magpie4life
Algemeen
Vrienden (10)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 19 april 2010
  • magpie4life
  • 90 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 795
  • 38 jaar (9-9-1983)
  • Maastricht
  • 10
Persoonlijke berichten
28 november 2010 om 18:59
#4

hey ik zei toch chelsea 1-1 en tottenham 2-1 :) dat red me toto toch nog een beetje:)

29 december 2010 om 23:16
#5

Hé jammer dat Newcastle van city verloor , maar niet echt een schande. Hoop dat Newcastle nog hoog eindigt :D

19 december 2011 om 13:36
#6

ik vond de wedstrijd tegen Swansea niet zo slecht als vorige week tegen Norwich en uit bij Qpr. Dat het resultaat slecht en teleurstellend is ben ik het mee eens, maar als je het wedstrijd beeld ziet dan had Newcastle hier normaal gesproken gewonnen. Balbezit, schoten op doel etc etc. Ba had gewoon veel pech zaterdag net zoals tegen Chelsea .En als die 2 grote kansen van Ba erin waren gevlogen, dan was het ineens wel een goede wedstrijd, puur en alleen omdat Newcastle dan gewonnen had??

een slechte resultaat betekent bij mij niet direct een slechte wedstrijd, en ik vind het jammer dat je me daar op aanvalt en mij een mening op gaat leggen dat ik kritischer moet zijn, nou ik bepaal dat nog steeds zelf? Zelfs op de Bbc zeiden ze dat dit het beste Newcastle was in die laatste 4 wedstrijden.
Dat Tioté veel balverlies leed ok, maar hij moet zich niet met opbouwen bemoeien, zelfde als Enoh bij Ajax, die kan ook niet opbouwen maar is wel een echte balafpakker. Daar vond ik Tiote zaterdag echt in uitblinken.

Je moet eens goed gaan nadenken over wat voetbal nu eigenlijk is. Niet teveel naar de ranglijst kijken en dan zeggen van oh, Swansea is pas gepromoveerd daar winnen we wel even van. Swansea is een compacte ploeg en dit seizoen de meeste clean sheets dan weet je dat het moeilijk gaat worden, zelfs thuis op St. James Park.

19 december 2011 om 19:52
#7

Haha ik ben rond 2000 Newcastle voorzichtig gaan volgen, na een reis naar Newcastle (toen werd St. James Park verbouwd). 2 jaar later ging ik het op de voet volgen (ik was toen 12). Dat waren in vergelijking met nu ook nog topjaren met Champions League voetbal. Heb toen ook de Cl wedstrijd Feyenoord-newcastle bezocht. Dus ga me niet vertellen dat ik alleen de slechte tijden ken.

Ik kan me er wel wat bij voorstellen dat jij kritischer bent en een hoger verwachtingspatroon hebt van Newcastle doordat je de jaren heb meegemaakt onder Keegan en ken dit alleen van videobeelden (vooral de wedstrijd tegen Man Utd, Tottenham en Barcelona) Het Newcastle van Keegan zou zich kapot schamen. Juist het Newcastle van toen. We leven in 2011, bijna 2012 nu is er een ander Newcastle, andere competitie waarin geld de grootste factor is geworden. Newcastle heeft dat geld niet en kan dus niet meer op boksen tegen ploegen die dat geld wel hebben (over 38 wedstrijden gezien). Er zijn dus andere verwachtingspatronen. Doel van Newcastle is volgens mij nog niet eens Europees voetbal, maar linkerrijtje. Daar liggen we nog goed voor op koers. Ik had ook liever gezien dat we tegen Swansea gewonnen hadden, maar we mogen blij zijn dat we niet zo slecht presteren als die Mackems wat het weekend toch weer goed maakt. (hopen dat we 3 maart ook winnen, ben iig op St. James Park als die wedstrijd gespeeld wordt)

In een seizoen win je een x aantal wedstrijden, speel je een x aantal wedstrijden gelijk en verlies je een x aantal wedstrijden. Nou zaterdag speelden we gelijk, helaas als we op het eind europees voetbal spelen hoor je niemand meer over die wedstrijd, zelfs als we keuring in het linkerrijtje staan, want dat is ook alweer 6 jaar geleden dat we dat gepresteerd hebben .

Ik probeer positieve aspecten eruit te halen en dat zal Pardew (die dat zelf ook in interviews zegt) ook doen. Neem nou de clean sheet van Krul, hij heeft na 7 wedstrijden weer eens de 0 gehouden, dat geeft die jongen ook weer wat extra vertrouwen ook al had hij niets te doen (verdienste van Newcastle) En de rest heb ik al in mijn vorige berichten gezet.
Dat jij negatiever kijkt naar Newcastle en ik met een wat positievere blik, laat t zo zijn. En ik zou tegen je willen zeggen, leven en laten leven. Ieder zo zijn mening, ding etc. Dat jij een politieke voorkeur hebt met verschillende meningen over onderwerpen betekent toch ook niet dat ik diezelfde politieke voorkeur en meningen moet hebben.

20 december 2011 om 00:11
#8

dank voor je bericht, ik kan me voostellen dat je je behoorlijk gefrustreerd voelt na een verloren wedstrijd of zo'n frustrerende wedstrijd als zaterdag. Dat je dan door emotie iets typt wat aanvallend overkomt ok. dat heb ik ook soms hier op voetbalzone en als k het berichtje af heb dan denk k van, nja doe maar niet dat is denk ik het verschil tussen jou en mij.

heb idd niets gezegd over politieke voorkeur, maar probeerde duidelijk te maken dat ieder zijn eigen standpunten en meningen heeft en dat die soms behoorlijk uiteen kunnen lopen.

als k zo lees hier en daar denk k dat jij meer leeft voor Newcastle als ik. Ik kijk wel de wedstrijden ga ook naar wedstrijden toe, maar jij bent een tikkeltje extremer (tattoo laten zetten, huis ingericht etc etc.)

suc6 woensdag en maandag en hopen op de 6 punten uit die 2 wedstrijden.

5 januari 2012 om 00:26
#9

Gefeliciteerd met de overwinning. Voor mij de overwinning van het seizoen voor Nufc ! Wow !!

4 maart 2012 om 17:04
#10

Hee magpieforlife.

Ik heb vandaag echt genoten van 1 van demooiste derby's in de wereld. Ik vond dat Newcastle meer had verdiend,maar ik vond het ook knap hoe Sunderland stant hield na de rode kaart. Ik wil je toch feliciteren met een meer dan verdiend punt.

Trouwens, waar komt jouw sympathie voor Newcastle vandaan?

4 maart 2012 om 17:37
#11

Mooi man!

Ik krijg ook steeds meer sympathie voor Newcastle , de sfeer in dat stadion daar kan City nog wat van leren. Daar wordt echt Engels voetbal gespeeld. Prachtig stadion en prachtige supporters. Ik hoop dat newcastle dit seizoen Europees voetbal zal halen en wie weet kunnen ze over een paar jaar aan de top 4 ruiken

14 maart 2012 om 18:08
#12

haha ja dat is wel een goede profielfoto,

enja idd gezeik maarja ik kan het niet laten om op sommige reacties te blijven reageren, en zoals je het zegt ze zeiken en zeiken maar. Niets is hun schuld, altijd nadeel etc etc.

ik had je berichten gelezen en die djami is echt bijzonder irritant. Gister begon hij ook over dat Krul respect moet!!! tonen aan van Persie omdat het thuis bij arsenal was en van Persie ouder is. En dat hij dan tegen jou reageert dat je je moet laten nakijken, volgens mij weet hij zelf neit wat dat woord inhoud, want toen ik om uitleg vroeg zei die 'ja als je dat al niet snapt, ik ga dat niet uitleggen'

maarja op naar Norwich daar moet een reeks gestart worden van 15 uit 15. Liverpool is daar de grootste concurrent maar ik denk dat we die wel kunnen pakken thuis en in de vorm waarin ze verkeren (weet niet of ze gister zo goed waren of dat everton zo slecht was). Maarja sws 12 uit 15, want norwich, bolton, wba en swansea moet je gewoon winnen om europees voetbal veilig te spelen. Enja helaas is het dit seizoen al een aantal keer mis gegaan (nota bene thuis) tegen dit soort ploegen

16 augustus 2012 om 23:08
#13

even reageren op je reactie over Anita en aanvallende middenvelder:

snap dat Anita niet als aanvallende middenvelder gebruikt gaat worden. Had het misschien beetje onhandig uitgelegd.

wat k bedoel is dat als Tioté speelt het niet persé hoeft te betekenen dat Anita op de bank zit zoals velen hier beweren. Anita en Tioté als verdedigend blok, dat betekent dat Cabaye een stuk naar voren gaat en op 10 gaat spelen (in jouw opstelling is dat Ba). Daarom zei ik dat als Anita samen met Tioté speelt dit wss ten koste gaat van Ba. Of Ba moet op de vleugel en Cissé in de spits, maar dat gaat dan ten koste van Gutierrez of Ben Arfa

de aboslute basis zal denk ik toch Cabaye en Tioté worden en Ba + Cissé in de aanval

5 november 2012 om 23:46
#14

Hoi,

Dank je wel voor je reactie in de topic van de ontslagen trainer van Club Brugge. Ik vind het treffen wel leuk tussen Club en the magpies. Vind het allebei wel leuke clubs, hopen dat zij alle twee doorgaan. Maar weet de stand even niet maar zoek dat dadelijk even uit. Zie in je afbeelding dat je voor Mvv bent, jammer dat zij een verlies moeten incasseren, hier dan ook vind ik sparta ook wel een leuke club, als het maar geen cambuur wordt die kampioen wordt. Ik hoop dat MVV dit gaat herstellen vrijdag.

Wens je veel plezier op VZ en daarbuiten.

Vr. Groet van Angelo ( Angtet).

9 november 2012 om 23:12
#15

felicaties voor jou en Mvv, leuk dat zij van Den Bosch konden winnen, leuk bedoel ik omdat Den Bosch toch weer even in een flo zat, zowel competitioneel als de stunt in Enschede, maar gelukkig niet door gezet in Mestreech hah. Newcastle heeft gelijkgespeeld en moeten nog een pt of een overwinning pakken om door te gaan, ze staan nog niet veilig eerste momenteel. Mestreech is een mooi gebied, vooral Gulpen kwam ik vaak daar hebben ze ook Mestreechs Ajht of zoiets, ben een echte bierliefhebber. Woon zelf bij het havengebied in Scheveningen.

Goed weekend en veel plezier zondag tegen West Ham.

Gr.angelo.

12 december 2012 om 23:47
#16


Hallo,

Dank je wel dat je het vriendschapsverzoek hebt geaccepteerd, we spreken elkaar nog in verschillende voetbaltopics en hier op de persoonlijke achtergrond.

Veel voetbalplezier en geniet nog van de wedstrijden voor kerst.

Vr. groet van Angelo Tettero.

1 april 2013 om 18:32
#17

Schitterend dat je zo fanatiek bent man. Newcastle is ook gewoon een schitterende club. Dat vond ik eigenlijk vooral nadat ik die film ''goal'' had gezien, ken jij die ook?

Ik ga volgend jaar ook één of twee uitwedstrijden van Chelsea pakken. Wil dan met de boot (dfds Seaways) naar Newcastle en misschien ook nog naar Sunderland. Ga jij als je gaat ook met die boot?

2 april 2013 om 14:18
#18

Haha echt gaaf man. Engels voetbal doet ook gewoon veel meer met je. Geen competitie op de wereld komt daarbij in de buurt, die passie, die adrenaline die je voelt, het is gewoon het beste gevoel wat er is.

Newcastle is ook een schitterende club en er gebeurd daar altijd wel wat. Het zou nooit een saaie middenmotor zijn. Het ene jaar spelen ze Europees en het jaar daarop degraderen ze zowat weer. Echt ongelofelijk. Newcastle is volgens mij ook een trendy stad, wil er ook zeker een keer heen. Hoeveel wedstrijden ben jij al geweest? Ik ga 27 April voor de vijfde keer naar Chelsea.

Ik snap ook goed dat je Liverpool haat, ik haat ze ook. Ik vind het echt een lelijke club met die rare Scousers daar. Vind niks mooi aan die club, hebben nooit voor entertainment gestaan, lelijke shirts en lelijke spelers.

Ik moet je zeggen dat ik zelf ook niet spoor hoor. Er zijn wedstrijden geweest waarbij ik zo gigantisch los ging dat ze me bijna naar een TBS kliniek wouden sturen. Vorig jaar kreeg ik tijdens de wedstrijden tegen Barcelona bijna een hartverzakking. Ik was gewoon niet meer aanspreekbaar en alleen maar aan het trillen van de spanning.

Newcastle-sunderland is misschien wel de vetste derby die er is. Vorig jaar heb ik hem ook weer gezien waarbij Newcastle een rode kaart kreeg. Wat stond Coloccino toen lekker te verdedigen zeg! Bij zulke wedstrijden verveel je je geen moment en ik kijk daar liever naar dan bijvoorbeeld El Classico. Dat Demba Ba voor weinig geld wegging bij jullie is inderdaad ook frustrerend, Cissé is echt een gozer die de ene week want 30 meter scoort en de week daarop van 2 meter mist. Het is echt alles of niets bij hem ofniet?

Verder wens ik jou veel succes met Newcastle in de Europa League en met de wedstrijd tegen Sunderland. Volgend jaar spreek ik je misschien wel in Newcastle als Newcastle-chelsea op het programma staat. Dit jaar was het iniedergeval een grandioze wedstrijd met die zieke goals van Mata en Lamparde & daarnaast Sissoko die over het middenveld heerste.

20 september 2013 om 11:01
#19

Je moet het niet zo serieus nemen ik liep maar een beetje te trollen

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 18 augustus
Juventus heeft haast met de transfer van Memphis Depay. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren