Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vrees voor ernstige blessure Jesé verstoort feestvreugde Real Madrid

Laatste update:

Real Madrid heeft zich zoals verwacht weten te plaatsen voor de kwartfinale van de Champions League. De thuiswedstrijd tegen Schalke 04 was na de 1-6 overwinning in Duitsland al niet spannend meer en mede dankzij twee doelpunten van Cristiano Ronaldo won Real dinsdagavond opnieuw (3-1). Toch was er geen sprake van een hosannastemming en dat had alles te maken met de knieblessure die Jesé Rodríguez opliep: zijn seizoen lijkt voorbij te zijn.

/

Gareth Bale zou met het oog op 'El Clásico' van zondag rust krijgen, maar al in de derde minuut van de wedstrijd ging Jesé kermend van de pijn naar de grond en moest de aanvaller met een brancard van het veld gehaald worden. Het is nog niet duidelijk wat Jesé precies mankeert, maar er wordt gevreesd voor een gescheurde kruisband. Bale kwam zodoende al snel binnen de lijnen en na ruim twintig minuten spelen was hij de aangever bij de openingstreffer van Ronaldo, die bij een lage voorzet simpel kon binnentikken. Voor de Portugees betekende dit zijn vijftigste doelpunt van het seizoen.

De voorsprong voor Real was terecht, want de ploeg was in eigen huis sterker dan Schalke. Kort na de 1-0 had Álvaro Morata de marge moeten verdubbelen, maar op aangeven van Bale wist hij de bal van dichtbij niet binnen te tikken. Daardoor kon Schalke uit het niets op gelijke hoogte komen: een schot van Tim Hoogland werd van richting veranderd door Sergio Ramos, zodat Iker Casillas een antwoord schuldig moest blijven. Morata kreeg hierna wéér een grote kans om te scoren, ditmaal na een handige voetbeweging van Ronaldo, maar nu stuitte de aanvaller op Ralf Fährmann. Ook Isco zette de doelman van Schalke in het eerste bedrijf nog aan het werk.

/

In de laatste vijf minuten voor rust liet Klaas-Jan Huntelaar zich nog zien, maar de eerste poging van de Nederlander ging net voorlangs, terwijl zijn afstandsschot toch wel ruim over ging. Real en Schalke gingen zodoende in evenwicht rusten en na de thee keerde Huntelaar niet meer terug: hij kreeg rust van trainer Jens Keller. Vanaf de kant zag Huntelaar Ronaldo zes minuten na rust bijna zijn tweede van de avond maken, maar de harde kopbal van de topscorer werd gekeerd door Fährmann. Real had kort hierna een strafschop moeten krijgen, toen Morata werd aangetikt, maar de bal ging niet op de stip. Isco tikte de bal na een fraaie kapbeweging op Fährmann.

Real was in de tweede helft constant in de aanval en Ronaldo was duidelijk op zoek naar nog een goal, die hij een kleine twintig minuten voor tijd ook vond. Daarmee brak CR7 een persoonlijk record: hij staat nu op dertien doelpunten in dit Champions League-seizoen, terwijl hij er nog nooit meer dan twaalf in een CL-jaar maakte. Ronaldo maakte vlak hierna bijna zijn hattrick compleet, maar schoot nu op de lat, waarna Morata er alsnog 3-1 van kon maken. Daarmee was het verzet van Schalke definitief gebroken en Ronaldo raakte nog een keer het aluminium (ditmaal de paal), wat betekent dat hij nog een doelpunt nodig heeft voor het record van Lionel Messi en José Altafini. Zij maakten ooit veertien goals in een seizoen in het belangrijkste Europese clubtoernooi.

Denk je dat Real Madrid de Champions League gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Simpele en verdiende overwinning voor Real.
C. Ronaldo nu al op 13 treffers, pff

18 maart 2014 om 22:44

Echt ongekend! Record staat volgens mij op 14? Die gaat hij sowieso verbreken.

And next time you mention Pele and Maradona don't forget Cristiano Ronaldo!

18 maart 2014 om 22:49

De drive man de man blijft 90 minuten gaan, dat zie ik geen speler doen. Meestal neemt ene speler rust, Ronaldo niet, die blijft maar strijden ervoor gaan. De bal die tegen onderkant lat was er een voorbeeld van. Hij is altijd in beweging.

18 maart 2014 om 23:06

Pele en Maradona

19 maart 2014 om 08:06

@ Thebigshow

Vergeet Ronaldo niet

18 maart 2014 om 22:45

Hahah inderdaad nu al 13 goals niet meer normaal hoe doet hij dat toch!

18 maart 2014 om 23:03

En hij schoot na zijn 2e goal nog een keer lat en een keertje paal. Zo jammer. Morata werd ook van een Penalty ontnomen. Dit record had al gebroken kunnen worden. Maaj volgende keer beter! HALAMADRID

18 maart 2014 om 23:08

Het mooiste vond ik nog dat hij zichbaar baalde na de match dat hij geen hattrick had gemaakt, klasse speler!

18 maart 2014 om 23:10

Hij wilt altijd meer, echt een perfectionist van de bovenste plank. Deze manier verdiend respect, hoor nooit kritiek te krijgen jf_psv

18 maart 2014 om 23:45

7 intikkers en 6 penalty's, nee even zonder gekkigheid, wat een fenomeen!

19 maart 2014 om 00:06

Grappig man. Misschien 1 of 2 intikkers? De rest gewoon klasse. Ga slapen

19 maart 2014 om 10:47

Hahaha wat doet Messi dan??? die krijgt ook altijd intikkers kijk maar naar die vorige wedstrijd 1tje schoot hij er in de rest kreeg hij voor zijn voeten die konden we allemaal maken.

Volgens Spaanse media zal Jesé dit seizoen waarschijnlijk niet meer spelen! Kut e! Rotte Schalke verdediger ging zelfs niet eens kijken of alles goed was met hem! Amateur!

Al was Jesé nog altijd in het Bernabeu en niet in het ziekenhuis. Wat dus hoop geeft. Maar ik vrees ervoor! Het zal 4 tot 6 maanden kunnen zijn. Als het niet meer is!

Man van de match : Bale!

18 maart 2014 om 22:44

Aaaahh nee hoop dat het meevalt. Erg jammer dat hij geblesseerd raakt terwijl hij hier een hele wedstrijd kon spelen.

18 maart 2014 om 22:49

Mja hij is 6 maanden uit! Het is officieel

18 maart 2014 om 23:02

Echt klote, maar we moeten hiermee leven, helaas.

18 maart 2014 om 22:51

Waar heb jij het over jonge Denk je echt dat ronaldo iets geeft om messi. Je speelt verdd in het bernabue die mensen verwachten spektakel.

Morata laat hier zien dat hij niet eens op 50 zit van benzema zijn kunne.

Hij heeft alles behalve die killer instinct die Morientes Raul en R9 wel hebben.

18 maart 2014 om 23:04

Benzema's killer instinkt is ook heel hoog.

18 maart 2014 om 23:16

@ Jerrdrista

Je staat 9-2 voor en je hebt 2 goals op je naam staan. Dan moet je toch niet gaan mekkeren op je teamgenoten als die ook achter een goaltje gaan. Kom op joh!

18 maart 2014 om 23:23

@realzidane22

Omdat Ronaldo een perfectionist is, hij wilt altijd meer. Hij juichte toch voor Morata en hij omhelsde hem, je moet er niks achter zoeken.

dat is eenmaal zijn drive hij wilt alles perfect hebben, daarom is hij zo goed.

De speler geeft 1000m procent dat mag je best wat respect voor hem opbrengen hij mag dat, Messi doet dat ook als hij vrij staat en je de bal niet krijgt. De bepalende spelers mogen dat. dat gehaat op Ronaldo man man man.

19 maart 2014 om 00:08

Realzidane, als medespelers grote kansen verprutsen, zou ik hetzelfde reageren.

Ach ja Jese was in principe vervangbaar, als het nou Ronaldo was geweest had men een groter probleem. Wel jammer voor die jongen

18 maart 2014 om 23:43

Kill ik ben barca fan en ik snap ook dat het ontzettend tegenvalt dus dit klinkt als: achjoh het is maar jese. Is toch vreselijk voor hem, zelfs het WK mist hij nu

19 maart 2014 om 17:40

Ja het is toch ook maar Jese, ik vind het heel vervelend voor die jongen maar er zijn ook mensen die doodziek op de IC liggen in het ziekenhuis dus er zijn ergere dingen.

Heel zonde voor Jese, was echt van toegevoegde waarde geworden voor Real. Als hij nu iets gescheurd heeft, is het maar de vraag of hij weer de kans zal krijgen om tot dat niveau te groeien.

18 maart 2014 om 22:56

ja daar ben ik ook bang voor

Een wedstrijd voor de stats!
Real duwde gas wanneer het wou en Schalke bleef proberen tot die twee snelle goals.
Erg ongelukkige avond voor Jese en Morata.
Hopelijk is Jese mentaal sterk genoeg om dit te boven te staan. Volgens mij zijn eerste echt grote blessure.
Morata!!! kon vier keer score vandaag, lijkt nog wat roestig van al die maanden banken.

Isco was er wel en deed heel wat leuke dingen alleen zijn vertrouwen is er nog niet wat maakt dat zijn afronding flopt. Geld ook voor Morata.

Ronaldo is gewoon de beste speler ter wereld wat een baas hij is zoo snel en zoo goed niemand komt op dit moment in de buurt. Gefeliciteerd mij clubje Real Madrid gaat door naar de volgende ronden want ze zijn de van de wereld en spelen het mooiste voetbal ik hoop dat Bayern munchen of Barca word ge loten dan maken we ze af!

18 maart 2014 om 23:44

Net nog zo hoge verwachting als vorig jaar heb je maar toen was dortmund ook baad

18 maart 2014 om 23:44

Baas*

19 maart 2014 om 08:19

Ik ben zowel een fan van Real als van Ronaldo... Maar Ibrahimovic laat dit seizoen ook een ongekend hoog niveau zien.
Ik hoop trouwens dat, mocht het zo ver komen, Real - Bayern de finale wordt.

Iedereen scheurt z'n kruisbanden tegenwoordig. Echt ongelooflijk hoe vaak dit is gebeurd de afgelopen tijd. Net zoals bij iedereen, zal het bij Jesé ook verschrikkelijk zijn. Stak in een goede vorm en kreeg ook geregeld speeltijd.
Scheelt voor hem dat hij sws nooit naar het wk zou gaan, maar het blijft verschrikkelijk.

18 maart 2014 om 22:46

Ja dit is echt heel erg voor Jese ik hoop dat alles goed komt met hem want hij was zoo goed in vorm.

Ronaldo wat een fenomeen., blijft maar door denderen en scoren in de C.l. Ook nu al 13 goals in de C.l. Hij is een held, blijft maar gaan.

die record zit al binnen denk ik CR7 hoop alleen maar dat Jesse snel weer terug komt over de wedstrijd het was matig

Ik mos Jese nu al.
Khedira kwijt.. jese super sub kwijt.
Dit gaat niet lekker meer.

Goed nieuws Bale speelt een heerlijke wedstrijd met 2 assists. Kon 3 of 4 zijn als Morata een klein beetje killer instinct had.

Ik heb gelezen dat Jese 4 tot 6 maand out is..
Spijtig vind hem een heel goede speler!

Vond eigenlijk Bale na Ronaldo de beste of misschien zelfs ietsje beter.. 2 loepzuivere assist's en ook betrokken aan die solo goal van Ronaldo.. Het gevaar kwam altijd van zijn kant. Hoop dat hij ook zo zal spelen tegen Barca.

18 maart 2014 om 23:46

Dat mensen Bale een miskoop noemen is onbegrijpelijk. In de top 4 beste wingers als je het mij vraagt.

18 maart 2014 om 23:47

2-1. Neymar assist en goal. Bale geel

Wat een domper als hij niet meer in actie zal komen. Echt niet eerlijk! Maarja, zo is voetbal nou eenmaal.

18 maart 2014 om 22:54

Helaas, maar we moeten verder, er is weinig aan te doen. Maar ik hoop echt dat het meevalt.

Ronaldo de beste wat een baas wat een fenomeen niet meer normaal w!!!at een gigant

Ongelooflijk kut voor Jesé. Eindelijk in het eerste en presteerde geweldig, dan gebeurt dit.

Nu moet Bale voor de rest van het seizoen elke wedstrijd spelen.

18 maart 2014 om 23:06

Ik was eerst net zo sceptisch als jij, maar de wedstrijden die ik de laatste 2 maanden van Bale zie vind ik niet tegenvallen. Hij heeft meer overzicht dan ik dacht en doet nuttig mee aan het positiespel. Wat dat betreft doet hij het beter dan Ronaldo aan de andere kant.

18 maart 2014 om 23:08

Ronaldo doet het juist goed in positiespel. Bale deed het zeker goed. Maar hoezo betrek je Ronaldo hier bij, het gaat toch over Bale?

18 maart 2014 om 23:19

Kalp, zit jij nou de hele dag met CTRL-F op Ronaldo te zoeken op Voetbalzone? Zo niet kan het best wel een tijdsbesparende tip zijn.

18 maart 2014 om 23:26

Ik geef mijn mening over de wedstrijd, als iemand het over Bale heeft hoezo moet Ronaldo er dan bij gehaald worden? ik reageer wanneer ik wil heb je niks mee te maken.

19 maart 2014 om 01:04

In de heenwedstrijd tegen Schalke leverde hij zijn beste prestatie tot nu toe. Dat is voor mij zijn enige voldoende. Vandaag was hij enkel nuttig bij fouten van de tegenstander. Dat is natuurlijk niet genoeg.

Als Real zelf het spel moet maken, hebben ze niks aan hem. Of als ze tegen een team moeten met een goede organisatie. Het is een pure countervoetballer. Countervoetballer is op zich prima, maar dan kies je niet zo'n vreselijk beperkte speler. Doe dan een Reus.

18 maart 2014 om 22:58

Bale speelde magistraal ik heb genoten van Bale zeker weten. Alleen haters kraken hem af. Objectief gezien speelde hij echt goed.

18 maart 2014 om 23:14

Kan hij wat aan doen dat Perez 91 miljoen betaald, tot dusver doet hij het goed.

Het niveauverschil was weer goed duidelijk, want Real had hier nog wel een aantal goals meer kunnen maken. Echter had er voor Schalke misschien ook nog een extra goaltje ingezeten als er niet zo ontiegelijk langzaam naar voren toe werd gespeeld, vooral in de 2e helft. Er werd gewoon meer gelopen met de bal dan dat er tempo gemaakt werd. Het leek wel alsof de spelers die opdracht hadden meegekregen van Keller, omdat hij bang was voor de counter. Nou, als je zoals bij de 2-1 dan ook nog zo knullig balverlies lijdt tijdens een aanval dan krijg je alsnog een counter en een goal tegen. Het pass-spel was sowieso erg matig aan Schalke kant. Wat dat betreft snap ik die speelwijze niet, vooral omdat Schalke niets te verliezen had hier.
Verder vond ik de voormalig jeugdspelers zoals Meyer en Ayhan wel redelijk spelen vanavond. Draxler was nog niet erg gelukkig, maar begint alweer wat beter in vorm te raken. Huntelaar helaas een paar keer ongelukkig. Achja, zolang Schalke in de Bundesliga maar doorgaat waarmee het op dit moment bezig is en op het einde van de rit die 3e plek vast kan houden, is het toch nog een redelijk geslaagd seizoen.

Overigens is de A-jeugd van Schalke een stuk succesvoller; die hebben ten koste van Chelsea de halve finale van de Youth CL bereikt en moeten nu tegen FC Barcelona. Toch maar weer een bevestiging dat er in de jeugd nog steeds voldoende talent rondloopt.

kruisbandblessure kan ik nu al zeggen.

Damn, wat had ik graag gehoopt dat Ibra deze keer topscorer kon worden. Ach ja, dat is bijna onmogelijk met deze geweldenaar. Ibra zou bij deze wedstrijd echt bijna niks gedaan heben en CR7 gaat voor werkelijk elke bal. Fantastische speler en wordt dan ook verdiend topscorer met waarschijnlijk een record. Gratulera, ook aan Madrid. Zijn met Bayern dé kanshebbers voor de CL. Zou wel mooi zijn voor Madrid om eindelijk die Décima te winnen.

18 maart 2014 om 23:01

Hij jaagde en was de gehele wedstrijd in beweging, hij blijft zich maar verbeteren.

Wat een invalbeurt van Bale, geweldig.

Op Bild jende een Bayern supporter de Schakenaren:

" Schalke war klar besser und hätte das Viertelfinale verdient gehabt, aber leider ist
Fußball manchmal unerklärlich und grausam..."

Lol. Nee, dit was echt 1 richtingsverkeer, ik denk echt met tegenzin dat Madrid het dit jaar gaat winnen. Tenzij ze weer totaal inklappen in de grote wedstrijd tegen bijvoorbeeld Bayern.

Sorry maar ik vond het echt een zeer vieze overtreding op Jese,
Er was al een verdediger bij Jese en die andere gast komt gewoon aanhollen en een zogenaamde schouderduw uitdelen, van achter, het had nog meer wat
weg van rugby en was totaal niet uit voor de bal.
Zonde dit gewoon.

Maar goed, ik vond illara vandaag echt er bovenuitsteken, in mijn optiek voor het eerst dat ik Illara niet teleurstellend vond spelen hij oogde echt zelfverzekerd en hij trad op als een kruising tussen Alonso en Modric.

Hoop dat hij vanaf nu dan ook deze lijn doortrekt want 1 zwaluw maakt nog geen zomer ik vind hem op deze wedstrijd na echt zeer bedroevend .
En Casillas had niet echt wat te doen maar als nog een knappe redding in die korte hoek .
Hele team stond gewoon prima, en wat een gekke statistieken worden er anno 2014 gezet , en records die er worden gebroken door Real Madrid met Zidane en Carlo a/h roer.
En een Ronaldo met individuele records.

Enfin, nu gaat de CL echt beginnen..!!

Ik ben overigens naar mening dat de teams die bij de kwartfinale zitten ook terecht erin zitten.
Met als verrassing misschien die grieken?

Het wordt nog zeer spannend allemaal

18 maart 2014 om 23:30

Isco niet vergeten, ik vond dat hij vandaag goed speelde, goede loop acties en pasjes vandaag, alleen jammer dat zijn afronding niet helemaal mee zat.

18 maart 2014 om 23:39

Inderdaad ook mee eens Isco speelde ook echt lekker,
ik had het idee bij deze pot dat vooral Isco en Illara vandaag zelfverzekerder spelen daar ze met wat meer spelers van hun eigen leeftijd speelde.
En natuurlijk was er niet bepaald een druk bij deze wedstrijd waardoor men ook wat makkelijker speelt.
Ze zaten gewoon te strooien met passes.
I
Tot nu toe vind ik Isco wel eentje die er echt serieus bij moet blijven, over illara heb ik nog twijfels of hij het gaat redden (bij Real) , maar vandaag was hij voor mij zeker de man of the match.

Wat jammer dat Ronaldo er niet vanavond al die 14 goals had gemaakt. Het zat hem niet mee, maar hij heeft nog op z'n minst 2 (of wellicht 5) wedstrijden om dat te evenaren en/of zelfs te verbreken. Hopelijk pakt hij het.

Verder natuurlijk hopen dat die blessure van Jese mee valt. Die jonge was zo op dreef en volop in de doorbraak. Zo'n (mogelijk) zware tegenslag zou echt zonde zijn.

18 maart 2014 om 23:17

Hij ligt er 6 maanden uit..

18 maart 2014 om 23:56

Ik zag het bericht net, heel erg jammer. Maar goed, hopen dat hij sterker terug komt.

Ronaldo krijgt in dit Real elke wedstrijd minstens 5 goede kansen.

18 maart 2014 om 23:13

En de rush waar een goal uit komt doet hij toch zelf, de loop actie om zich vrij te spelen, dat is topniveau. Hij is constant in beweging, daarom staat vaak vrij. Dat hij tegen de paal lat schiet is pech.

18 maart 2014 om 23:18

Gelukkig is de aanvoer dan ook best goed met bijv Bale vandaag,
En scoort hij van die zogenaamde 5 alsnog 2.

Kruisband gescheurd. Check Twitter van VI man Suleyman Ozturk.
Zonde, hij draaide zo'n mooi seizoen die Jesé.

18 maart 2014 om 23:18

Ja, helaas is het bevestigd.

18 maart 2014 om 23:34

Ik zag ook al direct (in die replay vooral) dat dit gewoon over is.
Echt zonde , en moet je ook kijken hoe de dader er zelf daarna bij gaat vallen echt belachelijk!
Hopelijk herteld hij goed maar dit is wel een groot gemis (nu al) .

18 maart 2014 om 23:38

Dan ook nog ene wedstrijd waarin het gebeurt, die nergens om ging. Maar die spelers ging er wel heel lomp in.

Ik zie iedereen berichten plaatsen over Ronaldo (en terecht!) maar Bale mag ook wel wat vaker genoemd worden. Ben benieuwd hoe hij presteert in de Classico.

Inderdaad.
Ik hoorde een engelse commentator vandaag tijdens die wedstrijd iets zeggen van 14 goals 15 assists ?!!
Niet zo slecht.

Jese zonde van zijn talent deed het helemaal niet onaardig!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren