Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Basten verbaasd door actie Ronaldo: ‘Ik vind het Ronaldo-onwaardig’

Laatste update:

Ciro Immobile zette zondagavond een grote stap richting de topscorerstitel in de Serie A. De spits van Lazio nam drie doelpunten voor zijn rekening tegen Hellas Verona (1-5 zege) en staat met 34 doelpunten bovenaan. Alleen Cristiano Ronaldo vormt nog een serieuze bedreiging: de aanvaller van Juventus staat op 30 treffers en begon om 21.45 uur aan de mogelijke kampioenswedstrijd tegen Sampdoria. Na dat duel hebben Immobile en Ronaldo nog twee wedstrijden te gaan.

Het lijkt duidelijk dat Ronaldo de topscorerstitel graag wil opeisen. Maandag scoorde hij tweemaal tegen Lazio, voordat Immobile mocht aanleggen voor een strafschop. De Portugees zocht zijn doelman Wojciech Szczesny op en leek hem te instrueren. Uiteindelijk koos Szczesny de goede hoek, maar toch bleek het schot van Immobile hem te machtig. Marco van Basten merkt dat Ronaldo 'getriggerd' is, vertelt hij kort voor de wedstrijd tussen Juventus en Sampdoria bij Ziggo Sport.

DE VERBETENHEID OP HET GEZICHT VAN CRISTIANO RONALDO ??????

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 26 juli 2020

"Hij wil natuurlijk ook in Italië topscorer worden. Dat is vorig jaar niet gelukt", weet de clublegende van AC Milan. Vorig seizoen eindigden Krzysztof Piatek, Duván Zapata en Fabio Quagliarella allemaal boven Ronaldo, die 21 keer scoorde. "Ik denk dat hij er nu alles aan doet." Het instrueren van Szczesny verbaasde Van Basten desondanks wel. "Ik vind dat eigenlijk een beetje Ronaldo-onwaardig. Hij zou daar juist boven moeten staan. Maar hij wil blijkbaar nog steeds dolgraag topscorer in Italië worden."

Bij een overwinning op Sampdoria kroont Juventus zich zondag tot landskampioen. Dat had donderdag al kunnen gebeuren, maar toen verloor het van Udinese (2-1). "Dat heeft niet alleen maar met Ronaldo te maken", maakt Van Basten duidelijk. "Het team is gewoon niet in vorm. Het is ook gewoon 25, 26, 27 graden in Italië en dat is ook lastig voor een ploeg die het spel moet maken. Daarvoor zit je weliswaar bij Juventus, maar het is niet altijd even makkelijk."

Wie wordt topscorer van de Serie A?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach, hij is gewoon getergd, prima toch, toont zijn topsport mentaliteit

Prachtig toch. Hij doet er alles aan om een prestatie te halen. Heb hier niet zo veel moeite mee eerlijk gezegd.

Nou nou, volgens mij wilt Ronaldo ook gewoon dat zijn clubje wint om sneller als kampioen te eindigen. Daarnaast is het toch juist mooi en siert het hem toch juist als hij het op zo’n leeftijd kan opbrengen om volop de race aan te gaan, op welke manier dan ook (sportief). Na de wedstrijd zag het er ook gewoon pico bello uit tussen Immo en Ronaldo, die gewoon lachten en elkaar de hand schudden.

Ronaldo geeft een tip waardoor de doelman, van zijn eigen team, de goede hoek koos. Misschien hoorde hij een speler praatte over een hoek of iets. Is het nu ookal arrogant als hij alles doet om te winnen?

27 juli 2020 om 07:23

Ik snap deze uitspraak ook niet. We zien Ronaldo best weleens dingen doen die raar zijn, bijvoorbeeld de aandacht proberen te pakken op het moment dat een ander even terecht in de spotlights staat. Maar deze actie is volstrekt normaal wat mij betreft. Hij wil dat zijn keeper een pingel stopt. Gek he...

27 juli 2020 om 08:39

Waardoor hij de goede hoek koos? Is dat zo...wie zegt dat hij om die reden die hoek kiest. Ronaldo doet dit en misschien wil hij helpen hoor, dat kan. Maar in mijn optiek moet je dit gewoon nooit doen. Enige dat je kan doen is verwarring zaaien. Als keeper links wil en ronaldo zegt dat ook, dan is weinig aan de hand. Maar wat als keeper rechts wil en ronaldo roept links? Wat als hij toch rechts gaat, maar bal links. Wat als hij links gaat en bal gaat rechts..? Een keeper moet je op zo'n moment gewoon zijn ding laten doen. Het is een 1-op-1 gevecht en dat maakt het voor de speler en keeper al zo lastig. Maar als een derde zich ermee gaat bemoeien, kan dat voor extra onnodige verwarring zaaien. Hoe goed bedoeld dan ook. Ik heb keepers gehad die pislink werden als je zoiets deed.daarnaast verwacht ik niet een speler als deze praat over de hoek, wijst naar een hoek of iets leest over een hoek. Dat Ronaldo vanuit zijn plek iets hoort van de spits over de tegenpartij lijkt me ook niet reeel. Alle informatie die Ronaldo heeft, die heeft die keeper ook.

Heeft van Basten de afgelopen jaren Ronaldo nooit bezig gezien . Die is toch altijd getriggerd en die wilt winnen kost wat het kost. Vreemde uitspraak van van Basten

Wat een rare uitspraak. Dit is niet Ronaldo-onwaardig dit is zijn topsport mentaliteit en de reden waarom hij tot de absolute top behoord.

26 juli 2020 om 22:25

Dit vindt ik altijd een rare argument "Hij wil de beste zijn, daarom hoort hij bij de beste" . Het is niet zijn mentaliteit dat hem bij de top zet maar zijn kwaliteiten als voetballer. Als ik spits ben en ik wil de beste zijn , behoor ik dan ook tot de absolute top

26 juli 2020 om 22:49

Tuurlijk heeft hij ontzettend veel talent maar door deze mentaliteit maak je toch de volgende stap. Met talent alleen red je het niet. Zie Götze, Balotelli.

27 juli 2020 om 00:37

Ben het met Ergi eens. Ronaldo i hoort bij de beste 2 van de wereld omdat hij enorm veel kwaliteit heeft. Als die minder was met dezelfde mentaliteit had er niemand naar omgekeken dat hij een geweldige mentaliteit heeft.

27 juli 2020 om 07:25

Ergi, het is een combinatie van fysiek talent en die mentaliteit. Ronaldo haalt meer uit zijn lijf door die mentaliteit. Zonder die fysieke kwaliteiten zou hij een onuitstaanbaar irritant buurjongetje zijn. Nu is hij een onuitstaanbare topsporter, en wat mij betreft mede daarom een genot om naar te kijken.

29 juli 2020 om 10:19

Hij wil niet alleen, maar hij doet er ook alles aan. Die instelling heeft er absoluut aan bijgedragen dat hij nu één van de de besten is.

Marco kent CR7 kennelijk nog niet als een winnaar pur sang. Dit gedrag heeft hem juist zo goed gemaakt. Alles wat hij kan doet hij eraan om beter te zijn. In dit geval zelfs met teamspirit door zijn keeper te helpen. Vind dit juist een van Basten onwaardige opmerking. Maar goed met zo weinig nieuws moet er toch iets gezegd worden hé, daar wordt ie voor betaald.

Zeuren om het zeuren. Ronaldo gaf idd wat door aan zijn keeper. En dat hij er alles aan doet om te winnen of een record is toch alleen maar mooi. Sowieso is 30 doelpunten al een mooie prestatie. Kampioen worden ze wel. 2 jaar Italië en 2 jaar kampioen. De Champions Leaque gaat wel lastig worden. Misschien dat ze Lyon nog pakken maar daarna zie ik ze niet meer verder komen.

26 juli 2020 om 23:19

@MMA-er "CL gaat lastig worden". Volgens mij is het toch de bedoeling dat de CL in Portugal gespeeld wordt? En in toernooi vorm met 1 match is het totaal anders (over 2 matches zou ik eens zijn met je). Zou best kunnen dat beest CR7 zich zo kan opladen om groots prestatie te leveren in zijn land. Verdedigen kunnen de Italianen sws en er is bijna geen betere afmaker dan CR7. Griekenland, Portugal en Denemarken werden ook eens onverwacht kampioen.

27 juli 2020 om 02:44

De keer dat Griekenland won was tegen Portugal in de finale en het toernooi werd gehouden.....in Portugal. Dus dat zegt ook niet alles.

Tja topsportmentaliteit kenmerkt die jongen en waarom zou dit dan niet mogen. Als hij Immobile nu expres en opzichtig uit diens co centratue haalde kon je er wat van zeggen... maar met al zijn fouten en zonden lijkt Van Basten me hier nietsvermoedend persoon om Ronaldo de maat te nemen zeg.

Rustig aan mensen, volgens mij bedoelt Marco gewoon dat hij boven dit moet staan omdat hij al zoveel heeft bereikt. Niks mis mee ben ik het er wel mee eens. Een beetje overdreven dit van Ronaldo. Maar hij mag dit doen natuurlijk en zo is hij nu eenmaal.

27 juli 2020 om 08:11

Dus omdat hij Ronaldo is mag hij zijn ploeg niet helpen?

Het is daar ook gewoon 25, 26, 27 graden.. dan is het lastig om het spel te maken...serieus.. wordt dit nu als argument aangehaald? juventus heeft het al het hele jaar lastig, dat ligt niet aan de temperatuur hoor. Een Atalanta lijkt er toch weinig last van te hebben. In spanje is het ook nog wel eens warm en ook daar merk je er weinig van. Beetje vals ook Juve speelde om 21:45, de rest om 19:30.dat scheelt al een graad of 4 a 5 ten opzichte van de rest... dus beetje flauw argument dit.

Wat een zuur mannetje die van Basten, wat onwaardig is is zo een recatie van een wereld voetballer als van Basten! Juist hij zou zo een mentaliteit moeten waarderen, hij weet als oude glorie en trainer als geen ander hoe gedrevenheid en winnaar mentaliteit belangrijk kan zijn. Maar goed, het feit dat hij goed kon voetballen maakt hem (van Basten) helaas geen goed mens, dat heeft hij de laatste tijd al eens eerder laten zien toen hij zich belachelijk maakte met zijn fascistische groet. Ach het zal wel zijn leeftijd zijn, een vroege dementie of iets dergelijks.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren