Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Keizer ontvangt eindelijk goed nieuws en verwelkomt ex-aanvaller Real Madrid

Laatste update:

Jesé Rodríguez wordt opnieuw verhuurd door Paris Saint-Germain, zo maakt de Franse topclub bekend. Daarover hebben les Parisiens een akkoord bereikt met Sporting Portugal, dat ook een optie tot koop bedong. Jesé had bij PSG geen uitzicht op speelminuten, zeker niet na het binnenhalen van Mauro Icardi van Internazionale.

Trainer Marcel Keizer van Sporting zal blij zijn met het snelle handelen van zijn clubleiding, want eerder op deadline day verloor de ex-coach van Ajax met Raphinha een van zijn belangrijkste spelers. Raphinha verkaste voor 21 miljoen euro naar Stade Rennes, terwijl ook Thierry Correia (Valencia) en Abdoulay Diaby (Besiktas) op de slotdag van de transfermarkt nog verkocht werden.

Jesé werd in 2016 door PSG voor 25 miljoen euro overgenomen van Real Madrid, maar de Spaanse vleugelspits kon de verwachten in het Parc des Princes nooit waarmaken. Al na een half jaar nam PSG tijdelijk afscheid van de aanvaller, door hem te verhuren aan Las Palmas op Gran Canaria, tevens de geboorteplaats van Jesé.

Na een redelijk succesvol half jaar bij Las Palmas werd Jesé het seizoen daarop verhuurd aan Stoke City, waar hij geen basisplaats wist af te dwingen en slechts tot dertien competitieduels kwam. Afgelopen seizoen volgde een uitleenperiode bij Real Betis, waar hij in veertien LaLiga-wedstrijden tot twee treffers kwam.

Is Jesé Rodriguez een goede versterking voor Sporting Portugal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor Jesé hoeft PSV niet bang te zijn, staat al jaren stil in zijn ontwikkeling.

Bruno Fernandes is de enige echte topper bij Sporting om voor te waken. Alhoewel Portugezen zijn altijd lastig te verslaan.

3 september 2019 om 06:24

Als de spitsen van Basel en Haugesund hun kansen krijgen, dan is er gewoon goede hoop voor Jesé dat hij zijn doelpunt meepikt tegen psv.

3 september 2019 om 13:59

Dat was voor ons topaankoop Timo Baumgartl meedeed. Timo is een bron van rust en zelfvertrouwen, groot verschil met Luckassen. Sinds Timo speelt hebben we slechts 2 tegengoals in 7 wedstrijden, dus maakt U zich maar geen druk mijn vriend.

3 september 2019 om 18:39

Ik vind m een verademing tov Lukassen, absoluut waar. Maar tegen haugesund had hij geluk dat de bal op de lat ging in de laatste minuten. Even daarvoor miste hij de bal finaal. Tegen Limassol zie ik m nog een dwaze breedtepass geven, wederom niet afgestraft. In het uitduel met limassol zag ik m half half ingrijpen, waarna Dumfries met letterlijk gevaar voor eigen benen kon corrigeren. En kon hij echt niets meer doen bij de treffer van ADO? Zoals ik zei, een stap vooruit met timo, maar nog alles behalve foutloos en meedogenloos

3 september 2019 om 01:05

Is helaas na z’n blessure nooit meer op niveau geweest. Hij speelde daarvoor echt geweldig.

De Portugese markt is gewoon nog open tot 22 september, dus Keizer kan nog wel een aantal versterkingen binnenhalen. Ik zou me als PSV’er dus nkiet blindstaren op de huidige selectie.

3 september 2019 om 11:27

Er is ook nog een deadline voor spelers Europees in te schrijven

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren