Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bakayoko schreeuwt het uit van het lachen na belofte Teze bij landstitel PSV

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor verdediger Jordan Teze, die in het bijzijn van ploeggenoten Johan Bakayoko en Olivier Boscagli zweert een PSV-tatoeage op zijn borst te nemen.

Tijdens een dolletje lijkt Boscagli Teze te verwijten dat hij niet met zijn hart voetbalt. De filmende Bakayoko ligt dubbel, zeker wanneer Teze zweert dat hij wél met volledige overgave speelt. “PSV is mijn leven, maar voor jou is het werk”, roept Teze naar Boscagli, die zegt dat PSV voor hem ook zijn leven is.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Voor jou is de club niet jouw leven, voor mij wel”, reageert de Nederlander. “Na dit seizoen neem ik een PSV-tatoeage! Hier op mijn hart: PSV 2023/24 Champion!”, roept Teze, terwijl Bakayoko brult van het lachen.

De Instagram Story van Johan Bakayoko

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zijn net mensen he. Zou graag meer filmpjes van spelers onderling zien hoe ze met elkaar dollen. Maakt het voor de supporters ook of je ze beter leert kennen.

Of all people zegt hij dat tegen Boscagli. Bijna zijn enige teamgenoot die er net als Teze zelf ook in de kutjaren bij was en nu de wederopstanding meemaakt.

8 april 2024 om 22:01

Agh dit is toch gewoon een beetje dollen, wel leuk om te zien juist

Waarom zou überhaupt iemand er aan twijfelen dat Teze met het hart speelt bij PSV? Jordan was 7 of 8 jaar toen hij bij PSV kwam en zit er dus al 17 jaar! Het verbaast mij eerder als hij nog geen tattoo van PSV heeft, misschien heeft hij er al één of meer op een andere plek dan op of rond het hart. Maar ik begrijp wel dat Bakayoko de discussie tussen Teze en Boscagli komisch vindt omdat Boscagli duidelijk Teze probeert te dollen en Teze daar vol emotie op in gaat. Als ik Teze was geweest had ik heel hard om Boscagli gelachen en hem met een grijns een klap op zijn schouder gegeven.

8 april 2024 om 21:07

Dat zegt niks hier. Vertessen zat ook vanaf zijn 8e bij PSV en er zijn genoeg mensen die serieus geloven dat hij zelf op een breuk aanstuurde en PSV geen keuze had om hem te laten gaan. Hoe vaak ik die onzin inmiddels gelezen heb

8 april 2024 om 21:24

Vertessen is een Belg en had sowieso geen basisplaats, Teze wel. De ouders van Teze kwamen uit Congo en hebben elkaar in een azielzoekerscentrum ontmoet. Teze is in Groningen geboren en de familie is naar Brabant verhuisd. Met ouders uit Congo heeft Teze echt een thuis gevonden in Nederland en bij PSV, dat geeft toch een speciale binding lijkt mij, anders dan bij Vertessen in ieder geval.

8 april 2024 om 21:29

Het is toch geen wedstrijdje wie het meest een echte PSVer is? Kom op zeg. Vertessen heeft van zijn 8e tot zijn 23e bij PSV gezeten. Hij is daar opgegroeid van klein kind tot volwassen man. Natuurlijk heeft hij een speciale binding met PSV

8 april 2024 om 21:52

Davilla jij komt hier toch opeens random met Vertessen aan? Jij lijkt zo geobsedeerd door die jongen te zijn en lijkt het te geloven dat hij makkelijk door psv is weg gestuurd. Terwijl die jongen duidelijk in media aangaf weg te willen en toen ie weg was gaf ie duidelijk aan de sfeer bij psv niet leuk vond vanwege groepjes vorming. Maar blijf jij vooral in je eigen sprookje geloven.

8 april 2024 om 22:16

KiRoni geeft aan dat niemand aan Tezes liefde voor PSV hoeft te twijfelen omdat hij al vanaf zijn 8e bij PSV voetbalt. Ik geef aan dat exact hetzelfde voor Vertessen gold en het krom is dat dan de vlieger ineens niet meer opgaat. Dus niet random maar meer uit verbazing over de selectieve argumentatie die hier gebruikt wordt. Vertessen is gewoon een op en top PSVer. Hij heeft nooit in de media aangegeven per se weg te willen. Alleen zijn zaakwaarnemer werd (terecht) boos toen PSV een transfer tegenhield terwijl de club al zijn woord had gegeven om hem te laten gaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren