Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van de Ven en Davinson Sánchez spelen dramatische hoofdrol voor Tottenham

Laatste update:

Tottenham Hotspur is al in de tweede ronde van de EFL Cup uitgeschakeld. De ploeg van trainer Ange Postecoglou speelde dinsdagavond met 1-1 gelijk bij Fulham, waarna de penaltyserie werd verloren: 5-3. Micky van de Ven en Davinson Sánchez speelden allebei een negatieve hoofdrol: eerstgenoemde maakte een eigen goal, terwijl Sánchez als enige miste in de penaltyserie. Ondertussen werd Leeds United ondanks een goal van Pascal Struijk uitgeschakeld door Salford City, dat uitkomst op het vierde Engelse niveau.

Het basiselftal van Tottenham was op veel plekken gewijzigd ten opzichte van het Premier League-duel met AFC Bournemouth (0-2) van afgelopen zaterdag. Onder meer voor Sánchez was er tegen Fulham een basisplek: hij vormde het hart van de verdediging met Van de Ven. Laatstgenoemde was niet de enige Nederlander op het veld: Kenny Tete startte als rechtsback aan de kant van Fulham.

Ondanks dat the Spurs in de eerste helft meer balbezit hadden, waren de grotere kansen voor Fulham. Zo kopte spits Rodrigo Muniz in kansrijke positie naast en profiteerde Harrison Reed bijna van een fout van doelman Fraser Forster. De derde kans voor de thuisploeg leverde wél een goal op. Tom Cairney gaf laag voor, waarna de bal via de voet van Van de Ven – zonder dat de verdediger het zelf door leek te hebben – met een boogje in het doel belandde: 1-0. Ook daarna was Fulham het meest dreigend, maar Forster bracht tot twee keer toe redding op inzetten van Muniz.

Na de rust kwam Tottenham een stuk beter voor de dag dan in de eerste helft. Nadat een schot van Richarlison via Tim Ream maar nét over ging en Pierre-Emile Højbjerg in kansrijke positie naast schoot, werd het via Richarlison alsnog 1-1: de Braziliaan kopte een voorzet van Ivan Perisic binnen. In de fase daarna waren beide ploegen een aantal keer dicht bij de voorsprong. Gescoord werd er echter niet meer, waardoor penalty's de doorslag moesten geven. In de penaltyserie miste alleen Sánchez, waarna Tete de winnende mocht binnenschieten.

Salford City – Leeds United 1-1 (9-8 na strafschoppen)
Leeds startte met Crysencio Summerville en Struijk in de basiself. Salford City, de nummer tien van de League Two, kwam na ruim een half uur spelen verrassend op voorsprong via Matt Smith, die een voorzet wist binnen te koppen. Pas een kwartier voor tijd kwam Leeds op gelijke hoogte: Struijk tikte de bal binnen na een vrije trap. 1-1 was ook de eindstand, waarna Salford de penalty's beter nam: 9-8.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

No Kane no party. Na de Community Shield is de League Cup de minste prijs? Zonde voor Spurs. Heb het niet gezien overigens.

Het ziet er lomp uit omdat hij (Sanchez) zich voor de bal wilt werpen; maar als hij naar achter loopt als een van dijk en de bal er langs gaat is het ook kut. In veel gevallen had hij de bal gewoon geblockt toch ?

29 augustus 2023 om 23:03

was zijn fout niet julli sanchez verdedigd drama. de goal is ingeluid door hem. van der ven kon er weinig aandoen

jammer. 1ste helft bedroevend. 2de helft redelijk. maar die sanchez mag mij mij gratis weg. goal fulham staat die te verdedigen als iemand van de fjes. en die penalty schiet die bedrovend binnen. nu focus op fa cup en premier league. jammer maar we hebben wel gezien dat de b ploeg drama is

Vd Ven kon weinig doen aan die eigen goal en speelde verder wederom een goede wedstrijd. Sanchez echter... Die is al 2 jaar ondermaats en was vandaag voor de zoveelste keer de zwakste man op het veld. Waarom hij ook een penalty neemt is onbegrijpelijk, denk dat niemand het idee had dat die erin zou gaan.

Kan verder prima leven met een B/C opstelling in het tweede bekertoernooi alleen is het zo zonde dat de kwaliteit van de backups zoveel lager is dan de basis. Tweede helft was het al wat beter, zeker na het inbrengen van de grote namen, maar er moet achterin nog wel versterking komen achter Vd Ven en Romero.

Hebben jullie iets tegen Kenny Tete voetbalzone? De man speelde de hoofdrol in de wedstrijd en alsnog hebben jullie het alleen over Van der Ven en Sanchez.

29 augustus 2023 om 23:44

Dat is vrij eenvoudig, spurs is een grotere club en het zorgt voor veel meer clicks.

30 augustus 2023 om 00:16

Valt me nog mee dit, zie vaker dit: 'Ex-ajacied is belangrijk waar psv-target en van de Ven een negatieve hoofdrol opeisen"

30 augustus 2023 om 12:42

Ik dacht even dat ik een VZ-kop aan het lezen was….

Gelukkig is die Sanchez niet terug gekomen zeg. Die springt bijna het stadion uit bij de schijnbeweging bij de 1 0. Sowieso beter niet dat soort spelers terughalen.

30 augustus 2023 om 02:34

Sanchez idd nooit terughalen. Dat soort broodvoetballers die je club na een jaar verlaten (gelukkig wel met dikke winst) hebben aangetoond dat je niet op ze kan bouwen voor een langere tijd. Leuk jaar gehad bij Ajax maar raakt sindsdien geen pepernoot meer.

Dit wordt weer een seizoen zonder prijzen voor spurs. Als ze kans hadden op 1 was het de carabao cup wel. FA cup wordt serieus genomen door de topclubs in england.

29 augustus 2023 om 23:16

Verwacht toch niet echt een prijs, vooral met een nieuwe manager die net iets opbouwt maar wel triest dat je er nu gelijk uit ligt. Had absoluut niet gehoeven.

29 augustus 2023 om 23:19

Begreep de opstelling ook niet. Leek wel of de coach het niet echt serieus nam. Je speelt tegen fulham een pl club, je speelt niet tegen een club uit 3e divisie. Maar dit zijn inderdaad leermomenten voor de coach.

29 augustus 2023 om 23:37

ik snapte het wel. alleen had bijvoorbeeld alleen paar wisselspelers gebracht. maar ja na afloop kunnen we makkelijk praten. tottenham is gewoon niet goed genoeg

29 augustus 2023 om 23:41

Het is ergens wel logisch. Maar jullie spelen ook geen Europees dus dan was dit wel een mooie mogelijkheid op een prijs. Maar goed, ook niet het einde van de wereld. Nieuwe trainer van jullie is wel een sympathieke kerel. Denk dat hij het wel goed gaat doen!

29 augustus 2023 om 23:53

denk het ook wel. we mistte vandaag ook bisouma en madisson basis. met die 2 erin heb je al 200 keer meer creativiteit. gooi je udogie op back heb je iemand met diepgang. ik maak me er geen druk meer om dat we eruit liggen in een fa of league cup haha. wen je jammer genoeg aan als spurs fan

Begrijp niet dat je met een B elftal begint tegen een PL team in een bekercompetitie waar je nog iets kunt winnen. Zag bijna niks terug van het goede spel wat in de competitie wel duidelijk te zien is. Eerste 60 minuten bagger daarna beter maar gewoon te weinig. Sanchez die een penalty moet nemen… dan weet je genoeg waar zijn de middenvelders en aanvallers die er een konden nemen?

Wij hebben nu toch wel genoeg gezien van spelers als Davies en Sanchez etc. toch? Gaan die nog vertrekken of wat? 😂
Duidelijk dat het B elftal een stuk slechter is, zitten hier en daar wat oke wissels tussen maar vooral in de aanval en verdediging is het gewoon een te groot verschil in kwaliteit. Erg zonde dit gezien je toch geen Europees speelt.

Hopelijk de laatste dagen nog een paar versterkingen en velen die vertrekken.

COYS

Sanchez toch wel een van de grootste miskopen ooit van Spurs. Leek echt een goede aankoop te zijn maar wat een matige verdediger zeg, kan ook helemaal niks met een bal. Maar een mannetje dekken of een tackle maken is al teveel gevraagd.

Die forster is toch zo beroerd slecht, die strafschoppen het was gewoon gênant. Door hem maak je geen schijn van kans.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren