Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Rhijn moet vrezen: 'Ik wil nu echt mijn plek veroveren'

Laatste update:

Ricardo van Rhijn lijkt zijn basisplaats bij Ajax te zijn verloren. De rechtsback was in de afgelopen drie seizoenen een vaste waarde in het eerste elftal van de Amsterdammers, maar Kenny Tete heeft nu een streepje op hem voor. De vleugelverdediger doet het uitstekend in de voorbereiding, had al een basisplaats tegen VfL Wolfsburg en hoort dat Frank de Boer erg tevreden is.

/

De negentienjarige Tete debuteerde vorig seizoen al in het eerste van Ajax, maar het aankomende seizoen moet het jaar worden van zijn definitieve doorbraak. "Vorig seizoen keek ik de kat uit de boom, alle tijd bij de selectie was mooi meegenomen", zegt de rechtsback in gesprek met Het Parool. "Het is vooral de mindset die nu anders is. Ik wil nu echt mijn plekje veroveren, niet op de bank zitten of mijn wedstrijden met Jong Ajax voetballen."

Tete vindt dat hij de laatste tijd al goed bezig is: "Bij Jong Ajax ben ik de afgelopen twee seizoenen altijd een van de beteren geweest", zegt de verdediger, die aan het einde van het seizoen een contract tot medio 2018 tekende. Daar heeft Tete nog wel lang over moeten nadenken: "Ik zag weinig kansen voor mezelf", geeft hij toe. "Ajax is een heel mooie club, zeker voor iemand als ik: een echte Amsterdammer. Maar het is niet zo dat je bij Ajax moet blijven omdat de club zo mooi is. Je moet wel kans maken op speelminuten in het eerste. Dat gevoel had ik eerst niet, maar nu wel."

Kenny Tete is beter dan Ricardo van Rhijn

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is hem al gelukt.
Einde van het seizoen had hij al zijn plek te pakken.

19 juli 2015 om 19:59

Ik vond hem tegen Wolfsburg best goed spelen, ik ben alleen wat voorzichtiger geworden omdat het eerste seizoen van Van Rhijn ook ontzettend goed was. Daarna is het wat minder geworden, maar ik vond hem vorig jaar redelijk stabiel. Toch is het niet de back geworden waarvan we 4 jaar geleden allemaal erg veel verwachtingen hadden. Ik zou hem er in ieder geval wel altijd bij houden, heeft toch al veel eredivisie wedstrijden in de benen en heeft een goede instelling.

19 juli 2015 om 20:21

Misschien komt het doordat Van Rhijn eerst geen echte concurrentie had. In zijn eerste jaar natuurlijk wel (van der wiel)waardoor hij misschien beter speelde doordat er meer druk op stond en beter gemotiveerd was om die plek vast te houden. De afgelopen 2 seizoenen was het elke keer al zo goed als zeker dat hij in de basis staat waardoor hij misschien minder gefocust en gemotiveerd is. Ik denk dat deze concurrentiestrijd met Tete ook goed is voor Van Rhijn.

19 juli 2015 om 21:34

Precies. Verder zullen zowel van rhijn en tete genoeg speelminuten maken. Ajax speelt nog genoeg wedstrijden en rouleren is echt geen overbodige luxe met een 19 jarige speler

19 juli 2015 om 22:05

Van Rhijn is niet veel minder gaan spelen dan in zijn eerste seizoen. Gewoon een stabiele speler die soms erg nonchalant oogt. Het is gewoon zo dat bij Ajax alles wat nieuw is, is beter. Verwacht dat hij tete gewoon de meeste wedstrijden op de bank houdt.

Tete speelde erg goed tegen Wolfsburg. Fel in de duels, snel, oogde tevens erg fit. Nu moet ik wel zeggen dat Van Rhijn ook veel frisser oogde toen Gregory nog RA speelde. Toen wilden we allemaal Van Rhijn en toen speelde hij ook een prima seizoen.

Het is dus te hopen dat Kenny dit vast blijft houden. Als hij zo doorgaat komt hij vanzelf in Oranje ook.

19 juli 2015 om 20:19

Laten we het voorlopig nog maar niet over Oranje hebben voor Tete. Van der Wiel en Janmaat hebben een grote voorsprong op hem.

19 juli 2015 om 21:12

Danku, eerst constant goed spelen en goed ontwikkelen voor we de volgende speler maar gaan hypen.

19 juli 2015 om 22:34

Ik zeg toch ook niet dat hij morgen in oranje komt. Ik zie deze jongen zich ontwikkelen en als hij zo doorgaat komt hij vanzelf bij oranje. Ik zeg niet dat het basismateriaal is. Lezen.....

19 juli 2015 om 21:42

Haha, met Janmaat en van der Wiel mag hij blij wezen als hij er een keer bij zit! Het is niet eens zeker dat hij van Rhijn eruit gaat spelen laat staan dat hij het tegen Janmaat en van der Wiel kan opnemen

20 juli 2015 om 02:21

Hij heeft in de laatste duels van vorig seizoen Van Rhijn al oo de bank gehouden en in de voorbereiding ook. Ik zou mijn geld erop zetten van wel. En gezien zijn leeftijd zit er nog veel rek ik. Zou niet weten waarom hij er niet voor zou moeten gaan. Vd Wiel en Janmaat zijn geen Reiziger of zo.

Het zou fijn zijn als hij Van Rhijn kan vervangen als vaste rechtsback, want Ricardo is na al die jaren nog steeds niet ontwikkeld tot een speler die ik graag bij Ajax in de basis zie.

Ik vond van Rhijn vorig jaar als een van de weinige nog wel redelijk spelen.

19 juli 2015 om 20:02

Hij speelde inderdaad redelijk maar heeft zich in de afgelopen 3 seizoenen nauwelijks ontwikkeld. Gezien zijn leeftijd en aantal wedstrijden zou je dat wel verwachten. Het lijkt erop dat hij al op zijn top zit. Daarnaast is hij verdedigend behoorlijk zwak, en fysiek lijkt Tete nu al verder.
Ik hoop dat Tete voorlopig blijft staan.

19 juli 2015 om 20:06

Huh? Waar heb je het over? Misschien de eerste maanden, en als hoogte punt de winnende goal in de Kuip. Maar kort daarna was het bergafwaarts. Zeker tweede seizoenshelft, en dat seizoen was mijn laatste sprankje hoop en vertrouwen op definitief beterschap.

19 juli 2015 om 21:07

2e helft van t seizoen was hij met boilesen elke week de minste.

19 juli 2015 om 21:20

Precies, welke wedstrijden kijken mensen nou?..

Maakt een goede indruk. Van Rhijn moet hard aan de bak

Tete kan in tegenstelling tot van Rhijn zijn duels wel winnen. Het is een verademing om Tete te zien verdedigen. De manier waarop hij de achterlijn ook durft te halen. Misschien wat meer aan zijn voorzetten werken, maar in verdedigend opzicht is hij in mijn ogen een beest in wording.

19 juli 2015 om 20:20

Uiteindelijk kan dit ook het zetje worden die Van Rhijn nodig heeft. Concurrentie maakt toch meer iin je los. Toch een nadeel van veel jeugdige spelers, te snel denken dat je er bent. Concurrentie kan je dan weer wakker schudden. Hopelijk gebeurt dat, dan is Ajax uiteindelijk er het beste mee af.

19 juli 2015 om 20:26

3 jaren geleden of zo was van Rhijn de man en nu doet men alsof hij er niks van kan.
Van Rhijn kan ook gewoon duels winnen alleen is hij onder een vergrootglas. Bij alles wat hij fout doet is commentaar. Ik durf te wedden dat men Kenny gaat afkraken na een mindere periode. Zo gaat het nou eenmaal.

Moet wel toegeven dat van Rhijn zich bagger ontwikkeld, maar ja 0.0 concurrentie. Zie dan maar ff om scherp te blijven.

19 juli 2015 om 21:08

@ Lee.

Ik vind dat van Rhijn echt 2 seizoenen lang de verwachtigen niet heeft kunnen waarmaken.
Dat kan zijn dat de verwachting te hoog was.
Ik vind dat van Rhijn echt een belabberde voorzet heeft. Dat is echt niet beter geworden. Ja hij gaat naar voren en zorgt daarmee voor gevaar, maar vaak komt er helemaal niks uit.
Verdedigend gezien loopt hij vaak naar achter. Tegenstander op een metertje of wat. Dan heeft de tegenstander wel ruimte om een voorzet te geven.

Ik heb nog geen mening over Tete. Wel vind ik dat van Rhijn echt wel een hoop verbeterpunten heeft. Het is geen slechte verdediger, hij wil wel werken en is toch ook een Ajacied. Nu het financieel op orde is en de jeugd er aan komt, gaat het doorselecteren ook beginnen. En voor mij staat van Rhijn ook op het lijstje om de punten die ik genoemd heb. Alleen als Tete echt beter is op 1 van de punten die ik genoemd heb.

Ik ben wel blij dat de selectie niet kan lambakken omdat men toch wel speelt. Er moet nu gewerkt worden.

19 juli 2015 om 21:31

Helemaal met je eens @020sup.
Ook over die voorzetten. Hopelijk realiseert men nu dat er indd hard gewerkt moet worden voor een plek in de basis.
Dat was helaas vorig seizoen vaak anders geweest.

19 juli 2015 om 22:00

Laten wij dan maar hopen dat Tete een dusdanige concurrent is dat van Rhijn zijn ontwikkeling doorzet.

ik zat in de arena bij ajax wolfsburg en ik was echt verrast door zijn spel. Verdedigend een hele sterke speler, aanvallend lever je misschien iets in. Ajax is er echt op vooruit gegaan in de verdediging in ieder geval

Van Rhijn heeft ook wel lang genoeg de tijd gehad om zich te ontwikkelen, maar stelde juist teleur met zijn gebrek daaraan. Het is veelzeggend dat een back die al zo lang wel een vaste plaats heeft bij Ajax geeneens serieus in aanmerking komt voor (een basisplaats bij) Oranje. Verdedigend is hij niet bijzonder doortastend, en juist in de nieuwe formatie waarin Ajax weer met een 10 gaat spelen is het in de eerste plaats nodig dat backs kunnen verdedigen, omdat ze niet zoveel mee op zullen komen als hiervoor.

19 juli 2015 om 22:05

Dat was misschien ook wel de reden van het slechte spel van Boilesen en Van Rhijn. Ze moesten álles kunnen.

20 juli 2015 om 06:34

Dat heb ik juist ook als 1 vd redenen genoemd. Ze waren meer vleugelspelers (zonder goede voorzetten) dan backs !!

Tete speelt paar wedstrijden redelijk en dan is van rhijn gelijk minder 😂😂😂

19 juli 2015 om 20:28

Of andersom.. Van Rhijn speelt al een tijd minder, waardoor het al een verademing is om een rechtsback te hebben die een man kan uitschakelen. Al moeten we Tete nu ook niet ineens de hemel inschrijven. Tegen Wolfsburg was het erg goed, maar dat was Van Rhijn in zijn 1e seizoen ook. Het gaat er uiteindelijk om of/hoe je jezelf verder doorontwikkeld

19 juli 2015 om 23:45

Tete speelde bijna het hele vorige seizoen gewoon goed in de Jupiler League. Daarom krijgt hij nu zijn kans van De Boer en niet vanwege die paar wedstrijden.

20 juli 2015 om 16:35

Jupiler League is wel wat anders dan Eredivisie laat staan CL (voorronde), Dit geeft gewoon duidelijk weer hoe hoog de lat bij Ajax ligt op dit moment... (voor dat mensen reageren begrijp goed u heeft te maken met sarcasme)

21 juli 2015 om 08:53

Natuurlijk is er een verschil tussen de Jupiler League en de Eredivisie, maar dat wilt niet zeggen dat Tete maar een paar wedstrijden leuk voetbal heeft laten zien.

Zelfs melvin platje zou het beter doen op de linksback positie dan van rhijn...

19 juli 2015 om 20:21

Dat zou best kunnen, want van Rhijn is een rechtsback.

19 juli 2015 om 21:17

Whoessssjjj, zo over iedereen heen die opmerking. Denk je eindelijk een leuke grap te hebben, laat je direct blijken dat je er geen kaas van gegeten hebt. Ricardo doet het overigens totaal niet onaardig als rechtsback, maar dat deed hij jaren terug ook op een gelijkwaardig niveau. Tete klopt aan de deur (zet misschien al voorzichtig een voet naar binnen), dus boor het eerst lijkt van Rhijn daadwerkelijk fatsoenlijke concurrentie te krijgen. Laten we vooral hopen dat hij zich hierdoor eindelijk meer gaat ontwikkelen zodat we in Oranje ook een fatsoenlijke back erbij krijgen toch?

Tegen VFL Wolfsburg speelde Kenny Tete een prima wedstrijd. Ik denk en hoop dat Tete dit seizoen zijn doorbraak kent bij Ajax, want ik zie in hem zeker materiaal voor het eerste elftal van Ajax en ik heb geen idee waarom, maar ik heb het idee dat talenten als Riechedly Bazoer, Anwar el Ghazi, Jaïro Riedewald en Kenny Tete dit seizoen hun grote doorbraak zullen kennen.

Bazoer en el Ghazi zijn het afgelopen seizoen natuurlijk doorgebroken in het eerste elftal van Ajax, maar ik heb het gevoel dat Bazoer en el Ghazi het het aankomend seizoen beter zullen presteren en dat Riedewald en Tete ook basisplaatsen zullen hebben.

Van Riedewald ben ik ook altijd wel gecharmeerd geweest. Hij ziet er niet als de sterkste man op het veld uit, maar hij is zeker niet bang om een duel uit de weg te gaan en durft er zelf ook echt gewoon hard in te gaan.

Zowel aanvallend als verdedigend is Riedewald ook nog eens prima en ik hoop dan ook dat hij aankomend seizoen een vaste basisplaats weet te veroveren.

Ricardo van Rhijn zal denk ik zijn plaats kwijtraken aan Tete , Heitinga of Veltman samen met Riedewald centraal in de verdediging, Bazoer als controlerende middenvelder en el Ghazi als rechtsbuiten, dat lijkt mij wel wat.

Op het middenveld zal er dan gerouleerd worden tussen Davy Klaassen, Riechedly Bazoer, Daley Sinkgraven en Nemanja Gudelj.

Cillessen
Tete
Veltman/Heit
Riedewald
Dijks
Klaassen
Bazoer
Gudelj/Sinkg
el Ghazi
Milik
Fischer

Ik vind de kritiek op Van Rhijn wel makkelijk.
Een paar jaar terug werd hij weg gespeeld door een goede linksbuiten, maar welke linksbuiten heeft vorig jaar nu echt indruk gemaakt tegen Ajax?
Ik kan me eerder spelers herinneren die er over rechts (linksachter) heel erg makkelijk overheen gingen.
Ik zou hem nog niet afschrijven. De ervaring die hij heeft opgedaan is ook iets wat mee gaat spelen. Tete heeft zeker talent, maar is echt nog iet zo ver als Van Rhijn.

19 juli 2015 om 20:40

Heeft ook te maken met de linksback van dienst. Als je als tegenstander ziet dat Boilesen de linksback is dan ben je wel gek als je nog over de linkerkant wil aanvallen, de rechterkant ligt volledig open.

Tête vind ik beter dan Van Rhijn, staat ook al jaren te boek als groot talent en mooi om te zien dat hij nu doorbreekt. Hopelijk houdt hij die basisplaats vast, van Rhijn heeft lang de kans gehad maar is niet van het gewenste niveau, dan is het simpel: banken.

19 juli 2015 om 22:22

Klopt, maar bijvoorbeeld Depay en spelers van PSG e.d. hebben amper iets kunnen creëren oid tegenover hem. Dat met Konoplyanka in Oekraïne was de enige keer dat ie zich makkelijk uit liet spelen, maar dat is ook gewoon de kwaliteit van de aanvaller. Die goal in de Arena was niet echt Van Rhijn zijn fout, het was al in de verlenging door een domme fout van Boilesen, terwijl de hele verdediging op dat moment open lag. Wellicht werd er ook niet zo goed gecommuniceerd met Bazoer, maar dat moet allemaal in een fractie van een seconde gebeuren, terwijl ze waarschijnlijk al erg vermoeid waren.

Mooi om te zien hoe jongens die al jaren in de opleiding spelen uiteindelijk in het eerste terechtkomen.
Ik gun het vooral zijn moeder die iedere wedstrijd aanwezig was. Altijd zo fanatiek langs de lijn.
Prachtig! Hopelijk wordt hij een vaste waarde in Ajax 1.

Ik weet dat het niet kan,dat vooropgesteld,maar ik zou het wel leuk vinden voor ons,fct,als hij ons backprobleem zou kunnen oplossen(jaartje huren ofzo)
Chips,ajax heeft i.m.o. luxe probleem op de back posities,ook als je ziet wie er mogen,mochten vertrekken.

Als Van Rhijn onder druk staat speelt hij vaak de beste wedstrijden zie de Klassieker en de CL-duels. Zonder druk lijkt het heilige vuur te ontbreken. Met concurrentie gaat hij zijn beste niveau halen.

Was zeer goed tegen Wolfsburg, goed dat er concurrentie is, laat ze maar bewijzen wie het beste is.

Tete speelde sterk tegen Wolfsburg. Toch lijkt het aannemelijk dat een speler van zijn leeftijd nog een terugval krijgt. Dan mag vRhijn het weer laten zien.

We mogen ook wel een paar veren in de kont steken van de directie. Marc heeft een hoop over zich heen gekregen. Maar de belangerijkste taak was nu eenmaal niet de selectie. De prioriteit lag bij het opschonen van de financien.
Van structureel 20 miljoen verlies naar winst zonder CL voetbal. Dat is knap. En dat is nu al gerealiseerd.
Ondertussen is men de jeugd anders gaan begeleiden en opleiden en daar worden nu langzaam de vruchten van geplukt.
Het huishoudboekje is op orde, er wordt jeugd ingepast en als het moet gehuurd of aankopen gedaan.
Dit jaar valt het voor het eerst een beetje samen.
Tete, Riedewald. Eigenlijk ook wel een Dijks die terug komt. Net zoals Heitinga.
Frank die past het nu in naar gelieven. Punt naar voren, Tete en Riedewald lijken basis te worden. En anders blijft van Rhijn er staan. Is toch ook jeugd

We kunnen wel allemaal klagen, maar doe het zelf maar eens beter.
ik vind dit knap werk.

19 juli 2015 om 22:38

@ 020sup

Sorry, maar dat was dus helemaal niet zijn voornaamste taak, het is mij echt een raadsel hoe jij daarbij komt ? Toen zijn functie werd omschreven werd er duidelijk vermeld dat zijn voornaamste taak was om de trainer van het eerste te faciliteren; zodat die over een uitgebalanceerde selectie kan beschikken zoals besproken in het rapport Coronel en de revolutie. Daarin heeft hij tot nu toe jammerlijk gefaald, alhoewel de nieuwe spelers het voordeel van de twijfel krijgen; heeft hij ook daar zich niet gehouden aan de afspraken/voorwaaeden die zijn gesteld waaraan versterkingen moesten voldoen toen het nieuwe beleid officieel werd ingesteld.

Zijn tweede voornaamste taak was om nu eindelijk eens de al decennia lange onvrede bij de scouting eens op te lossen, die onder Overmars alleen nog maar grotere vormen heeft aangenomen. Hetzelfde geld voor het intensief scouten en het hebben van schaduw lijstjes waar meneer nooit serieus mee bezig is geweest, en zo zijn er nog tal van andere zaken die hij niet aangepakt wat volgens het rapport Coronel/revolutie wel had gemoeten.

"we kunnen wel allemaal klagen, maar doe het zelf maar eens beter.
ik vind dit knap werk."

Sorry, maar dit vind ik echt een een zwak argument, op deze manier kun je iemand nooit bekritiseren. Overmars heeft alles behalve uitgevoerd wat er uitgevoerd zou moeten worden, wat mij betreft word hij dan ook zo snel mogelijk ontslagen (al weet ik dat dit helaas niet op korte termijn zal gebeuren).

20 juli 2015 om 01:09

Er wordt veel jeugd ingepast van steeds hoger niveau en dat is zeker wel onderdeel van het plan cruijff, een zeer belangrijk onderdeel en daar slaagt Overmars met vlag en wimpel. Daarbij moet je vaak juist niet kopen of huurconstructies bedenken zodat de jeugd niet voor voeten wordt gelopen, Milik en nu weer Sanogo, goed beleid.

Verder blijft hij keurig binnen de begroting zonder CL en financieel is het mede door hem op een rij. Dit jaar staat er weer een uitgebalanceerde selectie, vorig jaar iets doorgeschoten in het inpassen van jeugd. Fouten worden gemaakt en er wordt van geleerd zoals dat in een lerende organisatie (plan cruijff) hoort. Zo wordt beleid ook aangepast en geevalueerd, kortom niet al die afspraken staan nog.

De problemen met scouting begrijp ik niet, gaat vast niet allemaal goed maar wat mankeert eraan? Overmars doet het prima, goud waard die man. Wat is jouw alternatief?

20 juli 2015 om 01:23

Leeds, dat jij het nog durft te hebben over het rapport Coronel na de revolutie van Cruyff is te bespottelijk voor woorden. Overmars heeft, naar omstandigheden, uitstekend werk afgeleverd. Overmars werd door Cruyff aangesteld en is met handen en voeten gebonden aan het Plan Cruyff. .

21 juli 2015 om 22:47

Tuurlijk was dat in het beginsel 1 van zijn belangrijkste taken. Nog 2 jaartjes 20 Miljoen per jaar verlies draaien en Ajax had er echt allerbelabbertst voorgestaan. Toen Marc begon zat er niet meer veel geld in kas.
Dan kan men wel van alles willen, maar zal er niet veel gebeuren.
Dat er tevens volgens plan moest worden gewerkt ontken ik helemaal niet. Maar financieel ging het super slecht. En zonder geld kan je niks

Goede speler die Tete, maar van Rhijn staat vanaf september gewoon weer in de basis. Denk dat ie ook een heel goed seizoen gaat draaien, transfer verdient zodat Tete volgend jaar in de basis staat. Aan het einde van dat seizoen kunnen de 020 fans weer dezelfde kritiek op hem uiten zoals bij vd Wiel en van Rhijn.

19 juli 2015 om 22:46

En die kritiek op van Rhijn en van der Wiel heb ik nog steeds. Verdedigend zo ontzettend slap en aanvallend ook geen toegevoegde waarde. Als is het voor greg wel lekker dat elke waardeloze voorzet door Zlatan word omgezet in een doelpunt. Maar ze spelen allebei liefst de val zo snel als het maar kan weer terug naar achteren. Tel daarbij op dat ik ze zelden kan betrappen op spelintelligentie en ze praktisch nooit een voorzet zie uithalen. Hoop echt dat Tete een wat mannelijkere verdediger is.

20 juli 2015 om 02:25

Noem mij een speler die geen kritiek krijgt als hij slecht speelt. Ook bij de overige clubs kunnen ze er wat van..

Hopen dat tete blijft groeien. V rhijn is meer niveautje twente vitesse groningen

Is ook niet moeilijk om beter te zijn dan van rhijn. Waardeloze voetballer. Voegt werkelijk waar niks toe aan het spel van Ajax. Hoop alleen dat Tete wel beter is.

Goede back-up voor van Rhijn. Krijgt die eindelijk concurrentie. Tete zal naar mijn verwachting niet Van Rhijn uit de basis spelen, maar wanneer Van Rhijn een mooie transfer maakt volgend jaar, dan zal Tete hem zeker goed opvolgen.

19 juli 2015 om 22:43

Zoals van Rhijn laatste jaren speelt gaat hij ben ik bang nergens heen. Of een subtopper ergens moet er in trappen. Is natuurlijk een back van niks. Voegt in mijn ogen niks toe. Aanvallend zie je hem en verdedigend is hij te lief. Hoop echt dat Tete gaat spelen

Van Rhijn is een dramatische voetballer die alleen als een kip zonder kop loopt te rennen en te vliegen..is van het niveau de graafschap..zal nooit wat worden met hem.

Te lang stilgestaan in zijn ontwikkeling.

Logisch dus dat Tete de kans krijgt, al denk ik dat over een tijdje Van Rhijn zijn plaats weer overneemt. Jonge debutanten krijgen altijd een terugval en dan is het wel fijn om als team op een andere jongen te kunnen terugvallen. Van Rhijn zal hier alleen maar sterker door worden. Hij heeft nu eindelijk eens echte concurrentie.

Goede ontwikkeling dit. Werd ook wel eens tijd dat van rhijn serieuze concurrentie kreeg. Van rhijn speelt sinds zijn goede debuutseizoen als een pannenkoek, dus het kan met tete alleen maar beter.

Een heerlijke speler. Is een speler met durf. We weten allemaal dat dit niet de definitieve basisopstelling is, want de Boer heeft gezegd dat hij voor 40% vast lag. Maar ik denk dat Tete de RB gaat worden. Woensdag weten we weer wat meer denk ik.

Ik zeg: heel snel een contractverlenging met Tete aangaan. Is weer een goede verdediger, waaraan we nog veel plezier gaan beleven.

Voor Van Rhijn is dit een flinke wake-up call. Hij zal nu weer moeten gaan werken en knokken. Op 95% inzet, gaat hij het (gelukkig) niet redden !

Ik hoop dat Tete de bal wat meer naar voren speelt dan Van Rhijn.
Dat tikkie breed en tikkie terug van Van Rhijn word ik helemaal kotsmisselijk van.

Ik verwacht dat Tete vooral in het begin beter is maar later zullen ze allebei even slecht/ matig zijn.
Het is gewoon moeilijk presteren als een voetballer precies zo speelt zoals Frank de Boer dat graag wilt
Er moet eerst een andere voetbalstrategie.
Daarna zullen verschillende voetballers beter presteren

Geef mij toch van Rhijn maar is toch nog een standje beter als Tete.

Hij kan ook het elftal goed leiden, dus moet Frank hem zeker niet voorbij laten gaan.

20 juli 2015 om 02:28

Hij kan een elftal goed leiden?
Oh ik zie het al, je hebt Klaassen verkeerd gespeld...

20 juli 2015 om 03:40

@tubes

Geef mij eens een reden? Tussen van Rhijn en Klaassen zit weinig verschil.

Ze draaien beiden een tijdje bij Ajax en dan is van Rhijn ook man die Ajax kent en de spelers ook redelijk kan laten leiden.

20 juli 2015 om 09:34

Ik kan geen een voorbeeld noemen waarbij hij aan heeft getoond het elftal te leiden. Te vaak zie je misverstanden tussen hem en teamgenoten. Klaassen zie je duidelijk op het veld coachen, iets dat hij al zijn sinds zijn tijd als jeugdspeler doet.

Mocht je nog een zak voorbeelden hebben waaruit blijkt dat Van Rhijn het elftal leidt (en het niet al lastig genoeg met zichzelf en tegenstander heeft), dan hoor ik het graag.

Eerst zien dan geloven, toen Van Rhijn zijn eerste paar wedstrijden begon te spelen in Ajax 1 dacht ik echt daar hebben we de nieuwe rechtsback voor de komende 10 jaar in het Nederlands Elftal. Jammer genoeg is er totaal een progressie geweest in zijn ontwikkeling en moet Tete een kans krijgen maar als ik heel eerlijk ben heb ik ook niet echt een goed gevoel over Tete, ben benieuwd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren