Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

PSG heeft er genoeg van en verscheurt contract na zoveelste rel

Laatste update:

Jesé Rodríguez is niet langer speler van Paris Saint-Germain. De Franse topclub meldt zondag namelijk dat het tot medio 2021 lopende contract van van de 27-jarige met wederzijds goedvinden per direct is ontbonden. Over de reden van de breuk worden geen mededelingen gedaan door PSG, al lijkt een recent incident rondom Rodríguez de druppel te zijn voor de clubleiding van de Fransen.

De Spanjaard werd onlangs gespot op een feest waar de regels wat betreft social distancing duidelijk niet in acht werden genomen. Afgelopen week kwam Rodríguez wederom slecht in het nieuws in Frankrijk. De aanvaller zou Aurah Ruíz, de vrouw met wie hij een kind heeft, hebben bedrogen. Het tweetal ging in 2018 uit elkaar, maar het contact leek de laatste tijd weer een stuk beter te zijn. Desondanks kwam in de Franse media naar buiten dat Rodríguez zijn partner heeft bedrogen met het bekende model Rocío Amar, nota bene een bekende van Ruíz.

Rodríguez meldde zich donderdag telefonisch in het televisieprogramma La Casa Fuerte, een realityshow met Ruíz als één van de deelnemers, om haar succes te wensen. In het gesprek werden tevens de problemen in de relationele sfeer besproken. PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaifi was al langer zeer ontevreden over de uitspattingen van Rodríguez en één en ander heeft er nu toe geleid dat de aanvaller niet langer contractspeler is bij PSG.

Le Parisien wist vrijdag al te melden dat het huwelijk tussen PSG en Rodríguez al zo goed als voorbij was. De reservespeler, die in Parijs maandelijks 420.000 euro opstreek, had al toestemming gekregen om in thuisland Spanje te blijven. Rodríguez, in 2016 voor 25 miljoen euro overgenomen van Real Madrid, werd viermaal verhuurd in de afgelopen jaren: aan Las Palmas, Stoke City, Real Betis en Sporting Portugal. Namens PSG kwam hij tot slechts achttien wedstrijden (twee doelpunten) in de afgelopen jaren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze gast had zoveel talent toen hij bij Real speelde, ik dacht echt dat hij een generationeel talent zou zijn. Helaas is het na die blessure echt 3 keer niks geworden. Pff, jammer hoor.

6 december 2020 om 13:57

Jesé en Deulofeu zouden de aanvallers van Spanje worden. Met beide is het niks geworden helaas, al deed Deulofeu het bij Watford wel aardig.

6 december 2020 om 17:37

Tja, zo heedt ieder land wel wat van die spelers. Aissatti, Bakkali, Drenthe, Taarabt, Adu, Rodwell en die gast van ADO. Kan nog wel 100 van dit soort 'supertalenten' opnoemen.

6 december 2020 om 17:34

Dat talent zal hij altijd blijven houden maar voetbal is zoveel meer dan alleen wat talent. Mentaliteit is ook kwaliteit. Deze jongen komt op alle vlakken tekort, behalve op voetbaltechnisch gebied. En tja, dat zijn in het hedendaagse voetbal best veel vlakken. Vroeger kwamen spelers er makkelijker vanaf op basis van talent.

6 december 2020 om 17:39

Heb je Jese zien spelen voor zijn blessure? Hij was meer dan alleen voetbaltechnisch. Hij was erg snel, doelgericht, had slimme looplijnen en een neusje voor de goal.

Dacht al dat de naam van en die dame me bekend leek. Heeft een aantal jaar geleden al eens een aanvaring gehad met spelers van RM Castilla of zoiets. Sneu verhaal trouwens. Leg de foto’s van destijds en van nu naast elkaar en niemand kan zien dat het dezelfde vrouw is. Jukbeenderen, kaken, neus, lippen, wenkbrauwen, borsten... alles heeft eraan moeten geloven. Wat een zielig leven moet dat zijn als je ooit tevreden of zelfzeker kan zijn...

Wat betreft Jesé, de jonge fan in mij zou haast willen dat Madrid hem terug binnen haalt. Niet dat hij iets gaat toevoegen maar om zijn carrière nieuw leven in te blazen. Het is ook niet zo dat hij dit team slechter kan maken momenteel 😅

6 december 2020 om 13:37

Nooit*

6 december 2020 om 14:00

Over welke van de twee heb je het dan?

6 december 2020 om 14:11

Rocio amar. Is ook niet echt een model. Heeft faam vergaard met Spaanse reality tv, wat bekendheden in haar bed slepen en een instagram pagina.

6 december 2020 om 14:25

Instagram model is sws geen model. Dat betekent vaak ''werkloos'', maar dat willen ze niet zo noemen. Verder ben ik het wel helemaal met je reactie eens, dit soort mensen zetten alles te koop om een luxe leven te lijden. Die vriendin van Jese lijkt me ook niet anders. Die zal aan het eind van zijn carrière alles kwijt zijn aan dit soort ''dames''.

6 december 2020 om 18:56

Die eindigt als de Duquesa de Alba zo te horen. Het is immens treist zoals je stelt. Jese zorgt ook erg goed voor zijn kind...

Klinkt een beetje als de Spaanse Andy van der Meijde. Aan deze jongen kan je zien wat het predicaat ‘speler van Real Madrid’ met je doet. Ik vond hem daar al zwaar tekort komen, dus ik weet niet wie heeft bedacht dat hij 420.000 per maand moest verdienen, maar die zit er flink naast.

6 december 2020 om 16:20

wat zeg jij nu? Was een gigantisch talent bij Madrid. Tot die blessure zag het ernaar uit dat hij een grote toekomst tegemoet ging. Helaas sindsdien nooit meer dezelfde geweest. Dat het dom was om hem zo'n contract voor te schotelen na die blessure daar zijn we akkoord. Dat hij zogezegd zwaar tekort kwam bij Madrid vind ik onzin.

6 december 2020 om 19:41

Dan hebben wij denk ik een hele andere Jese gezien, misschien dat ik me alleen de Jese van na zijn blessure herinner en daardoor herinner dat het echt niet genoeg was voor het niveau van Real. Die Jese is namelijk geen megacontract waard.

6 december 2020 om 18:10

Deze jongen had snelheid, functionele techniek, overzicht, en doelpunten in huis. Een stuk talentvoller dan Vini, Rodrygo, of welk anders talent we de afgelopen jaren hebben gehad. Hij leek zelfs de mentaliteit te hebben die nodig is om te slagen op het aller hoogste niveau, echter is die, zeker na zijn blessure toch tekort geschoten. Ontzettend jammer. Ik zou als Real zijnde misschien wel een poging wagen om hem op te pikken. Zoals real8madrid zegt, slechter kan het toch bijna niet worden.

420000 per maand.. Absurd. Ik vraag me af welke club die nog eens kans gaat geven en aan welke voorwaarden?

6 december 2020 om 18:57

Niemand, maar hij kan met pensioen. Het is als een slechte film dat zo'n kluns dit soort bedragen verdiend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren