Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vandaag Inside smult: ‘Hij doet veel onverwachte dingen, betere spits dan Pepi'

Laatste update:

De heren van Vandaag Inside zijn onder de indruk van de ontwikkeling van Lequincio Zeefuik. De aanvaller van FC Volendam maakte tegen Heracles Almelo (1-1) zijn derde competitietreffer van het seizoen en deed dat andermaal op fraaie wijze.

Zeefuik was dit seizoen al op prachtige wijze trefzeker tegen sc Heerenveen en Feyenoord en liet ook tegen Heracles zien over de nodige klasse te beschikken. De spits kopte Volendam na acht minuten spelen op voorsprong uit een corner.

"Ik heb die jongen twee goals zien maken, zo maakt Pepi ze niet", aldus René van der Gijp. "Die kopbal tegen Heracles, hoe hij die bal in de kruising kopt, ongelooflijk. Dat ventje is negentien jaar, kom op man."

"Jij vindt dit een groot talent?", vraagt presentator Wilfred Genee bevestigend. "Ja, tuurlijk man." Ook Valentijn Driessen, eveneens te gast in de talkshow, is onder de indruk van Zeefuik. "Die jongen doet heel veel onverwachte dingen."

Johan Derksen geeft graag de credits aan trainer Regillio Simons. De oud-prof en vader van Xavi Simons heeft na de winterstop het stokje overgenomen van de vertrokken Matthias Kohler. "Die Simons doet wel aan talentontwikkeling, hè", aldus Derksen.

Ook Hans Kraay lovend
Afgelopen weekend liet ook Hans Kraay junior zich al lovend uit over Zeefuik. “Zijn kopbal was echt een granaatinslag. Het was een kopbal waar Luuk de Jong en Cristiano Ronaldo voor zouden applaudisseren. En dat voor een jongetje van negentien die een paar jaar geleden nog bij DVC Buiksloot speelde."

Kraay verwacht dat Zeefuik niet lang meer voor Volendam speelt. “Ik kan me niet voorstellen dat hij deze zomer niet naar een grotere club gaat. Als ik Feyenoord was had ik hem er nu graag bij gehad.” Volgens Transfermarkt is Zeefuik momenteel 500.000 euro waard.

Zeefuik, die het broertje is van Género en Deyovaisio Zeefuik, kwam in 2017 in de jeugdopleiding van Volendam terecht. Bij zijn debuut in het eerste was hij 16 jaar en 150 dagen, wat hem de jongst scorende debutant in het betaald voetbal maakt sinds Henk Vos namens RBC in 1984.

Volgens Leon ten Voorde, clubwatcher van FC Twente namens TC Tubantia, staat Zeefuik hoog op het lijstje bij de Tukkers om Manfred Ugalde op te volgen. Laatstgenoemde heeft een aanbieding van Spartak Moskou in beraad en kan nog deze winter vertrekken uit Enschede.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Betere spits dan Pepi is weer nergens op gebaseerd. Pfff de "analisten" van tegenwoordig zijn zo ongenuanceerd. En waarom moet er altijd een andere speler naar beneden gehaald worden om de ene te prijzen?

24 januari 2024 om 09:46

Gewoon een mooie moment actie en ze behoren een top speler te zijn. Als je denkt dat hij beter is dan Pepi. Dan raaskallen je hersenen heen en weer.

24 januari 2024 om 09:46

Ik begin er ook moe van te worden inderdaad. Scoort iemand een goede goal, hoort hij bij de betere spelers van de ED. Volgende week mist hij voor open doel en kan hij niet mee bij Kozakken Boys.

24 januari 2024 om 11:07

Derksen heeft meestal gelijk, toen Veerman nog in KKD speelde, Ziyech bij Heerenveen vond hij ze al goed. Hij heeft oog voor talent.

24 januari 2024 om 12:19

Iedereen kon zien dat Ziyech enorm goed was bij Heerenveen.

24 januari 2024 om 15:39

1. Dit artikel gaat over Gijp die iets zegt.
2. Derksen praatte juist jongens als Assaidi de hemel in. Dat is dus gewoon iedereen die een goeie goal scoort een gouden toekomst voorspellen. Als het dan één keer uitkomt komen gasten als jij vertellen dat hij meestal gelijk heeft.

24 januari 2024 om 09:50

Fr010frdam

Exact dit... wat heeft Zeefuik nou gepresteerd?

Misschien dat ik tegen jou als Feyenoorder het verkeerde voorbeeld geef, maar ik kan geen beter voorbeeld bedenken.

Taylor in Jong Ajax: topspeler, duurt veel te lang voordat hij in 1 zit.
Taylor in Ajax 1: Wat een prutser.
Taylor is 2 wedstrijden verliefd op een knappe influencer: Taylor heeft echt talent!

Dit is de journalistiek van tegenwoordig!

24 januari 2024 om 10:01

Ja misschien heeft het er mee te maken dat ze ook iedere week meerdere programma's moeten vullen en tegenwoordig ook concurrentie hebben van podcasts etc.
Ze lijken vaak wat te roepen om relevant te blijven.

Of ze negatief in "het nieuws" komen maakt eigenlijk niets uit. De volgende dag roept een andere analist weer wat doms en zijn we het andere weer vergeten.

Toch is het jammer, ik zie graag meer kwaliteit ipv kwantiteit.

24 januari 2024 om 10:57

Klopt helemaal.

Maar jij en ik trappen er ws. in mindere mate in... maar je hebt zo idioot veel mensen op deze planeet die dit vervolgens na gaan praten zonder dat ze 1 wedstrijd van Zeefuik hebben gezien.

Zelfde als wederom met Taylor (die inmiddels is gepromoveerd tot opvolger van Blind als landelijke pispaal - dankzij de media). Ik ben overtuigd dat hij een meer dan uitstekende 10 voor Ajax kan zijn. Voetbaltechnisch prima, 2 benig, heeft diepgang, scorend vermogen... Verdedigd alleen op het niveau van een lantaarnpaal...

Trainers zetten hem op 8 waardoor je kwetsbaarder bent en de conclusie is... Taylor kan er geen klote van... en heel Nederland kakelt elkaar na.

24 januari 2024 om 11:17

Ik denk dat ze bedoelen dat er meer potentie in Zeefuik zit, dan in Pepi. Waar ik het overigens mee eens ben, ze hebben het waarschijnlijk alleen verkeerd overgebracht

24 januari 2024 om 11:23

Waarom meer potentie? Op de leeftijd die Zeefuik nu heeft, had Pepi al meer laten zien. En nog steeds schelen ze niet heel veel

24 januari 2024 om 13:36

Precies dit. Nou ken ik die jongen ook niet heel goed, maar Pepi lijkt me een stuk verder. Die jongen (zeefuik) heeft er net 3 doelpunten in liggen. Hij is nog jong hoor, maar dan wordt zo'n jongen ook direct helemaal opgehemeld op basis van een mooi doelpunt.

Nee zo maakt hij ze niet. Wel maakt hij er meer. Weet niet wat belangrijker is. Laat Zeefuik er maar 12 scoren in een team dat degradeerd.

24 januari 2024 om 09:55

Vind de kopbal niet (veel in ieder geval) mooier dan die van Pepi tegen Sevilla

Pepi is een hartstikke leuke spits. Zeefuik ken ik wel enkel van samenvattingen (en daar komt hij goed uit), maar al met al heeft Pepi toch al veel meer laten zien? Begin van het seizoen was ik met mijn gebrekkige kennis van het spelletje zelfs van mening dat hij eerst spits van PSV zijn moest. Aan de bal goed. Hij ziet de ruimte. Vlug. Echt een complete spits. Met daarbij ook nog een neusje voor de goal. Dat De Jong zijn derde jeugd in zou gaan en zo goed zou gaan spelen had ik dan ook niet aan zien komen.

Het is leuk dat hij nu zo opgehemeld wordt, maar nog maar 3 maanden geleden moest hij na ruim een uur spelen gewisseld worden omdat hij het conditioneel niet zo kunnen opbrengen.

Deze vergelijking gaat natuurlijk nergens over. Pepi heeft al veel meer laten zien, Zeefuik speelt nu 2 leuke wedstrijden achter elkaar.

Ze noemen Psv'ers wel eens Calimero, maar zelfs ik voel dat op dit moment. Wát een geleuter weer van Gijp. En waarom het vergelijk met notabene Pepi? Waar komt dat vandaan? Je gaat haast denken dat nu alles uit de kast wordt gehaald om PSV te downgraden. Waan van de dag. Pepi is overigens nét 21 geworden. Was op 16 of 17 jarige leeftjid al MLS young player of the year, kopte PSV op 20 jarige leeftijd naar de knockout fase van de CL in Sevilla, en maakte op 19 jarige leeftijd al 12 goals voor een degradant in de eredivisie. Zeefuik is zo sterk als een beer, heeft een indrukwekkende fysiek en maakt een paar leuke goals ja. Maar het vergelijk met Pepi is natuurlijk weer compleet uit de lucht gegrepen en tekent de huidige analyses van VI. Die gasten kijken nauwelijks voetbal.

Ik ben echt groot fan van zeefuik, en hoop dat het seizoen gaat afmaken bij Twente.
Hij is dit seizoen de sensatie van Volendam en wanneer hij in een team komt dat op de aanval speelt, gaat hij erg ver komen. Goed fysiek, goed schot en kan goed koppen. Dynamisch ook goed voor een lange spits, gaat leuk worden.

Die jongen doet onverwachte dingen. Alsof een spits die redelijk voorspelbaar is niet goed kan zijn. Huntelaar deed weinig onverwachte dingen. Hetzelfde geldt voor Robben, ook die was vrij voorspelbaar. Echter deden deze heren het voorspelbare zo goed dat ze een meer dan leuke carrière hadden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren