The_Citizen
Algemeen
Vrienden (20)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Zaterdag, 20 augustus 2011
 • The_Citizen
 • 197 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 3.914
 • jaar (--)
 • Den Haag
 • vwo
 • 20
Persoonlijke berichten
5 december 2011 om 16:48
#1

Ik vindt laten ze zowel twente en Utrecht elk maar eens met 2 of 3 thuis wedstrijden zonder eigen publiek voetballen.

8 december 2011 om 15:16
#2

Lieve Cityajax,

Een zeer frappante avond, spijtig dat deze drie clubs die jij opnoemt eruit liggen. City heeft haar plicht gedaan en prima uitgevoerd, echter kon je al een beetje verwachten dat Napoli van Villareal zou winnen. Zonde, want zie graag zo een goede ploeg verder komen.

United idem, maar hen vond ik wat hoogmoedig overkomen, zo van, We redden de volgende ronde wel op 45 van onze krachten, pas wanneer het moest gaven ze iets meer gas. Tevergeefs.

Het Ajax gebeuren is één grote raadsel, verschrikkelijk... Je kunt niets direct bewijzen, maar het was allemaal heel erg dubieus...

Ja, ik denk ook dat het nu tussen Real en Barca zal gaan, alhoewel je niemand meer mag onderschatten. ( Klinkt cliché haha, maar toch )

Barca gaat steeds beter spelen, maar het niveau van vorig seizoen is nog even niet te vinden, maar dat heeft haar redenen.
Hopelijk zal dit veranderen.

Gegroet,

Aangepast op 8 december 2011 om 15:19 door LaFuriaRoja.

11 december 2011 om 21:36
#3

Ik dank je!

Jullie Succes tegen Chelsea!

17 december 2011 om 22:09
#4

Hey,
Vorig seizoen zag ik de ontknoping van de Premier League, en Wolverhampton bleef op het nippertje op het hoogste niveau. De sfeer tijdens die wedstrijd, de blijdschap, iedereen het veld op...
Dat was echt mooi, en toen vond ik het een hele mooie club. Als ik kan, kijk ik ook de wedstrijden. Ik ben niet echt een grote fan, maar heb zeker symphatie voor deze club.

Ik denk dat ze eerst maar moeten blijven in de Premier League, en dan langzaam richting middenmoot en subtop. Maar dat heeft tijd nodig en gebeurd niet zomaar!

Gr
Fliefloe

22 februari 2012 om 01:03
#5

Ik doe HBO ICT opleiding, dus heb de hele dag door me laptop bij de hand. Ik kan dus elke uur wel een keer reageren. Bij wedstrijden, live meepraten en CL word het natuurlijk veel meer. Ik heb ook gelijk kennis gemaakt met veel leden die het vaak met me eens zijn. Als ik dan op iets reageer, reageren zei op mij en dan moet je weer reageren hahaha(andersom natuurlijk ook). Ik hou echt veel van voetbal en dat maakt het nog makkelijker.

2 maart 2012 om 00:26
#6

Een vraag: Hoe maak je die profiel logo, met die 4 clubs? Zoiets wil ik ook weetje..

4 maart 2012 om 15:19
#7

Ik zag je pf ik dacht Juve altijd mooi. Real ja dat kan. Maar dan zie ik Ajax en City dat zijn wel afknappers. :P

4 maart 2012 om 16:08
#8

Ja, je hebt gelijk.

Nee heb Newcastle - Sunderland gemist.
En gefeliciteerd met Ajax....

4 maart 2012 om 17:18
#9

Ja ik vond ook dat we hadden kunnen winnen, maar met 1-1 voelen wij (newcastle fans) toch meer dan winnaar dan Sunderland, na die goal in de 91e minuut
Maar thanks anyway.. al me botten zijn stijf, me stem is schor en ik ben helemaal uitgeblust na deze intense wedstrijd maar ik ben wel blij met het punt.

Waar mijn sympathie vandaan komt? geen idee eigenlijk. Ik ben nu 16 jaar voor Newcastle United (door dik en dun) en het is gekomen toen ik een oefenwedstrijd zag van Newcastle tegen Juve (die we met 2-0 wonnen) in de zomer van 1996 (het was in de voorbereiding op het nieuwe seizoen) in datzelfde zomer dat Newcastle 15 miljoen pond voor Shearer uit gaf, en ik zag dat stadion, de shirts, het passionele publiek (waar ik van houdt, ik ben zelf ook een en al passie en emotie voor Newcastle en tijdens de wedstrijden van Newcastle) en ik wist toen al deze club hoort bij mij, en zodoende is het gekomen
In het begin was ik nog niet echt gruwelijk fanatiek, en kocht ik ook niet alles wat er van Newcastle uit kwam (zoals ik nu wel doe) maar het was wel me club, en het eerste wat ik kocht van Newcastle was een sjaal (die je toen kon kopen via het blad de VI, heel veel engelse sjaals stonden er toen der tijd vaak op de laatste bladzijde van de VI) en in 1999 kreeg ik het eerste thuisshirt.
Sinds toen is er superveel veranderd, ik ben 100x fanatieker, ik volg alles, ik koop alles, en me hele huis is zwart/wit maar ik denk nog wel vaak terug aan hoe het begon dat was een gouden tijd (voor mij en voor Newcastle die toen onder Keegan super speelde)
Bedankt voor je berichtje nog he -nufc For Life-

Aangepast op 4 maart 2012 om 17:21 door magpie4life.

5 maart 2012 om 20:26
#10

Haha inderdaad mooi profielpic maar Milan >, Juve voor mij.. Vind Juve ook wel een mooie club hoor daar niet van maar Milan al sinds begin 2000 fan van.. Ajax altijd mooi natuurlijk City vind ik in Engeland ook t leukst maar niet niet echt dat je zegt dat ik fan ben. Heb niet echt een grote favoriet in Engeland. Real >, Barça natuurlijk.. Ben echt anti Barça word er moe van hahah

15 maart 2012 om 14:57
#11

Haha, hey bedankt he.

Ja ik heb ook genoten, niet dat wij hoogstaand voetbal hebben laten zien ofzo. Het was gewoon eindelijk weer eens passie en strijd in het spel. Dat hebben wij Chelsea fans al een tijdje niet meer gezien.

16 maart 2012 om 14:23
#12

Ik kan je nu al bijna gelijk geven. De halve finale zit Real Madrid al in en Bayern Munchen is ook niet sterk genoeg om ze tegen te houden.

16 maart 2012 om 16:11
#13

Milan zal makkelijker zijn voor Real. Barcelona lijkt door hun bijna niet te verslaan zijn. Ik hoop echt op een finale Milan-madrid!! Wat een titanenstrijd zou dat zijn!! Echt geweldig. Ik zet mijn geld dan natuurlijk op Milan.

19 november 2012 om 13:04
#14

Haha, bedankt, zou mooi zijn als we over een paar jaar weer meedoen voor europees voetbal, kan me nog goed herinneren dat we een paar jaar geleden met cassano en pazzini bijna werder bremen uitschakelden in de cl, nu moeten we eerst maar zorgen dat we in de serie a blijven:)

9 december 2012 om 19:42
#15

Sportief van je man! Was inderdaad totaal geen saaie pot. Ik vraag me af of er dit seizoen nog een mooiere wedstrijd komt!

16 september 2013 om 17:26
#16

Ik weiger een kant te kiezen, doet anders pijn om je andere team in de steek te laten. Ik zal mij neutraal houden.

Ik voorspel 5-0. Walkover Barcelona, zal niet veel problemen met Ajax hebben. Het enige wat ik van Ajax wil is dat ze de Ajax filosofie aanhangen en gewoon haar eigen spel gaat spelen. Gewoon respect winnen door te durven voetballen. Meer verwacht ik niet van Ajax.

Aangepast op 16 september 2013 om 17:30 door A Iniesta8.

29 september 2013 om 05:38
#17

Graag gedaan man, was zeker een leuke tweede helft, maar jij hebt ook veel goals gezien bij Ajax natuurlijk..

De overwinning was eigenlijk een beetje gestolen hoor, want City was gewoon echt duidelijk beter, maar het viel me wel een beetje tegen hoeveel kansen ze creeerden, aal was dat ook een beetje Villa's verdienste natuurlijk haha.. Maar man, man wat is die Yaya Toure goed he, ongelofelijk..

Nou succes komende week in de CL en ook in de competitie natuurlijk!

6 november 2013 om 17:20
#18

Dat zou ik niet durven te zeggen, want het is al een tijdje kwetsbaar achterin. We hebben natuurlijk ook wel pech dat we Mario Fernandes missen, maar ik hoop dat er in de winter een CV gehaald wordt. Ik zou Virgil van Dijk wel willen zien.

17 december 2013 om 21:19
#19

Wat denk jij tussen de matchen city Barcelona wie zal zal er door gaan? grtz

17 december 2013 om 21:37
#20

Yo ik heb nog een tip voor je. Wiziwig.tv en dan Bloodzeed sopcast. Veel Engelse wedstrijden op Sky Sports met zeer goed beeld!

17 december 2013 om 22:01
#21

Bedankt voor je mening persoonlijk zie ik toch City door gaan als Barca niet snel hun speelstijl verbetert ik zie ze winnen thuis en verwacht een gelijkspel in camp nou dus denk dat City uit eindelijk aan het langste eind zal trekken.:)

19 januari 2014 om 18:31
#24

He Cityajax,
Nog bedankt voor je toelichting gisteren en ik zag even daarna ook een samenvatting van City-Cardiff. Het waren mooie goals, vooral die van Yaya Toure vond ik schitterend gedaan. En Aguero maakt ook een hele mooie vond ik.

Maar je zei het al: hoogtepunt was de pass van Toure op Dzeko bij de 2-1 van Navas. My god, wat een subliem gevoel heb je dan en precies op maat met de buitenkant schoen. Wat een baas!

Maar anyway, bedankt i.i.g. Tegen wie moeten we nu ook al weer?

Eziomessi

4 februari 2014 om 18:13
#25

Hey Cityajax. Ik kwam vandaag een goede analyse tegen over de wedstrijd tegen Chelsea. Ik dacht misschien boeit het je wel. Gaat over tactiek en waarom Chelsea precies heeft gewonnen.

Het lukt me niet op de website linkt te posten. Maar je vind hem wel als je 'zonal marketing' googled. De bovenste link dan zie je hem meteen.

3 april 2014 om 17:22
#26

Bij deze

3 mei 2014 om 23:47
#27

Beste The_citizen,

Let maar niet op die kinderen op VZ, haten clubs voor niks. Komen aan met onzinnige haat, kunnen niet eens normaal elkaar feliciteren zonder over hun eigen club te beginnen. Die felicitatie van vele waren niet eens echt felicitaties, maar trek je er maar niks van aan en reageer gewoon er normaal op zoals je altijd doet. Als je een grapje met ze maakt zien ze het meteen als provoceren, het niveau op VZ is echt gedaald, maar gelukkig hebben we nog personen zoals jij waarmee gewoon normaal gesproken mee kan worden. Blijf gewoon door gaan met reacties plaatsen en let niet te veel op die schandalige gevalletjes. Gefeliciteerd met de wedstrijd, was een spannende wedstrijd, City heeft geweldig speeld en Everton ook en jullie hebben verdiend gewonnen. Vele United, Liverpool, Arsenal, Tottenham en zelf Chelsea supporters kunnen veel van jullie leren op deze site en sommige gevallen ook in het echt. Het zielige is dat dingen te snel als haat neer worden gezet op de site terwijl een grapje is. Wat mij echt irriteert is dat zielige mensen echt denigrerend en hoogmoedig reageren wat totaal geen nut heeft en wat ook erg is dat mensen de vinger naar een ander wijzen terwijl de fout geheel bij hun zelf ligt. Rivaliteit is leuk, maar het hoeft niet in haat te veranderen. Haat is niet hetzelfde als Rivaliteit, maar op deze site begrijpen veel supporter dat niet, of zijn het eigenlijk wel supporters? Ik heb opgemerkt dat mensen soms het verschil niet begrijpen tussen haat en kritiek. Jammer genoeg is er weinig respect op deze site nog te vinden. Nogmaals gefeliciteerd en blijf posten op de site, aan jou hebben we tenminste wat.

Met vriendelijke groeten,

Peter Osgood

Aangepast op 4 mei 2014 om 13:01 door .

4 mei 2014 om 13:06
#28

Ik vind het geen enkele probleem dat ik het niet met iemand eens ben als de persoon maar met feiten komt of op z`,n minst een mening die hij of zij goed beargumenteert. Al ben ik het dan niet met die persoon eens heb ik nog steeds wel respect voor die persoon en vind ik het wel leuk om zijn of haar reactie te lezen. Niemand hoeft hetzelfde te vinden als mensen elkaar maar respectvol behandelen. Soms vergeten mensen dat de ander ook een mens is. 'wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet gij dat ook een ander niet'. Ik blijf wel reageren zolang ik er zin in heb. Gelukkig jij ook.

Aangepast op 6 mei 2014 om 00:05 door .

11 mei 2014 om 18:07
#29

Gefeliciteerd, jullie hebben het zwaar verdient!

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zondag 26 juni
Het management van Neymar heeft met Juventus gesproken over een transfer. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren