Topkenner
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 2 december 2011
  • Topkenner
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 1.533
  • 45 jaar (8-1-1976)
Persoonlijke berichten
3 maart 2012 om 14:40
#1

Van Persie niet balvast? Wacht alleen zijn kansjes af? Ga ergens anders trollen.

4 maart 2012 om 14:16
#2

Ja inderdaad is hij niet balvast genoeg. Ook zag ik hem gisteren alweer. Hij blinkt alleen uit wanneer hij scoort. Hij speelt gisteren ongeveer hetzelfde speelstijl als Makaay, alleen maar op kansen wachten. Logisch dat Makaay ook met veel moeite bij het Nederlandse elftal presteert.

Nederlandse elftal vraagt meer om spits dan alleen op bal te wachten. Van Persie is gewoon een zeer overschatte voetballer, dat staat vast.

Het is ook zeer slecht verdedigd van Liverpool, maar dat hebben vrijwel elke Engelse tegenstanders in de Engelse competitie.

Kijk, die tweede doelpunt tegen liverpool, dat is typisch doelpunt van van Persie, Dan moet je als verdediger wel rekening mee houden. Op WK, EK, Europees en in de buitenlandse competitie zal van Persie zulke doelpunt wel minder te zien omdat er dan meer op tactisch wordt gespeeld.

Verder maakt van Persie veel doelpunten met zijn linkerbeen, dan moet je meer richten op zijn linkerbeen, dat doet de verdedigers in Engeland helemaal niet, gewoon eigen spel en zie maar hoe het gaat, typisch Engelse voetbal.

Bij de eerste doelpunt van Persie, was ook de fout van de verdediger, als verdediger mag je Nooit voor de aanvaller staan! Cruijff bijvoorbeeld heeft ook altijd aangegeven, zelfs ook analisten.

Verder de tweede doelpunt van van Persie stond de keeper van Liverpool helemaal niet goed, het is een moeilijke positie voor van Persie, de keeper had gewoon bij de 1e paal moeten staan en alleen op linkerkant richten. Maar de keeper stond gewoon tussen de palen, dan vraag je om moeilijkheden want je moet kiezen uit twee kanten... Dat is ook tactisch dat is de zwakste punt van de Engelse voetbal.

Aangepast op 4 maart 2012 om 14:21 door Topkenner.

4 maart 2012 om 14:25
#3

Daarna heb ik het voetbal tussen Munchen en Leverkussen gezien en gevolgd, wereld van verschil tussen Liverpool en Arsenal. In het Duits voetbal wordt als verdediging heel scherp en goed georganiseerd, verder worden daar als verdedigers ook weinig fouten gemaakt. Zelfs heeft Robben ook niet echt makkelijk, want ik zag dat de tegenstanders goed op tactisch wordt gespeeld, soms met 2 mannen, en steeds met Robben mee lopen. Daar heeft Robben iets meer moeite mee.

Maar Henry (vanuit linkerkant naar binnenkant) en van Persie (diepte), zie ik wekelijks wel lukken, ongeloofelijk alsof de tegenstanders gewoon toe laten... Ze moeten het weten en erop voorbereid zijn.

4 maart 2012 om 14:26
#4

Van Persie en Henry blinken nooit op het WK, EK en Europees voetbal uit, zegt meer dan genoeg.

18 maart 2012 om 09:29
#5

Zou je iets voor mij kunnen doen? een ander account aanmaken en je gebruikersnaam veranderen want een topkenner? me zusje weet nog meer van voetbal dan jij.

Real Madrid speelt erg verdedigend dit seizoen? Ja dat klopt vandaar die uitslagen van boven de 5 goals de 1e plek in de competitie en de topscorer van de Primera Division die tevens de beste speler ter wereld is Cristiano Ronaldo!

Dus Topkenner leuke naam, je weet vast veel van hockey maar zet dat er dan even achter wil je ? bedankt voor de moeite!

21 april 2012 om 10:59
#6

Van Persie niet balvast? Kijk je wel naar Arsenal? even een momentje van een paar wedstrijden geleden:
Van Persie krijgt de bal op het middenveld, 6 tegenstanders om hem heen. Wat doet Van Persie? Hij houdt de bal vast, komt eruit en geeft een goede pass naar een medespeler. En dit soort momenten zijn er de hele tijd.
Topkenner m'hoela!

24 november 2012 om 18:01
#8

rare naam heb je. past niet echt goed bij je

6 februari 2013 om 17:44
#9

voor een topkenner heb je wel verdomd weinig punten he succes man!!

24 februari 2013 om 13:35
#10

Haha 4 punten hoe krijg je dat dan voor elkaar :P

24 maart 2013 om 14:57
#11

Boe

8 april 2013 om 21:38
#12

Vriend, je valt zo om. Je hebt 1 punt en je moet in leven blijven gappie. Koop punten van mij dan. Ik heb er genoeg

Aangepast op 8 april 2013 om 21:38 door Bergwijn.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 26 juli
Nu de overgang van Saúl Ñíguez naar Barcelona afgeketst is, lonkt een overgang naar de Premier League. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren