Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Nistelrooij beschermt zijn spelers niet en wijst twee zondebokken aan

Laatste update:

Ruud van Nistelrooij kijkt terug op een zeer frustrerende avond, zo laat hij weten in gesprek met ESPN. De trainer van PSV moest toezien hoe zijn ploeg met 3-0 verloor op bezoek bij Sevilla, waardoor een plek in de achtste finale van de Europa League vrijwel onhaalbaar lijkt. “Ik denk dat we moeten beseffen dat we deze fouten op dit niveau niet kunnen maken, omdat die meteen worden afgestraft”, zo wijst Van Nistelrooij naar persoonlijke fouten.

“Het niveau dat we in de eerste helft haalden was top, maar de fouten die we maakten, waardoor we de wedstrijd weggaven, waren heel slecht”, opent de keuzeheer na afloop van de pijnlijke nederlaag. “Dat verschil was veel te groot en daar doen we onszelf mee tekort. Dat is het pijnlijke van deze avond. Het ging vanavond gewoon om de foute keuzes en dat ziet iedereen. Als je die eerste goal kijkt...”, doelt Van Nistelrooij op een foutieve pass van Luuk de Jong door het midden waarmee hij de 1-0 van Youssef En-Nesyri inleidde.

“Het is een kwestie van opbouwen. Je moet gewoon de bal verdedigen en die wegwerken op het moment dat het moet. Daar hadden we drie keer de kans voor, dus dan moet die bal gewoon weg. Je kan niet op deze manier drie keer balverlies lijden en een goal incasseren. We hadden ook niet in de war hoeven raken na de 1-0. Maar door een snelle ingooi en een snelle voorzet komt er een één-tegen-éénmoment in de zestien... Dan moet je daar dekken”, refereert Van Nistelrooij aan Jordan Teze, die Lucas Ocampos de ruimte gaf om aan te nemen, te draaien en uit te halen. “Natuurlijk was het wel een wereldgoal met links in de verre hoek en binnenkant paal. Dat was in minuut 49, dus daarna werd het heel lastig.”

“Op mentaal vlak vind ik wel dat PSV vandaag een voldoende heeft gehaald”, vervolgt de trainer. “Ik denk dat we moeten beseffen dat we deze fouten op dit niveau niet kunnen maken, omdat die meteen worden afgestraft. Er was lof voor het spel in de eerste helft, al beloonden we ons niet met een doelpunt. Daarna rechtten we vanaf de 75ste minuut de rug en belandde een schot van Veerman net op de paal. Ook Ramalho werkte de bal net naast en Xavi Simons schoot voorlangs. Je had nog met 3-1 weg kunnen gaan, maar dat is het verhaal van de wedstrijd. Het ging vandaag om momenten in de wedstrijd waarop we onszelf tekortdeden. Daardoor gaan we hier met 3-0 weg. Dat is heel zuur”, besluit Van Nistelrooij.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je spelers voor de bus gooien is nooit handig. Een Ten Hag of Van Gaal zie/zag je dat nooit doen. Het is namelijk ook niet zo dat in deze wedstrijd de keuzes van RvN altijd zo logisch waren. Ik vraag me af hoeveel tijd hij nog krijgt.

17 februari 2023 om 00:14

Dat deed Ruud ook niet, dat maakt VZ er van

17 februari 2023 om 07:58

VZ doet helaas te vaak aan stemmingmakerij, moet je als gebruiker eens proberen.

17 februari 2023 om 00:17

Duidelijk snel willen reageren en het artikel niet eens gelezen.

17 februari 2023 om 08:04

Oh ik had het artikel wel gelezen hoor. Zoals de waard is vertrouwt hij z'n gasten. Als je het niet eens bent, moet je dat zeggen maar dit is jouw aanname.

17 februari 2023 om 11:36

Leg eens uit waar jij, buiten de titel om, kan lezen dat hij zijn spelers voor de bus gooit. Nergens!

17 februari 2023 om 00:20

Wat klets jij nou man? Je reageert dus op een interview fat je helemaal niet gezien hebt. Hij gooit niemand voor de bus, hij geeft gewoon een normale wedstrijdanalyse.

17 februari 2023 om 00:24

De spelers hebben de trainer al tig keer voor de bus gegooid.
Mag wel een keer hoor.

17 februari 2023 om 04:57

Jij bent echt onruststoker eerste klas. Altijd als eerste willen reageren en negatieve berichten over concurrenten van jou club opblazen. Weet je wie nooit kritiek had? Schreuder. Die vond ajax bij mega nederlagen bij Liverpool en Napoli geweldig spelen.

17 februari 2023 om 06:36

Weet je wie Schreuder geen goeie speler vond? Ocampos!

17 februari 2023 om 08:01

Na Napoli zei ik dat Schreuder weg moest, die kreeg juist wel kritiek van Ajacieden. Ik zal een onruststoker zijn, maar jij moet de geschiedenis niet veranderen.

17 februari 2023 om 08:08



janmetdekorte, Wat vond je zelf van Ocampos? Probeer eens wat te onderbouwen ipv met oneliners te smijten.

Misschien had Schreuder wel gelijk.

Ik heb dit seizoen meer spelers tegen psv dingen zien doen die niemand voor mogelijk kon houden. Spelers van Emmen, Cambuur en Groningen veranderden in potentiã«le PSG sterren. Maar doorgaans tikken die spelers niet een niveau aan waar we bang van zouden moeten worden.
Als je mij op 4 meter staat te verdedigen blijk ik ook best aardig te kunnen ballen. Als je het mij en m’n teamgenoten lastig maakt, dan blijk ook ik er niks van te kunnen.

17 februari 2023 om 10:15

myvision

"een Ten Hag of Van Gaal zie/zag je dat nooit doen. "

Dat deden ETH en Lvg wel.

RvN gaf voor het seizoen al aan dat hij er niet klaar voor is. Gepush van Brands zorgt er voor dat RvN zijn carriere slecht begint.

Het pijnlijkste moment van de avond staat niet eens in dit Artikel, wij PSV supporters moesten nog aanzien dat Obispo nog het veld op mocht bij een 3-0 achterstand.

17 februari 2023 om 01:16

Vrij zielig om telkens Obispo als zondebok neer te zetten terwijl er spelers zijn die nog een stuk slechter spelen dan hem.

17 februari 2023 om 10:11

@benzema,

Mag het even? Die jongen kost je mogelijk 2 punten in de kuip met zijn domme actie. Bovendien niet de eerste keer zoals je zelf zegt. Elke wedstrijd heeft hij wel een hersenkronkel.

17 februari 2023 om 07:17

Slechte reactie, onnodig ook.

17 februari 2023 om 08:46

Wordt misschien tijd dat Van Nistelrooij zichzelf als zonebok gaat zien.

17 februari 2023 om 08:59

Ramalho heeft toch ook gewoon laten zien waarom! Die staat continue verkeerd. Was ook verre van feilloos bij de goals. Obispo maakt iedere wedstrijd nog wel een rare actie/fout. Dat moet er uit. Maar verder staat die een stuk beter dan Ramalho. Nadeel is dan weer dat je met Obispo Branthwaite niet op links hebt staan.

17 februari 2023 om 15:03

Met 3-0 achter 2 verdedigers inbrengen vond ik ook echt wel een heel laffe onbegrijpelijke wissel

Een absolute held Van Nistelrooij. Mijn respect voor hem zal nooit verminderen. Maar als coach? Duidelijk nog niet geschikt. Een beetje kritische journalist zou vragen welke eigenschappen van een buitenspeler Saibari eigenlijk bezit? En welke aanvallende eigenschappen van een back Teze eigenlijk bezit? Stel je dit PSV eens voor met een prime Arias. Of zelfs met Brenet. Je kan geen spelers op totaal verkeerde posities zetten en verwachten dat je daarna gewoon succes hebt. Het doet mij pijn aan mijn hart om te zien hoe een Ron Jans bij Twente een geweldige team neerzet en wij maar aanmodderen met een flinke hoeveelheid non voetballers.

17 februari 2023 om 09:29

Kan het alleen maar met je eens zijn. Als ik je een groen randje kon geven had ik dat gedaan.

17 februari 2023 om 10:19

Storing

"maar als coach? "

Dat wist hij zelf ook. Wilde ook niet, maar Brands bleef pushen.
Zonde de man had nog rustig bij Jong moeten werken in de luwte en leren.

Ik vind vooral dat dekken van Teze echt heel erg slecht. Het is niet alsof een andere speler nog in de buurt is en Teze daarvoor waakzaam moet zijn. Hij denkt gewoon dat Ocampos niks zal doen en dekt daarom op twee meter. Dat is in mijn ogen een gebrek aan mentaliteit.

Ruud moet vooral eens kritischer naar zichzelf gaan kijken. Voor de zoveelste keer dit seizoen haalt hij Simons weg van de 10 positie om plaats te maken voor Til, die keer op keer bewijst nog niet eens fatsoenlijk een bal te kunnen aannemen. Dit helpt elke aanval om zeep en geeft de tegenstander de kans om eenvoudig over het middenveld heen te lopen. Hoe lang nog gaat hij diezelfde fout maken. Het heeft al zoveel gekost.

17 februari 2023 om 06:39

Klopt helemaal, een beetje het Schreuder effect bij PSV. Daarnaast is het onbegrijpelijk dat Luuk blijft spelen, die is de laatste tijd echt slecht.



Teze is geen back is hij een ramp jij stelt hem zelf op, zelf dat je till en Luuk en Sabiri opstelt, met je tactisch ingeving haha. Hazard kan je er nog altijd eruit halen maar je begint gewoon met hazard punt uit. En ramalho kom op die zou bij Twente niet eens instaan. en in de rust ingrijpen ho maar lachwekkende coach is het toch

17 februari 2023 om 02:22

Hazard ligt er nu weken uit…

Dat met de eerste helft goed.. Het voelde idd als een overwicht, maar natuurlijk weer geen 0-1. Het is eigenlijk allemaal zo zwak, soms leuk aan de bal, maar 0 stootkracht met als dieptepunt Luuk de Jong. Onze aanvoeder, geeft in minuut 46 de 1-0 weg. Het is weer keihard duidelijk geworden dat we helemaal niks voorstellen. Gelukkig is het hier heerlijk weer en echt een geweldige stad. Morgen snel het voetbal weer vergeten.

Spelers publiekelijk aanwijzen is een teken van onmacht en vaak een voorbode voor een vroegtijdig vertrek. Maar ik laat me graag verrassen. Tot nu toe vind ik van Nistelrooij nog niet overtuigen als trainer, dus van mij mag hij zeker blijven staan.

Kan een psv supporter uitleggen waarom Saibari steeds mag opdraven als buitenspelen ?

17 februari 2023 om 07:59

Nee, want de supporters maken de opstelling niet

17 februari 2023 om 09:16

No shit, maar wellicht zien zij iets in hem dat ik niet zie waardoor het te verdedigen is. Snapte jij ook wel

Sevilla is gewoon 2 klassen beter daar hoef je je niet voor te schamen.

Wie maakt de op stellingen? Luuk en Til twee slakken kan echt niet meer. Luuk is goed voor de laaste 15 minuten

Ik lees niemand over Veerman, maar die was ook een partij slecht zeg. Die bal die hij recht door het midden uitverdedigde (waar niet veel later de goal uitviel), maar zo had hij nog meer passes over een paar meter die niet aankwamen.

Gelukkig vindt hij dat er op mentaal vlak een voldoende is gescoord... Nou ik heb zelf hiervan echt helemaal niets gezien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren