Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Late treffers van Liverpool zorgen ervoor dat beauties grote waarde hebben

Laatste update:

Liverpool heeft op haast ongekende wijze afgerekend met Fulham: 4-3. De ploeg van manager Jürgen Klopp scoorde vier prachtige goals, waarbij de treffer van Alexis Mac Allister misschien wel het mooist was. Mede dankzij een treffer van Kenny Tete leek Liverpool puntenverlies te gaan lijden, maar dankzij late goals van Wataru Endo en Trent-Alexander Arnold ging de thuisploeg alsnog met de volle buit aan de haal. Liverpool klimt dankzij de zege naar de tweede plaats. Het staat nu twee punten achter koploper Arsenal. Fulham is terug te vinden op plek veertien.

Klopp stelde twee Nederlanders op in de basis: Virgil van Dijk en Ryan Gravenberch. Cody Gakpo zat op de bank. De aanval van the Reds bestond uit Luis Díaz, Mohamed Salah en spits Darwin Núñez. Gravenberch werd op het middenveld vergezeld door Mac Allister en Dominik Szoboszlai. Alisson ontbrak wegens een knieblessure, waardoor Caoimhín Kelleher onder de lat stond. De plek van de eveneens geblesseerde linksback Andy Robertson werd ingenomen door voormalig Willem II'er Konstantinos Tsimikas. Bij Fulham verschenen voormalig Ajacieden Tete en Calvin Bassey in de verdediging; Raúl Jiménez moest als enige spits voor de goals zorgen.

Liverpool was zoals verwacht de dominante ploeg in de beginfase van de wedstrijd. Het leek al snel te leiden tot de 1-0 van Salah, ware het niet dat de treffer van de Egyptenaar werd afgekeurd wegens buitenspel. Een overtreding van João Palhinha op de rand van de zestien zou de Portugees en Fulham duur komen te staan. Alexander-Arnold ging achter de bal staan en krulde de bal over de muur en via de onderkant van de lat in het doel achter de kansloze Bernd Leno: 1-0. De feestvreugde bij de thuisploeg was echter maar van korte duur. Liverpool leek niet helemaal bij de les toen Antonee Robinson vanaf links mocht voorgeven. De Amerikaan zag zijn pass tot assist gepromoveerd worden door Harry Wilson, die van dichtbij binnentikte: 1-1.

Vlak voor rust had Mac Allister een kunststukje in huis. Díaz liep zich in eerste instantie nog vast op de verdediging van Fulham, waarna de bal voor de voeten van de Argentijn belandde. Mac Allister keek op en vuurde vanaf een meter of 23 een raket af die uitdraaiend in de verre kruising belandde: 2-1. Daar leek het bij te blijven, maar in de negen minuten aan blessuretijd sloeg Fulham toe.

Een hoekschop werd doorgekopt door Jiménez en Tete tikte via de benen van Kelleher binnen. Even leek er sprake te zijn van buitenspel, maar de voet van Núñez hief dat op: 2-2. Fulham bleef zelfs nog aandringen voor het rustsignaal en dacht wéér te scoren. Tim Ream tikte binnen en opnieuw werd de goal afgekeurd wegens buitenspel. Dit keer bleek het vlagsignaal van de assistent-scheidsrechter wel terecht.

Ook na rust bood Fulham uitstekend partij, al kwamen de Londenaren tien minuten na de onderbreking goed weg. Salah gaf de bal perfect mee aan Núñez, die van dichtbij en onder druk van een verdediger keihard tegen de lat schoot. De Uruguayaan was ruim vijf minuten later opnieuw dreigend en weer kwam de pass van de voet van Salah. Dit keer schoot Núñez naast. In de fase daarna wist Liverpool niet veel te creëren, terwijl Fulham ook niet vaak voor het doel van Kelleher kwam. Klopp besloot onder meer om Gakpo te brengen, al had dat niet direct het gewenste effect. Aan de andere kant brak Fulham gevaarlijk uit. Robinson had ruimte aan de linkerkant, maar zijn schot bedreigde Kelleher niet genoeg.

Even later was de doelman van Liverpool alsnog geklopt. Willian gaf vanaf de linkerkant mee aan invaller Tom Cairney, die op zijn beurt een andere invaller vond: Bobby De Cordova-Reid. De Jamaicaan kopte bij de tweede paal raak: 2-3. De derde zege ooit voor Fulham op Anfield kwam plots zeer dichtbij. Liverpool drukte in de slotfase en kwam nog meermaals dichtbij via invaller Endo en Salah. Met name laatstgenoemde liet een enorme kans liggen door een rebound van dichtbij over te schieten. Vlak voor tijd was het toch raak voor Endo. De Japanner schoot op aangeven van Salah heerlijk raak in de kruising: 3-3. Alexander-Arnold liet Anfield daarna ontploffen door van afstand de korte hoek te vinden: 4-3.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Arsenal3424555677
2Manchester City3323734876
3Liverpool3422844174
4Aston Villa3420682166
5Tottenham Hotspur3218681660
6Manchester United3316512153
7Newcastle United33155131550
8West Ham United3413912-948
9Chelsea3213811447
10AFC Bournemouth3412913-1145
11Brighton & Hove Albion33111111-244
12Wolverhampton W.3412715-843
13Fulham3412616-442
14Crystal Palace3410915-1239
15Brentford349817-735
16Everton3411815-1233
17Nottingham Forest347918-1826
18Luton Town346721-2825
19Burnley 345821-3223
20Sheffield United343724-5916

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hou van de Premier League.

Poh heftig potje. Hoe zeer ik tsimikas zijn inzet waardeer komt hij wat als back- up toch tekort bij vlagen. Blij met de 3 punten alsnog.

3 december 2023 om 17:38

De laatste goal van Liverpool had nooit mogen tellen omdat die onervaren Tsimikas de verdigeger vol in de rug beukt.

Wat een geweldige einde! Poeh, dan denk je nou Liverpool valt ook weg en dan toch nog terug komen en hoe! Heerlijke sfeer ook!

Maar lekker niveau hoor of doen jullie dit echt bewust (fouten maken)!? ...

"Het staat nu twee punten achter koploper Manchester City."

Geweldige wedstrijd gezien ! Prachtige doelpunten.

Tas weer in vorm, wat een geweldige trap techniek heeft die man.

Nu nog het toetje met city tegen spurs.

Wat worden we verwend in de PL! Van seconde 1 tot de laatste was het geweldig om naar te kijken een echte thriller alweer. 3 prachtige doelpunten van Liverpool gezien waarvan twee echte wereldgoals. Crimineel dat die vrije trap van Trent als een owngoal van Leno zal genoteerd worden. Over Trent gesproken die man is de definitie van een ‘maestro’, wat een masterclass in passing en vision alweer op dat vlak is hij echt een klasse apart. Ook heel veel bewondering voor de manier waarop Fulham op Anfield kwam spelen. Die mentaliteit van Liverpool ook, ergens verwacht je nog dat ze een comeback gaan maken, staan ze voor bekend en al zeker als de kelen opengaan in Anfield, dan wordt die bal gewoon in het net van de tegenstander gezogen lijkt het. Nu genieten van City V Spurs!

3 december 2023 om 17:17

Trouwens wat een weelde in het middenveld bij Engeland. Met Bellingham, Rice en Trent 🥶 Maarja, Southgate kennende speelt die met Henderson of Mount ofzo.

Laatste goal is toch gewoon een overtreding op de verdediger die uitverdedigd?

Haha hier moest snel de kop 'Stunt Fulham zorgt ervoor dat beauties geen grote waarde hebben' worden aangepast

Voor de neutrale fans was dit geweldig maar voor de Liverpool fans is dit iets minder geloof ik. De backup keeper kan het niveau niet aan en Alison kan 5 weken niet spelen.
Ben benieuwd of de aanval van Liverpool dit volhoud. Cleansheets zie ik niet gauw gebeuren.

3 december 2023 om 17:58

Kelleher is al jaren een prima stand-in. Ben je vergeten hoe die tegen Ajax keepte? Is een prima keeper achter Alisson. De Alisson tegen City was ook drama. Daar kwam ook de 1-0 uit. Geen 1 club heeft 2 wereldkeepers in de selectie. Er zijn ook een aantal clubs in de BPL van de traditionele top 6 die niet eens een top20 keeper als 1e keeper hebben.

3 december 2023 om 18:04

Kelleher is normaal inderdaad wel een prima keeper, veel te goed voor als 2de keeper te functioneren. Maar zag er vandaag gewoon niet goed uit, hopelijk blijft het bij deze wedstrijd.

3 december 2023 om 18:24

Kelleher keepte vandaag slecht. Een stuk minder dan Alisson. Alisson verbloemt veel qua verdediging bij Liverpool. Las ergens op Twitter dat hij 6 doelpunten had voorkomen dit seizoen. Kelleher is als 2e keeper minder dan die van City en Arsenal. Dat zijn nou net twee clubs waar je tegen moet strijden.

4 december 2023 om 04:29

Slechter dan Ramsdale de afgelopen weken was het nou ook weer niet.

Dit is nou de reden dat de Premier League zo leuk is. Vandaag al een paar leuke wedstrijden gezien, maar deze was thriller. Veel goals van Liverpool waren wereldgoals. Die vrij trap van Trent en de knal van Mac Allister waren echt de beste goals. Natuurlijk was die 4-3 ook weer een geniale comeback, maar ja die zag je eigenlijk wel aankomen. Dat is hoe Liverpool nou eenmaal te werk gaat bij zo'n achterstand.

Ik denk wel dat Liverpool met Allison op doel niet zoveel tegengoals had gekregen en dan had je namelijk ook niet zo'n spannende wedstrijd. Die Kelleher zat er vandaag gewoon slecht uit.

Mooie goals gezien zeg. En Trent in een meer aanvallende/middenveld rol is toch veel beter?
Eigenlijk moet Pool echt een topper op de RB halen, zodat Trent op het middenveld er bij kan (definitief).

Benieuwd hoe Liverpool het gaat doen zonder Allison de komende weken. Toch wel cruciale weken om te missen zeg.

Verder: hoe staat het er voor met Thiago? En waarom heeft Virgil geen vaste partner bij Liverpool? Dan is het Matip, dan Konaté, dan Gomez?

Konaté is toch de beste van de 3, mits fit? Matip is relatief stabiel, maar niet bijzonder. Gomez is te wild en te blessuregevoelig. Zouden ze toch eigenlijk nog een topper naast moeten halen he

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren