Juanito.
Algemeen
Vrienden (44)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Dinsdag, 12 juli 2011
 • Juanito.
 • 200 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 5.583
 • jaar (--)
 • A Levels
 • 44
Persoonlijke berichten
24 januari 2013 om 16:16
#30

'a problem in my heart compels me to retire but my heart is still beating Real Madrid'

Ruben De la Red

27 januari 2013 om 18:56
#31

Wat zei je bij live meepraten net?
Reactie is verwijderd dus kan het niet meer zien.

27 januari 2013 om 19:02
#32

Lol je doet er verstandig aan om niet met barca supporters te discussiëren na een wedstrijd van barcelona of real, want wat je ook zegt ze geven nooit iets toe omdat ze hypocriet zijn. De ene keer is het wel toegestaan, andere keer niet.
Zelfde geld overigens ook voor ons na een wedstrijd van real of barca.

27 januari 2013 om 19:13
#33

Haa ja man. Echt niet normaal. Zat ook al reacties te geven bij Barca - Osasuna maar zijn verwijderd. Wat een kut scheids man. Die Araujo moest rood krijgen voor natrappen tegen Álex. Álex zijn rode kaart misschien wel terecht maar daarvoor trapte die Araujo Álex gewoon. Dat moest al rood zijn. Die Araujo gaat zich ook nog aanstellen. En maakt die vieze aansteller ook nog de 1-1 en de 2-1.

Hier de natrappende beweging, op 0:07.

http://www.youtube
.com/watch?v=,2tytelce_ho

En dan nog die onterechte penalty. Dat leek toch duidelijk het hoofd van Morata. Wat een kut scheids man.

Aangepast op 27 januari 2013 om 19:24 door Chimaera.

4 februari 2013 om 11:39
#34

Hey, ja man niveau hier is dramatisch met soorten als Guaporta en Periodista. Wie ben jij dan ook alweer, heb je je naam veranderd? Je dacht die Juanito reageert bijna niet meer dus ik pak zijn naam af, hahaha.

17 februari 2013 om 19:49
#36

Ik vind net hetzelfde van u. Leuke discussie zonder altijd dat Ronaldo - Messi gezeur:)

3 maart 2013 om 21:34
#37

Alleen eerste helft gezien, daarna kon ik geen stream meer vinden. Stream schakelde over naar Málaga - Altético. Het leek inderdaad nergens op. Die 1-0 ook, echt verschrikkelijk. Mateos schiet hem tegen Mosquera aan en hij gaat in eigen doel. Ik snap echt niet waarom Toril Mateos heeft gehaald. Het was voor zijn ervaring maar ik zie het echt niet terug, hij is gewoon 25 maar kan er niks van. En hij wordt in april ook nog eens 26. Hij houd alleen de talenten tegen.

Ik vind dat er echt een grote schoonmaak bij Castilla moet worden gehouden na dit seizoen. Sowieso gaan Mosquera, Juanfran en Casado al weg. Dan nog spelers als Mateos en Ívan lozen. Want de verdediging moet echt beter. Ze zijn beide 25 jaar maar ze kunnen er echt niks van vind ik. Die Llorente bij Real Madrid C bevalt me toch wel. Hij is fysiek sterk, 1,93 en is opbouwend ook goed. Hij gewoon volgend jaar samen met bijvoorbeeld Derik het centrale duo laten vormen bij Castilla.

Casado gaat weg (zijn contract loopt af en hij wil niet verlengen), dan promoveer je Noblejas naar Castilla. Dan kan Ádrian (linksback van Juvenil A die soms ook met Real Madrid C meedoet) naar Real Madrid C promoveren. Toen Noblejas geblesseerd was vond ik het hem erg goed doen bij Real Madrid C.
Geen idee wat er met Fabinho gebeurd. Die is op huurbasis en we hebben optie tot koop. Maar hij heeft een contract tot 2018 dus het lijkt me sterk als we hem definitief over nemen. Geen idee wie dan volgend seizoen rechtsback gaat spelen.

Volgend seizoen lekker met Álex en José Rodríguez op het middenveld spelen. Casemiro is nu op huurbasis maar het lijkt me gewoon dat hij overgenomen wordt van São Paulo aangezien hij bedoeld is voor het eerste op de lange termijn. Hij moet bij Castilla wennen en dan de stap naar het eerste maken. Met Casemiro heb je een goede back-up achter de hand.

Benavente gewoon op 10 en basis speler maken van Castilla volgend seizoen. Ik vind het echt nergens op slaan dat hij nog in de Juvenil speelt. Daar is hij echt te goed voor. Hij scoort er op los bij de Juvenil A (heeft nu volgens mij 16 goals) en geeft ook veel assists.

Raúl de Tomás volgend seizoen gewoon vaste spits maken. Had voor dit seizoen nog niet van hem gehoord maar ik vind hem echt een goede speler. Hij doet het nu echt geweldig bij Real Madrid C en heeft er ook al 8 inleggen in de Segunda División B. Hij is fysiek sterk, erg beweeglijk, heeft een geweldig schot en scoort erg veel.

Op de linkerflank zou ik gewoon Denis houden. Hij zal waarschijnlijk het eerste niet halen maar het is een bruikbare kracht voor Castilla. Madrid wil hem niet kwijt en hij wil zelf ook slagen in Madrid. Hij heeft in januari ook diverse clubs afgeslagen waaronder Cska Moskou.

Op rechts heb ik eigenlijk geen idee. Juanfran vertrekt dus na dit seizoen. Lucas zou een optie zijn al vind ik hem niet goed genoeg voor de basis. Bij Real Madrid C lopen er ook niet echt goede rechtsvoor ronden en heb geen idee als ik er bij de Juvenil goede rechtsvoor spelen.

Misschien trouwens nog Pacheco keeper maken van Castilla? Ik vind Mejias niet z`,n sterk seizoen hebben en Pacheco is volgens mij toch wel een groot talent.

Mejias/pacheco
?fabinho?-derik-llorente-noblejas
Álex-josé Rodríguez
?lucas?-benavente-denis
Raúl de Tomás

Over Jesé. Ik heb de hoop al opgegeven. Nadat hij dat interview in Marca gaf was het voor mij duidelijk. Er is gewoon iets aan de hand waarom Jesé geen speeltijd krijgt. De relatie tussen Toril en Mourinho is het meest voor de hand liggend en dat lijkt het ook gewoon te zijn. Ik wil dat hij slaagt bij onze club maar Jesé verdient z`,n behandeling niet. Het beste voor hem is jammer genoeg vertrekken naar een andere club.

Maar als ik trainer was van Jesé zou ik hem gewoon na dit seizoen promoveren naar het eerste en veel speeltijd geven. Onder andere gewoon minuten geven met als we met 3-0 voor staan in de 60ste minuut of zo. Gewoon Ronaldo wisselen en hem minuten geven. Hij is er echt klaar voor. Hij moet echt niet blijven hangen zoals Álex nu doet. Voor Álex zou het denk ik ook goed zijn als hij minuten krijgt in het eerste.

Sorry trouwens voor het lange bericht haha. Moest gewoon even mijn frustratie over Castilla en overige dingen kwijt. Ik vind het zo jammer hoe het nu met de jeugdopleiding gaat. De kwaliteit is er wel alleen het beleid is ver te zoeken.

Juvenil A heeft dit weekeinde met met 6-2 gewonnen. Légaz heeft er 4 van de 6 gemaakt. Ik ben benieuwd naar hem. Hij is pas 17 maar lijkt het goed te doen in de Juvenil A. Hopelijk komt er even een samenvatting van die wedstrijd, dan kunnen we de goals zien.

Aangepast op 3 maart 2013 om 21:44 door Chimaera.

3 maart 2013 om 23:10
#38

Het was zijn middelvinger en niet zijn wijsvinger. Die fotos die jij hebt gezien was gefotoshopt. Op youtube heb je duidelijke beelden.

Search youtube: jordi alba the finger

Je hebt verschillende beelden.
kijk naar zijn body language.. Hij was ook duidelijk gefrustreerd.

4 maart 2013 om 18:48
#39

Ha, maakt niet dat het bericht zo lang is. :)

Mosquera voegt inderdaad inderdaad nog wat toe maar het is gewoon beter als hij vertrekt. Gewoon om de jeugd door laten te stromen. Het is volgens mij al zeker dat hij weer naar Getafe terug keert.
Klopt, ik vind het ook niet erg als er jongens van 18/19 worden gekocht met potentie. Dat is alleen maar goed. De spelers krijgen meer concurrentie en zijn gemotiveerder om nog beter te presteren.

Die Oscar heb ik één keer zien spelen. Dat was een in een Juvenil A wedstrijd tegen Altético. Daar vond ik hem redelijk doen. Hij deed verdedigend zijn taken, aanvallend zag ik hem niet echt. Maar als hij bij Espanyol B speelde zal hij het waarschijnlijk ook wel goed doen bij Castilla. Al speelt Espanyol B wel in de Segunda División B. Dus dan zal wel even een niveau hoger zijn. De stap van de Juvenil naar de Segunda is ook vrij groot.

Ja, over die Santi las ik al wat op Footballcantera. Had 27 goals in 17 wedstrijden in División de Honor of zo. En heeft inderdaad zijn debuut in het eerste al gemaakt, tegen Getafe een paar weken geleden.

Weet niet als die Cristian wel naar Real Madrid wil komen. :) Heeft voor dat naar Tottenham ging 7 jaar in de jeugd van Barca gespeeld. Maar het lijkt een goede versterking, enorm technisch die jongen.

Herrero is inderdaad een geweldige keeper. In die wedstrijd van de Juvenil A die ik gezien had, had hij ook een paar goede reddingen. Heeft geweldige reflexen. Zijn broertje is ook keeper en speelt bij ook bij Madrid. Die heet Nicolás en speelt bij de Infantil B.

Sarabia is inderdaad een geweldig maar jammer genoeg komt het er nu niet meer uit. Hij zit vaak op de bank bij Getafe. We hebben nog wel een terugkoop optie na dit seizoen maar die zal denk ik niet worden gebruikt. Hij zit veel op de bank en zal toch geen minuten krijgen met Kaká, Özil, Modric etc. Hopelijk komt het er toch uit bij Getafe want talent heeft hij echt wel. Zoals je al vaker zegt doet hij het bij de Spaanse jeugd elftallen geweldig.

Wat je hier nu zegt is eigenlijk het wel grote probleem bij de opleiding. De jongens van 19,20 blijven hangen en ontwikkelen zich niet meer. En dat komt gewoon omdat ze dan geen minuten in het eerste krijgen. Zelf spelers die niet klaar voor het eerste zijn moeten gewoon minuten pakken. Dat pakt meestal geweldig uit. Cuenca en Tello waren ook niet klaar voor het eerste van Barcelona (zullen ze denk ik ook nooit worden) maar hebben zich daardoor wel veel beter ontwikkeld.

En dat gebeurd nu ook bij Morata. Hij was eigenlijk nog niet klaar voor het eerste maar werd toch gepromoveerd. Mourinho geeft hem toch veel minuten en dat zie je terug in zijn ontwikkeling. Met als hoogtepunt zijn wedstrijd tegen Barcelona. Je geeft de talenten het vertrouwen en ze betalen het terug. Weliswaar kon het beter (hij moest die kopbal en één op één gewoon scoren) maar dit is ook gewoon een proces. Als je ze meer minuten geeft worden ze van zelf beter.

En dat probleem zie je nu idd met Álex. Die staat al z`,n 2 jaar stil in zijn ontwikkeling. Ik denk dat het idd beter is dat je hem verhuurt. Het liefst zie ik hem veel minuten maken in het eerste maar daar is gewoon te veel concurrentie jammer genoeg.

Echt dom dat ik Medrán ben vergeten. Echt een geweldige speler. In die Juvenil A wedstrijd tegen Atlético speelde die ook een prima pot. En zijn wedstrijden met Real Madrid C gaan ook goed. Ik vind hem echt een geweldige crossball hebben, echt zo precies. Medrán moet volgend jaar sowieso naar Castilla.

Ha, inderdaad. Benavente blijft maar scoren bij de Juvenil A. Straks heeft hij gewoon 20 goals als middenvelder. Ik hoop echt dat hij doorbreekt al zal het erg moeilijk worden. Voor de nummer 10 positie heb je al zoveel goede spelers. Özil die jong is, Modric, Kaká (zal dan wel weg zijn), Jesé en dan heb je misschien Canales nog.

Canales is idd geweldig. Jammer genoeg hebben die knieblessures en weinig speeltijd zijn ontwikkeling in de weg gestaan. Hopelijk blijft hij nu fit bij Valencia en gaat hij vlammen. Hopelijk komt hij dan terug (hebben volgens mij terugkoop clausule) maar geen idee of hij zelf terug wil. Had verhalen gelezen dat hij niet blij is met hoe ze hem behandeld hebben.

Zucht. Zoals veel jonge spelers dat hebben gezegd. Soldado bijvoorbeeld, Carvajal heeft ook in zijn interview zijn ongenoegen uitgesproken al wil hij gelukkig wel erg graag terug keren. En dan nog Jesé. Bij dat interview van Marca kon je gewoon echt zijn frustratie lezen. Zijn antwoord of Mourinho een goede coach was voor de jeugdopleiding sprak ook boekdelen. `,ik denk dat hij een coach die zich omringt met spelers die het al hebben gemaakt. De academie coach is Toril.`, Hij heeft natuurlijk wel een punt.

Aangepast op 4 maart 2013 om 18:54 door Chimaera.

10 maart 2013 om 22:35
#40

Die wedstrijd van de Juvenil A tegen Altético werd uitgezonden op Marca TV. En op Rojadirecta kan je volledige (voetbal)wedstrijden downloaden, die posten mensen dan op het forum. En ik had geluk dat iemand die wedstrijd dus heeft opgenomen en op het forum heeft gezet. Zo volg ik Real Madrid C ook. Streams zijn daar moeilijk van te vinden en er is iemand die post altijd de volledige wedstrijden van Real Madrid C.

Verder worden er nooit competitie wedstrijden van de Juvenil A of andere jeugd uitgezonden. Dat vind ik erg jammer aangezien ze dat bijvoorbeeld van Barcelona wel doen. Daar worden de meeste thuiswedstrijden van de Juvenil A op Barcatv uitgezonden en soms ook van hun officiële youtube kanaal. Verder worden daar soms ook wedstrijden uitgezonden van de lagere categorieën, Cadetes, Infantil, Alevin etc.

Klopt, Juvenil A wordt wel kampioen. Dacht ook dat ze de meeste goals van de División de Honor hadden maar dat is Celta. Celta heeft 89 goals, Madrid 88 en Barcelona 81. Dat komt vast door Santi dat ze zoveel goals hebben haha. Als ik zo even de stand kijk lijkt de Juvenil van Celta wel goed. 1ste met 67 punten, 89 goals voor en 25 tegen. Nummer twee, Deportivo, heeft 52 punten, 53 goals voor en 21 tegen. Celta is dus ook al kampioen in hun groep.

Barcelona haar Juvenil A is ook erg goed vind ik. Ik heb ze een paar keer zien spelen in de Nextgen en ook één keer in de competitie. Die hebben ook weer een goede lichting met spelers als Samper, Adama, Ondoa, Ebwelle en Sandro. Spelers als Samper en Adama halen sowieso het eerste van Barcelona wel. Pech voor Barca is dat hun spits Sandro half februari geblesseerd is geraakt aan zijn knie en dit seizoen moet vergeten. Die scoorde er op los bij de Juvenil. Gelukkig voor ons als we Barca eventueel tegen komen in de Copa Campeones of de Copa del Rey Juvenil.

Volgens mij worden er wel wedstrijden uitgezonden van de Copa Campeones en de Copa voor de Juvenil. Sowieso de finales worden uitgezonden. Hopelijk ook meer wedstrijden

Klopt man, die Mata. Wat een speler. Als we nou Mata voor de rechterflank hadden, dat zou echt geweldig zijn. Maar die jongen is nu echt onhaalbaar. Weet ook niet als hij wel terug wil, volgens mij voelt hij zich erg goed bij Chelsea.

Als je een CE wilt schrijven moet je eerst Clubexpert van de club worden. Dan moet je even naar de pagina van Real Madrid op voetbalzone. Dan zie rechts van je `,je kunt Clubexpert worden (aanvragen`,. En dan moet je even een motivatie geven waarom je het wel en dan hoor je binnen enkele dagen als je bent aangenomen. En dan kan je Clubexperts schrijven en indienen bij de redactie. Meestal word je wel gewoon aangenomen hoor, gewoon even verhaal houden waarom je het wil. Waarover wil je trouwens schrijven?

Aangepast op 10 maart 2013 om 22:37 door Chimaera.

19 maart 2013 om 21:04
#41

Hey ik zie dat je A level studeert ?
Hmmm... Is der meschien eenkans dat je in THE uk woont?

21 maart 2013 om 22:31
#42

Oh Ahaha dat is toevallig.... Ik woon daar ook maar alleen ik doe geen à levels. Ik doe science btec Lv 3
Maar waar woon je precies in engeland ?

23 maart 2013 om 01:37
#43

Mijn moeder verhuisde naar engeland. En ik ging met haar mee ( met het gedachten van dat ik een pro voetballer kon worden in Engeland)
Heb een tijdje met de Tottenham acedemy getraind maar redde het aan het einde niet.
Maar nu speel ik voor mij college team.

Hoe komt het trouwens dat jij daar naar toe bent verhuisd ?

24 maart 2013 om 11:38
#44

Om eerlijk te zijn bevalt London mij niet echt. Er zijn hier te veel mensen en meeste van hun zijn up to no good. Ik woonde in Amsterdam en daar bleef ik buiten tot midden in de nacht. En nu , als ik thuis kom om 10 word mij ma al ongerust.

In iedergeval ik probeer nu gewoon mijn best te doen, en dan volgend jaar universiteit.
Pak mij engineering diploma, em dan ga ik terug naar nl.

En trouwens, ken jij veel nederlanders die in Birmingham wonen?

26 maart 2013 om 23:22
#45

Hey!

Ik zag je reactie bij het Montenegro-engeland-topic en ik vroeg me af hoe het komt dat jij als Brit zo goed Nederlands spreekt. :D

26 maart 2013 om 23:29
#46

Ah zo, en hoelang woon je al in Engeland dan?

Ik probeer mijn Engels trouwens te verbeteren ( zeg maar zo dat ik het vloeiend genoeg kan spreken aangezien mijn studie in het Engels zal zijn ). Heb jij nog bepaalde tips?

28 maart 2013 om 22:38
#47

Jaah Je hebt inderdaad à level math and Physics nodig voor engineering. of je moet boven 360 ucas point hebben om uni te doen. Maar om eerlijk te zijn wil ik geen science meer doen. De enige reden wrm ik science doe is om mijn ouders gelukkig te maken. Mij vader had een engineering achtergrond drm dar ik voor dat koos. Ik zelf wil een business beginnen. Maar mijn ouders verplichte mij om mijn study's af te maken en dat is wat ik ga doen.

Btw Hier ken ik ook best wel veel Nederlanders van een somaliese achtergrond. En ik heb gehoord dat der veel van daar zijn in Birmingham. Is het waar?
En waar kom jij oorspronkelijk vandaan? Spanje ?

4 april 2013 om 16:52
#48

Dat klopt! Dat ben ik inderdaad van plan. Hartelijk dank voor de tips!

7 april 2013 om 21:52
#49

Ja, klopt Juvenil C deed mee aan dat toernooi. Van dat toernooi was van de finale idd een stream, al kwam ik daar pas na het toernooi achter jammer genoeg.

Ik zat laatst trouwens op Youtube wedstrijd te zoeken van jeugdteams en vond twee volledige van het lopende seizoen. En één daarvan is de Juvenil C, waar Febas ook bij speelt. :) Hier de link:

http://www.youtube.com
/watch?v=,itafsmycx6w

Juvenil A van Canillas tegen de Juvenil C van Madrid. Juvenil C heeft goede spelers met Cristian Cedrés, Aleix Febas, Fran Perez en Jack Harper. Vind Cristian het meest indruk maken. Rappe en technische linksbuiten met scorend vermogen. Vier dagen voor zijn 17de verjaardag is ie ook gedebuteerd in de Juvenil A op 20 januari tegen Talvera. Speelt nu volgens mij ook regelmatig mee met de Juvenil A.

http://www.youtube.com
/watch?v=,v7aaqsle7du

En hier de Infanil A (u14). Joaquín Rodríguez speelt hierbij, het broertje van José Rodríguez. Hij is afgelopen zomer van Hercúles overgenomen en had ergens gelezen dat hij een groter talent was dan zijn broer José. Eerste indruk is niet gelijk wauw wat is hij goed, al is hij ook nog maar 13 jaar. Vind het altijd moeilijk om zulke jonge spelers te beoordelen. Die nummer 11, Adrián Moreno, maakt meer indruk op me.

En Juvenil A is nu officieel kampioen. Gister 2-0 winst op Unión Adarve met goals van Legaz en Adrían. Las dat Benavente en Legaz een goede pot speelden. Legaz nu volgens mij op 12 goals, toch niet slecht in je debuutjaar in de Juvenil A als 17 jarige. Benavente ook weer een assist. Staat nu op 18 goals en 18 assists bij de Juvenil A, veel te goed voor de Juvenil A haha.

En Real Madrid C heeft vandaag gewonnen met 0-2 van Fuenlabrada gewonnen. Hierdoor staan ze nog maar 2 punten achter op plek 4, plek voor de play-offs.

http://nl.soccerway.com/national
/spain/segunda-b/20122013
/group-1/r18556/

Het zou echt raar zijn als Real Madrid C promoveert en Castilla degradeert. Castilla moet de wedstrijd tegen Huesca echt winnen, het staat erg dicht bij elkaar bij de degradatiezone. Al staan ze momenteel 2-0 voor tegen Huesca dus die pot wordt wel gewonnen.

Medrán moet gewoon volgend seizoen een basis plaats hebben bij Castilla vind ik. Mooi Medrán en José Rodríguez op het middenveld. Hij kan het niveau echt wel aan. Hopelijk mag hij mee in de voorbereiding met het eerste al denk ik niet dat dat gebeurd. Hij heeft nog niet eens zijn debuut bij Castilla gemaakt. Denk dat hij het pre-season bij Castilla meedoet.

Aangepast op 7 april 2013 om 21:58 door Chimaera.

8 april 2013 om 00:14
#50

Ah ja, dat lijkt me idd wat waarschijnlijker haha. Zou ook wat raar zijn als het derde team hoger speelt dan het tweede.

Real Madrid C doet het idd geweldig. Er spelen toch erg sterke teams in de derde divisie zoals een Real Oviedo of Tenerife. Hebben gewoon ook een heerlijk team, vind ze voetballend ook eigenlijk beter dan Castilla.

Jesé begint idd weer zijn vorm te krijgen en dat is goed ook. Castilla moet echt in de Segunda blijven en leunen toch vooral op Jesé. Hij moet gewoon echt kansen krijgen in het eerste. Ik heb me er eigenlijk al bij neergelegd dat hij geen kansen zal krijgen en gaat vertrekken maar toch. Ik wil echt zo graag dat hij gewoon slaagt bij Madrid.

Haha klopt over Medrán. Eens zien hoe dat met Adrian gaat. In principe is hij niet nodig aangezien je natuurlijk Marcelo en Coentrão al hebt in het eerste team. Die zijn nog jong en hebben gewoon meer potentie.

10 april 2013 om 10:43
#53

I am Jose Mourinho and I don't change. I arrive with all my qualities and my defects.
Jose Mourinho

The only thing I would like is to have more control of the game in terms of possession.
Jose Mourinho

Haha José quotes.

Iker komt wel weer terug, geen twijfel over mogelijk. Alleen al zijn status en aanwezigheid versterkt het team mentaal. Het lijkt nu op een stel schoolkinderen die op de pleintjes voetballen en de weg kwijt zijn. Van organisatie geen sprake. Oplossing: Iker!!

16 mei 2013 om 11:55
#54

Bijgaand het filmpje:

http://www.youtube.com/watch?v=,zfwok-poiuu

Hoop dat je het enigszinds kan verstaan!

28 mei 2013 om 22:28
#55

Hee man, heb je wedstrijd van Juvenil C tegen Sampdoria die om 19:00 begon gezien? Kon hem zelf niet kijken aangezien ik moest voetballen. Hoorde dat Cristian Cédres een heerlijke pot speelde, jammer dat het 0-0 is gebleven.

26 juni 2013 om 10:21
#56

Moderator nu? Gefeliciteerd!

26 juni 2013 om 13:09
#57

Gefeliciteerd met je moderatorschap mede Madridista!

27 juni 2013 om 18:14
#58

Gefeliciteerd met je moderatorschap!

29 juni 2013 om 17:01
#59

Mag ik zo vrij zijn te vragen waarom je bij je favoriete clubs wel Real Madrid Castilla hebt, maar niet het grote Real?

Mvg Alex

31 augustus 2013 om 14:13
#60

Het is een eer een compliment te mogen ontvangen van u!

Bedankt beste Juanito !

2 september 2013 om 17:11
#61

Dank u wel !

Ik zal dit zeker verderzetten en het doet mij plezier dit te mogen vernemen!

Mvg Alex

Aangepast op 2 september 2013 om 17:12 door IlPinturicchio.

5 oktober 2013 om 23:44
#62

Opgelost

Aangepast op 27 oktober 2013 om 18:14 door The Man.

6 oktober 2013 om 17:01
#63

Geen dank, en bedankt voor de extra punten! Maar daar deed ik het niet voor, vond het ongehoord gedrag.

Mvg,
Jeffrey

19 april 2014 om 15:55
#64

-

Aangepast op 25 april 2014 om 11:32 door blink182.

19 april 2014 om 16:57
#65

Leuk om te horen. Hoe ben jij een Rm supporter geworden?

Vroeger (toen ik nog niet in NL woonde) volgde ik het vaker, nu ietjes minder vaak. Het is soms echt vermoeiend. Niet altijd kan ik tot 3uur snachts wakker blijven. En het niveau daar is jammer genoeg ook niet meer zoals vroeger.

Aangepast op 19 april 2014 om 17:00 door blink182.

19 april 2014 om 17:07
#66

Dankje voor de uitnodiging ! Was je het Moderator zijn beu?

Grt;) Alex

19 april 2014 om 17:55
#67

Kruipt veel tijd in natuurlijk, begrijpelijk dus. Ja inderdaad, al een geluk, begon het hier zwaar te missen

19 april 2014 om 18:04
#68

When all seems lost, Iker appears and saves you - Xavi Hernandez.

Aangepast op 19 april 2014 om 18:26 door Juanito..

19 april 2014 om 18:17
#69

Nee daar heb ik geen account, Spaziointer, een vriend van mij hier op vz, heeft het me eens uitgelegd, hoe alles er werkt enzo, en ik vind het maar een afkooksel van VZ zelf, maar dan zonder de interessante artikels en dergelijke. Ik houd het wel op de frontpage denk ik ^^

19 april 2014 om 19:21
#70

Ja ik bedoel het zo niet, ik weet dat het algehele niveau er hoger is, iets wat Spazio me ook vaak zei, maar het is meer dat ik liever discussie voer omtrent artikels, ik vind vz eigenlijk op zich een forum maar dan interactiever. Vandaar dat ik het maar gewoon op de fp houd, waar ik al energie en tijd genoeg in stop

Ze hebben me dat al eens gevraagd maar ik heb er toen vriendelijk voor bedankt, het zegt me niets, andere mensen op de vingers tikken is zeker nodig en ik waardeer het werk van de mods, maar het is niet iets dat aan mij besteed is. Plus er kruipt teveel tijd in vind ik, jongens als Jeffrey (nieuwe mod) reageerden voorheen echt veel, maar sinds hij mod is is dat drastisch geminderd en hij zegt ook dat er veel tijd in kruipt, tijd die ik liever in mijn Ce`,s en in de fp stop.

Aangepast op 19 april 2014 om 19:22 door AlexDelPiero10.

26 mei 2014 om 20:25
#71

Proficiat met La Décima !

29 mei 2014 om 21:23
#72

Haha als Madridista moet dat ongetwijfeld de grootste opluchting ooit zijn geweest ja Maar goed, de 10de is ook wel heel erg speciaal! Milan is de dichtste achtervolger en die zie ik de komende 10 jaar geen CL meer winnen, al weet je het nooit natuurlijk ^^

11 juni 2014 om 13:05
#74

Ja. :D

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zondag 3 juli
Vitesse wil Kjell Scherpen tijdelijk overnemen van Brighton & Hove Albion. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren