Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NEC-smaakmaker Tjaronn Chery is al medisch gekeurd bij nieuwe club

Laatste update:

De tweede termijn van Tjaronn Chery in de Eredivisie blijft zo goed als zeker beperkt tot een half seizoen. Volgens Voetbal International is de Surinamer namelijk hard op weg naar Royal Antwerp, waar hij al medisch gekeurd is.

De interesse van de Belgen in de 35-jarige Chery was al enige tijd bekend. Door zijn aanstaande transfervrije status is de aanvallende middenvelder gratis op te pikken door de club van Marc Overmars en vertrekkend trainer Mark van Bommel.

Chery komt sinds januari van dit jaar uit voor NEC. De voormalig speler van onder meer FC Groningen en ADO Den Haag wilde in Nederland terugkeren vanwege de gezondheid van zijn zoontje, waarna zijn Israëlische werkgever Maccabi Haifa instemde met een verhuurperiode.

De keuze viel op NEC, waar Chery in een half seizoen de nodige indruk achter heeft gelaten. In zeventien wedstrijden namens de Nijmegenaren was hij goed voor zes doelpunten en vier assists.

Bij NEC zullen ze dan ook balen van het aanstaande vertrek van Chery. De nummer zes van de Eredivisie deed zijn smaakmaker een nieuwe aanbieding, maar Chery laat deze naar alle waarschijnlijkheid links liggen.

Zondagmiddag etaleerde hij zijn klasse nog maar eens. In het uitduel met Almere City (1-4) was Chery de grote man: hij scoorde één keer en was tweemaal aangever op een doelpunt.

In principe heeft de middenvelder zijn laatste wedstrijd voor NEC nog niet gespeeld. De ploeg van Rogier Meijer neemt het in de play-offs om Europees voetbal komende week op tegen Go Ahead Eagles.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Vind dit wel jammer. Had hem graag hier gezien.

Jammer voor N.e.c.

Doe gozer heeft me echt verbaasd. Zeer veel waarde gehad in die paar maanden.

19 mei 2024 om 18:09

Kwam niet echt als verrassing. Speelde nog niet zo lang geleden Champions League en deed prima mee tegen bijvoorbeeld PSG.

19 mei 2024 om 18:09

Had m graag in Nijmegen behouden. Had wel even een vormpdipje een aantal wedstrijden. Desondanks gewoon een goed half jaar gehad. Heeft Mattsson bijna doen vergeten. Denk dat Sano naar die positie gaat. Ook niet verkeerd.

20 mei 2024 om 00:08

Ik hoop dat Ouaissa zijn plekje gaat opvullen, maar die zullen ze wel langzaam brengen?

20 mei 2024 om 15:08

Gok dat Sano op 8 gaat spelen bij een vertrek van Proper. Mist als 10 in mijn ogen nog die finesse om de perfect steekbal te geven of de keeper onder vuur te nemen. Als controleur vond ik prima spelen. Verplaatste het spel snel, technisch ook zeer begaafd in de kleine ruimte.

Ouaissa ben ik heel benieuwd naar, maar zal in eerste instantie wel op de flanken worden gepositioneerd. Misschien dat Rober Gonzalez blijft en de nieuwe nummer 10 wordt? En anders maar de transfermarkt op!

Denk dat hij voor Ajax, Fc Twente en AZ een prima speler was geweest voor de komende jaren. Antwerp is overigens ook een leuke ploeg dus is hem gegund!

19 mei 2024 om 17:57

Hij wordt volgende maand 36 dus ik denk niet dat het een speler is waar je in de top van de eredivisie mischien nog veel seizoenen wat aan hebt.

19 mei 2024 om 18:08

Trobiii heeft het dan ook over de subtop. Zie hem de kar wel trekken bij deze clubs

19 mei 2024 om 18:32

Dat is maar net hoe je top en subtop beschrijft.. zou kunnen. Mischien een jaartje

19 mei 2024 om 18:09

Ajax is 1 jaar drama en ineens is een 35 jarige chery een aanwinst voor de komende jaren. Laat me niet lachen

19 mei 2024 om 18:26

Zelfs Bram van Polen zou nog een aanwinst voor ajax zijn op dit moment

19 mei 2024 om 18:36

2, Ajax is al 2 jaar drama. En geloof ik nou; more to come

19 mei 2024 om 18:55

Bram van Polen ipv rensch daar teken ik voor. Hebben we iig iemand met ballen en mentaliteit op het veld

19 mei 2024 om 18:58

Als je dan echt specifiek wil zijn is het anderhalf jaar. Zielepoot. En er is helemaal niet more to come, want daar is de eredivisie niet goed genoeg voor. Misschien nog 1 jaar enigszins matig, maar binnen 2 jaar staat ajax gewoon weer in de top hoor. Maar dat is waarschijnlijk moeilijk te verkroppen voor jou

Op zich niet heel verrassend, als het erop aankomt kan NEC sportief en financieel gewoon niet concurreren met een ploeg als Antwerp. Het was een geweldige ‘nood’oplossing om het tussentijdse vertrek van Matsson op te vangen maar de kans dat het bij een halfjaar zou blijven was eigenlijk de hele tijd wel verreweg het grootst.

Maar met het naderende vertrek van Chery en ook Sandler, Verdonk en Proper die op de nominatie staan om te vertrekken kijk ik wel met enige zorg naar de zomerse transferperiode. Het liefst verkoop je als NEC een, maximaal twee belangrijke speler(s) voor veel geld en zet je de rest gewoon op slot. Maar zo werkt het helaas niet in de voetballerij.

19 mei 2024 om 18:14

Ach ja. Die spelers die je opnoemt zullen ook de aardige miljoenen binnenhalen. Samen met de verkopen van afgelopen seizoen met Cissokho, Mattsson en Tavsan waar NEC zeker 8,5 miljoen euro binnenhaalde kan Aalbers met een goed gevulde portemonnee de zomer in. Aalbers heeft goed werk verricht afgelopen seizoen. Verwacht dat NEC volgend seizoen weer een mooie ploeg heeft. Een seizoen waarin we zesde eindigen komt nou eenmaal niet jaarlijks voor natuurlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren