Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal is ontevreden over Jurriën Timber en zag Jordan Teze als betere optie

Laatste update:

Louis van Gaal is niet tevreden over het spel dat Jurriën Timber op de mat legde in de wedstrijd tegen Polen (2-2). Na afloop van het Nations League-duel vertelt de bondscoach voor de camera van de NOS dat Jordan Teze na ruim een uur spelen binnen de lijnen kwam ten koste van Timber. Die wissel had te maken met het feit dat de Ajacied ‘te langzaam speelde’, zo geeft de bondscoach aan.

Bekijk hier de persconferentie van Louis van Gaal na Nederland - Polen (2-2)

“Waarom ik gewisseld heb? Nou, Teze kwam erin voor Timber. Het ging allemaal veel te langzaam bij hem”, verklaart Van Gaal. “Hij ging dribbelen met de bal, terwijl hij gewoon de bal moet inleveren. Ik ben dus zeker niet tevreden over Timber. Hij had een geweldige actie bij de 2-2? Nou, één actie is niet genoeg. Geloof mij nou. Je moet als team voetballen en dan moet je de opdracht uitvoeren die we samen afspreken. Dus je moet snel spelen. Omdat Teze een snelle pass heeft, heb ik hem ingebracht.”

Afgelopen woensdag beoordeelde Van Gaal het optreden van Teze tegen Wales nog met een onvoldoende, maar in het duel met Polen liet hij een betere indruk achter op de bondscoach. “Kijk, het zijn allemaal leermomenten voor de spelers. Ze zijn allemaal 22, 23 of 24 jaar oud. Nu leren ze gewoon van hun fouten. Ook Timber zal leren van zijn fouten. Ik vermoed gewoon dat Timber op zijn laatste benen loopt, want hij heeft dit het hele seizoen anders ingevuld.”

Niet alleen Timber viel tegen in de ogen van Van Gaal, want ook doelman Mark Flekken ging volgens de bondscoach niet vrijuit. “Ze hebben twee keer op doel geschoten, en het werden twee doelpunten. Die eerste bal had de keeper kunnen hebben als hij zich anders opstelt”, aldus Van Gaal, die tevreden is over het feit dat Flekken zijn fout erkende voor de camera. “Ik vind het knap dat een speler dat direct na de wedstrijd gewoon toegeeft. In de rust ga ik daar niet over lullen, want ik wil die spelers opbeuren.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien Geertruida eens proberen, lijkt me beter dan Teze in ieder geval.

11 juni 2022 om 23:42

Teze heeft gewoon prima gespeeld bij PSV. Dat Geertruida simpelweg beter is is gewoon onzin. Het is om het even. Teze heeft normaal gesproken meer opbouwend kwaliteiten en daarom viel de keuze op hem, aldus Van Gaal.

11 juni 2022 om 23:43

Geertruida had een uitstekend seizoen, echt een mooi talent, maar vond hem in de grote wedstrijden niet sterk. Gakpo liep hem in de Kuip voorbij alsof hij niet eens op het veld stond.

11 juni 2022 om 23:45

Geertje heeft prima opbouwende kwaliteiten. Daarnaast scoort hij veel en is hij verdedigend echt perfect voor een systeem met hoge druk. Pitbull.

12 juni 2022 om 00:00

@ Lincoln
Klopt gewoon niet wat je zegt. De bal op Gakpo was gewoon briljant. Daar kon Geertruida niks aan doen, zeker omdat het ging om balverlies van Kokcu.

In diezelfde pot kan ik me herinneren dat Teze door slechte controle nog een 100% kans weggaf.

Geertruida heeft prima gespeeld in grote wedstrijden. Onder andere Tadic nog uit de wedstrijd gehouden, geweldig gespeeld in de halve finale tegen Marseille en zeer geconcentreerd gespeeld tijdens de 0-4.

Wat je zegt klopt gewoon niet.

12 juni 2022 om 00:06

Op CV is het om het even al vind ik daar Teze wat beter. Op RB is Geertruida echter echt vele malen beter. Verdedigend weinig verschil maar aan de bal is Teze gewoon zwaar middelmatig en Geertruida alles behalve. Allebei hebben een goede inspeelpass overigens. Het is zo zonde dat Teze zichzelf als rechtsback ziet, tenminste, dat las ik dit jaar. Totaal niet waar zijn kracht ligt in mijn ogen. Beide zijn gewoon serieuze talenten en allebei hebben zover als ik weet top-mentaliteit.

12 juni 2022 om 12:08

Allemaal leuk en aardig maar als iedereen fit is staat hij niet op cb maar die Oostenrijkse kale bats die er ook vrij weinig van kan.

Goede speler wel Geertruida maar op cb heeft hij echt nog niks bewezen en al best veel slechte wedstrijden gespeeld waardoor hij ook meerdere keren zijn basisplek is verloren in het centrum

12 juni 2022 om 12:33

Huh zeg je nou dat Trauner er weinig van kan? 😅

12 juni 2022 om 07:04

Zeker mee eens (Geertruida) maar om Timber zo af te vallen is wel heel makkelijk. Alleen maar omdat blind perse een plekje moet hebben zet hij Timber op een positie die hij niet zo goed beheerst. En dan na de wedstrijd een jonge nieuwe speler afzeiken..

Waarom zegt Van Gaal niks over Blind, die in zijn eigen 16 nog achterruit sprint? Als achteruit rennen een Olympische sport zou zijn dan maakt blind kans op goud.. zou Van Gaal Memphis ook zo durven afzeiken na een slechte pot? Nee bij Timber durft hij dat wel, best zielig eigenlijk

12 juni 2022 om 10:38

Kwam ook door de Vrij met zijn slecht inspelen op Timber terwijl hij vaak met de rug naar het middenveld stond. Dus moest daardoor vaak weer terugspelen op Vlekken

12 juni 2022 om 13:09

Hij zegt daar niks over omdat het de zoon is van de assistent coach waarschijnlijk, want Blind was idd niet best

Timber speelde ook niet zo top, maar had nog wel een aantal goede acties. Vond Teze overigens wel sterker (vandaag). Verdedigend, maar zeker aan de bal. Nooit geweten dat die jongen zo snel en goed kan passen.

11 juni 2022 om 23:43

Die pass heeft ie al het hele seizoen maar Teze werd na vorige interland direct al afgeschreven op een of andere manier. Zal geen selectiespeler zijn op het WK maar om hem zo snel af te schrijven ging mij wat makkelijk.

11 juni 2022 om 23:46

Die jongen debuteert in een B-team, krijgt na drie minuten geel en was duidelijk nerveus. Hij speelde dramatisch, maar het was echt een beetje inkomen en een gevalletje "kan gebeuren". Erg fraaie pass voor die penalty. Prima speler die Teze.

11 juni 2022 om 23:46

Dat is ook zeker niet terecht Fossen. Eerste wedstrijd, zenuwen, en dan ook nog in een volledige B-ploeg zonder vastigheden. Dat is niet makkelijk debuteren. Vandaag heeft Teze wmb laten zien waarom hij er juist wel bij moet zijn in Qatar. Niet als basisspeler, wel als speler om het spel van achteruit te versnellen. Verdedigend overigens een prima speler hoor, maar voetballend vandaag echt wel z'n visitekaartje afgegeven.

12 juni 2022 om 08:52

Gaan we nu opeens doen alsof Teze een wereldpot heeft gespeeld omdat Louis dat zegt? Hij had één hele sterke pass, en deed het opbouwend naar behoren, maar verdedigend oogde het weer erg onzeker. Ik vind het nog steeds geen Oranje materiaal. Geertruida ook (nog) niet trouwens, maar die vind ik zeker niet minder dan Teze. Wat mij betreft wordt de uiteindelijke selectie Timber en De Ligt als RCV, vdijk en De Vrij als laatste man, Aké en Botman als LCV.

12 juni 2022 om 10:03

@Weef twee sterke passen kort achter elkaar, redelijk vergelijkbaar. Eentje werd helaas niet goed verwerkt door de aanvaller. Daarbij is het pas zijn tweede pot, prima ontwikkeling!

12 juni 2022 om 10:31

In een 5 mans verdediging kunnen in mijn ogen van dijk, de ligt een van dijk alleen als de meest centrale man uit de voeten. Dus eigenijk zou je er 1 thuis moeten laten. Het voordeel is dat een Teze of Geertruida ook als back uit de voeten kunnen.

12 juni 2022 om 11:48

@Janssen: Als je ze ook meeneemt voor optie op rechtsback moet je natuurlijk wel voor Geertruida gaan, want Teze is op die positie een stuk minder. Echter moet gewoon Karsdorp mee als backup achter Dumfries.

12 juni 2022 om 11:52

@Kevin: Goede ontwikkeling, omdat hij in een half uur spelen één of twee goede passes geeft? Hij heeft dit seizoen zeker stappen gemaakt, maar voor Oranje is hij echt nog niet rijp. Verdedigend is hij zó veel minder dan de rest van de CV's. Dat geldt overigens ook wel voor Geertruida, die bovendien te weinig heeft gespeeld als CV.

13 juni 2022 om 07:13

Ben het wel met je eens dat de Vrij, De Ligt en Van Dijk in dit systeem eigenlijk voor één positie strijden (de middelste centrale verdediger). Althans dat is voor alle drie in dit systeem hun natuurlijke positie. Ik denk persoonlijk dat ze ook wel de rechter centrale verdediger kunnen spelen. Maar als je vindt dat ze alleen middelste centrale verdediger kunnen spelen dan moet je die rechtlijnigheid ook doortrekken naar de wingback positie. Daar kunnen Teze, Geertruida en Timber ook niet spelen (net als bijv. Tete in het recente verleden) ook niet spelen. Dat is meer voor het type Dumfries, Karsdorp en (helaas) Hateboer.

Typisch Louis. Schuld van de eerste goal bij flekken leggen en niet bij de veroorzaker, de zoon van zijn assistent. Ik vind dit schrijnend, de bondscoach moet objectief zijn en niet zijn favorieten het hand boven de hand houden. Dit maakt hem ongeloofwaardig, en erger: op het wk vliegen we zo snel het toernooi uit.
Flekken keepte goed en straalt rust uit, echt fijn.

11 juni 2022 om 23:40

Eens. Flekken had 'm misschien kunnen hebben, maar de fout lag bij Blind.

12 juni 2022 om 07:56

Volgens mij stond er ook weinig van de rest van de verdediging waar was Ake..

12 juni 2022 om 11:47

@snowy
Precies, ergens zou je zeggen, Blind stap vooruit, maar dat doe je alleen als je weet dat er achter je rugdekking is, zeker met het gebrek aan snelheid van Blind.

13 juni 2022 om 08:59

De fout lag bij Dumfries, Blind en Flekken. Als een van deze drie beter had opgetreden, was het geen doelpunt geweest.

11 juni 2022 om 23:44

Het is wel echt belachelijk duidelijk dat jij een aversie hebt tegen alles dat het label Ajax heeft. Er zijn meerdere Ajax-kritische Voetbalzone-bezoekers, maar die kan ik hebben, omdat ze hun kritiek onderbouwen, openstaan voor andere onderbouwde argumenten en niet populistische troep rondzaaien.

11 juni 2022 om 23:51

Suarez7, slaat nergens op. Ik vind dat de ligt moet spelen, ajax speler niet? Schijnbaar mag ik niet kritisch zijn op daley. Ik onderbouw het ook: hij is te traag, loopt met z'n handen op z'n rug achteruit, laat de bal door z'n benen schieten. Ook laat hij de bal lopen die depay op hem geeft linksvoor. En je ziet dat het achterin gatenkaas was met de counters op zijn flank.

12 juni 2022 om 00:24

Precies die waardeloze bal van Depay benoemen zegt me genoeg. Blind was verdedigend niet best maad aanvallend behoorlijk. Depay daarentegen deed absoluut alles fout, inclusief zijn passes.

12 juni 2022 om 00:28

Dat depay zwak speelde heb ik ook duidelijk aangegeven in het hoofdartikel over de wedstrijd. En dat zou je genoeg moeten zeggen, want ik ben ook kritisch over een psv speler. Ik vind t triest als je mijn objectief in twijfel gaat trekken, dan geeft aan dat je geen argumenten hebt.

11 juni 2022 om 23:50

Heb t eerste half uur niet gezien, maar ik vond Blind een van de beteren vandaag.

11 juni 2022 om 23:51

Bedoel je dan niet "eerste anderhalf uur"? 😛

12 juni 2022 om 08:35

Blind was de slechtste. Met Depay. Eerstgenoemde is sowieso geen basisniveau van Oranje, maar blijkbaar vindt Louis Malacia en Wijndal nóg minder. Ik zeker niet. Maar hij wel

12 juni 2022 om 09:03

Pardon? Hij heeft echt nauwelijks wat goed gedaan gisteren, behalve bij de goals van Klaassen. Bij allebei de tegengoals ziet hij er niet goed uit, hij heeft geen duel gewonnen en een paar kansrijke situaties compleet verprutst.

En voordat er wordt geroepen dat ik altijd Blind bash, tegen Belgiã« vond ik hem wel heel sterk en éã©n van de beteren. Probleem is gewoon dat hij niet betrouwbaar is als verdediger en dat gaat je een keer opbreken. En nee, dat compenseert hij niet met zijn kwaliteiten aan de bal, want hij speelt niet op een positie waar hij echt het verschil kan maken aan de bal. Van een wingback wordt verwacht dat die de hele flank bestrijkt, zeker met Depay en Bergwijn voorin die vooral in en rond de 16 zwerven. Dat kan Blind toch niet?

11 juni 2022 om 23:54

@bochherief

Oprechte vraag...
Vanwaar jouw aversie tegen alles wat met Ajax te maken heeft?
Als je dit vermeld over Louis van Gaal, zeg dan ook dat de interviewer eerst aangaf dat Flekken zelf daarvoor vond dat hij die bal moest hebben. En Louis van Gaal vond dat juist goed van hem. Het was ook een houdbare bal. Natuurlijk ging Daley daarvoor ook in de fout door achteruit te lopen.

Assistent Danny Blind zit sinds kort bij Oranje. Daarvoor niet en toen werd Daley Blind ook als een van de eersten op het wedstrijdformulier gezet door ex-bondscoaches.

Het maakt een leuke discussie met jou op deze manier echt onmogelijk. Het heeft veel weg van zuigen en soms provoceren.

11 juni 2022 om 23:58

Ik ben vaak positief over de ligt, het ajax beleid de afgelopen 6 jaar in vergelijking met de andere Nederlandse clubs, over de filosofie van cruyff, over ziyech enzovoorts. Ten tweede onderbouw ik mijn kritiek met voorbeelden. We hoeven t niet eens te zijn, maar respect naar elkaar is wel een vereiste

12 juni 2022 om 00:02

Je bent werkelijk de eerste op dit forum aan wie ik dit vraag. Ik heb veel van je gelezen afgelopen tijd en 8 van de 10 keer is het zuigend en soms provocerend. En het valt op dat het steeds Ajax gerelateerd is.

Vergeet het maar verder. Als jij vindt dat dit een positieve bijdrage oplevert hier op deze site dan moet je er vooral mee doorgaan.

12 juni 2022 om 00:08

Je kunt mij niet framen, Marc. Ipv op de inhoud in te gaan probeer je de aandacht af te leiden door onwaarheden te strooien. Het is op de man. Had ik niet achter jou verwacht, want ik vind normaliter jouw reacties ook goed. Ben het niet altijd met je eens.
Maar dit is onder de gordel

12 juni 2022 om 00:15

Nogmaals ik geef alleen aan hoe het overkomt op mij.
Wij zijn allemaal bezoekers hier en het leek mij gepast om het direct tegen je tegen zeggen.

Maar uiteraard bepaal jij zelf hoe je reageert.

12 juni 2022 om 00:25

En in de slachtofferrol hahaha. Geniaal wel.

12 juni 2022 om 00:26

Laten we die inhoud bekijken. Jij: "Mourinho zou Blind nooit oproepen". Inhoud: Blind won drie prijzen met Mourinho, terwijl Mourinho lovend was over Blind. Jij: "Blind is veel trager geworden". Inhoud: al bij snelheidstesten in 2010 liep hij in de achterste ronde en zijn topvorm dit jaar was vergelijkbaar met pieken uit eerder (al kan je dat laatste nog een mening vinden). Er is ook geen inhoudelijk, onderbouwd argument te maken voor dat hij "veel slomer" is geworden. Jij: die bonussen stellen niks voor bij Gravenberch. Inhoud: in artikel staat letterlijk dat het makkelijke bonussen zijn. Jij: Gravenberch werd de nieuwe Rijkaard genoemd. Inhoud: wie heeft dat nou weer gezegd? Lid Janssen werd op dit forum weleens, mijns inziens, onterecht aangepakt als "Ajax-hater". Maar hij hield het tenminste feitelijk, probeerde geen rare tendensen te schetsen etc.

12 juni 2022 om 00:34

Suarez, goedkoop scoren. Ik heb duidelijk aangegeven dat mourinho nu blind niet in de basis zou zetten, maar eerder een malacia. Jij grijpt naar 6 jaar geleden toen mou utd trainer was. Voel je vrij met onzin een punt te maken.

12 juni 2022 om 00:41

Toen jij stellig beweerde dat Gravenberch de nieuwe Rijkaard werd genoemd, was de grootste onzin al gezegd.

12 juni 2022 om 00:47

18 maart 2021: tadic vergelijkt Ryan met rijkaard
23 maart 2022: de mos vergelijkt Ryan en rijkaard
Bij ziggo is de vergelijking ook gemaakt
Google maar, meerdere artikelen erover.
Volgende keer dat je mijn woorden in twijfel trekt, zorg dat je weet wat de feiten zijn

12 juni 2022 om 09:01

Ik heb zelden zo een bizarre fake news-opmerking gezien. Tadic vergelijkt een balverovering in een wedstrijd met een "Rijkaard-momentje". En jij schetst het alsof hij weggezet wordt als de nieuwe Rijkaard. Ongelooflijk. Heb de meerdere artikel gegoogeld. Zijn vergelijkingen van Aad de Mos en Valentijn Driessen. De Mos doet dat daarbij in de context van een goede tweede helft tegen Feyenoord en Driessen pakt Kanu en Pogba er ook nog even bij. Vooral in buitenlandse media zie je dan in een soort scoutrapporten de gekste namen erbij gepakt worden. Maar hij heeft echt nooit de bijnaam "de nieuwe Rijkaard" gekregen. Dat dit een paar keer voorbij komt, ook nog in bepaalde context, betekent niet dat hij gezien wordt als de nieuwe Rijkaard. Jij haalt een extreem minderheidsstandpunt uit zijn context om mensen mee om de oren te slaan. Wat voor manier van argumenteren is dat nou weer.

12 juni 2022 om 09:45

Ik zat gisteren in het stadion en ik vond Blind echt schrijnend. Op momenten van druk zetten, moest hij door op de back van Polen (Cash). Dit ging altijd op een tempo van lik mijn vestje en hij was altijd veel te laat. Daardoor kwam hij nooit in het duel, en als hij dat wel deed was het niet overtuigend. Verder dekte hij alles op 3 meter afstand omdat hij anders voorbij werd gelopen, dit resulteerde bij de 0-1 in een doelpunt maar was eigenlijk de hele wedstrijd slecht. Ik zei nog dat ik wou dat mijn tegenstanders in het amateurvoetbal me zoveel ruimte geven als Blind vanavond deed. Verder heeft hij geen snelheid om de achterlijn te halen, iets wat ik in een 5-3-2 opstelling wel een enorme pre vind. Hij handelde vaak aan de bal ook nog traag.

Ja hij geeft een voorzet die binnen vliegt, maar verder vond ook ik Blind en Depay de absolute dissonanten bij Oranje ondanks dat ze op papier beide een assist hebben staan. Verder vond ik Frenkie voor zijn doen een hele anonieme wedstrijd voetballen (is ook lastig tegen zo'n ingezakte tegenstander). Ik vond De Vrij, Aké en Dumfries het sterkst spelen gisteren. Wonnen veel duels en dekten goed door.

12 juni 2022 om 11:54

De vrij het sterkst maar Blind brand je af? Waar was de vrij(goed doordekken?), en ook Ake bij de 2-2? Blind heeft misschien wel een fout bij de 1-0, maar geeft vervolgens 'gewoon' weer een assist. Z'n 3e in 2 wedstrijden.

12 juni 2022 om 03:01

@bochherief,

Vandaag speelde Daley bij de 0-1 inderdaad ongelukkig. Maar zullen we niet vergeten dat "we" vorige week België met 1-4 hebben verslagen en dat Blind daar echt goed was.
Het is dus maar wat je wil zien denk ik, vandaag wat minder, vandeweek gewoon goed.

Al met al denk ik, kijkende naar de wedstrijden en de voorzet die de beste man heeft wel dat we met Mitchell Bakker een veel betere speler hebben voor de linkerflank.
Ik noem bewust Malacia niet omdat die me in het Nederlands elftal nog niet heeft weten te bekoren en daarnaast Mitchell het laat zien in een veel zwaardere competitie.

12 juni 2022 om 06:29

Swaap, dat zijn appels met peren vergelijken. Blind en Bakker zijn meer voetballers die je tegen teams waarbij je meer ruimte hebt goed kunt gebruiken of waarbij je iets wilt creëeren vanaf de flanken. Puur voor wedstrijden op verdedigend vlak heb je meer aan malacia met z'n snelheid en agressiviteit.

12 juni 2022 om 08:39

Bakker vind ik ook niet echt wat. Ik hoop dat Ouwejan zich zo blijft doorontwikkelen in de Bundesliga. Dan heb je daarmee een mooie optie!

12 juni 2022 om 11:56

Maar met 3 centrale heb je niet echt een verdedigende back nodig, meer wingbacks, die ook aanvallende impulsen hebben. Daar stokt het bij Malacia, voor mij.

12 juni 2022 om 08:32

Het is ook helemaal niet de schuld van Blind. Blind loopt met zijn man mee en de bal gaat door de benen maar richting de verre hoek, die moet altijd voor de keeper zijn.

12 juni 2022 om 11:09

Het was gewoon een houdbare bal. Maar als je de hele situatie bekijkt, zie je Blind een aantal keer coachen naar Ake dat hij een man moet pakken, dat doet die niet en daarom staat Blind te ver naar binnen. Vervolg is dat de rechtsbuiten aangespeeld kan worden en Blind twee keuzes heeft, instappen of voor je houden en naar de buitenkant dwingen. Het laatste gebeuren en de pool schoot op goal, waar Flekken die bal gewoon had moeten hebben. Blind het zeker meer kunnen doen, maar het begint zeker niet bij hem en het schot had Flekkken moeten keren.

Goeie constatering van Van Gaal. Timber oogde niet helemaal fris. Speelde in de slotfase van het seizoen ook met een blessure door met Ajax omdat het nodig was. Defensief alsnog zo stabiel vandaag. Wat een speler.

12 juni 2022 om 10:34

Het was wel maar Polen waar ze tegen speelden, en de enige topspeler was er niet eens bij.

En hoe vaak staat Depay te dribbelen met de bal om dwars door 3 man heen te willen pingelen terwijl hij hem sneller moet afspelen aan een van de mensen die vogelvrij naast hem staan. Wissel hem dan ook eens.

12 juni 2022 om 00:06

20 goals in 20 wedstrijden.

12 juni 2022 om 00:24

@Feye, als Depay er lekker in zit is het een goede speler maar zoals vandaag is het gewoon een probleem.. Dat is zo jammer aan Depay, op zijn leeftijd veel te wisselvallig, dat verwacht je van een talent, niet van Depay

Van alle 11 leek Timber me juist het minst vermoeid, vond hem overall toch minimaal redelijk tot goed spelen. Er waren genoeg spelers die hij er beter uit had kunnen lichten vandaag, maar hij zal er wel weer goed over hebben nagedacht.

Niet helemaal mee eens, ja Timber moet sneller spelen maar de 2 voorin houden geen enkele bal vast, Klaassen stond vaak verstopt en Dumfries speelde veel uit stilstand waardoor hij altijd terug kaatste. Het hele elftal liep gewoon niet goed. Teze viel overigens prima in hoor maar de zwakste persoon aan de bal achterin was Ake, die speelde geen goede wedstrijd.

12 juni 2022 om 10:11

Dat van Dumfries en Klaassen komt eigenlijk vooral door de formatie waarin je speelt, daar kies je als bondscoach eigenlijk gewoon voor.

Ik snap de kritiek en is op zich wel terecht. Maar snap t indribbelen van Timber wel, bij ajax vaak man meer situatie door dat soort acties van Timber of Mazraoui

12 juni 2022 om 10:36

Maar nu wel een ander systeemen die ook andere taken. Als je je dan niet aan de taken houdt is een wissel logisch.

Op het WK gaan we gewoon spelen met De Vrij- Van Dijk en Ake lijkt me. Dumfries en Malacia als wingbacks. Dit lijkt me de meest logische en sterkste achterhoede. Malacia is wel in staat om de achterlijn te halen en ook nog op tijd terug te zijn. Blind denkt dan net als bij Ajax namelijk te vaak ik sta nu toch bij de achterlijn. Ik kan wel naast de spitsen blijven staan

12 juni 2022 om 00:42

En qua snelheid komt Blind ook veel te kort

12 juni 2022 om 12:33

Blind is idd traag, maar Blind kan ook met 1 inspeelbal alles open gooien, heeft veel meer overzicht, dat is de reden dat hij erin staat. Malacia is verdedigend beter en kan idd makkelijk op en neer rennen, maar er komt in aanvallend opzicht veel minder uit.van Gaal kiest daarom bewust voor Blind. Met van Dijk achterin zal er ook minder fout gaan, omdat van Dijk zelf altijd goed staat en goed stuurt, zover is Ake niet. Als je kijkt naar de wedstrijd tegen België, zo is hoe van Gaal wil voetballen. Blind zal gewoon basis staan, wat ik wel begrijp, als je zo voetbalt als tegen België is er niks aan de hand. van Dijk is gewoon heel erg belangrijk.

Dit was de eerste slechte wedstrijd van Timber in Oranje. Best knap dat het zo lang duurde. Kan indd zijn dat hij moe is. Maar heb me ook geërgerd aan het feit dat hij niet gewoon speelde en balletjes onder zijn voet bleef doorhalen voor een tikkie breed of terug.

Dit was ook de eerste keer dat ik De Ligt miste. Meer daadkracht. Strakker afstandschot. Extra kopkracht bij corners. Timber heeft zichzelf geen goede dienst bewezen. Die twee hebben andere kwaliteiten, maar onderaan de streep ligt het qua teambelang erg dicht bij elkaar.

12 juni 2022 om 09:50

Nou dat is niet helemaal waar MT87. Op het EK had hij ook een slechte wedstrijd en in de voorbereiding ook. Die wedstrijd waar hij als RCV op 10 stond te spelen.. en één keer als RWB continu op CM stond zowat. Alleen werd dat toen met de mantel der liefde bedekt, omdat hij net nieuw was in Oranje.

Overigens klinkt dit vanuit mij overdreven negatief, zo bedoel ik het absoluut niet. Vind alleen dat bij sommige spelers de fouten/mindere kanten heel vaak genegeerd worden en daar is Timber er 1 van. Overall is hij een uiterst goede speler hoor en absoluut een top talent in mijn boekje!

12 juni 2022 om 11:46

Oei, ja. Dat herinner ik me nu ook ineens dat hij in het begin op 10 stond te spelen. Dacht alleen dat hij dat enkel als rechtsback deed. Niet dat dat uitmaakt want ik heb het verkeerd opgetypt, maar ik vond Timber dus kennelijk al zo lang goed spelen als CV (dwz, dat ik hem eerder dan De Ligt zou opstellen) dat ik zijn gare start mentaal gewist hebt. Bedankt voor de correctie.

Heel slecht van Van Gaal om de schuld bij Flekken te leggen bij die 1e goal terwijl Blind zoals gewoon staat te schutteren wanneer die zijn primaire hoofdtaak moet uitvoeren. Maarja zoon van de assistent die kan niks fout doen en zal altijd spelen.

12 juni 2022 om 00:41

Blind stond daar idd lucht te dekken. Blind is sowieso naar mijn mening niet meer goed genoeg voor het NL elftal. Malacia maar gebruiken

De ligt maar opstellen tegen Wales. Dat lijkt me dan de beste oplossing dan Timber en Teze. Kunnen die jongens ook ff rusten en daarna op vakantie

Hij heeft gelijk over Timber. Maar het is ook echt klaar met Blind. Heeft geen enkele toegevoegde waarde meer, dan kan je net zo goed Gini op zijn plek zetten bij wijze van!

Vreemd om Timber te wisselen omdat hij dingen verkeerd deed, maar andere spelers die dingen verkeerd deden, mogen blijven staan
Hij benoemd de keeper, waarom wisselt hij die dan ook niet? Hij benoemde in het interview ook Depay, waarom wisselt hij die dan ook niet?

1e goal was niet sterk gekeept maar blind doet ook helemaal niets en laat die Pool vrij uithalen maar daar hoor je van gaal niet over!!
Blind in balbezit gaat nog maar verdedigend een groot drama en kost tegengoals ook bij de 2e loopt hij alleen maar voor buitenspel te zwaaien

Ik vond Timber juist best goed. Af en toe een goeie, zij het risicovolle, dribbel om eruit te komen. Maar goed als ie zich niet aan afspraken van keizer Louis houdt moet ie wel publiekelijk op de brandstapel. Na wat overwinningen vergeet ik soms wat een zielig figuur Van Gaal is. Dan wordt ie weer een nationale troetelbeer. Dat masker donderde weer ff af gisteren.

Volgens mij speelde Teze woensdag bijna iedere bal naar de tegenstander. En gisteren zag ik dat ook weer heel vaak. Ik begrijp niet dat hij überhaupt bij de selectie zit.

12 juni 2022 om 10:58

@jannie1109 weet niet welke wedstrijd jij hebt gezien gisteren? Teze kwam er redelijk laat in en heeft weinig balverlies geleden. Twee erg mooie passen achter de laatste linie (die geen enkele cv nog had gegeven). Daarbij is Teze nog jong en speelt erg sterk bij een Nederlandse topclub. Hoezo snap je niet dat hij geselecteerd word dan? Woensdag idd een zaadpot maar is nota bene zijn debuut.

Flekken had ongetwijfeld meer kunnen doen maar 1 ding snap ik echt niet. T was nu blind maar elke voetballer doet het... je been uitsteken om een schot te blokken. Je been/ voet blokkeert dan precies het midden vd goal waar de keeper staat. De korte en lange hoek zijn dan vrij, en dat is de grootste afstand. Je moet je been veel minder ver uitsteken dan blokkeer je normaal gesproken tenmiste de korte hoek(in dit geval de lange), daar heb je veel meer aan. Ik hoor er nooit een trainert of analist over terwijl het zo duidelijk is en zoveel doelpunten voorkomt

Louis vind het vervelend dat United hem wil, en gaat nu even Timber laten zien hoe het hoort. Na de keuze voor Janssen laat de beste man zien dat hij helemaal doorslaat in zijn zelfverzonnen standaard voetbalbagage theorie.

Teze speelde prima gisteren. Paar heel strakke passjes, waaruit bijvoorbeeld de penalty kwam. Timber is wat overschat. Fysiek onder de maat. En dat lopen met de bal is ook niet best.

Beetje t gevoel dat van gaal niet wil dat timber bij United terecht komt..en teze kreeg gelijk n panna🙈

Vond t mooi hoe Dumfries de kleine Teze beschermde toen hij werd 'aangevallen' door 2,3 maffe Polen. Als een hoeder over zn schapen. Dat vond ik t hoogtepunt vd wedstrijd. Dumfries sprong er met wijde armen en schreeuw tussen om de timide Teze te ontzetten. Denzel is gewoon een eindbaas.

In de volgende interlandperiode kan het haast niet anders dan dat Geertruida wordt geselecteerd. Hoe hij zich ontwikkeld en hoe hij gisteren ook die bal binnenkopt ik vind hem completer dan Teze. Fysiek sterker, hij is snel hij kan verdedigend en aanvallend goed koppen, goed in de opbouw, en hij kan ook nog eens een doelpunt maken.

12 juni 2022 om 14:38

Precies, vind Geertruida zelfs op technisch vlak stappen maken. Vind Teze zelf dan ook niet eens optie voor het Nederlands elftal.

Verkeerd gezien trainer teze mag timber zijn schoenen nog niet strikken kan er helemaal niets van

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren