag winnen”, onthult Leão. “Ibrahimovic heeft hem gewonnen (met Manchester United, red.). Hij zal zijn ervaring doorgeven aan ons, zodat wij het toernooi kunnen winnen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leao heerlijk speler, vind hem dit seizoen nog niet op zijn best. Natuurlijk ook geblesseerd geweest, maar man speelt soms zo nonchalant heb het gevoel dat ie alles beetje op 80% doet soms. Maar zeker een van de beste aanvallers.

Geinige opmerking van de speler die een bal erin probeert te schieten met de hak terwijl ploeggenoten vrijstaan (champions league dit seizoen)

Nou, maar iets egoïstischer worden dan maar.
Zullen ze bij Milan ook niet erg vinden waarschijnlijk als er daardoor meer goals vallen.

Heerlijke voetballer, eentje waar voor je naar het stadion gaat. Ronaldo is alleen wel een stuk clinischer, maar die is daar bizar goed in.

Leao, Ronaldo had inmiddels al een Ballon’dor gewonnen, die zal jij met alle respect niet gaan winnen. Leuke speler voor de rest. Zie hem graag bij United!

2 januari 2024 om 13:02

Ik heb deze gozer afgelopen weekend tegen Sassuolo zien spelen, die komt nog geen lantaarnpaal voorbij. Dat wordt 1 grote flop bij Man Utd.

Leao is een heerlijke speler die ik heel graag bij Barca zou willen zien maar die komt denk ik nooit;

Hij is met Vini de beste linksbuiten ter wereld zo'n beetje, maar ik vind hem echt niet op het level van Ronaldo. Ronaldo had op Leao zijn leeftijd al meerdere keren de goudenbal gewonnen.

1 januari 2024 om 23:58

Ik denk dat die transfer zeker mogelijk is binnen nu en 2 jaar mits Barcelona financieel overeind blijft. Milan heeft de statuur maar kan qua financiën en prestaties helaas niet opboksen tegen de absolute top.

2 januari 2024 om 00:18

@murad

Ik hoop echt dat die komt Leao want ben best fan van hem. en Barca heeft sinds het vertrek van Neymar nooit meer een fatsoenlijke linksbuiten gehad. Dembele is toch echt puur een rechtsbuiten geweest. en Ansu Fati leek het ook eerst te worden maar na zijn knieblessure is hij geen schim meer van wat hij was.

2 januari 2024 om 00:00

Een gouden bal winnen zegt helemaal niks natuurlijk het is vaak op basis van een gun factor. Maar ben met je eens dat hij niet in de buurt komt van Ronaldo.

Wanneer Leao zijn dag heeft doet hij me denken aan Ronaldinho hoe hij spelers letterlijk lachend voorbij dribbelt alsof ze er niet staan. Uitstervend ras. Zie hem graag in England voetballen of bij een van de andere reuzen zoals Real, Barca of Bayern. Ik heb toch het gevoel dat hij dan pas de waardering krijgt van het grote publiek die hij eigenlijk verdiend.

Ik weet niet echt wat ik van hem moet vinden… Bij Portugal heb ik hem
Nog geen 1 goede wedstrijd zien spelen veel te wisselvallig. In Italië laat ie zijn klasse vooral vorige jaar zien. Maar ik
Vind het te weinig eerlijk gezegd vooral voor zelfs een basisplaats bij Portugal bijvoorbeeld.

Mbappe , Haaland liggen nog wel een stuk hoger dan hem om maar over Ronaldo op die leeftijd te zwijgen … gun het die jongen van harte maar om nou die 3 te noemen gaat veel te ver …

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren