Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vierdeklasser stunt weer en haalt finale Capital One Cup

Laatste update:

Bradford City mag zich gaan opmaken voor de tweede bekerfinale uit de clubgeschiedenis. De bescheiden Engelse club stond in 1911 al eens in de eindstrijd van de FA Cup en mag dit jaar gaan proberen om de Capital One Cup binnen te slepen. Bradford vervolgde dinsdagavond het bekersprookje, door Aston Villa in de halve finale ondanks een 2-1 nederlaag uit te schakelen. De vierdeklasser elimineerde eerder ook al Arsenal en Wigan Athletic en is na Rochdale in 1962 de tweede club uit de League Two die erin slaagt om de finale van de League Cup te bereiken. In de eindstrijd, die op 24 februari wordt afgewerkt op Wembley, wacht Swansea City of Chelsea.

/

Ron Vlaar stond dinsdagavond weer in de basis bij Villa, nadat hij afgelopen weekend na een wekenlange absentie al zijn rentree had gemaakt, maar vervulde een negatieve hoofdrol bij de 1-1. Vlaar raakte James Hanson bij een hoekschop helemaal kwijt en de aanvaller, die overigens met een gebroken teen speelde, kon daardoor hard binnenkoppen. Door de 3-1 overwinning uit de heenwedstrijd zat Bradford na deze goal op rozen: Villa moest nu nog twee keer scoren om een verlenging uit het vuur te slepen. Dat lukte de ploeg van de geplaagde trainer Paul Lambert, die moet vrezen voor zijn ontslag, niet. Andreas Weimann zorgde kort voor tijd nog wel voor de 2-1 overwinning voor Villa, maar kon niet voorkomen dat zijn ploeg werd uitgeschakeld.

In de eerste helft leek het erop dat Villa de schade van de heenwedstrijd nog wel zou herstellen. De thuisploeg begon sterk en Christian Benteke kopte in de vijfde minuut op het hoofd van Matthew Lowton, die er van dichtbij niet in slaagde om de bal nog omlaag te krijgen. Even later kopte Benteke op doel, maar recht op het lichaam van Matthew Duke, en een schot van Fabian Delph ging net over. De thuisploeg zette dus veel druk naar voren en de openingstreffer kon niet uitblijven. Na ruim twintig minuten bezorgde Joe Bennett de bal bij Benteke, die met een volley de 1-0 maakte.

/

Villa ging na dit doelpunt op zoek naar meer en Stephen Ireland vond ook het net, maar zijn doelpunt kon niet gevierd worden, omdat de middenvelder scoorde in buitenspelpositie. Even later tikte Duke een inzet van Charles N'Zogbia over en Villa kreeg in de eerste helft ook nog kansen via Gabriel Agbonlahor en Benteke (twee keer). Het enige gevaar van Bradford City kwam kort voor rust van Nakhi Wells, maar zijn schot draaide naast het doel van Shay Given. Hij hoefde in de eerste helft geen enkele noemenswaardige redding te maken en zal zich dan ook weinig zorgen hebben gemaakt.

De tweede helft kreeg echter een ander gezicht. Bradford kwam beter voor de dag en tien minuten na rust kopte Hanson bij de eerste kans direct de 1-1 tegen de touwen. Dit deed het zelfvertrouwen van Villa duidelijk geen goed en de thuisploeg begon te stuntelen. Hanson had Bradford zelfs op voorsprong kunnen brengen, maar slaagde daar niet in, voordat Garry Thompson met een spectaculaire volley de lat raakte. Tussendoor had Ireland maar net naast geschoten, maar verder bleven kansen voor Villa lange tijd uit. Kort voor tijd werd het echter toch weer spannend, toen Weimann er 2-1 van maakte. Villa had nu nog een doelpunt nodig voor een verlenging en zocht in de blessuretijd nog wel naar dat doelpunt, maar vond hem niet. Bradford mag zich zodoende op gaan maken voor de bekerfinale.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fantastisch zeg, hebben ze kans op Europees straks?

22 januari 2013 om 22:47

Dat is alleen bij de FA cup dacht ik

Edit: woops verkeerd gezien, de winnaar plaatst zich voor de europa league

22 januari 2013 om 22:48

Bij de League Cup(europa League dus) ook maar dan Moeten ze winnen. Anders gaat hij naar een club uit de Premier League op basis van de ranking aan het einde van het seizoen.

22 januari 2013 om 22:56

Bradford moet dan ook nog een licentie aanvragen bij de Uefa om in Europees verband uit te komen. Weet verder niet wat de voorwaarden hiervoor zijn. Iemand die dat wel kan uitleggen?

22 januari 2013 om 23:12

dit gebeurde ook met birminghamcity die toen degradeerde naar de championschip en toen europa leugue mocht spelen maar ik denk dat bradford city het niet mach ook al hebben ze er wel recht op
rare overwinningen van bradfor city zeg!

22 januari 2013 om 23:22

Er zijn financiële en stadioneisen, beiden zijn geen probleem voor Braford. Bradford is een club die financieel gezond is (nu wel, niet zo lang geleden was het compleet anders) en een stadion heeft wat aan de eisen voldoet. Dus Bradford zal Europa in mogen.

22 januari 2013 om 22:47

Als de League Cup recht geeft op een Europese plaats, dan zal Bradford uit mogen komen in de voorronde van de Europa League. Het maakt niet uit welk niveau je speelt. Kijk maar naar Excelsior, dat via de fair-play prijs ook Europa in had gekund.

22 januari 2013 om 22:48

Volgens Wikipedia: "the League Cup winners qualify for the Uefa Europa League"

Dat zou echt prachtig zijn haha, Bradford City in Europa

22 januari 2013 om 22:49

Directe kwalificatie of voorrondes?

22 januari 2013 om 22:51

"there are three places in the Uefa Europa League available: the FA Cup winners will enter at the Group Stage; the fifth place team in the Barclays Premier League will enter at the Play-off stage; and the Football League Cup winners will enter at the Q3 stage."

bron: http://www.premierleague.com/en-gb/fans/faqs/who-q...
Derde voorrondes dus, lijkt me.

23 januari 2013 om 00:11

Niemand plaatst zich direct voor de Europa League.

23 januari 2013 om 08:58

Na 2012 wel. De 6 bekerwinnaars van de beste 6 landen op de coëfficiëntenranglijst zijn direct geplaatst voor de groepsfase. Voor 2012 was dit nog niet zo.

22 januari 2013 om 22:50

De winnaar van de League Cup gaat naar de 3e voorronde Europa League, dus ook Bradford als ze de finale winnen. In tegenstelling tot de FA Cup gaat de verliezend finalist van de League Cup niet Europa in als de winnaar (voorronde) Champions League speelt.

22 januari 2013 om 22:57

Dat krijgen ze wel Kralinger
Jij doelt op Portsmouth maar die moesten het afstaan om een andere reden

22 januari 2013 om 23:00

Waar heb jij het over? Ik zeg toch ook dat Bradford Europa in gaat als ze de finale winnen?

23 januari 2013 om 07:07

Ik heb het over als ze de finale verliezen en Chelsea naar de CL gaat
Dan gaan ze alsnog Europa in

23 januari 2013 om 11:44

Dat is dus niet zo, dat is al meerdere malen in deze discussie uitgelegd. Die situatie bestaat alleen bij de FA Cup, bij de League Cup moet je hem winnen om Europa in te gaan.

23 januari 2013 om 14:13

En waarom haalde Villa dus wel dat Europese ticket in 2010 toen de League Cup finale werd verloren
Kom eens met een bron dan

23 januari 2013 om 18:29

Omdat Villa zesde in de Premier League werd. Op basis daarvan haalden ze Europees voetbal, niet op basis van de League Cup. Een jaar eerder won Manchester United de League Cup en kwalificeerden ze zich voor de Champions League, verliezend finalist Tottenham Hotspur haalde toen geen Europees voetbal. De plaats voor de League Cup ging naar de beste ploeg in de Premier League zonder Europees voetbal, wat Fulham was.

Hier is een bron: http://www.premierleague.com/en-gb/news/features/ european-competition-qualification.html (even spaties verwijderen, anders werkt het niet).
"if The FA Cup winners, runners-up (if applicable) and the Carling Cup winners have already qualified for Europe, their place goes to the next best placed clubs in the Barclays Premier League."

Duidelijk dus: als de winnaar van de League Cup (die officieel tot vorig seizoen Carling Cup en nu Capital One Cup heet), zich al voor Europees voetbal heeft geplaatst, dan gaat het startbewijs naar de hoogste niet-gekwalificeerde club in de Premier League.

22 januari 2013 om 22:50

Ja maar welicht zullen ze hun ticket wel afstaan denk ik, want je moet aan bepaalde voorwaarde doen om Europees te spelen.
Paar jaar geleden heeft nog zo is een club hun ticket afgestaan.

22 januari 2013 om 22:55

Dat was Portsmouth, die onder curatele stonden en daardoor geen Europese licentie kregen. Bradford is financieel gewoon gezond (wat anders was in recente jaren) en het stadion voldoet aan alle eisen, dus die licentie komt er wel.

22 januari 2013 om 23:06

Ja, de winnaar mag naar de Europa Leaque , ik gun het bradford echt!

22 januari 2013 om 23:13

Dit is ook het geweldige aan beker voetbal, vooral in Engeland dat je verrassingen hebt als deze. Het zou leuk zijn als ze de finale zouden halen.

Geweldige wedstrijd, op een gegeven moment zat de 1-2 er aan te komen. Maar schoot Aston vanuit het niets de 2-1 nog binnen. Dat zorgde voor een geweldige slotfase. Wat een spanning. En wat mooi voor Bradford city.

Hahaha prachtig dit. Als ze winnen gaan ze dan Europa in of is dat zelfs nu al het geval?

22 januari 2013 om 22:47

Alleen als ze winnen.

22 januari 2013 om 22:49

Nee hoor, niet alleen als ze winnen. Mocht Chelsea de tegenstander worden, dan gaan ze Europa in. Chelsea zal dit seizoen ten alle tijden een beter resultaat neerzetten dan dat je kan verdienen via de League Cup. Mocht Swansea de tegenstander zijn, dan hangt het van Swansea in de Premier League af.

22 januari 2013 om 22:51

Dat klopt niet, bij de League Cup kan alleen de winnaar Europa in. Speelt de winnaar al Europees, dan gaat dat ticket naar de beste in de Premier League zonder Europees voetbal.

22 januari 2013 om 22:54

Onzin. Alleen de winnaar gaat door in Europa. Anders gaat de plek naar de Premier League.

22 januari 2013 om 22:47

stel dat chelsea wel in de finale komt want die spelen zowieso wel Europees voetbal dan gaat die plek toch meteen naar bradford

22 januari 2013 om 22:50

Ligt eraan als ze Chelsea krijgen in de finale dan zijn ze ook bij een nederlaag door naar de EL aangezien Chelsea (mogen we toch van uitgaan) wel champions league gaat halen.
Alleen als de finale Swansea v Bradford word dan gaat alleen de winnaar europa in.

on: Ik vind dit echt zo geweldig leuk voor Bradford City Ik hoop ook echt dat ze die beker gaan winnen zou echt te gek zijn voor die club.
De enige keer dat ze ooit in de finale stonden van een beker, was (zoals vz al goed aangaf) in 1911 en dat was tegen.... mijn club Newcastle United

22 januari 2013 om 22:52

Zie boven: bij de League Cup gaat alleen de winnaar Europa in, hebben die al Europees, dan vervalt het ticket aan de beste in de PL zonder Europees voetbal.

22 januari 2013 om 22:53

Nee. Die plek gaat dan naar de Premier League.

22 januari 2013 om 23:00

@ kralinger oh nou dat is weer nieuw dan voor mij... Nja ik hoopte toch al dat Bradford zou winnen en nu helemaal dan gaan ze europa in zou echt lachen zijn Bradford vs AC Milan lol

Prachtig om te zien, over 2 wedstrijden gezien nog verdiend ook!

22 januari 2013 om 22:49

Dat staat er toch gewoon in?

22 januari 2013 om 22:49

"ron Vlaar stond dinsdagavond weer in de basis bij Villa, nadat hij afgelopen weekend na een wekenlange absentie al zijn rentree had gemaakt, maar vervulde een negatieve hoofdrol bij de 1-1. Vlaar raakte James Hanson bij een hoekschop helemaal kwijt en de aanvaller, die overigens met een gebroken teen speelde, kon daardoor hard binnenkoppen."

Even beter lezen

Edit: reactie op verwijderde post

22 januari 2013 om 22:56

Dan is dat bericht verandert want in het oorspronkelijke verslag stond dat nog niet

Prachtig hoor! Gefeliciteerd Bradford City!!!!!!!

Villa moet echt uitkijken dat ze niet degraderen dit seizoen.. Wat een dramatisch spel vertonen die zeg!

Schan-da-lig, meer is er gewoon niet van te zeggen.

Prachtig natuurlijk voor iedereen die betrokken is bij Bradford City! Het is ze gegund, ik hoop dat ze de finale winnen!

Wat een mooie wedstrijd was , op hoog tempo strijd passie alles zat erin.
Wat een contrast toen ik even Juventus-lazio keek dat was niet om aan te zien.
Bradford voetbalde goed mee moet ik zeggen.

Het was echt de mooiste wedstrijd van de avond. Jammer dat er geen ''livemeepraten'' was, dat betreur ik ten zeerste. Op het laatst werd Aston helemaal weg gespeeld.

Dit is echt ongelooflijk! Bradford heeft meer PL clubs verslagen dan bijvoorbeeld Aston Villa en Queens Park Rangers. Terwijl ze 3 niveaus lager spelen. Ongehoord.

Sprookje dit. Die laatste doelpuntenmaker werkte in 2009 nog in een supermarkt.

22 januari 2013 om 23:58

Feitelijk onjuist wat je zegt want SE speelden gelijk tegen Arsenal.

Geweldige prestatie hopelijk winnen ze ook de beker zou echt zo mooi zijn voor iedereen die Bradford een warm hard toe draagt.

55 minuten lang de wedstrijd onder controle tot de 1-1
Daarna werd het minder en had Bradford zelfs nog de beste kansen
Villa verliest van zichzelf
Op effectiviteit eruit
Gefeliciteerd Bradford!

Volgens mij mag je alleen bij winst van de Fa cup in europa spelen.. Maar dat weet ik dus niet zeker

Helden! Tja als je een goede tactisch sterke coach hebt en een gemotiveerd team dat over veel fysiek beschikt dan is dit mogelijk. Aston Villa is enorm zwak. Ze missen Vlaar en Dunne echt. Best huren of kopen ze een ervaren verdediger bij anders zie ik die zo degraderen.

Ik zie de eindstand zo:

17. Qpr
18. Wigan
19. Aston Villa
20. Reading

Vorig jaar deed ik ook zo'n prognose rond deze periode en had ik Bolton en Blackburn juist. Enkel Wolves degradeerde ipv Wigan.

22 januari 2013 om 22:52

Vlaar speelde vandaag
Dunne is al het hele seizoen geblesseerd

22 januari 2013 om 22:52

Vlaar speelde mee en was verantwoordelijk voor de goal.

22 januari 2013 om 23:00

Maar dan nog moet Villa dik winnen van Bradford.

22 januari 2013 om 23:13

als je ervaren spelers zich als als kinderen laten vangen dan kan je op die manier geen wedstrijden winnen.

23 januari 2013 om 07:26

Sorry hoor maar Vlaar is echt niet verantwoordelijk voor het drama bij Villa. Jij zei constant dat toen hij niet speelde Villa zijn partijen telkens won, maar wat bleek.
Bij die gigantische afstraffing van Chelsea (8-0!!!) speelde hij niet en was het overduidelijk dat hij gemist werd.
Ik zie dat jij iets tegen Vlaar hebt maar hij is niet voor niets aanvoerder. En de coach van Villa heeft meer visie dan jij.

23 januari 2013 om 10:06

het was een feit dat toen hij uitviel villa opeens begon te winnen. 4 wedstrijden op rij en als jij de wedstrijd hebt gezien dan zou jij ook weten dat het wel degelijk zijn mannetje was dat vrij mocht inlopen en koppen. oh en als je wilt weten wat de villa fans over hem denken raad ik je deze site aan

http://www.villatalk.com/

22 januari 2013 om 23:15

Ik zie Wigan weer niet degraderen hoor. Roberto Martinez is tactisch geweldig. Vorig seizoen de laatste 10 wedstrijden lieten ze mooi voetbal zien en wonnen ze gewoon ook. Ook dit seizoen gaat het er prima.

23 januari 2013 om 09:35

Vlaar speelde gisteren wel en was een van de slechtste spelers op het veld. Bij het doelpunt van Bradford kijkt hij niet eens naar de bal en enkel naar de speler (corner). De wijze waarop hij zich liet aftroeven heb ik zelfs in provenciale wedstrijden nog niet vaak gezien...

Nog slechter was natuurlijk Bennet, die verantwoordelijk is voor 99% van de tegendoelpunten. Ik hoop voor Lambert dat hij een vervanger weet te vinden voor Bennet, ongelooflijk hoe vaak ik heb zitten vloeken op die Bennet de voorbije wedstrijden. Ik denk trouwens dat hij als verdedigende middenvelder wel nog iets kan, hij mist het tactisch inzicht en intelligentie om op linksback te spelen.

Lambert, wil je het nog redden in de BPL moet je 2 a 3 ervaren verdedigers in je ploeg halen. Met de jongens die je nu achteraan hebt verlies je gewoon elke wedstrijd. Voorin is er materiaal genoeg, N'zogbia, Agbonlahor, Weimann en natuurlijk Benteke hebben klasse genoeg om voorin het verschil te maken.

Wat een fantastische prestatie van een Vierdeklasser. Hulde aan Bradford City die ik de bekerwinst zeker gun!

Echt jammer voor Vlaar en Karim dat ze feyenoord hebben verlaten voor een matig team. anders hadden we mathijssen nooit gehaald. mooi voor bradford ik hoop.dat ze winnen van swansea..die ik door zie gaan.

hahaha,als ik in engeland speel ben ik altijd bradford met fifa XD (sinds darlington uit de league 2 gedegradeerd is, maar toch :P) hoop dat ze de finale ook winnen :D

Dat is grappig. Ik ben een paar weken geleden een carriere gestart met bradford. Leuk om al die namen ook te zien. Wells wordt echt goed!

On: goede wedstrijd vond se zelf beter dan villa! Gefeliciteerd

Lijkt me fantastisch voor die mannen!

Heerlijk om te zien, prachtig!! Iets wat het Engelse voetbal zo mooi en zo leuk maakt, ongekend hier!

Met dank aan ron vlaar. Villa was veel beter maar ron vlaar liet zich wel heel makkelijk verrassen bij die corner.

22 januari 2013 om 22:55

jup alles ging perfect Villa domineerde de wedstrijd en kregen kansen en dan word er door zo een blunder de wedstrijd verloren van de "ervaren" vlaar die zich laat vangen als een debutantje

22 januari 2013 om 23:09

Niks met dank aan Vlaar, want dat vind ik zo makkelijk, tegen een vierde Divisionist moet je gewoon dik van winnen.

22 januari 2013 om 23:15

Als je tegen een vierde divisionist nog niet kan dekken dan kan je beter stoppen met voetballen dit heeft niks te maken met dik winnen als je de basis van verdedigen niet kan uitvoeren dan stopt het op die manier win je geen wedstrijden.

22 januari 2013 om 23:34

Iedereen zit er wel eens naast, corners zijn vaak moeilijk te verdedigen.
Hoevaak verliest een verdediger ene kopbal bij een corner kunnen die ook niks, vaak spelen die bij Arsenal, United Liverpool?

22 januari 2013 om 23:40

Die '4e divisionist' heeft toevallig wel Arsenal uitgeschakeld, dus niet zo minachtend. Een ploeg als Bradford moet het hebben van dode spelsituaties, dus het is helemaal niet zo gek dat Vlaar wordt afgetroefd van de verdediger die Benteke in zijn zak had.

22 januari 2013 om 23:48

benteke in zijn zak? de statistieken zeggen dat benteke maar 1duel heeft verloren in de ganse wedstrijd.

22 januari 2013 om 23:56

Raar dah ik Benteke niet gezien heb.

23 januari 2013 om 07:29

Wie kijkt er ook naar statestieken, als je amper duelleert kun je ook geen duels verliezen.... Zwak argument.*gaap*

23 januari 2013 om 20:56

Lol benteke speelde prima wedstrijd. Enige lichtpuntje. Verreweg beste man van het veld. Blijkbaar heb jij uberhaupt niet gekeken.

Absoluut schitterend dit, genieten gewoon. Ik heb de hele wedstrijd gezien en Bradford had het gewoon verdiend, niks gestolen hieraan, fantastisch.

7.000 meegereisde fans echt mooi dat bradford gun het ze echt

echt geweldig dit !

Als je Newcastle, Wigan, Arsenal en Villa verslaat, dan verdien je het om in de finale te staan. Het zou ook geweldig zijn als ze die winnen ook.

22 januari 2013 om 23:07

@ Jamall Nou euh ze hebben ons niet verslagen hoor wij verloren dit seizoen in de league cup van Man. Utd uit.

Bradford City heeft de volgende ploegen uitgeschakeld op weg naar de finale:

ronde 1: Notts County (na verlenging)
ronde 2: Watford
ronde 3: Burton Albion (na verlenging)
ronde 4: Wigan (na penalties)
kwartfinale: Arsenal (na penalties)
halve finale: Aston Villa (na 2 wedstrijden)

22 januari 2013 om 23:10

Jaa, ik dacht dat ik het ergens had gelezen. Toen ik erachter kwam wilde ok het veranderen, maar ik weet niet hoe dat op m'n iPod moet.

22 januari 2013 om 23:12

Toch knap als Vierde Divisionist in de Finale te staan. Dit ongelooflijk en leuk voor hun, laten ze maar een dikke feest bouwen.

22 januari 2013 om 23:17

@ Jamall en @kralinger klopt. De enige keer dat Bradford City van ons won, dat was in 1911 tijdens de finale van de FA Cup (en dat is ook meteen het enige wat Bradford City ooit gewonnen heeft)

Dus zou leuk zijn, als ze nu voor het eerst in de geschiedenis ook de finale van de League Cup zouden winnen (dan hebben ze allebei de bekers 1x in de kast staan)

23 januari 2013 om 00:07

Ze hebben dus naast 3 Premier League clubs, ook nog een League 1 club (notts County) en een Championship club (watford) verslagen! Ongelofelijk...

22 januari 2013 om 23:10

Ze niet tegen Newcastle gespeeld hoor. De andere 3 dan weer wel.

Daar mag je je aanvoerder als Aston Villa voor bedanken zeg. Die kan nog niet eens de spits van een 4e klasser dekken. Wat een prutser is die Ron ook. Nooit meer in oranje a.u.b. Villa gaat op deze wijze gewoon degraderen. Dikverdiend verloren over 2 wedstrijden en als je zo blind blijft schoppen en verdedigen ga je het niet redden.

Overigens een wereldprestatie van Bradford City.

Altijd leuk als die kleine ploegen de finale halen. Ik hoop dat ze de finale winnen want dan gaan ze Europa in. Maar Aston villa is echt een groot drama dit seizoen. Moeten nog hard knokken voor lijfsbehoud

haha ik ga zeker de finale kijken! Bradford wat een revelatie;p

Ongeveer een kleine 10 jaar geleden speelden ze nog in de Premier League! Daarna zijn ze ver teruggezakt, maar toch bewijst het dat een club met een bekende naam ver kan komen. Ik gun ze de beker!

Ik gun ze het echt dat ze deze prijs pakken word moeilijk maar is haalbaar. En ze doen het tot nu toe wel erg goed al 3 Barclays Premier League teams uitgeschakeld

lol of bradford city of swansea ( zeer waarschijnlijk) europees voetbal, geweldig

22 januari 2013 om 23:24

Ze kunnen er nog steeds beiden naast grijpen hoor, als Chelsea de League Cup wint.

23 januari 2013 om 17:13

Weet ik, maar ik denk niet dat Swansea dat nog uit handen gaat geven. Anders is Chelsea wel zwaar favoriet in de finale.

Dit is mooi om te zien, Engelse clubs zijn moeilijk om in te schatten, dit is geen geluk meer als je zo overtuigend beide wedstrijden wint hoor je gewoon door te gaan, finale zal wel lastig worden maar wie weet to nu toe ben ik zeer onder de indruk van Bradford.

Haha hoog niveautje die Premier League.. Fantastisch natuurlijk voor Bradford maar dit mag natuurlijk niet in (door velen genoemde) beste competitie van Europa gebeuren.

Misschien is de Premier League ook van een bedenkelijk niveau..

22 januari 2013 om 23:46

Villa is gewoon een dramatische ploeg. Ondanks dat waren ze wel 10x beter dan Bradford vandaag. Het zat ze niet mee...

23 januari 2013 om 00:38

Of misschien zijn zelfs clubs van de lage divisie van een hoog niveau . Alsof je mening op hoe sterk een competitie is moet baseren op het feit dat Bradford PL clubs heeft verslagen, het blijft een cup he. En elke jaar zitten er clubs van lage divisies die verrassen.

Zou toch mooi zijn als ze Europa in gaan, levert de Premier League ook een keer wat puntjes in qua ranking!

Verder, ik dacht tegen Arsenal al dat Bradford eruit zou vliegen maar toch knap dat ze zo blijven knokken tegen kwalitatief veel betere spelers/teams. Nu gun ik ze de winst ook wel.

Wat is de Capital One Cup? Is dat een andere of nieuwe) naam voor de League Cup?

23 januari 2013 om 00:11

Simpel antwoord: Ja!(in de volksmond blijft het gewoon de League Cup heetten; ondanks dat het al een keer de Coca-cola Cup is genoemd, de Worthington Cup en de Carling Cup e.d.)

23 januari 2013 om 08:14

Littlewoods Cup, Milk Cup.. The lot..

Wat een stunt zeg en het was gewoon verdiend, de tweede helft heeft Bradford het beste spel en de beste kansen gehad. Nu nog even (ik denk Swansea) verslaan en het sprookje is compleet.

Ook nog even een bij passend raadseltje: Wat is het verschil tussen sneeuw en Aston Villa-coach Paul Lambert? Lambert is morgen verdwenen... hahaha fijne avond

Prachtig verhaal natuurlijk voor die club, nu 3 PL clubs uitgeschakeld en zo de finale van de League Cup halen. Zou geweldig voor ze zijn als ze die kunnen winnen, maar ik denk dat het voor de coëfficiëntenlijst van Engeland niet zo geweldig is als ze Europees gaan spelen. Desondanks gun ik ze het zeker.

Laten we niet vergeten dat Bradford City een dikke 10 jaar geleden nog dichtbij de winst van de Intertoto Cup was...

23 januari 2013 om 20:59

met overwinning op RKC Waalwijk hehe

Gefeliciteerd Bradford City

Leuk, in Engeland kun je als club uit premier league van vierder klasse verliezen. Dat heeft ook met speelwijze te maken. In Nederland, of overige competitie mag dat eigenlijk niet!

@ Topkenner: Real Madrid verloor met 4-0 van Alcorcon, dat speelde toentertijd in de Segunda B. Nu is het nog niet zo laag als een vierdeklasser, maar Aston Villa is ook lang niet zo goed als Real Madrid. En hoe heeft dat met speelwijze te maken? Vind het toch vreemd dat je altijd in elke post zo gefrustreerd de Premier League naar beneden wilt halen.

23 januari 2013 om 09:36

Ondanks dat ik een Aston Villa fan ben heeft hij wel gelijk. Echt vreselijk voetbal in Engeland, word met 0 tacktiek gespeeld..echt niet om aan te zien.

@bergkamp_10:

Bron? Wanneer was dat? Om wat voor wedstrijd was het?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren