Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Hoorn valt op bij Italianen: 'Anticipeert goed, zeker aan de bal'

Laatste update:

Mike van der Hoorn heeft nog een contract voor ruim een jaar bij Ajax en weet dat hij aankomende zomer moet bijtekenen of moet vertrekken. Mocht Ajax hem geen aanbieding doen of besluit Van der Hoorn zelf verder te gaan kijken, dan lijkt hij zich geen zorgen te hoeven maken over zijn sportieve toekomst. Ook in Italië is de Ajacied inmiddels opgevallen.

/

Van der Hoorn is door blessures bij Kenny Tete en Jaïro Riedewald basisspeler geworden bij Ajax en speelde afgelopen zondag erg sterk in de topper tegen PSV. Corriere dello Sport besteedt in de krant van woensdag aandacht voor de talentvolle lichting van Ajax en noemt de namen van Jasper Cillessen, Joël Veltman, Riedewald, Ricardo van Rhijn, Riechedly Bazoer, Davy Klaassen, Amin Younes, Viktor Fischer, Nemanja Gudelj en Richairo Zivkovic. “Aan de lijst met sieraden is nu ook Van der Hoorn toegevoegd”, staat er in het bericht.

“Hij is een 1.90 meter lange verdediger die goed positie weet te kiezen, sterk anticipeert en zeker is aan de bal”, beschrijft Corriere dello Sport de verdediger. “Van der Hoorn heeft één eigenaardigheid: hij komt niet uit de jeugdopleiding van Ajax.” De 23-jarige Van der Hoorn kwam in de zomer van 2013 over van FC Utrecht en speelde tot dusver 27 competitieduels voor Ajax.

Mike van der Hoorn moet bij Ajax blijven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ricardo van Rhijn...tja, dan neem ik het hele stuk niet meer serieus eigenlijk.

23 maart 2016 om 14:20

Precies wat ik dacht, haha. Na zijn debuutjaar alsmaar minder geworden helaas.

23 maart 2016 om 17:35

Zelfde neerwaartse traject afgelopen als Van der Wiel. Hopelijk gaat dit neit bij Kenny gebeuren

23 maart 2016 om 14:22

Dat is vast een zeker een stukje op de laatste pagina. Van der Hoorn speelde sterk tegen PSV, die Italianen denken vast dat hij elke week zo speelt.

24 maart 2016 om 09:58

Haha gelijk weg doen voor 14 mil haha

23 maart 2016 om 14:22

Dit was precies wat ik ook dacht.
OT: Ik denk dat van der Hoorn het de laatste tijd naar behoren doet. Is in mijn ogen ook gewoon een prima stand-in, indien Veltman er niet is of niet op zijn eigen plaatst staat. Daarom mag van der Hoorn van mij best bijtekenen. Ik denk niet dat je veel betere spelers gaat vinden die bij Ajax op de bank wilt gaan zitten.

23 maart 2016 om 21:19

Van der Hoorn wil ook niet meer op de bank zitten...

23 maart 2016 om 14:23

Dat is ook onzin. Van rhijn heeft in het begin van der wiel uit de basis gespeeld. Lange periode goed gespeeld maar helaas ontwikkeld hij zich niet verder. Het zou een mentale kwestie kunnen zijn. Verder heeft ajax een goeie lichting het is alleen de vraag wie van deze jongens houd stand en pakt zijn kans. Want buiten NL zijn de eisen een stuk hoger.

23 maart 2016 om 14:40

En wacht maar totdat ze Tete op hun radar hebben, dan heeft inderdaad niemand het meer over van Rhijn. Maar ik denk dat voor Tete ook wel het vijfvoudige, rond de vijftien miljoen gevraagd zou worden.

23 maart 2016 om 17:18

Tete gaat zeker voor een mooie prijs de deur uit als hij doorgaat zoals hij bezig was.

23 maart 2016 om 19:22

@Selassi dat riepen we ook over Van Rijn tov Van der Wiel....

Denk nu eens eerst na voor dat je roept iets zeker te weten!

Ja Tete doet het goed....maar ja er is nog ook veel te verbeteren en hij speelt pas kort. Tuurlijk er zit verschil in speelstijl maar er is niet zo veel verschil met Van Rijn z'n eerste seizoen!!!

23 maart 2016 om 14:25

@ martijnr12

je moet wel beseffen dat de lichting goede rechtsbacks mondiaal gezien erg schaars is. Een redelijke rechtsback als Arbeloa kan jaren mee bij één van de grootste clubs ter wereld, omdat er simpelweg weinig beters haalbaar was.
Het zou me niks verbazen als er uiteindelijk nog een subtopper /middenmotor/laagvlieger uit één van de grotere competities aanklopt voor Van Rhijn.
Niet omdat Van Rhijn nou zo denderend speelt, maar omdat hij wel een redelijke staat van dienst heeft, en niet al te veel zal kosten, toch interessant voor veel clubs lijkt me.
edit: typfout

23 maart 2016 om 17:46

Dat is zeker waar, maar dan vind ik het apart dat ze Tete niet noemen. Aangezien dat in potentie tocht echt een rachtsback annex centrale verdediger van erg hoog niveau kan worden in mijn ogen.

23 maart 2016 om 16:18

Meneertje Fischer dan!?

23 maart 2016 om 16:38

Hij heeft nog tenminste 7 goals en is 1 van de weinige die iets liet zien in de EL

Ik wist niet dat de zaakwaarnemers van Zivkovic, Fischer en VD Hoorn een Italiaans PR afdeling hadden.

Niet serieus te nemen, het lijstje bevat al namen als Van Rhijn ( geen Tete ) en dan komt vd Hoorn erbij omdat hij als back-up bovenwater blijft bij een topclub in Nederland. Tegen fysieke tegenstanders is hij geschikt maar zet er een speler tegen die kort kapt en draait en vd Hoorn is gezien.

dat italianen in vd hoorn een goede verdediger zien is het feit dat ze daar niet gelijk kijken naar opbouwende kwaliteiten, en puur als verdediger is mike natuurlijk wel goed bezig.

23 maart 2016 om 15:20

Als verdediger laat hij juist flinke steken vallen, aan de bal is hij stukken sterker geworden. Die analisten bij die krant hebben gewoon de wedstrijd tegen PSV bekeken joh, week daarvoor nog ontzettende dekkingsfouten gemaakt.

23 maart 2016 om 15:37

bij ajax zie ik hem voornamelijk in de samenvattingen, maar ik baseer me op zijn utrecht tijd, waar hij tegen oranje aan zat.
in dat jaar klopte alles voor vd hoorn, hoop voor hem dat hij die vorm ooit weer terug kan vinden

23 maart 2016 om 16:06

Helaas wachten we bij Ajax nog altijd op de zelfverzekerde van der Hoorn die bij Utrecht voetbalde. Ondanks enkele prima partijen (waaronder die tegen Psv) laat van der Hoorn zich nog te vaak fysiek aftroeven.

23 maart 2016 om 16:22

Punt bij van der Hoorn is tegen wat voor tegenstander hij speelt. Wanneer hij weinig ruimte in zijn rug heeft en een man moet uitschakelen is hij goed. Wanneer hij ruimte in zijn rug heeft en niet een directe tegenstander komt hij meer in de problemen. Daarom speelde hij ook goed tegen Psv. Hij kon de Jong uitschakelen. Had weinig ruimte in zijn rug omdat we konden counteren.

Tegen clubs die tegen ons counteren komt hij dan weer in de problemen.

23 maart 2016 om 17:26

en welke verdediger in de eredivisie laat zich niet aftroeven dan?
veldman, vlaar, bruma,letschert maken ook dezelfde fouten hoor.

In Italië wordt een verdediger eigenlijk maar op een ding bekeken. Kan hij verdedigen (zijn man uitschakelen), en heeft hij de bouw van een CV. De bouw heeft hij zeker, en ik vind het voor een club uit Italië best een gokje waard maar zeker niet de top 8 clubs!

Van der Hoorn past gewoon simpelweg niet in het systeem van Ajax waar hij te vaak aan de bal komt en het spel moet "maken" aangezien hij vrijgelaten wordt en Riedewald/veltman er beter in zijn.

23 maart 2016 om 15:21

Vd Hoorn maakt gewoon enorme verdedigende fouten hoor. Leg je maar gewoon neer dat ze alleen de wedstrijd tegen PSV gezien hebben. Als ze meerdere wedstrijden zouden kijken zouden ze doorhebben dat Veltman bijvoorbeeld veel beter is.

23 maart 2016 om 15:49

Veltman is ook beter, dat weet iedereen maar Veltman is het type verdediger die we in nederland graag zien. In Italie willen ze een hele andere verdediger en past vd Hoorn veel beter in dat plaatje.

23 maart 2016 om 17:01

Sorry maar naar mijn mening is het echt andersom. Veltman is verdedigend veel sterker dan vd Hoorn. De "veltmannetjes" die hij in het begin van het seizoen zoveel maakte waren voor een groot deel mislukte passes waar goals uit vielen, weinig verdedigende fouten.
Vd Hoorn vind ik echt een typische PL verdediger. Fysiek sterk, maar verdedigend niet echt uitgekookt en geconcentreerd zoals de typische italiaanse verdediger vaak is. Het is echt een misverstand dat italiaanse verdedigers fysiek moeten zijn.

23 maart 2016 om 17:27

veldman is helemaal niet beter die maakt precies dezelfde fouten.

23 maart 2016 om 21:17

Jij weet niet eens hoe je zijn naam schrijft dus ik neem aan dat jij niet veel van hem af weet

Veltman is nu beter ja maar vd hoorn heeft meer lichamelijke eigenschappen die gewenst zijn bij een verdediger en is kopsterk

Handig dat jullie er ook bij vermelden welke club(s) interesse hebben. Nu kan het net zo goed om Juventus als om Verona gaan, of een serie B club of nog lager

23 maart 2016 om 14:52

Niemand heeft interesse. Het is gewoon een stukje uit een Italiaanse krant.

23 maart 2016 om 15:14

Handig als jij het artikel gewoon goed leest zodat je weet dat het niet om interesse van clubs gaat, maar gewoon een artikel van een krant die wat talenten van Ajax in kaart heeft gebracht.

Van der Hoorn zou zich best nog eens goed kunnen doorontwikkelen. Fysiek heeft hij sowieso veel potentie, wanneer hij zich mentaal sterker gaat voelen kan hij de komende jaren denk ik positief verrassen.

Mike vd Hoorn moet gewoon bijtekenen bij Ajax. Hij zal volgend jaar nog geen basisspeler zijn, maar zodra Veltman of Tete vertrekt krijgt hij echt wel zijn kansen bij Ajax.

Van der Hoorn lijkt mij een ideale speler voor de Italiaanse competitie. 4 sterke kerels achterin die gewoon de opdracht krijgen om hun man uit te schakelen en de bal in te leveren. Zit nog steeds veel potentie in hem en ik geloof er ook in. Hoop dat hij dit vast houdt en dit mee neemt naar volgend seizoen. Voor hem zou het goed zijn als Veltman een transfer maakt zodat hij vast in het centrum komt.

23 maart 2016 om 15:38

Precies wat ik dacht. Een club als Genoa of Torino lijkt me ideaal voor hem.

23 maart 2016 om 18:34

Van der Hoorn moet lekker in de PL gaan ballen. Serie A is echt helemaal niets voor hem joh.

'en zeker is aan de bal'

Welke wedstrijden hebben ze gekeken dan? Mikey typeert zich nou niet als 'zeker' aan de bal, Twijfelt vaak en houdt daardoor de bal te vaak en te lang bij zich met vervolgens een *** pass als gevolg.

Het zou wel lekker zijn als er overbodige spelers voor wat geld gaan vertrekken meestal heb je er niks aan maar krijg je er ook niks voor

Vd hoorn maakt echt flinke stappen. Dat deed hij ook al vorig jaar. Ik vind hem zeker geen verkeerde verdediger. Mensen lopen te zeuren op die paar beslissende fouten.. Ik vind dat te zwart wit. ik hoop dat hij bij tekent en dat ze een vervanger van viergever gaan zoeken. Want hem moet je niet eens op de bank willen hebben zitten

Kom Fischer maar snel halen dan. Na 3 jaar geloof ik niet meer in zijn "talent". De man komt nog geen stoeptegel voorbij. Fischer en van Rhijn komen gewoon duidelijk te kort. Van der Hoorn doet het nu prima. Ik geloof er ook nog steeds wel in dat het een prima verdediger is maar het is ook nog te kort om er echt iets zinnings over te zeggen. Younes is voor mij de revelatie van het seizoen (bij Ajax). Tuurlijk heeft hij ook zijn slechte wedstrijden gehad maar als hij aan de bal komt gebeurd er iets. Er gaat altijd dreiging van hem uit, puur om het feit dat hij z'n tegenstander opzoekt. Je ziet elke verdediger al beginnen met achteruit lopen en dan weet je gewoon dat er iets te halen valt.

Wel vreemd dat dan "de ster" van de laatste paar weken, Arek Milik, weer niet genoemd wordt. Vreemde berichtgeving dit.

Vd Hoorn was eigenlijk een beetje een lachtertje, maar heeft zich goed herpakt. Ik denk dat hij het wel in zich heeft om een sterke verdediger te worden, alleen wel een met weinig intelligentie. Hierbij doel ik dus op anticiperen, positie kiezen etc. Zoals al meerdere hier zeggen, zou het wel een verdediger kunnen zijn voor de Italiaanse competitie, puur omdat hij fysiek erg goed is en zijn man kan uitschakelen.

Raar artikel... zoals hierboven al meerdermaal aangegeven, van rhijn en fischer een sieraad van ajax?
En bij Mike noemen dat hij niet uit de jeugdopleiding komt van ajax, nou dat zijn meerdere spelers uit dat genoemd lijstje met sieraden van ajax.

Kom ze maar ophalen, vd Hoorn en van Rhijn, samen voor 30 miljoen..lol

ook weer zo een speler die eerst na de top3 moest voordat hij europa in zou gaan en maar banken dan kan je beter de engelse miljoenen in je zak gehad hebben als je nog jong ben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren