Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Dijk blinkt uit en helpt Liverpool naar kwartfinales Champions League

Laatste update:

Liverpool heeft zich woensdagavond ten koste van Bayern München geplaatst voor de kwartfinales van de Champions League. Na een doelpuntloos gelijkspel op Anfield, was de ploeg van manager Jürgen Klopp met 1-3 te sterk in de Allianz Arena. Een belangrijke rol was weggelegd voor Virgil van Dijk, die de assist gaf op het openingsdoelpunt van Sadio Mané en in de tweede helft de belangrijke 1-2 de touwen kopte. Mané bepaalde in de slotfase de eindstand.

Liverpool kreeg al vroeg in de wedstrijd een tegenvaller te verwerken. Aanvoerder Jordan Henderson raakte geblesseerd en moest zich na dertien minuten spelen laten vervangen door Fabinho. De vroege wissel was het enige noemenswaardige moment in de openingsfase, want Bayern en Liverpool waren aan elkaar gewaagd en het ontbrak aan grote kansen. Na 26 minuten spelen waren het the Reds die uit het niets op voorsprong kwamen. Van Dijk, die in de heenwedstrijd nog ontbrak vanwege een schorsing, had een lange pass op Mané in huis. De aanvaller liep weg uit de rug van Rafinha en kwam op de rand van het strafschopgebied Manuel Neuer tegen. De Senegalees kapte de doelman uit en scoorde met een bekeken boogbal. Even later ontsnapte de ploeg van trainer Niko Kovac aan een grotere achterstand. Mané stak de mee opgekomen back Andrew Robertson weg en laatstgenoemde stuitte bij zijn inzet op Neuer.

De achterstand was voor Bayern reden om het tempo op te schroeven. Het team van Kovac zocht nadrukkelijker de aanval en dat resulteerde vijf minuten voor rust in de gelijkmaker. Serge Gnabry had vanaf de rechterflank een scherpe voorzet in huis. Met Robert Lewandowski in zijn rug wilde Joël Matip de bal wegwerken, maar hij schoot de bal op ongelukkige wijze achter zijn eigen doelman: 1-1. Voor Liverpool was er bij die score nog niets aan de hand, want ook bij een 1-1 gelijkspel zou de Premier League-club zich plaatsen voor de kwartfinales. Bayern moest winnen om zich bij de laatste acht in Europa te voegen en dus werd direct na de thee de jacht op nog een doelpunt geopend. Toch waren het de Engelsen die na rust de grootste kans kregen. Mohamed Salah werd gevaarlijk, maar stuitte op Neuer.

Daar waar Bayern nog een doelpunt nodig had, was het Liverpool dat de beste mogelijkheden kreeg. De thuisploeg wist aanvallend nauwelijks een vuist te maken. Aan de andere kant was het Van Dijk die twintig minuten voor tijd een mokerslag uitdeelde. James Milner zocht met een hoekschop de Nederlandse verdediger, die het hoogste sprong van iedereen en Neuer het nakijken liet. Van Dijk kopte de bal goed naar de grond, ver buiten het bereik van de Bayern-doelman. De Duitse grootmacht werd gedwongen om vol op de aanval te gaan spelen. Daardoor ontstonden er grote ruimtes op het veld, waar Liverpool goed gebruik van maakte. Een kwartier voor tijd kreeg Salah dé kans om de wedstrijd definitief te beslissen, maar Neuer hield zijn ploeg in leven.

De tijd tikte weg in het voordeel van Liverpool. Het spel golfde in de slotfase op en neer. Bayern deed wat het kon, maar slaagde er maar niet in om een gaatje te vinden in de achterhoede van Liverpool. Met nog vijf minuten op de klok werd de wedstrijd definitief beslist toen Salah een afgemeten voorzet in huis had op Mané. De aanvaller verschalkte Neuer voor de tweede keer deze avond: 1-3. De wedstrijd was gespeeld en de Allianz Arena stroomde leeg. Net als Manchester City, Manchester United en Tottenham Hotspur plaatst Liverpool zich als vierde Engelse club voor de kwartfinales van de Champions League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtige prestatie. Ik had op slag van rust echt het gevoel dat Bayern zou gaan doordrukken, 2ehelft meer de controle gepakt en de machtige kopbal van Van Dijk was het kantelpunt. Leuk om een soort wisseling van de wacht te zien op dit niveau. Veel clubs die afgelopen jaren ver kwamen al uitgeschakeld. 4 Engelse clubs bij de laatste 8. Ook knap. Ajax - Liverpool zou leuk zijn in de volgende ronde. Worden twee enorm intensieve en leuke wedstrijden denk ik.

13 maart 2019 om 22:53

BIG VIRGIL!!!

13 maart 2019 om 22:53

Ja de prem is gewoon de sterkste league op dit moment, wat is het Duitse voetbal slecht.

13 maart 2019 om 23:33

Inderdaad heel matige gepresteerd. Lewandowski was de zwakste vandaag. Zoals wel vaker laat die het weer afweten in grote wedstrijden.

14 maart 2019 om 00:25

Werner halen? Icardi?

14 maart 2019 om 07:17

Met alle respect, maar Bayern is ook gewoon geen schim meer van de ploeg met alle successen. Ze hadden veel eerder spelers moeten halen en meer focus op de jeugd. Dat Dortmund nu mede koploper is, zegt alles over dit Bayern.

14 maart 2019 om 12:30

Met alle respect ook, hoe kan die Ribery nog basis staan? Hij was geweldig en voetbalt nog leuk mee, maar als echte topploeg hoor je toch gewoon een betere speler te hebben op die positie? De beste man is 35 meende ik. Die Neuer heeft ook zijn beste tijd gehad. Tijd voor grootschalige vernieuwing bij Bayern of de hegemonie in Duitsland, laat staan succes in Europa, is voorbij.

14 maart 2019 om 13:08

Ribery is 35, maar speelde een uitstekende wedstrijd. Ronaldo is toch ook al 34. Het probleem lag bij Bayern gisteren niet vanaf de flanken. Gnabry en Ribery gaven constant dreiging. Ook Coman viel aardig in. Lewandowski en James speelde allebei erg knullig. Ook Neuer maakte weer een grote blunder bij de eerste goal. Ook Rafinha op dit niveau kan gewoon niet meer.

13 maart 2019 om 22:55

Ik hoop juist niet op Liverpool voor Ajax, met deze voorhoede en Virgil achterin zie ik Ajax niet stunten. Beter Tottenham of Porto

13 maart 2019 om 22:55

Ik denk eerlijk gezegd dat dit Liverpool een maatje te groot is voor Ajax. Kan je beter Porto of Spurs loten. De overige teams wordt bizar lastig.

13 maart 2019 om 22:57

Tegen alle clubs gaat Ajax het erg lastig krijgen in deze fase. Ik hoop op Ajax tegen Liverpool omdat beide enorm hoog tempo kunnen spelen, wat een leuke pot kan worden. Tegen Portugese teams spelen kan heel vervelend zijn, ook al is het op papier wellicht de makkelijkste loting.

14 maart 2019 om 00:21

Alleen is Liverpool dodelijk op de counter en dan is Ajax gezien.

Wat een energie gooit Live4pool er toch in en wat een goed trio voorin. Voetballend is het team verder niet heel goed, maar wat een spirit en teamgeest ook. En snelle counters, poeh.

Niet om te provoceren, maar Arsenal leer uw les. Afijn, 4 van de laatste 8 ploegen nu uit de PL. En toch verwacht ik niet dat een hem gaat winnen. Liverpool en City putten elkaar uit in de kampioensrace en van Spurs en United verwacht je geen CL winst. Gefeliciteerd Scousers.

13 maart 2019 om 23:02

Ik vind het een beetje makkelijk scoren. Allereerst is Bayern vergeleken met voorgaande jaren een stuk minder en ten tweede Arsenal heeft bij lange na niet zo’n goed elftal als Liverpool nu heeft.

13 maart 2019 om 23:17

Daar had het wel jarenlang de tijd voor. Hoe vaak is Arsenal er door Bayern uitgeknikkerd? En Liverpool komt ze 1 keer tegen en bieden in elk geval verzet, Arsenal zette de PL steeds te kakken door bijna vrijwillig naar de slachtbank te wandelen. Bayern is nu wel minder ja, maar de strijdlust van Liverpool heb ik bij Arsenal nooit gezien tegen Bayern. Maar dat kan een Wenger dingetje geweest zijn.

14 maart 2019 om 00:22

Arsenal heeft al jaren een chronisch tekort aan inzet en werklust. Weet niet wat Arsenal te maken heeft met deze pot.

14 maart 2019 om 07:35

Gezien het feit dat waarschijnlijk jij en veel van je mede Gunners jezelf jaren hebt zitten opvreten tijdens wedstrijden tegen Bayern, en dat Liverpool direct de eerste keer laat zien hoe het wel moet. Ik snap dat het een vervelend feitje is maar de link is gewoon te leggen. Al was het Chelsea geweest ipv Arsenal had ik het ook aangehaald.

14 maart 2019 om 07:48

Heeft meer met Bayern te maken dan met Arsenal of Liverpool. Bayern van voorgaande jaren had dit Liverpool waarschijnlijk ook gewoon verslagen

14 maart 2019 om 11:06

Bayern van voorgaande jaren had door de Salah van vorig jaar net zo goed 5-1 op de broek kunnen krijgen op Anfield. Zo kun je voor eeuwig doorgaan. Liverpool stoot door tegen absolute top, dat lukte Arsenal destijds jarenlang niet. En Bayern is gewoon nog altijd absolute top, kijk die wedstrijd van afgelopen weekend nog maar eens terug. Mijn punt is gewoon dat ik blij ben dat er eindelijk eens capabele ploegen de PL vertonen. Het huidige Chelsea had er ook niks te zoeken gehad, wij hadden onszelf gewoon voor paal gezet. Snap niet dat men dit zo provocerend opvat terwijl het gewoon een feit is dat er nu 4 Engelse ploegen in de kwartfinale staan mede door het feit dat het koekenbakkende Arsenal (en dit jaar ook Chelsea) zich er niet meer te kakken kunnen zetten.

14 maart 2019 om 03:57

Hahaha niet om te provoceren, maar toch een opmerking maken die er niks et maken mee heeft.
Ja je hebt gelijk dat Bayern Arsenal heeft verndert, maar dat waren geweldige teams met Lahms, Sxhweini's, Robben's, Ribery's in grote vorm met wereld niveau coaches. Ten minte probeert Arsenal nog te voetballen, wat nog erger is is dat lelijke voetbal wat Chelsea al die jaren heeft gespeeld.

14 maart 2019 om 07:41

Hoezo niets mee te maken? Arsenal had toen ook echt geen slechte teams hoor, en het leek steeds alsof ze er gewoon geen zin in hadden tegen Bayern. Het belang van de PL is wat ik hier centraal leg. En idd Chelsea speelde destijds verdedigender voetbal, maar wist wel de CL onder Bayerns neus vandaan te kapen in hun eigen achtertuin. Als Arsenal destijds zo veel mooier kon voetballen, waarom dat immense verschil dan steeds in de uitslagen?


Nu dat Chelsea en Arsenal geen CL spelen gaat het ineens toch een stukje vlotter qua prestaties van de PL. Tuurlijk hadden de anderen wat nodige mazzel, maar het is niet enkel toeval hoor.

14 maart 2019 om 08:03

Je vergelijkt Arsenal met Liverpool. Dat team van Liverpool is 10x beter dan het team van Arsenal die tijd. Bayern is nu 10x minder dan jaren geleden onder guardiola en heynckes.

Mané wordt hier vaak een blind renpaard genoemd, maar hier bewijst hij maaerweer eens dat hij een van de beste wingers van de wereld is. Levensgevaarlijke acties en een garantie voor goals. Absolute topper.

13 maart 2019 om 22:55

Een van de beste wingers van de wereld? Lolbroek. Gast heeft niks gewonnen in zijn leven. Begrijp me niet verkeerd het is een goeie speler maar zeker niet een van de beste van de wereld.

13 maart 2019 om 22:57

Wie zijn op dit moment beter dan? OP DIT MOMENT he!

13 maart 2019 om 22:59

Dusan Tadic

13 maart 2019 om 22:59

Want de beste speler is de speler die de meeste prijzen wint? Hele aparte logica.

13 maart 2019 om 23:00

Moet je iets gewonnen hebben om een van de beste spelers op een positie te zijn?

13 maart 2019 om 23:02

Begin anders eens een keer te kijken. Hij brengt een energie die ongeëvenaard is. Er zijn bijna geen wingers die 90 minuten lang dreigend zijn.

13 maart 2019 om 23:02

Wooo dan is Pedro echt de beste winger ooit!

13 maart 2019 om 23:07

Hij zegt niet op dit moment, hij zegt in het algemeen. Hazard, Neymar, Mbappe zijn al een klasse beter en dan heb ik er al drie zo uit mijn hoofd genoemd.

Wingers zijn aanvallende spelers die een grote bijdrage kunnen leveren in het winnen van prijzen. De drie die ik heb genoemd hebben dit gedaan maar Mane niet.

13 maart 2019 om 23:10

Pedro presteert al jaren ondermaats, maar was in zijn prime bij Barca zeker een topspeler. Je weet zelf dondersgoed wat ik bedoel maar komt hier een popie jopie doen door een scheve vergelijking te maken.

13 maart 2019 om 23:14

Leg anders eens uit wat je bedoelt?

13 maart 2019 om 23:15

Mane speelt pas 2 jaar in een team dat prijzen kan winnen. Het is niet alsof die spelers die jij opnoemt in hun eentje prijzen wonnen. Ze hadden gewoon ijzersterke spelers om zich heen.

13 maart 2019 om 23:17

@olumefb

Ik zou op dit moment echt liever mane in mijn team willen hebben dan hazard. Naar mijn mening op dit moment de beste winger in de PL. Ben het wel eens met je dat neymar en mbappe nog een stuk beter zijn alleen vind ik mbappe geen typische winger. Ja daar staat hij regelmatig maar is naar mijn mening meer spits/schaduwspits.

13 maart 2019 om 23:17

Ja ik snapte je na de eerste keer ‘popie jopie’ ook wel. Lange tenen of niet olum? Je begint overigens zelf over “heeft nooit wat gewonnen”. Dat is niet zo gek als je hiervoor bij Salzburg en Southampton zat. Of is van dijk ook maar een ‘zo zo verdediger’ want ja, titels in Schotland bij Celtic is niet zo lastig, verder heeft van Dijk nooit wat gewonnen in z’n leven.

13 maart 2019 om 23:23

Ik wilde mijn zin verbeteren aangezien die niet correct was neergezet. Heeft dus niks met lange tenen te maken. Nogmaals ik heb duidelijk aangegeven dat ik het niet over dit moment heb gezegd maar algemeen. Als je zou zeggen dat hij misschien wel het best in vorm is qua vleugelspelers dan kon ik je gelijk geven maar hier gaat over het algemene gedeelte. Ik heb daarnaast drie voorbeelden al genoemd die meer hebben gepresteerd en ook hoogstpersoonlijk een grote aandeel hebben gehad in het winnen van prijzen, iets wat je toch wel kan verwachten van vleugelspelers aangezien ze assisten kunnen geven en goals kunnen maken, in tegenstelling tot een verdediger. Iemand die zegt dat mane hoort in het rijtje neymar, mbappe die neem ik niet serieus.

13 maart 2019 om 23:29

Het feit dat je aangeeft dat ik ‘popie jopie’ doe, is voor mij een teken dat je lange tenen hebt ja. Niet zo zeer dat het 2x gezegd wordt. Maar jij geeft als argument aan “hij heeft nog niks in z’n leven gewonnen”. Dat maak ik er niet van? Persoonlijk vind ik Mane ook niet een van de beste, maar dat heeft niks te maken met een al dan niet grote prijzenkast want zoals ik al zei is die van van Dijk net zo leeg als van Mane. Dus uitgaande van jouw eigen logica is Pedro wel echt de beste winger ooit denk ik met zijn prijzenkast. Als jij dat popie jopie vindt, moet je zelf eens nadenken voordat je wat zegt misschien.

13 maart 2019 om 23:54

Pedro heeft veel gewonnen omdat die in een geweldig team speelde. Ik heb duidelijk aangegeven daarna dat ik bedoelde een winger die zelf een dikke aandeel heeft gehad in het winnen van prijzen. En pedro hoorde op zijn hoogtepunt zeker destijds bij de betere wingers van de wereld. Nu maak je er opeens beste winger ooit van terwijl ik nooit het woordje ooit heb gebruikt. Blijkbaar moet ik letterlijk elk klein dingetje uitleggen aangezien begrijpend lezen te moeilijk voor je is.

13 maart 2019 om 23:56

Sorry maar ik ben het met meerdere mensen eens.
Mane kan heel goed zijn maar ik vind hem ook vaak een blind paard. Hij is wel degene die de belangrijke doelpunten maakt in een niet al te best draaiend Liverpool.
Toch is Sane bijvoorbeeld een vele beter voetballer in de PL.

14 maart 2019 om 01:31

Ik heb pedro anders dit seizoen wel ongelofelijke dingen zien doen. Het is dat ie bij Chelsea zit. Pedro is een enorm goede speler. Veel beter dan die Vaquez van RM

13 maart 2019 om 22:57

Zeker, prachtige voetballer. Zeer dynamisch en vlijmscherp op de juiste momenten. Maar wat een heerlijke bal van Salah zeg. Genieten van zijn briljante momenten.

13 maart 2019 om 23:07

Mane is denkik ook de beste, had hem liever gehad dan coutinho, was ook een stuk goedkoper.

13 maart 2019 om 23:12

Hahahaha, ik doe het in m’n broek. Vandaag goed, maar normaal heeft hij veel en veel te veel kansen nodig.
Betere winger? Ik heb een waslijst hoor. Hazard, Mbappé, Neymar, Sterling, Sané, Messi, Son en zo kan ik nog wel even doorgaan, Salah is ook beter overigens.

13 maart 2019 om 23:16

Hazard, Sane, en son zijn op dit moment niet beter. En ga nog ff door. Ben wel benieuwd.

13 maart 2019 om 23:17

Iets minder naar samenvattingen en FIFA kijken, en wat meer wedstrijden volgen. Dat je hoort dat Mané een matige speler is betekent natuurlijk niet dat hij dat ook daadwerkelijk zo is

14 maart 2019 om 08:11

Sane... Is op dit moment wereld top!

14 maart 2019 om 08:12

Ik zou bijna willen zeggen dat de volgende clahs voor de komende jaren uit Mbappe vs sane zal zijn

14 maart 2019 om 10:56

@Liverpoort
‘Op dit moment’ is natuurlijk totaal geen argument, dat heeft te maken met vorm. Neem nu alleen al de heenwedstrijd tegen Bayern, waarin Mané een aantal kansen miste. In de BPL zie ik hem dit ook geregeld doen, qua effectiviteit gewoon geen wereldtop in mijn ogen. Snap dat de euforie groot is na zo’n avond, maar alsjeblieft, een beetje realiteitszin?

@Lesterr

Ik kijk redelijk veel wedstrijden ja, ook van Mané, waarin het mij vooral opvalt dat hij erg veel kansen nodig heeft. Qua rendement vind ik hem daarom ook onderdoen voor de rest van de spelers die ik noem. Vind het ook redelijk apart om gelijk zo’n verwijt te maken in plaats van een daadwerkelijk argument te geven.

13 maart 2019 om 23:15

Hij heeft toch echt vrij vaak last van oogkleppen. Vanavond was ie goed,doet daar niets aan af.

13 maart 2019 om 23:19

Hij creeërt in ieder geval gevaar. Andere wingers lopen zich vaak vast, terwijl Mané zichzelf vrijwel altijd wel in gevaarlijke posities brengt.

14 maart 2019 om 02:10

Ik heb mane veel te veel kansen zien missen om hem bij de besten te laten horen.

14 maart 2019 om 07:13

Mane blijft een onstabiele kracht waar je niet op kunt bouwen. Vandaag was die geweldig en doet die instinctief precies het goede maar het kan zo maar zijn dat hij straks uit tegen Crystal Palace ofzo weer 3 open kansen mist omdat hij te wild is. Absolute toppers brengen het bijna elke wedstrijd en Mane heeft dat gewoon niet.

14 maart 2019 om 12:52

Ik mag hopen dat je weet dat Mané nu 10 keer heeft gescoord in de laatste 10 wedstrijden? Hoe bedoel je hij brengt het niet elke wedstrijd?

Hele knappe prestatie van Liverpool. fantastisch ook dat Van Dijk weer zo belangrijk is. 4 Premier League teams in de kwartfinale, zo overschat is die competitie dus niet. Gefeliciteerd Liverpool fans!!

Virgil Goat. Wat is die man sterk en snel. Verdedigd als een beest. Een assist en een doelpunt. Heerlijk.

13 maart 2019 om 23:19

Virgil is een topspeler. Maar om hem goat te noemen? Wat is dat voor nieuwe hype zeg.

13 maart 2019 om 23:20

Is een gebruikelijke term geworden, het heeft zn betekenis verloren. Maar ik snap wat je bedoelt.

14 maart 2019 om 00:09

Neem niet alles serieus wat er genoemd wordt joh. Straks krijg je nog hartbezwijking. Wil ik niet op mijn geweten hebben. 😉

14 maart 2019 om 00:13

Ja, het is toch verschrikkelijk.. Zelfde als dat sommige mensen al ‘legendes’ worden genoemd terwijl ze net komen kijken..

Mooie overwinning, Bayern is toch wel afgezwakt hoor. Er mist gewoon iets daar, Liverpool zeker verdient door naar de kwartfinale.

13 maart 2019 om 22:59

Er mist wel meer dan iets daar, die vleugels vergeleken met prime Robben en Ribery die Barca naar huis stuurden, is nu gewoon B garnituur. Hummels wordt ouder, Rafinha hoor je niet in de CL te zien en zelfs Lewa ging V Dijk maar ontwijken omdat ie daar gewoon geen kansen zag liggen.

13 maart 2019 om 23:17

Jaa dat is natuurlijk ook een grote impact op Bayern. Maar ze spelen met Kovac ook meer op de handrem. Verwacht dat Bayern wel wat gaat investeren deze zomer. Een Hazard zou ook niet misstaan

13 maart 2019 om 23:20

Dat er iets mis is bij Bayern lijkt me duidelijk. Maar het is wel makkelijk om die commentator na te praten hè, dat Lewandowski van Dijk ging ontwijken. Dat is gewoon onzin. Er was ook een moment in de eerste helft waarin diezelfde van Dijk wellicht een overtreding op Lewandowski beging in het strafschopgebied. Daarnaast was Coman van Dijk aan het eind van de wedstrijd ook te snel af. Je kunt dus ook overdrijven. En nee ik ben niet anti Liverpool of anti Virgil van Dijk, maar ook niet chauvinistisch.

13 maart 2019 om 23:20

Als het aan mij ligt flikkeren ze Kovac eruit, maar dat gaat niet gebeuren, helaas.

13 maart 2019 om 23:39

Ik heb op Engels commentaar zitten kijken en heb niks gehoord hierover, het viel gewoon op dat V Dijk in de eerste 10 minuten een paar duels wint van Lewa en ineens staat die de hele tijd rond Matip te zweven. Dat is geen hoge wiskunde. Ik zeg niet dat V Dijk Jezus Christus is (is ie in Liverpool wel) maar Lewa gedroeg zich niet als een topspits tegenover hem. Kane en Aguero dagen hem ook constant uit.

13 maart 2019 om 23:53

Zou grappig zijn mocht Bosz gek gaan presteren met Bayer Leverkusen, Kovac aan het einde van het seizoen ontslagen word en ze voor Bosz gaan. Qua type voetbal past het perfect ben ik van mening

14 maart 2019 om 04:01

Ik denk niet dat hij hem ontwijkt maar dat hij net als alle andere slimme spitsen begrijpt dat de zwakkere tegenstander Matip is dus dat hij daar makkelijker z'n duels van wint.

Prachtige overwinning natuurlijk, maar hoe ontiegelijk dom van Robertson om geel te pakken in de 92ste minuut als je op scherp staat en 2 goals tegen kan krijgen? Moreno of Milner linksback word je nou niet echt blij van...

13 maart 2019 om 23:04

Oliedom inderdaad, hij schold ook echt alles bij elkaar

Virgil betreedt nu officieel het domein van Sergio Ramos met zo’n belangrijke kopgoal. Blijft indrukwekkend om zo’n verdediger in actie te zien. Verder vrij saaie wedstrijd. Enkele jaren geleden gingen ploegen nog met knikkende knietjes naar de Allianz Arena, helaas is het huidige Bayern al haar tanden kwijt.

14 maart 2019 om 03:50

Met alle respect maar Van Dijk mag de schoenen van Ramos nog niet eens strikken.

14 maart 2019 om 04:03

Nee die had z'n hoge hakken aan omdat hij op de tribune zat. Van Dijk zou z'n team nooit zo duperen, slechte captain.. Hij is zo beslissend voor Liverpool, dat is Ramos ook alleen moet heeft hij daar vaak hele vieze dingen voor nodig.

14 maart 2019 om 15:22

Ramos maakt 1 fout en is gelijk een slechte captain. Sorry hoor maar dat slaat natuurlijk nergens op, de man die door het vuur gaat voor Real en zijn medespelers, de speler Ramos is gewoon hard, geen genade, geen filter, behalve dat nog eens beslissend in finales en cruciale fases.

Van Dijk is top maar hij moet nog wel even voordat hij naast een speler als Ramos komt te staan.

We zn getuige van simpelweg de beste verdediger vd wereld. Hoe lang is het geleden dat nederlandse spelers hoofdrol spelen in de cl?! 85 mio is niets als je ziet wat vvd presteert en gaat presteren n. Ik heb in jaren niet uitgekeken naar duel van oranje. We hebben op het ek straks 2en oranje staan met waarde van meer dan 400 mio...gaat het weer gebeuren?

13 maart 2019 om 22:58

Is hij zeker niet, Ramos en Chiellini zijn nog steeds beter... Deze mannen presteren al jaren op het hoogste niveau, Chiellini was fenomenaal gisteren.

13 maart 2019 om 23:01

Luca, wil discussie niet aangaan maar toch. Zet je bril af en kijk wie meest complete verdediger is vd 3. Dat vvd prijzen gaat pakken, dat staat buiten kijf. Vvd is een mooie speler. Die twee die jij noemt zn no nonsens verdedigers. Dat is weer iets heel anders.

13 maart 2019 om 23:06

Zet jij jouw bril af. Chiellini is verdedigend echt veel beter, iedere objectieve kijker zou dit moeten weten mja. En Ramos no nonsens noemen is natuurlijk ook dikke zever, hij kan zowat alles?

13 maart 2019 om 23:10

Een verdediger moet ervoor zorgen dat de aanvallers worden afgestopt. Argument compleet is niet belangrijk. Wie is het beste in het verdedigen, daar draait het om... Baresi, Cannavaro, Thuram, Nesta, Maldini,... Stuk voor stuk topverdedigers. Waren dit de meest complete spelers, zeker niet.

13 maart 2019 om 23:18

Chiellini blonk gister vooral uit als clown. Moet blij zijn dat ie geen pigel tegen krijg in de laatste seconde met zn achterlijke duikeling.

13 maart 2019 om 23:20

Chiellini is altijd stabiel, Idd moest die daar wel oppassen maar denk dat dat ook gewoon was omdat je wil dat die wedstrijd voorbij is

13 maart 2019 om 23:24

Dat bedoel ik, maar de gemiddelde Nederlander is erg goed is overdrijven en chauvinistisch zijn. Ik ben zelf Nederlands, daar niet van, maar ik hoor blijkbaar niet bij het gemiddelde.. Ik vind van Dijk ook niet de beste.

13 maart 2019 om 23:24

Joh, ga de wedstrijd nog eens bekijken. Chiellini was van wereldklasse.

13 maart 2019 om 23:58

@luca het gaat om dit moment he. Dat die andere 2 al jaren presteren heeft niks met dit moment te maken.

Ff heel simpel gezegd.... als v dijk morgen zn been breekt kan ik de komende weken beter verdedigen dan van dijk.

Verder hoor je mij niet zeggen dat hij die 2 jongens al voorbij is. Maar hij doet het fantastisch en das positief voor Nederland

14 maart 2019 om 00:16

Komt iemand weer met Ramos aanzetten hoor.


In wat is Ramos op dit moment beter dan VVD? VVD is momenteel gewoon een veel stabielere verdediger dan Ramos. Dat zeg ik niet als Nederlander, maar als voetballiefhebber die het baseert op de kwaliteiten die ik zie. VVD heerst in de lucht en weet zijn duels te winnen door zijn tegenstander fysiek de baas te zijn, goed te positioneren of zijn tackles op het juiste moment te timen. Dat liet hij gisteren weer eens zien. Ramos zie ik hem daar echt niet in overtreffen als ik ze in hun huidige vorm vergelijk.

14 maart 2019 om 04:07

Ja jongen alleen maar spelers uit de Serie A, zet je bril inderdaad maar af.

Van Dijk 🐐. Liverpool redelijk simpel langs Bayern! Geweldig! Benieuwd naar de loting!

Wauw een mooie prestatie van Liverpool. Had dit niet gedacht.

Na 10 jaar weer 4 Engelse teams in de kwartfinale. Ondanks dat Chelsea er niet tussen zit, is het toch mooi om te zien dat de CL wel degelijk een inhaalslag heeft gemaakt op la Liga. Ik zie Man city eigenlijk nog wel als favoriet voor de titel. Barca-City/Liverpool zou een prachtig affiche zijn.

Toch apart wat voor een scorend vermogen van Dijk heeft en ook nog een assist afgeven.
Of het nou uit een corner is of hij zoals in het NL elftal in de spits moet hij doet het allemaal wel even, ik kan niet wachten totdat de Ligt zijn volledige potentie heeft gehaald en ze samen kan zien gaan in het NL elftal! Wat een toekomst.

Keizer van Liverpool Virgil van Dijk begint zich zo onderhand te ontwikkelen tot een ware legende; wat een klasbak! Professioneel uitgevoetbalt door Liverpool (zoals een aankomend kampioen betaamd). Wel opvallend om te zien hoe ver Bayern is afgegleden, er hing een hele matte sfeer rondom de wedstrijd zowel in het elftal als op de tribune. Salah speelde een slechte pot maar laat wel weer even zijn klasse zien met die perfecte assist op Mané bij de derde goal. Overigens denk ik dat Liverpool ook wel echt tekenen van vermoeidheid vertoonde, niet gek natuurlijk met zoveel wedstrijden in een seizoen en zoveel internationals in de selectie weinig rust hebben gehad na het WK.

Ben benieuwd wie deze CL gaat winnen, kan alle kanten op!

13 maart 2019 om 23:26

Bayern en Real Madrid zitten als het ware in hetzelfde schuitje.. af en toe goeie wedstrijden worden meer afgewisseld met dramatische potjes.. is niets nieuws aan dit seizoen..

Gelukkig liverpool door virgil weer een sterke pot gespeeld zoals we gewend zijn. Salah speelde weer vrij matig ondanks assist de acties willen niet lukken en hij gaat teveel zelf. Lewandowski die choked ook altijd in grote wedstrijden laat het altijd afweten zelfde geld voor james die ook nog boos was om zijn wissel terwijl die geen pepernoot geraakt had

14 maart 2019 om 11:26

Misschien was die gewoon boos op zichzelf omdat die geen pepernoot had geraakt?

Bayern mist momenteel de pure klasse. In dit soort duels was Robben jarenlang toch echt wel DE man, ondersteund door Lahm, Müller en Schweini.

Jammer, in twee dagen tijd mijn beide favoriete clubs uitgeschakeld. Wel leuk voor Wijnaldum en Virgil. Hopelijk pakken ze de CL ook gelijk, want buiten Ajax zijn er niet echt leuke teams meer over.

Een afgemeten voorzet van Origi op Mané? De redactie heeft wellicht een herhaling van een andere wedstrijd zitten kijken 😂

Deze zege van Liverpool bewijst eerder het tactisch onvermogen van Kovac. Liverpool heeft gewoon de defensieve en lakse houding van Bayern afgestraft.
Dit Liverpool kan trouwens veel beter. Liverpool in vorm zou Bayern een pandoering van jewelste hebben gegeven.

13 maart 2019 om 23:30

Klopt wat je zegt. Kovac vond het nog een goede uitslag die 0-0 in Liverpool. Wat een idioot! Ik heb zo'n hekel aan trainers die hun spel baseren op een voorafgaand resultaat ipv een wedstrijd aanvangen alsof het nog 0-0 staat. Dan ga je met een hele andere instelling zo'n wedstrijd in.

Volgens mij was VZ te snel met typen. Liverpool heeft toch echt 3-1 gewonnen hoor. Maargoed, het zegt heel veel dat Liverpool, voor hun begrippen, slecht speelde. Maar alsnog 3-1 kunnen winnen van Bayern. Bayern is de weg helemaal kwijt, de killer mentaliteit die we ooit hadden is nergens meer te bekennen. Als Bayern fan ben ik toch een beetje blij omdat hier nogmaals blijkt dat je met b garnituur niks klaar speelt in de CL. In de bundesliga wil het nig lukken, maar in de CL niet. Je kunt niet spelers als Gnabry, Coman,Davies, Renato Sanches blijven kopen. Koop in vredesnaam toppers. Gooi die traditie de prullenbak in. En trek gewoon 350 miljoen uit de portmonee, geld zat. Want zo doen de clubs het die prijzen willen winnen. Anders moet je maar lekekr accepteren dat je langzamerhand een subtop club wordt. Asensio, Dybala, Werner, Icardi, De Ligt, Fekir zat spelers die kwaliteit kunnen injecteren in t team. Hopelijk wordt er gauw wat aan gedaan. Ongelofelijk

13 maart 2019 om 23:01

Ik sluit me hierbij aan. Er moet jong bloed bij, bij Bayern. Ik denk dan aan Havertz, Werner en De Ligt.

13 maart 2019 om 23:31

Eens... Los van die assist heeft Gnabry werkelijk niets klaargespeeld. Ribéry vond ik in vergelijking met hem nog niet eens zo slecht.. en dan te bedenken dat die rare Gnabry contractverlenging heeft gekregen. Die is echt never nooit het materiaal dat je als Bayern zijnde nastreeft..

He's our centre-half , he's our number four..Watch him defend and we watch him score...He'll pass the ball calm as you like..He's Virgil van Dijk , he's Virgil van Dijk ❤

Nice, alle Engelse ploegen zijn door. Ik zie een City of een Liverpool dit jaar de finale halen tegen (hopelijk) het Juve van Cristiano Ronaldo. Nu morgen de laatste twee Engelse ploegen nog!

13 maart 2019 om 23:06

Yup, maar daar gaan we natuurlijk niet van uit .

13 maart 2019 om 23:28

Je bedoelt het Juve met Cristiano Ronaldo en niet het Juve van Cristiano Ronaldo.

Zoals een echte topper betaamd laat Virgil het in de grote wedstrijden zien. Wat een klasbak!! De beste verdediger van de wereld!

Bayern was gewoon slecht.
Coman ribery sanchez
Allemaal van die dribbel tinussen zonder rendement.
Liverpool verdient gewonnen jammer.
Nog even over die martinez pfffff wat heeft die een trage handelingssnelheid hey.
Moet je is terugkijken das kkd niveau

14 maart 2019 om 07:55

Maar diezelfde Martinez verzet anders wel een berg werk waar een paard de hik van krijgt. En dat bijna iedere wedstrijd die hij speelt. Maar als je hem gisteren voor het eerst hebt zien spelen lijkt het inderdaad kkd divisie zoals jij zegt.

14 maart 2019 om 12:36

Nou ik kijk vaker en hij heeft me nog nooit warm gemaakt.
Maargoed als jij zn werklust vokdoende vind?
Kan 1086222 voetballers vonden die km willen vreten voor dat salaris.
Gewoon te beperkt voor bayern klaar.

15 maart 2019 om 12:32

Niet alleen werklust. Ik vind hem vooral in grote wedstrijden altijd één van de spelers die zich goed staande weet te houden. Het is meer dan alleen een kilometervreter, zoals jij overkomt. Martinez knapt erg veel vies werk op. En dat doet ie naar mijn mening gewoon meer dan prima.

Aparte editie. 4 engelse clubs in de kwartfinales, en maar één spaanse en één Italiaanse club. Ik heb het gevoel dat de engelsen nog steeds de titel niet gaan pakken. Of laten we zeggen, dat liverpool en man city wel kunnen, maar de andere twee zie ik niet winnen. Mr je weet nooit wat er gebeurt 😅.

Ijzersterke prestatie! Fantastische avond, Bayern meer dan terecht uitgeschakeld met 1-3 (VZ). Fantastische teams in de kwartfinales, heerlijk!

Bayern heeft over 2 wedstrijden 0 goals gemaakt. Matip bijna 2 in zijn eigen goal met zijn spaghetti benen. Als Salah minder oogkleppen op had de 2e helft had Liverpool Bayern hier even met 1-5 op de broek gegeven. Robertson pakt wel een ongelooflijk domme gele kaart op het laatst. Maar goed. Motm Mane of Fabinho kan niet kiezen..

13 maart 2019 om 23:02

Voeg daarbij aan toe dat die Lewandowski een vuile smerige bloedzuiger is die door elk grassprietje wat verkeerd stond ging liggen... Blehhh

13 maart 2019 om 23:06

En Martinez die op Wijnaldum dacht ik ging staan

13 maart 2019 om 23:12

Maar dat was wel duidelijk onbedoeld. Hij gaf gelijk zijn excuses

13 maart 2019 om 23:34

Wat een irritante kwal die Lewandowski, vond die van Renato Sanchez ook wel rood.

13 maart 2019 om 23:35

Hier wil ik wel even op zeggen dat Javier Martinez niet het type is om dit bewust te doen. Het zag er inderdaad erg smerig uit, maar terwijl ik het zag wist ik dat hij dit niet expres deed. Daar is hij simpelweg de speler niet voor.

Verdiende overwinning,als Bayern thuis moet komen krijg je ook meer ruimte.
Fantastische goal VVD tegen die 2 reuzen achterin bij München
Benieuwd naar de volgende tegenstander

Gewoon eventjes 4 PL teams bij de laatste 8, wie had dat van te voren gedacht

Liverpool goed gespeeld! Had nog wat meer verwacht van bayern na rust moet ik zeggen.
Maar mooi dat liverpool door is en Van Dijk ook top met doelpuntje erbij zelfs

13 maart 2019 om 23:03

Ben je nog steeds van mening dat alle buitenspelers van City beter zijn? En dat Mane en Salah niet zouden spelen bij City?

13 maart 2019 om 23:11

En sterling

13 maart 2019 om 23:19

Salah zou wellicht niet spelen door Sterling. Mané daarentegen is beter dan Silva, Mahrez en Sané, vooral dit seizoen. Waanzinnige speler die ook vandaag weer zijn waarde heeft bewezen.

13 maart 2019 om 23:22

Mane is echt wel beter dan Bernardo Silva en Mahrez en helemaal in zijn huidige vorm. Sane is gelijkwaardig, maar zeker niet beduidend beter.

13 maart 2019 om 23:29

Mane heeft meer goals dan Silva, Mahrez en Sane bij elkaar. 19 goals is ongekend voor zo een beperkte voetballer.

14 maart 2019 om 01:15

Mahrez? Mahrez beter dan Mané?!

Hahah. Mané is minstens gelijkwaardig aan Sané. Ze hebben beide pluspunten ten opzichte van de ander, maar ik vind de efficiëntie van Mané doorslaggevender.

Bernardo Silva blinkt meer uit als een middenvelder, en als buitenspeler in geen honderd jaar beter dan Mané.

13 maart 2019 om 23:17

Ik vond de instelling van Bayern daarom ook zo apart in de heenwedstrijd. Die uitgoal is zo belangrijk en dat tijdrekken was dus echt zonde. Daarom gunde ik het Liverpool ook meer vandaag. En als je dan toch op 0-0 speelt, kan je dat beter thuis doen. Dan ben je al bijna binnen met 1 uitgoal in de return.

14 maart 2019 om 00:45

Uit moet je altijd een goal maken! Daarnaast kent Klopp Bayern door en door.

Denk dat Liverpool voor Ajax erg onaangenaam is. Met Mané, Firmino en Saleh zal er toch een beetje angst zijn voor zo’n Salzburg-flashback. Dan nog liever Juve.

Even offtopic: het valt me op dat er bizar weinig fans van Bayern op VZ zitten vergeleken met Liverpool, Barcelona, Juventus en Real Madrid. Dat terwijl het wel een van de grootste clubs ter wereld is. Bijna elke topclub heeft wel vertegenwoordiger op VZ ( Medalofhonour- Real Madrid AlexDelPiero10- Juventus Guaporte- Barcelona etc.) dus hopelijk staat er ook een Bayern fan op. Ik hoop in ieder geval die van Atletico te worden😉

14 maart 2019 om 00:00

Door de historische rivaiteit tussen Nederland en Duitsland zijn er denk ik nog relatief weinig fans van Duitse clubs in Nederland. In het oosten is dat wel beduidend meer. In Groningen zijn mensen voor Werder, in Twente en de Achterhoek voor Schalke en in Limburg voor Gladbach en Köln.

14 maart 2019 om 00:31

Weinig rivaliteit, de oorlog is vergeven maar niet vergeten. Er zitten 3 generaties tussen. Er is veel respect voor de Duitse beleidsvoering, de infrastructuur , de stadions en het gedrag van fans. Chapeaux!

14 maart 2019 om 10:01

Zeker. Maar het was een tijd ook niet zo hip voor een Duitse club te zijn. Het Duitse voetbal had in Nederland lang een beetje een stoffig imago, behalve in het oosten. Sinds het WK 2006 is dit sterk veranderd.

14 maart 2019 om 07:58

Ik ben een Bayern fan! Sinds de jaren '90..

De uitslag is maar toe te kennen aan 2 schuldigen: Uli en Kalle! Ze hebben verkeerd gegokt en zullen op de blaren moeten zitten. Ze waren in de veronderstelling dat ze nog 1 seizoen met routiniers en zonder transfers goede resultaten konden neerzetten.
Niets blijkt minder waar! Ik verwacht dan ook grof geweld op de transfermarkt van Bayern.

De grootste verrassing zal zijn dat Kovac ontslagen zal worden en dat Tuchel (minder populair in Frankrijk) de opvolger wordt. Dan heeft PSG wat het wil, Bayern wat het wil (jonge Duitse trainer) en is Tuchel blij.

wanneer blinkt Van Dijk niet uit? ik vind hem op dit moment misschien wel de beste verdediger ter wereld. hij is alleen achterin goed maar zijn rendement van goals en assists is ook bizar hoog voor een verdediger

Liverpool verdiend door.
Lewa zoals verwacht in de grote wedstrijden laat die weinig zien..
Kovac is voor mij niet de juiste trainer.. zijn spel past niet bij ons!
Kreeg direct al kritiek van lewa dat we te defensief speelden en weinig klaarspeelden..

We hebben niet alleen nieuwe spelers nodig maar een andere trainer ook!


Proficiat Liverpool fans!!

Verder hoop ik dat Ajax ver komt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren