Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Volendam haalt Portugees jeugdinternational rechtstreeks uit de Serie A

Laatste update:

FC Volendam heeft zich versterkt met Vivaldo Semedo, zo meldt de club woensdagavond via de officiële kanalen. De achttienjarige spits wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Udinese. Semedo vergroot daarmee de aanvallende opties in het team van trainer Regillio Simons en mogelijk sorteert Volendam met de huurdeal voor op het vertrek van Lequincio Zeefuik.

Semedo heeft een Portugees paspoort en vertegenwoordigde zijn land in diverse jeugdelftallen. De 1,92 meter lange aanvaller - die ook beschikt over de Angolese nationaliteit - maakte afgelopen seizoen namens Udinese zijn debuut in de Serie A.

In totaal heeft de spits zes duels op zijn naam staan in de hoogste Italiaanse competitie. In de zomer van 2022 werd de spits voor circa drie miljoen overgenomen van Sporting Portugal, waar hij sinds 2015 in de jeugd speelde.

Volgens directeur Frans ten Berge is Semedo een waardevolle aanvulling voor het spelsysteem. “Vivaldo is een fysiek sterke spits die als aanspeelpunt goed uit de voeten kan in meerdere systemen. Met zijn loopacties en snelheid zorgt hij voor diepte en gevaar.”

“Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij geproefd aan het hoogste Italiaanse voetbalniveau. We zijn blij dat Vivaldo ons kan helpen in onze strijd om te handhaven in de Eredivisie en wij kunnen bijdragen aan de volgende stap in zijn ontwikkeling”, aldus Ten Berge.

Met het aantrekken van Semedo speelt Volendam in op het mogelijke vertrek van Zeefuik, die in de nadrukkelijke belangstelling staat van FC Twente. De Tukkers zien in de spits een geschikte opvolger van de vertrekkende Manfred Ugalde.

Het is niet voor het eerst deze transferwindow dat Volendam zakendoet met Udinese, want afgelopen week werd ook Axel Guessand al gepresenteerd. De Frans jeugdinternational komt de defensie versterken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren