Amaprofboy
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 1 november 2011
  • Amaprofboy
  • 38 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 2.548
  • 31 jaar (18-9-1990)
  • Amsterdam.
  • Ingenieur.
Persoonlijke berichten
19 januari 2012 om 21:16
#2

Bedankt! Laten we nogmaals eens hopen op een volgende Clasicó, zonder al dat drama van beide ploegen.

27 juli 2012 om 23:15
#3

Was die reactie bij de match van Benfica - Real voor mij bedoeld? Die van je bent niet serieus te nemen, want als dat zo is moet je mijn reactie daarboven eens lezen. Dan zie je dat ik het sarcastisch bedoel.

30 juli 2012 om 18:23
#4

Hahah maak je niet druk, op papier is alles natuurlijk een stukje moeilijker op te vatten, netjes dat je even reageert. Bedankt daarvoor! Geen probleem!

7 oktober 2012 om 21:52
#5

ik vond barca vele malen beter spelen dan real, met de name de 2e helft werd real over lopen door de barca spelers

1 december 2012 om 22:30
#6

Ronaldo baasje

1 december 2012 om 22:36
#7

Dat doet hij om ze een plezier te doen , wie wil nu geen bal waar messi mee gespeeld heeft? alle real fans zeker wel want die hebben van dichtbij gezien wat hij kan Real-barca 0-5

hala madrid

15 december 2012 om 13:52
#8

"in plaats van Mourinho afzeiken kun je beter steunen, netals dat je Ronaldo na een wedstrijd of 2/3 beoordeelt. Houd de hoop erin, wie weet snoert hij de monden dicht? "

Wat zeg jij hier allemaal? Ja ik zeik Mourinho en Ronaldo al een tijdje af. wil je ook de reden weten? Dat leg ik je nu uit mijn mede-madridista.

Een coach moet een voorbeeld zijn voor zijn spelers, hij geeft de commandos en hij doet wat hij er moet gedaan worden toch? Vind je dat normaal dat een Coach van Real Madrid ( Koninklijke) zegt dat zijn liefde niet in Madrid is maar ergens anders? En die spelers moeten dan zijn voorbeeld volgen? Net als Ronaldo die nog altijd droomt over Manchester. Dan denk ik als supporter in mijn eigen, wat doen jullie in Madrid dan? Spelen voor de fame of geld?

Jij hebt Zidane zijn foto op je profielafbeelding nou dat is een voorbeeld voor elke voetballer/coach, je moet niet denken wat je na de training gaat kopen of na de wedstrijd gaat eten of drinken maar gewoon met je volle hart en volle verstand en met liefde gaan voetballen want je voetbalt niet voor je eigen maar voor een hele publiek +100miljoen mensen.

Als zij afkomen met zulke dinges dan is het echt klaar met hun voor Mij.

En over dat Ronaldo onze monden kan dicht snoeren, natuurlijk kan hij dat hij is een fenomeen.. maar voor mij gaat het geen verschil meer maken. Hij moet zich gewoon gaan verontschuldigen of wel Real verlaten en naar zijn liefde gaan "manchester" en Mourinho naar Inter..

14 juni 2013 om 18:34
#9

Ik las net in je reactie dat je Alexis Sanchez een miskoop vond, ik wou vragen waarom je dat vindt.

Ik wou geen puntaftrek dus ik reageerde even zo.

15 juni 2013 om 21:21
#10

//bedankt voor de keuze om geen punten eraf te trekken. Sanchez vind ik een miskoop, omdat hij een spits is en spitsen horen te scoren. Iets wat hij (bijna) niet heeft gedaan dit jaar, ook in het spel is hij nergens te vinden\\

Ik dacht al dat je hem om deze reden een miskoop vond. We kunnen beiden eens zijn dat voetbal meer is dan alleen scoren toch? Alexis Sanchez, ben ik over eens, mistte heel veel kansen aan het begin van het seizoen bij Barcelona, later wat minder maar weliswaar nog steeds te weinig.

Alexis Sanchez doet meer op het veld dan je denkt, als je een willekeurige wedstrijd van hem bekeikt de afgelopen seizoen zie je dat hij constant aan het lopen is, vrije ruimtes induikt en verdedigers uit hun positie trekt of zelfs 40 meter terug de bal terugverovert na balverlies. Als hij een open kans mist dan kijk je waarschijnlijk niet meer naar Alexis Sanchez en ben je gericht op de bal, ik raad je eens aan om in plaats van naar die bal, een keer naar Sanchez te kijken. Die jonge sprint het halve veld over om die bal terug te halen, en die jongen blijft nooit stil staan en heeft in mijn ogen samen met Leo Messi de beste drive in het team. Hij doet zoveel dan alleen scoren, of kansen missen, hij verdient meer krediet.

Probeer naar momenten na, en voor kansen goed naar hem te kijken. Je zal dan op een gegeven moment zien dat zijn rol niet echt scoren is maar meer hetgene wat ik net had opgenoemd, te doen.

//dus om nou Modric een miskoop te noemen.. dan zou ik eerst kijken naar een speler van jouw ploeg. Ik doel hier trouwens niet op jou, maar op ene jochie.\\

Ik heb Lukas Modric geen miskoop genoemd, sterker nog, ik vond hem een topaankoop. ( Kijk maar terug in die topic) Waarschijnlijk was je reactie in die topic op iemand anders.

Ik kan natuurlijk niks aan jouw mening veranderen of iets dergelijks en respecteer dat gewoon. Maar wou alleen weten en laten zien dat zijn rol anders is op het veld.

15 februari 2014 om 11:37
#11

Bij deze ontzettend bedankt voor je compliment. Dat doet mij gewoon heel veel.

Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik geen haat tegen Real Madrid heb. Enkel vind ik dat ik mij op momenten gewoon hoor in te houden en op momenten die haat en rivaliteit op een gezonde manier mag uiten. Ik probeer nooit Madrilenen op hun tenen te trappen of reacties uit te lokken. Als ik een keertje kritisch ben op Real Madrid dan zal een onbekende mij gelijk aanzien als één van die kudde Barça-Real fanboys op deze Forum en niet weten dat ik op bepaalde momenten gewoon positief op Real Madrid kan zijn.

En je hebt ook mensen die mij totaal niet mogen en die op alle manier een reactie van mij proberen te krijgen. Daar heb ik een geheim wapen voor, namelijk lekker negeren(raad ik jou ook aan).

Andres Iniesta is gewoon echt echt mijn idool, al heel mijn leven lang. Ik hou zoveel van die man. Geweldige prof en geweldige voetballer. Hij voetbalt niet maar hij danst op het veld. Hij speelt zo simpel maar tegelijkertijd ook zo moeilijk en laat zien dat voetbal niet altijd ala de Cristiano of Ronaldinho manier hoeft met al die trucjes en bewegingen maar ook gewoon simpel kan met kleine bewegingen en tikjes. Hij heeft ook die speciale gave van het aanvoelen wanneer een bal gepasst moet worden of bij zich gehouden moet worden, dat ken je wel volgens mij. Als er 2 spelers op hem druk zetten dan weet hij altijd tot wanneer hij de bal bij zich kan houden en zo 2 spelers naar zich toe trekt en zo een open ruimte voor zijn medespelers creëert. Zijn passing, dribbels, overzicht, balbeheersing en bewegingen zijn zijn sterkste punten, voor de rest heeft hij niet zoveel bijzondere kwaliteiten. Maar wat hem nou zó goed maakt is dat zijn sterke punten zo sterk zijn dat hij die zwakke op alle manieren compenseert. Hij is echt gespecialiseerd in zijn kunsten. Hele mooie voetballer.

Persoonlijk hou ik totaal niet van het spel van Cristiano, met al die trucjes en scharen als je begrijpt wat ik bedoel. Ook vind ik hem niet echt een teamspeler wat bij mij als voetbalsupporter heel hoog zit. Dat wil niet direct zeggen dat ik hem niet mag maar enkel zijn stijl van spelen niet. Kan aan smaak liggen, maar ook zijn dat ik té gewend ben geraakt aan Iniesta

10 december 2014 om 23:05
#12

Ik zeg niet dat Real-Fans nooit serieus te nemen zijn, maar Real-fans die live meepraten bij wedstrijden van Barcelona zijn over het algemeen erg kinderachtig.
Je ziet mij toch ook niet bij wedstrijden van Real alles op hemel en aarde (en Bernabeu) afkraken?

En ik heb het eigenlijk specifiek over jou, het lijkt wel of je zoekt naar dingen (die er niet zijn) en alles aangrijpt om Barca af te kraken.
Als ik het verkeerd heb hoor ik het graag, maar als je een team zo haat, heeft het toch geen zin om wedstrijden te kijken? Tenzij je alleen wil provoceren?

Dat is mijn punt!

12 december 2014 om 22:25
#13

Ik heb niets gezegd!
Had je reactie nog niet gelezen.
Nu zonder sarcasme, nog een fijne avond!

28 januari 2015 om 21:53
#14

Ik kon niet meer reageren in live-meepraten topic.... dus doe ik het maar zo.

Nee integendeel ik kan zeker geniet van de mooie acties van Ronaldo, dus vindt dit een beetje onzin wat je zegt. ik vindt een schorsing van 4 á 5 wedstrijden meer op zijn plaats voor dit gedrag.. Tevens is het zo dat Ronaldo nu precies weer terug is wanneer Real Madrid tegen Atletico moet, toeval..? zeg het maar, ik denk van niet. Daarbij komt nog het feit dat een schorsing voor het resterende deel van het seizoen natuurlijk van de zotte zou zijn voor de gepleegde daad, maar dat terzijde.

Prettige avond nog.

20 mei 2019 om 17:08
#15

"ik hoop echt dat Juventus ze even op hun plek zet. Niet omdat ik het ze niet gun, maar simpelweg omdat ik me irriteer aan het opgehemel etc. Tuurlijk, geluk dwing je af en het is hartstikke knap. Maar we weten allemaal dat Juventus dit klusje thuis klaart met een fitte Ronaldo en de druk op hen."

Helaas voor je. Wat is je excuus deze keer?

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 8 december
Franco Antonucci mag komende winter waarschijnlijk worden verhuurd. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren