Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mijn vriend Cristiano Ronaldo heeft me altijd goede dingen verteld’

Laatste update:

Sporting Portugal versterkte zich maandagavond vlak voor het verstrijken van de transferdeadline nog met Jesé Rodríguez. De 26-jarige aanvaller wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Paris Saint-Germain. Rodríguez vertelt in gesprek met verschillende Portugese media dat Cristiano Ronaldo hem op positieve wijze over de werkgever van trainer Marcel Keizer heeft verteld.

“Mijn vriend Cristiano Ronaldo heeft me altijd goede dingen verteld over deze club. Hij is hier gevormd als speler, vanaf jonge leeftijd. Ik kijk er enorm naar uit om met mijn ploeggenoten te beginnen”, geeft Rodríguez te kennen. “Ik heb de spelersgroep gezien en ik denk dat we iets belangrijks kunnen neerzetten. We zullen in alle competities meedoen om de prijzen, met plezier en hard werken kunnen we goede dingen bereiken.”

“Ik ben heel blij met deze kans bij Sporting, dat is een club met heel veel historie in Portugal”, stelt de aanvaller, die met Cristiano Ronaldo samenspeelde bij Real Madrid. De op Gran Canaria geboren Rodríguez werd opgeleid door de Koninklijke, won met de Spaanse topclub onder meer twee keer de Champions League en maakte in de zomer van 2016 voor 25 miljoen euro de overstap naar Paris Saint-Germain.

Zijn dienstverband in Parijs werd geen doorslaand succes, waardoor Rodríguez nu alweer toe is aan zijn vierde huurperiode. PSG stalde de aanvaller eerder bij Las Palmas, Stoke City en Real Betis. Het is overigens de vraag hoe lang Rodríguez in Lissabon te maken krijgt met Keizer, daar RTP wist te melden dat er momenteel door Sporting wordt getwijfeld over zijn positie.

Zie jij Jesé Rodríguez slagen bij Sporting Portugal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Grote speler en daarnaast een belangrijke speler geweest voor Sporting. Zei gister nog tijdens de "quinas de oro" dat hij graag Sporting kampioen wilt zien.

Jese is een uitstekende aanwinst voor Sporting. Diaby natuurlijk verkocht aan Besiktas dus kan Jese het gat goed vullen.

3 september 2019 om 09:47

Voor hoeveel is Disby verkocht, Jesé gaat van club naar club. Hoop die misschien gewoon bij Sporting blijft en wat neer zet

3 september 2019 om 09:49

Hij wordt dit seizoen uitgeleend. Besiktas heeft een optie tot koop : €5 miljoen.

3 september 2019 om 14:42

Ik vraag me erg sterk af of het nog een grote speler is. Het was een groot talent en daar is het mede door blessureleed imo bij gebleven.
Heeft nauwelijks gespeeld e/o gescoord de laatste jaren bij verschillende clubs. Maargoed, ik laat me graag verrassen.

Ben geen Cristiano fan maar wat zou het geweldig zijn als Cristiano zijn clubje nog eens ging helpen voor de titel in Portugal. Sporting is beetje het Feyenoord van Portugal. Altijd eindigen onder de top-2. Ik zie het Cristiano op zn 40e nog wel doen.

Jese..... Die teert nog steeds op zijn naam bij Real.... Echt een drama de laatste seizoenen. Goeie aankoop van Kluivert bij PSG.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren